15 Януари, 2021 20:39 3 465 58

Христо Иванов: На ГЕРБ, ДПС и клакьорите им "патриоти" българите в чужбина не им трябват

  • христо иванов-
  • да българия-
  • демократична българия

В момента сме свидетели на последователни усилия от страна на т.нар. управляващи да няма високо участие в парламентарния вот и да няма доверие в изборите

Христо Иванов: На ГЕРБ, ДПС и клакьорите им "патриоти" българите в чужбина не им трябват - 1

Изказването на лидера на НФСБ и партньор на ГЕРБ в управлението Валери Симеонов, че ако българин в чужбина иска да гласува, „да си хване самолета и да дойде в България“ показва целенасочените усилия от последните 30 години страната да бъде принизена, всеки, който иска да участва в обществения живот, да бъде отвратен и все по-малко хора да гласуват. Това коментира съпредседателят на “Демократична България“ Христо Иванов във видео, излъчено във Facebook.

“Най-лесно е да кажем, “Валери, пали гуменките и се прибирай там, откъдето си изпълзял”, но няма да го направим. Това, което Валери представлява не е някакъв индивид, а част от технология, в която България вече 30 години и повече е приведена в състояние на управляемост за ченгетата и корупционерите, които източват нейните жизнени сили”, заяви Иванов.

Според него в момента сме свидетели на последователни усилия от страна на т.нар. управляващи да няма високо участие в парламентарния вот и да няма доверие в изборите. Посочи въвеждането на машините за гласуване като начин принципно да се повиши доверието в изборите, но сега направен така, че само да се увеличи недоверието. Припомни исканията на “Демократична България” за независим одит на машините, за прозрачност по договора за доставката им, сега забулен от “търговска тайна”, както и законодателните инициативи за въвеждане на видеоизлъчване от броенето на бюлетините и предварително гласуване по пощата.

“Всичко това е част от последователните усилия в България гласуването, процесът на избори да бъде колкото се може повече свит до размера на твърдите ядра, на контролираните агитки, на държавната администрация, на тези, на които кметът може да им каже “отиваш и гласуваш с номера, който е казал Делян Пеевски, иначе няма дърва за теб, няма социални помощи и т.н.”. До нивата на тези електорални групи искат да сведат процеса на гласуване ГЕРБ и ДПС, а “патриотите” са просто едни клакьори, за да могат да управляват както досега и да източват живота на тази страна”, смята Христо Иванов.

“На тези хора българите в чужбина не им трябват, няма съмнение в това. Почти 2 милиона български граждани в чужбина са нещо, което те първо вадят от своето корупционното уравнение за управление на страната. То е винаги пред скоби, то трябва да бъде изтласкано, унизено, отвратено, отблъснато, за да не може да се включат едни хора, които са излезли от обръча на това контролирано задушаване на страната”, добави той.

Съпредседателят на “Демократична България” припомни, че на изборите през 2017 г. Валери Симеонов блъскаше възрастни хора на границата с Турция, които опитваха да влязат в страната, за да гласуват. По думите му съпредседателят на “Обединени патриоти” последователно е част от тази политика за смаляване на България.

“Демократична България” от самото начало си е поставила целта да работи за патриотизма на голяма България. Голяма България е България, която функционира и която има предвид, че има сериозна диаспора – активни хора, които ние през цялото време трябва да държим близо, не да се опитваме да ги върнем обратно и ако те не се върнат, да им кажем: “Вие не ни трябвате”. Това да са хора, които да знаят, че в момента могат да живеят и работят другаде, но винаги вратите са отворени за тях, винаги, когато решат, могат да се върнат, винаги България да бъде там, зад тях, алтернатива, отворена. Защото само така ще бъдем голяма страна.

Според Иванов ние трябва да сме с амбицията България да бъде голяма страна, но за това се искат самочувствие, визия и мащаб. Той припомни законодателната инициатива на “Демократична България” още от 2018 г. за въвеждане на гласуване по пощата – изпитана технология от 19 век, която ще позволи на всеки българин да гласува, независимо от това къде се намира.

“Това трябва да е национална задача – който иска да гласува, който иска да участва в българския политически живот, който запазва в сърцето си огъня на връзката с България, на патриотизма с България, който иска детето му да знае български език, да се учи за Левски и за Ботев, трябва българската държава да го направи възможно това. Ето това е патриотизмът на голямата България. Това е патриотизмът на онзи бранд на България, който да ни накара всички да се чувстваме горди, че сме българи, защото сме част от нещо по-голямо от нас. Нещо, което ни свързва, което ни обогатява, което ни издига, а не ни опростачва, не ни унижава”, заяви Иванов.

Той посочи и обратната страна на тази визия – усилията страната да бъде смалена:

“Това е технология, измислена от Държавна сигурност, на последователната изолация на България до размерите на един каскет, до размерите на един галош. Защото тези хора, тази колективна политическа класа, това е техният образ – един каскет и един галош – и до тези размери искат да смалят България, за да могат да си я управляват, да я местят да източват живота от нея. Срещу това се борим на тези избори.”

“Това е тяхната програма за нас с вас – да ни унижават заради това, че искаме да участваме в изборния процес, да направят чувството да си българин унизително, като ги гледаш тях какво представляват. Е, не! Няма да ви я дадем България! Няма да ви я дадем! България ще бъде голяма, ще има амбиция, ще има развитие, ще има хоризонт – нещо, което ви е абсолютно чуждо на съзнанието. Галоши такива! Каскети такива! Няма да стане. Идват избори! Демократична България се бори за това – патриотизма на голяма, амбициозна България”, каза още той.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 32 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Протест срещу безобразията в България

    20 13 Отговор
    Спешно е нужен закон, забраняващ каквито и да е задължителни мерки, независимо от мащабите на каквато и да е смъртоносна епидемия. ПРАКТИКАТА ПОКАЗА, ЧЕ ТОВА Е МНОГО ПО-ОПАСНО И СМЪРТОНОСНО ОТ КАКВАТО И ДА Е ПАНДЕМИЯ В СВЕТОВЕН МАЩАБ, ТЪЙ КАТО ПРЕДОСТАВЯ ЛЕГАЛИЗИРАНИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА МЕДИЦИНСКИ ФАШИЗЪМ И ГЕНОЦИД В РЪЦЕТЕ НА ИЗКУШЕНИ УПРАВНИЦИ-УБИЙЦИ, ЖАДНИ ЗА ВЛАСТ И ЧОВЕШКА КРЪВ !!!
  • 2 Овчарник

    25 17 Отговор
    Хората отдавна са свързани и споделят видяното ВСЕКИ ДЕН... ....Измамните медии ще свършат заедно с политиката и старото мислене ....аз и много други чобани искаме да удряме по тиквите алчни.......Младите хора са бъдещето ...Останалото е измет долна сган ненаситна ,гърло без дъно...Христо Иванов е измамник...

    Коментиран от #19

  • 3 РЪМПЕЗИ

    21 21 Отговор
    ХРИСТО..НЕ СЕ ЯВЯВАЙ НА ВЕЧЕРНИ СЕСИИ...ТИ РАЗСЪЖДАВАШ ЛИ НОРМАЛНО...
  • 4 Много

    21 17 Отговор
    Точно .
    Браво .
  • 5 Христо

    34 19 Отговор
    Хората са с теб ..Съд за хунтата
  • 6 ммм

    26 15 Отговор
    Aма пък точно ти им трябваш..?!? Така ли?
  • 7 реалиста

    10 6 Отговор
    забрави бисипето
  • 8 Край

    22 22 Отговор
    Да гласуват трябва да могат САМО български граждани. Такива с двойно гражданство не
    След като си плащат данъците в чужбина няма логика с вота си да определят как ще се харчат нашите данъци

    Коментиран от #17, #36, #37, #57

  • 9 Анонимен

    15 12 Отговор
    Изключително, невероятно, дълга, съдържателна статия за Бойкикев! Маалллиии! Ама сериозно! А защо? А кой дава паричките?
  • 10 Овчарник

    14 14 Отговор
    Радев и народа срещу софийската сган алчна и срещу измамници като Христо Иванов и Алексансър Йорданов....измет ненаситна...
  • 11 Крум

    23 12 Отговор
    Пинокио, аз съм българин в чужбина, но ти и клакьорите около теб сте ми още по-противни...
  • 12 Инспектор Жипчо

    6 9 Отговор
    Абре дека е унуй нящо с пачките, от га Ристе вдигна булото на Мата Хари никъв го нема. Дан е тръгнал да избира къща в Барцелона 🙈😂🙈
  • 13 истина е

    17 14 Отговор
    Не им трябват защото знаят ,че всички българи в чужбина няма да гласуват за тях , тъй като тиквенската мафия уби държава и народ !
  • 14 Много опасни Нови ДЕСНИ.

    13 19 Отговор
    Христо Иванов, Слави, Цветанов и Боеца са по опасни от Б.Борисов. Категорично ПРОТИВ всички Нови ДЕСНИ продажници искащи да се наместят да лапат Лесни Евро пари за сметка на продажба и залагане на националните интереси на БГ. Тези нови десни искаха и искат с лесна ръка да спрат Енергийните проекти на БГ, за да се докажат в лоялност пред Запада и да изместят Герб. Против всички Десни е пътя на спасението. Щом Запада може да внася и транзитира газ от Русия, значи и БГ може да внася и транзитира за Запада газ от Русия. Хайде да започнем да си защитаваме интересите и после да се радваме на доходи и БЛАГОДЕНСТВИЕ. ВРЕМЕ е за съединение на Герб, Бсп и Дпс в една партия БРДСП. Всички останали нямат място в политиката на БГ.
  • 15 МЛАДИ ХОРА

    17 16 Отговор
    А какъв е проблемът българите в чужбина като са толкова загрижени да си хванат самолетчето до България и да гласуват като нормални германци например ? Те защо мислят, че са незаменими и уникални и от тях зависи кой ще кара кораба ? Прекаленото самочувствие е лошо и заблуждава. Защо си мислят , че като са изкарали некакви долари и евра и това ги прави велики ? Има неща , които не се купуват с никакви пари.

    Коментиран от #30, #39

  • 16 Чики-Рики

    13 7 Отговор
    Извън контекста, наистина на избори през последните 10 години, нашите сънародници в чужбина, особено в страните от ЕС, никога не са вдигали резултатите на ГРОБ ,а на местно ниво много добре знаем,че ги ,,вдигаше,, човекът с асансьора Цецо Цветанов! Нищо чудно и сега да има ,,уйдурма,, между него и ,, Буда,, за след изборна коалиция!И така,2 години след ,, гръмката,, раздяла,ще плеснат с ръце и ще се прегърнат! Явно подарения часовник ще си е свършил работата отлично!
  • 17 айдук

    21 8 Отговор

    До коментар #8 от "Край":

    Работещите в чужбина българи изпращат ежегодно 12 000 000 000 лева. Това храни и такива данъчни човечета, като теб. И сега са лишени от едно гласуване. Това е гнусно.
  • 18 ИСТИНСКАТА ИСТОРИЯ

    5 5 Отговор
    ПАВЕЛ СЕРАФИМОВ - SPAROTOK ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ Блог за истинската българска история, за потомците на народа, изковал най-старото технологично обработено злато на планетата Земя. Блог за миналото и за бъдещето на Българя. За правото на време на народът на Сияйните, откърмил първите царе, наследник на култура – по-стара от Старото царство в Месопотамия, съградил първия град на древна Европа. За потомците на Орфей, Рез и Прометей, на Ахил, Дионис и Крум Срашний, на Спароток и Ситалк, на богомилите и Залмоксис, на Максимин Тракиеца и на Спартак, бранили и опазили с цената на кръвта и името си свободата на Европа. Блог за наследниците на двамата братя, провъзгласени за първосветци от люлката на цивилизациите – Европа – свети, свети Констнтин Кирил Философ и Методий. Отвоювали в диспут с духовенството на Ватикана правото на святост на Божието слово - да бъде славено и достъпно не само на трите канонични езика, а на всички земни езици. Изковали от прахта на вековната догма свободата на Словото в „дух и огнен меч”, в знание за славянството и за всеки народ, който посреща лъчите на Слънцето. Блог, писан от българин за българи – с гордост и с непоколебима вяра в България!
  • 19 боко

    8 3 Отговор

    До коментар #2 от "Овчарник":

    ходи си на село.
  • 20 Христо

    13 8 Отговор
    Това е най малоумното правителство което сме имали
  • 21 Силвияна

    9 6 Отговор
    Отваряйте моловете, няма повече да стоим без работа.

    Коментиран от #54

  • 22 Много опасни Нови ДЕСНИ.

    6 9 Отговор
    Христо Иванов, Слави, Цветанов и Боеца са по опасни от Б.Борисов. Категорично ПРОТИВ всички Нови ДЕСНИ продажници искащи да се наместят да лапат Лесни Евро пари за сметка на продажба и залагане на националните интереси на БГ. Тези нови десни искаха и искат с лесна ръка да спрат Енергийните проекти на БГ, за да се докажат в лоялност пред Запада и да изместят Герб. Против всички Десни е пътя на спасението. Щом Запада може да внася и транзитира газ от Русия, значи и БГ може да внася и транзитира за Запада газ от Русия. Хайде да започнем да си защитаваме интересите и после да се радваме на доходи и БЛАГОДЕНСТВИЕ. ВРЕМЕ е за съединение на Бсп, Герб и Дпс в една партия БРСДП. Всички останали нямат място в политиката на БГ.
  • 23 баба Цола

    14 7 Отговор
    А те българите в чужбина са най големите парични вносители и инвеститори. Имам познати, които се ориентираха в обстановката и вече купуват жилища в чужбина САЩ, Германия и спряха да правят опит да наливат пари у нас. Шайката ги прогони завинаги.
  • 24 ЮРУШШШ КЪМ Шкафа

    7 3 Отговор
    Всеки вече спазва мерките. Хората свикнаха.. Спокоино могат да отворят ресторанти фитнеси и молове. Няма никаква логика да не работят
  • 25 ТАВАРИШИ

    14 6 Отговор
    най простите хора в БГ управляват държавата!! некадърници умрели!!!
  • 26 Кристо

    12 10 Отговор
    Кои българи бе Ристо? 350000 турци с български паспорти в Турция ли? Или другите в ЕС, Ристо пак си сънувал нещо. Ако ДПС искат могат да спечелят изборите и да управляват България
  • 27 ААААХАХААА... МАДЖОВИЦА ОШЕ СЕГА

    11 12 Отговор
    СИ ТЪРСИ..ОПРАВДАНИЕ ЗА ПОРЕДНАТА ЗАГУБА!😂 РИСТЕ, СОРО'СПИЙО МАЛО'УМНА,..В КОЯ ДЪРЖАВА ИЗБОРИТЕ ПО ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЯ И ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА , ПРОЦЕНТА НА ГЛАСУВАЛИТЕ Е...ГОЛЯМ???✊😂 В КОЯ????
    В БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ГЛАСУВАТ ПОВЕЧЕ ОТ 35% ! И НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА СЕ ОПЛАКВА, ЗАЩОТО.. ГЛАСУВАНЕТО Е ПРАВО НА...ИЗБОР!
    АКО УПРАВЛЕНИЕТО ...НЕ ТИ ХАРЕСВА,....ГЛАСУВАШ ПРОТИВ, НО АКО. ТИ...ДОПАДА,...... НЕГЛАСУВАНЕТО Е... МЪЛЧАЛИВО СЪГЛАСИЕ!
    БОЙКО----- ПОБЕДА!!!!
  • 28 Телефона звъни

    8 6 Отговор
    Вдига Лодкаря, ало, ко ало МАДЖО СЪМ отговаря телефона.
  • 29 Фарс, че дрънка

    5 6 Отговор
    Кога някое "величие" ще отиде да пазари след 10/30 в някой маркет? Само да види какво чудо е от народ!До 10/30 възрастните не ходят и с право защото е студено и в 11/00 .....чудо!Има пандемия с ненормални и недомислени мерки!?Да не говорим че,се разкарват болни хората за тест,за снимка,ако има проявена алергия няма кой да лекува карантиниран!Алергията си е сериозно нещо!!!???ДО КОГА ЩЕ НИ ПРАВЯТ НА МАЙМУНИ ВЛАСТ ИМАЩИТЕ???За стреса не коментирам по всяка телевизия .....
  • 30 Петьо Петров

    13 3 Отговор

    До коментар #15 от "МЛАДИ ХОРА":

    Ами понеже давате пример с германците,случайно да знаете дали в Германия има гласуване по пощата? Ами да,има, понякога трябва и да се проверяват фактите,преди да публикуваме необосновани мнения!
  • 31 Лъжите на Боко.. Той иска да е президент

    3 8 Отговор
    ако има някаква пандемия не е този начин ! Да затворят кафетата с 5 човека на кръс и да оставят голямите нехранителни вериги да работят .........
  • 32 Боеца и Лодкаря

    6 5 Отговор
    Лодкаря и Боеца. Срамотия Ганьовска Ново Дясна.
  • 33 Тъпо правителство

    8 3 Отговор
    До колкото рабрах, лекарите считат, че няма здравен ефект от това всички затворени сектори да стоят затворени.
    Ефективността от мерките
    са дали вече ефект и е време всичко да заработи както преди.
  • 34 Лора

    6 8 Отговор
    Отваряйте всичко и стига вече с тия маски ... писна ни ! Няма и цяло лято на затворено с маски да работим ?!? Малоумници !
  • 35 Лора

    6 3 Отговор
    Вече година живеем на пандемичният принцип " всяка заповед предпоследна. До кога?
  • 36 Next

    16 5 Отговор

    До коментар #8 от "Край":

    Слушай бе тикви зелена, когато се поразровиш и провериш за последните 15 години кой е най големия инвеститор в България , ще разбереш че ако не са българите зад граница ти глупако няма да имаш и риза на гърба.
  • 37 Перо

    15 4 Отговор

    До коментар #8 от "Край":

    Такива паразити на обществото,като теб,живеещи на социални помощи в мутренската кочина,живеят,благодарение на парите от емигрантите за да няма инфлация 300%,боклук мутренски!
  • 38 ДОРА

    8 17 Отговор
    Айде стига с тези работещи в чужбина. Били пращали милиони в България. Пращат на баба си и дедо си и толкоз. Не са фактор. Като искат да са нещо в България , да работят като бели хора в България , да се докажат като честни и почтени и тогава могат да имат претенции.

    Коментиран от #44, #53

  • 39 Проблем

    9 6 Отговор

    До коментар #15 от "МЛАДИ ХОРА":

    Това , че работя в чужбина не означава,че имам пари за самолет или каквото и да било превозно средство ! Понеже питаш какъв е проблемът , аз ще ти дам още опции ! Не всеки може да си вземе отпуск ! Не всеки има здраве за пътуване ! И най-важното... Защо ти искаш да имаш привилегии , а аз да нямам ? Нима не сме всички български граждани равноправни ? Това, че живея в чужбина не ме прави по-малко българин ! Аз издържам хора в България ! И за разлика от теб искам промяна за да мога един ден да се завърна и да работя за благото на страната си! Защото сега, никой не ми дава възможност в Бг да правя това в което съм най-добър.
  • 40 КОЙ

    7 3 Отговор
    Никой иска ДПС да управлява... Кой ли??? С чуждите гласове ще има още едни 300 000 гласа и дпс излиза напред. На дезертьорите не им пука какво се случва тук иначе щтяха да се борят ТУК,а тези от ЮГ друг ги управлява
  • 41 !!!?

    10 4 Отговор
    Българите в чужбина са нужни на политиците само като донори на пари и гласове при избори. Всичко друго е лъжа и демагогия, а отричането на тази Истина от Фигуранта е поредното му лицемерие !!!?
  • 42 ежко

    8 2 Отговор
    Точно на ДПС най-много им трябва.От Турция идват доста гласове за ДПС....
  • 43 Анонимен

    9 4 Отговор
    Чужнина. Много обиди. Но това си е ваш проблем. Умните студенти не учат. Много от тях са в България. Какъв ви е проблема. Кой желае ще отиде, но не може на сила да накараш някой да гласува за вас. Близките ви да гласуват за вас. С тия обиди чакайте да ви работят на вас простите. Вие обиждате, що и аз да не го сторя. Не сте и благодарни, че отвън ви издържат, вас нехранимайковците. С кражби и далавери живеете в България, номенклатурата ви проста. Може да имаш 5 висше и по природа да си простак. Знаем кал от университет в университет се прехвърляхте. Някои направо без един ден са си получили дипломи за висше. Пълен бардак и не ви е виновен този и онзи, а самите живеещи в България. Чипа. Завлякохте и Царя и побегна. Що много стока сте. Ицо, успех, но бе ти казано, мързел. Що не адвокат. Или и вие поредните крадци. До кога бре Христо. Ваш си проблем.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Конник

    6 9 Отговор
    Който живее повече от 6 месеца в чужбина плаща данъци там а не в България. Тези хора нямат моралното право да гласуват на българските избори!! Точка! Отменете техните права. Едно е да си българин а друго е да си гласоподавател. Който плаща данъци в България той трябва да гласува!
  • 46 Конник

    5 8 Отговор
    Данъчен ценз или постоянно жителство в България над 6 месеца годишно за изборни права. Който не живее в България се ориентира само от пресата. А тя 90% е фалшива!
  • 47 345

    1 3 Отговор
    Турците в Германия може и не може. Родителите им не искат в България. Трудно им е на вън, но има пари. 0кога джип 200 хил. Много добро момче, заедно учиха, има жена, дете. Баща му хвърли мотиката. По цял ден се разкарва. Изпраща пари. Но там е друго. Бригада са и един дойде ли му пълнят колата и втори.. Пари за ядене не дават. Разбират се, помагат си. Преуморени. Кво искаш ице. Главен прокурор. Имаме си. Хайде на ягодите, картофи, трактора ща подкараме. Поне ще се вталим. Адперби. За 10 месеца, но са много сръчни, 38 хил. Отиваме ице. Не е умствено.
  • 48 САМО

    2 2 Отговор
    СЛУГИ ЗА ХОТЕЛИТЕ ИМ ТРЯБВАТ ОТ УКРАИНА, МОЛДОВА...
    И ПАРИ ПОВЕЧЕ ОТ 5-600 ЛЕВА ДА НЕ ИСКАТ :)
    ТОЯ ВЕЛЕВ, НАЛИ ИСКАШЕ НЕКАКВИ МАЙМИ ДА ДОКАРА, ДА ИМ БАЧКАТ ЗА БЕЗ ПАРИ :)
    ТЕ ТОВА ИМ Е "БОРБАТА" НА ЧЕРЕШОВИТЕ ТОПЧЕТА :)
    ПЪРВО-СИГНАЛНИ ЖИВОТНИ И НИЩО ДРУГО !
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 От чужбина

    2 3 Отговор
    Ако разрешат от чужбина, без да се замисля ще гласувам за Герб. Другите са опасни опортюнисти, интересува ги само как ще крадат и ще направят много повече поразии от Герб.
  • 53 Я у лево

    4 1 Отговор

    До коментар #38 от "ДОРА":

    Аз пращам всеки месец на майка ми и баща ми колкото техните пенсии събрани. Не бих се очудил ако парите вливащи се в БГ от такива като мен са повече от РЕАЛНОТО производство на страната. Така че май ти не си фактор и не трябва да гласуваш.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Георги

    2 1 Отговор
    Христо Иванов се опитва да подкупи и да се хареса на всички българи в чужбина, защото знае, че няма достатъчно избиратели!
  • 56 БОКО МУТРАТА

    0 1 Отговор
    Бългaрия e зaявилa 75% вaкcини oт Acтрa Зeнeкa. Прeдcтaвитeл нa Acтрa Зeнeкa e Зoя Пaунoвa. Кoя e тя? Тя e мaйкaтa нa Eвa Мaйдeл (Пaунoвa) - eврoдeпутaт нa ГEРБ . Тя e бившa мaнeкeнкa и e кръcтницa нa нaй-мaлкaтa дъщeря нa Цвeтaн Цвeтaнoв. Мaйкaтa e oт cтaр, зaклeт кoмуниcтичecки рoд oт Дупницa. E тe тoвa e пoлoжeниeтo c вaкcинитe............
  • 57 Пенсионер

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "Край":

    Щом могат да се връщат за да си оправят зъбите, да си правят операции, да си дойдат да гласуват.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове