Last news in Fakti

12 Февруари, 2020 18:40 3 416 94

Президентът: Зелената сделка чертае ново разделение

  • румен радев-
  • зелена сделка

Държавният глава посочи, че не трябва да се допуска България да се превръща единствено в консуматор на нови технологии

Президентът: Зелената сделка чертае ново разделение - 1
Снимка: БГНЕС

Човечеството е изправено пред въпроса как да противодейства на промените в климата и ние трябва да отговорим къде е мястото и как участва България в този процес. Това заяви държавният глава Румен Радев на дискусия със студенти, посветена на подходите за опазване на природата и борбата с климатичните изменения.

В срещата участваха студенти, докторанти и преподаватели от Лесотехническия университет, Химикотехнологичния и металургичен университет и Стопанския факултет на Техническия университет – София.

По думите на президента, т.нар. Зелена сделка на Европейския съюз, която си поставя амбициозната цел за постигане на климатично неутрална икономика, все повече ще определя бъдещето на Европа. Не е въпросът само да развием такава икономика, но и как ще се промени начинът на мислене на хората, на производство на енергия и нейното консумиране, как ще оползотворяваме всички ресурси около нас, посочи Румен Радев.

Държавният глава подчерта, че всичко това откроява ключовата роля на образованието за разбиране на процесите, които ще формират обществените отношения в бъдеще и ролята на човечеството в опазване и разумно използване на световните ресурси.

„От вас се очаква да задавате темпото и посоката на тези промени. От вас зависи и дали България ще има висока национална амбиция да се развива като държава с екологичен фокус, да развива устойчиви екосистеми“, заяви президентът.

По думите на държавния глава големият въпрос за страната ни е какво ще стане с конкурентоспособността на българската икономика в процеса на трансформация към екологично неутрални производства.

„Ние трябва да развиваме технологии и производства, които да ни позволят да се включим в икономиката на бъдещето и ето този баланс – екологично чисти производства, при запазване на конкурентоспособност, която към момента се базира на традиционни производства – тук трябва да търсим заедно решението“, посочи Румен Радев.

Държавният глава посочи, че не трябва да се допуска България да се превръща единствено в консуматор на нови технологии. Според Румен Радев Зелената сделка на ЕС ще очертае ново разделение между държавите - едни ще усвояват финансови програми, за да разработват съвременни екологични технологии, а на други ще се дава финансиране единствено, за да извършат своята трансформация към неутрална икономика.

„Ако ние не се намесим в процеса и нямаме амбицията да развиваме съвместно с наши партньори тези технологии, ние ще се затвърдим като периферна държава в ЕС“, беше категоричен държавният глава.

Румен Радев отново призова качественото образование да се признае и утвърждава като стратегически национален приоритет, включително и със съответното финансиране, за да може и във висшето образование и в средните училища студентите и учениците да придобиват и знания, и умения, с които да участват пълноценно в изграждането икономика с висока добавена стойност у нас.

Дискусията със студенти под надслов „Решенията на научните среди за опазване на нашия свят“ се проведе в аулата на Лесотехническия университет в София.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    21 89 Отговор
    ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГНУСЕН И ПРОДАЖЕН КРЕМЪЛСКИ ЛАКЕЙ.!!!

    Коментиран от #27, #51

  • 2 El chochone

    21 68 Отговор
    МНОГО Е ЛОШО НА ВЛАСТ ДА ДОЙДЕ ПРОСТ ЧОВЕК БЕЗ ПАРИ,А ПЪК И ЖЕНА МУ АКО Е КАТО НЕГО ПОЛОЖЕНИЕТО СТАВА ТРАГИЧНО.!!!

    Коментиран от #13, #72

  • 3 Монгола

    5 44 Отговор
    НА БОЙКО МУ Е МНОГО ГОЛЯМ,АЗ ОТНАЧАЛО НЕ ВЯРВАХ НА ЖЕНА МИ,АМА САМ СЕ УБЕДИХ КАТО МИ ГО ПОСТАВИ НА ЧЕЛОТО.!!!
  • 4 El fatmak

    18 54 Отговор
    Клепоухият пингвин на всяко гърне мерудия.!

    Коментиран от #52

  • 5 Галев Маев

    15 53 Отговор
    НЕУК И ЗЪЛ ...ОПАСНА КОМБИНАЦИЯ ЗА ДЪРЖАВЕН ГЛАВА ...СЪДА РАЗРЕШАВА НА ДАТО ДА СЕ ИЗВЪРШИ ТЕХНИЧЕСКА ОПЕРАЦИЯ СЪС СРС ...! НЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО ! ....КАКТО ГИ ПЛЕЩИ ТРИКОЛКОВИЯ ЛОСТОВ ЕМАНАТ НА ПРЕХОДА - РАДЕВ ШИР БЕТА ..!
  • 6 СссереМ

    16 50 Отговор
    Тоя вече и коментар не заслужава.
  • 7 Батман

    13 50 Отговор
    Тоя само разделение му е у главата.Драмата на комунетата е перманентна....цвилят
  • 8 НАЛАГАМ ВЕТО НА РАДЕВ

    10 48 Отговор
    ВЕТО НАЛАГАМ НА ПАПАГАЛА ШИР БЕТ ...ПЛЯМПА БЕЗ ДА МИСЛИ ..И ПОСТ ФАКТОМ ГОВОРИ ,ЩОТ НА МОМЕНТА АКО ГО ПИТАТ ЗА НЕЩО ТОЙ НЕ ЗНАЕ КАК ДА ОТГОВОРИ ..И ЧАК СЛЕД ДВА - ТРИ ДНИ КАЗВА НАИЗУСТ ПО НЯКОЕ ЧЕРВЕНО КАРЕ ...НАПИСАНО ОТ КОРНЕЛА И АГЕНТИТЕ ОТ РУСКОТО КАБАРЕ !
  • 9 Ivan

    50 15 Отговор
    Президента казва истината но за да бъде чуд от всички трябва да говори по телевизията не с пресконверенция защото всички големи медии заедно с властта изяждат и изпиват нашите пари нашите данаци те лъжат хората и думите му остават нечути за повечето хора!

    Коментиран от #93

  • 10 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    51 19 Отговор
    господин ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ е най добрия ПРЕЗИДЕНТ на БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #92

  • 11 ГосТ

    24 8 Отговор
    Ами ние сме държава,която не е съвсем боса в екологичните технологии- ядрената енергетика е най добрият пример, имаме инженери наясно с бъдещето за транспорта - водорода. А можем да си произвеждаме в крайна сметка тролеи и трамваи, а защо не и влакове. Трябва обаче да бъдат премахнати много, не само безполезни, но и много вредни паразити. Като се започне от фандъка, която закрива трамвайни линии, внася автобуси с ДВГ, вместо тролейбуси и насърчава използването на личен превоз по всякакъв начин.
  • 12 Sradef

    8 14 Отговор
    Polucavam samo 11000 lv.na mesez.Bigte drugite presedento polucavat po 20000 evro.Az Sam prezidenta na Velika DARGAVA,Az sam mag na alcna,prostak I grozna Gena.
  • 13 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    36 17 Отговор

    До коментар #2 от "El chochone":

    господине ГЕНЕРАЛ РАДЕВ не е прост а умен начетен възпитан човек

    Коментиран от #46

  • 14 АТИЛА

    28 11 Отговор
    ГEРБ-ГРOБ е истинския наследник на терoриститe от БКП! 75% от ИБ на ГЕРБ са кoмунисти,тоест терoристи!!! Скоро улиците на страната ще бъдат залети от oтрязaни ГEЙбeрастки крaтуни!!! Искам да убияя единствения ГEЙбeрaстки трoл тук!!! СМЪРT !!! КAЗAХ !!!

    Коментиран от #17

  • 15 Галев Маев

    13 36 Отговор
    РАДЕВ СИ ПРИСВОЯВА ДЕМОКРАЦИЯТА И ИЗОПАЧАВА САМАТА ДУМА “ ДЕМОКРАЦИЯ “.....СПОРЕД РАДЕВ ДЕМОКРАЦИЯ Е ВСЕКИ ДЕН ДА ЛЪЖЕШ , МАМИШ И УЙДУРДИСВАШ ПО СВОЕМО ПОЛИТИКАТА , БЕЗ ДА ТИ ПУКА ЗА ДЪРЖАВАТА И НАРОДА ...РАДЕВ ТОЧНО ТОВА ПРАВИ ...КАЗВА НА ДАЛАВЕРЕДЖИИТЕ ОТ БСП ДА ПРОПАГАНДИРАТ РАЗКОЛ , СВОБОДИЯ , АНАРХИЯ И БЕЗПОРЯДЪК В БЪЛГАРИЯ ...ТОВА СПОРЕД РАДЕВ Е СВОБОДА НА СЛОВОТО И ДЕМОКРАЦИЯ ..!

    Коментиран от #53, #81

  • 16 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    27 9 Отговор
    БОЙКО БОРИСОВ е първия БЪЛГАРСКИ ПРЕМИЕР използвал гумени куршуми и сълзотворен газ срещу БЪЛГАРСКИЯ НАРОД

    Коментиран от #20, #94

  • 17 Галев Маев

    8 10 Отговор

    До коментар #14 от "АТИЛА":

    факти да издирят АТИЛА ...в ПИК не го спират ...не знаем ЗАЩО ....ИЛИ ГО ТОЛЕРИРАТ ....НИДЯЛКО ОТ ПИК Е АТИЛА ....ЩОТО НЕ ГО ТРИЯТ ...МОЛА ФАКТИ ДА МАХНАТ СМАХНАТИЯ НАРКОМАН ....И МЕН АКО ИСКАТ ..

    Коментиран от #23

  • 18 ИСТИНАТА

    36 9 Отговор
    БЪЛГАРИЯ Е ЕДИНСТВЕНАТА СТРАНА КОЯТО СЛЕД ВЛИЗАНЕТО СИ В ЕС СТАНДАРТА НА ЖИВОТ Е ПО НИСЪК ОТ ПРЕДИ!!! ВЛЯЗОХМЕ 2008 Г. А ПАРТИЯ ГЕРБ УПРАВЛЯВА ОТ 2009 Г. ВЕЧЕ 10Г. ТОЕСТ ОТ ВЛИЗАНЕТО НИ В ЕС ДОСЕГА ПОЧТИ ИЗЦЯЛО УПРАВЛЯВА ГЕРБ. РЕЗУЛТАТА ПО НИСЪК СТАНДАРТ ОТ ПРЕДИ ВЛИЗАНЕТО НИ КОЕТО Е ПОТРЕСАВАЩО. НЕ МОЖЕ ДА СМЕ 10 ГОД.СТРАНА ЧЛЕН НА ЕС А ОГРОМНА ЧАСТ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ДА ИЗПИТВА ТРУДНОСТИ ДА СИ ПЛАТИ ОТОПЛЕНИЕТО,ДА СЕ ЛИШАВА ОТ ПЪЛНОЦЕННА ХРАНА И НОВИ ДРЕХИ И ПРОСТО ДА СЪЩЕСТВУВА. ВСИЧКО ТОВА Е СЛЕДСТВИЕ ЗАЩОТО МУTРATA И КЛИКАТА КРАЙ НЕГО КРАДАТ КАТО ОТКАЧЕНИ. ЗА 10 ГОД.БЯХА ИЗТЕГЛЕНИ 43 МЛРД.ЗАЕМИ КОИТО НЕЗНАЙНО КЪДЕ ПОТЪНАХА?!?! ЗДРАВНИТЕ ВНОСКИ ОТ 10.80 ЛВ.ПРИ СТАНИШЕВ СЕГА СА 22 ЛВ. КОИТО НЕЗНАЙНО КЪДЕ ПОТЪНАХА?!?! ВИНЕТКИТЕ ОТ 53 ЛВ. ПРИ СТАНИШЕВ СЕГА СА 97 ЛВ. А ДУПКИТЕ ПО ПЪТИЩАТА ОЩЕ ПО ОГРОМНИ. ЦИГАРИТЕ НАПРИМЕР МАРКА РОТМАНС 2.30 ЛВ. ПРИ СТАНИШЕВ СЕГА 5.30 ЛВ. КАТО АКЦИЗА ОТ ТЯХ НЕЗНАЙНО В ЧИИ ДЖОБОВЕ ПОТЪВА?!?!? А ДАНЪЦИ НА ЛЕКИ АВТОМОБИЛИ И ГРАЖДАНСКА ОТГОВОРНОСТ УВЕЛИЧЕНИЕ 3 ПЪТИ ПРЕЗ УПРАВЛЕНИЕТО НА БОРИСОВ. ЗА ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ СМЕТКА ЗА ЕЛЕКТРИЧЕСТВО ПРЕЗ ЗИМАТА ПРИ СТАНИШЕВ 100 ЛВ. СЕГА ОКОЛО 250 ЛВ. НЯМА ДА МИ СТИГНЕ ПОЛЕТО ЗА ВСИЧКИ СРАВНЕНИЯ ОТ ТОГАВА И СЕГА! СЛЕД ВСИЧКИ ТЕЗИ ФАКТИ ИМА ЛИ НОРМАЛЕН БЪЛГАРИН ДА ГЛАСУВА ЗА ШАЙКАТА И ГРАБИТЕЛСКАТА КЛИКА ГЕРБ С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА КОНТРОЛИРАНИЯ КОРПОРАТИВЕН ВОТ НА ТЪРТЕИТЕ НА ЯСЛАТА НА ГЕРБ И КУПЕНИЯ ВОТ В ГЕТАТА??!??

    Коментиран от #21, #22

  • 19 НАНЕ

    29 9 Отговор
    Радев е най добрият Президент .Да е жив и здрав да мачка крадците.
  • 20 Галев Маев

    9 23 Отговор

    До коментар #16 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    ЛЪЖЕЦ ИДИОТОВ ...СЪЛЗОТВОРЕН ГАЗЕЦ ИМАШЕ ЗАЩОТО ЛУМПЕНИ ОТ ВЪЗРАЖДАНЕ НАПАДНАХА И РАНИХА ДВАМА ПОЛИЦАИ С ТРЪБИ И КАМЪНИ ...АЗ СЪЩО БЯХ ТАМ И ВИДЯХ ЛИЧНО ...УРУУДД...НЕ ПИШИ И НЕ ЛЪЖИ КАТО КОРНЕЛАТА

    Коментиран от #75

  • 21 Иван

    29 5 Отговор

    До коментар #18 от "ИСТИНАТА":

    Забравяш че преди 10 год.при правителството на Станишев 1 кубик вода бе 0.78 ст.а сега е 3.60 лв. Също така хляб Добруджа 650 гр.бе 0.46 ст.а сега е 1.05 лв. Всички цени са се увеличили през периода на управлението на Борисов 3 пъти а заплатите 2 пъти. Това се казва драстично смъкване на жизнения стандарт. Наистина е прецедент!!! Няма страна която след влизането си в ЕС да не е вдигнала жизнения си стандарт само България го смъкна след влизането си...А причината вярвам на всеки е ясна....

    Коментиран от #24

  • 22 Галев Маев

    10 20 Отговор

    До коментар #18 от "ИСТИНАТА":

    ТИ РАБОТИЛ ЛИ СИ ПО ВРЕМЕТО НА БСП ...А ПЕНСИЯ 130 ЛЕВА И ЗАПЛАТИ 220 ЛЕВА ....СТАНИШАВ МУ СПРЯХА ПАРИТЕ ОТ ЕВРОПА ...УУУУУУУ.....ЩО ЛЪЖЕШ БЕ ....БАБА ТИ ВЕРВА ЛИ ТИ ...?
  • 23 АТИЛА

    10 10 Отговор

    До коментар #17 от "Галев Маев":

    Галев ли си Маев ???!!! Ела в Пазарджик да ти извадя карантиите ? Ще те оперирам от хемороиди през устата и ще ти изкарам сливиците през гъзa!!! Ще те разпоря като риба отгоре надолу и после ще те обеся на червата ти докато още шаваш! ТРЕПЕТЕ крадливите ГЕЙберасти мамицата им Еничарска!!!

    Коментиран от #25

  • 24 А ДА

    7 8 Отговор

    До коментар #21 от "Иван":

    АМИ ТО ПРЕДИ 15 ГОДИНИ БЕНЗИНА И ТОЙ БЕШЕ 1.20 ....АМА ТИ МАЙ ЖИВЕЕШ В 90 - ТЕ .....НЕ МОЖЕ ДА ВЪРНЕШ ХЛЯБА НА 57ст......НЕЩО НЕ СИ ДОБРЕ ...ИЛИ БЕНЗИНА НА 80 ст ..преди 20 години НАПРИМЕР .
  • 25 ООООО

    3 11 Отговор

    До коментар #23 от "АТИЛА":

    ТОЗ ПЪТ МИ ПАДНА УРУД ....ЕЛА ЧАКАМ ТЕ НА ГАРАТА ...ТАЗИ ВЕЧЕР ПЪТУВАМ ...В 22 ЧАСА СЪМ ТАМ ....ШИ МЪ ПОЗНАЕШ ...КАРАНТИЬО....А В МОМЕНТА СИ ДАДЕН НА ДАНС ...ФАКТИ ТЕ ДАДОХА АЙ ПИ - ту ...НА ДАНС ...АРЕЕ....!

    Коментиран от #32

  • 26 Стойко

    18 4 Отговор
    "ИСТИНАТА" номер 18 е прав - Това е напълно вярно което сте написали и са точни цифрите. Ще дам и аз 1 пример- 2008 г.( последната от мандата на правителството на Станишев) за Коледа майка ми получи 200 лв.коледен бонус. Станишев 4 години даваше по една пълна пенсия на всеки пенсионер за Коледа. Майка ми тогава вземаше 200 лв.пенсия. Сега взема 300 лв.и получава по 40 лв.за Коледа. Спомням си също че с нейния бонус си платих Гражданската отговорност на колата в Алианц която беше 99 лв.и ми останаха 101 лв.само от бонуса й за Коледа от Станишев. А сега гражданските отговорности са по 300 лв.а бонуса по 40 лв. Също така всички работещи не само пенсионерите вземаха и по 13 заплата. Е може да направите сравнение тогава и сега при 10-годишното управление на ГЕРБ
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 чичо

    4 11 Отговор
    Тоя червен лайномет няма ли да се кротне?
  • 29 Галев Маев

    1 9 Отговор
    ФАКТИ ДАВАТ АТИЛА ОТКАЧЕНИЯ НА ДАНС ...АТИЛА В ПИК НЕ ГО ТРИЯТ ...НЕ ЗНАЕМ ЗАЩО ...МОЛЯ ФАКТИ ДА МАХНАТ АТИЛА ...И НА ДАНС ВЕДНАГА ...
  • 30 сталин

    2 5 Отговор
    Радев Гешев дръжте догн ще избяга
  • 31 Цветко Христов

    5 8 Отговор
    Този, нормален ли е. Дълбоко се съмнявам.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 2 Отговор

    До коментар #27 от "Пешо":

    господин ПЕШО ПЪРВИЯ ПОСТ КОМЕНТАР НЕ Е МОЙ
  • 34 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 1 Отговор
    ИВАН КОСТОВ СЪСИПА ИКОНОМИКАТА НА БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #38

  • 35 Галев Маев

    6 16 Отговор
    РУМЕНЧОУУУ....И В ТВОЙТО СЕЛО СЛАВЯНОВО ГЛАСУВАТ ПРОТИВ БСП , КАКТО В КРУШОВИЦА И МИЗИЯ ....ПАК БСП ГУБЯТ .....АХАХАХАХ.....
  • 36 така така

    3 4 Отговор
    Къде не го сееш, там расте.
  • 37 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 3 Отговор
    защо полицията притесни баба СТАНА та тя казва истината баба СТАНА Е истинска БЪЛГАРКА
  • 38 стефан софия

    4 5 Отговор

    До коментар #34 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    А БСП КЪДЕ БЯХА ТОГАВА ..С КОСТОВ НАЛИ ..?!
  • 39 Иисус Христос

    10 4 Отговор
    Обслужващия персонал на крадливата шайка отново плюе по президента Румен Радев

    Коментиран от #45

  • 40 Галев Маев

    3 7 Отговор

    До коментар #32 от "АТИЛА":

    УРУД ...ОТ КЪДЕ ИЗБЯГА БЕ ..КЪДЕ СИ ..В ДУПКА , В МАЗЕ ....В МОМЕНТА ТЕ ТЪРСЯТ ....А АЗ ПЪТУВАМ ...В 22 ЧАСА ИДВАМ ..!
  • 41 Галев Маев

    2 6 Отговор
    факти дават АТИЛА - НАРКОМАНА НА ДАНС ...БЕГАЙ У ГОРАТА ...ПРИ ШЕЙХА ..МЕЧКА ..!
  • 42 Западните Балкани

    5 4 Отговор
    "България да се превръща единствено в консуматор на нови технологии" Докато не се влагат пари в наука, ще бъде така. Не може да очакваме професори с 1000 лева и докторанти с 500 лева да правят велики технологии. Фирмите основно пазаруват иновации, така че топката е в градинката на ГЕРБ. Ако искате български иновации, то учителските заплати трябва още тази година да станат 2000 лева, стипендиите на докторантите също 2000 и от там за другите нива нагоре. Иначе още няколко години и ще трябва да се почва от нула. А това ще е много по-скъпо. Но на Борисов не му пука. Той си строи безсмислени тръбопроводи от София до Перник, който когато стане готов, ще е напълно ненужен, а е безкрайно скъп. Браво Борисов, браво комсомолецо!

    Коментиран от #57, #61

  • 43 Галев Маев

    2 7 Отговор
    атило , що си сложал фалшив сървър ...така сам се издаде ...щъ пратят у затвора в ПАЗАРДЖИК ..!
  • 44 Още една истина

    5 2 Отговор
    изрече президента. Кой ще го опровергае? Разделението, тоталното разделение е в основата на всяка съвременна политика. И той го е прозрял. Такъв човек ни трябва.
  • 45 АРЕСТ ЗА КОРНЕЛА

    4 9 Отговор

    До коментар #39 от "Иисус Христос":

    КОРНЕЛА КАТО ОПАРЕНА УЖ “ ПОДКРЕПЯ “ ПРОВЕРКАТА ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯТА ...........ТАКА СЪЩО ПОБЪРЗА ДА КАЖЕ ЧЕ ХАРЕСВАЛА МНОГО ЛАУРА КЬОВЕШИ ...ЕТО И ПОГОВОРКАТА ЗА ТАКИВА КАТО БСП И РАДЕВ....ГУЗЕН НЕГОНЕН - БЯГА ..!

    Коментиран от #49

  • 46 СссереМ

    3 7 Отговор

    До коментар #13 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Оффф,чухме го по телефона колко е начетен,умен и с какъв "богат" речник е.
  • 47 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 2 Отговор
    ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ не цели военен преврат това са измислици на службите съобщава бг снайпер нет

    Коментиран от #50

  • 48 Хаджи хаджи Българин

    11 2 Отговор
    До първите от 1 до 8 активирани трола! Бестопанственото- мародерско изсичане на горите в България, започна от времето на мадридския мошеник! За какви екологични промени говорим, след като се отсякоха гори и
    дървеният материал изнесени в Гърция! Държава без гора- Бълггария, няма тежка промишленост, а поголовно се унищожават горските масиви! Президента е прав, защото , 80% от депутатите имат ел, централи- соларни паркове- субвесинирани от ЕС! Прав е и затова, че задава въпроса в Лесо- Техническият институт! Но има доста хиени, които не искат, да им секва бизнеса! Президента е на прав път!
  • 49 Иисус Христос

    2 2 Отговор

    До коментар #45 от "АРЕСТ ЗА КОРНЕЛА":

    Дреме ми за Корнела седесарката ако я катурнат ще направвт услуга на БСП!
  • 50 Галев Маев

    3 9 Отговор

    До коментар #47 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    той радев саботира самата институция ПРЕЗИДЕНТСТВО ...преврат НЯМА.....РЕЧНИКА НА ШИР БЕТА ЦЕЛИ РАЗМИРИЦИ И ПОСЛЕДВАЛИ БУНТОВЕ ....ЗАЩОТО БСП УВЛИЧАТ ЛУМПУНЕИ И ПРОСТАЦИ ...ЗАЩОТО Е ПО ЛЕСНО! ....НЕУКИТЕ И ШМАТКИТЕ СА НА УЛИЦАТА ....ТИ ДА СИ ВИДЯЛ НОРМАЛЕН ЧОВЕК НА ПРОТЕСТИТЕ ПО 100 ЧОВЕКА ...А ..? ИСТИНСКА ДЕМОКРАЦИЯ И БАРИКАДИ ИМАШЕ ПРЕЗ 96- 97 ГОДИНА ЗИМАТА ...КОГАТО БСП ОГРАБИХА НАРОДА И БЯХМЕ НА МАРГАРИН И СОЛ !

    Коментиран от #64

  • 51 Teodoro

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    ГНУСЕН КОЗЛОДУЙСКИ СЕЛЯК

    Коментиран от #60

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 до ГАЛЕВ МАЕВ

    2 2 Отговор

    До коментар #15 от "Галев Маев":

    АТИЛА Е човек на БЛИЦ БГ

    Коментиран от #55

  • 54 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 4 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ е номер ЕДНО ГЕНЕРАЛ СУПЕР
  • 55 Галев Маев

    4 4 Отговор

    До коментар #53 от "до ГАЛЕВ МАЕВ":

    КАКВО ЗНАЧИ ТОВА ...ЧЕ ГО ТЪРПЯТ С ГНУСОТИИТЕ МУ ...ТИ ВИЖДАЛ ЛИ СИ КОМЕНТАРИТЕ МУ ПСИХАРСКИ В ПИК ....И НЕ ЗНАМ ЗАЩО НЕ ГО ТРИЯТ....НЕЩО МИ СЕ СТРУВА ТЕНДЕНЦИОЗНО ИЛИ ПИШЕ ОТ СЪРВЪР ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ . ЗАЩОТО КОМЕНТАРИТЕ МУ С ГАДОСТИ ЗА УБИЙСТВА И ТЕМ ПОДОБНИ СТОЯТ ...БЕЗ НИКОЙ ДА ГИ ТРИЕ ....ТАКА Е В ПИК ...И ПИТАМ НИДЯЛКО ЗАЩО НЕ ГО ТРИЯТ , А КАТО ПИШЕМ ЗАЩО НЕ ГО ТРИЕТЕ , КОМЕТАРИТЕ ВЪОБЩЕ НЕ СЕ ПОКАЗВАТ ...!
  • 56 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 3 Отговор
    ГЕРБ СА ОЛИГАРСИ

    Коментиран от #59

  • 57 Не ти четох

    2 1 Отговор

    До коментар #42 от "Западните Балкани":

    Всичките лъжи... Абе драги. Ти би ли платил за виртуален принос? НАН, а? Ми те паразитират и произвеждат професори... Сещаш ли се, че гений, направил откритие, ще го изкупят веднага... Америте... Ти какво искаш? Не заработени пари?! Ще ги имаш, нали си комуне! Факт! А народът?
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 от КРУШОВИЦА

    2 4 Отговор

    До коментар #56 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Въъййй.....ама ти верно си ВЕРВАШ.....ГЕРБ не могат да са ОЛИГАРСИ ,щот 22 години БАНДИТИ са БСП ....ТЕ СА НАЙ ДЪЛГО БИЛИ НА ВЛАСТ ...И ПРОДЪЛЖАВАТ С ДАЛАВЕРИТЕ СИ , ОБАЧЕ ВЕЧЕ ГИ ХВАЩАТ ....ЧУВАЛ ЛИ СИ ЗА СТАТУКВО ....ЕТО ТОВА Е СТАТУКВО .....ЩОТ ГЕРБ СА ОТ 8 ГОДИНИ ...И НЯКОЛКО МЕСЕЦА ..ПО ТОЧНО .....НЕ МОЖЕ ДА СА ОЛИГАРСИ ...КАКТО СИ НАПИСАЛ ТУКА ...ОЛИГАРСИТЕ СА ПО АРЕСТИТЕ ...БАНЕВИ , АРАБАДЖИЕВИ , СТАЙКОВИ ...И ТЕМ ПОДОБНИ КОМУНИСТИ ..СПОНСОРИ НА БСП !

    Коментиран от #68

  • 60 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор

    До коментар #51 от "Teodoro":

    господин ТЕОДОРО първия пост не съм го писал аз същото обясних и на господин ПЕШО
  • 61 Правилно е

    1 2 Отговор

    До коментар #42 от "Западните Балкани":

    Да се плаща за откритие! И го прави САЩ! А ти за какво пледираш?! За институти?! Ма при Тошо имаше много! И какво ? Искаш парички, момченце... Без насрещна престация! Наглост!
  • 62 Галев Маев

    1 5 Отговор

    До коментар #58 от "До 53 и 55":

    ДА БЕ ЧОВЕК , ЧУДЯ СЕ ЗАЩО ГО ТЪРПЯТ ...ПСИХАР Е ..ТО СИ ЛИЧИ ...ЩОМ ГИ МИСЛИ ТИЯ ГАДОСТИ ЗНАЧИ Е СПОСОБЕН НА ТОВА ...НАПРАВО СЕ ЧУДЯ ПРИЯТЕЛЮ....БЛАГОДЯРЯ ....ДОРИ СЕ ЗАКАНВА И НА ХОРА ТУКА ВЪВ ФАКТИ ...И НА МЕН СЕ КАНИ ...ВЪЙЙЙ.....!
  • 63 До Галев Маев

    1 1 Отговор
    И аз писах коментар в ПИК само с въпроса защо не се трие АТИЛА с подобни коментари а ми излезе на коментара -"Нецензурно съдържание". Значи този се заканва с убийства и насилие и не е нецензурно а аз дето питах защо се толерира и мен трият?! Това е много странно и озадачаващо. После същото питах в БЛИЦ и ме блокираха да не мога да пиша коментари. След това им писах на редакционната поща и никакъв отговор. И накрая ми отговориха със заплахи и то за мен. А само им писах да информират ДАНС,МВР и ГДБОП. Накрая разбрах че този бил наистина психопат и както написа точно след като постоянно пише заплахи е способен да ги изпълни...От подобни по далече

    Коментиран от #67, #71

  • 64 Горския

    4 0 Отговор

    До коментар #50 от "Галев Маев":

    Ще ме разбереш наборе, всичко преживях от прехода, да дойдат танковете, 97, ще ви оправя за 800 дни, постни. пици, и прочие. Комисионни, кофти сделки банки, и ми се трупа. Толкова несправедливост, тегаво.Искам да съм прост кат тия, и щастлив. Патрона, бил прецакал всичко, и това си знаят. Сигурно са от кремиковци, и така са им казали! Колко е готино, някой да ти казва, като едно време. Много ми е тежко на душицата
  • 65 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор
    ПРЕДИ МИНУТИ ДВАМА ОБРАЛИ ГОЛЯМА СУМА ПАРИ О КЛОН НА ИЗИ БАНК ЖК ДЪБНИКА ГРАД ВРАЦА заплашили касиерките с нжове и обрали голяма сума пали БУЛ НЮЗ БГ

    Коментиран от #73

  • 66 Морски вълк

    7 1 Отговор
    Гешев прокурор да наблюдава с каскета на пристанище Варна с чии кораби ще върнат боклука в Италия наши или техни. Ха познайте от първи път.
  • 67 АЕВ МАЕВ

    1 2 Отговор

    До коментар #63 от "До Галев Маев":

    КОЗЛОДУЙСКИЯ Е БАННАТ ОТ БЛИЦА ЗАВИНАГИ
  • 68 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 2 Отговор

    До коментар #59 от "от КРУШОВИЦА":

    ГЕРБ СА МАФИЯ а какво прави вашия крушовчанин КРАСИМИР ТОДОРОВ КИНОВ

    Коментиран от #76

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 2 Отговор
    помните ли ехидно подигравателната усмивка как се хилеше СИМЕОН ДЯНКОВ КОГАТО ни показа постната пица а колко хора умряха от болести глад
  • 71 Галев Маев

    0 2 Отговор

    До коментар #63 от "До Галев Маев":

    да , точно това имам предвид....дори почвам да се съмнявам че самите ПИК са АТИЛА ...и си правят няква шега със службите ......дори само да питаш ..“ защо не триете АТИЛА ..“ и коментара излиза ...като “ нецензурно съдаржание “....не мога да си го обясня ...дано ДАНС се самосезира ..!
  • 72 Пипи дългото чорапче

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "El chochone":

    Мойто момче ,много си зле
  • 73 стефан софия

    2 4 Отговор

    До коментар #65 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    ти кво се радваш бе ....нали точно БСП И РАДЕВ с речника който използват , инспирират подобни престъпления ....ДА !
  • 74 Галев Маев

    1 3 Отговор

    До коментар #69 от "ОПГ Шайка до Галев Маев":

    а мисирките от БИ ТИ ВИ ....КАК САМО ОНЕВИНИХА НАПРАВО ИВАНЧЕВА , ПОКАНИХА ДОРИ МАЙКА И ДА РЕВЕ ВЪВ 120 МИНУТИ ...А....ХА КАЖИ ЩО ТАКА ...?
  • 75 до галев МАЕВ

    2 0 Отговор

    До коментар #20 от "Галев Маев":

    АТИЛА ти знае адреса и айпито

    Коментиран от #77, #79, #80

  • 76 стефан софия

    2 3 Отговор

    До коментар #68 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    шш алоу...ив КРУШОВИЦА БСП ГУБИ ...АХАХААХ...И В СЛАВЯНОВО НА ШИР БЕТЯ ТОЖЕ ..!
  • 77 Галев Маев

    2 1 Отговор

    До коментар #75 от "до галев МАЕВ":

    ДАВАЙ ГО ..ДА ТА ВИДИМ ...
  • 78 стефан софия

    1 4 Отговор
    атила е прихванат от ФАКТИ ...ДО ЧАС АРЕСТ СА ПСИХОПАТЯ АТИЛА ..!
  • 79 Галев Маев

    1 3 Отговор

    До коментар #75 от "до галев МАЕВ":

    АКО АТИЛА ЗНАЕ АЙ -ПИ -ТА , ТКО ЗНАЧИ ЧЕ ФАКТИ СА ЗА ЗАКРИВАНЕ ...АЙДЕ НЕДЕЙ ДА ПЛАШИШ ..ЩОТ ЛУДНИЦАТА Е БЛИЗО !
  • 80 гришан

    0 1 Отговор

    До коментар #75 от "до галев МАЕВ":

    Вожда, е тираджия от пазарджик, амаааа много прос
  • 81 до ГАЛЕВ МАЕВ

    5 0 Отговор

    До коментар #15 от "Галев Маев":

    АТИЛА е МИРОСЛАВ БЛАЖЕВ от СЕВЛИЕВО който отвлече преди 11 години рейс
  • 82 Галев Маев

    1 1 Отговор
    СЕГА ГО ВИДЯХ В ИЗОБРАЖЕНИЯ ТОЯ АТИЛА ...МАЛЕЙЙ....НАИСТИНА НЕ Е ДОБРЕ ...МАЙ ПАК ГО ПРИХВАНАХА ...ЩОТ СЕ УПЛАШИ ..НЯМА ГО ..!
  • 83 Веселин

    2 0 Отговор
    Сега този Атила пише във фейсбукс на един Грузин че бил във ФАКТИ. БГ и разкрил някакъв гербер ТРОЛ който пишел под имената на гаев Стефан София и подобни, разкрил му айпито и по него ще търсел имена и адрес и ще избивал семейството му и ще го колел... Става страшно и много интересно

    Коментиран от #85

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 до ВЕСЕЛИН

    2 0 Отговор

    До коментар #83 от "Веселин":

    ГРУЗИН Е ГРУЗИН ЕБАЧЕВ
  • 86 Николай от Велико

    3 3 Отговор
    Генерале свикай не висшия команден състав а средния отдай им бойна заповед до три дни да са готови да излъчат от офицерския състав хора които да заемат всички министерски постове на управленски и изпълнителни звена.Арестувай всички от правителството и почни разследване срещу всеки един от тях. Назначи срок за свикване на Велико Народно събрание и промяна на управлението на страната като пример сенат с горна мажоритарна и долна пропорционална камара. Ние бившите офицери сме с теб.Чакаме твоя сигнал или вземаме нещата в наши ръце-решавай бързо летецо историята няма да ни прости-един офицер на България
  • 87 Веселин

    1 0 Отговор
    Да, откъде знаеш? Ти явно познаваш тези Атила и Грузин Ебачев? Не си написал ника си и не зная кой си но явно си запознат. Откъде ги познаваш тези убийци Атила и Грузин Рачев?

    Коментиран от #88

  • 88 ВЕСЕЛИНЕ

    1 0 Отговор

    До коментар #87 от "Веселин":

    ВИЖ В БЛИЦ
  • 89 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор
    сприродата не може се пребори
  • 90 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 2 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ ПРЕЗИДЕНТ НОМЕР 1
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Видин

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Тои е наи добрия защото е един президент
  • 93 Ново

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Ivan":

    Какво ми говори пред хора насила влезли в залата да излезе на площада ако е мъж защо тези работи не ги каже в оон или ес но никои не го кани и не го зачита
  • 94 Видин

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Срещу алкохолици и наркомани танковете ли искаш да изкара бсп
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове