Last news in Fakti

21 Април, 2021 15:21 2 756 37

"Има такъв народ" няма да преговаря за кабинет с мандат на ГЕРБ

  • има такъв народ-
  • итн-
  • станислав балабанов

Когато мандатът дойде при нас, ние ще решим какво ще правим, заяви депутатът Станислав Балабанов

"Има такъв народ" няма да преговаря за кабинет с мандат на ГЕРБ - 1
Снимка: БГНЕС

Партия „Има такъв народ“ няма да се отзове на поканата на ГЕРБ-СДС и да води преговори за подкрепа на кабинет с техен мандат. Това заяви пред програма „Хоризонт“ на БНР депутатът от ИТН Станислав Балабанов.

„Поканихме Борисов на изслушване – него го няма. Така че те могат да правят каквото си искат, въпросът е ние какво решение ще вземем. Като сме казали, че няма да се водят разговори за кабинет с тези партии от статуквото, няма да се водят“, отбеляза той.

Балабанов обърна внимание на, по думите му, готвен капан от ГЕРБ за третия опит за съставяне на правителство:

„Когато дойде при нас, ние ще решим какво ще правим и ще стане ясно и ако случайно мандатът отиде в трета партия по избор на президента, бъдете убедени, че тази партия предложи ли кабинет, ще бъде подкрепен вероятно от ГЕРБ в пленарна зала и ще видим една много странна и брутална коалиция. Обърнете внимание на това, това готвят според мен“.


Бел.ред.
Партията на Слави Трифонов - "Има такъв народ" - още от първия ден на новоизбрания парламент отказа да се бори за основното си обещание - мажоритарни избори в два тура.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОТарАК

    7 20 Отговор
    Слави ще направи кабинет-помнете ми думата

    Коментиран от #6, #10

  • 2 хараре

    3 5 Отговор
    Голям и зелен праз!
  • 3 ГруЮ

    17 4 Отговор
    Е па нови избори, само да сложат видионаблюдение и да махнат Константинов и ще са пред бацо
  • 4 шам фъстък

    4 13 Отговор
    Славчо да доведе балерините си,те ще направят подреден кабинет и ще го украсят подобаващо.
  • 5 герб са

    21 1 Отговор
    като онзи израз - ами това прасе кой го иска?
  • 6 Ако направи

    11 2 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК":

    ще се прецака! Те не са глупави и виждат какво им се готви!

    Коментиран от #12, #36

  • 7 кастроли

    0 3 Отговор
    Прав си,пич,женска ръчичка трябва да пипне.
  • 8 ПКПка

    7 1 Отговор
    Ще ходите ПЕША. мишо ПРОФЕСОРЧЕТО ще ви е... на предсрочните избори.
  • 9 ТаУмВзе

    2 9 Отговор
    Аре пак глупости! Къде е чалгарчето куцо на Мутрата куца. Щото на следващите избори ще е пак Какво стана. Ясно е. Закривай.
  • 10 Заю Баю

    8 6 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК":

    Може и да направи кабинет Славуца, но това ще е нещо като мутант направен от орел, рак и щука. Такъв кабинет ще бъде разкъсван от скандали и няма да просъществува повече от 2-3 месеца.

    Коментиран от #11

  • 11 КОТарАК

    3 8 Отговор

    До коментар #10 от "Заю Баю":

    не е точно така-от бесепето и депесето няма да посмеят да го съборят , ако си върши работата

    Коментиран от #22

  • 12 КОТарАК

    0 8 Отговор

    До коментар #6 от "Ако направи":

    няма да се прецака-ако го свалят се прецакват другите

    Коментиран от #16

  • 13 Леле

    2 7 Отговор
    Калин Вельов - министър на културата. Ванката министър на промишлеността. Годжи поема енергетиката. Балерините на ротационен принцип министърки на туризма....Пей сърце...
  • 14 ПЕНКО

    6 10 Отговор
    ТАПАНАРИКУС ТРИФОНИКУС - НИЩО НЕ МОЖЕТЕ ДА РЕШИТЕ - 1/5ОТ ПЛЯМПАММЕНТЯ СТЕ И ДРУГИТЕ СА БеСиПи - 1/6-та ; ДБ -1/ 8 ма; ДуПиСе - 1/9 та ; "ЧУПКА В КРЪСТА НА МУТРИ ОТ МИНАЛОТО" -1 /17 та !!! САМО ГЕРБМОЖЕ ДА ВИ ПОПРЕЧИДА СЕ УСЕРЕТЕ ОТ ГЛАВА ДО ПЕТИ !?!?!?!?

    Коментиран от #18, #32

  • 15 Анонимен

    11 3 Отговор
    Ами преди тях ни е управлявал пожарникар пето от Банкя, чел само Винету, а парите в шкафчето му
    не е с левове, а с евро, смятай колко е пропаднал Бойко Борисов - да зачита чуждата валута пред Българския лев! Пред немските медии дава обяснения за личния си живот, но не и пред българските.., да обижда българските журналисти и да ги нарича мисирки, но обиди към чуждата медия няма... Да обижда българския народ, но да се мазни на западняците...Бойко Борисов е лицемер!
  • 16 Ако направи

    6 3 Отговор

    До коментар #12 от "КОТарАК":

    Помисли, помисли! Като го прецакат и го свалят с едни платени протести, той е в небитието! Пътя им разчистен и се връщат с ореол на главата и големите приказки, че само те могат! В такъв капан, само глупак би влязъл!
  • 17 Пламен

    2 7 Отговор
    Доган ще реди кабинета.
  • 18 Браво по-точно

    2 7 Отговор

    До коментар #14 от "ПЕНКО":

    казано не може. Те ще се о.ерат,но народът жална му майка.
  • 19 оня с коня

    7 7 Отговор
    Депутатът Балабанов твърдо заявява че няма да подкрепи ГЕРБ при съставяне на Кабинет,а аргументът му е че били поканили ББ за Изслушване,а "него го няма".А голата истина е,че "Поканата" на Борисов НЕ Е да бъде Изслушан,А ТОЙ да бъде принуден ДА СЛУША някакви Улични мерзавци с Миризливи крака и шмугнали се СЛУЧАЙНО в Парламента да го Унижават,подиграват и Репликират!И да е ясто:ГЕРБ НЕ ИСКАТ да правят Правителство,ГЕ+РБ искат СЛАВИ да състави такова и дори му предлагат Гласовете си БЕЗ ВСЯКАКВИ Условия...за разлика от БСП!

    Коментиран от #25

  • 20 Тошко Африкански

    6 6 Отговор
    Просто очаквахме да сме четвърти и нищо да не зависи от нас ,а само да мрънкаме.Не знаем какво да правим и най-важното е ,че сега каквото и смешно правителство да направим всички ще гласуват ЗА за да ни гледат сейра.И съм потънал в земята от срам ,защото щяхме да оправим България ,ама сега като не знаем какво да правим много лошо.Срам ни е от родителите ни,децата ни ,целия български народ.

    Коментиран от #24

  • 21 Анонимен

    7 3 Отговор
    Месеца на Афродита започна добре, смениха наглата Гербаджийска П.K.П и сложиха поне читава жена от ИТН за пост председател на народното събрание. Б.Б пък играе цирк да замаже очите на хората, но и той няма много,много време за съставяне на правителство, изтече ли срока Президента деликатно ще му покаже, че е вън от управлението, нека поне на следващите нови партии да им се даде възможност да управляват и съставят правителство. Не подценявайте ИТН, понеже е нова партия и втора политическа сила, която спокойно може да се коалира и да направи правителство без ГЕРБ - Костовското СДС и ДПС. Не искаме България да бъде управлявана от ГЕРБ - СДС!
  • 22 Заю Баю

    5 2 Отговор

    До коментар #11 от "КОТарАК":

    Първото за което ще се скарат е субсидията от 1 лев на глас. И ДПС и БСП няма да са съгласни щото тия милиони не са за изпускане. И всяко гласуване ще се предшества от големи скандали и пазарлъци щото гласовете на Славчо няма да стигат за нищо. И няма да могат да приемат каквото и да е без благословията на Нинова и Доган.
  • 23 демократ

    1 0 Отговор
    Станиславе, все пак помислете за това мало/ умно/ предложение за любен дилов- СИН и калин незнам кой си!Думата ми е за Вашия кабинет.

    Коментиран от #26

  • 24 Абе

    7 1 Отговор

    До коментар #20 от "Тошко Африкански":

    че си срам е видно от написаното, по скоро от надрасканото, щото написаното има смисъл, а надрасканото отговаря напълно на бълвоча ти!

    Коментиран от #30

  • 25 ПКПка

    6 3 Отговор

    До коментар #19 от "оня с коня":

    А ти си по-прост и от МЕН!

    Коментиран от #27

  • 26 Анонимен

    6 1 Отговор

    До коментар #23 от "демократ":

    Любен Дилов - син е един гербаджийски обикновен боклук, подкрепата за него идва предимно от лозенецските помияри
  • 27 Това

    3 1 Отговор

    До коментар #25 от "ПКПка":

    беше добро! 😂 Извадил една дума от контекста и направил коментар около нея! Много си прав!
  • 28 Матей

    2 1 Отговор
    Бочо се надява някой шаран да налапа въдицата,хвърлил е щедро захранка и чака.Само да не излезе някой монстър,на следващите избори.Или пък нови протести,ако направят някое калабалък-правителство,орли,раци и щуки.Защото едно правителство,доминирано или подкрепено от герб ще е пълна скръб.
  • 29 Един от Вас

    7 1 Отговор
    Само така момчета,както казва Цанов :Напред и нагоре!Когато имате кауза тази кауза е Истина,България,Народа! Вратите ще се отварят пред Вас и ще постигнете много и ще върнете хората българите ,които от ЧУДО избягаха по целия свят!!!Успех и само напред и нагоре!
  • 30 Тошко Африкански

    2 4 Отговор

    До коментар #24 от "Абе":

    Добре де след обявяване на резултатите от на изборите Ти чу ли нещо свястно от моята уста Чу ли едно нещо което аз казах и беше издържано по смисъл Или по литературно значение няма и да чуеш просто куриозното в случая е че каквото и правителство Да излъчим в момента дори Ванката да е министър-председател а Краси Радков министър на вътрешните работи а Невена Цонева министър на отбраната дори такова правителство да бъде пак всички партии Ще гласуват за само за да не се смеят

    Коментиран от #31

  • 31 Нещо не разбра

    4 1 Отговор

    До коментар #30 от "Тошко Африкански":

    ли? В предният коментар беше написано всичко!
  • 32 Ех пенко

    6 0 Отговор

    До коментар #14 от "ПЕНКО":

    Пенко, вожда ще го гледаш вече на снимка
  • 33 Бай Миле

    3 2 Отговор
    Ами вместо да разсъждаваш за готвения капан,то вие имате думата преди него.Само да не излезе,че излъгахте толкова много гласували за вас.Поемете си отговорноста и започвайте да съставяте правителство.Това не ви е някакво Шоу а е на истина.Никой не прави партия,за да гласува два закона в парламента и да каже Чао-свършихме си работата.Ако излъжете избирателите си,ще станете по мразени и от Толупа Борисов.

    Коментиран от #34, #35

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Нема

    0 1 Отговор

    До коментар #33 от "Бай Миле":

    се пуашиш Милчо! Всичко с времето си! Статинките, няма нищо да променят!
  • 36 Дядото

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "Ако направи":

    Червеното задкулисие е голямо, а Слави Трифонов и неговия заместник Тошко Африкански ще се окажат червена патерица на руската партия Бсп и техния президент другаря Радев Решетников. Пет пъти бе по добре да се гласува за Демократична България, вместо шоуто Слави. Те нямат с кой да управляват държавата и се крият като мишки. За капитана на потъващия кораб Бсп и Корнелия Нинова техноимпексова няма никакво спасение, очаква ги последното място в класацията при едни предсрочни избори. А вместо партийката на отровната и токсична Мая Манолова Пеевска в парламента беше по хубаво да беше влезнала в парламента партията Републиканци за България.
  • 37 Дядото

    1 1 Отговор
    Червеното задкулисие е голямо, а Слави Трифонов и неговия заместник Тошко Африкански ще се окажат червена патерица на руската партия Бсп и техния президент другаря Радев Решетников. Пет пъти бе по добре да се гласува за Демократична България, вместо шоуто Слави. Те нямат с кой да управляват държавата и се крият като мишки. За капитана на потъващия кораб Бсп и Корнелия Нинова техноимпексова няма никакво спасение, очаква ги последното място в класацията при едни предсрочни избори. А вместо партийката на отровната и токсична Мая Манолова Пеевска в парламента беше по хубаво да беше влезнала в парламента партията Републиканци за България. Време е най старите и кагабейски партии Бсп, Дс и Дпс да се оттеглят завинаги от политическия хоризонт в отдих.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове