Last news in Fakti

4 Октомври, 2020 15:17 4 138 76

Цветан Цветанов: Борисов умело раздели протеста на две

  • цветан цветнов-
  • партия

Партията се стреми за резултат над 400-450 хиляди гласа

Цветан Цветанов: Борисов умело раздели протеста на две - 1

През дните на протестите Борисов и кръгът около него много умело успяха да разделят протеста и българското общество на две – едни, които подкрепят протеста и други, които не го подкрепят. Това заяви в "Денят започва с Георги Любенов" лидерът на "Републиканци за България" Цветан Цветанов. "Зарядът на хората, които протестираха в самото начало, са хора, които ще бъдат активни гласоподаватели. Ако имаме висока избирателна активност, всичко, което говорихме за опорочаване на изборния процес, може да бъде неутрализирано", каза Цветанов.

Бившият втори в ГЕРБ, който след скандала "Апартаментгейт" първо беше отстранен от постовете в партията, а после сам прекрати членството, е убеден, че неговата формация ще влезе в парламента.

"Нямам абсолютно никакво съмнение в "Републиканци за България", че ще бъде представена в българския парламент, въпросът е колко ще бъде групата, с която ще представляваме нашите избиратели и е много важно да се очертае един сериозен, реален хоризонт за страната ни и това ще бъде политическата риторика, която ще изповядваме в предстоящите няколко седмици и месеци", каза лидерът на "Републиканци за България".

Партията се стреми за резултат над 400-450 хиляди гласа.

За излизането му от ГЕРБ, Цветанов каза, че това не е предателство:

"Аз съм решил да изляза и да вървя по моя път с евроатлантици, които искат да вървят по пътя на развитието на страната", заяви Цветанов.

Цветанов подчерта и че е успял да изгради диалог между ГЕРБ и всички други останали парламентарни групи.

По думите на Цветанов "Борисов направи партията заложник на неговото оцеляване". ГЕРБ затова ще понесат голям негатив, добави още Цветанов.

За предстоящите избори Цветанов каза, че няма да има политическа формация, която в тази конфронтация и загуба на електорална подкрепа, да получи 1 млн. гласа.

"Всички партии ще получат някъде около 500 000 гласа, поне водещите, и ще има едно многообразие в следващия парламент, въпросът е дали всеки ще може да загърби егото си.

Попитан за отношението му към президента Радев, Цветанов каза, че "Републиканци за България" застават зад президентската институция, а не зад Румен Радев.

"Обществото желае да има възможност за промяна на сегашната ситуация. Основното ни различие с Радев беше само за самолети. Създадохме възможност да има диалог между всички и така се стигна парламентът да гласува за F-16", разясни още Цветанов.

По думите му страната ни вече е в една международна изолация и "това за всички е ясно. "Самият факт, че държавният секретар Майк Помпео в рамките на някъде около 5-6 месеца направи няколко обиколки в Югоизточна Европа е много ясен знак, че той не посети страната ни, а знаем, че посети Гърция два пъти", коментира Цветанов.

Цветанов коментира проекта Балкански поток. Според него най-тревожното е, че решението за този проект е взето непрозрачно. В рамките на около две години той трябва да се проектира, да се реализира и да се пусне в експлоатация, но тук никой не дава отговор защо над 10 години ние все още не можем да изградим интерконекторната връзка Гърция - България, подчерта Цветанов.

"Политиците в България днес се фокусираха само и единствено върху това дали ще разделим протеста, дали протеста ще стихне, дали ще дадем по 50 лв., докато сме в управление на българските пенсионери. Това не е решение и това не е хоризонт, защото никой не говори за важните неща, които са в Европейския съюз. Това е съдебната система, прозрачността, която трябва да има, зелената сделка, защото България ще бъде пряко засегната, ако ние не се подготвим с дългосрочна стратегия", заяви Цветанов.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Асансьорният

    47 1 Отговор
    Бос да мълчи, особено сега трябва да е в затвора
  • 2 ЦЕЦКО ...АДЮТАНЧЕТО НА БАЦЕТО

    42 2 Отговор
    АДЮТАНЧЕТО СЕ ПОЯВИ..........КАК Е АСАНСЬОРЧЕТО И АПАРТАМЕНТЧЕТО....КОГА ШЕ ПОЧЕРПИШ
  • 3 Сър

    39 0 Отговор
    Преоблякол се Илия

    Коментиран от #34

  • 4 РЕПУБЛИКАНЕЦ ЗА БЪЛГАРИЯ -Герб е убит

    9 40 Отговор
    Здравейте Българи! На 27 септември бе едно от най великите събития в най новата история на България! На 27 септември учредихме нашия политически проект "РЕПУБЛИКАНЦИ ЗА БЪЛГАРИЯ" с лидер Цветан Генчев Цветанов и сложихмеб кръст и погребахме най мразената партия в страната както каза Цецо ПП.ГЕРБ! ГЕРБ - Жени Варна се разпадна ! Цялата структура миналия ден подаде заявление за напускане на партията! Бившия кмет на Банско Георги Икономов и цялата структура в курортния град напусна ГЕРБ и преминава към Цецо! В Благоевград бившия кмет от ГЕРБ Атанас Камбитов и цялата структура в града напуска и преминава към Цецо! В Сандански кмета Кирил Котев и цялата структура на ГЕРБ напусна и се присъединява към Цецо. В Русе може да се каже вече структурата на ГЕРБ не съществува защото колективно подаде заявление за напускане на ГЕРБ! Няма да ми стигне полето да изброя всички. Както каза Цецо по БЪЛГАРИЯ ОН ЕЪР може да се каже ГЕРБ е в тотален разпад и до няколко месеца няма да съществува.Дори и Томислав Дончев призна преди дни по БТВ " Да огромен брой хора от ГЕРБ и цели структури напускат масово". А моето лично мнение е че все още герб има електорат- това са държавните служители на герберската ясла и няколко стотин хиляди купени ромски гласове. Но при служебно правителство купения вот ще бъде предотвратен и герб изпада извън парламента! България ликува.

    Коментиран от #6, #8, #14, #52

  • 5 ЦЕЦКО ...АДЮТАНЧЕТО НА БАЦЕТО

    32 3 Отговор
    А НЕЩО ЗА КОМШИЙСТВОТО С ЦАЧЕВА ДА СПОДЕЛИШ
  • 6 Прав си

    10 24 Отговор

    До коментар #4 от "РЕПУБЛИКАНЕЦ ЗА БЪЛГАРИЯ -Герб е убит":

    Цецо уби фатално Буда и ГЕРБ ! На 27 септември бях делегат учредител на новата политическа формация с председател Цветан Генчев Цветанов - "Републиканци за България"! Цецо по БТВ каза че в момента ГЕРБ е с електорат около 500 хиляди гласа ( 300 хиляди държавни служители + 200 хиляди роми). А ако продължават да се инатят с оставката до зимата падат на 350-400 хиляди гласа. Цецо каза също че в момента бъдещата му политическа формация е с електорат около 500 хиляди (половината ГЕРБ е вече при него) а до зимата отлива от 100-150 хиляди от ГЕРБ отново се влива при Цецо. Цецо днес поиска отново оставката на Борисов и каза че снимките с милионните пачки евро, кюлчета злато и пистолета са автентични. Цецо с теб сме !

    Коментиран от #13

  • 7 Бързоизоставащият наглее пак

    27 3 Отговор
    Нищо и никой не можа да раздели Народа! Народът е срещу мутренските политици!
    Беше смешно и жалко да плащате на провокатори хомосексуални и от ромбоидния ви електорат. Стига сте се напъвали да лъжете и манипулирате.
  • 8 ЦЕЦКО ...АДЮТАНЧЕТО НА БАЦЕТО

    19 6 Отговор

    До коментар #4 от "РЕПУБЛИКАНЕЦ ЗА БЪЛГАРИЯ -Герб е убит":

    А БАЦЕТО НЕ ПРЕМИНА ЛИ ПРИ ВАС.........ЧЕ НИЩО НЕ СПОМЕНА ЗА НЕГО
  • 9 БГ Хроники

    10 21 Отговор
    ИДВАНЕТО НА ЦЕЦО Е ОТДАВНА ПЛАНИРАНО, ВСЪЩНОСТ ЦЕЦО Е ЧОВЕКЪТ КОЙТО СТОИ ЗАД ГЕРБ, БОЙКО Е БОКЛУК, ЦЕЦО Е ИСТИНСКИЯТ МОТОР И ИДЕОЛОГ, ЧОВЕК БЕЗ АНАЛОГ В БГ

    Коментиран от #65

  • 10 да де

    20 10 Отговор
    Каквото и да се пише за Цвък истината е, че знае и кътни зъби на гербавите и им разказва играта. Вече е калкулирал колко ренегати от гербавите ще му пристанат и за това има сурат да приказва.
  • 11 Бивш ГЕРБер

    11 21 Отговор
    Ти изгражда структурите 2006 година на ГЕРБ в нашия град. И бях член оттогава на ГЕРБ до 29 юли тази година. Теб Борисов набеди че си крадец затова че си купи един мезонет с личен асансъор и имаш една къща в село Шума. Та ти получаваше 11 години по 8 хиляди лева заплата и какъв е проблема че си спестил за апартамент с асансьор? А баш крадеца бившия ти началник Борисов купи къща в Барселона за 3.8 милиона евро , 2 бутика и Порше на бившата манекенка от Сандански Боби Йовчева, купи на дъщеря си в САЩ Бугати Вейрон за 1.5 милиона долара, купи на племенника си поръчково БМВ Х6 което преди бяха откраднали и писаха медиите , снимаха го с пачки в шкафа колкото 2 твои апартамента и кюлчета злато , но теб изкара крадец. Смажи го Цецо, ние бившите редови членове на ГЕРБ сме с теб!

    Коментиран от #53

  • 12 Помак

    24 6 Отговор
    Цветанов се опитва да създаде интрига, никой не може да спре или разцепи протеста! Всичко свърши за вас!
  • 13 ЦЕЦКО ...АДЮТАНЧЕТО НА БАЦЕТО

    16 5 Отговор

    До коментар #6 от "Прав си":

    ИСТОРИЯ ЗА ЕДНА ПРЕДИЗВЕСТЕНА СМЪРТ НА РЕПУБЛИКАНЦИТЕ
  • 14 Всичко

    5 6 Отговор

    До коментар #4 от "РЕПУБЛИКАНЕЦ ЗА БЪЛГАРИЯ -Герб е убит":

    свърши!
  • 15 ЦЕЦО НАГЛЕЦО

    16 1 Отговор
    ЦЕЦО И БОКО, Тоз, кът беше в МВР помните как подслушваше бизнесмени и КРАДЕШЕ техните бизнеси 💪Има живи хора на този свят които помнят... След това с Боко се вихреше да РЕКЕТИРА наркобизнеса имаше пари ДРОГА и всичко потъваше в техният джоб! Никаква прозрачност за дейността 😳Ццецо КРАДЕЦО.... Научу Борисов да крадат заедно фирми на кадърни бизнесмени и да ги вкарват в затвора без вина.. Прпагандирайа 10год.. Хубуста и качествата си на крадци
  • 16 Последния Софиянец

    21 7 Отговор
    Боко го подкрепят само тия дето имат изгода от него.Посочете ми един идеен и се отказвам от протеста.За три месеца не съм срещнал такъв.

    Коментиран от #23, #44

  • 17 Гост

    21 7 Отговор
    Който не подкрепя протеста е на гербаджийската софра. Това е положението. Няма как да подкрепяш хора като караянчева, биков, сачева, даридкова и секви подобни неандерталци. Кражбите на вожда са ясни...
  • 18 Танцуващ от радост

    10 4 Отговор
    Вчера един експерт каза че още в началото на протестите когато ГЕРБ имаше преднина от около 15-на % ако Борисов бе подал оставка имаше голям шанс за кабинет Борисов -4. Точно тогава ГЕРБ мислеха 3 варианта за оставка. Но тези които дърпат конците на Борисов не му разрешиха. А и Цветан още не бе учредил партията си л още не бяха започнали да преминават структурите на ГЕРБ при него. А така за 2 месеца след като видяха от проучванията че ГЕРБ са пътници и членовете му отиват при Цветан. Четете статията - Отмъщението на Монтира..В нея е описано как Цецо като миньор подкопава ГЕРБ и до изборите ще го погребе изцяло...

    Коментиран от #28

  • 19 ЦЕЦО НАГЛЕЦ И КАРАМАСКИ

    6 1 Отговор
    Кръвни Братя
  • 20 АНОНИМЕН

    14 1 Отговор
    хвани единия удари другия мутри сте🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤👍👍👍👍👍👮‍♂️👮‍♂️👍
  • 21 Отвратително същество

    15 0 Отговор
    Няма нужда и да си отваря устата. Само снимката му стига, за да го приемат психиатри и криминалисти и да го настанят където му е мястото.
  • 22 Стига

    15 0 Отговор
    Ей тоя много“хубав”човек.Ей та къв приятел и никакви врагове не трябват.Благодарен и честен човек.Винаги искрен усмихнат открит човек.Готов да ти услужи с /жилище/.Родолюбец обича да закусва в Белия дом.А той беше в САЩ.Никога не е гонил хора просто така.
  • 23 да де

    6 1 Отговор

    До коментар #16 от "Последния Софиянец":

    О, има с много ИДЕИ да крадат.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 ЦЕЦО НАГЛЕЦО

    8 0 Отговор
    Явно щв ни нападе както и фалшивия вирус 😁😁
  • 26 Развитие

    8 8 Отговор
    На подкрепящите Тиквата предстои да им уврят тиквите.
  • 27 Град Оряхово

    2 2 Отговор
    Много съм изморен
  • 28 Прав си

    8 6 Отговор

    До коментар #18 от "Танцуващ от радост":

    Пичага танцуващ от радост! Аз също в момента танцувам казачок на Гербавия гроб! Да не забравяме също че преди 5 дни цялата структура на ГЕРБ в Баните 220 души начело с общинския председател напуснаха ГЕРБ и отидоха при Цецо! А Цецо ГЕРБОУБИЕЦА вчера отговори на въпрос не му ли е жал все пак за бившата му партия с думите - МИЛОСТ НИКАКВА
  • 29 ПиПи

    14 1 Отговор
    Кой те пита тебе бе Цецо, та пак се изказваш. Мислиш, че ще влезеш в парламента на избори ли? От два стола ще седнеш на земята а и другаде.
  • 30 Всички

    11 1 Отговор
    сте от едно червено котило , комунисти и милиционери ! Лъжи и грабене , грабене и лъжи ! Десетилетия "работа" за лични облаги , дреме ви за България и нейните граждани !

    Коментиран от #70

  • 31 ЖИПА

    6 2 Отговор
    ЦЕЦО ИЗЛЪЧВА ИНТЕЛЕКТУАЛНА РУТИНА А УМСТВЕНИЯ МУ БАГАЖ Е НЕИЗЧЕРПАЕМ СЪЩО КАТО НА БОЙКО ТИКВАТА ....
  • 32 Карамаски

    10 0 Отговор
    Цецо, припомни си в МВР, как с карамнски деляхте един бизнес
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Илия

    10 0 Отговор

    До коментар #3 от "Сър":

    За малка кИлия без асансьор.
  • 35 Българин натовец

    7 10 Отговор
    И децата вече знаят, че откакто отровното трио яхна протестите от тези протести не става вече и чеп за зеле и по всичко личи, че работата е скалъпена някъде дълбоко в Банкя! Европейският съюз бил чул протестиращите?? Ааа не, не нещо се бъркате вие протестиращите! Европейският съюз слуша нас натовците и демократите в България! Вие неокомунистите които протестирате в момента сте против Европейския съюз, против НАТО, за излизане на България от НАТО и Европейския съюз и за разпадане на Европейския съюз и НАТО, така че няма как той да ви е чул! Нещо много жестоко се бъркате или пак ни лъжете, както ни лъгахте вече 88 дни, че щели сте да сваляте правителството ама все нещо го отлагате за по-натам! Спрете да лъжете, тази лъжа, че щели сте да сваляте правителство вече се изтърка и измислете някаква друга лъжа!
  • 36 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 2 Отговор
    ЦЦВЕТАНОВ ако не бе БОРИСОВ щеше да си караш старата шкодичка да живееш в панелката ЦВЕТАНОВ колко ЧОВЕКА СЪДБИ СЪСИПА та ти и БОРИСОВ сте кото едно цяло ти ЦВЕТАНОВ си патерица на БОРИСОВ
  • 37 ЧИБАГО

    10 3 Отговор
    БОЙКО И ЦЕЦО СА В ТРУПНА КОМА -- НИКОЙ НЕ ГИ БРЪСНЕ ЗА СЛИВА , ЗАОБИКАЛЯТ ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА И ДОРИ СОФИЯ ЧЕ ЩЕ ИМА ТРИЧАНЕ АКО ГИ НАБАРАТ !
  • 38 Цв. ЦВ

    11 0 Отговор
    ЦЕЦО 10 ГОД. БЕШЕ В ГЕРБ КРАДЕ БЕЗУГЛЕДНО... СТИГА ТОЛКОВА. И МВР РЕКЕТИРА..
  • 39 Ванчо K

    12 0 Отговор
    Цецо, остави политиката вече и си направи агенция за недвижими имоти, това повече ти се отдава, направо ще избиеш рибата. "Цецо Апартаментгейт Пропертис" -направо ще ги разбиеш!
  • 40 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    14 0 Отговор
    Цецо Крадецо се натиска за парламента...
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Писна ни от теб

    7 0 Отговор
    Ние сме територия(а не държава), която няма нужда да бъде нападана, за да се превземе. Само трябва да се свържат с властимащите и да се разберерат за комисионната.
  • 43 Избори идват

    5 2 Отговор
    Делба има само между бивши и настоящи герберасти. Ще е шоу да видим как си поделят платените гласоподаватели, които са облагодетелствани от режима им -
    роми, престъпници, администрация, полицаи и учители. Пенсионерите ги губят и 50-те лв. няма да стигнат при ухажването. Бизнесмените много ги намразиха също.
  • 44 Оооо

    7 3 Отговор

    До коментар #16 от "Последния Софиянец":

    Компетентен бизнесмен на протестите се изказа. Добре, че има платени протести иначе си умрял от глад

    Коментиран от #55

  • 45 БИБИКИНГ

    6 0 Отговор
    ПАТОЛОГИЯТА НА ДВАМАТА КРАДЦИ БОКО И ЦЕЦО Е - АКУТНА ТЪПОТА И БАРЕКОВСКА НАГЛОСТ
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Цветан Цветанов

    10 0 Отговор
    Беше изгонен от герб заради апартамент геит
  • 48 Цецо Физкултурника

    11 0 Отговор
    Раз два раз два отново съм готов да крада!
  • 49 юда искариотски

    10 0 Отговор
    га яди кифтетата(апартаментите) не рива сега ривеш
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 ЦЕЦО НАГЛЕЦО

    6 1 Отговор
    ЦЕЦО. ДЯВОЛА те зове. Ще плащаш през скъпо на БЪЛГАРИЯ.
  • 52 С вас ли

    10 1 Отговор

    До коментар #4 от "РЕПУБЛИКАНЕЦ ЗА БЪЛГАРИЯ -Герб е убит":

    ще ликува България бе, блокук? Че нали лидерът ви, мислителят Цецерон Цвинокиев, известен физкултурен деятел в цял Вършец, беше до миналата година в ГЕРБ, бе, тулуп?
    Че той Цецерон е по-голям блокук и от Бойко, бе, тулуп.
  • 53 Лост

    10 0 Отговор

    До коментар #11 от "Бивш ГЕРБер":

    Значи 11години взимал по 8хиляди заплата. Как нямало за си купи 1апартамент? Ако се е научил да кара на фотосинтеза, да не носи дрехи и обувки, да няма три дъщери, които се изучиха, може би безплатно и жена ще ти повярвам тогава.
  • 54 Цецо гейт

    5 0 Отговор
    ТАЯ ПАСМИНА ПРЕКАЛИ И ПРОДЪЛЖАВА ДА СТРЕСИРА ХОРАТА . ДО К О Г А ЩЕ ИМ ПОЗВОЛЯВАМЕ ДА СИ ИГРАЯТ С НАС . ? .??????
  • 55 Последния Софиянец

    8 2 Отговор

    До коментар #44 от "Оооо":

    Божков го изкарахте най богатия човек в света.Три месеца да плаща милиарди.Големи кукувци сте.
  • 56 ТРИ КАТЪРКА

    5 0 Отговор
    СЪС ПАРИЧКИ И ЛЪЖА ЧИЧО ДОГАН МЕ ИЗБРА
  • 57 Тачо

    8 0 Отговор
    С две думи - Борисов, издигнат от т.н. кукловоди и направен познаваем и популярен пак от тези и медийните им парцали и контакти първо в България, а после и извън нея, от много удобен за всички с тези протести се превърна в страшно неудобен и компроментират за всички!
    И сега точно това наблюдаваме - уникална ситуация в “уникална” страна!
    И както преди много време предупреждавах, картината на агонията е страшно нелицеприятна
  • 58 българка

    8 0 Отговор
    Г-н Цветанов, ако искате реабилитация, елате на протеста и разобличете Борисов с конкретни факти, не с общи приказки, които показват само Вашето желание да се върнете във властта. ИМАТЕ ЛИ КУРАЖ ДА ГО НАПРАВИТЕ! Ако не, то Вие сте просто негов клонинг, или пък той-ваш!
  • 59 Цицко

    4 2 Отговор
    Не го е разделил, ТЪПАТА МУТРА, да види снощният протест.Оставка на корумпираното правителство.Цицко ти патерица ли ще бъдеш.

    Коментиран от #73

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Гей овър цвъки

    4 2 Отговор
    Скоро ще те цвъкат в затвора. Ахахахахахахахах. Нямам търпение да те вкарам зад решетките. Там ще бъдеш ти.
  • 62 ОТВРАТ

    8 0 Отговор
    подъл тъпак - физкултурник
    пак се готви да участва в управлението
    няма батка, ти си като изгорял бушон
    за нищо не ставаш!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 63 Мнение

    4 0 Отговор
    Наглите републиканци, така по им подхожда.
  • 64 Ааa

    5 1 Отговор
    А , тоя що не е в затвора . Каквито поданиците , такива и управниците .
  • 65 xa xa xa

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "БГ Хроники":

    така е - без аналог, много ''умно'' гледа!
  • 66 ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ...СРЪБСКАТА ПЛЕСКАВИЦА

    4 1 Отговор
    БОРИСОВ УСЕТИ ЧЕ ПОДСЪДИМИТЕ ОЛИГАРСИ ИСКАТ ДА ЯХНАТ ПРОТЕСТА И НАПРАВИ НЕОБХОДИМОТО, БЕЗ ДА СИ ДАВА ЗОР.....
  • 67 А Цветка ПКП

    3 1 Отговор
    Какво ще прави? Нали Цецо я вкара в кревата иВ властта ? Защо и тя не иде при него та белким са отървем от нея. И тя е предател.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Чичолина

    2 0 Отговор

    До коментар #30 от "Всички":

    Това е горчивата истина!"Всички са маскари"!
  • 71 Цветанов, надценаваш се, но така се прав

    3 0 Отговор
    Преди Избори!!! Вземи прочети, какво казва тези дни, Хърватския президент за тяхната покупка на Самолети!!! ЧЕТИРИ ОФЕРТИ!!!! ШВЕЦИЯ, ФРАНЦИЯ, ИЗРАЕЛ И САЩ!!! 4 оферти Избират Продажник комисионер!! За посещението на Помпео:::ще се опитат да ни пробута тяхните F16!!! ПРОБУТА, КАКВО ЛИ ОЗНАЧАВА???? КОМИСИОНЕР ЦВ. ЦВ.!!!!! ШВЕЙЦАРИЯ КОПУВА 40БР F18. И40 броя F35.!!! Цената та всеки от тези самолети ЩЕЕ по ниска от тази на нашите F16., защото няма комисиони и Разлики, които вие Гушнахте, Яко се нагушихте!!! А Швейцарците копуват много по модерни самолети!!!!!
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 33333

    1 4 Отговор

    До коментар #59 от "Цицко":

    К'в протест,какви 5лева,бе?!В Кауфланд има 3 пъти повече хора
  • 74 Баш Помак

    0 1 Отговор
    Дойде нашто време,очакват ви изненади...
  • 75 Анина

    1 2 Отговор
    След изборите пак ще се гушнете с Боко
  • 76 Марта

    1 0 Отговор
    Цветанов е не само амбициозен предател, но и изключителен хитрец. Успя да се споразумее с Доган чрез участието на заместника му в партията Вълев, бизнесменът от Чикаго, който е топлата връзка между Цв. Цв. и Доган. Скритото споразумение е факт.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове