22 Септември, 2019 17:26, обновена 22 Септември, 2019 17:59 27 780 32

Жестока катастрофа на Околовръстното в София, има загинал

  • катастрофа-
  • войната на пътя-
  • околовръстно шосе-
  • околовръстен път

Микробус се е преобърнал на детелината с автомагистрала "Тракия"

Жестока катастрофа на Околовръстното в София, има загинал - 1

Тежка катастрофа на Околовръстното шосе в София е станала този следобед, съобщи БЛИЦ.

Инцидентът е станал на детелината на пътен възел на автомагистрала "Тракия" и Околовръстен път. По непотвърдена информация на свидетел микробус е влязъл с висока скорост в завоя в посока Казичене, за да се качи на Околовръстното, но е загубил управление над автомобила, който се е преобърнал по таван.

Във возилото са пътували трима души. Микробусът е затиснал водача. На мястото много бързо са пристигнали полицаи и екип на пожарната. Наложило се е пожарникари да режат возилото, за да извадят шофьора. На пострадалите - един възрастен и дете, които са пътували в буса, се оказва медицинска помощ на място. Най-вероятно ще бъдат откарани в болница. За нещастие, шофьорът на микробуса е починал.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ЗагЪбил е управлението

    30 5 Отговор
    Както някой хора са си загЪбили времето вместо да се образоват

    Коментиран от #8, #9

  • 3 Eсфйл

    16 21 Отговор
    НСО са виновни!

    Коментиран от #6

  • 4 Анонимен

    52 9 Отговор
    В детелината с кола не може д се влезе д повече от 40, камоли с микробус. Тоя е бил самоубиец

    Коментиран от #25

  • 5 Бг-то

    43 16 Отговор
    Браво на шофьора.Най-доброто което е можел да направи-да умре.Ето от такива боклуци страдат обикновените хора.

    Коментиран от #22, #23, #27, #30

  • 6 Сто процента

    13 24 Отговор

    До коментар #3 от "Eсфйл":

    Прикриват изтината как са го блъснали горкия човек
  • 7 Ироничен

    29 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Прикриват изтината как са го блъснали горкия човек
    И ти прозря иЗтината? Добре е, че има такива неграмотници да ни разкриват тайните.
  • 8 Гост

    22 4 Отговор

    До коментар #2 от "ЗагЪбил е управлението":

    Включително и ти! Пише се "някои хора", ама мьекащите откъде да го знаете
  • 9 PlimP

    21 0 Отговор

    До коментар #2 от "ЗагЪбил е управлението":

    като заговори за образование, я кажи ква е разликата между накоИ и някоЙ, щото май не знаеш, пък и загЪбил може да мине за печатна грешка, а твоето си е слаб правопис

    Коментиран от #11

  • 10 Някой Никой

    10 0 Отговор
    този завой както и доста други е с подходящ вираж , ако на знака пише 40 караш с 20 за да е безопасно
  • 11 Един

    6 0 Отговор

    До коментар #9 от "PlimP":

    Да му дам ли жокер на #2 ?
  • 12 Шаран БГ

    11 1 Отговор
    Бог да го прости , горкия ! Като не познаваш съответния път и виждаш завой, преди това не натискаш ли инстинктивно спирачка, не поглеждаш ли скоростомера ? Ако е пътувал по скоростния път с 110 км/ч и е понатиснал спирачката "про форма", буса все пак е имал скорост от около 80-90 км/ч. Как няма да се капичне на него "охлюв" ??? Когато съм на познат път, дигам крака от "газта" 200-300 метра преди това. Колкото е "по-остър"- по отдалеч.Двигателят убива скоростта до необходимата. Ама на непознат път се дзверя у знаците, натискам спирачка и гледам скоростомера. Особено ако завоя ми идва вътрешен - десен. Упреквали са ме колеги, че по завои с предварителен знак 40 км/ч съм се "влачил". Те са преминавали много пъти от там с 50-60 км-ч - познават пътя и си карат така, ама аз сефте минавам от там. Значи- кротко !! Лошото идва , когато човек за секунди губи внимание и концентрация.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Дядото

    5 0 Отговор
    ....всички шофьори, които сме на пътя даже едновременно да сме в нарушение ако караме бавно- ще спрем и няма да се случи нищо...!!! Високата скорост от НЕВМЕНЯЕМИ ПРАЗНОГЛАВЦИ ...води до набиране на сметки за инвалидни колички и рампи на същите тези ЛУМПЕНИ !!! Лошо е само Когато пострадат невинни!!!
  • 15 Коmapak

    0 2 Отговор
    Обикновено знаците преди детелина са точни. Поне що се отнася до бус. Наблюдавал съм доста често знаците дали отговарят на реалността и не са ме подвеждали. Особено ако товара не е добре укрепен, защото да не си кривим душата повечето не укрепват по немски. Те горките така стягат, че са на ръба да прецакат товара. Мир на праха му. Поуките са за всеки!
  • 16 Петко

    4 2 Отговор
    А ХЕЛИКОПТЕР ЗАЩО НЯМА,,,,,,,герб убийци.
  • 17 Saw red

    2 2 Отговор
    Уважаеми коментиращи,
    Малко по-точно поглеждане на мястото ще напраи куп разсъждения излишни:
    - това е включването след "Църна маца" към Околовръстното
    - Тракия свършва по-рано, а след това е и караулката на КАТ с куп камери и ограниче ие 60 км/ч
    - Микробусът няма начин да е ускорил до 100-120, а едва ли е пропуснал да намали
    - самото влизане е достатъчно остро, та да се метне с някаква епична скорост

    По някаква причина някъде около връхната точка на кривата на завоя шофьорът беше забърсал мантинелата и беше продължил в посока навътре в зеленината, а не се беше върнал в пътя. Но това, което беше обърнало буса според мен, беше дълбока правоъгълна шахта (не дупка - шахта 1 м х 2 м, с облицовка и без никакъв капак, зад мантинелата - явно за обслужване на осветлението. Поне двама опитващи се да помогнат едва не паднаха в нея), повече от 20 метра след това - точно преди края на мантинелата.
    Пожарникари, КАТ и Бърза помощ (в този ред) бяха на мястото в рамките на 1-15 минути от обаждането на 112 и едно уточняващо за състоянието на пострадалите, но и за 30 сек да бяха реагирали, не мисля, че можеха да помогнат повече - шофьорът беше в състояние отвъд възможностите на медицината.
    Бог да прости шофьора и един личен съвет, ако позволите - вероятността да се окажете пред подобен инцидент е диста голяма. И колкото и pro forma да е бил курсът ви по Първа помощ на пътя - опреснете си знанията - в нета и филмчета има, и всякакви подробни текстове отвъд казионни

    Коментиран от #20, #21, #29

  • 18 ТРОПЧО

    0 2 Отговор
    МОЖЕШе И ДА Е ПО ЗЛЕ АКО НЯКОИ ОТ СПЪТНИЦИТЕ МУ БЕШЕ ЗАГИНАЛ ТЕ ТЕЗ ДАПАДЖИИ ШОФЬОРИТЕ НА БУСОВЕ И АВТОБУСИ СА СУПЕР НАГЛИ СЕКЪТ ПЪТЯ СПИРАТ НА ПЛАТНОТО А НЕ ВЛИЗАТ В ОТБИВКИТЕ ПУЩАТ МИГАЧА И ТРЪГВАТ ТИ СЕ СИ ДЛЪЖЕН ДА ИМ ДАВАШ ПЪТ ЧЕ МНОГО БЪРЗАТ НАХАЛНИ ДО НЯМА И КЪДЕ

    Коментиран от #26, #31

  • 19 Иве

    0 2 Отговор
    Каква е причината висока скорост ли?!

    Коментиран от #28

  • 20 Аз аз

    0 1 Отговор

    До коментар #17 от "Saw red":

    Каде да намеря тези филмчета за които споменахте
  • 21 Г.М.

    2 1 Отговор

    До коментар #17 от "Saw red":

    Можели дани пратите клипче или квото намеритее 😭

    Коментиран от #24

  • 22 Поглям боклук от теб няма, загина златно

    4 1 Отговор

    До коментар #5 от "Бг-то":

    Никой от вас не знае какво се е случило, така че не съдете БРАТЧЕТО ми нямате право, кой бяхте вия, че да го съдите утре може да сте следващите така, че не го упреквайте без да знаете за какво става въпрос.
  • 23 В м

    1 2 Отговор

    До коментар #5 от "Бг-то":

    Вие знаете ли какво стана та коментирате несъдете бес да знаете и вземете да стачкувате зада оправят тея проклети дупки и тея пътища защо само в България има катастрофи защо защото пътищата ви са под сякакви критики затваряите си остата и не коментираите без да знаете какви хора сте вие бе ще си платите само да се окаже че заради тая дупка стана и аз знам че е така и ще съжалава всеки един от вас 😡
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Спестете си тъпите коментари

    4 1 Отговор

    До коментар #4 от "Анонимен":

    Тоя както го наричаш е брат ми и не е само убиец, не е карал със висока скорост, мерете си приказките по адрес на брат ми, че ще убия някой за него, никой не ви иска тъпите коментари спестете си ги.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Сестрата

    0 1 Отговор

    До коментар #19 от "Иве":

    Пътя и дупката са причината
  • 29 Сестрата

    1 1 Отговор

    До коментар #17 от "Saw red":

    Здравей как мога да се свържа с тебе
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове