Last news in Fakti

10 Ноември, 2019 14:11 1 733 30

ДБ не е подкрепяла никого на втори тур, обяви Радан Кънев

  • радан кънев-
  • местни избори

Хората много ясно казаха на тези избори, че искат по-добро управление от сегашното

ДБ не е подкрепяла никого на втори тур, обяви Радан Кънев - 1

Ние от "Демократична България" не сме подкрепяли никого на втория тур. Много хора ни се сърдиха, на мен лично. Как са гласували избирателите, от това политиците трябва да си направят извод. Това заяви пред БНТ евродепутатът от "Демократична България" Радан Кънев.

Скандалът е в това, че отговорни политици, тези които носят отговорност по какъв начин се управлява държавата, бюджетът, образованието, здравеопазването, най-болезнените проблеми на хората, си позволяват да обвиняват гражданите за това как са гласували, да се сърдят и гневят на избирателите, каза Радан Кънев, визирайки думи на президента и премиера.

Според него по-голяма част от българите искат промяна.

"На нас целият живот е минал в това ще дойде ли промяната и кога ще дойде. Промени дойдоха много - едни за добро, други не за добро. Хората много ясно казаха на тези избори, че искат по-добро управление от сегашното", отбеляза той.

По думите му, ако Мая Манолова се беше вслушала в предложението му да се откаже на балотажа в полза на Борис Бонев, сега София щеше да има нов кмет.

Ако Бонев беше излязъл на балотажа, той щеше да спечели, вярва Радан Кънев и добави, че предложението му не е ексцентрично, а е основано на дългогодишна френска политическа култура.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тръмп

    17 24 Отговор
    Комуниста от ДеБъ е на амбразурата за да се защити от резила и признанието,че са комуняги!!!:):):)Бонев,Игнатов и Манолова правиха заедно кампанията си и се снимаха в Инвалидни колички за да ни покажат,че са умствено недъгави!!!:):):)Софиянци се усетиха и ги пратиха в небитието,при комуноидите в трета глуха!!!:):):)Тръмп

    Коментиран от #4

  • 2 Комуниста

    8 18 Отговор
    Всичкото гюбре се у дясно!
  • 3 България ЕС Нато

    13 15 Отговор
    Комунистчета шпиони сте Разкрихте се

    Коментиран от #24

  • 4 Уди Кълвача

    7 21 Отговор

    До коментар #1 от "Тръмп":

    Втория ешалон на БКПто е,, Демократична България " а първия ешалон е в ГЕРБ!
  • 5 Тръмп

    14 14 Отговор
    ДеБъ взеха 10процента от София,както правеше техния Другар Александър Божков при разграбването на България!!!:):):)Тръмп
  • 6 432

    12 10 Отговор
    Овчарчето Калитко се възползва от това, за което М Пръмова мечтаеше и създаде този полит проект и сега весело си коментира от Брюксел като един Б Х.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Тръмп

    9 17 Отговор
    Ваньо-шефа на ДеБъ е ходил 9месеца на обучения в СССР,за да го научат в КГБ как да граби,да лъже и да разделя!!!:):):)За това ДеБъ са отмираща комуноидна партия,защото са от едно котило с Манолова!!!:):):)Тръмп
  • 9 VVV

    14 13 Отговор
    Най смешно ми стана когато тиквата каза че тия били червена номенклатура при условие че всички знаят че той е бил червена номенклатура .Боко по известен като тиквата не е бил пожарникар ,а номенклатурчик които е отказал да си върне партийната книжка .Освен това сега си е сменил религията .Тоест той е и ренегат .Сега е станал антируски хардлайнер .,, Аз спрях три руски проекта ,, Само щото са руски .Без значение дали са добри за България .Това са думи на хардлайнер .А такива хора са особено опасни .Защото Германия построи северен поток ,а Унгария и Чехия руска ядрена централа . Затова докато е на власт хардлайнера няма да живеем добре .

    Коментиран от #11

  • 10 Тръмп

    10 15 Отговор
    ДеБъ и мушиците досадни,това им казаха Софиянци на тия комундета!!!:):):)Тръмп
  • 11 Тръмп

    13 19 Отговор

    До коментар #9 от "VVV":

    Борисов може и извънземен да е,но по-важното е,че си върши работата и ви го сложи големия червен чеп навътре в ДеБъ завинаги!!!:):):)Тръмп
  • 12 хехехеххе

    12 7 Отговор
    ДъйБъ са ултраляво към бясно....
  • 13 Бермудския Триъгълник

    12 5 Отговор
    Тоя канво дрънка като те нямат електорат десния електорат сега се люшка маляво на дясно! СДС умре отдавна Черния седесар го погреба 2001г сега разни израстъци си мислят, че люшкащия се електорат е техен! От дясно е свободна ниша въпрос на време е да дойде следващия лъже месия да ги поведе отново надолу!!!
  • 14 Бай Онуй

    9 0 Отговор
    Съсипаха я тая държава!
  • 15 анонимен

    9 8 Отговор
    Рада Дълбоката пак се появи! Аман от педали!
  • 16 Начо

    10 9 Отговор
    Де бъ се простреляха в краката.
    Лъснаха им червените задници
  • 17 Тръмп

    5 9 Отговор
    ДеБъ се профилираха в джендърския електорат,на генитално зависимите продажници!!!:):):)Сега можеше цяла София да я мине кметшата за без пари или да работи чукача на Бонев,но не би!!!:):):)Тръмп
  • 18 Айде пак

    9 6 Отговор
    Рада Дълбоката се вълнува. Радини анални вълнения. Гиди хомяк с хомяк ти дълбоко гърло.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 ПЕНКО

    3 2 Отговор
    ПЛЕШОТО Е ПРАВ !!! ТЯХ ГИ ПОДКРЕПИ НИНОВАТА ПАРТОКРАТИЯ НА ВТОРИ ТУР !!!!!!!!!!
  • 21 Такъв тиквеник и в Брюксел няма

    9 4 Отговор
    Такъв тиквеник в Българската политика досега не е имало. Хем не разбираш от реформи хем не знаеш как да ги правиш и хем нямаш никаква подкрепа. А сега като те слушам ти не само че не знаеш какво говориш ами и лъжеш. Анализите на изборите показват че Псевдодемократична България е подкрепила Мая Манолова, но тиква от математика и статистика не разбира а те са точни науки. Явно или си най-големият тиквеник който съм слушал или си голям лъжец също като оная с прическа на мокра кокошка, змийски език и изцъклени очи с имена пчела която сън не я хваща докато не измисли нещо подло и мръсно и докато не каже някаква лъжа и манипулация. Вие сте като брат и сестра и Изборите го доказаха. А кръвта вода не става.
  • 22 Златка

    4 2 Отговор
    Той как разбра? А-светил им е, докато са попълвали? Б-те са му дали отчет постфактум? В-екстрасенс се? Г-готов е да се закълне в майка си?
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Случайно му хрумна

    1 5 Отговор

    До коментар #3 от "България ЕС Нато":

    Герб са троянския кон на Русия в НАТО И ЕВРО СЪЮЗА Боко и цялата мрежа на КГБ са на власт Аец Белене турски поток 90%руска газ
  • 25 Красимира

    4 1 Отговор
    Точно тъй! Подкрепа за никой е равно на подкрепа за МаяМа. Мръсен боядисан комуняга
  • 26 Красимира

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "ДСБ":

    Е кое му е точното?? Как така хем хората искали по-добро управление, хем избират същата кметица? И той откри топлата вода, ама на червеното кранче! Ми то всеки и винаги се иска по-добро. Не съм чула обратното, без значка кой какво управлява
  • 27 Критик

    4 0 Отговор
    Много си смешен, Раданчо! Кой е казал, че сте подкрепяли Майчето, ИСТИНАТА Е, ЧЕ Я ОБЛИЗАХТЕ! По ниско падение - здраве!
  • 28 БЪЛГАРИН

    5 1 Отговор
    За едно е прев Радан Кънев, че хората избраха по доброто управление, избраха Йорданка Фандъкова и управление на ГЕРБ! За наша радост и ваш ПОЗОР без вашето участие! Вие от ДБ избрахте Мая Галева!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 слаботоков

    1 0 Отговор
    Рада с малката брада! Ха ха ха ха
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове