Last news in Fakti

17 Януари, 2021 14:22 3 244 19

Неизвестен мъж измръзна до смърт в Благоевград

  • измръзнал-
  • благоевград

Самоличността му е в процес на установяване

Неизвестен мъж измръзна до смърт в Благоевград - 1
Снимка: Shutterstock/Илюстративна

Труп на възрастен мъж е открит в Благоевград, най-вероятно е починал от измръзване, съобщава „Фокус“. Тялото е намерено от граждани на улица „Даме Груев“ и веднага е подаден сигнал на телефон 112.

На място е пристигнал екип на Центъра за спешна медицинска помощ, който е констатирал, че мъжът е починал. Самоличността му е в процес на установяване. Не са открити следи от насилие по тялото.

Трупът е откаран за аутопсия в МБАЛ - Благоевград. По първоначална и непотвърдена информация, мъжът е починал от измръзване. На спешния телефон са подадени общо 20 сигнала за измръзнали хора за последните 12 часа.

„Сигналите обхващат територията на цялата страна. Само за столицата сигналите са 11“, уточни говорителят на Националната система 112 Дани Недялкова.

Тази сутрин най-студеният град в България беше Златица с температура от минус 14 градуса. Днес в цялата страна важи жълт код за студено време и дневни температури под нулата.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    43 2 Отговор
    Бог да го прости. Поредната жертва на герберастията.

    Коментиран от #8

  • 2 хараре

    32 2 Отговор
    Снощи по "би ти ви"-то даваха как бездомник беше вдигнат с носилка от гарата в Сливен и откаран в Бърза помощ. Никой не гледа и не се интересува от дядото. Не бил само той,който живеел във фоайето на ЖеПето. Имало още над 10 безпризорни сливенлии.

    Коментиран от #3

  • 3 Всъщност

    11 0 Отговор

    До коментар #2 от "хараре":

    ... беше Ямбол!!!

    Коментиран от #10

  • 4 Тъжно и жалко

    34 0 Отговор
    Бог да го прости. Много още като него има– низвергнати, забравени, отхвърлени и от близки и от държавата. То да не е като да се фукаме с магистрали и ваксини, това са "НЕПОТРЕБНИ" за управляващите хора, защото не стават дори за гласоподаватели( нямат постоянен или настоящ адрес)
  • 5 калчев

    31 0 Отговор
    лека му пръст на човека! за цивилизованоста на една държава се съди по грижите й за социално слабите! това е пример за "такова" отношение след 30г ченгеджийско-мутренско управление!
  • 6 маргинал

    33 1 Отговор
    Горките хора , горкото ни и "общество" ....
    Половината ми Живот е минал в годините на "лошият соц.", но не помна такива неща ... ДАЖЕ ХОРА ДА РОВЯТ ИЗ КОНТЕЙНЕРИТЕ...А ДА НЕ КАЗВАМ ,ЧЕ И БЕЗРАБОТНИ НЯМАШЕ ! В "зелените" ни паспорти имахме печат ...не само за адресна регистрация , жителство , сем. положение и брой деца (поименно изброени" НО И ТАКЪВ ЗА МЕСТОРАБОТА И ЗАНЯТИЕ!.Милиционерът те спира, проверява и ако евентуално си без работа ... за часове ти се намира ... ГЛАДНИ, БЕЗДОМНИ ...НЯМАШЕ... Събирал съм "Вторични" само по "чавдарско поръчение" по време на ваканцията за строежа на кораба ..."Радецки" !

    Коментиран от #15

  • 7 zuev

    14 0 Отговор
    Абе,да не би да е Боко сурвакаря?Дето сурвака с 200.Такъв е и в другата работа,дордето почне и свърши!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Аз40🏴‍☠️

    23 1 Отговор
    До кога ще умират хората от студ по улиците, БоЕко?
  • 10 хараре

    10 2 Отговор

    До коментар #3 от "Всъщност":

    Ямбол, Сливен, все тая. Важното е да свалим ГЕРБ от власт
  • 11 324

    6 0 Отговор
    Не е успял да стигне до джипката, та Тиквуний лично да реши проблема му.
  • 12 Петкан

    12 0 Отговор
    Хората умирт от студ по улиците и балкана ко Без пари за отопление храна и вода А престъпника БорисоФ се кефи от хиликоптера
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 ТОЧКАТА

    1 0 Отговор
    моля пояснете ми оти ме трииииите....тилифона ли сбърках илии ...векът....искрено ваш....
  • 15 ТОЧКАТА

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "маргинал":

    ...да,ТОГАВА БЕ ЧОВЕК,,,,мъ сига си ....МАРГИНАЛ!!!!!!Сига,,правилните,,хора са ДРУГИ!!!!!
  • 16 ТОЧКАТА

    4 0 Отговор
    за ,,този,,няма да прати самолета!!!1НЕ СТАВА ПР!!!!!!!!!....тъкмо днес си помислих че НЯМА УМРЕЛИ ОТ СТУД!!!!!и да пиша плюс на бмб...ПОНЕ ЕДИН!!!!!
  • 17 Роза

    5 0 Отговор
    Отново си спомних най-тъжната приказка на Андерсен-"Малката кибритопродавачка".Момиченцето от приказката замръзва,докато чака някой да купи кибрит от него,и на сутринта минувачи намират мъничкия труп.Авторът дори не е дал име на малката си героиня,навярно защото е виждал в нейно лице всички гладни,бедни,страдащи и унизени по света.Затова тази приказка е истинска и безсмъртна,защото описаното в нея се повтаря,и защото човешката неволя е една и съща по цял свят и във всички времена!

    Коментиран от #18

  • 18 маргинал

    5 0 Отговор

    До коментар #17 от "Роза":

    Оооххх...не дей така,че ме разплака "Розе" ... Единствената ми дъщеря , бе 6-7 -годишна в Първи клас ...някъде в началота на 90-те ...Играеха в сценка точно тази приказка за Нова година ...Тя бе в ролята на тази "кибритопродавачка" ...Много тежко го понесох с моята емоционалност, така ,както днес с раздялата с нея на ...хиляди километри от мен ...Много ми е тъжно и тежко...Майка и поне от 17 години е в един Друг Свят ...Светла и Памет ... Мъката е в мен ...
  • 19 111

    2 1 Отговор
    Защо в Благоевград няма кризисен център?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове