Last news in Fakti

8 Октомври, 2020 11:20 4 019 25

Александър Иванов: Корнелия Нинова и Румен Радев с машини ли са избрани или с хартиен вот

  • гласуване-
  • машини-
  • александър иванов

Напрежение в пленарна зала

Александър Иванов: Корнелия Нинова и Румен Радев с машини ли са избрани или с хартиен вот - 1
Снимка: Архив

Корнелия Нинова и президентът Румен Радев с машини ли са избрани или с хартиен вот. Това каза народният представител от ПГ на ГЕРБ Александър Иванов в реплика към Крум Зарков по време на президентското вето върху Изборния кодекс, предаде репортер на Агенция „Фокус“.
„Може ли да им отговорите на следните въпроси. В коя държава В Европа и света се гласува с машини? Г-жа Нинова и президентът с машини ли са избрани или с хартиен вот?“, попита още Иванов. Той попита, ако те са избани с хартиен вот дали БСП увжава гласа на българските граждани.

„Членове на СИК има от вашата политическа сила, обвинявате ли ги, имате ли съмнение в тяхната честност?“, попита още Иванов.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ИЗБОРИТЕ...КОШМАРА НА БСП

    28 20 Отговор
    СИГУРНО СА ИЗБРАНИ ОТ ...ИЗВЪНЗЕМНИ...ПО ТЕЛЕПАТИЯ
  • 3 сектант

    28 17 Отговор
    тогава не би представлявало проблем да се вслушаш във волята на народа и да прокарате с вашите шайкофори машинно гласуване, угеот такъв
  • 4 Haha

    28 14 Отговор
    Замазания с гаменски подхвърляния на ниво началното училище.

    Абе журналя, може ли така, ами подбирайте на кой давате думата бе. СРАМОТА!!!
  • 5 Иван Петров

    20 8 Отговор
    И ти си израстнал с плетени домашни пуловери,но сега си с айфон...
  • 6 да де

    14 13 Отговор
    Това е логиката на иди.та. Странно, ако не ставаше въпрос за машинно гласуване, а за такова по нета пак ли същото щеше да изтърси.
  • 7 fofo

    17 26 Отговор
    Боко е тиква
  • 8 Дедо Jo

    24 25 Отговор
    Този пaлячo какво иска: ГЕПИ за трети път да си фалшифицира изборите?

    Пет (5) изречения и до едно с елементарни манипулацийки.

    Хайде герберастки бoклyци - време ви е, давайте оставка!

    Коментиран от #13

  • 9 4257

    19 22 Отговор
    Една от особеностите на диктатурата е, че не допуска никакви промени. Виждаме, че ГЕРБ не искат промени. Заключение няма да направя.
  • 10 Мишок Константинов, ще влезеш в Капана

    17 15 Отговор
    Много изборни фалшификации направи, но ще Щракне Капана и за теб!!!
  • 11 Българка

    18 25 Отговор
    Румен Радев е избран и благодарение на голямото его на бащицата слънце. ГЕРБ мнооого си повярваха, че са неотразими и непобедими. Не завъртяха на пълен оборот фалшификациите, манипулациите и купуване в гетата. Но сега ще се борят с всички сили, защото знаят, че не само ще ходят в отходната канализация, но много от тях ще са при бай Ставри. Затова са се запънали и измисляр всякакви безумни похвати да останат още на власт
    ОСТАВКА!!!!!!!!! ЧЕСТНИ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ!!!!

    Коментиран от #24

  • 12 Borislav Popov

    11 16 Отговор
    аман от неграмотни нагли калинчовци
  • 13 БОРИСОВ....ВОЖДА И УЧИТЕЛЯ

    28 9 Отговор

    До коментар #8 от "Дедо Jo":

    НА ПЪРВИТЕ ИЗБОРИ 2009 БАЦЕТО РАЗБИ БСП...И ТОГАВА ЛИ БЯХА,ФАЛШИФИЦИРАНИ

    Коментиран от #16, #19

  • 14 Плондер

    9 14 Отговор
    Който знае какво е плондер, добре. Който не знае -ето това, на снимката. Леко и пълно с въздух.
    Със същия ефект мога да го попитам - баба му, с таблет ли си е писала домашните или с перодръжка?

    Коментиран от #23

  • 15 Анонимен

    3 13 Отговор
    Прости и сложни. Много е относително, кой е продт и умен. Бойко е прост, но ви направи всички българи на кайма. Не дъм краен но за сметка на малцинствата да угодиш.. И пак мслцинствста и държавните служите ще го изберат, но мидля.. Президент.. Наблюдателен.. Българите някъде са в бг мслциндтва и ходят да се подмазвст, защо ли. Извода на вас. Дори простите са много по ок, защото не мислят с главите си, нито телевизия, а само в главата им е работа. Сложни са нещата. Има прости. Нела, но е работохолик.. Като машина е бърза, но от труд не се богатее, защото като бб ес русия путин туркие.. Не зная но ти вземат всичко.. А сега затворили граници в гърция, сутрин отивали и вечер.. Да са живи и здрсви еродираните и продтите. Но еродит сестра или брат обра брат си простия. Все пак по ТЖ май си бяхме по ок, но за дпс бдп и дпс днес е по ок, зото окрафоха парите ни

    Коментиран от #18

  • 16 Не бе

    11 17 Отговор

    До коментар #13 от "БОРИСОВ....ВОЖДА И УЧИТЕЛЯ":

    Тогава успяха да излъжат народа, че Баце не е БСП. Е, той беше БКП, ама това е друг въпрос.
  • 17 В килийно училище

    4 8 Отговор
    Мислене (политическо) може да запита дали не си служим със средствата за писане от килийно училище. С калем - с машини ли са избрани или с хартиен вот. Изгодно е за случая. Виж му шапката, не питай за ум.
  • 18 Хм странен си

    7 1 Отговор

    До коментар #15 от "Анонимен":

    На какво пишеш? или си чужденец? Но от къде тогава, знаеш какво е било при ТЖ?
  • 19 Дедо Jo

    6 23 Отговор

    До коментар #13 от "БОРИСОВ....ВОЖДА И УЧИТЕЛЯ":

    През 2009 г. Баце:
    - получи голяма подкрепа от дъртата Европа и янките;
    - обра целия протестния вот;
    - направи голям пазар на "лекторат";
    - получи мижавите 23,5% гласове.

    Това "разбил БСП" е Пунта Мара.
    Щеше да е вярно при 50,01% от гласовете.

    Мутряги вън!
  • 20 Перо

    6 21 Отговор
    Президентският вот не е фалшифициран от тиквата,защото не пълни чекмеджета.
  • 21 chi

    7 14 Отговор
    Александър Иванов e простак!
  • 22 Лост

    5 13 Отговор
    Да се качва и той на метрото и да попита хората.
  • 23 Лост

    5 12 Отговор

    До коментар #14 от "Плондер":

    Баба му, ако изполваше предпазни средства щеше ли да го има?
  • 24 ИМПЕРИАЛИСТ

    4 1 Отговор

    До коментар #11 от "Българка":

    Бойко Борисов ги изработи всичките кукловоди и се промуши през „иглени уши” . Ето за това ги е яд, най-вече на себе си, че проспаха и подцениха „бодигарда на бай Тошо”, а всъщност ръководител катедра в академията на МВР в Симеоново .
    Кукловодите се усетиха и заеха всички капии. Така че и дюшеш да хвърляш, друг да не може да се промуши. В държава като нашата, където трима комунистически министър председатели са били офицери от Лубянка, московската агентура е проникнала до всички нива на обществото.
    По тази причина трудно се намират ръководни кадри. Цачева я предложиха защото нейното изваждане от поста председател на парламента, предизвикваше най-малкия кадрови трус в сравнение с другите по-подходящи кандидати.
    В политиката Радев е Н-И-К-О-Й и комунягите в БСП го ползват за параван, като същевременно провеждат про-кремълската линия в управлението.
  • 25 йокин

    0 0 Отговор
    Те дръгарите,ДРАПАЙКИ,да се докопат,до бласт,във всичко,СЕ СЪМНЯВАТ,ноооооооооооооооооооооооо-ВЛАСТ,НА КУКУВО,ЛЯТО.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове