Last news in Fakti

28 Март, 2021 09:44 4 000 45

Росен Желязков: Винаги може да разчитате на партия ГЕРБ

  • росен желязков-
  • герб-
  • разлог-
  • благоевград

Представители на управляващата партия бяха на посещение в Разложко

Росен Желязков: Винаги може да разчитате на партия ГЕРБ - 1
Снимка: ГЕРБ

На избори всички обещават, но ние от ГЕРБ сме близко до хората, чуваме техните проблеми и ги решаваме заедно в координация с централната и местната власт. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ в Благоевградска област Росен Желязков в с. Баня, община Разлог, където бе на посещение, заедно със заместник-председателя на ЕНП Мария Габриел, областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрей Новаков, областният секретар на партията Даниела Савеклиева и кандидатите за народни представители д-р Емил Тончев, Александър Мацурев, Ивайло Златанов, Александър Петков и Никола Джингаров. Информацията споделиха от пресцентъъра на ГЕРБ.

В разложкото село партийните кадри направиха преглед на ремонта на ул. „Ангел Даракчиев“ и ул. „19-та“ на стойност 1 500 000 лв. и обявиха предстоящия ремонт на 1,5 км на главен път в с. Баня.

„ГЕРБ има ясни приоритети, доказали сме, че можем да поемаме отговорност. Целта ни е село Баня да стане туристически център, както Банско и Разлог, чрез стимулиране на предприемачестворо в региона и изграждане и поддържане на инфраструктурата”, каза още Росен Желязков. Според него ролята на държавата е да не пречи на бизнеса, а да е негов партньор.

„За развитието на региона възнамеряваме да осъществим изграждането на велопът между с. Баня, Разлог и Банско, защото туризмът тук е целогодишен и хората идват, за да се насладят на прекрасната българска природа и пословичното гостоприемство на местните”, съобщи водачът на листата на ГЕРБ.

„Важно е да покажем това, което сме направили и да гарантираме, че винаги може да разчитате на партия ГЕРБ”, заяви още Росен Желязков по време на обиколката си в района, посещавайки още няколко села.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 изроди

    65 7 Отговор
    За крадене ли ?
  • 2 Жоро

    7 74 Отговор
    ГЕРБ ще победи на изборите.Боричкането е за малките партии и подлогите като славуца и мулешки

    Коментиран от #38

  • 3 гадно

    61 3 Отговор
    Видяхме затова копаем дъното.
  • 4 Магистрала

    44 2 Отговор
    От марули.
  • 5 Българка

    62 5 Отговор
    Винаги можем да разчитаме на ГЕРБ да ни излъжат, да създават хаос и несигурност, да ни крадат, рекетират, унижават, да ни затварят устата, да ни изгорят, ако сме неудобни, да няма върховенство на закона. Можем да разчитеаме на ГЕРБ за още по-голяма корупция и безнаказаност. Каскета да се развихри като бухалка и безнаказано да пази мафията и унищожава неудобните на ГЕРБ
    Всеки ,който гласува с бюлетина 28 за ГЕРБ или с номер 1 за ВМРО е безродник, антибългарин и подкрепя упоменатото от мен по-горе.

    Коментиран от #41

  • 6 3,14К

    55 3 Отговор
    Като доказан наглец, Желязков достигна нивото на Томислав Дончев и Дилян Добрев.
  • 7 Дельо Хайдутин

    52 3 Отговор
    Тия докога ще обикалят по страната и ще сеят зарази?Нали уж е много тежко положението?Явно знаят че коронавируса е тяхна измама.
  • 8 радул

    43 2 Отговор
    Самоубий се бе лъжец !
  • 9 Защо

    40 2 Отговор
    бе , розАв Убавецо , другарката ти Бъчварова не те потътри и теб в Израел ? Аман от такива като вас нагаждачи безродни, цопнати на постове и длъжности , за които и хал хабер нямат !
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Васил

    36 3 Отговор
    При Герб едно е сигурно пълни чекмеджета
  • 12 Чип и Дейл

    39 3 Отговор
    Върнете откраднатите пари от Летище София!
  • 13 Защо

    41 3 Отговор
    си без маска и заблуждаваш хората , бе , вечен хрантутнико безполезен ? Цял живот на народен гръб срещу опашати лъжи и далавери !
  • 14 НАМАТ

    32 3 Отговор
    СЪВЕСТ, НЯМАТ ДОСТОЙНСТВО.
    САМО ПРИКАЗКИ ЛЪЖИ ИТРОШАТ
    НАРОДНА ПАРА. ТЕЗИ СА ТЪПИГЬОЗ
    ХОРА. ЕДИН ИСТЕНСКИ ДЕМОКРАТ
    И СЪВИСТЕН ЧОВЕК ДО СЕГА 10 ПЪТИ ДА БЕШЕ ПОДАЛ ОСТАВКА.
    НО СТРАХА ОТ НАРОДНАТА"ЛЮБОВ
    Е ГОЛЯМА. БИБИ ТИ СИ ПЪТНИК ЗА СЦЗ.
  • 15 Българка

    31 4 Отговор
    В момента,когато непрекъснато ни подлагат на страх от всички медии,че коронавирусът е опасен ,болниците са в колапс, мафията отГЕРБ се занимава не да мотивира лекарите и здравните работници за по-успешно лечение, защото отново по смъртност сме първенци, а сменя в големите болници хора на ключови постове и то не с лекари, а с икономисти. Това съобщи Татяна Дончева. Планира се в очакване на милиарди от ЕС за тяхното усвояване/разграбване.
    ГЕРБ са корпоративна, антибългарска партия. Те никога не са защитавали националните ни интереси
    Всеки, който гласува за тях, става съучастник на престъпници
  • 16 04701

    33 3 Отговор
    Прав си Роска, ако търсим някой да ни окраде вие сте насреща системно и безплатно го правите, винаги може да разчитаме на вас, най добри сте в това! ОСТАВКА пропаднала мутра, проста, лъжлива и крадлива да те няма!
  • 17 Аз40🏴‍☠️

    27 3 Отговор
    Какво направи ГЕРБ за българите и България?
    Много-милиардни дългове, които гарантират за поне няколко века, че никога няма да излезе страната от продължаващата 30 год. криза. Ще се влошава всичко много! Вижте безработицата през последната година! Да, "пандемията" е виновна, която те умишлено ползват за да си пълнят сметките в Люксембург. Естествено тези сметки са само за връхните фигури като Боко, който легализира и въздигна мутренските групировки над ченгетата дори... долу са мачканите поддържани на по петстин леа държавна заплатка. Мамините да ги оплачеш, натискат се за пенсия, която е виртуална реалност. Старите пък ги купуват пак под претекста с "ковид", за по педесет кинта ... смятайте, колко кебапчета са това. Нещо пропускам ли?
  • 18 9999

    33 3 Отговор
    ГЕРБ надмина многократно БКП в крадене и мръсотия.
  • 19 Просветен илюминат

    20 1 Отговор
    Проблема с вируса се задълбочи и се наложиха сериозни мерки и затваряне за пореден път,защото трябва да се отваря и да се затваря,нужно е да се проветрявяме докато ни просветне как ни разиграват и въпреки "загрижеността",която показват за народа и неговото здраве,те тръгнали да обикалят и да показват как робите бачкат и строят и ремонтират магистрали.
    А тези хора защо не ги спират в такъв период след като се грижат за здравето преди всичко?
    За един приятел питам.
  • 20 Тодор Живков

    24 2 Отговор
    Ако някой от ЕС попита къде са парите, които ви дадохме, ние знае - разчитайте на ГЕРБ.
  • 21 Мутри, вън!

    28 3 Отговор
    Мутри, вън,!
  • 22 Фак U

    25 3 Отговор
    Изчезвайте от хоризонта с 200 !!!
  • 23 Темерутков

    25 2 Отговор
    Вижте ги на какво са заприличали. Вижте ги как сервилничат край Борисов - готови са да му лъскат обувките, че и други неща... Гледат го с влажни погледи, предизвикват цинични забележки у хората, които презират лицемерието и лъжите. Гражданите виждат и се гнусят. Но тези във властта си изграждат защитна стена - гьонсуратлъка - и не им пука. Власт, власт, власт - до дупка. На всяка цена.
  • 24 Гост

    3 1 Отговор
    Как от нивото на вече здраво, добре оформено социално съзнание, със създадени канали за изтичане на енергията и начини на възприемане на света около нас, да започнем да разчупваме? Да разчупваме, разчупваме, разчупваме, докато се освободим напълно от конвенционалното си състояние? Огромен въпрос! Това не е никакъв въпрос от обществено значение! Дори и да се разисква, дори и да има материали с купища, разчита се на факта, че никой няма да действа. Всички ще си напишат домашното по него на теория, но когато няма действие – какво значение има теорията? Тя не е опасна, тя не може да нарани никого в действителност! Теорията е един голям ментален балон и нищо повече. С други думи, дай на хората много теория, много понятия, много пътища на освобождението, с които да си играят. Дай им форуми, книги, събития на живо и по телевизията, за да се занимават. И това е достатъчно, за да се контролира процеса и той да бъде оставен до нивото на мисълта.

    Смятам, че определени хора могат и трябва да се превърнат в съвършени „тухли от стената”, както се пееше в песента „Brick in the wall“. Това е необходимо и полезно за живота като цяло, както и за Висшите Аз-ове или Духа, или както предпочитате да го наричате. Но ако приемем, че сме сериозни в желанието си да се освободим, тогава няма да са достатъчни само хубави и интелигентни думи, няма да стига само информация по въпроса. Тогава всичко ще опре до нещо много тъпо, просто и обикновено – директното действие. То е същностно

    Коментиран от #25

  • 25 Гост

    3 0 Отговор

    До коментар #24 от "Гост":

    То е същностно важното. Само така се затваря пълния кръг.
  • 26 БГ ДБ

    4 4 Отговор
    Гласувайте с № 11 за върховенство на закона, за промяна , а не подмяна
    ДБ ще направи съдебна реформа и настоява за присъди на мафиотите които разкостиха България
  • 27 Asar

    2 0 Отговор
    Ама верно ли?
  • 28 Чекмедже

    4 2 Отговор
    Айде да идва 04.04., че се не трае вече!
  • 29 Мутри вън!04.04.2021.

    7 2 Отговор
    МУТРИ ВЪН! 04.04. 2021.
  • 30 111

    3 0 Отговор
    Винаги можете да разчитате на гъбарите
  • 31 Фффффф

    5 2 Отговор
    Винаги може да се разчита на ГЕРБ когато крадете...
  • 32 Анонимен

    1 0 Отговор
    Екатерина Михайлова. Браво. Ясно им го каза по Неделя по БНР 150. От сдс, юрист, преподавател в СУ, право
  • 33 Gowko

    2 0 Отговор
    Българи.Разчитайте на ГРАБ.След това да се не каете
  • 34 Radev

    2 0 Отговор
    bravo na ГЕРБ ААА ТЕСЕ КАДЕ ПИШАТ ТУН НАДАЛИ ШЕМИНАТ ГРАНИЦАТА ОТ 4 проце? само ГЕРБ
  • 35 Радев

    1 3 Отговор
    Само злоба ии затоеа ГЕРБ ЩЕВЕ НАКАЖЕ ПАК ЗАПОРЕДЕН ПЪТ 13 победа щестане
  • 36 Радев

    1 3 Отговор
    За Да-българиа знаем добре там са големите мафиоти бяха на влас и то с Борисов но тои ги раскара, ии сега злобеят на победата е ясна —??? Поздрсви ДА-БЪЛГАРИ И ТЕХНИТЕ ДРОГИРАНА МАФИА :)
  • 37 chi

    0 1 Отговор
    За кражби - да, и за нищо друго!
  • 38 Купения мач

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Жоро":

    не означава че народа ще ви остави да си пълните чекмеджетата. 12 години кражби и герберастия стигат.
  • 39 Другари герберасти,

    3 0 Отговор
    ако можехте да управлявате така както умеете да крадете ,цена нямаше да имате.

    Коментиран от #43

  • 40 Гост

    0 0 Отговор
    Някой да не се обърка, че това са думи към напода!
  • 41 sbs

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "Българка":

    ОТ СЪЗДАНИЕ- КОЕТО ПИКАЕ КЛЕКНАЛО АКЪЛ НЕ ИСКАМ

    Коментиран от #45

  • 42 sbs

    0 0 Отговор
    БОЙКО УДАРИ КАСИЧКИТЕ НА КОМУНДЕТАТА ---ЗАТОВА ПЛАЧАТ
    ДОБРИЯТ ОВЧАР ДОИ СТАДОТО ---НО И ГО ХРАНИ ---ЧЕРВЕНИЯТ ОВЧАР САМО ГО ДОИ
  • 43 sbs

    0 0 Отговор

    До коментар #39 от "Другари герберасти,":

    А ТИ МИШОК ЗНАЕШ ЛИ КАКВО ЗНАЧИ ГЛАДЕН КОМУНИСТ ДА ТЕ КРАДЕ ---ПОВЕЛЯТА НА ПАРТИЯТА -КРАЖБА И ТЕРОР НА 100процента --протестите го потвърждават ---ЧЕРНИ ЧУВАЛИ ПРЕД ДОМА НА ДЕЦА ---
  • 44 Абе,

    2 0 Отговор
    Росенчо,напечата,ли бюлетините в печатницата ти ,в костинброд ?!
  • 45 Булаир Фружин

    0 0 Отговор

    До коментар #41 от "sbs":

    Тебе сигурно те е раждало такова, дето пикае право.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове