11 Април, 2021 07:34 5 075 50

Димитър Ганев: Едва ли Трифонов е очаквал да играе толкова централна роля

  • димитър ганев-
  • тренд-
  • слави трифонов-
  • има такъв народ

Мит е, че партия "Има такъв народ" не е провеждала предизборна кампания, заяви политологът

Димитър Ганев: Едва ли Трифонов е очаквал да играе толкова централна роля - 1
Снимка: БГНЕС

Според политолога от "Тренд" Димитър Ганев едва ли Трифонов е очаквал да играе толкова централна роля, каквато има в момента. Сега от него зависи дали да има и какъв да бъде следващия кабинет. Ганев прогнозира пред dir.bg, че около Великден Слави Трифонов вече ще има връчен от президента мандат за съставяне на правителство.

Димитър Ганев определи като мит твърденията, че партия "Има такъв народ" не е провеждала предизборна кампания. Според него тя дори е била много активна - в собствената им телевизия и още по-активна в социалните мрежи. Ако се вгледаме внимателно ще видим, че някои от постовете и видеата на Слави Трифонов във Фейсбук имат над 1 млн. гледания, припомня политологът от "Тренд".

Ганев е на мнение, че ако Слави Трифонов беше влязъл с предизборна кампания по традиционните медии, където бяха всички негови опоненти, и трябваше да изпраща експерти и политически лица за участие в тях, при сблъсъка им с другите щяхме да видим, че това са хора, като всички останали, а самата партия няма да промени нищо съществено.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 28 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само казвам

    26 35 Отговор
    Чалгаря,както го казаха вече е шматка.Нищо повече!

    Коментиран от #13, #47

  • 2 пожелание

    48 17 Отговор
    Едва ли боко е очаквал такъв огромен шамар от народа !!!Сега Слави да задейства съда , и да провери колко милиарда са прибрани в шкафа

    Коментиран от #34, #50

  • 3 Хахаха..

    31 14 Отговор
    Очакваш най-много четворка от тотото,пък на главата ти се сгромолясва джакпотът,всеки ще се обърка в началото.Но Слави ще се оправи,той е печен на ситуациите..
  • 4 Pifff

    17 2 Отговор
    И когато завали моя си моя, падат ли мъгли моя си моя.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Хвалипръцковист

    21 6 Отговор
    Абе, къде е джипката?

    Коментиран от #15

  • 7 Чичак

    12 7 Отговор

    До коментар #5 от "ИМПИЙЧМЪНТ":

    Бойко да му е шофьор и слуга

    Коментиран от #9

  • 8 Highspirited

    8 11 Отговор
    Всъщност е знаел че ще бъдат 2 ра пилитическа сила. Човек със съвпад Плутон- Уран в наталната карта е предопределен да разбие установените системи. ТОВА И ЩЕ НАПРАВИ
  • 9 Пунта Мара

    22 12 Отговор

    До коментар #7 от "Чичак":

    Бойко - новобранец на Радев. Падни, стани, равнис, миирно!!! Ха ха ха
  • 10 Провери пред

    4 6 Отговор
    панелната си гарсониерка! Може да е там??
  • 11 Пунта Мара

    14 10 Отговор
    Бойко - новобранец на Радев. Падни, стани, равнис, миирно!!! Ха ха ха
  • 12 Доберман

    7 0 Отговор
    Доберман говорещ
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 напротив

    21 9 Отговор
    Напротив Слави , от години говори а днес и най-отчаяните българи видяха, че само 17% изправени и активни българи са достатъчни, за да започне биг боса да се кръсти панически, като набожна бабичка. От 100 г. Б-я е във хватката на комунизма ГЕРБ бе последната му мимикрия, тръгна като утопия, мина през, масови убийства без съд и присъди - 1944 г. След това 45г. реален уж социализъм и сега 32 г. реален бандитизъм. Само в Б-я мафията си има Държава и това не е шега а реалност. Спечелена е само първата битка, от много време, всичко предстои.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Димитър Ганев, какъвтие проблема??

    18 10 Отговор
    Повярваха му хората, а на такива като теб, работата вие да Риете и ПЛЮЕТЕ!! За това ви Плащат работодателите!!
  • 17 Педя чов лакхой

    13 14 Отговор
    Имаше такъв филм преди години - "Тя танцува само едно лято". Славчо няма да има и едно лято. Максимум 2-3 месеца до следващите избори и вече няма да е звезда. Все пак ще влезе в следващия парламент но ще стои като препик.но мушкато на прозорец и ще намира кусури на управляващите защото той само това може.
  • 18 Истината за

    16 7 Отговор
    Около чалгата не остана празно място!Отпред пътя му огрява пътя петолъчката,отзад-полумесец.Отляво развяват знаме на дъгата,отдясно пиратски флаг с череп и кости.И всичко това за "благото" на българският народ.Какво единение само около Бай Чалга,какъв консенсус около клоуна на мутрите,опростачил поколение българи.
  • 19 J Y Moineau

    18 8 Отговор
    Каквото е трябвало да промени, Слави вече го е променил. Промени мантрата че ГЕРБ са незаобиколими.
  • 20 И се

    11 3 Отговор
    покри психопата , играещ го силен !
  • 21 ГАНИ

    10 9 Отговор
    Слави не е очаквал да получи такъв резултат от изборите, това го свари неподготвен. Дали ще направи ревизия на управлението на ГЕРБ, дали ще смени разните калинки и началници от ГЕРБ, дали ще повиши пенсии / заплатите на администрацията ББ го повиши достатъчно/ дали ще има реформи със знак + .Много неизвестни за сега, дано заедно със всички останали против ГЕРБ стане нещо по добро.

    Коментиран от #23

  • 22 Добре де

    13 7 Отговор
    След толкова много протести срещу мутрите, кой ще протестира през зимата, когато се разбере че Слафи е поредния фейк..???
  • 23 онзи

    11 11 Отговор

    До коментар #21 от "ГАНИ":

    Напротив очакваше, гледай предаването му с гост Дикоф. Датата 04.04.21 г. е истинския 10 ноември, това ще бъде историческа дата от българската история. Слави и Радев ще преобърнат нещата. Гответе се за нови правила, валидни в нормална европейска държава.
  • 24 -------

    8 5 Отговор
    Трифонов работи за Глобалистите и ще следва техния план. Глобалистите си подменят слугите когато биват намразени от народа. Още в деня на изборите каза че има симпроми на ковид.

    Коментиран от #30

  • 25 Закривай всички

    12 4 Отговор
    Всички агенции на ГЕРБ да се закриват.
  • 26 Защо питам

    5 5 Отговор
    Защо си трайка за беззаконното изсулване на БМБ от парламента. Мълчанието е съгласие.
  • 27 Един друг

    10 4 Отговор
    Народа български се отличава с изключителна простотия и елементаризъм.Има едни хора които проучват и проследяват това и точно това му предлагат.После беднотия,грабеж безредие и мрънкане.
    Трифонов го финансират и избугват от дълго време и от една година никой нищо лошо не казва за него.
    А ако не знаят известните политолози кой с кой ще управлява да отидат да пштат в едно източно посолство.Там контролират всички партии без тази на Софиянци вероятно.

    Коментиран от #46

  • 28 Дфк

    7 4 Отговор
    Тази подлога на Герб всеки ден ли му плащат да говори глупости, грозник
  • 29 ТОЗ

    7 3 Отговор
    ТУЙ ПИШЛЕМЕ ОТ КОГА ВЗЕ ДА РАЗБИРА ОТ ПОЛИТИКА ,,ЧЕ ГО ТИРАЖИРАТЕ НАВСЯКЪДЕ СМЕШНИЦИ ЖАЛКИ.
  • 30 ТОЧНО

    4 2 Отговор

    До коментар #24 от "-------":

    СЦЕНАРИСТИТЕ СЕ СКЪСАХА ДА КРАСТОСВАТ РЪЦЕ В ПИРАМИДИ ,КОГАТО ДАВАХА ИЗЯВЛЕНИЕ В ИЗБОРНАТА НОЩ,ОСОБЕННО ОНОВА ЛЕКЕ БАЛАБАНОВ МЯСТО НЕ МОЖЕШЕ ДА СИ НАМЕРИ ДА ПРАВИ ПИРАМИДИ С РЪЦЕ ВИЖТЕ ГИ В ЮТУБЕ.ГЛОБАЛИСТКО-САТАНИСТКИ ПОДЛОГИ.
  • 31 Амед Азнавур

    3 3 Отговор
    очаквал е и затова е на тази позиция. Слави е професионалист а политиката е цирк та му е лесно
  • 32 Българин

    2 2 Отговор
    България спешно се нуждае от ОСНОВЕН РЕМОНТ !! За това както в една къща трябва да се изрие всичко старо и да се замени с ново ! Но всички тези сладури които бяха на изборите е абсурд да влязат в новата ремонтна бригада !! истински ремонт могат да направят само много сериозни професионалисти а не сбирщина от изсмукани от пръсти индивиди!!!!!
  • 33 Слави трифонов

    1 1 Отговор
    Очаквах,очаквах.Бате Доги и Червената Звезда от Лондон са ми обещали да бъда велик политик
  • 34 Езотерикът

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "пожелание":

    Куртев пред БЛИЦ на 4.4.2021:
    Близнаците навлизат в опасни конфигурации с Нептун, особено за родените на 10, 11, 12 ,13, 14 и 15 юни. Това означава, че Бойко Борисов го очаква един труден изборен период, през който като лидер на своята партия може да допусне грешки.
    Корнелия Нинова, която е представител на Козирог, да очаква „удари под кръста“.
    Сериозни трусове за „Има такъв народ“ на Слави Трифонов, който е под знака на Везни, тъй като периодът за тази зодия е проблемен във всяка една сфера от живота, може да очаква дори разцепление в неговата партия.
    Епохата на Водолей е благоприятен за зодия Риби, но изисква много бдителност за родените през третата декада, чийто представител е Ахмед Доган, въпреки това ДПС ще получи това, което е заложила в политическата си стратегия.При рибната коалиция ВОЛЯ и НФСБ (лидерите са представители на Риби), Водолей дава знак, че могат в объркването си да приложат и предизборни измами.
    Подобна е и звездната карта на ВМРО. Въпреки добрите благословии за Дева, Христо Иванов от „Да, България" го очакват проблемни ситуации.
    Мая Манолова, която е в първа декада на Телец я очакват много предизвикателства и изненади.
    Като цяло , нито една партия няма да получи това, което желае. От което следва трудно съставяне на парламентарни конфигурации и правителство.
  • 35 !!!?

    5 2 Отговор
    Шута може да се окаже най-голямият балон в постсоциалистическия период в България - изразител на желанието на Андрешко: Я не сакам на мене да е добре, а на Вуте да е зле !!!?
  • 36 ралф

    4 1 Отговор
    жестока конкуренция при номинациите за наградата Златен ибрикъ
  • 37 тоз пък

    3 1 Отговор
    абе ,мите ,още преди да е започнало ,всички даваха 17 % на ИТН , ти спал ли си пак или си бил болен от грип
  • 38 xxx

    3 4 Отговор
    Мутрата Слави се покри в миша дупка! Пази Боже, такъв да управлява България!

    Коментиран от #40

  • 39 4444

    2 0 Отговор
    Славитата са правили проучване и са били първа сила. Възраждане също са правили собствено и пак ИТН са били първи. А този мухъл е безработен
  • 40 444

    0 1 Отговор

    До коментар #38 от "xxx":

    Ти къде искаш да е слави като парламента не работи. Гербер с отрицателно ай кю
  • 41 Аз гласувах

    5 3 Отговор
    Гласувах за Слави, защото всички други, които имаха шанс да влезнат в парламента, са старите, познати от 20-30 години мутри, дето нищо не направиха за толкова време, само се връткаха в управлението на Бг. Аз искам промяна, не искам претоплени манджи, всички, които са срещу Слави, са за запазване на статуквото. Аре няма нужда!
  • 42 МДА

    4 3 Отговор
    Този Ганев е ЛУД защитник на ГРОП. Вижте резултатите на ТРЕНД, НЕГОВАТА АГЕНЦИЯ винаги медиите на Пеевски му поръчваха изследванията. Винаги 24 часа. А и тъста му е зам министър от ГРОП.
  • 43 Хама

    1 1 Отговор
    Ти добре си гласувал за Слави ама прочете ли 27 коментар..
  • 44 Сульо

    3 1 Отговор
    Едва ли някакъв случаен rлynak от улицата трябва да го коментира....
  • 45 Фаро

    2 3 Отговор
    Всички от партията гроб на гробището строени по бикини, ще има чанч
  • 46 Сус

    3 2 Отговор

    До коментар #27 от "Един друг":

    Ако беше така,както казваш статуквото нямаше да троши пара из цяла Бълагария да купува гласове по села и паланки.Те не вярваха до последно,че Трифонов ще ги изпържи,защото техните социолози в лакомията си за пари са ги подвеждали постоянно.Това са избори и се наблюдават от международни институции глас народен глас божи
  • 47 Льотчик на Ф-16/ акварел/

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Само казвам":

    И аз казвам:ГОЛЕМИ ГЛУПОСТИ КАЗВА ТОЯ ГАНЕВ!! Каква истинска кампания е провел Слави? С круши и песни?? КЪДЕ МУ СА ИДЕИТЕ, ПРОГРАМАТА, ДИСКУСИИТЕ И АРГУМЕНТИТЕ ЗА НОВА ВЛАСТ?? Той, ГОРКИЯТ, по МИЛОСТ, едва успя да се дипломира със 15 г. закъснение и показваше превъзходството си показно на екрана само срещу нещастния си подчинен Ванката.. За Слави важи известното правило.. ТОЙ НЯМАШЕ КАКВО ДА КАЖЕ И СИ ЗАМЪЛЧА. А знаем, че има ли мисъл, ТРЯБВА ДА ИМА РЕЧ И ДУМИ, С КОИТО ДА Я ИЗКАЖЕ. НЯМА ГИИИИ.... ПРАЗНО Е... ЯЗЪК ЗА ОПИТИТЕ НА ДРУГИТЕ ПАРТИИ ЗА СЛУГИНАЖ НА СЛАВИ-И ТОВА Е ПОКАЗАТЕЛ ЗА ТЯХНОТО НИВО....
  • 48 Коментар

    4 3 Отговор
    Тоя индивид Димитър Ганев е толкова гнусно и продажно същество, че е непоносим, дори само като го слушаш!!! Чуйте предходни интервюта с него от предишни години! Така мазно говори в полза на герб, че човек ще си помисли, а дали тиквата не го е минавал с 200?!
    Когато България се отърве от такива същества като тоя и Флоров, едва тогава ще има подем!!!
  • 49 Нема

    0 3 Отговор
    такава държава!
    Защо ли този на снимката ми прилича повече на алкохолик, отколкото на "политолог"?
  • 50 сороснерес

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "пожелание":

    Coбcтвeници нa Изcлeдoвaтeлcкия цeнтър „Трeнд“ OOД ca Aнacтac Cтeфaнoв, Димитър Гaнeв и Eвeлинa Cлaвкoвa. 320 000 лeвa пoдaри упрaвлявaнoтo oт ГEРБ Миниcтeрcтвo нa вътрeшнитe рaбoти нa любимитe cи coциoлoзи oт т. нaр. Изcлeдoвaтeлcки цeнтър „Трeнд“. Aгeнциятa прибирa пaритe, зa дa прoвeдe нaциoнaлнo eкcпeртнo изcлeдвaнe нa тeмa „Рaннo рaзпoзнaвaнe нa признaци нa рaдикaлизaция c oглeд ocъщecтвявaнe нa рaннa прeвeнция„.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове