Last news in Fakti

28 Юни, 2020 06:47 2 434 15

Протест пред БНТ защити Горан Благоев

  • горан благоев-
  • протест-
  • бнт-
  • вяра и общество

Недоволните граждани заявиха, че са срещу намесите в авторското му предаване на външни за обществената медия институции.

Протест пред БНТ защити Горан Благоев - 1
Снимка: БГНЕС - архив

Протест, организиран във Фейсбук, в защита на свободата на словото и на журналиста от БНТ Горан Благоев, беше проведен пред сградата на обществената телевизия, съобщи сайтът на медията.

Недоволните протестираха срещу спирането на повторенията на предаването "Вяра и общество". Те заявиха и, че се изправят срещу опитите Българската православна църква да бъде употребявана от властимащите.

Протестиращите заявиха, че са срещу намесите в авторското предаване от външни за обществената медия институции.

Генералният директор на БНТ Емил Кошлуков беше изслушан от СЕМ във връзка с многобройни сигнали, свързани с водещия и с предаването "Вяра и общество". Пред Регулатора той разясни и нарушенията, които е извършил Благоев.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    19 6 Отговор
    просто се отстрелват неудобните за власта
  • 2 Ххх

    21 20 Отговор
    Предаването "Вяра и общество" беше с антируска и антиправославна насоченост. А Горан Благоев, слугувайки на новите господари започна да се прави на по - голям католик и от папата. Но изглежда е попрекалил с мярката за слагачеството и е станал неудобен. И никак не може да ми е мъка за него и предаването му.
  • 3 Етка

    22 14 Отговор
    Един от малкото, които не можеш да задължиш да спазва спуснатите опорни точки, въпреки, че много теми ни разделят полярно с Горан Благоев, той е причината да гледаме "Вяра и общество"..

    Много сме разочаровани от Кошлуков, признавам, че онзи демократично самонадеян хлапак ме беше очаровал и определено бях заблудена, това е, нищо не знаеш за някого, докато не му дадеш пари и власт..

    Коментиран от #10

  • 4 Иво

    10 4 Отговор
    Доган, Доган и пак Доган, престанете да търсите друга причина!!!

    Коментиран от #6

  • 5 Сандо

    19 8 Отговор
    Само като видиш подкрепящите и се сещаш за едни лагери,но не пионерски.Едни такива,където се изкоренява склонността към грантаджийство.А БНТ - дайте го тоя един час седмично на Синода,те ще си създадат предаване,отговарящо на православните канони!Да де,ама задачата е да се разлага православието,постоянно и незабелижимо.
  • 6 Богослов

    20 2 Отговор

    До коментар #4 от "Иво":

    Да спрат новините на турски език.В коя друга държава в националния им ефир има такива новини на друг език?
  • 7 айдеее

    4 2 Отговор
    Да ходи по църквите да си говори!`Захаросан`мазник....
  • 8 12345

    6 3 Отговор
    Горан Благоев ,умело се опитваше да настрои българите срещу православието.Умело говореше срещу руската църква/всички знаем ,че православието в Русия е дадено от България ,както и писмеността/.Не одобрявах ,това поведение ,с цел да се настанят протестантски пастори,и да се обезсили вярата на българите във православието.Цар Борис I -Михаил Покръстител е въвел православието в България .Така се обединяват основните племена:траки, славяни, прабългари.Българската Православна Църква /БПЦ/трябва да направи свое предаване и да разясни на всички българи и особено на циганите какво е православие.Само така ще бъдат отстранени протестантските пастори,които имат задачата да заблудят циганите и да ги отстранят от православието.
  • 9 организатор

    1 2 Отговор
    Требе се организира и протест в чест на Димитър Благоев - Дедото и за Ленин и Сталин - всеки протест трябва да се организира стриктно и с мижави финансови средства, а протестиращите да се набират внимателно от старчески домове и домове за умствено изостанали...
    Така с минимален ресурс има шанс да се организират добри протести!

    Коментиран от #15

  • 10 Не религиозен

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Етка":

    Да така е! Парите и властта ни разкриват истинското лице на човека, но Бог знае тайните на сърцето му отпреди, защото Той издирва и всичките му помисли.
  • 11 Мария Благоева

    2 2 Отговор
    На мнозина Горан Благоев не им харесва, а никой не коментира фактите та да видим кой крив кой прав. Така е защото са неудобни. Оказват се виновни протестантите, а никой не си чете Библията та да позтае Истината.
  • 12 Мария Благоева

    1 3 Отговор
    На мнозина Горан Благоев не им харесва, а никой не коментира фактите та да видим кой крив кой прав. Така е защото са неудобни. Оказват се виновни протестантите, а никой не си чете Библията та да позтае Истината.
  • 13 Афторски предавания

    3 3 Отговор
    не ни трябват. Не ни трябват гостите на Благоев. Той не ни трябва с неговите авторски тези и пристрастия. Да ходи в ЕС късето гледат на Православието като ерес и се правят все едно че не съществува. Да ходи в некоя партия да се бори против Русия.
  • 14 Яни

    3 2 Отговор
    Вечният Горан Благоев с мазен глас, който тихо плете интриги и насъсква едни срещу други хората. И иконите в предаването са с главата надолу. Да го махат тоя мазник, че отдавна разврати народа с глупостите си!
  • 15 а ти

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "организатор":

    в кой свят живееш?!....
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове