17 Септември, 2019 13:11 6 367 30

Авиокомпания изостави българи на летището във Франкфурт

  • франкфурт-
  • летище

Жени с деца и бременни чакат без подкрепа

Авиокомпания изостави българи на летището във Франкфурт - 1

Около 30 българи са оставени от нискобюджетна авиокомпания вече почти 24 часа на летището във Франкфурт, съобщиха потърпевши пред БНР.

Един от пътниците, който е трябвало да излети вчера следобед - Иван Петров, споделя, че са ги оставили при проверката преди качването на самолета, тъй като на изхода е имало струпване на хора за 3 полета.

От нискотарифната компания не им съдействали, а им обяснили, че трябва да си купят билети за друг полет.

„Закъснението реално дойде от тази голяма опашка за трите различни полета. Близо 30 души за България останаха извън самолета. Проблемът в случая беше, че имаше няколко майки с деца и бременни жени, с които много, много грозно се постъпи като цяло с тях“, каза Иван Петров.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коментар📝

    60 3 Отговор
    ТО ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ СИ ИЗОСТАВИ БЪЛГАРИТЕ ВИЕ ЗА НЯКАКВА АВИОКОМПАНИЯ
  • 2 БЯС

    32 2 Отговор
    За съжаление евтиното винаги излиза скъпо и прескъпо. Напишете името на компанията( имам предположение), за да не се прецакват и други. Убеден съм, че не сте получили нито извинение, нито компенсация за неудобството. Търсете си правата!

    Коментиран от #17

  • 3 Възраждане

    34 4 Отговор
    НАРОД БЕЗ ДЪРЖАВА, БЕЗ ВЪНЩНО МИНИСТЕРСТВО............ ТРЯБВА ДА СЕ СЪРДИМ НА СЕБЕ СИ. Гласувайте за ГЕРБ, ДПС, БСП, ОП, ДЕСНИ ОТ АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ....
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Странгер

    23 4 Отговор
    Изоставили...? То за това хората изискват да си на линия два часа преди полета.

    Коментиран от #18

  • 6 Живея в Коста Рика

    16 12 Отговор
    Бегайте от кочината Бг

    Коментиран от #9

  • 7 читател

    33 1 Отговор
    Изобщо не симпатизирам на такова поведение на компанията, но от глупаво написаната статия не стават ясни основни неща:
    - полет ли не е имало
    - двойна продажба на места ли е имало
    - нашенците са се замотали в големите проверки и опашки и са изпуснали полета ли

    Ако е последното е нормално така да им отговорят от компанията. Какво друго - да им викнат частен джет ли?
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 onq s konq

    11 27 Отговор

    До коментар #6 от "Живея в Коста Рика":

    За да напуснеш "Бащина къща",приятели и родители и да се забиеш в Държавата на "Бай Коста",значи тук си пърдял от глад поради "липса на подходяща за теб работа"/обективни причини му казват/.И си въобразяваш че като отидеш там и ще "цъфнеш и вържеш",и няма да те наричат подигравателно "Гринго от майната си"?Обръщам се към ВСИЧКИ ПОДОБНИ на тоя:Ей...НЕ СЕ ВРЪЩАЙТЕ- НЯМАМЕ НУЖДА ОТ ВАС!!!

    Коментиран от #10, #12, #23, #24

  • 10 Оня с магарето

    21 6 Отговор

    До коментар #9 от "onq s konq":

    Кой те пита теб бе дрошльо патриот,бачкай при Кири Гела за 900 лв.,карай си 15 годишната бракма и мятай салфетки в чалготеката!
  • 11 Боко диспечера

    14 6 Отговор
    Еее, ако изоставените бяхте верни герберастски величия негово Божествено Банкянско величие, щеше да прати правителствения да ги докара или поне хеликоптери, като за Цветка !
  • 12 Gost

    4 4 Отговор

    До коментар #9 от "onq s konq":

    Ето за това цял живот те подиграват,защото дори не осъзнаваш колко малко умвствен капацитет имаш-под минимума е.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Когато и да съм пътувал!

    18 0 Отговор
    Бременните и тези с малки деца са, все от една боя! Регистрират се, и марш обратно! А бащите и майките им лочат от немската хазна! Ако ги срещнеш на пътя, никога няма да ти кажат че са българи! Но щом хлопнат белезниците се започва:-Аз българин, а иска адвокат, аз иска консул!

    Коментиран от #22

  • 16 Папатаки

    10 1 Отговор
    Когато търсиха по 30 евро билети- не реваха. А не минава седмица, без подобна авиокомпания да не "зареже" пътниците. Е, кой им е виновен?
    В случая проблема не е и на компанията, а на летищните власти. Не са осигурили достатъчно пропусквателни гейтове.
  • 17 Име

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "БЯС":

    Wizzair

    Коментиран от #19

  • 18 Име

    3 2 Отговор

    До коментар #5 от "Странгер":

    Бяхме в опашката повече от час и половина. За половината от това време нямаше движение изобщо на трите ленти за проверка.

    Изискването е за два часа в случай, че се пътува с чекиран багаж.

    Коментиран от #28

  • 19 БЯС

    4 1 Отговор

    До коментар #17 от "Име":

    100% истина!
  • 20 нискобюджетна авиокомпания

    5 3 Отговор
    И що пътувате с ефтини авиокомпании, риска е такъв всяка година. Няма как за 20 Евро да пътуваш със самолет. За тази цена сте в резервите, ако се яви клиент който плати повече, той пътува а вие остават - Пазарна икономика....

    Коментиран от #21

  • 21 Бай Ганю

    4 1 Отговор

    До коментар #20 от "нискобюджетна авиокомпания":

    Ами пътуваме с еФтини билети щото всички сме неграмотници като тебе ... и съответно ТЪПУНГЕРИ. Като те гледам как пишеш и ти тече мисълта изобщо не ми се вярва да си от тия дето пътуват със скАпи билети. По скоро си цървул дето пътуваш пешком от кирпичената ти кочина до селския хоремаг и на връщане след няколко мастики ти се привиждат самолети ...
  • 22 Бай Ганю

    2 2 Отговор

    До коментар #15 от "Когато и да съм пътувал!":

    То няма кво да ги питаш те по изсухлените анцузи се познават. Иначе евала за коментара...
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Иво

    1 3 Отговор

    До коментар #9 от "onq s konq":

    Здравей мишо... Ще те нарека така защото не си се представил асоциациите си ги прави сам ако знаеш въобще какво означава това... Човека в Коста Рика може да е гринго.. А ти кой си в собствената си държава.... Дано да си млад и да имаш деца който след 15 години ще ходят на училище с 15 циганета и 10 турчета а къде ще са българчетата... И защо няма да ги има е въпросът ми към Мишо...
  • 25 На баба ви фърчилото

    3 2 Отговор
    Начи, партенка... Не са изоставили, а тарикатите са отишли след последния възможен момент, тъй че да се сърдят на себе си.
  • 26 Ъъъъ?!

    0 1 Отговор
    Отиват в последния момент на летището и после рИват,само че Фра не е Пловдив,Уйз е платена на най-далечния гейт и се върви бая,а после има и пътуване с автобус до самальота 10-15 Мин,което също трябва да стане преди часа за излитане. А кажете колко по-рано трябва да си на летището?
  • 27 Оптимист

    2 2 Отговор
    Всеки знае че се ходи по рано на летището.,особено на Франкфуртскито. Проблемът не е в авиокомпанията. Тя не е длъжна да ви чака. А това че е имало опашка от три полета не ви оправдава!
  • 28 Хер Пес

    0 1 Отговор

    До коментар #18 от "Име":

    Не си на летище Франкфурт. Там винаги има най-малко 6 скенера, които работят към всеки термина... Пропускал съм връзка повече от 2 пъти в последните 2 години на същото летище и авиокомпанията винаги ме е обезщетявала и ме е качвала на следващ полет. Веднъж ми се случи и замалко да пропусна, но когато се обърнах към наземния персонал и му казах, че ще си изпусна полета и му показах билета, той веднага ми направи път и минах с предимство на скенера пред другите. Ако не говориш език и не си учтив с хората, да си изпуснеш полета в Германия е най-малкото, което може да ти се случи!
  • 29 WIZZAIR

    0 0 Отговор
    Много драскачи,много специалисти се извъдихте като ви чета коментарите.
    Поне не пишете глупости като не сте осведомени.
    Имаше 3 полета ...първия беше за Киев , там също около 30 човека не успяха да се качат и отново с Wizzair. Втория за София .....
    Проверката започна прекалено късно,като в началото само 2 работеха,по-късно дойде персонал и за 3та лента и всичко ставаше. бавно.
  • 30 WIZZAIR

    0 0 Отговор
    Аз успях и си хванах полета, но тези мизерници
    WIZZAIR ми промениха полета за връщане,
    като ме задължиха да летя с ден по-късно,което мен не ме устройваше и си купих билет с Луфтханза..

    С ТИЯ МИНДИЛИ ПОВЕЧЕ НЕ!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове