Last news in Fakti

8 Април, 2021 19:40 5 024 84

Кънчо Стойчев: Може да има игра между Трифонов и Радев

  • кънчо стойчев-
  • георги киряков-
  • антоний гълъбов

В българското общество няма единство в каква посока да се движим, отбеляза политологът Антоний Гълъбов

Кънчо Стойчев: Може да има игра между Трифонов и Радев - 1
Кадър БНТ

След днешните скандали в "Изправи се! Мутри вън!" може би възелът се затяга. Много трудно ще е да се състави правителство, ако ставаме свидетели на такива недоразумения като днес. Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ политологът Георги Киряков.

В парламента има мнозинство на хората, които не искат ГЕРБ да управлява. Проблемът е , че този вот е прекалено фрагментиран . Първият тест ще е изборът за председател на Народното събрание. Това ще е лакмусът за това могат ли да се разберат партиите, заяви той.

Трябва да има диалог в политиката. Борисов няма да бъде премиер, но все още може да е полезен за страната. Не считам, че ще състави правителство именно заради отсъствието на диалог по националните приоритети, посочи социологът Кънчо Стойчев.

От изборите не пролича какво точно иска българският народ, но се разбра какво не иска – не иска да се продължава по този начин, В такъв момент фигурата на президента е много важна. Към днешна дата като че ли е ясно, че колаборация между Борисов и Трифонов не може да има. Предстои да видим дали ще има игра между президента и Трифонов, което е възможно. В момента президентът има инициативата, той контролира темпа на събитията. Моето очакване е, че вървим към бърз сценарий, няма да се състави правителство и ще има нови избори, коментира Стойчев.

В българското общество няма единство в каква посока да се движим, отбеляза политологът Антоний Гълъбов.

Българските граждани изразиха мнението си и се получи този фрагментиран парламент. Но това е представително. Ако отидем след три месеци на избори, резултатът ще е същият. Най-вероятно вървим към плаващи мнозинства, но това е отражение на мнението на българските граждани. Смятам, че ще има правителство, въпросът е с чиѝ мандат и с чия отговорност, въпросът е кой ще поеме отговорност да състави правителство. Според мен влизаме в политическа криза, заяви Гълъбов.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петьо Петров

    27 3 Отговор
    Според мен оптималният вариант за създаване на кабинет от ИТН е,след дадения им мандат, да предложат кабинет на малцинството,самостоятелно без никакви коалиции. Ако го подкрепят,само за да няма служебен такъв,ще лъснат много скрити мотиви и мераци. Ако пък не,връщат мандата и Президентът поема властта до следващите предсрочни избори.

    Коментиран от #23, #36

  • 2 хйх

    32 6 Отговор
    Още не са влезли в НС и почнаха да се карат
  • 3 ГРОБ

    25 6 Отговор
    Гроб изкара всички лизачи безценно...
  • 4 Демократична България

    7 22 Отговор
    пази се Христо! Пази се че тази мафия е опасна с теб сме всички, евала за смелостта нямаше никой друг да го направи това разскриване на задколисието

    Коментиран от #58

  • 5 истина е

    33 15 Отговор
    Срещу силен вятър се пик-ае ,но срещу Радев не се играе !!!
  • 6 Бойко

    6 21 Отговор
    Аз ще си играя президент
  • 7 Въпрос

    17 4 Отговор
    Защо никой не говори за ДС днешната ДПС ?
  • 8 Боко лъже не му вярвайте

    21 6 Отговор
    54 000 000 от нашите пари не да отидат за нас, за нашия живот.... Отиват по веригата на мафията?! Как ще останат..... За, какво да останат?! За да окрадат до край..... И новите пари отпуснати от Европа, като заем, който НИЕ ще връщаме?! Вън, вън, вън.. Не трябва да допускаме да останат!
  • 9 анаЛизатор продажен и лизач

    24 6 Отговор
    Това не са ти твоите гробари и патериците им, те правят игри и покупко-продажби незаконни. Съд за такива като вас! Много сте жалки и смешни в напъните си да плюете злобно срещу Президента.
  • 10 смело

    23 8 Отговор
    всичко без коалицията опг гроб и дпс е приемливо !
  • 11 ТаУмВзе

    14 28 Отговор
    Чалгарчето все още не може да се свести. Когато се свести ще е още по голяма пародия от мутропитека. И в цялото лаене, мисирките пак пропускат дългата броеница на Доган ефенди. Това изобщо не е случайно. Наиграхме се. Закривай цирка в зоопарка. И къв Радев без кинтоимпексова е още по голям смях.

    Коментиран от #14

  • 12 Пучо Капучо

    31 7 Отговор
    От'де ги намират тия социолози и политолози, не знам, но тоя плещи глупости на поразия. Казва, че Буда няма да е премиер, но още можел да бъде полезен на страната. Само дето Буда плаче за бай Ставри, а Кънчо ми дрънка колко можел да бъде полезен. Тоя нормален ли е, бе?
  • 13 Омис

    21 5 Отговор
    Който се е договарял с Герп и Дпс после е ЧАО.
  • 14 ей младеж

    11 1 Отговор

    До коментар #11 от "ТаУмВзе":

    ти какво искаш , да дойдат извънземните ли да ни оправят ?

    Коментиран от #18

  • 15 той може

    28 5 Отговор
    Борисов няма да бъде премиер, но все още може да е полезен за страната , като например преподавател по научно крадене !
  • 16 Иван Бакалов Телевизиите упорито не пуск

    34 3 Отговор
    Иван Бакалов
    Телевизиите упорито не пускат историята с кмета на село Белгун, пребит в офиса на ГЕРБ - Каварна. Бит и ритан, включително и от герберския председател на общинския съвет в града, защото имало малко гласове за ГЕРБ в селото.
    Като човек с някакъв професионален опит твърдя, че ако националните телевизии пуснат тази история в новините, и я коментират няколко дни, както правят с доста по-маловажни теми, с Борисов и партията му е свършено.
    Телевизиите обаче съзнателно си затварят очите. Те служат на Борисов.
    Те могат да ни занимават в централните новини как кола на НСО влязла в затворена улица да остави съпругата на президента. Те могат да ни занимават дни наред как БСП изключили Гергов Свинаря от партията. Защото се занимават с пропаганда в полза на Борисов, а не правят новини. Новините с неполитически сюжети са само за парлама.
    Новият парламент трябва да промени закона, да освободи незабавно куклите от СЕМ и да смени Кошлуков.
    А т. нар. частни независими телевизии като Нова тв и бТВ - просто трябва да ги наричаме съучастници, обслужващи мафията на власт.
  • 17 Софиянецо

    2 25 Отговор
    Правителството трябва да е на ГЕРБ. Първо, защото вече са откраднали достатъчно, значи ще крадат по-малко и второ, защото вече знаят как да крадат и няма да се вдига много шум.
  • 18 ТаУмВзе

    6 4 Отговор

    До коментар #14 от "ей младеж":

    Пич! Достатъчно сме чакали Някой да ни Оправи. 32 годин оправяне и? Територията приключи. Матряла ще е в гърчове макс още 10 годин и знаеш Кои ще наследят. Виждал съм извънземни, но няма! Бухахха
  • 19 Doko

    16 1 Отговор
    Човек трябва да е много продажен, за да твърди в момента:
    "В българското общество няма единство в каква посока да се движим" (отбелязано от политолога Антоний Гълъбов - в статията по-горе).

    По-скоро целта на герб в момента е да убеждава хората, че е стабилна. А навсякъде по другите партии, без приятелските има "разцепление" .
  • 20 Учебника

    12 0 Отговор
    Приключенията на Кънчо
  • 21 Българка

    24 7 Отговор
    ГЕРБ, мутрите ще се опитат по всякакъв начин и на всяка цена да внесат разкол и разцепят опозиционните партии или най-малко да си напазаруват троянски, коне. Днес наистина стана недоразумение между интервюто на Хаджигенов и това на Татяна Дончева и Мая Манолова. Хаджигенов каза, че при дадена подкрепа от БСП, дори ГЕРБ и ДПС чрез ГЛАСУВАНЕ приема тази подкрепа, а не че формацията ще влезе в преговори или някакви разговори/ договорки за търсене на подкрепа. Медиите го интерпретираха и съответно Дончева и Манолова реагираха. Надявам се всички да са много внимателни при подобни внушения и манипулации

    Коментиран от #33, #37

  • 22 кънчо пиуудеров

    10 3 Отговор
    Още един яко зачервен шаман с открадната фалшива агенция прави промивки.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 тук е така

    17 3 Отговор
    Гeрмaния e гoтoвa дa зaкупи "Cпутник V" бeз пocрeдничecтвo нa EC
    Вaкcинaциoнният кoмитeт в Бeрлин oдoбри жeлaниeтo нa Бaвaрия дa зaкупи руcкaтa вaкcинa -- тук тъпак от банкя каза че спазва законите и не може
  • 25 може

    4 10 Отговор
    ама , както е тръгнало ще се срутят всички опозиционни сили при един служебен кабинет.

    Коментиран от #32

  • 26 Тъпите гербаджии ще се избият 🤔 мутренс

    12 3 Отговор
    Тъпите гербаджии ще се избият 🤔 мутренсните прийоми от 90 те се завръщат с 200🤯💣☠️
  • 27 Матей

    6 0 Отговор
    На моменти си противоречи,уж е така ,после онака.Живописно НС се очертава ,експериментално,само патриотарите липсват,а истински националисти не успяха да влязат.Всичко е наобратно и ненормално,тези ,които трябва да са водещи ги няма ,а негодниците са в изобилие,междинна форма са конформистите.
  • 28 Hoho Boho

    22 1 Отговор
    Г-н Борисов може да бъде полезен за обществото, ако бъде осъден за деянията си и да стане ясно на следващите "народни любимци" какво ги очаква, ако решат да крадат...
  • 29 !!!?

    5 16 Отговор
    Бомбата - Радев дава мандат на Трифонов да оглави служебно правителство на Радев ! Трифонов организира изборите и "Има такъв народ" ги печели с 51%, на второ място партията на Черепа с 39 % и на трето ДПС - 9% !!!?

    Коментиран от #39

  • 30 Петьо Петров

    6 2 Отговор

    До коментар #23 от "хахахахаха":

    Пошлият език не е признак на интелект, но Вие едва ли ще го разберете някога. Това е лично мнение,но благодаря.че показахте възпитанието си!

    Коментиран от #47, #51

  • 31 Тоалетна хартия

    7 8 Отговор
    Радев да се занимава със славуца...алоооо, анализатора да отива в лудницата.!!! Славуца, щурчето на герб, дпс и всички башибозуци....
  • 32 Doko

    10 3 Отговор

    До коментар #25 от "може":

    На някой му се иска, ама много му се иска да се сринат опозиционните на герб партии само с интрига и игра на думи. Това е очаквано, вече е ежедневие по медиите. Но е много кофти за герб. Насила хубост не стана, факт!

    Коментиран от #38

  • 33 Сега

    8 9 Отговор

    До коментар #21 от "Българка":

    Борисов е виновен че те не струват нищо и са се оплели в кълчища и Нито могат нито знаят какво да правят
  • 34 ОТ ХУМАТА

    5 0 Отговор
    Избори до дупка .. требат кинти за дръва .
  • 35 Демократична България

    18 2 Отговор
    Защо ли Борисов парадира с управленски опит!?
    Когато пое властта, цели 4 години се оправдава, че Станишев му е оставил тежко наследство. Плаши, че след него и ,,Потоп".
    Само добри дни ще настъпят, когато България, без алчни политици, ще следва разумна и градивна политика. ! 👍🙏👏
  • 36 Тони Макинтош

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "Петьо Петров":

    Мислим еднакво, колега.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Тоалетна хартия

    3 8 Отговор

    До коментар #32 от "Doko":

    Ква опозиция има герб, същите са и те...борба за кокала. Затова се карат в момента, а славуца мълчи,чака нареждане....Докато има бсп,герб и дпс ще е така..всички са от една майка бкп!!!!!

    Коментиран от #62

  • 39 Дали

    4 2 Отговор

    До коментар #29 от "!!!?":

    успя да извадиш най голямата простотия? Огледай се, може и по голяма да има! Като магнит са тия простотии за платените глупаци!

    Коментиран от #43

  • 40 00000

    9 5 Отговор
    Добре че децата под 18 нямат право на глас че сега щяха да ни управляват Том и Джери
  • 41 АМОН

    14 1 Отговор
    КЪМ РАДЕВ И СЛАВИ ПРИБАВИ И КЬОВЕШИ.
    Тя знае как да подкара блатото в което се е превърнала корумпираната ни съдебна система!!
  • 42 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    15 2 Отговор
    Не го мислете,вече е измислено!Изчакайте Трифонов!той ще им забие няколко пирона в ковчега на Гроб,а Президента Радев ще ги Дозабие останалите!
  • 43 Всички

    8 0 Отговор

    До коментар #39 от "Дали":

    сме тук за забавление, просто едни се взимат много на сериозно а другите се бъзикаме с тях.

    Коментиран от #46

  • 44 мдае

    10 2 Отговор
    Гълъбов френетичин защитник на МУТРАТА. Изключително противен тип.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Ами

    5 3 Отговор

    До коментар #43 от "Всички":

    забавлението не се крие в лъжата и простотията!
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Накъдри Юкселов

    5 8 Отговор
    вутрешна информация скоро ГЕРБ ще състави правителство с подкрепата на гологлавия чалгар. аз съм пророк само трябва пазарлък да стане по добър,не се притеснявайте никой не го интерисува кой за кой гласувал!!! На базата на това чалгаря когато е искал 50 процента влиание сега според гласовете му ще му пускат влиание.Сега ще видите как се обръща фурнаджийска лопата!!

    Коментиран от #53, #56

  • 49 Тиква

    11 1 Отговор
    Кънчо, от къде изникна и ти? Къде беше 89 та, 97ма и след това. Не четеш ли какво пишеш поне? Това не ти е Фифти сентс. ГоЛа вода си.
  • 50 Пешо

    12 4 Отговор
    УЖАСА за Мафията ГЕРБ-БСП-ДПС
    Е
    НОВИ ЧЕСТНИ ИЗБОРИ с Електронно гласуване!!! Бойко ще е без имунитет !!!
    100% ФаКт)))
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Демократична България - Пловдив

    13 3 Отговор
    Господине, не е смешно, че я докарахме дотук. Всички протоколи от комисиите, назначени от Борисов, са преправени . А това е най-големият гаф в съвременната ни история. Смешно е, нали!?🙄😩😖
  • 53 Doko

    5 0 Отговор

    До коментар #48 от "Накъдри Юкселов":

    Буквите ти бягат със страшна сила, като гледам какви ги ляляш за вУтрешната "информация". Пийни още едно и ще видим...
  • 54 ВЕСКО

    8 1 Отговор
    Да не забравяме как доцент Гълъбов френетично защитаваше щайката от ГЕРБ. Изключително френетичин и нагъл.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 За колко

    4 0 Отговор

    До коментар #48 от "Накъдри Юкселов":

    стотинки скъпа ставаш "пророк"?
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Subaru STI

    8 2 Отговор

    До коментар #4 от "Демократична България":

    Разкриването и доказателствата даде Васил Божков!
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 СусБе

    4 0 Отговор
    Кънчо Кънчоооооооо..... дъртапутка си Кънчоооооооооо!

    Коментиран от #63

  • 62 да питам

    3 0 Отговор

    До коментар #38 от "Тоалетна хартия":

    Рециклирана или втора употреба ??!
  • 63 Хихихихии.. хихихихии

    3 5 Отговор

    До коментар #61 от "СусБе":

    НЕМОЙ така, бре хашлак,..ТОЙ е истински Комунист и Капиталист! Също както и Късоумия Шапкар- РЕЗ'ИДЕН'ТА НА РЕШЕТНИКОВ!;)))
  • 64 Doko

    6 2 Отговор
    Придворните герб шутове - разни социолози, антрополози и намсикви в плюенето си към опозицията пропуснаха много важно нещо. Да благодарят на ромите за масовата герб подкрепа. И за международния ден на ромите - четвъртък, 8 април.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 ГЛАС НАРОДЕН

    6 0 Отговор
    КОЙТО И ДА ДОЙДЕ НА ВЛАСТ ВСЕ ТАКА ЩЕ Е, ЗАТОВА ДА СЕ ИЗПЪЛНИ АНГАЖИМЕНТА КЪМ НАРОДА ЗА РЕФЕРЕНДУМА: 120 ДЕПУТАТА И 1 ЛЕВ НА ГЛАС ПАРТИЙНА СУБСИДИЯ, АКО СТЕ НИ ИЗЛЪГАЛИ СТЕ УВОЛНЕНИ ВСИЧКИТЕ, И БЕЖ ДА ВИ НЯМА ИНАЧЕ НЕ ОТГОВАРЯМЕ.
  • 67 Subaru WRX

    6 4 Отговор

    До коментар #37 от "!!!?":

    Ще дойде Васил Божков и ще постави всички и всичко на мястото му. Циркът свършва!

    Коментиран от #70, #83

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 123456

    2 0 Отговор
    Кънчо-Пънчо-Сънчо-Мунчо
  • 70 Шъ Доди...у ЦЕНТРАЛНИЯ!😂

    3 2 Отговор

    До коментар #67 от "Subaru WRX":

    Ел Чапо - Дубайският е...обречен!
    История
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Гост

    2 0 Отговор
    В повечето градове, самите директори ни казваха. Не можем да назначаваме хора. Пускат се отгоре, през кмета и когото кмета ми изпрати. Дали е искал да се отърве от мен, дали е вярно, по ми се струва второто. Живи и здрави. Мир по света, мир у дома, бе казал един известен тжурналист. Все пак съм неук човек и главата ми е празна.
  • 73 123456

    3 0 Отговор
    Велинград до край ще.. Да пази бог. Най много някой от тях да изгори. Който е по силен. Но и тукашните няма да се дадат лесно, топ ченгета са, но и много от тях си отидоха без време, едни на други се уволняваха и оголиха системата. Къде е Ботьо, къде са сегашните, като ги гледам не могат обувките да си завържат, дека са виждали цървули
  • 74 Стойчо Кънчев

    4 0 Отговор
    Може Кънчо, може! Както казваше покойният акад. Сендов - всичко е възможно, но не за всеки!
  • 75 ГЛАС НАРОДЕН

    2 2 Отговор
    КОЙТО И ДА ДОЙДЕ НА ВЛАСТ ВСЕ ТАКА ЩЕ Е, ЗАТОВА ДА СЕ ИЗПЪЛНИ АНГАЖИМЕНТА КЪМ НАРОДА ЗА РЕФЕРЕНДУМА: 120 ДЕПУТАТА И 1 ЛЕВ НА ГЛАС ПАРТИЙНА СУБСИДИЯ, АКО СТЕ НИ ИЗЛЪГАЛИ СТЕ УВОЛНЕНИ ВСИЧКИТЕ, И БЕЖ ДА ВИ НЯМА ИНАЧЕ НЕ ОТГОВАРЯМЕ.
  • 76 Блекси Рама

    8 0 Отговор
    Ревизия на Кънчо Стойчев и Андрей Райчев от къде пари за голф игрища,хотели ,минерални извори и така на татък.Стига с тези половери стил Андрей Луканов,стига се правиха на бити лисици .Ами РеВиЗия ...да видим какви данъци и от къде са тръгнали !Ревизия и на жените и роднините .Мисля че е справедливо🤞
  • 77 Ревизоро

    10 1 Отговор
    Какво ще кажете Нашоте социолози Да бъдат Ревезирани от НАП .Мисля че е Справедливо.Моля посочете с плюс и минус дали сте съгласни!Трябва истината да Излезе!

    Коментиран от #80

  • 78 ТИПИЧНО ПО БЪЛГАРСКИ

    1 2 Отговор
    СКАПАНО, АЛЧНО, ЗАВИСЛИВО И ЗЛОБНО ПЛЕМЕ СМЕ, ПРОСТОТИЯТА НИ ЩЕ НИ УНИЩОЖИ, И СЕ СЪРДИМ, ЧЕ НЯКОЙ НИ НАРИЧАЛ ВАРВАРИ ИЛИ В БЪЛГАРИЯ НЕ ИДВАЛИ ГОЛЕМИ ИНВЕСТИЦИИ, МИ КОЙ ЩЕ ДОЙДЕ, КАТО ХОРА ОТ ЕДНА ПАРТИЯ СЕ ПЛЮЯТ ОБИЖДАТ, и т. н., А ТЪПАЦИ ХОДЯТ И ПЛЮЯТ СРЕЩУ РОДИНАТА СИ, САМО И САМО ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА ТЕ ЗА ДА КРАДАТ!
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Умен по цялата глава

    1 0 Отговор

    До коментар #77 от "Ревизоро":

    Половината от фирмата50 процента я продадоха на външен инвеститор (става въпрос за най голямото голф игрище в Европа с 18 дупки и петзвездна хотелска част).25 процента държи Краси Гергов от БТВ медия Груп и по12 процента имат социолозите Райчев и Кънчо Стойчев.Около 600 милиона инвестиция ...Същия Краси Гергов,където 19 години Слави Трифонов прави Шоуто на Слави в БТВ и кадрови офицер от Първо главно( разузнаване) на ДС на БКП....Райчев потомствен комунист и да...така с Българските Олигарси....
  • 81 Цар Вул

    4 0 Отговор
    Добро утро.
    На политолозите от кръчмата на село тез ралти са им ясни още от миналата година
  • 82 ЦИГУ

    3 0 Отговор
    ГЕРБЕРСКА ИЗМЕТ В ЗАТВОРА
  • 83 Още ли

    0 2 Отговор

    До коментар #67 от "Subaru WRX":

    не си отишъл на летището да го посрещаш черепа.Хайде тичай,самолетът кацна и той ти носи дар. Може ли да си толкова заблуден,Ами нали Гешев е преди тебе там и го чака.Череа себе си не може да оправи,а ти още му се надявай.
  • 84 Никога няма да стане

    2 0 Отговор
    На някой да му прави впечатление, как тези които не се появиха по време на кампанията спечелиха изборите, с тези които спяха по телевизиите и в Интернет пространството даже и не можаха да влязат в парламента. Тука се пече нещо много гадно и на края ще го ядем ние.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове