Last news in Fakti

9 Септември, 2019 19:50 3 202 8

Челна катастрофа на пътя Русе-Варна

  • бъзън-
  • русе-
  • варна

20-годишно момче е откарано с фрактури в болница

Челна катастрофа на пътя Русе-Варна - 1
Снимка: БГНЕС/Илюстративна

Лек автомобил и камион се удариха челно на пътя между Русе и Варна. Няма информация за загинали, предаде бТВ.

Катастрофата става в близост до разклона за Бъзън, когато от страничен път излиза джип. Шофьорът не спира на знак "Стоп" и предприема забранен ляв завой. По този начин се изпречва на друг лек автомобил, шофиран от 20-годишно момче.

При опита си да избегне удара, младежът загубил управление и се ударил челно в товарен камион.

От сблъсъка колата е изхвърчала в нивата. Водачът на джипа се е върнал да окаже първа помощ.

На мястото на катастрофата са изпратени екипи на полицията и "Спешна помощ". 20-годишното момче е откарано с фрактури в болницата, а движението в района беше затруднено.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бандюга

    28 0 Отговор
    Дано да се оправи момчето. Не винаги са виновни младите, виновни са безотговорните нахакани гадини на всякаква възраст, които смятат, че правилата са само за балъците, а те са привилегировани.

    Коментиран от #4, #5

  • 2 Истината съм аз

    8 2 Отговор
    Нищо няма написано за протестите на хората против стратегията за детето ...а протестите са от стотици и хиляди хора
  • 3 abv

    9 1 Отговор
    За пореден път се потвърждава , че тези с джиповете са най -опасни на пътя и най-нахални. Вместо да пазят останалите, те ги убиват. Тук просто момчето е имало късмет, че е оцеляло. Добре е , че шофьора на джипа се е върнал и е помогнал. Малко са такива. Повечето бягат от местопроизшествието.
  • 4 Луд_за_връзване

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "Бандюга":

    Е точно поради тази(и подобни) причина, карам 20 годишна Бавария ... Знам че ламарината е здрава и ми дава по-голям шанс да не ме размажат някъде! Може и да не е най-екологичния автомобил, но се чувствам по-защитен от нова кола с пластмасови калници ...

    И за да няма кофти коментари от сорта на: "Ти пък с това дърто БМВ щот много спазваш правилата!"
    ДА! Следвам и спазвам правилата, защото возя жена и две деца! А ти, педераст нещастен, не спазваш елементарен СТОП, но се мислиш за безсмъртен и ще ни изтрепеш всички

    Коментиран от #6, #7

  • 5 Луд_за_връзване

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бандюга":

    Обръщението в отговора ми не е адресирано до теб, само да уточня!
  • 6 Бандюга

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Луд_за_връзване":

    Така и трябва! Отговорните шофьори са такива като теб– сигурна кола, отговорност към тези, които возиш и тези, които срещаш на пътя. Да позная – професионалист?!
  • 7 gvdff

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Луд_за_връзване":

    какво ти е мнението за мерцедес 124-ка, сигурни ли ти се струват ламарините й?
    Твоята кола може да се нарече сигурна ако е някоя 7ца евентуално, или 5та серия, пак евентуално. Като тук идеята е, че си малко по-тежък от някои коли на пътя.
    Отдавна здравината на калниците не е определяща за възможносста колата да понася удари с скорости над 20км/ч. И карбонови да са, няма да свършат такава работа както деформационните зони, които разсейват енергията от удара. Това е и една от причнините европееца да предпочита по-новите коли, или чисто новите.
  • 8 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    На юго-източният изход от селото към пъг Е 70 няма и помен от някакъв пътен знак. Там бодро се кипри билборд на "Сливенска перла". На северо-западният изход от селото всичко е точно. Най-вероятно на него" стоп " не е спрял джипа. А може и да е спрял и потеглил леко напред, като вниманието му изцяло е било към движещия се голям обект - камиона от Русе. Възвил на ляво волана- изчаквайки го да премине ... и той след него ...към Разград. Въобще не е погледнал наляво - идва ли превозно средство. И "20-годишното момче" /кога ли ще порасне - да стане мъж/ за да не се блъсне в него, свива на ляво. Не е загубил управление - запазил е "батката с джипа "! Ако го е нацелил във лявата врата , можел и да го убие - както е вързан на "предпазния" колан. Обаче насреща ,в другата лента, от към Русе, идва.... камион. Със него се е " целунал " челно. Вярно, там пътя е доста уширен/ има ленти за отбиване, и към Бъзън за идващите от Русе , и за Щръклево - за идващите от Разград/ но не знаем, колко напред джипа е изкочил и дали не е бил заел и двете ленти - работната и за отбиване. Дано да се възстанови младия човек! Кокалите ще го болят докато е жив - отделно увредената психика......
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове