Last news in Fakti

4 Октомври, 2020 14:31 4 209 116

Димитър Главчев: Президентът Радев разделя нацията

  • димитър главчев-
  • протест-
  • оставка-
  • кабинет

Държавният глава излиза от рамките на Конституцията

Димитър Главчев: Президентът Радев разделя нацията  - 1

Ако за всички български граждани е достатъчно да бъде спазен законът, към политиците трябва да има по-големи изисквания, заяви в "Денят започва с Георги Любенов" бившият председател на парламента Димитър Главчев. Коментарът му беше във връзка с критиките на Цветан Цветанов към партия ГЕРБ.

Кое отключи неговото напускане? Апартаментгейт, който сега е цитиран в доклада на Еврокомисията по механизма, каза Главчев и призова бившия си съпартиец да бъде по-смирен, отбелязва БНТ.

"Знаем, че при сделките с недвижими имоти 95% от двете страни изповядват тези сделки по данъчна оценка. А данъчната оценка е много по-ниска от реалните стойности на сделката, което автоматично води до ощетяване на бюджета, тъй като постъпват по-малко данъци. Ако за всички български граждани е достатъчно да бъде спазен законът, към политиците трябва да има по-големи изисквания. Така си представям политиката", коментира Главчев.

Той посочи, че няма сигнали за имотна афера в Барселона. Извършва се проверка, работят компетентните органи. И попита: "Какви са нещата, които се коментират относно г-н Борисов? Има ли поне едно нещо, което да е доказано?"

"Протестът не започна от нахлуването на прокуратурата в президентството, а от акцията в "Росенец". Безобразно поведение на гардовете от НСО. Кой е ръководител на тази служба? Президентът Радев. Срещу него няма никакви упреци", посочи Главчев.

Президентът Радев разделя нацията и излиза от рамките на Конституцията. Конституционалисти казват, че има десетина нарушения на Конституцията, които е извършил той, каза още Димитър Главчев.

Депутатът обяви, че довършването на мандата е отговорност за управляващите. Той беше категоричен, че ГЕРБ спазват Конституцията, а оставката определи като личен акт. Главчев припомни, че Бойко Борисов я е подавал вече два пъти.

"Разбира се, че е отговорност и е спазване на закона. Нали искаме върховенство на Закона. Имаме избран парламент за четири години от избирателите, от суверена. И ако това го наричате упорство, да се спазва законът и Конституцията. Евродокладът е такъв, какъвто е бил и в последните години. С една много съществена разлика - пише, че откакто управлява Бойко Борисов има политическа воля за извършване на промените, към които фокусира и реферира евродокладът. И това е така - може ли някой да оспори. Борба с корупцията имаме, вярно, не е в размера, който всички искаме да бъде. Има и реформа и в Съдебната система", каза Главчев.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 49 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    103 11 Отговор
    Да , ама не !

    Коментиран от #32, #60

  • 2 Бай Ганьо

    124 15 Отговор
    ГЛАВЧОоооооо, ГЛАВЧО.....край на цитата....хахахаха.

    Коментиран от #106

  • 3 El pepi

    116 9 Отговор
    Нима при вас няма двоен стандарт ли а си вижте поръчките все ваши фирми при това калпаво работят!!!
  • 4 Майна

    110 14 Отговор
    БОРИСОВ ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ОСТАВКА!!! ЧАКА ДА МУ ГО КАЖАТ В ПРАВ ТЕКСТ ОТ БРЮКСЕЛ ЛИ?????
  • 5 Главчев

    80 12 Отговор
    Голям главанак съм !

    Коментиран от #13

  • 6 За Българите

    85 12 Отговор
    Нищо не разделя. Те има кои да делят в държавата. Просто не им върви по свирката и за това не им е удобен не е като предния мирно пуделче.
  • 7 Горо

    95 16 Отговор
    Президентът Радев не е безмозъчно мекотело, което се снишава и козирува на Бойко Борисов, както правеше вашата президентка Росена Плевнелиева Банова! А вие - герберистите, начело с вожда и учителя ви, не обичате някой да ви показва грешките и да се обяви против лъжливото и корумпираното ви управление!

    Коментиран от #45

  • 8 Раул

    84 10 Отговор
    Простотията и крадливостта чиито носител е герб разделя нацията.
  • 9 Последния Софиянец

    62 10 Отговор
    Народе! Всички да се обединим ,да пълним шкафчето.ха ха ха ха ха ха
  • 10 Майна

    66 10 Отговор
    ТРЪГНАЛ ДА ОБИКАЛЯ ХРАМОВЕТЕ! ГОСПОД ЩЕ МУ ДАДЕ СПРАВЕДЛИВОТО И ЗАСЛУЖЕНОТО
  • 11 ЛУДО ПРАВИТЕЛСТВО

    59 9 Отговор
    Как може един министър да лъже за неща, които може лесно да бъдат проверени, не си ли дава сметка колко много ни излага пред света, не, че не сме се изложили до сега, но това е вече наглост и безочие.
    Добра партия с бб, а сега вече напълно уверени какви са членовете на ГЕРБ.
  • 12 Дельо Хайдутин

    65 9 Отговор
    Раздели се народа на група крадци около Боко и срещу тях всички останали.
  • 13 🐷 Боко ТИКВАТА

    58 7 Отговор

    До коментар #5 от "Главчев":

    Ама сме се събрали, все отбор "юнаци".Ти ГЛАВАНАК, Аз ТУЛУП-ТИКВА.....хахахаха.

    Коментиран от #109

  • 14 Конграчулешън...

    46 6 Отговор
    Разболяло я е чувствто й за непогрешимост. Трагичен английски, глуповати отговори на много точни въпроси, агресия и тотална липса на експертиза. Ако има близки тази жена, незабавно да я уведомят, че трябва да се свести, явно живее в някаква тежка заблуда! И да почне да си търси работа, защото скоро ще разбере какво е по същество да си социален министър, но вече като безработна с помощи от трудовата борса.
  • 15 мдда

    15 67 Отговор
    Браво!!! Трябва да изкараме тоя пингвин вън от президенството!!

    Коментиран от #16, #17

  • 16 гост

    57 7 Отговор

    До коментар #15 от "мдда":

    А тебе да дадем на мечките !
  • 17 🐷 Боко ТИКВАТА

    58 7 Отговор

    До коментар #15 от "мдда":

    Ама аз не съм влизал в президентството, бе ГЕРБав ТУЛУП.Влезнаха ГАВАЗИТЕ на КАСКЕТА, Бе ГЕРБав ТУЛУП.
  • 18 да де

    49 6 Отговор
    Фамилията му казва всичко за тоя няма нужда от коментар.
  • 19 Сега да чуем

    45 8 Отговор
    днес какво ще каже и ПКП.

    Коментиран от #62

  • 20 Тиквата

    48 6 Отговор
    купува гласове предизборно.
  • 21 ПАРАЛЕЛЕН СВЯТ

    35 3 Отговор
    Парадокс е, че именно псевдодесните сили СДС и ГРОБ ни докараха до кота нула на комунистическия призрак. Какво показва това?!
  • 22 PavelGradev

    41 5 Отговор
    WTF 😡🤮😡🤮Срам,срам,срам!!!Освен да си подаде веднага оставката,друго не трябва да прави!Абе тези”хора” нямат и грам морал!!Как се прибират вкъщи и гледат децата и родителите си?!?Гнус ме е от всички тях 🤮😡🤮Оставка,съд,затвор!Подкрепа от Англия за всички Вас,които се осмелихте и протестирате всеки ден!
  • 23 JERONIMO

    41 7 Отговор
    Народа на България срещу крадливата комбина ГЕРБ - ДПСто!

    Коментиран от #25

  • 24 Едни

    39 4 Отговор
    и същи простотии от различни субекти , винаги въртящи се около кокала !
  • 25 гост

    38 3 Отговор

    До коментар #23 от "JERONIMO":

    Вчера бях на лов .Ако знаете как се сече гората...ужас ? Кой им е разрешил ? А ?
  • 26 PavelGradev

    38 4 Отговор
    Тим Себастиян е един от най-големите журналисти от BBC сега в DW. Колко само си личат опорките, когато се налага да отговаряш на адекватни въпроси! Ако тук имаше свободни медии, тези твари нямаше да помиришат не само политическата сцена, но и голям областен град! Задкулисието разбра, че държейки медиите и службите, никой не може да ги помръдне от властта! Тези, които хранят семействата си, продавайки съвестта си за заплати нямат избор - трябва да ядат! Виновни сме всички ние, които в забързаното си егоистично ежедневие допуснахме това да се случи!

    Коментиран от #28

  • 27 Centurion

    42 7 Отговор
    Президентът разделя нацията ,защото не е с вас,не подкрепя пъклените ви планове и действия,за това" разделя "нацията.Това разделение е само във вашите глави и уста.Болшенството хора не мислят като вас.Е друго щеше да бъде ако беше онова недоразумение Роско,ама не е.Гнусни сте!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Запениха се пак карикатурите жалки

    35 4 Отговор
    Главанаците тулупови вместо да мълчат, се надпреварват да си покажат злобата и простотията като Пекино-Виетнамчева, Дуловската, Ахладова и т.н. Президентът Радев е нива, нива над вас, схванахте ли едногънкови герберасти и протежетата им?
  • 30 БАЙ ТОШО ЩЕ ВИ КЪЛНЕ ОТ ОТВЪДНОТО

    31 3 Отговор
    Вируса ПКП явно е силно заразен и обхваща всички контактни лица в ГЕРБ и съдружници... страничен ефект - лъжи на поразия и изопачаване на проверими при това факти... Няма да споменавам прокуратурата/а би било редно да се намеси/, защото и там върлуват подобни симптоми + късогледство...
  • 31 Бесен

    33 6 Отговор
    Главчев, едно време беше скучен, днес си скучен и жалък. Взимайте си под мишничка скапания циничен феодализъм и дим да ви няма! Кой си ти, мишок, че да оценяваш народния президент г-н Румен Радев?! Нацията я разделихте вие, като застанахте на страната на Сатаната. Ние сме на страната на Бог.

    Коментиран от #39

  • 32 Димитър

    9 39 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Можете ли да посочите дори една извършена реформа или подавани оставки от правителство или премиер от друга партия особено от Бсп както това е правил и прави Борисов. Изключение е само правителството на Костов. Освен обидни думи и псувни трябва да се приложат факти и доказателства, че всичко в което е обвинен премиера е верно, а не разни фото измами и други техники на компроматната война използвани срещу него. Не бива да се забравя факта, че зад президента Радев Решетников стой екипа на руския посланик Макаров и руското посолство както и подчинените им бивши кадри от бившата тоталитарна и репресивна Дс служба. Това е опит чрез протеста да бъде заменен Борисов с друг по удобен и по послушен другар с петолъчка на челото които няма да си позволи да купува за българската армия бойни изтребители и друга военна и модерна техника от Сащ и други натовски държави. Няма да гони от европейска България такива като бившия резидент на Кгб в България кагабееца Леонид Решетников, олигарха Малофеев за 10 години и други кагабейци от Гру и руското посолство които ежедневно се намесват във вътрешните ни работи. Както и обвиненията в шпионаж в полза на чужда Русия такива като Николай Малинов и президентския съветник Илия Милушев и тн и тн. Мислете и преценете и едва тогава пишете, но не глупости а неща които ще са полезни и хубави за европейска България и българите.

    Коментиран от #73, #100

  • 33 Не се търпят вече....

    31 4 Отговор
    Глав(анав)чев не си е "сверил часовника" и той като другите бавноразвиващи се от герб, продадени патриоти и републиканци цвичкови. Глухи, глупави и слепи стискат властта до последно...
  • 34 ЛУДО ПРАВИТЕЛСТВО

    26 4 Отговор
    Изпратете до DW истинските данни и поискайте да бъдат показани в специални няколко минути на същото предаване.Факт-лъжа,номерирани.Вероятно това се плаща ,не знам,затова предлагам този вариант.Трябва да има гражданско опровержение на тази официална дезинформация.Този е член на Правителството и лъже "официално в ефир".Това е стил в България,защото медиите са си техни,но в Европа това не е прието.
  • 35 Славчев

    31 4 Отговор
    този отвратителен гербаджийски боклук още ли не е разбрал, че българският народ мрази, ненавижда, проклина и презира престъпната власт на престъпната пасмина на тиквата от СИК? Ега ти простака! То само като му погледнеш дървеняшката мутра и ти става ясен!
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    30 6 Отговор
    нацията разделяте вие герб БОРИСОВ КАРАЯНЧЕВА обиди ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
  • 38 Българи за България

    30 8 Отговор
    Единственият, достоен, честен, неподкупен, независим и свободен от гнусното мафиотско управление на мутрата Борисов, е ПРЕЗИДЕНТЪТ НИ.
    Явният страх от него и комплекси за малоценност тресат яко питекантропите от ГРОБ и подметко-лизачите му. Срам, падение и позор сте за България, мръсни предатели, крадци и убийци на българите и България! СЪД И ЗАТВОР за всички
    вас родоотстъпници и изменници. НЕЗАБАВНО!

    Коментиран от #44, #116

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Разочарован от прехода

    31 5 Отговор
    Излагация, ДЕБИЛ без капка морал, която заслужава само унижаване.
  • 41 Иди си

    29 6 Отговор
    Не случайно фамилията ти показва какъв си
  • 42 Главаначев

    28 7 Отговор
    Не плямпай глупости !
  • 43 Браво

    27 6 Отговор
    Главчев и такъв ще си останеш до края. Кой те кара да ръсиш простотия? Хранилката сигурно? Такива като теб с лопата да ги ринеш.
  • 44 Извинете, вие ли продавате Бестселъра..

    8 26 Отговор

    До коментар #38 от "Българи за България":

    "ПРЕЗИДЕНТ ПОД ЧЕХЪЛ.АФЕРИТЕ НА РУМЕН РАДЕВ"?
    Бихте ли ми изпратили 12 екземпляра?
    Благодаря ви предварително
  • 45 Ванчо СДС

    9 23 Отговор

    До коментар #7 от "Горо":

    Доскоро Румяна КРадева се снижаваше и козируваше на Корни, която заедно с Ванчо Костов организира разграбването на България, сега май вече козирува на Гергов, сигурно е платил повече.
  • 46 а ти

    23 6 Отговор
    си само дърт `главоч`.....
  • 47 БЕНОВСКА ЛАПА

    22 1 Отговор
    АБЕ ТОВА НЕЩО Е КАЗАЛО ЦЕЛИ ТРИ СМИСЛЕНИ ИЗРЕЧЕНИЯ...НЕВЕРОЯТНО
  • 48 Maris

    20 3 Отговор
    Главчо , Главчо повтаряш едно и също като папагал ! Я вземи разкажи как твоят подчинен те разкара от председател на НС !
  • 49 Главочев

    21 3 Отговор
    Какво значи разделя нацията : 1 ще клажеш че половината народ е за опг ГЕРБ е да ама НЕ и 2 Аз по обединен нерод не съм виждал срещу управляващата шепа престъпници - стига с тези клишета , Главчев Главчев хич та няма ...

    Коментиран от #50

  • 50 И Аз.....

    14 2 Отговор

    До коментар #49 от "Главочев":

    Довечера ще покажем и докажем на Света, че цяла България сме пред Президентството
  • 51 Народа в действие

    15 5 Отговор
    АКО РАДЕВ НЕ БЕШЕ ВДИГНАЛ НАРОДА ЩЯХТЕ ДА СЕ СВАРИТЕ КАТО ЖАБАТА В ТОПЛА ВОДА
  • 52 мгйхйх;иох

    18 4 Отговор
    Правилно! Президента Радев разделя нацията от престъпниците както е редно да се направи.
  • 53 Факти

    19 3 Отговор
    измет да промива мозъците на хората с малоумни те си тиради. Да изметем боклуците от Парламента! Всички до крак, кръвопийци-убийци на народа ни,вън!СЪД И ЗАТВОР!
  • 54 АНОНИМЕН

    20 6 Отговор
    герб сте престъпници🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤👍👍👍👍👍

    Коментиран от #56

  • 55 Кarosel

    10 21 Отговор
    Досега в цялата българска история е нямало държавен глава, който открито да е призовавал към метеж! На всеки президент държавата му е мила, само за фигуранта тя не значи нищо и трябва да стане руска република.
  • 56 Оди се трескай у катуня

    13 4 Отговор

    До коментар #54 от "АНОНИМЕН":

    Мало'умно добиче

    Коментиран от #58

  • 57 Мутрите вън!

    15 3 Отговор
    И за тази мутра-подлога ОСТАВКА!

    Коментиран от #69

  • 58 АНОНИМЕН

    14 2 Отговор

    До коментар #56 от "Оди се трескай у катуня":

    мутри вън ей ГЛАВЧЕВ НАРОДА МИЗЕРСТВА А ТИ ВЕРТОЛЕТ ИМАШ НАГЛЕЦО
  • 59 Вън

    13 2 Отговор
    Казва, че към политиците трабва да има по- големи изисквания! Тези изисквания, вече близо три месеца ги поставя, гневния български народ. Измитане и на бунището на историята.


    разбойници, които са нещо друго но не
    политици. Заедно с главатаря, до последно няма да си идат
  • 60 До пръдлев

    5 4 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    ДА , АМА ДА...ДА...ДА !
  • 61 Гост

    13 2 Отговор
    Главчо! Ти, безкнижния ти шеф, ТКП, Лъчо Мозъка, Деса Дуловската принцеса и платените ви мисирки НЕ сте едната част на нацията! Нищо не разделя президента, така че не се прави на хахав....
  • 62 Посетител

    13 3 Отговор

    До коментар #19 от "Сега да чуем":

    Какво да каже, освен: - Бринг-бранг, дан-дан-джанг, банг-банг-банг... От празна кофа, търкулната по стълбите какво друго да чуе човек?!
  • 63 ПЪРДЕЛСКИ

    14 4 Отговор
    РАДЕВ , СИГУР СИ ГУ Е ПРЕМЕСТИЛ ЩОТО ГЛАВОЧЕВ ИСКА ОЩЕ МАЛКО ДА ПОСЕДИ НА НЕЗАСЛУЖЕНА ЗАПЛАТА В НС ! ДЕН ГОДИНА ХРАНИ !
  • 64 Българин

    15 6 Отговор
    Радев обединява нацията срещу гербавите мутри!

    Коментиран от #92

  • 65 В.В.П.

    16 4 Отговор
    Напротив,Главоч.... Напротив..Не плямпай заучени повторения..СПЕСТИ СИ ТОЗ СРАМ..
  • 66 РИИШ ЛИ

    17 5 Отговор
    ТОЙ РАДЕВ ДА ИСКА НЕ МОЖЕ ДА РАЗДЕЛИ НАЦИЯТА , А КРАДЦИТЕ САМИ СА СЕ ОТДЕЛИЛИ В ПП ГЕРБ И ТОЙ ГИ ПРИЗОВА ---- МУТРИ ВЪН !
  • 67 Панов

    13 3 Отговор
    С две думи - Борисов, издигнат от т.н. кукловоди и направен познаваем и популярен пак от тези и медийните им парцали и контакти първо в България, а после и извън нея, от много удобен за всички с тези протести се превърна в страшно неудобен и компроментират за всички!
    И сега точно това наблюдаваме - уникална ситуация в “уникална” страна!
    И както преди много време предупреждавах, картината на агонията е страшно нелицеприятна
  • 68 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 2 Отговор
    оставка
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 ДОЛУ ЕС И НАТО

    12 4 Отговор
    Публикувано във факти.бг:
    Ако протестите бяха успели преди 2 месеца, Борисов можеше да се върне на власт , СЕГА ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНО ЗАЩОТО БОКО НЯМА ДА ПРЕЖИВЕЕ ПРИСЪДАТА СИ В СИБИР !
    Последното, което иска Европа в момента, е нестабилност в България

    Коментиран от #102

  • 71 Оставка

    14 4 Отговор
    Мафията ГЕРБ, не ни обединява със сигурност. За да има някакво нормално общество, дискредитираните политици като Борисов трябва да си ходят ! ОСТАВКА МУТРИ ВЪН.
  • 72 Герб

    13 4 Отговор
    На тебе ти разделя тъпия мозък, смотаняко. ОСТАВКА,ОСТАВКА,ОСТАВКА........
  • 73 СКОРПИОН

    3 13 Отговор

    До коментар #32 от "Димитър":

    До Димитър! Точен на място коментар! Това е реалната истина! Както винаги съм казвал, истината е трън в очите на грешниците, и това е болшевишката хунта БКП-БСП! Димитър, поздравявам те за точния коментар! Стискам ти ръка! СКОРПИОН!

    Коментиран от #98

  • 74 СКОРПИОН

    5 13 Отговор
    До Димитър! Точен на място коментар! Това е реалната истина! Както винаги съм казвал, истината е трън в очите на грешниците, и това е болшевишката хунта БКП-БСП! Димитър, поздравявам те за точния коментар! Стискам ти ръка! СКОРПИОН!
  • 75 Гледна точка

    8 3 Отговор
    Питам се, дали изказалият мнение, не е от ГЕРБ. Ако не е, тогава изказва лично мнение, на което никой не трябва да възразява, тъй като той си остава на него. Ако е от ГЕРБ, тогава е естествено да пелтечи мнението на тези които наричат: ХУНТА, ШАЙКА, БАНДА, КРАДЦИ и т.н. Защото излиза, че всеки, който е издигнал глас, издига глас срещу свещената крава ГЕРБ. която е партия праведница. Времето ще покаже следва ли ФЕРБ съдбата на СДС, НДСВ, ДСБ и други и други.
  • 76 Александър

    12 1 Отговор
    Тоя пък глупендер от къде го изкараха???
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 ал бънди

    11 4 Отговор
    Главанакът е просто ибрикчия на шефа си Барба Ганьос.И за туй гледа да охрачи враговете му.Просто момче.
  • 80 питащ

    12 3 Отговор
    Ти нормален ли си да плещиш такива глупости бе главанак? То за герберите все някой им пречи , а не глупостите които творят с действията си и приказките си. То не бяха Караянчева,Биков, Гърневски, Сачева, Деса Атанасова и много други знайни и незнайни гербери и партньори от коалицията ви.
  • 81 Главанак Главчо

    12 2 Отговор
    Главчо, кой ти е казал, че президентът трябва да е обедиител на нацията. С тази изтъркана фраза просто се връзват ръцете на президента и го правят един прост фигурант. Ако е заложено такова нещо в конституцията трябва да отпадне веднага или да отпадне президентската институция, защото няма как президентът да защитава народа без да влезе в конфликт с някоя от партиите. Това е заложено още през мутренските години с цел даване на безгранична власт на управляващото мнозинство.
  • 82 Титилов

    8 5 Отговор
    Дърт ГЛАВОЧ!
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Фрг

    8 4 Отговор
    Тия герберисти въобще да не дават изявления и да дразнат множеството разумни хора.че народа ще ги разкъса

    Коментиран от #90

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 боко

    8 4 Отговор
    ГЛАВАНАК
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Гоце

    6 10 Отговор
    Импийчмънт на това приземено фърчило
  • 89 не може да бъде

    9 4 Отговор
    Глава -шамандура ,само това мога да кажа за г-н Главчев

    Коментиран от #91

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 7777

    3 4 Отговор

    До коментар #89 от "не може да бъде":

    Каза ли нещо или п*ъдна
  • 92 987654321

    7 5 Отговор

    До коментар #64 от "Българин":

    Скоро ще обеденява съкилийниците си
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Да "разделя я"

    7 3 Отговор
    На граждани и мафия.
  • 95 Оставка

    11 4 Отговор
    Напротив Президента Радев се обяви за обединение на нацията срещу мафията и подкрепи хората. Мутри вън. ОСТАВКА ВЕДНАГА!

    Коментиран от #104, #112

  • 96 Ха ха ха

    7 2 Отговор
    Защо се по някой малоумник се прави на умен
  • 97 Подкрепяш протеста

    8 1 Отговор
    Главчо Тиквата разделя Нацията на малко много богати и много бедни .
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 НЕДКОВ,,

    3 3 Отговор
    Ще ти татуирам една звезда на челото..Скоро.Мър.ляк.
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 СусБе

    7 3 Отговор
    Тоя освен че е ГЛАВЧО ще се окаже и ТЪПЧО!!!
    Дали президента говори мутренски тъпотии и пълни чекмеджета с пачки вижда цял народ. Това че и той Смята Боко за мутра е негово право!
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 И аз да кажа

    4 6 Отговор

    До коментар #95 от "Оставка":

    Кои хора е подкрепил? Защото аз имам само един от всичките ми роднини и познати, който иска оставка и предсрочни избори. А всички ние- останалите плащаме данъци, с които се осигурява живота, заплатата, охраната, воаяжите на президента и не сме го упълномощавали да предизвиква безредици, цапане, ангажиране на полиция!
  • 105 Вие пъ..

    4 4 Отговор
    Той, Фигуранта, един митинг не мое направи кат ората... Вие чак обединител с/у мафията.... Мухахахааааа... ми Фигурант някакъв....
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Глок

    3 5 Отговор
    Този Главоч се прави, че не е изучавал постулатите на ленинизма, които гласят - ,,Преди да се обединим, трябва да се разграничим!". И кой пречи на герберастите да се обединят около президента Радев!? Пречи им тяхното дебелоглавие, наглост, престъпен ген и нарцисизъм! Царя успокои политическите деления между сини и червени, Бойко Тъпата картуна издигна това като основен постулат за трупане и задържане на електорат! Да не допуснем комунистите...... - основен лозунг на комуниста Борисоглу !
  • 108 Конституция

    4 2 Отговор
    Май Главчев се прави на главоного и не разбира какво може да прави Радев. Примерно как да обединява вълците и агънцата? Значи Борисов и шайка краде от народа и го обрича на мизерия, а Главчев иска Радев да ги обедява. Как? Нима малко са крали? Главчев да вземе да погледне в шкафчето на Борисов, да прослуша записите и ако не го е срам от това, да си го каже.
  • 109 Цвета

    4 0 Отговор

    До коментар #13 от "🐷 Боко ТИКВАТА":

    Към отбора " юнаци" се присъединявам и аз, простата кърджалийска п...ка!!
  • 110 винкел

    3 1 Отговор
    Младите са на ход.Ако имаш морал скрий се.ОПростачихте държавата ,мислите се за недосегаеми.КАТО НАГЛИТЕ! Каква прилика.
  • 111 ха ха

    3 2 Отговор
    Трябва да си много тъп човек да си мислиш, че комунист от БСП като Радев е в политиката за друго, освен да краде.
    Ама вижте ги комунетата как наскачаха да защитават генерал Пингвин.
  • 112 ГОСТ 26

    2 1 Отговор

    До коментар #95 от "Оставка":

    Айде стига с това лицемерие.Всички видяха кои са съветниците на президената.Снимките показаха че всъщност те са свързани с мафиятя. И както винаги се получава в България крадеца вика дръжте крадеца. Не съм от ГЕРБ но ненавиждам крадливите и лицемерни комунисти.
  • 113 конститутка

    2 1 Отговор
    Струва ли си да слушаме шеф на парламент ва парламентарна лепублика, който бе уволнен за 5 минути от премиер.
  • 114 птм

    0 2 Отговор
    това_тук_са_драсканиците_на_подлогите_на_мутрите_и_мутрата_радев.
  • 115 Marinov

    0 1 Отговор
    Гocпoдинe, a ВРAЗУМEЙ тoвa и Cпри дa ПЛEЩИШ Глупocти и Фacмaгoрии и дa РEВEШ кaтo Maгaрe:
    CВEЩEНO и Кoнcтитуциoннo прaвo нa вceки Бългaрcки Грaждaнин включитeлнo и нa Грaждaнинa Прeзидeнт e CВБOДНO дa изкaзвaт и OТCТOЯВAТ cвoи мнeния и виждaния и прaвят Прoучвaния във връзкa c тях !

    CВEЩEНO и Кoнcтитуциoннo прaвo нa вceки Бългaрcки Грaждaнин и Дaнaкoплaтeц, включитeлнo и нa Грaждaнинa Прeзидeнт e CВБOДНO дa изкaзвa Мнeниe, дa дaвa Oцeнки, дa иcкa Ocтaвки и т.п. нa ВCEКИ Държaвeн Cлужитeл, включитeлнo нa Миниcтър-Прeдceдaтeля, Глaвния Прoкурoр и т.п. !

    А Cлeд кaтo виe ocпoрвeтe тoвa Кoнcтитуциoннo Прaвo нa Грaждaнитe- включитeлнo и нa Грaждaнинa Прeзидeнт, тo виe c тoвa cи пoвeдeниe ГРУБO Пoгaзвaт Кoнcтитуциятa нa РБ !
    БOЖE cпacи Бългaрия oт ПИШМAН Швecтaри, "Пaтриoти", Ибрикчии и CИE !
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове