Last news in Fakti

4 Март, 2021 12:16 2 401 32

Георги Харизанов: На терен има брутална конкуренция между ГЕРБ и ДПС

  • георги харизанов-
  • герб-
  • бсп

Предизборната кампания не трябва да бъде такава, в която са забравени хората, смята анализаторът от Института за дясна политика

Георги Харизанов: На терен има брутална конкуренция между ГЕРБ и ДПС - 1
Снимка: БГНЕС

„По всичко личи, че ГЕРБ ще бъде първа политическа сила. Големият въпрос е - и какво от това, защото ще е много сложно после сглобяването на работещ отбор, който да продължи да служи на хората по добър начин, по успешен начин, от полза за хората.“ Това коментира пред БНР Георги Харизанов от Института за дясна политика.
Запитан ще управлява ли ГЕРБ с ДПС, Харизанов посъветва всички, които се интересуват от този въпрос, седмица преди изборите да отиват в Силистра, Дулово или Крумовград, за да видят какво се случва между ГЕРБ и ДПС. „Има брутална политическа, на моменти неполитическа, за съжаление, конкуренция на терен между тези две политически сили.“

„И през анти ДПС формациите ГЕРБ продължава устойчиво да взима т.нар. ДПС електорат, който не е собственост на ДПС и ДПС нямат нотариален акт за него“, отбеляза Георги Харизанов. По думите му ГЕРБ се стреми да разшири влиянието си в региони, които са считани за собственост на ДПС, а „това не са феоди“.

Относно приноса на СДС той изтъкна, че това е „политическа сила, която за разлика от много по-шумни и претенциозни политически сили от нея има своите сериозни позиции в местната власт“.

„Когато искаш да направиш впечатление, критикуваш. Когато покажеш качества, получаваш възможност да се реализираш в сериозен политически отбор, а не 15 години да лепиш плакати с 0 политически успех“, заяви Георги Харизанов относно включването на политически фигури, някога критикували ГЕРБ, като водачи на партийни листи за предстоящия вот.

По темата за преливането на гласове от ГЕРБ към ВМРО и включването на Кузман Илиев в листите на ВМРО и защо той не е в листите на ГЕРБ Георги Харизанов изтъкна:

„Всички могат само да завиждат на ВМРО за това, че Кузман Илиев е там. ВМРО са го поканили, приел е.“

„Право на всички е да предложат микс от професионални политици – там, където ги има, от граждански кандидатури и разпознаваеми личности, които са известни в друго поприще“, смята Георги Харизанов относно вида на партийните листи за предстоящите парламентарни избори.

Каква ще бъде печелившата кампания?

„Не трябва да бъде кампания, в която са забравени избирателите и са забравени хората“, смята Харизанов.

Проумяването на простото уравнение, че ние сме началници на тези, които избираме да работят за нас, ще помогне на много хора да са по-хрисими, да се обърнат към гражданите и избирателите, а не да се чудят как по-оригинално да обидят политическия си опонент, обясни Георги Харизанов с уточнението, че визира и представители на ГЕРБ.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ахаххахах

    44 5 Отговор
    Ахахаххахаххахах, смешник!
  • 2 мислещ

    41 7 Отговор
    Долни манипулации за пенсионери и набедени интелектуалци. ДПС никога не са били опозиция на ГРОБ, Прасето се разпорежда над цялата държава с благословията на кадрите от ГРОБ, начело с тиквата и каскета.
  • 3 Moй

    39 5 Отговор
    Един от най-верните слуги на Сатаната от Банкя отново прави внушения.
  • 4 Вълк

    6 41 Отговор
    Когато си си свършил добре работата няма от какво да се притесняваш. Бойко направи това което другите даже не обещаваха

    Коментиран от #10

  • 5 Достойна присъда

    29 4 Отговор
    Гербавите крадат електорат на ДПС, защото другите хора отдавна вече не им вярват,но и тук ще ударят на камък!
  • 6 Обяснение

    31 4 Отговор
    Когато този слуга на шайката излиза и казва, че ГРОБ и ДПС са в конкуренция, трябва да се чете точно обратното. Внушение за третокласници. Но най-лошото е, че кампанията на опозицията е слаба.
  • 7 РАДИО ЕЛТО

    5 16 Отговор
    Импийчмънт на шпионина РР
  • 8 Кой❓

    9 23 Отговор
    Разбира се ГЕРБ ще спечелят, тук по червените сайтове само простотий може да четеш

    Коментиран от #11, #16

  • 9 Уха

    13 1 Отговор
    ДС и милиционери
  • 10 Достойна присъда

    19 1 Отговор

    До коментар #4 от "Вълк":

    Да,трудно е да превърнеш България в срутище материално и морално това никой не може да обещае!
  • 11 Достойна присъда

    5 2 Отговор

    До коментар #8 от "Кой❓":

    А кой ще се гордее че са спечелили

    Коментиран от #14

  • 12 ТОЯ ПАК ЛИ!!??

    13 1 Отговор
    КОГА СЕ ВЪРНА ОТ ИСЛАМАБАД🐏🐏🐏🐏🐏
  • 13 ДС ДПС КГБ

    2 1 Отговор
    Проблема на България...
  • 14 Тия дето

    2 6 Отговор

    До коментар #11 от "Достойна присъда":

    Са победили!!!

    Коментиран от #19

  • 15 Настрадамус

    14 1 Отговор
    И този е лъжец им половина защото ГЕРБ и ДПС ИГРАЯТ КАТО АЗ НА ТЕБ ТИ НА МЕН И си преотстъпват районите които са техни свери на влияние .
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 гербълъ

    10 2 Отговор
    абе много сте убави бе затова няма да управлявате даже и с половин милион администрация дeбили герберастки
  • 18 Келешин

    13 2 Отговор
    САМО ГЛУП@ЦИ МОГАТ ДА ГЛАСУВАТ ДА ПРОДЪЛЖАВА ДОЛНА ПАРТИЯ КАТО ГРОБ ДА ГИ УПРАВЛЯВА НАМЕЛО С ГЛУП@КА ПОЖАРНИКАР.ТОЙ Е ПРОСТ И ВИЕ СТЕ ПРОСТИ.
  • 19 Достойна присъда

    3 2 Отговор

    До коментар #14 от "Тия дето":

    Кои са те?
  • 20 Златно правило

    10 1 Отговор
    " Когато искаш да скриеш нещо, го постави на най- видното място!". Депесарите са гениални с гова,че винаги са трета сила.Независмо от това,че в определен момент,са имали възможност ,да бъдат втори! На тях, пряка власт не е нужна.Дори е вредна и опасна. В подобен момент,деликатно се отдръпват.Третия,винаги е Балансъор! Стъпка в ляво,и десния е в нокдаун.Или обратното.Но това е възможно,само при дисциплиниран и неразпилян вот.Сега при елиминирането на Местан, са във върхова форма.Но задължително пак ще са Трета политическа сила.Независимо ,че податките са за учиндолския славей. Те ще командват везните.
  • 21 Гост

    9 2 Отговор
    Кви терени, кви конкуренции бе, харизанчо! герп и дпс е едно и също нещо! Не се прави на шантав!
  • 22 ЧСИ

    4 3 Отговор
    Ще гласувам за Мая само тя се застъпи за нас.ОХААА
  • 23 Достойна присъда

    9 3 Отговор
    Герб+дпс=на прасе!
  • 24 БРЕЙ

    5 3 Отговор
    ЛЪЖЕ КАТО МАН----ГАЛ!
    12 ГОДИНИ УПРАВЛЯВАТ И ПЪЛНЯТ ЧЕКМЕДЖЕТА С ДПС!
    ХАЙДЕ БЕ, ДПС ИМ БИЛИ ПРАВИЛИ СЕЧЕНО! СЕРИОЗНО ЛИ? МАЙ САМ НЕ СИ ВЯРВАШ НА ТОВА, КОЕТО КАЗВАШ.
  • 25 Харизан Цайсов

    6 2 Отговор
    Аз съм много противно човече. Грозно и гнусно.
  • 26 temerut

    4 1 Отговор
    Брутална,я!Само че не е за надмощие,а за обвързване!
  • 27 Харалан Харизанов

    4 2 Отговор
    Бруталната конкуренция е между Буци и Шиши.Кой ще напълни повече пачки в чекмеджето се пита в задачата?
  • 28 Дърт пее..раст...

    5 2 Отговор
    Не те понасям,всезнайко.!!!.Герберастка подлога.!!!.Анализатор,дясна политика...Бла,Бла.
  • 29 ЧОЧО

    4 1 Отговор
    КАКВИ ПОЛИТИЦИ БЕ ХАРИЗАНОВ?ЩОМ ЕДИН ПОЛИТИК МИНАВА ОТ ЕДНА ПАРТИЯ В ДРУГА, СМЕНЯ ИЗБИРАТЕЛНИЯ РЕГИОН, ТОЙ ОСВЕН ЗА ДЖОБА СИ НЕ МИСЛИ ЗА НИЩО ДРУГО.
  • 30 Уйке

    1 1 Отговор
    Харизанов, на терена се ритат за пред публиката, а в съблекалнята и под душовете се обгрижват, задоволяват взаимно!!!
  • 31 Мнение

    2 0 Отговор
    Единственото хубаво нещо, което ДПС може да направи за България и българите е да се откаже от политиката си в България и да си тръгни завинаги от България !
  • 32 Българин 37

    1 0 Отговор
    Боко да връща заграбените от народа милиарди!!!

    После съд и затвор за крадците
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове