Last news in Fakti

9 Април, 2021 13:45 5 135 80

Атанас Зафиров: Борисов повече няма да е премиер

  • атанас зафиров-
  • модела герб

Целта на БСП е да демонтира модела „ГЕРБ”, подчерта Зафиров

Атанас Зафиров: Борисов повече няма да е премиер - 1
Снимка: БСП

По време на изборите бе нагнетено изкуствено напрежение от управляващите по отношение на коронавируса и те постигнаха своята цел - немалка част от нашите съграждани не излязоха да гласуват поради създадения страх. Бих попитал здравния министър какво се е променило в момента в епидемиологичната обстановка в страната, че сега разхлабва мерките, което адмирирам. Всекидневно следя много внимателно броя на заразените и починали от ковид българи и се вижда, че към днешна дата броят им не е намалял. За сметка на това в дните преди изборите мерките бяха затегнати възможно най-много. Това заяви зам.-председателят на БСП Атанас Зафиров по Евроком.

„БСП в момента показва най-адекватна реакция. Казахме - ние сме готови да подкрепяме и не искаме нищо насреща. Само за да изпълним ангажимента ни пред българските граждани - демонтаж на модела “ГЕРБ”. Нужни са и спешни мерки за овладяване на ковид ситуацията и подпомагане на бизнеса”, каза Зафиров.

Атанас Зафиров посочи, че ако се преизчисли резултата на ГЕРБ от всички имащи право на глас ще се види, че Борисов и партията му имат подкрепата на по-малко от 10% от българите, въпреки масовото купуване на гласове, корпоративния натиск, силовия рекет върху фирми и институции и абсолютния им медиен комфорт. „Този път българският народ показа воля за промяна”, бе категоричен зам.-председателят на БСП.

Социалистът подчерта, че в същото време Борисов продължава да живее в някакъв сън и отказва да признае реалността. „Той продължава да ни занимава със собственото си его и се държи като едно сърдито дете. Неслучайно този бутафорен отказ да се закълне като народен представител е една подигравка не само с избирателя, но и със закона. Това е незаконно - нарушава и решение на Конституционния съд”, разкри Атанас Зафиров. Той коментира още, че цялостното отношение на Бойко Борисов е обида към парламентаризма и демокрацията, като не е изненада, че той няма да отиде в парламента, защото Борисов го принизява от години.

„Дълбоко съм убеден, че Борисов повече няма да бъде премиер. Нещо повече – Бойко Борисов ще бъде разследван за годините на неговото управление и съм сигурен, че ще се стигне и до осъдителни присъди на хора от неговото най-близко обкръжение”, завърши Зафиров.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 41 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 НАБЛЮДАТЕЛ

    37 21 Отговор
    А ПО СЪЩИТЕ ИЗЧИСЛЕНИЯ ВАШАТА ПОДКРЕПА КОЛКО Е ?

    Коментиран от #21, #53

  • 3 Майна

    45 20 Отговор
    БРАВО НА БСП ЗА ЮОЗИЦИЯТА И ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ДА ПОДКРЕПЯТ ВСИЧИ ПАРТИИ , КОИТО ВЛЕЗНАХА АКО СЪСТАВЯТ ПРАВИТЕЛСВО!ТОВА Е В ИНТЕРЕС ЗА ЛУСТРАЦИЯ НА ГРОП...

    Коментиран от #11, #80

  • 4 София

    28 28 Отговор
    Самодемонтиралите се,ще демонтират,смях... няма вече парламент,цялата група на БСП ще обработва градината в Крушовица
  • 5 доган

    30 12 Отговор
    В Белене го очакват него и антуража му крадлив!
  • 6 реплика

    34 22 Отговор
    зафиров,не се надувай,ще се пукнеш!
  • 7 аз съм Веска

    6 8 Отговор
    ТОЙ ВЕЧЕ НЕ ЖЕЛАЕ ДА ПРЕМИЕРСТВА . ИСКА КОРОНАТА .
    ЩЕ Я ПОЛУЧИ .
    ПАРТИИТЕ ЩЕ БЪДАТ ЗАБРАНЕНИ .
    ЖИВА ЛИ Е ПАРТИЯТА , КОЯТО УМЪРТВИ КОНСТИТУЦИОННИЯТ ЧЛЕН , ЗА НЕРАЗДЕЛЯНЕ НА НАЦИЯТА .
    ПОЗНАВАМ ЕДНА СТАРИЦА . ИМА ЛИ ОСТАНАЛИ ЗЪБИ , ЗА ДА ПОНЕСЕ ОТГОВОРНОСТТА .ЩЕ БЪДЕ РАЗЖАЛВАНА , ОПЛЮТА И ОБРУГАНА .
    МНОГО СТРАННО , СТАРОСТТА И НЕ МЕ РАЗКОЛЕБАВА ...

    Коментиран от #76

  • 8 д р Фройд

    24 2 Отговор
    Към коментара.Човек,който живее като във някакъв сън и не е в реалността се нарича пациент на доктор Гълъбова,или вкратце невменяем.
  • 9 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    17 11 Отговор
    Славчо ви демнтира екстра вас,само пред вашите отлюспени другари сте,няма накъде да изпаднете повече,започвайте да сондирате.
  • 10 АМОН

    17 11 Отговор
    ЗА ДА СТАНЕ ТОВА Е НУЖНО ГОВОРИЛНЯТА НАРЕЧЕНА ПАРЛАМЕНТ ДА Я НЯМА , А СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА РАДЕВ ДА ИЗВЪРШИ РЕВИЗИЯ НА БОРИСОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО И ДАДЕ НА ЗАПОЧВАЩАТА В НАЧАЛОТО НА МЕСЕЦ ЮНИ ЕВРОПЕЙСКА ПРОКУРАТУРА ВСИЧКИ НАШИ БАНДИТИ ОКРАЛИ НЕ САМО НАШИТЕ , НО И ЕВРОПЕЙСКИТЕ ФОНДОВЕ.

    РАЗПРЕДЕЛИТЕЛЯТ НА СРЕДСТВАТА Е ПЪРВИЯТ КОЙТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПРИБРАН.
    НУЖНИ СА НОВИ ИЗБОРИ И НОВ ПАРЛАМЕНТ ИЗЧИСТЕН ОТ ГЕРБ И ДПС И ТЕХНИТЕ ПРЕСТЪПНИ ОРГАНИЗАЦИИ!!

    Коментиран от #19

  • 11 Чочо

    6 3 Отговор

    До коментар #3 от "Майна":

    Майна, ти въобще можеш ли да пишеш правилно или само диалектно. Не че е важно, просто за протокола. Бъди здрав и се пази.
  • 12 ЧервенКаскет

    18 15 Отговор
    ей тулуп, модела герб всъщност е модела на бкп-бсп !! хем сте затихващи, хем лаете, като пинчери по мастиф ......
  • 13 И тоя

    10 12 Отговор
    Влезе в ролята на ментор
  • 14 Мимч

    25 12 Отговор
    Лошото е ,че герб купиха почти всички цигански гласове,видно от гласувалите региони и си повдигнаха с доста процента,иначе щяха да са поне 2 ри или 3 ти....
  • 15 Омис

    11 5 Отговор
    Хубави думи, но какво правим с аверите Ви с Герп, един депутатин от БСП Бургас замесен с печатането на бюлетините и евростикерите за колите, които ние ще плащаме. Как ще се разграничите? Примери много, за това не ви привидяха хората като опозиция. Помним как след договорка с БСП избрахте Цацару да управлява компи и сега е метнала Йончева, а покрива статуквото. Оправете си колибката спешно.

    Коментиран от #56

  • 16 Gowo

    12 1 Отговор
    Конфуций е казал .Стратегията се определя според тактиката на противника....и така.Борисов ще падне.Но за Борисов и шайкане стои въпроса дали.А кога....т.е....Той използва всякакви трикове, и на онова що е научил като ченге, за да отложи.
  • 17 Демократична България - Пловдив

    11 4 Отговор
    Приключва епохата Борисов, но това не означава, че пътят напред ще бъде лесен. Това е демокрацията и не бива да се плашим от нея.

    Коментиран от #22, #58

  • 18 Глупости!

    16 13 Отговор
    Г-н Борисов може и да не бъде премиер,но той притежава ръководни качества! И като нищо ще управлява южното крило в ЦСЗ!
  • 19 Gowo

    8 5 Отговор

    До коментар #10 от "АМОН":

    Учудвам се на упоритостта ти.Имам вече съмнения че ти не работиш за опозицията.Внушаваш неправилни и безизходни алтернативи.КоиТо са само и единствено ПОЛЕЗНИ за ГЕРБ....кой си ти.Провокатор ли...

    Коментиран от #29

  • 20 Овратен

    9 6 Отговор
    Защо новите Велики управници си мислят че Няма да има Протести и Бунтове !? Този пъп ще има жертви !
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Овратен

    11 2 Отговор

    До коментар #17 от "Демократична България - Пловдив":

    Защо новите Велики управници си мислят че Няма да има Протести и Бунтове !? Този пъп ще има жертви !

    Коментиран от #26, #28

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Gowo

    5 1 Отговор

    До коментар #21 от "АМОН":

    Настояще , няма как да ги ,,осъдиш".Освен да ги нахокаш.Осъждането става в съда.А там трябва да си или техен или с изумителни доказателства.Галева ,за която ти говориш, е дала записите за експертиза на чужди служби, далече преди ти да ти дойде наум.Така че виж резултата към днешна дата и прецени.

    Коментиран от #38

  • 25 !!!?

    11 12 Отговор
    Борисов каза още в началото на протеста, че няма да е Премиер, ама Зайчарника на Фигуранта не искаше и да чуе. Сега ще обявяват всички наред, като новина, че Борисов няма да е Премиер, когато Народа очаква "промяната" да обяви, не кой няма да е, а кой ще е Премиер !!!?
  • 26 Споко бе

    5 2 Отговор

    До коментар #22 от "Овратен":

    Старите са си на мястото,вашата герб командва парада,къде ги видя новите управници 5 дена след изборите?!
  • 27 Мм 586 уби

    11 6 Отговор
    Еѝ това комунистите сте Голема Работа. Оправете си вашата кочина, че ще се задавите от лаѝна. Биете се в гърдите, че сте леви! Говорите и имате десни идеи.На вас все някоѝ друг ви е виновен? Какъв ХИБРИД сте? дрОгари!
  • 28 Демократична България - Пловдив

    4 7 Отговор

    До коментар #22 от "Овратен":

    ✅Мнозинството от българските граждани искат промяна. Тя не се случва от раз и няма да свърши с резултатите от тези избори.

    ✅Патриоти от цял свят се редяха на едни трогателни опашки, за да покажат, че искат да участват в определянето на бъдещето на България. Първата ни кауза в парламента вероятно ще е промяна на унизителните условия, в които 2 милиона българи зад граница не могат да вземат участие в изборите.

    ✅ДПС вече няма да са царете на задкулисието. Самият факт, че дишаме във врата на ДПС и дори можем да ги надскочим показва, че можем да ги изместим като онази политическа сила, която да налага дневния ред на развитието, а не на корупцията.

    ✅Това беше кампания без участието на премиера. Такива има в централна Азия.

    ✅Първият тест пред всички нас е да покажем годността си да гласуваме против едно управление на Бойко Борисов.

    ✅Успяхме да изградим една работеща коалиция, която успя да убеди хора, които бяха разочаровани в център-дясното пространство, че демократичната общност може да има представителство и това е много важна част от промяната, която виждаме в целия политически пейзаж.

    ✅Няма разговор просто за правителство. Няма въпрос “искаш ли да станеш министър?”. Ние в такъв разговор няма да участваме. Казали сме го преди изборите, казвам го и след изборите.

    ✅Напълно спокойно ние можем да останем в опозиция.

    ✅Може да се окаже, че изчистването на политическата система не може да мине без едни нови избори. В една демокрация ня

    Коментиран от #31, #32, #33

  • 29 АМОН

    7 7 Отговор

    До коментар #19 от "Gowo":

    ИМАМ УСЕЩАНЕТО , ЧЕ ТИ ИЛИ СИ БЕЗМОЗЪЧЕН ЗА ДА РАЗБЕРЕШ, ЧЕ ИСТИНАТА ТЕ ПРАВИ СВОБОДЕН.

    ИСТИНАТА Е, ЧЕ САМО ТОВА , ЧЕ БОРИСОВ НЯМА ДА Е ПРЕМИЕР НЕ РЕШАВА ВЪПРОСА С БОРИСОВЩИНАТА КОЯТО СЕ Е ПРЕВЪРНАЛА В СИСТЕМА УПРАВЛЯВАЩА ДЪРЖАВАТА.

    БОРИСОВ И ТВОЯТА НИНОВА ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ РЕДОМ СЪС ДОГАН И ШИШИ!!!!!!!

    РАЗБИРА СЕ, ЧЕ КАСКЕТА КОЙТО ТЕ ИЗБРАХА НЯМА ДА ГИ СЪДИ!!
    ЦЯЛАТА ПРАВОРАЗДАВАТЕЛНА СИСТЕМА ЗА КОЯТО ТВОЯТА ПАРТИЯ МЪЛЧИ Е КОРУМПИРАНА И ПЪЛНА С ХОРА НА ДПС - ГЕРБ .

    ЗАЩО НЕ ИСКАТЕ ДА ГИ ПОДМЕНИТЕ И СЛОЖИТЕ НОВИ СЪДИИ И ПРОКУРОРИ БЕЗ ИМУНИТЕТ, КОИТО ДА ВКРАТ В ЗАТВОРА ВСИЧКИ ПРЕГАЗИЛИ ЗАКОНА?!!

    ЕДИН ОТ ТЕЗИ ХОРА Е И ВАШАТА КРУШОВСКА БИВОЛИЦА, С ПРИВАТИЗИРАНОТО ДРУЖЕСТВО ТЕХНОИМПЕКС 98 , КОЕТО В МОМЕНТА Е ПОД ПАТРИМОНИУМА НА ГРУПИРОВКАТА ТИМ!!!

    ПРОМЯНА ТРЯБВА ДА ИМА И ТЯ ЗАПОЧВА ОТ ПРАВОРАЗДАВАТЕЛНАТА СИСТЕМА!!!

    НИКОЙ НЕ БИВА ДА БЪДЕ НАД ЗАКОНА И НА ВСЕКИМУ ДЪЛЖИМОТО.

    А ИНАЧЕ ВИЕ С ГЕРБ И ДПС ВКУПОМ СЪГРЕШИХТЕ И НЕПОТРЕБНИ СТАНАХТЕ!!

    Коментиран от #36, #40

  • 30 Хахаха..

    8 8 Отговор
    Слабонервните гербаджийски пожарогасители си изпуснаха пяната рано-рано.Яваш бре,тулупи,закъде сте се хукнали,има си законови процедури,има си Президент,пийте валидол и чакайте..
  • 31 Овратен

    5 2 Отговор

    До коментар #28 от "Демократична България - Пловдив":

    Красиви пожелания който няма да помогнат на Българина да ЖИВЕЕ по добре ! Напротив ще обеднее и ще хване СОПАТА !
  • 32 Gowo

    6 4 Отговор

    До коментар #28 от "Демократична България - Пловдив":

    Тези избори драги, бяха и в известна доза шанс .И късмет.Къдмет , че оня от БИЛЛА. реши да се прави на мъж.Късмет , че Симеонов не е разбрал колко е глупав.И още куп фактори.Така че времето е наше сме го чували вече.Вие , в един момент забравяте че срещу вас стои народ Изтормозен,искаш,невярващ.За да повярва иска да види Падишаха на колене.Нищо подобно не се случва .Вие се цепите и забравихте че за какво се борите
  • 33 Exi sotirova

    2 7 Отговор

    До коментар #28 от "Демократична България - Пловдив":

    Увеличава се броят на мислещите хора в България, бавно и полека....и вече чуват Да, България!
  • 34 Ми ся

    11 8 Отговор
    ДРУГАРЮ ЗАФИРОВ , АКО СЕ ПРЕИЗЧИСЛИ РЕЗУЛТАТА ОТ ИЗБОРИТЕ ,КАКТО КАЗВАТЕ ВИЕ ........ТО БСП ИЗОБЩО НЯМА ДА СА ВЪВ ПАРЛАМЕНТА !!!! ТАКА ,ЧЕ ПО ДОБЕ Е ЧОВЕК ПО НЯКОГА ДА ЗАМЪЛЧИ .......ОТ КОЛКОТО ДА СЕ ПРАВИ НА УМНИК !!!!
  • 35 ПК инк

    7 11 Отговор
    И какво от това, че Бойко Борисов повече няма да бъде Премиер?

    Този ояден червен командос може ли да изтрие тези 850 000
    /осемстотин и петдесет хиляди/ здрави и читави БЪЛГАРИ, които
    застанаха плътно до него и го защитиха?

    Хайде да ви видим.
    Покажете вашите карти.
  • 36 Gowo

    5 1 Отговор

    До коментар #29 от "АМОН":

    Чета подробно което пишеш.Ти предлагаш неработещ вариант.Защото....прочети по горе което е казал Конфуций.И аз напълно споделям това.Че времето в истинските стратези, а не фалшивите като тебе, не съществува.

    Коментиран от #46

  • 37 Куку

    5 4 Отговор
    Атанасчо спри да повтаряш едно и също а гледай да не стане гражданска война защото на там вървиме.
  • 38 АМОН

    5 4 Отговор

    До коментар #24 от "Gowo":

    ЗАЩО СЕСТРА ГАЛЕВА ЗА КОЯТО ГОВОРИШ Е ДАЛА ЗАПИСИТЕ НА ЧУЖДИ СЛУЖБИ ?? Ами това си е чист ШПИОНАЖ!!!!

    НИМА НЯМАМЕ НАШИ СЛУЖБИ ИЛИ НАШИТЕ СЛУЖБИ СА ПЪЛНИ СЪС СЛУЖИТЕЛИ НА ЧУЖДИ СЛУЖБИ?!!

    Изглежда, че вече нямаме БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА!!!

    ЗАТОВА ПРЕДЛОЖЕНИЕТО МИ Е ДА ДАДЕМ МАНДАТА НА ДУБАЙСКИЯ БЕГЛЕЦ. Той ще оправи нещата много бързо и с ШИШИ и БОКО и с ДОГАН и с ДОМУЗА!!

    А МАЙЧЕТО /СЕСТРА ГАЛЕВА/ МОЖЕ ПОВТОРНО ДА ПРЕДЛОЖИ ДЕБЕЛИЯ ЗА ШЕФ НА ДАНС. Колко ли е платил за това ШИШИ?!!

    ТОЙ ИНАЧЕ Е КОРЕКТЕН И СИ ПЛАЩА!!
    Питай за това Сидеров-. Колко милиона му плати за излъчването на КАРАНИКОЛОВ от листата на Атака. Зли изици говорят , че пигмея му е поискал 7 милиона евра, но накрая е клекнал на 5 милиона.

    Каква измет ни управлява ?!!

    Коментиран от #41, #57

  • 39 Рачо Шивача

    8 6 Отговор
    Наско го кандидатира г жа Нинова в Сливен, защото в Бургас псевдонима му е Л@ЙН0ХoДА и едва ли щеше да влезе където го познават хората. Така пък запуши Сливен
  • 40 Gowo

    7 4 Отговор

    До коментар #29 от "АМОН":

    И така....пак ще го кажа...За Борисов варианта е не дали ще падне.А кога.И това е точно което търсим.Защото имаме и опит от предишни негови ,,сваляния".Времето никога не е работило за възстанниците, протестите, опозицията.Защото колкото и да не ни се иска живеем в неговото време и по неговите правила.Не може да търсиш рекорд по плуване в мътни води.Там той царства .
  • 41 Gowo

    4 2 Отговор

    До коментар #38 от "АМОН":

    Е ....отиваш далече.Наистина ми замирисваш на чиста проба провокатор.Службите използват тези методи.Търсене на външен враг......Ти , пак те питам...за балами ли ни взимаш!?
  • 42 44444

    10 6 Отговор
    Бойко и на тези избори разпори червения хастар!
  • 43 Я па тоА

    6 4 Отговор
    Добре бе, трето място, разбрахме !
  • 44 Факт

    9 6 Отговор
    че ГЕРБ разгромява съветската патерица. Другото не е интересно.
  • 45 Гост

    7 7 Отговор
    Абе първи си оправете кочината и тогава гледайте другите
  • 46 АМОН

    6 2 Отговор

    До коментар #36 от "Gowo":

    Ще ти кажа това, което е казал един АВСТИЕЦ оставил следа в историята на човечеството:
    "РАЙХСТАГА СЕ Е ПРЕВЪРНАЛ В ЕДНА ГОВОРИЛНЯ В КОЯТО КОЛЕКТИВНАТА ОТГОВОРНОСТ Е НАЙ ВИСША ФОРМА НА БЕЗОДГОВОРНОСТ".

    СТИГА ПРИКАЗКИ!!
    НУЖНИ СА ДЕЙСТВИЯ!!

    РАЗПАДА НА ДЪРЖАВАТА И ДЪРЖАВНОСТТА ТРЯБВА ДА БЪДАТ СПРЕНИ , НЕ С БЕЗПРИНЦИПНИ КОАЛИЦИИ, А С ВОДАЧИ С ЯСНИ ЦЕЛИ!

    ЦЕЛ НОМЕР ЕДНО В МОМЕНТА Е ВРЪЩАНЕТО НА ПРАВОВАТА ДЪРЖАВА И ОТНЕМАНЕТО НА ПРАВОРАЗДАВАНЕТО ОТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ!!
    СЪД И ПРИСЪДИ ЗА ВСИЧКИ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ НА ПАРТИЙНА ПРИНАДЛЕЖНОСТ , ВЯРА И ВЕРОИЗПОВЕДАНИЕ .

    И ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ДУМИТЕ НА ЛЕВСКИ:
    "В Българско не ще има цар, а "народно управление" и "(в)секиму своето". (В)секи ще си служи по вярата и законно "ще се съди както българинът, така и турчинът, и евреинът и пр. "Свобода и чиста република."

    ИМА ЛИ СПОРЕД ТЕБ В МОМЕНТА ЗАКОН ИЛИ ТОЙ Е КАТО ВРАТА В ПОЛЕТО, КОЯТО БАНДИТИ С 20 - 30 ПРИСЪДИ СЕ РАЗХОЖДАТ КАТО ОСВОБОДИТЕЛИ , А ОСЪДЕНИ ПРЕСТЪПНИЦИ КАТО МАГАРЕШКИ НАГЛО И БЕЗПРОБЛЕМНО СЕ РАЗХОЖДАТ ОТ СТУДИО В СТУДИО!!

    ИЛИ НЕ СМЕ ДОРАСНАЛИ ДА БЪДЕМ ДЪРЖАВА?!!

    НЕ!! БИЛИ СМЕ ДЪРЖАВА И ЩЕ БЪДЕМ , ЧБЕЗ МУТРИ , БЕЗ БАНДИТИ , БЕЗ КРАДЦИ - ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА!!!

    Коментиран от #49, #50, #51

  • 47 стоян

    6 5 Отговор
    Това кумунисче сигурно е прав -че целта е да свалят Герб -И някой яко плаща от Дубай -А щом някой плаща все ще се намери някой да я свърши тая работа и да вземе парите и един от тях сигурно е и дългия певец
  • 48 Gowo

    3 3 Отговор
    Отговарям ти....Има закон сега , и не само сега.Но не се прилага.Примера е многото записи на Премиера без последствие.Какво очакваш тогава.Кой да го осъди , след като те един друг се подкрепят.И основният им лайтмотив е ....,, Държавна тайна"....Но....за да се разкрепостим, требен НИЕ.Почертавам , Ние, да сме във властта.Иначе ти ,аз ,Манолова сме аутсайдери.Ние сме врагове на ,,държавността.в този момент.Затовс се иска казах, легитимно правителство.А не служебно, което винаги може чрез антипротести да бъде свалено.Имаме богат вече опит
  • 49 Gowo

    2 3 Отговор

    До коментар #46 от "АМОН":

    Отговарям ти....Има закон сега , и не само сега.Но не се прилага.Примера е многото записи на Премиера без последствие.Какво очакваш тогава.Кой да го осъди , след като те един друг се подкрепят.И основният им лайтмотив е ....,, Държавна тайна"....Но....за да се разкрепостим, требен НИЕ.Почертавам , Ние, да сме във властта.Иначе ти ,аз ,Манолова сме аутсайдери.Ние сме врагове на ,,държавността.в този момент.Затовс се иска казах, легитимно правителство.А не служебно, което винаги може чрез антипротести да бъде свалено.Имаме богат вече опит
  • 50 Gowo

    4 4 Отговор

    До коментар #46 от "АМОН":

    Тръгнем ли да го съдим сега , ще излезе като,,Народен съд".Борисов ще насъска ченгетата срещу нас и ще настане гражданска война.Боеисов ще се обяви за жертва.А може би ти това искаш.

    Коментиран от #55

  • 51 И как оценяваш

    0 0 Отговор

    До коментар #46 от "АМОН":

    резултата от "действиятя" на визираната личност?!

    А какво стана с България, след освобождението?! Стана ли тя "Чиста и свята Република"?!
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 haha

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "НАБЛЮДАТЕЛ":

    0,10%
  • 54 jorj

    8 1 Отговор
    Идиотизъм!!! Програмата на всички партии е Борисов да не е министър председател!!!! И след това????!!!! Ще си я карат по комунистически, над закона, над конституцията!!! Сега народа ще види за какво е гласувал.
  • 55 Stivy

    3 2 Отговор

    До коментар #50 от "Gowo":

    Започна да ти увира главата,Доган също не можете да пипнете,защото Кърджали и област ще поискат референдум за излизане от тая бедна държава.

    Коментиран от #61

  • 56 зъл пес

    4 2 Отговор

    До коментар #15 от "Омис":

    Много кръстници на ГЕРП/разбирай ГЕРБ/ тук ейййй.Умен електорат на мутрите и чалгарите.Даже абревиатурата не пишете правилно,а сигурно и не знаете какво значи,ама иначе пеете в курника.Пфуууууу
  • 57 Посетител

    1 2 Отговор

    До коментар #38 от "АМОН":

    Защото нашите т.нар. "служби" са пробити, овладяни от гробарщината! А Мая М. е дала записите на лаборатория, активно сътрудничаща си с ФБР! В този случай, на тях имам по-голямо доверие!
  • 58 боко

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "Демократична България - Пловдив":

    Пич нищо не е приключило,сега ние сме наред.Само почакай.
  • 59 глас народен

    2 1 Отговор
    КОЙТО И ДА ДОЙДЕ НА ВЛАСТ ВСЕ ТАКА ЩЕ Е, ЗАТОВА ДА СЕ ИЗПЪЛНИ АНГАЖИМЕНТА КЪМ НАРОДА ЗА РЕФЕРЕНДУМА: 120 ДЕПУТАТА И 1 ЛЕВ НА ГЛАС ПАРТИЙНА СУБСИДИЯ, АКО СТЕ НИ ИЗЛЪГАЛИ СТЕ УВОЛНЕНИ ВСИЧКИТЕ, И БЕЖ ДА ВИ НЯМА ИНАЧЕ НЕ ОТГОВАРЯМЕ.
  • 60 Боко Шмекера

    1 0 Отговор
    Отивам в сараите да си пием уискито с Доган Ефенди, да пушим кубински пури и да опъваме поредната "Мата Хари".
    Новият "Премиер" го чакаме за отчет....

    Коментиран от #67

  • 61 неее

    0 0 Отговор

    До коментар #55 от "Stivy":

    Точно така! Кърджали е Област,а НЕ Автономна Република.Когато стане Автономна Република може да неправи референдум,както например...Крим! Защото Автономната Република си е с отделен Парламент,Герб,Конституция! Но в настоящия момент не може !

    Коментиран от #63

  • 62 БКП мафия

    2 1 Отговор
    БКП oтнoвo пoбeди. ГEРБ+БCП+Д(п)C = 148 дeпутaтa. Гeшeв и мaфиятa мoжe дa cпят cпoкoйнo, нямa кaк cъздaтeлитe им дa ce oбърнaт cрeщу тях. Мocкoвcкитe бaндити cъщo ca cпoкoйни - дaнък руcия щe прoдължи дa ce плaщa ! ДC aгeнтитe cъщo ликувaт - нямa дa имa луcтрaция. БСП са част от мафията !
  • 63 Куку

    0 0 Отговор

    До коментар #61 от "неее":

    Всичките видяхме когато 5000 турчета тръгнаха за Росенец,ДБ се оср.....а когато станат 50000 какво ще правиме умнико или си мислиш,че по конституция нямаме право на гражданска война.
  • 64 Хихата

    1 0 Отговор
    Добре, бе - ще изметете ГЕРБ! И после какво ще правите, как ще управлявате? Има ли грам мисъл за ръководене на държава извън високопарните ви тъпни от сорта на "Изправи се! Мутри вън!"?Проблемът всъщност не е Бойко и партията му, а Бойковщината и Герберастията, които тотално са превзели и политическия и публичния живот. Слави е чалга-близнака на Бойко, дори и по визия го докарва. Да не стане - пременил се Илия, погледнал се - пак в тия!

    Коментиран от #68

  • 65 Хей

    3 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Атанас Зафиров: Борисов повече няма да е премиер.
    Бесепето- патерица на ИТН, ДБ,на Мая и Дончева, без да искат нищо, само да си изпълнят обещанията дадени за изборите. Следващите управляващи ще бъдат гонени не със яйца и домати,а с камънЕ.
  • 66 ЩИРЛИЦ

    2 0 Отговор
    ТОА БИДОН КОЛКО Е УМЕН!
  • 67 един друг

    0 0 Отговор

    До коментар #60 от "Боко Шмекера":

    Така, как се шегуваш нямаш представа, колко си прав!
  • 68 АМОН

    2 0 Отговор

    До коментар #64 от "Хихата":

    СПОРЕД ТЯХ НЯМА ГО БОРИСОВ , НЯМА ПРОБЛЕМ.

    НАПРОТИВ ДРУГАРИ.
    ПРОБЛЕМ ИМА И ТОЙ Е В ТОВА, ЧЕ СИСТЕМАТА НА БОРИСОВ ОСТАВА НЕРАЗГРАДЕНА.

    АМА И ВИЕ НЯМАТЕ ЖЕЛАНИЕ ДА Я РАЗГРАЖДАТЕ , ЗАЩОТО ВАШАТА КРУШОВСКА БИВОЛЦА И ПРИВАТИЗАТОРКА НА ТЕХНОИМПЕКС 98 СЪЩО ТРЯБВА ДА Е В ЗАТВОРА!
  • 69 Подпъхнаха

    1 0 Отговор
    Поискахте промяна, но ви подпъхнаха за кой пореден път подмяна - калинките на подмяната започнаха да изпълзяват една по една ипри Славчо и при двете кресливи свраки тьотка Титянче и Пчеларницата.Раданчо Кънев и той май почва да пее песничка на подмяната.
  • 70 Гражданин

    1 0 Отговор
    Победените другари сте царе на разрухата и демонтажа! Действайте бързо, че скоро ще има нов МОНТАЖ НА Б.Б. ,а вие ще изгубите и бронзовия медал!

    Коментиран от #77

  • 71 безпартиен

    1 0 Отговор
    Никого няма да осъдите просто защото решенията колективен орган на управление-НС и МС!!!!Колектив не носи наказателна отговорност!Тя винаги е ПЕРСОНАЛНА!!!!Само един път е осъден "колектив" през 1944 от т.нар."Народен съд"-бивши депутати и министри!!!

    Коментиран от #72

  • 72 Хей

    1 0 Отговор

    До коментар #71 от "безпартиен":

    Ако зависи от БСП, ще се допитат до структурите и Народен съд....
  • 73 ЖИВОТА

    2 0 Отговор
    Единственото сигурно нещо в тоя живот е че А.З. НЯМА ДА Е ПРЕМИЕР!

    Коментиран от #74

  • 74 Хей

    2 0 Отговор

    До коментар #73 от "ЖИВОТА":

    Недей така, ша го Убидиш, имат кабинет на сянка.
  • 75 123456

    2 0 Отговор
    Допита ли се до народа преди да се изкажеш, дали вече бспарите не харесват повече ББ от КН? Все повече се оформя нуждата българите да се управляват от изкуствен интелект за да оцелеят или поне от небългари. Професията политик трябва да бъде забранена за българи или поне да е без заплащане или с 95% облагане.
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Еасх

    1 0 Отговор

    До коментар #70 от "Гражданин":

    На изборите в засада дебнеха като хиени, кой да е златния пръст(задкулисието) в новия парламент! Те взеха, че всички победиха и сега ШАХ.....
  • 78 комунист

    2 0 Отговор
    тоя от къде го изкопа др нинова ние в сливен си имаме добри соци
    алисти а тоя го пуснаха с парашут от горе за какво ние какво свършиха за сливен предищните таско ерменков колю милев нищо за град сливен та и тоя бургазлия другарката петканска е къде по добра от него и е местен кадър а софия ни спуска само парашутисти затова сме на 3 то място но и него ще изгубим следващите избори
  • 79 Грую

    1 0 Отговор
    А бе Танасе ,защо не коментираш ,че сте вече в трета глуха а си тръгнал да обясняваш ,кой няма да е премиер.Ами той Боко си го каза много преди изборите ,че няма да е премиер.Тая Нинова ,къде ви намира все едни такива залюхани.
  • 80 Маиничка

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Майна":

    Прав си Борисов ще е новия президент
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове