Last news in Fakti

6 Март, 2021 13:11 3 669 24

Явор Божанков: bTV излъга, че половин мандат не съм бил на работа

  • бсп-
  • явор божанков

За разпространението на фейк новини няма виновни, както всичко в България - принципът е един и същ

Явор Божанков: bTV излъга, че половин мандат не съм бил на работа - 1
Снимка: Архив

„bTV разгласи неверни данни. Така им ги дали услужливо от Народното събрание. Обяснението на администрацията на Караянчева: технически проблем при подмяна на сървърите“, заяви във Фейсбук пост водачът на листата на „БСП за България“ във Велико Търново Явор Божанков по повод разгласените в предаването „120 минути“ по бТВ на 28 февруари от водещата Мария Цънцарова тенеднциозни сведения и невярна информация за отсъствието на депутатите от БСП от парламента през изтеклия мандат, които все още не са опровергана официално от медията и не е постъпвало извинение към БСП.

Божанков в поста си припомня детайли от това предаване: „Сядам пред Цънцарова в бТВ. Цялото предаване - бой по парламента. Не че 44 НС не е за бой. Но опонентът ми от ГЕРБ „случайно“ не е народен представител. Цънцарова обявява, че половин мандат не съм бил на работа. Възразих, че съм един от най-активните народни представители в целия парламент“.

„Данните се оказаха фалшиви“, посочва Божанков, позовавайки се на писмо, изпратено до него от администрацията на Народното събрание, откъдето обясняват грешката с технически проблем.

„Днес изчетоха истинските данни. И какво от това? Щетата е налице“, възмущава се кандидатът за депутат от левицата.
„bTV не са виновни. НС не са виновни. Сървърът е виновен. Като всичко в България. Дали ще е кабел, шахта или клошар – принципът е един и същ. Живеем в лъжа и безотговорност“, казва още Явор Божанков.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 32 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    9 18 Отговор
    Въпросът е, какво по точно работите в ремонтирания Партиен дом. Всичките. Защото има Видими резултати. И пак сеир и парлама за изборчетата, вече Купени много ясно. И пак същото. С бонус, още по Зле.
  • 2 Последния Софиянец

    35 6 Отговор
    Затова ги бием мисирките.Шише в главата и спират да лъжат.
  • 3 Толуп

    46 5 Отговор
    БТВ е най лъжливата медия.Как няма да е като в нея работят помияри прислуги но бащицата.
  • 4 Пророк

    40 8 Отговор
    През тази предизборна кампания ще се нагледаме и наслушаме на лъжите на тиквата с хунтата и на сервилните им подопечни медии. Да идва по-скоро 4.4, за да ги разкараме и да прочистим родината, въздуха и живота ни от тях.
  • 5 123456

    41 6 Отговор
    Сега да кажат Бойо Тиквата от кога нее бил на работа

    Коментиран от #8

  • 6 истина е

    30 4 Отговор
    По тошково време депуутатите се събираха на по няколко пленума годишно , а всички работеха , а заплати като народни представители не са получавали !!Сега депутатството стана най-доходната професия ,стига да можеш да крадеш и лъжеш !
  • 7 3,14К

    26 8 Отговор
    Когато има дебати всички начело с водещите започват да атакуват БСП , а не ГЕРБ ,ОП, ДПС и Воля.А истината е че само БСП може да свали ГЕРБ от власт.
  • 8 перничанин

    9 16 Отговор

    До коментар #5 от "123456":

    Той Боко си е на работа, даже и в почивните дни.Министър председател не е депутат , министрите също. Боко обикаля напред назад , имитира дейност, но прави нещо. Виж тоя нищо не прави, не казва колко пъти не е бил на работа. Срещи с избиратели му се водят работа, само дето никой във Велико Търново не го е виждал. Има ли свидетел, че преди 2-3 месеца е стъпвал по работа в Търново, аз мисля, че не (съдя по това колко червени пернишки депутата идват да ни видят - нула, а са до Перник). Къде ги прави тия срещи ? Във всеки случай е присъствал на малко, ама наистина малко (всеки може да направи справка в администрацията на НС) над половината заседания на НС, през другото време си е клюкарил в кафенетата или си е искал рушветчета от приближени фирми. Нормалния работен ден на български опозиционен депутат. Тия които му вЕрвате, спомнете си кога сте го виждали лице в лице. Питам търновци, не форумните тролове.

    Коментиран от #12

  • 9 политик менте

    11 15 Отговор
    Този сополанко б преди да стане бесепар беше в ДБ. Нова калинка бесепарска
  • 10 Номер 11, за да си върнем България

    12 5 Отговор
    БТВ е на Доган
  • 11 Рафа

    14 8 Отговор
    Мафията ГЕРБ лъже и краде, тя затова е мафия! При БТВ историята е жалка! Мислехме си, че при новия собственик телевизията ще стане по-демократична, а тя се превърна в подлога на ГЕРБ!
  • 12 123456

    11 7 Отговор

    До коментар #8 от "перничанин":

    Виш сега несъм нито трол нито търновец моя проблема нее че този не ходи на работа а че онзи всеможещия не ходи на работа и раздава нашите пари и бъдеще от джипа

    Коментиран от #14

  • 13 КОКОШКАРЧЕ

    10 9 Отговор
    Божанков, мнаго работиш! Вече са ти наболи зъбки, и си готово да хапеш. Нищо, че имаш още жълто около устата. Малко бесепарско вълче, - карай я по-яваш, да не ти излязат пришки на езика от много работа, че има опасност да се преработиш. Голобрадчо, почакай, по-яваш я карай, поне брада да ти поникне, да си смениш зъбките, да се увълчиш по бесепарски. Много си се разбързал. Ха, така, разработило се кокошкарчето ?!
  • 14 перничанин

    7 9 Отговор

    До коментар #12 от "123456":

    Точно това те питах, къде е работното място на Тиквата? Ако ти се радваш на министър-председател който стои в кабинет , аз се радвам на такъв който идва на място и вижда за какво иде реч. Боко дойде в Перник и видя , че тече навсякъде, че речното корито е станало гора и в момента почти ни подмениха водопровода , отпуснаха пари за прочистване на реката. Това са и мои пари, от моите данъци и виждам , че се харчат за нещо полезно. Нямам спомен по времето на Станишев да е идвал в Перник, още повече , че с малки изключения кметовете винаги са ни били БСП. Нямам спомен след Бай Тошо изобщо някой да е направил нещо за Перник. Сега с работещ кмет (БСП) и подкрепата на правителството се прави поне нещо видимо и полезно за перничани.

    Коментиран от #17

  • 15 Гост

    5 6 Отговор
    Абе не знам те ли лъжат, това ли лъже.На въпроса на водещата, каза че работата на депутата не била само в Парламента, ами и в изборните райони, демек,обикалял в избирателния си район.Сега ново 20, ужхнякаква техническа грешка.
  • 16 Аз40🏴‍☠️

    9 7 Отговор
    Естествено че бТВ лъжат, манипулират, пропаганда. Виждат, че човека е готин, че говори смислено и давай да му го набием. Гадни са, миризливи и престъпни, като повечето медии.
  • 17 123456

    3 4 Отговор

    До коментар #14 от "перничанин":

    Добре де дано всичко с водата при вас да се оправи и ремонта издържи дълго но освен Бойо и други могат да сроят
  • 18 ПЕНКО

    3 3 Отговор
    ТОЗИ ТРИНТИНТАЛЕКТ ОТ Б УРЖОАЗНАТА С ЛАБОСИЛНА П АРТИЙКА СИ ИМАЛ БИЗНЕС И ПРОСТО СИ БИЛ АНГАЖИРАН С НЕГО --- ЗА РАЗЛИКА ОТ НОВОИЗЛЮПЕНИТЕ СИНОВЕ И ДЪЩЕРИ НА ВЪРХУШКАТА В БеСиПи ---" КАНДИДАТИ " !!!
  • 19 НАРОДНИ ПАРИ

    5 4 Отговор
    Вижте му само лицемерната муцуна. Не ни занимавайте с егото на такъв никаквец. Такива като него са много за държавната трапеза. Има много по-важни неща за решаване в държавата, за да се занимаваме с простотийте на някой си себелюбец. Хайде, сега, да се захласнем цялата държава около отрочето на БСП, дали работи или не. Разбира се, че нищо не работи този готованец и получава грешни народни пари.
  • 20 пкп

    3 4 Отговор
    абе ти защо си там в нс бе цървул ще умреш
  • 21 Петю

    3 2 Отговор
    Аз гледах предаването и когато водещата му каза-Защо 2 години и 3 месеца не си бил в парламента,тоя веднага каза: Вярно е само че всичките ми отсъствия са по уважителни причини,изобщо не отрече че не е вярно например, а сега като осъзна какво е казал-обвинява БТВ-такива ще бъдат и другите със сигурност.
  • 22 chi

    2 1 Отговор
    В БТВ за това им плащат, да лъжат...
  • 23 Доктор ДЖАГЕРС

    1 0 Отговор
    бТВ ВИНАГИ СА В ЛЪЖИ
  • 24 възпитаник

    0 0 Отговор
    бтв мошеници изгониха Венелин Петков
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове