Last news in Fakti

10 Януари, 2020 06:17 4 278 32

Проф. Ал.Маринов: Кабинетът не се справя, оставката наближава

  • кабинет-
  • оставка-
  • проф. александър маринов

„Ако се ръководим от интересите на обществото, най-важното е не толкова да се сменят някакви личности или правителство, а да се промени начинът, по който се управлява държавата“, подчерта Маринов.

Проф. Ал.Маринов: Кабинетът не се справя, оставката наближава - 1
Снимка: БГНЕС

Управляващите показват невъзможност да се справят с различни кризисни ситуации. Това каза за предаването „Това е България“ на Радио „Фокус“ политологът проф. Александър Маринов. Той обясни, че освен проблемите с водата в Перник и вносния боклук на българска територия се сблъскват и американските с руските интереси. Маринов добави, че невъзможността за маневри между тях са основателни причини за оставка на правителството, имайки предвид и началната фаза на двете кризи.

„ГЕРБ изглеждаха много силни. Сега все още имат достатъчно сила, но в момента, в който се разклатят и започнат да губят властта, срещу тях ще скочат всички. И тези, които са били последователно опозиция, и тези, които им са им се подмазвали, които са търгували с тях, които са извличали изгоди от тях. Всички ще се обърнат“, допълни политологът.

Проф. Александър Маринов каза още, че в големи комплекси има нови огнища на африканска чума по свинете. Според него институциите в момента не са в състояние да решават проблемите.

„Ако се ръководим от интересите на обществото, най-важното е не толкова да се сменят някакви личности или правителство, а да се промени начина, по който се управлява държавата“, подчерта Маринов.

Той уточни, че се хвърлят големи ресурси за прикриване на истината и отричането на проблемите.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Извинете

    57 9 Отговор
    Нищо няма да наближи, Българина обича да търпи.
  • 2 Защото

    68 3 Отговор
    Ами то който и да дойде, никога няма да се съобразява с обществото, защото първо власт имащите гледат да се нагушат ТЕ и Семействата им. Обществото, като не си търси правата и НЕ изисква от политиците, те не го бръснат, за нищо.

    Коментиран от #11

  • 3 Комсомолеца

    18 58 Отговор
    Младежката организация на БСП, благодари предварително на всички, които са написали, или ще напишат негативни коментари за ГЕРБ. Чувствайте се поканени в нашите редици. Възползвайте се от наша промоция, новопостъпилите членове, няма да заплащат членски внос през първите шест месеца, освен това ще получите и знаменце с логото на БСП. И това не е всичко, ще получите и три значки с лика на Корнелия Нинова на цената на една, в едно с поздравителна картичка подписана лично от Сергей Станишев. Очакваме Ви.

    Коментиран от #4, #15

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Centurion

    72 10 Отговор
    Кабинета не само ,че не се справя,той е генератор на проблеми!

    Коментиран от #14, #30

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Курнелина

    9 20 Отговор
    Много ми се иска, но няма кандидати, а само такива като Малинов, кото не могат...
  • 9 jorj

    9 40 Отговор
    Маринов, за съсипва нето на България 100% вината е на БСП/БКП!!! Скрий се и се засрами!!!
  • 10 onq s konq

    14 32 Отговор
    След 10.Ноември ВСЕКИ в БГ има право да приказва каквотно си иска БЕЗ СТРАХ,че ще го въдворят в БеленеОт това си право се възползва и въпросният "политолог" Маринов.Но да прекъснем тирадата му и да му зададем "некои въпроси" като трезвомислещи хора:1/Вярно ли е че още от ПЪРВИЯ ДЕН НА УПРАВЛЕНИЕ на ГЕРБ Опозицията в лицето на БСП категорично заявяваше че Правителството на Борисов НЕ СЕ СПРАВЯ,но то ПРОДЪЛЖИ ДА УПРАВЛЯВА цели 10г.?2/Борисов подаде 2 ОСТАВКИ и ОТНОВО БЕШЕ ПРЕИЗБРАН - това говори ли нещо на Политолога относно настроението на преобладаващите народни маси?3/Хаберлия ли е Политолога относно думите на Борисов че 3-та Оставка НЯМА ДА ИМА?4/Русия и Америка са в конфликт още от края Втората Св.война.Сериозно ли смята Той,че Правителството "няма възможност да маневрира между Руските и Амер. интереси " и това е ПОВОД/?!!/ ЗА ОСТАВКА?А след като Борисов беше в Турция в ДРУЖЕСКА ОБСТАНОВКА в присъствие на ПУТИН и Ердоган,след като Борисов бе СПЕЦИАЛЕН ГОСТ в Белия дом- радушно посрещнат от Тръмп ЛИЧНО,КАКВА "МАНЕВРЕНОСТ" изисква още Политолога?И последно:КОГО ПРЕДЛАГА въпросният индивид на мястото на Борисов и С КАКВО ЩЕ ГО ПРЕВЪЗХОЖДА както във Вътрешен ,така и в Международен План?
  • 11 Све

    42 7 Отговор

    До коментар #2 от "Защото":

    Казано с едно изречение, БЪЛГАРИТЕ СА ЗАСПАЛО СТАДО
  • 12 Сливи за смет

    5 19 Отговор
    Не се напиняй , конче.Рупкай кротко тревица. Тез политики не са за тебе.
  • 13 Гост 2

    37 8 Отговор
    Това управление е вредно за народа и държавата . Това е геноцид към народа по всички направления на икономиката и обществения живот .
  • 14 Българина

    31 3 Отговор

    До коментар #5 от "Centurion":

    Точно така. Проблемите не падат от небето. АЧС все още е проблем, сметището на европа, апартамент гейт е до никъде, водата е на изчезване, тока поскъпва и ще поскъпа, харчат се милярди за отбрана за газови проекти и всичко на кредит, а демографията практически ни е приключила отдавна ..... Живеем в последните 50 г на България като държава описана в историята....
  • 15 Гост

    21 4 Отговор

    До коментар #3 от "Комсомолеца":

    Герб , са бивши членове на бкп.... Властта винаги се предава на наследниците.... Вълкът козината си мени, но нрава не.....
  • 16 Див селянин

    29 3 Отговор
    Дай Боже да падне тази диктаторска мафия и да остане като зловещ спомен в историята. Амин!
  • 17 Анонимен

    25 2 Отговор
    С желанието си кабинета да се намесва във всички сфери на живота сам прави проблеми и после се опитва да ги разреши
  • 18 Другия с коня

    5 22 Отговор
    Държавата си пое по своя Естествен път като Голям ТИР по магистралата на Живота...А тези,които пишете тук сте като мухите по предното му стъкло - и да се пречките,Няма как да го спрете....Още десет години ще управлява Бойко,докато не се появи по-достоен от него...Осъзнайте го това.....
  • 19 Стамат де ла Тур д'Азир

    9 5 Отговор
    Да живей др. Бат Бойко, и наште мъдри политици да живеят! България са движи кат сладководна скумрия в бързеите на Историята!
  • 20 Дядо ви Тошо

    20 2 Отговор
    Хе хе хе иска му се да е като мен Но нито здравеопазването му е здравеопазване нито образованието,нито пътищата,които след година искат ремонт, нито хората и пенсионерите имат прилични доходи а сега 1/3 от хората са бедни гладни или на студено седят.При мен също бяха малки пенсиите и доходите но на всички стигаха да са нахранени облечени и на топло.Толкова много храна произвеждахме че хранехме половината СССР и качествена а не като съвременните боклуци по магазините които са внос само...
  • 21 Зрител

    6 6 Отговор
    Друго си е каинетът Виденов. Така се справяше с всичко и се увеличиха доходите на хората, че милионери станахме.
  • 22 Железов Г

    4 3 Отговор
    И тоя комунист спи с отворени очи.
  • 23 Гого

    5 6 Отговор
    Подкрепям номер 10и 18! Точно е казано- Маринов твърди това, което му се иска , но се разминава с реалностите. Или заработва или е оглупял. За първото завам 10 т.
  • 24 Гого

    5 4 Отговор
    4 червени трола публикуват тук!
  • 25 Сух

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Русофилски прокариот пита:":

    Да бе, приет си
  • 26 УБО

    11 2 Отговор
    Не е виновен Кабинета/сбирщината от неподготвени бивши другари и другарки/. Цялата вина е , че ни управлява една бивша мутра/БУДА/, недоказал се пожарникар, измислен генерал с методи ползвани в една друга бандитска епоха. Безнаказано и безотчетно се прахосва народната пара и се раздават парчета от държавната баница на близки структури и подмолни лица. За външна политика изобщо не става да говорим със всички калинки, паяци, пиявици и хлебарки.
  • 27 Borislav Popov

    8 2 Отговор
    Няма как да падне мутромилиционерската диктатура. На инфарктните места Батко е назначил еднодневки бушони. Като се напече положението лесно прежалва един бушон и си назначава друг. От бай Тошо се е учил.
  • 28 1111

    7 1 Отговор
    Светът ще се свърши тиквите не......................................
  • 29 ПЕНКО

    1 5 Отговор
    ЕДИН ОТ 3 000 ТЕ НИ "ПРОФЕСОРИ"- ПЪЛНА БЕЗМИСЛИЦА КАТО ПОЛОЖИТЕЛЕН ПРИНОС ЗА СТРАНАТА !!!!!!!!!!!
  • 30 Savin Yanakiev

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Centurion":

    Boklucite se kriiat zad psevdonimi urodi kradlivi
  • 31 Zezo

    2 5 Отговор
    Бойко ви скапа от бой на избори. Поне си трайте и не говорете глупости. Да се обзаложим,че до 01.05.2020правителството няма да падне. Мойта заплата. /600лв/ срещу твоята. Ако ти стиска...
  • 32 Кико

    1 5 Отговор
    Всички аномалий се случват в Перник, Плевен, общо райони под погледа на БСП! Най-лесно е да се създаде криза, а комунистите го могат!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове