Last news in Fakti

20 Август, 2020 10:48 4 526 70

Шок! Бира с три лимонади удариха 30 лв. на плажа

  • море-
  • цени-
  • бира-
  • плаж

Царевицата на плажа стигна 3 лева

Шок! Бира с три лимонади удариха 30 лв. на плажа - 1
Снимка: БГНЕС

Въпреки кризата от пандемията, цените по морето в заведенията са със сериозен скок. Туристи плащат 30 лева за три лимонади и бира на крайбрежната алея в Балчик, съобщава "Телеграф".

В зависимост от ресторанта, порция пържен сафрид е 8-10 лева, някъде дори е 12 лева. Пържената цаца е от 4 до 6,50 лева, а рибената чорба е 4-5 лева. Кебапче и кюфте се предлагат за по 2 лева. Само деликатесните риби държат цена от началото на сезона. Порция печен на скара лефер е 30 лева, пърженият калкан е от 25 до 30 лева. 

Заведенията, разположени на първа линия по плажа, извадиха менюта с цени писани заедно.  Безалкохолното е заковано на 3,50 лв., водата 2,50 лв., сандвичът - 12 лева, бирата - 5 лв. До миналото лято подобни цифри имаше само в най-хитовите плажни барове, а този сезон се оказаха повсеместен "стандарт". Дори и най-непретенциозните капанчета, които обичайно предлагат хот-дог, сандвич и пица вдигнаха цените почти двойно и започнаха да предлагат "хапката на крак" за минимум 10 лева, стига да попадат в горещата зона около морето.

В унисон с новата мода, разносвачите по плажа също вдигнаха цените. Пластмасова чашка, пълна с плодове - диня, пъпеш, праскови се продаваше на плажа в Слънчев бряг за 5 лева. На плаж "Перла" в Приморско кочан варена царевица скочи от 2 на 3 лева.

Против всякаква логика скочиха дори и цените на басейните край морето.  Единственият открит басейн в Бургас - "Флора", стопанисван от общината, изненада туристите със скандално по-високи цени още в първия ден на юли. Поскъпването е в пъти, защото до миналата година входът се плащаше за ден, а сега цените са същите, но се плащат на час. За възрастни билетът за 60 минути е 5 лева, а децата плащат по 3 лева за всеки час, прекаран в басейна. Сметките показват, че ако четиричленно семейство прекара 2-3 часа на  басейн, ще трябва  да плати между 32 и 46 лева. Затова и препълнените иначе общински басейни рязко се опразниха.

Цените на нощувките също тръгнаха нагоре. В луксозния комплекс "Оазис" край Лозенец нощувката в едноспален апартамент за семейство с две деца скочи от 150 на 200 евро, без закуска и всякакви други екстри, ако не броим гледката към морето с разкошните балдахинови шатри. Балдахините обаче не са в пакета и могат да се ползват само срещу допълнително заплащане. Във ваканционно селище „Дюни“ ваканцията скочи с 30% от юни до юли.

Почивката с пакет "ол инклузив" в момента върви от 140 лв. до 190 лв. на човек на ден, в зависимост от избрания хотел. Четиричленно семейство може да почива в "Дюни" на минимална цена от 422 лева на ден или срещу три бона за едноседмична ваканция. Цената е за вилите, които са най-отдалечени от морето и съответно са най-евтини. Ако обаче изберете някой от хотелите на първа линия, то фамилната ваканция отива към близо 5000 лева. Хотелите на първа линия в къмпинг "Нестинарка" в Царево също държат главозамайващи цени, които растат пропорционално.

През юни празният комплекс предлагаше   едноспален апартамент за четирима срещу стотачка, но през юли цената достигна 150-190 лв., а в разгара на сезона през август вече се предлага за 220 лв. Успокоително донякъде е, че тук предлагат закуска в цената. В последните дни на август цените отново тръгват обратно надолу и се връщат към юнските нива.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bit

    41 1 Отговор
    "елате ни вижте"
  • 2 Fak.ti

    14 86 Отговор
    Защо този сайт непрекъснато плюе по всичко свързано с България???

    Коментиран от #7, #24, #42, #66

  • 3 БОЗА

    67 3 Отговор
    Няма да се опитват на границата да спрат мераклиите,за Гърция и Турция ли...хиенолешояди...ДДСто им намалиха и пак нямат надънване... ;-)
  • 4 АМИ

    71 2 Отговор
    НЕ СЯДАИТЕ В ТЕЗИ, ЗАВЕДЕНИЯ ДА СИ ЯДАТ И ПИЯТ СОБСТВЕНИЦИТЕ НАМАЛИХА ИМ ДДС И. ПАК ЦЕНИТЕ В ТАВАНА СПОРЕД МЕН ТРЯБВА ПАК ДА ГО. УВЕЛИЧАТ
  • 5 инстаграм: sektant official

    48 8 Отговор
    ДА ЖИВЕЕ НОВАТА МИНИСТЪРКА
  • 6 Гошо

    38 5 Отговор
    Ей за тва ходя у византийско, цените са същите ама плажа и морето......

    Коментиран от #23

  • 7 турист

    69 5 Отговор

    До коментар #2 от "Fak.ti":

    Кое според теб е плюене? Това, че са написали истината за вдигнатите цени ли? Ден година храни, няма да привлече БГ туристите. Факт

    Коментиран от #10

  • 8 Jeep

    12 35 Отговор
    Не мога да разбера какъв им е проблемът на някои хора. Оревахте орталъка с тия цени. Някой ви кара на сила ли да ходите? На който не му изнася сандвич 12лв - взима вакуумите от лидъл и малко хляб и се оправя. Имам резервация за Дюни за 10 дена - хотел Белвил. Тричленно семейство за 10 дена, като плащам и за детето, защото е над 6г. (половината в август, другата в септември) струва 2500лв. В Роял Марината преко сили 3 500. Къде видяхте 5 бона, не знам. А и да... като са ви много тези пари, еми има Приморско, Китен, Ахтопол..там легло в квартира се намира в пъти по-тънко.

    Коментиран от #22, #31, #36, #47, #48

  • 9 Последния Софиянец

    2 16 Отговор
    Евтино е.Аз на Златните продавах по скъпо.Знаете ли колко трудно се работи на морето без условия и доставки.?
  • 10 Jeep

    8 25 Отговор

    До коментар #7 от "турист":

    Точно плюене е. Ако си чувал за Порто Карас в Гърция (нещо като нашето Дюни) там цените са умопомрачителни, а 20км на юг от там е Торони (нещо като нашия Ахтопол)...та за толкова години не съм чул някой, бил българин или грък да се оплаква от разликата в цените, еле пък в тяхната преса да пуснат подобна статия.

    Коментиран от #19, #53, #57

  • 11 Гери Многовземска

    25 1 Отговор
    Нормално... 8000 депутаска заплата, прави към 280 бири и към 700 лимонади. С толкова пиене може да се пребори само Каракачанов. ,за тези,като мен които взимат 500 лв.заплата-в супера има лимонада по лев за 2 литра и бира по 1.50 за 2 литра.
  • 12 Перо

    31 5 Отговор
    Понеже няма почиващи,който се излъже,му свалят три кожи,да избият печалбата за 30 човека.Мутренската простотия няма граници.Главната мутра им намали ДДС на 9% и вместо да падат цените,те ги вдигнаха 20 пъти,без да плащат и тези 9%.
  • 13 оня с коня

    10 22 Отговор
    Непрекъснато тука "Отбор Юнаци" се провикват как НИКОГА нямало да стъпят на Лайноморието и възхваляват ОЗВЕРЕНО прелестите на Гръцкото черноморие.СЪЩИТЕ Дебили с Пробити джобове обаче изведнъж започват да се възмущават от Българските цени...И не е въпроса в случая дали Нашите или Гръцките цени са по-високи/солени/,а ЗАЩО се вълнуват тия "курортисти" от Цените в БГ,след като са "Абонати" на Гръцките плажове?!
  • 14 Така ви се пада

    15 1 Отговор
    Бегайте сега при Алибегов !
  • 15 С.С

    12 4 Отговор
    В Балчик ходя всяка година-и пролетта,и есента. Имам познати с хотел на първа линия,където отсядам. Но често ми се случва да отида и лятото,понеже градът,в който живея,е на 40км.на юг.В Балчик не се разчита на български туристи-там играят само румънците.И през четирите сезона винаги има гости от север-защото Ботаническата градина е там,двореца на румънската кралица,двете голф-игрища са на 10км. и затова цените са такива. За нас-българите,може да ни се струват високи,но за власите са твърде поносими.
  • 16 Николай

    15 6 Отговор
    В Тенерифе 1 бира на алеята 1,8 евро.
  • 17 Николай

    2 3 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Четиричленно семейство може да почива в "Дюни" на минимална цена от 422 лева на ден

    Коментиран от #18

  • 18 Николай

    4 6 Отговор

    До коментар #17 от "Николай":

    Ами нормално, спане плюс три пъти на ден храна и напитки по избор. Това са цените в 5 звезден комплекс.
  • 19 Перо

    20 5 Отговор

    До коментар #10 от "Jeep":

    Къде е Порто Карас,къде е Дюни,бетономорието и мръсотията, да не говорим за уредбата,качеството и разнообразието на услугите и продуктите, и къде са заплатите и пенсиите в Гърция,къде са в Мутристан.
  • 20 Николай

    12 2 Отговор
    1 нощувка в хотел ИБИС на летище София 75 евро без включена закуска.
  • 21 Next

    25 3 Отговор
    Идва цунами, бута всички хотели на първа и втора линия. На мен ми трябва пясък не бетон.
  • 22 2107

    28 7 Отговор

    До коментар #8 от "Jeep":

    Добре си споменал ,че за 10 дни ще се изръсиш само за СПАНЕ -2500 лева, че и никът ти "Jeep" подсказва поне ,че ни си возиш парвенюшкият задник по-долу от "Q"-шестица, ама я поне ,кажи на бедняка ,като мен ...ЩО РАБОТИШ БРЕ,как ги вадиш тези кинти, дето така леко ги пръскаш с кеф за...кеф? На каква "службичка" си ...или ясла с обществени поръчки? А ? Контрабанда ли въртиш ,проституткили или наркотици... Как с честен труд ,днес у нас се вадят тези 2500 лева ,че дори и да спестиш и хвърлиш ей така само за 10 дена ...спане ?

    Коментиран от #39

  • 23 БУМЕРАНГ

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "Гошо":

    Ама в евро....!!!!!!!!
  • 24 Перо

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "Fak.ti":

    Защото ти не можеш да направиш разлика между България и Мутристан.
  • 25 Гост

    18 1 Отговор
    За 2500 тричленно семейство ще вземеш истински all inclusive на Карибите за 14 дена с включени самолетни полети и багаж. Мислете повече.
  • 26 Историк

    14 0 Отговор
    Ами вземате апартамент под наем с 2 спални, 4-6 гости за 100лв/ден. Обзаведен, с кухня. Купувате си продукти от пазара/супера и си готвите. Вечер на терасата, барбекю, бира от хладилника и прекарвате спокойно, без маски, ковид контакти и пр. Така излиза средно 30лв/човек на ден.
  • 27 Аве Адолф Хайллллл

    11 7 Отговор
    Ами , първо си питайте за цените , а и бирата лимонадата и царевичката не са животоопределащи , и може и без тях ........ , но пък щом искате много да си направите селфинце с биричка на плажа - плащайте си .
  • 28 Да спасим сезона...заради ковид кризата!

    16 5 Отговор
    ...така е по лайноморието.Всеки тарикат този сезон най-малко с нов джип,щото ден година храни.Всеки може да види народните цени в сайта на северното бетономорие-Албена.Тези се самозабравиха.Да фалират всички некоректни хотелиери и кръчмари!
  • 29 do Jeep

    10 12 Отговор
    Абсолютно си прав.......Който може да си го позволи,си плаща и не му пука.....а и не мрънка,за щяло и нещяло...аман от мрънкачи....Ганьо все гледа да мине тънко и ако може, съвсем да не плаща за нищо.....всичко да му е free....
    Да.....ама...НЕ......Безплатен обяд няма......На който му идва скъпо,да си седи дома......

    Коментиран от #37

  • 30 Перо

    11 2 Отговор
    Вече няма и чужденци с малко мозък и много пари. Ако “умните” мутри по морето разчитат на тях, гризнаха здраво дръвцето. До година ще бъде същото! Остават им данъците и загубите,т.е.само действие изваждане,до фалит. Парите,както са дошли,така и ще си отидат и всеки ще си отиде на мястото.
  • 31 Васко

    11 3 Отговор

    До коментар #8 от "Jeep":

    Проблема им е че вече всички искат да се изявяват като баровци. Без да са положили труд и мисъл за това. В повечето ясно паркове цените са намалени с 10лв. на човек. Но това няма да го напишат. На ресторантите цените са такива защото заплатите на служителите са доста по високи от преди няколко години. Скоро бях на зъболекар и там цените са вдигнати но за това няма кой да каже нищо. Адвокатските услуги също ся поскъпнали.

    Коментиран от #32, #34, #46

  • 32 ПРАВ СИ БРАТО

    5 1 Отговор

    До коментар #31 от "Васко":

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  • 33 Asdfg

    9 6 Отговор
    НИКОГА НА КАФЯВОТО МОРЕ!
  • 34 Ташунко

    13 1 Отговор

    До коментар #31 от "Васко":

    ВСИЧКО е поскъпнало! И продължава да поскъпва! Всичко, освен доходите!

    Коментиран от #63

  • 35 Хем вдигат

    12 3 Отговор
    Хем през Есента,ще ревнат отново,колко били заплашени от фалит.И баце Боко- милосърдния,ще им изсипе поне 100 милиона.Да ги " подпомогнем". Малко им е, че от всеки 20 лева,автоматично и законно,прибират цели 11 лева, от намаленото ДДС.Ще видите,как в есенно- зимния сезон,ще пищят като вдовици за ..ю..й, колко е страшно положението им.Включително събратята им от типично зимните курорти.Чакат само да пристигнат милиардните грантове от ЕС.Ама ние сме за връткане.Не стъпвай изобщо.Не разрешавай на младите да стъпват.Нямам пари,и до там! Това е нагла сбирщина,която няма грам познания от този бранш.И преди пандемията,бяха същите лакоми за,дн,ници.Хората по света гонят оборот ,през качествени услуги,- нашите да избият чивията за месец- два!
  • 36 Belvil recepcia

    7 1 Отговор

    До коментар #8 от "Jeep":

    Моля да се свържете и да преподтвърдите резервацията, понеже цените са променени! Писахме на мейла! Иначе ще бъдете заселени в Пеликан.

    Коментиран от #43

  • 37 Ахахахах

    8 3 Отговор

    До коментар #29 от "do Jeep":

    Хотелиерче, ти ли си бе тулуп! С колко профиля пишеш? По тъпотията ти те познавам!

    Коментиран от #44, #45

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Jeep

    8 2 Отговор

    До коментар #22 от "2107":

    Ще се опитам да ти обясня като на човек и без да се заяждам. 1. Парите са за ОЛ ИНКЛУЗИВ. Леглото на човек на вечер в скъпия сезон е 145лв., но то включва неограничена храна и напитки, между храненията има сандвичи, сладолед, варена царевица (кеф за децата), различни забавления, анимация и спортове, включени в цената, чадъри, шезлонги и масички, където пожелаеш. 2. Аз съм консултант във банковия сектор. Вече над 15 години правя едно и също, но преди това съм се занимавал с електроника, охранителни системи и реклама. Работи се много, често пъти и извънредно. За разлика от касиерите другите служители в салоните, нас не ни виждат, но сме под око и ръка на шефовете...стого око и дълга ръка. Спрямо някой служители на гише, заплатата може да ми е до три пъти над тяхната, а повечето хора съдят за нивото на заплащане именно по служителите на първа линия. Да, не работим с клиенти и не слушаме оплаквания по цял ден, но носим отговорност и то голяма за решенията ма мениджмънта. Ако стане издънка, може и без заплата да останеш за някой и друг месец. Жена ми също работи. за прилични пари в спедиторска фирма и е над средното ниво в йерархията, така че не се оплаква. 2. Наистина имам Джип, и ника ми е такъв, защото съм фен на марката и при нивото на доходите ми карам 20 годишен WJ, но в отлична форма, така че не виждам нищо нередно. 3. Работя, защото иначе и аз ще псувам по тези които имат, като някои тук. На 18г. останах без баща, на 29 без майка. Не наследих семейна фи

    Коментиран от #41

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Jeep

    8 1 Отговор

    До коментар #39 от "Jeep":

    фирма и богатство. Сам съм се оправял. 4. Два бона не се вадят и хвърлят. Те се спестяват през годината и се инвестират в почивка, която е заслужена след цяла година бачкане. 5. Ако си сметнете разходите на една уж по-евтина почивка с всички надценки и простотии, ще се окаже, че за 10 дена ол инклузива не е много по-скъп, но доста по-спокоен. Без нерви къде ще паркиран след плажа, без чакане по ресторантите и неведение какво ще ти донесат, без изненади в цените, без лишаване на децата от царевицата или сладоледа на плажа.
  • 42 Оги

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "Fak.ti":

    Защото няма нищо, което да не плюеш в мутристан. Мутрагенчетата са на принципа ден година храни, но не познаха тоя път. Пожелавам и такъв сезон и догодина. По този начин ще прогонят и малкото останали смешковци, отишли да им пълнят гушата.
  • 43 Jeep

    4 0 Отговор

    До коментар #36 от "Belvil recepcia":

    Пише се BELLEVILLE на латиница :)
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 не позна

    5 1 Отговор

    До коментар #37 от "Ахахахах":

    не съм този за който си мислиш ,че съм.......и ти отговорих достойно на 44 коментар,но ме изтриха.......

    Аз не ходя на море......аз слизам до плажа.......И не пука за цените,щото си плащам и мога да си го позволя.......Пък ти си пиши каквото си искаш и си брой жълтите стотинки ,щото няма какво друго да правиш....хахахаха
  • 46 Jeep

    4 2 Отговор

    До коментар #31 от "Васко":

    Проблемът им е, че по цял ден пишат глупости по форумите. Това време ако го отделят, за да полислят как да изкарат 10лв повече днес, а не как да спестят 5лв и да се вайкат, после ще им се върне многократно. Който знае и може си работи и си изкарва пари...като почнат с това няма та няма...еми няма и да има с този начин на лислене. Цялата работа е да се настройват хората едни срещу други. Сега чакам статия как мръсниците от Ролс Ройс искат за една кола колкото за 500 Дачии.
  • 47 Ох на Баце прос.о.о герберче

    2 4 Отговор

    До коментар #8 от "Jeep":

    За 1300 евра ква семейна, едноседмична екскурзия си спретвам по моретата на съседите, че и по италианско и зап. Балкани. А по Румъния - две седмици! Тоя наш народ е кристално ... во истина!
  • 48 Ох на Баце прос.о.о герберче

    2 4 Отговор

    До коментар #8 от "Jeep":

    За 1300 евра ква семейна, едноседмична екскурзия си спретвам по моретата на съседите, че и по италианско и зап. Балкани. А по Румъния - две седмици! Тоя наш народ е кристално ... во истина!
  • 49 Има Зле ама има и по Зле

    5 1 Отговор
    Нема страшно...!!! Черноморския туризъм в България бе в печелбарска агония и умря преди 2-3 година и едва ли ще се съвземе и всеки който бе по предвидлив разпродаде бизнеса си, хотелите ресторантите и къщите си....!!! Миналата година сезона за туризма бе лош с отлив на туристи, тази годна заради коронвируса удари дъното, а догодина ще е още по зле, защото Турция вече е открила големи находища на залежи от газ до българската граница и започва от есента разработването и експлоатацията им, превръщайки плажовете и водите на Черно море в индустриална зона и замърсено море ...!!!
  • 50 бушприт

    1 0 Отговор
    Една чаша таратор на плажа е 3.00 лева!
  • 51 Гост

    3 0 Отговор
    На човек ако нещо му ескъпо не го взима.Бирата и царевицата не са жизнено важни неща,излагате се
  • 52 как Марчи

    3 0 Отговор
    Никой на сила не ги кара да купуват Като няма клиенти сами ще свалят цената Те и черешите тръгват по сто лева килото ама после стават по два
  • 53 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Jeep":

    Естествено че плюят .И то мощно.Заглавие за цена на лимонада, а в статията четем ценоразпис на заведения. Човека писал това съчинение ,а и поддръжниците му коментирали по долу,знаят ли какви са цените на едро на храните през това лято? Всеки иска качество на храната,ама знае ли как става и как се постига краен качествен продукт? ,, Масичке сложи се ,, и вълшебни пръчки има само в приказките.
  • 54 ПиПи

    4 2 Отговор
    "На плаж "Перла" в Приморско кочан варена царевица скочи от 2 на 3 лева." При това царевицата не е Сладка/Захарна а е фуражна. Хора със стомашни проблеми не бива да ядат фуражна царевица.

    Коментиран от #59

  • 55 стоян георгиев

    7 0 Отговор
    явно собствениците на саита имат някакъв пиар ангажимент към антирекламата на туризма ни.върнах се преди седмица от синеморец със семеиството ми влязохме в 2000 лева ,а сме 6 човека.аман от глупости писани тук.лошото е че факти пишат в тази посока постоянно.и нека си зададем въпроса като е толкова зле на нашето море що е пълно?единственото верно е че се е вдигнала неочаквано много цената на българската риба.всичко друго е на цени близки до тия в софия.

    Коментиран от #58

  • 56 Алексей Сергеев

    3 3 Отговор
    Догодина сме в Гърция, тия ненаситните искат да работят 2 месеца и да се издържат с тия пари цяла година

    Коментиран от #64

  • 57 евалата

    4 1 Отговор

    До коментар #10 от "Jeep":

    за коментара брато......абсолютно си прав ....и тези които те подкрепят,затова от мен имаш 10 +......пък на който не му харесва,да си пише каквото си иска.......
  • 58 как Марчи

    4 4 Отговор

    До коментар #55 от "стоян георгиев":

    В цял свят рибата е деликатес и е скъпарски продукт Колкото до Факти нямат една положителна статия от години насам а се направи толкова много в страната и то лично от ББ и Герб
  • 59 Jeep

    5 0 Отговор

    До коментар #54 от "ПиПи":

    На всяко нещо като му мине сезона започва да поскъпва. Януари месец вносните череши стигат 100лв.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 ПиПи

    1 1 Отговор
    Прав си. В "Лидъл"-а през м. април тая година видях цената на кръглите сливи. Беше 11.99 лева за килограм.
  • 62 В е л и к и я

    3 1 Отговор
    Не мога да разбера как може да си давате парите за глупости.. аз примерно почивам като всеки ден ходя с колело до фермата ми на 20 км от града , вземам си квото ми трябва и обратно/14 години така и над 80 000км с колело/ , това за мен е почивка .Ако сметнете колко десетки хиляди сте хвърлили по така наречени почивки по мръсното море да ядете скъпи боклуци с тия пари да сте си направили ферма да ядете качествени продукти а не само да ревете че сиренето било боклук .. !

    Коментиран от #65

  • 63 Очевидец

    5 0 Отговор

    До коментар #34 от "Ташунко":

    Нито ток, нито вода, нито газ, нито бензин и нафта са се вдигнали, но българските бизнесмени вдигат цените ударно.
  • 64 Гръковчанин

    4 0 Отговор

    До коментар #56 от "Алексей Сергеев":

    И какво като сте в Гърция?Цените там са такива, но в ЕВРО.Явно драскачите не сте стъпвали в Гърция.
  • 65 Jeep

    5 0 Отговор

    До коментар #62 от "В е л и к и я":

    Всеки си разбира нещата по свой си, собствен начин, който за другите е непонятен. Ти си почиваш с колелото, друг с джипа в калта, един си взима скъп фотоапарат и се кефи да снима цветя и мухи, друг обикаля половината свят и прави 5 снимки на кръст, защото го вълнува спомена.
    Имам приятели, които и 5 бона за почивка не ги натоварват особено, обаче си взеха кемпер, при това не много скъп и обикалят и в БГ и Гърция и Турция. Могат да бъдат в който 5* хотел им скимне, но ги кефи чергарската почивка. Да ме прощават кемперджийте...не го казвам с лошо.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Защото...

    0 0 Отговор
    Патриоте родината ти се е 💩💩💩 до шията и вече не се търпи,само,че ти от лодката да паднеш водата не ще уцелиш така,че продължавай да вярваш,че качество и стандарт се правят като повтаряш като малоу*мен ,,изберете българското "

    Коментиран от #68

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 йокин

    0 0 Отговор
    Около,20-ти юли,бяхме(с жената) за седмица,в Черноморец,ЦЕНИ-ПРИЕМЛИВИ!Лани-пиле на жар-11лв,а тази година-12.Мекици-80ст.цацата,зависи от порцията,но не е висока,цената де.Спане-15лв,на човек,в къща за гости,на200м,от централният плаж.СЕПТЕМВРИ,ПАК,СМЕ ТАМ,ЗА СЕДМИЦА.
  • 70 волан

    0 0 Отговор
    Мекицици-80ст. Аз такива тестени неща не ям. Нито пици,палачинки,милинки,кифли и т.н. Вярно,не са скъпи. Но,по-далече от тях. Предпочитам паниран сребрист хек.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове