Last news in Fakti

19 Септември, 2020 12:45 3 680 75

Йотова: Мостът между Президентството и Министерския съвет много отдавна е изгорен

  • илияна йотова

Превърнаха Народното събрание в крепост, в която гражданите нямат право да влязат, а ако влязат – ги изнасят, каза вицепрезидентът

Йотова: Мостът между Президентството и Министерския съвет много отдавна е изгорен - 1
Снимка: БГНЕС

Хората преодоляха страха и са на улицата, за да заявят това, което искат. Това заяви в „Тази събота“ вицепрезидентът Илияна Йотова по повод на антиправителствените протести, които продължават вече над 70 дни.

По думите ѝ в една демократична държава е недопустимо един социален министър да казва, че протестиращите репресират властта, визирайки Деница Сачева, и допълни, че след подобен коментар е редно да се подаде оставка.

„Какво означава да те репресират? Един министър е там, не за да осигурява добруването си или на определен елит, или да изпълнява определени политики, а да защитава интересите на гражданите. (…) В един момент, в който министърът решава, че гражданите го репресират – той не е за там“, каза Йотова.

Вицепрезидентът коментира и скандала между председателя на Народното събрание Цвета Караянчева и майките от „Системата ни убива“. Според нея оставането ѝ на поста е в полза на опозицията, но е обидно към институцията.

„Превърнаха Народното събрание в крепост, в която гражданите нямат право да влязат, а ако влязат – ги изнасят. Това беше недопустимо, има различни начини, по които могат да се срещнат с тях, самата Караянчева защо не отиде да разговаря с тях? Струва ми се, че изобщо нямаше да се стигне до там“, допълни тя и уточни, че в президентството няма приемен ден – всеки ден граждани могат да посещават институцията и да се срещат лично с нея.

Йотова заяви, че мостът между Президентството и Министерския съвет много отдавна е изгорен, защото тя и президентът Румен Радев не са били „послушни“. Тя допълни, че конфликтът е ескалирал, защото двете институции правят политика по различен начин.

„Откровеният начин, който четири години е основната философия в поведението и действията на президента Радев и нашата институция. И едно задкулисие, чрез което се правеха опити да бъде омаловажена президентската институция и да се блокират нейни инициативи.(…) Ние не сме поданици, ние сме граждани и искаме да се управлява по правила, а не чрез благоволението на някого, било и министър-председателят. Не искаме да се купува по една жълтица, за да се купува време за властта. Не искаме да се гаврят с Конституцията, за да си осигуриш още месец във властта“, заяви Йотова.

Тя коментира и вдигнатия юмрук на президента, който се превърна в тема на полемика през последните месеци. Според нея това е бил спонтанен жест към протестиращите, които са дошли да защитят президентската институция. Относно разследваните от прокуратурата президентски съветници – Пламен Узунов и Илия Милушев, тя заяви, че те са в отпуск.

Вицепрезидентът коментира и една снимка, която циркулира през последните дни в публичното пространство. На нея се вижда бизнесменът и председателят на БСП-Пловдив Георги Гергов, депутатът от левицата Весела Лечева и президентът Румен Радев, настанени на една маса по време на сватбата на сина ѝ.

„Това са мои гости, в един момент всеки иска да се снима с президента. Аз няма проблеми. Не съм страна в нито една част на партията. Това са хора, с които съм работила“, уточни Йотова.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 28 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хич не ни трябват

    37 27 Отговор
    Министри схемаджии и премиер Бойко

    Коментиран от #58

  • 2 Активист на БКП

    56 30 Отговор
    Макар че съм убеден комунист,ето тази дама е излишна на политическия небосклон ! Няма нужда от вице !!!Money for nothing!!!
  • 3 Брей брей

    53 34 Отговор
    Бе я да питам аз мога ли да си вляза в президентството, и да почна да си размахвам плакати оставка на Радев?
    Дали някой ще ме пусне?
    И по между другото кой нареди на НСО, да ги пусне тия вътре в народното събрание?

    Коментиран от #5, #6, #43

  • 4 ха ха

    32 22 Отговор
    Радко пингвина го запали преди много време.
  • 5 Абе нали влязохте

    31 14 Отговор

    До коментар #3 от "Брей брей":

    И тарашихте и тършувахте.
  • 6 Активист на БКП

    16 28 Отговор

    До коментар #3 от "Брей брей":

    Искаш ли да ти обясним ??? Че те разкостим ,бе фашист !

    Коментиран от #17, #49

  • 7 Богослов

    47 15 Отговор
    Между двете сгради и институции никога не е имало мост, а има тунел под земята - олицетворение всъщност на тъмнината! Прeзидeнтът и вицепрезидентът са прoчeли Кoнcтитуциятa нa Бългaрия, нo дa прoчeтeте и Библиятa зa дa видите и другaтa cтрaнa, и чe нямa oтървaнe oт тoзи упрaвлeнcки мoдeл, a тoвa e Нoвият Cвeтoвeн Рeд! Бългaрия винaги e билa чacт oт Eврoпa и тeзи кoитo ca дoшли тук нeзнaйнo oткъдe, дa нe прeчaт към пълнoтo ни приcъeдинявaнe и лeкa- пoлeкa зaбoгaтявaнe, кaктo кaзa Бoриcoв прeд OOН - дo 2030 гoдинa! Време е българските комунисти да отидат и да поработят, защото тази година бяха 3 месеца в карантина и 3 по жълтите павета, а хлябът не се изкарва с мърморене и мятане на сливи, яйца и тоалетна хартия по полицаите, та те видите ли, да им отвърнат с мятане на самуни хляб! Атеистите се оплакват че ''системата ги убивала''? За да не ги убива системата, а за да ги спасява както нас ни спасява, да се покръстят! Няма как ''Системата'' да се саморазпъне още един път на кръст заради три объркани жени и децата им за да повярват в НЕЯ! Нямa кaк тримa нeдoвoлни бългaрcки eврeи дa ce oпитвaт дa ''cмaчкaт cиcтeмaтa'' и cиcтeмaтa дa нe им ''oтвърнe пoдoбaвaщo''! Това важи и за вас комунистите в пълна сила!
  • 8 Някой

    14 10 Отговор
    Нещо да те е питал?
  • 9 Коцалиев

    47 21 Отговор
    Йотова ако не беше вице щеше да е чистачка в някое селско читалище.... но да пали свещ всеки ден на Р Овч , че известно време ....ясно е на всички на какво му свиреше

    Коментиран от #18

  • 10 bockom2

    29 12 Отговор
    Доживях да я видя Каде беше досега на работа
  • 11 пенсионер

    42 27 Отговор
    другарко йотова този мост го запали твоя съпартиец и жаден за власт президенчето льотчик но края му идва а ти вземаш немъчени пари и за теия 3 години не си свършила за пет пари някаква работа тая длъжност напълно е излищна навремето бай ви тоша за да угоди на бзнс и георги траиков откри такава длъжност зам придс на държавния съвет
  • 12 Млада протестърка

    41 20 Отговор
    Червена дебела крава. С какви пари прави мутренска сватба за 200бона.Май не са от заплата.
  • 13 Реалист

    23 34 Отговор
    Много меко се изказва Йотова . Да не забравяме , че назначения от Вашингтон сатрап Гешеф нахлу в Президентството , както влиза в селото си !

    Коментиран от #20, #22

  • 14 Пир по време на чума

    38 17 Отговор
    Откъде пари за такава скъпа булчинска рокля, хората са гладни.

    Коментиран от #31

  • 15 ares

    27 16 Отговор
    Махни се бе кошмар
  • 16 е да

    33 12 Отговор
    Но кой го изгори? И защо - за задоволяване на еднолично управленските мераци на една личност с ментални и говорни проблеми? Злите езици говорят, че горепосочената г-жа ще е следващият кандидат на комунистите за този пост! а фалиралият зарзаватчия - за премиер!
  • 17 ха ха

    16 9 Отговор

    До коментар #6 от "Активист на БКП":

    Нещо май си сбъркал историческото време, тъпанар!
  • 18 Историк

    33 9 Отговор

    До коментар #9 от "Коцалиев":

    Креатура на Първанов, той я вкара в политиката. Тя после му заби нож в гърба. Без думи!
  • 19 Чук и Гек

    7 30 Отговор
    Йотова! Да бе отишла на времето в Герб, да бе осветила Спалнята Му и ти сега щеше да си на висок пост в даржавата, а не жалка, гладна за постове и власт опозиция! дай малко акъл на Румен Радев, че е много толерантен прекалено конвенционален спрямо простократите! Един истински президент веднага със стъпването в мандата щеше да ги обяви за бандити извън закона, както в Тумбстоун и да ги застреля на площада!
  • 20 да бе

    30 18 Отговор

    До коментар #13 от "Реалист":

    Естествено, че ще влиза там, където има престъпници - какво от това,че е президентството? Както се оказа там бъка от такива, както и от продажници и шпиони! Правилно е влязъл, сега трябва и да ги осъди! Както и такива като теб очевидно!
  • 21 к и к

    24 14 Отговор
    Тая е изплискала легена.
  • 22 Здрав разум

    32 12 Отговор

    До коментар #13 от "Реалист":

    Президентството е храм, и свещените крави в него са неприкосновени, а? Нали трябва върховенство на закона. Прокуратурата влезе абсолютно законно и извърши законни действия по НПК. Радев се намеси в независимата съдебна власт. Факт! Другото е лозунги и опорки.
  • 23 Срам ме е от управниците ни

    12 28 Отговор
    Бойко и ГЕРБ са една мафиотска групичка !
    Лош пример, който няма място повече в политиката !!!!
  • 24 КОЛИЗЕО

    28 10 Отговор
    ОХ,ИДИОТОВАТА ЙОТОВА СЕ ИЗКАЗА-КАК ТАЗИ ПАТКА СЕ ОЗОВАВА НА ТАКИВА ДЛЪЖНОСТИ-С ДОНОСИ,ПРЕВЗЕМКИ,ЛИЗАНЕ И ИНТРИГАНТСТВО,ЧАК ЕВРОДЕПУТАТКА СТАНА,А СЕГА И ВИЦЕПРЕЗИДЕНТКА,А Е ОТЧАЙВАЩО ГЛУПАВА,СЪЩО КАТО НАЧАЛНИКА СИ,СРАМОТА ЗА БЪЛГАРСКИЯ ИНТЕЛИГЕНТЕН НАРОД С ТАКИВА ПАТКИ ТАМ,КЪДЕТО НЕ ИМ Е МЯСТОТО,МАРГА ПОПОВА БЕШЕ СЪЩАТА ОТВРАТ.
  • 25 гост

    21 9 Отговор
    Йотова сигурно я вади много голяма и дълбока с тоя пъ.д.лник
  • 26 оня с коня

    25 11 Отговор
    Нещата са прости:Когато беше Плевнелиев ИМАШЕ МОСТ Президентство- НС.Дойде Радев и Мостът Изгоря.затова и ПАК ще бъде ИЗБРАН ЗА ПРЕЗИДЕНТ човек като Плевнелиев и нещата ще се нормалицират.Ама КОЙ ще го избере ли?Ами НИЕ-МНОЗИНСТВОТО ще го изберем - НЯМАТЕ ГРИЖИ Русофили!И понеже сме Демократична държава,ще Ви бъде дадена възможност да Ръкопляскате или да скърцате със Зъби - По избор:)
  • 27 7887

    10 10 Отговор
    Преди време имаше статия, че дамата служи на Сорос. Парите не миришат. Идеите обслужват интереса. Радев трябваше да седне на друга маса,
    а не при свинаря, другарче на герб. Почтеният човек трябва дапази чисти достойнството и принципите си.
  • 28 Импийчмънт

    28 11 Отговор
    Фигурантът на черепа влиза в пандиза, дрОгарко
    идйотова.

    Коментиран от #32

  • 29 Р. Овч.

    6 12 Отговор
    Не разбрахте ли, че ние ще бъдем богати, а вие бедни?!?!?
  • 30 месара

    31 7 Отговор
    фигурантката и фигуранта от няколко месеца станаха много активни по медиите . но какво полезно свършиха за България ?
  • 31 Pilot

    7 21 Отговор

    До коментар #14 от "Пир по време на чума":

    Ей стига тъпи въпроси,колкои струвала роклята ? Със сигурност роклята не е и една хилядна от това ,което намериха в шкафовете на тиквата !!!
    Айде стига демагогия , а и от нея какво зависи,докато тиквата разказа играта на хората мизерия и недоимък !!!
  • 32 Pilot

    9 22 Отговор

    До коментар #28 от "Импийчмънт":

    Много ви се иска ,но хората са с Президента , а вие сте пътници и скоро ви чака възмездие !!!
  • 33 Чук и Гек

    10 10 Отговор
    Моля се непрестанно Радев да подаде оставка или да има демократичен ипичмън! Тогава Илиана ще бъде президент!
  • 34 Червени боклуци.

    25 7 Отговор
    Черепът, мустака и фатмака влизат в пандиза. ОтровЕното трио тоже, товарищи лумпени.
  • 35 Бългaрин

    9 21 Отговор
    Режимът Гешев-Борисов демонстративно нахлу да тараши Президентството. И кой трябваше да накаже Гешев за това ? Пак синия режим. И кой трябваше да накаже Гешеф за подсушвани президентски телефони? Изненада - същата щатско-турска власт Гешев-Борисов ! 🤔 Законодателството ни, а Не конституцията ни са тотално сбъркани.!

    Коментиран от #44

  • 36 бизона

    16 6 Отговор
    тая дали е нефела за мостове мечтае другарят президент с вдигнат юмрук призова да се свалят мутрите от министерския съвет- бил спонтанен жест -хайде бе.. не нам

    Коментиран от #37

  • 37 Жител на турския вилает "Булгаристан"

    6 7 Отговор

    До коментар #36 от "бизона":

    Бизон, то искаш мутрите МС и прокуратура да стоят ? 😯 Добре са си, казваш?
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Кака Мара

    23 5 Отговор
    Илиянче, защо не видяхме снимки от сватбата с вдигнати юмруци? Щеше да е по-автентично...
  • 41 Електра

    19 6 Отговор
    ТО ХУБАВО, ЧЕ МОСТА Е ИЗГОРЕН, НО ЗАЩО С КАУНА НЕ СТЕ БИЛИ НА НЕГО, КОГАТО Е ИЗГОРЯЛ...
  • 42 Kleopatra

    8 21 Отговор
    По отночение на вдигнатия юмрук е грешно тълкуванието , че е ,,призив за бунт". Вдигнат и свит юмрук е символ на ОБЕДИНЕНИЕ и съпричастност... а бунта е само в главите на власт имащите в изпълнителната власт. Като Президент и Върховен Главнокомандващ е задължение на Президента да обединява нацията и да е съпричастен с исканията и недоволството на българите. Така , че по отношение на интерпретациите за вдигнатия юмрук на Президента , спекулациите са до тук.

    Коментиран от #46, #50

  • 43 Kleopatra

    2 4 Отговор

    До коментар #3 от "Брей брей":

    Опитай и сподели...

    Коментиран от #52

  • 44 Здрав разум

    21 4 Отговор

    До коментар #35 от "Бългaрин":

    Стига с тиражиране на глупости! Прокуратурата законно извърши процесуални действия. Естествено това не се хареса на заподозрените. Даже смятам, че се поуплашиха. Интересно : при положение, че никой не заплашва Радев, кого бранят защитниците му?
  • 45 Чавдар войвода

    24 4 Отговор
    Фигурантът на черепа и ти дрОгарко идЙотова, сте безполезни работници на държавна хранилка. Импийчмънт и незабавен арест на безделникът от 'Дондуков' 2. За държавна измяна.
  • 46 Здрав разум

    19 4 Отговор

    До коментар #42 от "Kleopatra":

    Къде я прочете тая глупост? Ако размахам пред теб юмрук, как ще го изтълкуваш? Покана за кино? ,,мутри вън" също не е спонтанен, а предварително подготвен сценарий. Триото и мамаята са следващите епизоди. Следва продължение
  • 47 ДЖОТО

    4 13 Отговор
    ДО АКТИВИСТ НА БКП-2-А БМБ Е ДВА ПЪТИ ПО ИЗЛИШЕН ОТ ПОЛИТИЧЕСКИЯ НЕБОСКЛОН?ЗНАЕШ ЛИ ЗАЩО?
  • 48 Герб , вие

    5 17 Отговор
    Наело с оня от БАНКЯ сте ИСТОРИЯ ВЕЧЕ, също така сте ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПИРОВКА, СЪЗДАДЕНА САМО ЗА КРАЖБИ И ИЗМАМИ В ОГРОМНИ МАЩАБИ. НАРОДА СЕ СЪБУДИ ВЕЧЕ И ВИ МРАЗИ В ДЪНОТО НА ДУШИТЕ СИ. ИСКАМЕ СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ ДА СИ ВЪРНЕМ ДЪРЖАВАТА НА ГРАЖДАНИТЕ , А МУТРИТЕ ДИРЕКТНО В ЗАТВОРА.

    Коментиран от #68

  • 49 Алло

    6 1 Отговор

    До коментар #6 от "Активист на БКП":

    Пиши грамотен български език.
  • 50 Новини Това

    5 1 Отговор

    До коментар #42 от "Kleopatra":

    Това в коя книга, учебник, библия, Интернет го прочете🤮8762
  • 51 Биби

    3 0 Отговор
    В такъв случай,живееме,до реката,от дясната страна,на левия бряг
  • 52 Ха-ха

    8 1 Отговор

    До коментар #43 от "Kleopatra":

    Тая мома Kleopa нее в час психото работи
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 ПЕНКО

    14 0 Отговор
    В ПЪРЦУДЕНСТВОТО -СЕ ДОПУСКАТ ВСЯКАКВИ ГРАЖДАНИ И ПРОБЛЕМНИ ДЕЦА В КОЛИЧКИ - ПО НАСТОЯВАНЕ НА МИНИПРЕЗИДЕНТШАТА -" КРАВА -КОСМАТКА " !!!!!!!!!!
  • 55 7878

    16 1 Отговор
    Хич не ми дреме за тъпите ви мостове!Спрете да занимавате хората с идиотските ви кавги и взаимно оплюване и вадене на кирливи ризи.Хващайте се на РАБОТА за която ви се плаща ,а не ми се джавкайте едни други. Повръща ми се от вас
  • 56 Българин

    17 1 Отговор
    Защо България е единствената държава в Европа, която има вицепрезидент?!Всъщност, България и Индия са единствените Парламентарни Републики, в които има институция "вицепрезидент". ВИДЯЛА ЖАБАТА,ЧЕ ПОДКОВАВАТ КОНЯ И ТЯ ВДИГНАЛА КРАК.СТАНАХМЕ ЗА СМЯХ ПРЕД ЦЕЛИЯ ДЕМОКРАТИЧЕН СВЯТ!
  • 57 ФЕН

    11 0 Отговор
    Йончева, много се надявам, ако в нетрезво състояние, реша да ползвам президентството за тоалетна, някой да се намеси, и да не го позволи. Както на Мая не и позволиха в парламента.
  • 58 Бойко

    12 1 Отговор

    До коментар #1 от "Хич не ни трябват":

    Тая май.муна как направи сватба на сина си за 150 бона от заплатата? ха-ха-ха и тая и президента крадат като бесни всички са в кюпа и бойковата компания и тия
  • 59 Йотова,

    9 4 Отговор
    Мостовете не са изгорени! Плещиш глупости само за да объркваш хората. Радев и Борисов са двете страни на една и съща монета! Само не казваш, че причината Радев да е президент е точно Бойко! С избора на Тетка Цачева за противник на президентските избори! Нима Бойко нямаше кадърни кадри, които да противопостави?
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Питам я

    15 0 Отговор
    Защо това кошерище отиде в божковата телевизия,а не в друга?!
  • 62 КРОКОДИЛА

    17 0 Отговор
    ЧЕРВЕНИ ПРАСЕТА - ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА НА БЪЛГАРИЯ - УНИЩОЖИХТЕ ХОРАТА .....................................................
  • 63 Аве Адолф Хайл

    16 0 Отговор
    А вие с превратаджията изгоряхте заедно с моста ......
  • 64 чичо

    11 0 Отговор
    Кой е по-по-най,Йотова или Радев?Още като ги избрахте ви казах,с безкрайната си простащина,тия двамата и Нинова ще съборят държавата,че и богат опит имат в това,много от вас не вярваха.Защо?Да,има тикви,но не в министерството.
  • 65 Иво

    12 1 Отговор
    Гешев, арестувайте тази "мила" президентска двойка от БКП за национално предателство.
  • 66 аз съм Веска

    2 0 Отговор
    КВО ТОЛКОВА ... ПРИРОДАТА ГО Е ИЗМИСЛИЛА, И Е СЪТВОРИЛА ПО ЕДИН ВОДАЧ.АКО ТРЯБВА ДА ИЗБИРАМЕ МЕЖДУ ДВАМАТА , НЯМА ДА Е СПРАВЕДЛИВО . И ДВАМАТА БЪЛГАРИ - СМЕЛИ ГЕНЕРАЛИ .ПОЛИТИЧЕСКАТА СИТУАЦИЯ , ЩЕ ОТСЕЕ ПЕЧЕЛИВШИЯТ ЛИДЕР. ЩЕ БЪДЕ ЧЕСТНО И ПОЧТЕНО - ЧРЕЗ ИЗБОРИ .НЯМА ДРУГО , ТАКА ЩЕ БЪДЕ .
  • 67 ДЖОТО

    1 7 Отговор
    ДО 65-ГЕШЕФ,КОГА ЩЕ АРЕСТУВАШ ОНЗИ БМБ,КОЙТО Е ЛЕЖАЛ ЗА КРАЖБИ НА АВТОМОБИЛИ В ЗАТВОР В ЧЕХИЯ?
  • 68 чичо

    8 0 Отговор

    До коментар #48 от "Герб , вие":

    Туй със затвора е много работа,като знам колко мутри са в екипа на Радев,почвай о време.И не народа а мутрите се събудиха,и то щото Борисов ги подгони.Никой не е вкарвал повече мутри от него в затвора,няма как да не си спечели врагове.Сега те питам-кой първи показа недоволство от това и призова за метеж и антиправителствен протест?Слепи ли сте,всичко става пред очите ви.
  • 69 Доцента

    5 0 Отговор
    Тази бабичка защо не утиде на фризьор вместо да ръси глупости
  • 70 Балалайке

    7 1 Отговор
    С руски свиркаджий, не може да има никакви мостове ......
    Оставка и на двамата, разжалване за антибългарския соц. боклук до тебе, разследване за връзки с мафията и измяна, съд и за двамата !
    Не може да седиш на една маса с В.Златев, В.Лечева, Гергов, да правиш свадба за 100 бона, и да имаш безочието да викаш "Мутри Вън" ......

    Вие сте мутрите и вие В Ъ Н !!!!
  • 71 Политолог

    6 0 Отговор
    Много бих искал в Президентството да влезем голяма група протестиращи с байраци, метални кофи, инвалидни колички... да видим дали ще ни посрещнат с радост и кафе?
    Йотова, да си спомни кой и кога възприе тази нападателна тактика и война? Румен Радев, започна след като прокуратурата взе да рови в президентството и изпрати запитване дали президента може да бъде разследван.
    Има нещо гнило в президентството, нещо за разследване, нещо което буди страх в президента.И той започва контра война
  • 72 Историк

    4 0 Отговор
    Другарко Йотова, честен ще бъда. Напълно сте излишна в президентството. Ако ви няма, бюджетът ще спести доста пари
  • 73 факт

    1 0 Отговор
    цк на бкп
  • 74 копи пейст

    0 0 Отговор
    Илияна Йотова предупреди Радев: „Сега ще се обърна и към г-н Радев. Няма как да не почувствате, г-н Радев, как трепти във въздуха в тази зала едно огромно доверие, очаквано към Вас. Още днес в тази зала Вие трябва да почувствате и да знаете цената на всеки един глас, който е застанал зад Вас, на всяка една личност. Защото пред себе си имате най-старата партия в България и не само в България, а почти в цяла Европа.Защото тук има достойни хора, които особено през последните години са мачкани, обиждани, гонени само заради това, че са верни на Българската социалистическа партия. И НАЙ-МАЛКОТО ДВИЖЕНИЕ ОТ ВАША СТРАНА СРЕЩУ ТАЗИ ПАРТИЯ НЯМА ДА ВИ БЪДЕ ПРОСТЕНО.”
  • 75 Кико

    3 0 Отговор
    Хората може да са преодолял някой страхове, но аз не! Като гледам Йотова, се страхувам! Жена ли е, ха ла ли е? Само Фатмака може да я оправи!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове