21 Февруари, 2021 15:15 11 259 162

АФИС: 4 партии са сигурни за следващия парламент

  • афис-
  • избори-
  • партии

Изборната активност зависи от ситуацията с коронавируса, сочи проучването на агенцията

АФИС: 4 партии са сигурни за следващия парламент - 1
Графика: АФИС

Не политиката, а пандемията ще предопредели резултата от изборите за Народно събрание на 4 април. Това е изводът от социологическо изследване на агенция АФИС, финансирано с нейни средства и проведено в периода 12-17 февруари сред 1000 българи.

Четири политически формации се очертават като сигурни и още три като потенциално възможни участници в следващия парламент, казват социолозите от АФИС.

Според решилите да гласуват - политическата коалиция "ГЕРБ-СДС" засега запазва лидерската си позиция с 25, 2%, следвана от коалицията "БСП за България" с 22,5 %.

На трето място е партията на Слави Трифонов "Има такъв народ" с 14, 2%, четвъртото място е за "ДПС" с 11,5 % от гласовете. Следват "Демократична България", "Изправи се! Мутри, вън!" и ВМРО.

И още една подробност от изследването - на въпроса дали ще гласуват, в момента 9,8 на сто от анкетираните казват, че няма, а 43,9 на сто заявяват, че ще дадат своя глас.

При условие, че епидемичната обстановка се промени към момента на вота на 4 април, процентът негласуващи скача на 12,9 на сто, а на тези, които твърдят, че ще гласуват пада на 31, 7%.

Данните са от изследване на социологическа агенция АФИС, финансирано с нейни средства и проведено в периода 12-17 февруари сред 1000 българи.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 54 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    51 126 Отговор
    Айде още една соц агенция, хич не си правете труда да гласувате, всичко е програмирано и уговорено вече

    Коментиран от #53, #56

  • 2 Коалиция

    37 121 Отговор
    БСП ДПС и Славито ай честито

    Коментиран от #74

  • 3 Кокорчо🙄

    73 6 Отговор
    И с чий средства, я пак
  • 4 Майна

    163 54 Отговор
    НАДЯВАМ СЕ , БЪЛГАРИТЕ ДА ГЛАСУВАТ СРЕЩУ ХУНТАТА , НО ДА НЕ ПОДКРЕПЯТ СЛАВИ...ИНАЧЕ Е ЯСНО..

    Коментиран от #9, #23, #154

  • 5 герб 4

    23 122 Отговор
    последния софиянец са хвана за палците хаха вие си протестирайте ние ке сме първи пак хвала Маестро Борисов

    Коментиран от #91, #93

  • 6 KODIAK

    143 23 Отговор
    Да те 25 % харесват мизерията и кражбите на герберастчетата това е стъкмистика не статистика.
  • 7 boiko

    26 115 Отговор
    сега разбрахте ли че каквото и да правите герб все ще пеечелят

    Коментиран от #46, #102

  • 8 Мой

    138 18 Отговор
    Задача номер едно на изборите, е сатаната от Банкя да бъде отлепен от властта в която се впи.
  • 9 Hugo

    104 19 Отговор

    До коментар #4 от "Майна":

    Това е точно стъкмистика заръчана от ГЕРБ и пробутват патерицата си Славчо на пред!
  • 10 Герб 0%

    138 20 Отговор
    Май не е съвсем така! В моя град никой не обича Тиквите
  • 11 Оди пеша бе

    102 14 Отговор
    Долу чекмеджето
  • 12 Hristo Ivanov в "Алтернативи": ❗ГЕРБ ще

    73 17 Отговор
    Hristo Ivanov в "Алтернативи":
    ❗ГЕРБ ще използват всички средства, за да удържат властта, защото въпросът е кой ще програмира краденето - на тези 12 млрд., които ЕС отпуска на България. Другият въпрос е дали, чисто физически, г-н Борисов ще бъде премиер или ще бъде Затворник №1 в републиката.

    ✅Най-доброто, което могат да направят българите в чужбина, е да се обадят на близките си тук и да ги помолят да гласуват за Голяма България. Онази България, която се простира до всяко кътче на света, където има и един българин, който иска да запази огънчето на връзката си с родината. А не онази, която иска да изгони тези хора, да отреже кореновата си система, за да остане тежестта на купения, контролирания вот, на натиснатите хора, на несвободните хора толкова голяма, че мафията да може да се възпроизвежда.

    ❗Това е една от големите битки на тези избори - за Голямата България.

    ✅Ние не сме ничии хора, освен на своите избирателите и на каузите, за които се борим.

    ✅Приоритетите ни са честно обявени пред нашите избиратели още в началото на протестите. В момент, в който много хора изобщо отказваха да обявят политическите си намерения, ние излязохме и ясно казахме така: не се правим на случайни граждани, оказали се на един протест, ние сме политици и подкрепяме протеста с политически рецепти за това как да се реализират исканията на хората.

    ✅Нашият фокус върху прокуратурата е, защото тя блокира възможност да се адресира корупцията, включително от ВАС.
  • 13 Психиатъра

    42 8 Отговор
    Множествената склероза я избутали на 3то място, а ония от първо място с цифрите от преди 4 години пхахаха.
  • 14 тнт

    66 8 Отговор
    Тази АФИС на кого е? Колко кинти им броиха за тези цветни чертички?

    Коментиран от #27

  • 15 БАЙ Х@Й ‼

    45 6 Отговор
    Когато ти предлага да избираш един- два измежду пет- шест изгнили домата и ти казват , че искаш не искаш ще ти сложат два в кошницата ТОВА НЕ Е ИЗБОР ‼
  • 16 Българка

    75 10 Отговор
    Престанете с поръчковите и платени врачувания!
    Обръщам се към всички участници във форума с въпрос някога те или хора, които познават, спирани ли са с въпроси от агенции, анализатори? Защото нито аз, нито мои познати сме питани дали и за кого ще гласуваме. Може би тези "велики" гадатели следват джипката на Баце и ходят по затънтени места да врачуват

    Коментиран от #24, #25, #31, #152

  • 17 Врачка

    62 17 Отговор
    Този път Баце за първи път ще трябва да ходи на работа като обикновен депутат от малцинството.Много отдавна Иван Костов го удари наказателния вот на Българите и гледаше като “плъх и брАшно” на пресконференцията.
  • 18 Браво

    22 86 Отговор
    ГЕРБ ще спечели да живее демокрацията не на комунизма

    Коментиран от #37, #44

  • 19 Има си хас

    37 12 Отговор
    Червените агенции също играят играта Герб срещу БСП, защото хем помпат тези две партии, хем подкопават вота за извънпарламентарните формации, които са реалната заплаха за статуквото.
  • 20 Анонимен

    42 11 Отговор
    Той Слави, ако го приемаха за конкуренция, вече щеше да е измислен по скълъпени начини. Те са си сигурни, че кокъла ще си е в тях. Само с революция може да се махнат, всичко е предначертано и предвидено. Изборите са скълапени!
  • 21 Дренки

    34 10 Отговор
    За съжаление в челната четворка всички са от един дол дренки. От едно котило. Само Майчето я няма там. "Променени", предрешени, преобути, като се вгледаш внимателно все от един дол дренки. Както са го казали хората Се е ДС. Късата памет прави от Народа електорат и нищо добро не ни чака !
  • 22 Най интересното

    30 8 Отговор
    е,че никой не брои цв. цв. С нетърпение очаквам 5.4.2021, за да видя физиономиите на цялата пасмина еднокнижници и прости п..ки, които няма да влязат в следващото НС, защото практическият създател на ге.п им е дръпнал килимчето изпод краката.
  • 23 Хумореска

    22 35 Отговор

    До коментар #4 от "Майна":

    Та той Слави е единственият извън хунтата бре! Иначе се надяваш! Веселяк! 🤣
  • 24 БАЙ Х@Й ‼

    39 3 Отговор

    До коментар #16 от "Българка":

    Питали 1'000 човека, пет агенции по 20 проучвания =100'000 човека ! За 12 месеца = над 1'000'000 за 20 години =20'000'000 ! Трябваше да са ме питали поне 3 мен и 3 пъти бена ми ! Досега резултатът е НУЛА ‼

    Коментиран от #35

  • 25 БОЙКО БОРИСОВ

    8 34 Отговор

    До коментар #16 от "Българка":

    Е НАШИЯ МОИСЕЙ!!!ТОЙ ЩЕ НИ ЗАВЕДЕ С ГЕРБ ВМРО ДБ И ИТН КЪМ ОБЕТОВАНАТА СРАНА!!

    Коментиран от #59, #64

  • 26 Бай курти 45 год.ерген - 21 г. Ваш Лидер

    24 11 Отговор
    Приятели! След месец и половина идва новата жътва за вашия лидер бай курти. Партийната субсидия от държавния бюджет за партиите е 8 лв.на глас. На миналите избори ГЕРБ имахме 1 млн.и 100 хил.гласа. Това прави по 9 млн.на година. За 4 години са 36 млн.лв. Отново да купим 300 хил.гласа по 100 лв.са 30 млн.лв.И дори ще ни останат 6 млн.лв. Аз имам 4 хил.абоната от миналите избори и 50 лв.за купения и 50 за мен ! Отново ще си направя кеш 200 бондака. Имаме гласовете на 108 хил.учители които вече вземат заплати от 2 бона. Сега през пандемията бяха 3 месеца разпуснати но си получаваха пълните заплати. Имат 3 месеца платена лятна ваканция,пролетни и зимни. Бонуси за Коледа , 24 май и първия учебен ден! Имаме гласовете на 45 хил.военни които заради пандемията не са в поделенията а в домовете си , но си получават пълните заплати. Имаме гласовете и на 62 хил.полицаи и техните близки ! Имаме гласовете на служителите в областните и общинските управи , на служителите в НАП,РЗИ, КАТ и подобни . Имаме гласовете и на всички работещи в нашите фирми които печелят държавните поръчки. Ние никога не можем да бъдем свалени с избори. Единствения шанс е на изборите да гласуват не 50% от избирателите (3 млн.) а около 65 % (4 млн.) ,единствено тогава може да се неутрализира нашия купен и корпоративен вот!

    Коментиран от #42, #83

  • 27 Анонимен

    13 1 Отговор

    До коментар #14 от "тнт":

    Аз начертах линийките. Можеш и ти да си ги нарисуваш,само че ние с теб нямаме права да ги публикуваме и цели да промиваме мозъците на хората!
  • 28 Иван

    50 15 Отговор
    Лицето Бойко Методиев Борисов преди няколко месеца бе в 1 Пловдивско училище! Посрещна го целия личен състав на училището начело с директора ! Овациите и поклоните бяха няколко минути! След това думата взе директора който благодари на Борисов и информира че заплатите в училището вече са над 1800 лв.и с добавките за стаж и клас вземат над 2000 лв.чисти . Като се има предвид че от юни до септември имат 3 месеца платена лятна ваканция. Имат коледна от 21декември до 4 януари ! Пролетна от 30 март до 11 април . А сега бяха разпуснати заради пандемията но си получаваха пълните заплати ! За Коледа с делегираните бюджети на училищата получават между 1000 и 1500 лв бонус. За първия учебен ден и за 24 май между 500 и 700 лв. А вие блъскайте и с вашите данъци , глоби и осигуровки им осигурявайте високите заплати . И сега разбирам колко е бил прав Станишев когато стачкуваха за заплати -"Обществената нетърпимост към тази непроизводителна прослойка се увеличава което лично мен ме притеснява! Като не са удовлетворени , имат избора да си потърсят работа в производството ! " И тези над 100 хиляди търтея и техните близки масово ще гласуват за кликата ГЕРБ ! Тях не ги интересува че народа и държавата се натоварват със заеми от МВФ и СБ. Те си искат високите заплати без да произвеждат! А ти обикновен работнико превивай гръб само за храна,отопление,вода,телефон,интернет ,транспорт и за друго са не ти остава! И като си траете така ще е ! Всекиму своето !

    Коментиран от #40, #90

  • 29 Venturа

    39 7 Отговор
    Някой, вярвали още на соц. изследвания? Те дават толкова % колкото им плащат.

    Коментиран от #34

  • 30 ОТВАРАЙТЕ КРЪЧМИ

    14 46 Отговор
    НЕКА ДА ПОЧНЕМ ДА ПОЛИВАМЕ ПОБЕДАТА НА ГЕРБ!!!!!
  • 31 БАЙ Х@Й ‼

    23 3 Отговор

    До коментар #16 от "Българка":

    А може би питат 1'000 човека , ама все едно и също! И те все измежду 240 и роднини 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
  • 32 Методи

    48 8 Отговор
    Вчера една учителка на средна възраст целуна ръка на Борисов , изигра пред него танца казачок от радост и възхищение към него и го увери че България има най добрия премиер и министър на образованието от 40 години. С възгласи -"Винаги за ГЕРБ " и "Победа" учителите изпратиха Борисов !?! А имам 1 въпрос!? Да видяхте поне 1 учител на многохилядните протести през лятото!? За 1 приятел питам?

    Коментиран от #33

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Ама на

    2 9 Отговор

    До коментар #29 от "Venturа":

    ХАРИ ПОТЪР ВЯРВАШ!!!
  • 35 БАЙ Х@Й ‼

    2 6 Отговор

    До коментар #24 от "БАЙ Х@Й ‼":

    ЖЕНА МИ* / ред.
  • 36 Гошко

    12 28 Отговор
    Пак ли комунягите ще се върнат още 2 милиона българи ще се изнесат от България
  • 37 Казуар

    44 9 Отговор

    До коментар #18 от "Браво":

    ГЕРБ са втори ешелон комунисти. Борисов е десен колкото магарето е кон.
  • 38 О О О Я

    8 1 Отговор

    До коментар #33 от "Бай курти 45 год.ерген - 21 г. Ваш Лидер":

    БРАВО КУРТИ КЪРТИ ЯКО КИНТИ!!!😀
  • 39 Агенция Хвърлибобев

    30 11 Отговор
    Нашата агенция дава категорична загуба на ГЕРБ и край на Диктатурата Борисов ! И 'кво прайм ся !

    Коментиран от #43, #155

  • 40 БОЙКО БОРИСОВ

    3 19 Отговор

    До коментар #28 от "Иван":

    Е НОВИЯ КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ!!!ДАВАЙ УЧИТЕЛ ПО КАРАТЕ ФОРСА!!!
  • 41 Лейка

    30 7 Отговор
    Гроб-сдс, ги намалете с 15 процента. И а без това ще ходят в затвора. Защо се Напъвате?
  • 42 Анджело

    17 3 Отговор

    До коментар #26 от "Бай курти 45 год.ерген - 21 г. Ваш Лидер":

    Доходи декларираш ли? Аз съм началник в НАП. Ще те проверим. Не можеш да се скриеш.
  • 43 НИКОГА

    12 27 Отговор

    До коментар #39 от "Агенция Хвърлибобев":

    БОЙКО БОРИСОВ НЕ ГУБИ!!!!ДА ПИЕМ ЗА НЕГОВОТО БЪДЕЩЕ!!!!
  • 44 tost

    30 8 Отговор

    До коментар #18 от "Браво":

    Мога да кажа честито на всички тиквеници гласували за идола им краля слънце 🎃. Нека на изборите покажем, че хубав тиквеник се Прави от смачкана тиква.

    Коментиран от #48

  • 45 Шайка

    18 5 Отговор
    Кои са тези Афис? Поредните брикч ии на шайката ли? Срам и пълен позор.

    Коментиран от #67

  • 46 ОТВАРАЙТЕ КРЪЧМИ

    10 27 Отговор

    До коментар #7 от "boiko":

    НЕКА ДА ПОЧНЕМ ДА ПОЛИВАМЕ ПОБЕДАТА НА ГЕРБ!!!!!
  • 47 ежко

    19 2 Отговор
    Интересно дали тези проучвания включват и вота от гетата или последните още не знаят кой какво ще плаща и затова не знаят как ще гласуват.....
  • 48 ДА ЖИВЕЕ

    7 24 Отговор

    До коментар #44 от "tost":

    НАШИЯ МЕНТОР И ВДЪХНОВИТЕЛ НОВИЯ СТРОИТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ ПОЛИТИК ОТ МЕЖДУНАРОДНО НИВО !!!!

    Коментиран от #50

  • 49 ВЪЗРАЖДАНЕ

    22 12 Отговор
    ВЪРЗРАЖДАНЕ НЕ ГИ ПИШЕТЕ НО КАТО ВЛЯЗАТ И ЩЕ СЕ ОАКАТЕ.

    Коментиран от #62, #146

  • 50 Onq s konq

    12 4 Отговор

    До коментар #48 от "ДА ЖИВЕЕ":

    Имаш плус от мен. Аз винаги нося 1 чивт нипрани долни гащи на Бойко с мен. И си ги душа от времи на времи за кеф
  • 51 Драгой

    6 13 Отговор
    Забележете на графиката, тези на Манолова са Вдигни се. Наведисе ;)

    Коментиран от #84

  • 52 Бай Тошо

    8 10 Отговор
    Социализъма е едно недоносче!!!
  • 53 Знаещ

    18 3 Отговор

    До коментар #1 от "Рошко":

    ТИ СИ МАНИПУЛАТОР ЧИЯТО ЦЕЛ Е ДА ОТКАЖЕ ХОРАТА ДА ГЛАСУВАТ, А ТОВА Е ИЗГОДНО САМО НА ТЕЗИ, КОИТО ОБИКНОВЕНО ВИНАГИ ПРИСЪСТВАТ В ПАРЛАМЕНТА.
    ЗА ДА НЕ ИМ СЕ РАЗБУТА РАХАТЛЪКА ТАКИВА КАТО ТЕБ ЗАПОЧВАТ ДА УБЕЖДАВАТ ХОРАТА КАК НЯМАЛО СМИСЪЛ ДА СЕ ГЛАСУВА И КАК ВСИЧКО Е НАГЛАСЕНО, А ИСТИНАТА Е, ЧЕ АКО ИМА ГОЛЯМ ПРОЦЕНТ ГЛАСУВАЛИ ЩЕ ИМ СЕ ПРОВАЛЯТ ПЛАНОВЕТЕ НА ТЕЗИ ПЪРВИТЕ НЯКОЛКО ПАРТИИ, КОИТО ЩЕ ВЛЯЗАТ И КОИТО И ДО СЕГА СА БИЛИ В ПАРЛАМЕНТА. КАТО СА МАЛКО ЩЕ СЕ РАЗБЕРАТ ПОМЕЖДУ СИ КОЙ С КОГО ДА СЕ КОАЛИРА, ЧЕ ДА НАПРАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО.
    ОБАЧЕ АКО ВЛЯЗАТ МНОГО ПАРТИИ НЯМА ДА МОГАТ ДА СЕ СПОГОДЯТ И ПЛАНОВЕТЕ ИМ ЗА ОБЩИ ДАЛАВЕРИ ЩЕ СЕ РАЗПАДНАТ.
    ЕТО ЗА ТОВА Е ВАЖНО ДА ГЛАСУВАТ ХОРАТА.
    А ТЕЗИ, КОИТО НЕ СА ГЛАСУВАЛИ ИЛИ ПЪК СА ГЛАСУВАЛИ С ОНОВА ПРОСЛОВУТО КВАДРАТЧЕ "не гласувам за никого" ДА НЕ МИСЛЯТ, ЧЕ НЕ СА ИМ ИЗПОЛЗВАЛИ ГЛАСА ЗА НЯКОЯ ОТ ВИНАГИ ПРИСЪСТВАЩИТЕ ПАРТИИ ? АКО СИ МИСЛЯТ ТАКА СА ЕДНИ НАИВНИЦИ.

    Коментиран от #81

  • 54 отврат

    26 9 Отговор
    Ако и сега българина се върже на въдицата за поредния спасител , демек Чалгаря , значи наистана стадото е проЗто. Колко пъти трябва да го играем тоя театър , та да ни уврат простите кратуни.
    Слави си е следващия им проект за крадене и мачкане на народа.
    Как един болен човек, който себе си трудно обслужва вече, печели такъв процент , при условие че не се е показал, не си е мръднал и малкия пръст да каже на този народ какво смята да прави и с какъв кадрови капацитет е. Пълна манипулация на стадото. Ако българите си мислят , че управлението на държавата е като да изпееш Йовано,Йованке много са се объркали. За капак отгоре си е близък с всички мутри, демек искаме си мутра да ни управлява

    Коментиран от #55

  • 55 Хумореска

    9 13 Отговор

    До коментар #54 от "отврат":

    А ти за колко стотинки се върза да драскаш глупости и тролски хуморески? 😃
  • 56 замириса ми

    20 5 Отговор

    До коментар #1 от "Рошко":

    Силно се надявам точно ти да не гласуваш.
    Колкото по малко гербави, толкова по-добре.
  • 57 санчо

    7 1 Отговор
    към дон Кихот: господарю,нас защо не са отразили?
  • 58 Апофис

    18 3 Отговор
    При такива "резултати", трябва да се има предвид, че статистическа грешка може да достигне плюс минус 10%. Освен това тези 1000 души най-вероятно са подбрани от списъка, който гербаджиите регистрираха в ЦИК.
  • 59 Българка

    26 4 Отговор

    До коментар #25 от "БОЙКО БОРИСОВ":

    Бъркаш Обетованата страна с бетонираното черноморие. Знаем страстта на Баце към бетон и асфалт, но обетованата страна е свободната страна. А сега България е по робство на мафията и е феодално владение на шайка разбойници
  • 60 Бойко

    5 18 Отговор
    Видяхте ли, пак ще Ви управлявам следващите години, ха ха ха !
  • 61 електорална 1

    21 4 Отговор
    Някога гласувах за СДС, но станаха ортаци с дявола. Загубиха ме безвъзвратно.
  • 62 ИСТИНАТА

    17 3 Отговор

    До коментар #49 от "ВЪЗРАЖДАНЕ":

    ВЪЗРАЖДАНЕ в проучването е с 2.9% като приближават 4-те %. С наближаването на вота ще публикуват реалните им проценти а те са много над 4. И са пред Магарешки и Винкела които в проучването са с 2%но влизат в графата "други"
  • 63 Някой си

    14 4 Отговор
    Поръчкаво изследване, на измислена агенция. Дори са сбъркали името на коалицията на Манолова... Вдигни се.... Изправи се..... Накрая на дървен ще им го вкарат
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Шуши

    10 2 Отговор
    Туй са има нема 70 депутата за бацо както и да го смяташ, само не ми е ясно как при Алфата(дето най познава) за Герб и Бсп има около 15-16 процента, а тия с Галъп вадят тия съмнителни проценти
  • 66 маргинал

    6 6 Отговор
    Добре де,след,като всеки ден излизат по няколко такива "проучвания" на всякакви си "агенции" и всичко се доказва с таблици...проценти ...изследвания...проучвания ...
    СЕ ПИТАМ ?
    Защо ще се харчат пари за избори и изобщо има ли смисъл да си губим времето и ходим да гласуваме ...след, като ВСИЧКО СЕ ЗНАЕ И Е ...НАГЛАСЕНО ?!
    Ей за това и този път БЕЗ МЕН...не ,че само НЯМА ЗА КОЙ да гласувам, но И УБЕДЕН, ЧЕ С ...ИЗБОРИ...ДНЕС...У НАС ...НИЩО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ !!!
    Съвсем друго трябва да се направи ...но не с избори, а с ...ЯКИ ТОЯГИ !
  • 67 Не всички знаят

    8 4 Отговор

    До коментар #45 от "Шайка":

    Афис е на Юри Асланов, член на ръководството на БСП.
  • 68 Ще гласувам за Славчо- тъпото ........

    2 8 Отговор
    Само заради Венета Харизанова . Тя ми е любимка.
  • 69 РАДИО ЕЛТО

    18 4 Отговор
    герб у коша БОЙКО у кауша
  • 70 тоз пък

    0 2 Отговор
    ко се радва
  • 71 Ива

    13 4 Отговор
    Голям смях е тази прогноза , добре е че някои от патериците на Гроб изчезват от политиката завинаги ...
  • 72 РАДИО ЕЛТО

    9 9 Отговор
    герб ще фалшифицират изборните резултати и ще купят цигански гласове с по две кебапчета чопак бира 50 лева брой
  • 73 Това

    5 17 Отговор
    което се разбира е, че соросоидната шайка на Румен Радев - БСП, ДБ, Мая Манолова с дуото отиват на кино. За ДБ и Мая М. - може би аут от парламента, БСП, пак втори. Съмнителна е само малката разлика, с която ще ядят бой от ГЕРБ. Други агенции дават 5-6 и повече процента.

    Коментиран от #98, #104

  • 74 Мунчо

    5 5 Отговор

    До коментар #2 от "Коалиция":

    Идеално... Тъкмо да видят "умните", които ще ги изберат какъв ще си го н.... ят....чтвъртит...
    Първа стъпка спиране на парите от Европа. Следват чуждите инвестиции.... И до няколко месеца сме ТОК и ЖИЦИ.... 😂😂😂
    Тъкмо докато се опомнят и ще дойде зимата на 2021....😂😂😂

    Коментиран от #78

  • 75 Гоце

    6 16 Отговор
    Тава е червена социолотическа агенция , истината ще е ГЕРБ 30%
  • 76 стоян георгиев

    4 13 Отговор
    както и предвидих борисов ще е новия стар премиер.възможно е козметично да отстъпи на дончев премиерския пост,за да може слави трифонов да стане коалиционен пертньор.та нищо ново,посткомунизма ще продължи да властва по нашите ширини.мутацията на живков и путин у нас ще продължи славното си управление и следващите четири години.с тия хора тва!

    Коментиран от #79, #80

  • 77 РАДИО ЕЛТО

    7 12 Отговор
    Толкова пари взехме да плюем по Бойко и пак нищо ,хората си го обичат

    Коментиран от #92

  • 78 Хумореска

    3 2 Отговор

    До коментар #74 от "Мунчо":

    Веселиш! Добри са ти хумореските!
  • 79 Хумореска

    5 0 Отговор

    До коментар #76 от "стоян георгиев":

    Като се има предвид ниското заплащане, добре комедия сте спретнали! 😂

    Коментиран от #108

  • 80 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 15 Отговор

    До коментар #76 от "стоян георгиев":

    Пий си хапчетата , Борисов трябва да е премиер иначе завой към Русия и после евроазиатския съюз , от бедни по бедни вече го знаем това

    Коментиран от #96, #110, #121

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 !!!?

    5 2 Отговор
    На 4 април - юруш на чекмеджетата !!!?
  • 83 БЪЛГАРИЯ

    6 4 Отговор

    До коментар #26 от "Бай курти 45 год.ерген - 21 г. Ваш Лидер":

    след изборите ти ще си безработен гладен ще и караш голфчето ако пари имаш лесни пари бързо се харчат не лъжи за МИЛЕНА СТЕЛА КРЕМЕНА такива няма герб отивате у коша БОЙКО в затвора
  • 84 Забелязахмр

    5 2 Отговор

    До коментар #51 от "Драгой":

    Мутро,вън.
  • 85 tate

    7 3 Отговор
    Иди на лекар и пий йод че те е облъчила централата !! Къв завой кви 5 лева бълнуваш?? Тиквеника ни заби директно в дъното има да плащат и внуците ни неговите "Проекти" !! Аре стига пропаганда че видиш ли Боцко ни пази от комунетата ,,,,,,

    Коментиран от #138

  • 86 Работодател

    6 11 Отговор
    Заплати 2008-300лв 2021 2000лв .Ние работодателите искаме БСП и Славуца,да спечелят и да върнат ниските заплати .Борисов вдигна много заплатите и осигуровките ,затова ние червените бизнесмени ще подкрепим Курнела и Майчето Славуца И дай ни България

    Коментиран от #94, #101, #106, #135

  • 87 вариант просто

    4 2 Отговор
    лошото е, че в тази конфигурация печели радев.
    Ще има служебно правителство.

    доброто е че със служебно правителство ще направи каквото желае, и тогава е възможно, той персонално и лично да види какво означават масови протести
  • 88 Истината

    5 0 Отговор
    Нещо сте се объркали с третото място!Няма такъв народ с 14,2%.
  • 89 маргинал

    2 4 Отговор
    До ОФИС-а на АФИС ...
    Сбъркали сте оцветяването на диаграмата...
    1. Със синьо ...трябва да е ДПС -и без това на турско синьо докарва...
    2. С лилаво ...ГЕРБ... тоя цвят се получава от смесването на "червено" и "синьо" -без значение дали е СДС-арско или турско -синьо ... генетично и в тях има и малко "червено" -за това изпадат в такива нюанси ,а не ,като ...коприненото, чисто "синьо" на небесата !
    3. Пък и БСП-то не са толкова "червени" колкото ги изкарвате ...
    4- Останалите са в цветовият меланж ... от тъмно-кафяво до ...бебешко-кърмаческо "жълто-дрисливо" или герберско -такова ...
  • 90 РАДИО ЕЛТО

    8 5 Отговор

    До коментар #28 от "Иван":

    БОЙКО е патологичен лъжец двуличник
  • 91 :D :D :D

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "герб 4":

    То и ти си първи по плюсове по твоите социологическо изследване. Ама гледам че не си ми си дъно. Я много КЕ се смеем ти само са сети за мене като минат изборите и видиш какво е станало.
  • 92 БЪЛГАРИЯ

    1 4 Отговор

    До коментар #77 от "РАДИО ЕЛТО":

    КУРТИ това не е РАДИО ЕЛТО слушай си общинското ви РАДИО ВЕЛИКО ТЪРНОВО
  • 93 РАДИО ЕЛТО

    8 5 Отговор

    До коментар #5 от "герб 4":

    герб отиват в забрава като НДСВ
  • 94 tate

    9 1 Отговор

    До коментар #86 от "Работодател":

    КО РЕЧИ ??? Я пак 2000 лв заплата оцет ли си пил ?? Що не го кажеш на лекарите или на учителите !! Бегай бегай оти става миризливо ...........

    Коментиран от #97, #103

  • 95 Станко георгиев

    5 2 Отговор
    Я не се правете на малки, на село и кокошките на баба Гицка знаят, че корнелия наколенчи пред Бойко и то за пари ! Каква опозиция е бсп с тези крадци, ченгета и наркомани в листите
  • 96 БЪЛГАРИЯ

    1 2 Отговор

    До коментар #80 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    това не е ГРАД КОЗЛОДУЙ това е БАЙ КУРТИМАРИО МАРТИН СТЕФАНОВ ПЕТКОВ той те подиграва СТОЯНЕ
  • 97 Работодател

    0 7 Отговор

    До коментар #94 от "tate":

    Налей си една ракия и приеми истината сестра ми е учителка а братовчеда хирург ай чистито.А в моита бригада напитките ром вземат 1600 -3000 бона като бачкат яко

    Коментиран от #99

  • 98 tate

    6 0 Отговор

    До коментар #73 от "Това":

    Само неразбрах защо соросоидна шайка ТЕ ли ходят по акъла на Сорос съответно САЩ или Тиквеника ????
  • 99 tate

    8 1 Отговор

    До коментар #97 от "Работодател":

    Резко ти повервах ,направо ми текнаха лиги колко си човеколюбив и как глезиш ромите .............. мани мани медеал требва да ти дадат !! Лелелеле разплака ме

    Коментиран от #107

  • 100 Коки

    5 0 Отговор
    Социологическите агенции нещо съвсем се объркаха!
    Как може да се вярва на хора, които допускат основни грешки.
    Вместо "Изправи се!" на две места е сгрешено - "Вдигни се!".
    А за процентите ще говорим след 04.04.2021 г.
  • 101 Хумореска

    5 1 Отговор

    До коментар #86 от "Работодател":

    Добра хумореска! Имаш талант! Като пораснеш, може да станеш режисьор! Но до тогава трябва учене, а не драскане на глупости за жълти стотинки! 😂
  • 102 ужас

    5 1 Отговор

    До коментар #7 от "boiko":

    Па то има ли по лош сценарии от това да е герб.Та нали народа ще излезе по улиците и пак ще блокират софия.По добре да го махат тоя и без това е изветрял. И с него са останали само наи големите откачалки. Дето нищо не струват като хора. Нито пък могат да направят нещо по върпоса като излезе народа по улиците. Щото дори и да има контрапротест те ги е срам да застанат до тия дето са излезели черни ,клошари и тн. Нали го видях бутафорния контрапротест на герб. Дето дажи ги извозваха от разни места.Да го махат тоя и да си застава там ня мастото като мафиот,че са е странно като е в управлението.
  • 103 Ам чи

    3 3 Отговор

    До коментар #94 от "tate":

    Мурджо в Чехия продавачка в лидл 550€ в ъв Варна 650 ,смени си весника във външната тоалетна сигурно е от миналите години
  • 104 Булаир Фружин

    5 1 Отговор

    До коментар #73 от "Това":

    За тебе геополитиката е ексцентрично ястие. ГерП дойдоха на власт благодарение на тия същите ,,соросоиди". Сега същите се усетиха, че вятърът духа наобратно и не дават подкрепата си за герП, а са в позиция ,,клекни, за да завладееш". Стратегическата позиция на родината ни кара много други да гледат на нас като на парче месо. Тиквата просто го осоли и ни пусна на ,,200" градуса. Та така. Оставка!
  • 105 ГЕРБ No1

    3 10 Отговор
    Браво, Бойко!!! Недостижим си!! Такъв ще си останеш и на тези избори.
    ГЕРБ Е БЪЛГАРИЯ.
  • 106 tate

    10 3 Отговор

    До коментар #86 от "Работодател":

    Що не го кажеш това за 2000лв на хората дето избягаха от Тиквеника да бършат г@зове в Европа ? 2 милиона са навън и 70% от тях заради Тиквеника и неговото мъдро управление

    Коментиран от #109

  • 107 Работодател

    0 6 Отговор

    До коментар #99 от "tate":

    Ела бе правим подови замаски и мазилки фаянс теракот полиран бетон на теб повече
  • 108 стоян георгиев

    2 6 Отговор

    До коментар #79 от "Хумореска":

    ако искате може да се озаложим.сложи си реалното име срещу моето.аз казвам че герб ще спечелят и тези избори.

    Коментиран от #111, #112

  • 109 Работодател

    2 5 Отговор

    До коментар #106 от "tate":

    Не ме разбирай не правилно аз повече от теб искам смяната на Бойко ,но няма ской в момента .Той натисна най много нас работодателите от 2008 до сега осигуровките които плащам се вдигнаха няколко пъти

    Коментиран от #114

  • 110 стоян георгиев

    3 4 Отговор

    До коментар #80 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    дали трябва да спечели не е ясно,но ще спечели.няма нужда от хапчета.въпроса е само с колко процента ще бие.ако са над четири няма да може да го мръднат.мога да ти кажа и кои ще гласуват за него въпреки че тук се пънете .ще гласувата цялата държавна администрация за него,заедно с партиините фирми,сложи и цигани срещу някои лев и като прибавим и част от пенсионерите с тая 50 ка дето вземат и е готов .както писах с тоя народ тва.няма и да е голяма загуба че ще си остане премиер пред алтернативата на как кури и ахмет доган.

    Коментиран от #120

  • 111 tate

    7 0 Отговор

    До коментар #108 от "стоян георгиев":

    Ще спечелят заради това че Българина си обича сатрапите и го мързи да иде да гласува ,ще спечели защото 35% от 6 милиона са нищо колко е да се купят 500000 патладжана !! Ако народа не иде да гласува поне 60% от него Тиквата пак ще е на власт и тогава ще стане напъно ясна поговорката "Прост народ слаба държава бедна нация"

    Коментиран от #113, #134

  • 112 Хумореска

    8 4 Отговор

    До коментар #108 от "стоян георгиев":

    Само глупак се обзалага! А иначе реалният процент на герб е 12 в момента! Всичко нагоре, ще е манипулиран вот! Ако прекалят, просто ще им изиграе лоша шега!

    Коментиран от #130

  • 113 Работодател

    1 5 Отговор

    До коментар #111 от "tate":

    Много ми е интересно ти какво работиш и какво ще ти повлия е смяната на Бойко с Курни да кажем
  • 114 Хумореска

    3 1 Отговор

    До коментар #109 от "Работодател":

    Седни учи уроците! Стига хуморески, стига влиза в роля! Има време! Първо средното образование, пък чак тогава във ВИТИЗ! 😃

    Коментиран от #116

  • 115 Радо

    3 2 Отговор
    Излиза, че всеки четвърти е пълен идиот.

    Коментиран от #117

  • 116 Работодател

    0 3 Отговор

    До коментар #114 от "Хумореска":

    Ти вземи си смени весника в външната тоалетна че е от миналите години като на колегата ти

    Коментиран от #118

  • 117 Ам чи

    2 1 Отговор

    До коментар #115 от "Радо":

    Не ,всеки втори
  • 118 Хумореска

    4 0 Отговор

    До коментар #116 от "Работодател":

    Браво! Айде сега да поучим! Стига сме се правили на големи! 😃
  • 119 Счупи тъпомера

    7 2 Отговор
    Объркали сте се, за Герберастите няма да гласува никой. Даже мъртвите души няма да им стигнат. Има прецедент, преди години един цар обеща нещо и спечели с огромно мнозинство, на следващите избори никой не го отрази.
  • 120 РАДИО ЕЛТО

    6 3 Отговор

    До коментар #110 от "стоян георгиев":

    ГЕРБ ФАЛШИФИЦИРАТ ицборни резултати купуват цигански гласове

    Коментиран от #132

  • 121 СОФИЯ

    4 3 Отговор

    До коментар #80 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    БОЙКО фалира ЦСКА
  • 122 СОФИЯ

    3 1 Отговор
    СТОЯН ГЕОРГИЕВ е герб трола СИ ГАН

    Коментиран от #133

  • 123 Пенев

    3 0 Отговор
    Асланов, каква ти е връзката със Станишев? Първо това кажи и тогава плямпай глупотевини!
  • 124 герб при сдс

    1 1 Отговор
    Вече и у Факултето да ги правите тия проучвания няма да ви е верен резултата.
  • 125 ЦРУ

    2 2 Отговор
    АБЕ казвайте ги ПРЕДВАРИТЕЛНО тези неща бееееее.....АФИС на Ю Асланов.....Асланов - ДОВЕДЕН БРАТ на серГЕЯ !!!! ...и почваме сега да коментираме ....ЛЕЛЕееее щом и тия дават такава разлика....ЗНАЧИ е над 10 % !!!!!!ТРЕСКА ги ТРЕСЕ !!!!!!! ГЕРБ + ВМРО+ НДСВ = КВАЛИФИЦИРАНО МНОЗИНСТВО ........а това значи....още на ПЪРВОТО заседание на НС.....се иска " ИМПИЙЧМЪНТ " !!!.....Гешев е готов ( с нов каскет и ТРИ ТОМА обвинения в ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА ) !!!

    Коментиран от #126

  • 126 Хумореска

    0 2 Отговор

    До коментар #125 от "ЦРУ":

    Добра е хумореската! Кът за няколко монети толкоз! Глей само Гешев да не е помъкнал неговите 3 тома, че толко и е акъла на тая подлога! 🤣

    Коментиран от #128

  • 127 element 05

    5 2 Отговор
    Има такъв народ е най-големия враг на ГЕРБ . Мутри се изчистват само по мутренски. Няма друг начин. Внимателно следете какви кандидати ще издигне ИТН. Хора сами успяли без държавна служба. Хора които няма да имат интерес да крадат защото са се реализирали и са богати. Непрекъснатото тиражиране че ИТН е патерица на герб е политика на Боко за намаляване гласуването за ИТН. Герп не се страхуват от БСП защото БСП няма потенциал нито за победа нито за управление . Но виж ИТН е много опасен играч с грамотен личен състав и голям враг на герб. Затова герберите хвърлят всички усилия срещу ИТН. По-добре не се отдавайте на чувства , помислете с главите си кой наистина може да изхвърли герб от управлението. Това са само ИТН. И въобще не си мислете че Слави и екира му ще се занимават с политика . Това е работа за професионалисти , а те са такива в друга сфера.

    Коментиран от #131

  • 128 ЦРУ

    2 2 Отговор

    До коментар #126 от "Хумореска":

    Гешев се е подготвил МНОГО ДОБРЕ - чака само " ИМПИЙЧМЪНТ ". ........Има нов каскет .....и нови БЕЛЕЗНИЦИ !!! ОРГАНИЗИРАЛ е пред фантана на Президентството - ПОДВИЖНА ТРИБУНА ...ще има и билетчета за публиката на ИЗВЕЖДАНЕТО от Президентството с белезници ОТЗАД ( за да не се вдигат юмруци ) - БИЛЕТ = 100 лв ....шоуто е ГАРАНТИРАНО !!!!......а на жълтите павета ще има строен ВОЕНЕН ДУХОВ ОРКЕСТЪР .който ще свири популярните - " КАЛИНКА МАЯ " ....." СТАВАЙ СТРАНА ОГРОМНАЯ ".....и ШПИОНСКАТА от " 17 мига от пролетта " !!!

    Коментиран от #129

  • 129 Хумореска

    0 2 Отговор

    До коментар #128 от "ЦРУ":

    Браво! Добър си в хумореските! Да не си режисьор под прикритие от сатиричният театър? 😂 Веселиш иначе! Не губи таланта за няколко монети!😃 Мани го Гешев! Тая подлога е бита карта! За това се крие като мишок! Заложи на таланта! Да ни веселиш! Ако спрат стотинките и ние може да подхвърлим някоя! 😂
  • 130 стоян георгиев

    2 3 Отговор

    До коментар #112 от "Хумореска":

    реалния процент...?ти къв си статистик някакъв ли?реалния е колкото покаже преброяването.другото е пожелателен на които наблягате основно пишещите тук.тиква бил незнам къв си бил ама като доиде у ващо село и сте на колене и лакти до един!затова и печели!пак ще спечели независимо кво пишете тук.предполагам че ще напазарува и гласове за вмро ,както на предните избори и няма да имат стигане.

    Коментиран от #136

  • 131 Чата

    0 0 Отговор

    До коментар #127 от "element 05":

    Има логика, доколкото е ясно, че не БСП е силата /по скоро безсилието/, което ще свали Греб от власт! Доказва се на десетки избори и няма как да очакваме нещо различно! Значи, нужна е някоя друга сила, като част от обединени усилия за целта! Все пак Слави не е Сакскобурггорски!
  • 132 стоян георгиев

    0 5 Отговор

    До коментар #120 от "РАДИО ЕЛТО":

    тва че купуват е повече от ясно,фалшифицирането обаче хич не го вярвам,и няма за какво да фалшифицират.имат си достатъчно гласоподаватели,твърди при това!
  • 133 стоян георгиев

    2 2 Отговор

    До коментар #122 от "СОФИЯ":

    аз смятам че борисов е боклук ,но ще спечели предвид електората у нас,дето иска нещо средно между путин и живков.борисов е идеалния кандидат за вас.практиката го показва!
  • 134 стоян георгиев

    1 0 Отговор

    До коментар #111 от "tate":

    мислим еднакво.
  • 135 Пурко

    1 0 Отговор

    До коментар #86 от "Работодател":

    Върви да спиш. Жалък човек.
  • 136 Хумореска

    4 1 Отговор

    До коментар #130 от "стоян георгиев":

    Ами да речем, че професията ми е свързана с това да знам кой колко има в момента! Но това няма значение! По скоро ми служи да се забавлявам! И това е реалният, а не колкото преброят или нагласят! Машинациите. не са реален вот, а лъжлив! За това ли се бориш? Това ли искаш? Да живееш в кочина, управлявана от подлоги на мафията? За мен е необяснимо да плащат на ученици жълти стотинки, да се излагат с лъжи! Що за подлец трябва да си? И как си мислиш, че някой, който има поне малко мозък, ще гласува за теб! А платените глупаци? Жалки нещастници! Шутове!😃 Толко са им празни кратуните, че не разбират, че за дребни монети, продават страната си! От дращенето им файда няма! Я излъжат някой жалък като тях, я не! Но те ще живеят в тази кочина, която са създали/предали! Стягайте се и не се излагайте! Предателството е срам, а не гордост!

    Коментиран от #141

  • 137 Турчина

    0 0 Отговор
    Да живее вождът на апачите!Да живеят и индианците в България!Да живеят всички маймуни!Европейски съюз,моля пратете още банани!
  • 138 да питам

    1 1 Отговор

    До коментар #85 от "tate":

    tate а кой Че плаща Цанков Камък.
    1000 години нема да стигнат да се изплАти

    Коментиран от #140

  • 139 Тук

    3 5 Отговор
    № 98 се чуди защо шайката около Румен Радев е соросоидна. Ето защо. Неговата главна съветничка е Иванка Иванова, шефка в Отвореното общество на Сорос. А Христо Иванов от ДБ е усвоявал с нея грантове по проекти. За БСП важи същото. Корнелия лично не е усвоявала грантове но синът й е завършил Бъркли, където само таксите за цялото следване са 240 000 долара. А университетът в Бъркли не дава стипендии на чужденци. Нинова откъде е извадила четвърт милион долара. Ако не - кой е плащал? Той е талантлив математик, но таксите са си такси.

    Коментиран от #143

  • 140 Питай вожда глупак Борисов!

    2 0 Отговор

    До коментар #138 от "да питам":

    Сега нали е придворното кученце на Аметчо! Да го пита, пък да каже!
  • 141 стоян георгиев

    0 3 Отговор

    До коментар #136 от "Хумореска":

    тва дето го пишеш спокоино може да го напише някои от герб ,но с обратен знак,но то не значи абсолютно нищо.на изборите ще се види кои за кого гласува.тва е положението.машинациите за които говориш до сега никои не ги е открил,а герб си печели от години и не само националния,печели и местните избори по места.та според мен ще спечели отново,заради лицемерието на гласуващите дето говорят едно ,а правят друго и заради липса на сериозна алтернатива на борисов.аз няма да гласувам щото не виждам реална кандидатура ,която ще направи положителните за мен неща.хората дето са около мен в болшинството си също няма да гласуват.което ще доведе ситуацията партиите да си мерят твърдия електорат,а там силата е в герб и дпс.

    Коментиран от #142

  • 142 Хумореска

    3 1 Отговор

    До коментар #141 от "стоян георгиев":

    Ами то може да го напише, но както всичко свързано и казано и направено от герб, ще е поредната лъжа!😃 Не е вярно, че манипулациите не са открити! Знаят се всичките, но нямаме държава, нямаме прокуратура и всичко си остава със знаенето! Това е реалността, колкото и да не те кефи! Дори тази вечер по бтв имаше за Обзор и селата, разкрития, как са регистрирани хора за изборите и преиждат да гласуват на избори! Всеизвестно е как се купуват гласове от малцинствата! На всички избори имаш разследващи журналисти със скрити камери! А мъртвите души? А невалидните бюлетини? А подправяне на изборни списъци? Няма тайни! Доказателства колкото искаш! Няма държава! Не ти е приятно, но такива са фактите! На мен не ми обяснявай кой как печели!😃 Нямаш шанс да ме убедиш с глупости! Забавлявам се в момента!😃 И предният ми коментар, важи с пълна сила за теб! Дали ще пишеш глупости за някой или ще убеждаваш, че всичко е предрешено и да не се гласува, е едно и също предателство към страната ти! Колкото и да му е гадно на глупака, на тези избори, ще е висока избирателната активност! На всеки човек с малко мозък в главата му е ясно, че 200 000 гласа манипулация на 2 милиона гласували са 10% за глупака Борисов горница, но на 4 милиона, ще са 5%! И не сравнявай предишни избори, защото глупака имаше подкрепа, която сега я няма! Не бъди жалък! Срамно е! За чуждо благо, да предаваш страната си!

    Коментиран от #145

  • 143 Мис долни гащи

    7 2 Отговор

    До коментар #139 от "Тук":

    А що не питаш ТУЛУПА откъде взе € 2 500 000 за къщата ми в БарЦелона?!
    Питай го и откъде толкова милиони за къщите и колите на РОДАТА във ФАЩ.
    Питай го бе ГЕРБав ТУЛУП.Какъв е проблема?
  • 144 chi

    3 1 Отговор
    АФИС агитират за ГЕРБ
  • 145 стоян георгиев

    1 3 Отговор

    До коментар #142 от "Хумореска":

    пак ти казвам тва дето пишеш без доказателства еи така щото си сигурен може да го напише един от герб.и аз нищо неща да те обеждавам,казвам ти кво ще стане въпреки юнашките ви напъни в нета.аз съм тук и след месец ела ми кажи като стане друго.мъртвите души не променят ситуацията местенето на хора също няма сериозно да я промени.единствено циганските гласове ще помогнат на герб да смени ситуацията,но тва го правят от години ,и не само те.другото дето си писал е фантасмагория и пожелание да стане желаното от теб.изборите няма да са нищо по-различни от предните такива.единственото различно е че на мястото на патриотите ще се намести слави трифонов.герб отново ще са първа политическа сила и ако бият с над 4 ри % бсп няма кои да ги мръдне.

    Коментиран от #147

  • 146 гост

    1 2 Отговор

    До коментар #49 от "ВЪЗРАЖДАНЕ":

    Че от Възраждане оакването ще продължи в пълна сила е сигурно. Ама оакването ще е за народа, както става всеки път, а Костадинов ще е не с къща на няколко етажа от субсидии а имение, като на тиквун от народни пари! Един дол дренки са всичките. Алтернатива са хора, като Борис Бонев, но те нямат никакъв шанс пред другите бандити.
  • 147 Хумореска

    3 1 Отговор

    До коментар #145 от "стоян георгиев":

    Казах ти да не се излагаш за чуждо благо! Пази си държавата в която, ще създадеш семейство! Какво ще кажеш на децата си? Тате се бори да сте в тази кочина! Бъди по смел! А моето напъване, както се изразяваш е срещу лъжата и простотията! Герб грам не ме вълнуват, защото са бита карта! Дори и да манипулират изборите, си навлякоха достатъчно омраза, за да ги остави народа! Най много да стане още по лошо за тези тъпаци!😃 А ако спреш дребните, няма да викаш на фактите фантасмагории! 😂 А и ако спреш дребните и глупостите за Слави и "патриотите" щеше да ни спестиш! 😂

    Коментиран от #148

  • 148 стоян георгиев

    1 4 Отговор

    До коментар #147 от "Хумореска":

    пак ти казвам не ми говори с тия купешки щуротии.тате,бате...аз съм конкретен и ти казах пиша с името си и съм тук след месец.ако герб не са първа политическа сила ела тогава.ти ако си наистина толкова морален също си сложи името и пиши с него.тва дето правиш сега е тролене.утре като се окаже че си си хвърлял думите на вятъра ще смениш ника ,което никак не кореспондира с високопарните апели дето отправяш.такива като теб в този саит съм чел сигурно един влак хора.после леко по терлици и беж!герб били бита карта????!!!кво им е бито?изпълнителната власт тяхна,големите градове техни,малките също,съдебната система пак тяхна ,медиите и те.тва че се събират по 100 човека да викат тикви микви ли им бие картите?на изборите се гледа и там ще видиш че битите карти ще са на други!

    Коментиран от #149

  • 149 Хумореска

    0 1 Отговор

    До коментар #148 от "стоян георгиев":

    Е сега ще въртим и сучем едно и също! 😃 Това са фактите драги! С монети няма да ги разбереш, а аз се позабавлявах достатъчно! Каквото имах ти казах! Дали разбра или не, не ме брига! А за властите малко си се пообъркал! Нормално е за твоето положение! Не са техни драги, а на дпс! Герб са им само подлоги, както ти на герб! Верижна реакция! 😃
    И не разчитай колко са викали! Викаха достатъчно и както беше ясно на всеки умен човек, ще убият енергията с вечно работещото в БГ, разделяй и владей! Това обаче драги не означава, че глупака Борисов си е върнал одобрението! 😃 Оака се тоя път повечко и дори и по глупавите разбраха! И не си мисли, че спечелени избори с манипулация, ще продължи статуквото! Бита карта е! Това е истината! Друг е въпроса, че дпс, държи достатъчно власт и дори и без битата карта, нещата пак нямат добри изгледи! Та грам не ме вълнуват платените ти въжделения и дали се дразниш от истината и дали я разбираш или не! Все ми е тая! Друго ме интересува, което ще покаже, ще си върнем ли държавата или не!

    Коментиран от #150

  • 150 стоян георгиев

    2 3 Отговор

    До коментар #149 от "Хумореска":

    както ти казах и в предния пост,не ме интерасува кво те вълнува.не съм платен смятам че борисов е изключително голям б..лук,но тва не значи че няма да спечели особено след като има опоненти като теб дето бъркат желаното с възможното.та казах ти и на мен не ми се повтаря.идваш след изборите и ме оборваш.дано си си запазил ника.
  • 151 Фаро

    1 1 Отговор
    Нека си спомним, как печелеха избори всички,които вземаха властта за първи път.Точно благодарение на тези 70%,които гласуват веднъж на 10 години.През останалото време тези 70% се разочароват и спират да гласуват и постепенно набъбват до 80% до следващите 10 години.Е,10те години минаха и герб ще отидат на клозета в дупката,защото идва ред на народа да се изкаже отново и ще го направи.Жалките опити на тролчетата и призиви да не се гласува няма да сработят,защото до този момент цели 11 години нямаше за кого едни и същи цървули във власта вече 30 години мъкнещи със себе си срамното си минало
  • 152 АУУУУУ

    1 2 Отговор

    До коментар #16 от "Българка":

    Хубаво е да си разшириш познатите и от съседното село 😂😂😂😂
  • 153 БОЙКОТ ЗА БСП

    3 3 Отговор
    БОЖЕ,БОЖЕ,БОЖЕ..22,5%ЩЕЛИ ДА ГЛАСУВАТ ПАК ЗА БСП????????????
    НЕНОРМАЛЕН НАРОД И ТОВА Е ..КОЯ ДРУГА ПОСТКОМ.ДЪРЖАВА СИ ДИНДИКА ОЩЕ КОМ.СИ ПАРТИЯ??????КОЛКО ПЪТИ НИ ФАЛИРАХА ДЪРЖАВАТА,КОЛКОТО ПЪТИ СА БИЛИ НА ВЛАСТ ,ТОЛКОВА ПЪТИ СА УГЛОЗГВАЛИ ДО КОСТИ ДЪРЖАВАТА..КАКЪВ МАЛОУМНИК ТРЯБВА ДА СИ, ТА ДА ГЛСУВАТЕ ЗА ТЕЯ БЪЛГАРО-УНИЩОЖИТЕЛИ???????НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БСП И НИНОВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ХОРА ОСЪЗНАЙТЕ СЕ ..ИМАТЕ ИЗБОР,НИКОГА ПОВЕЧЕ ЗА БСП.
  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 АУУУУУ

    0 3 Отговор

    До коментар #39 от "Агенция Хвърлибобев":

    На 5ти април ще те поздравя с..... 4ти мандат на Борисов 😂😂😂😂😂😂
  • 156 Собственикът

    2 1 Отговор
    на къщата в Барселона, №1431 се казва Александър Чаушев. Но май вече я е продал. Човек с ясни доходи, бизнесмен и пр. Ето какво обясни преди време, за да сложи край на спекулациите:
    "Още когато съм закупил имота през 2013 г. аз съм минал проверка за произход на парите. Първото нещо, което тогава направих, е да последвам закона и информирах испанските власти, които се занимават с финансов контрол и пране на пари. Поисках такъв контрол още преди самата сделка - през март 2013 г. Чак след това, когато банката потвърди парите и произхода им, продължих със сделката." Край на цитата. Нещо неясно, № 143? Както се вижда Боец и Елена Йончева са удряли в празното пространство. За което говори и отказът на испанските власти да последват конспирациите им. Ное добре да се проследят и парите, с които е заплащано следването на сина на Корнелия Нинова в Бъркли. Четвърт милион са само таксите. И пак - момчето е талантливо и да е живо и здраво. Да прави успешна кариера и пр. Но парите са си пари. Откъде са? Никой не е питал а и тя не е казвала. Затова са допустими всякакви конспирации. Примерно, че са от фондации на Сорос или близки до него финансови кръгове
  • 157 Изказването

    1 0 Отговор
    на собственика на къщата в Барселона Чаушев може да се види в сайта Трибюн, например, както и в други сайтове. Набери само "собственикът на къщата в Барселона:" и ще излязат публикациите.

    Коментиран от #158

  • 158 ххх

    1 0 Отговор

    До коментар #157 от "Изказването":

    В правото на този "собственик" му казват "сламен човек"! Също като "гр.брак" на ползвателката!
  • 159 Така

    0 0 Отговор
    ли казва правото? А като е проверяван по негово искане за произхода на парите от испанските власти? И не са намерили нищо нередно и са му позволили да купи къщата? Въпросът е ще има ли разследване и кой е платил четвърт милион долара за следването на сина на Корнелия /само таксите/ Някой сламен човек? За Барселона се разбра кой е. За университета в Бъркли, нещо?
  • 160 Админ

    1 1 Отговор
    Лъжа е, Слави е номер уно.
  • 161 viki

    0 1 Отговор
    Партия "Демократична България" са Марешки и Валери Симеонов ли???
  • 162 Стягам

    0 0 Отговор
    куфара ако герб спечелат .продавам всичко и се махам от тея земи.няма да храня хунти.калинки и мисирки повече с моите данаци .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове