Last news in Fakti

25 Април, 2021 13:32 2 317 86

Атлантическия съвет призова за бързо одобрение на военния протокол между България и Румъния

  • нато-
  • атлантически съвет-
  • въздушно пространство-
  • министерство на отбраната-
  • румъния

Документът би позволил самолети на трети държави от НАТО да изпълняват операции по охрана на въздушното пространство на двете страни

Атлантическия съвет призова за бързо одобрение на военния протокол между България и Румъния - 1
Снимка: БГНЕС

Призив за бързо одобрение на военния протокол между България и Румъния отправиха от Атлантическия съвет. Документът беше подписан преди близо месец и би позволил самолети на трети държави от НАТО да изпълняват операции по охрана на въздушното пространство на двете страни. По данни на депутати в новия парламент документът не е бил представен за ратификация. Това стана повод и за внасяне на депутатски въпрос към министъра на отбраната в оставка Красимир Каракачанов, предаде БНР.

Атлантическият съвет призовава дори и в сегашната политическа ситуация „протоколът да се придвижи спешно за ратификация“. За да може охраната на българското въздушно пространство бързо да бъде усилена.

Причината, според Съвета, е ситуацията, в която Русия продължава да струпва оръжие около Украйна. Промяната е в протокол към споразумение от 2011 година между България и Румъния, уточняващо провеждането на презгранични операции за охрана на въздушното пространство. Така, ако самолет на трета държава от НАТО, базиран в Румъния, трябва да изпълни операции по охрана на въздушното пространство, той ще може да прелети и над България.

Още при подписването на документа, преди близо месец в Русе, заместник-министърът на отбраната Атанас Запрянов е посочил, че това е начинът за засилване на сигурността не само на двете държави, но и на въздушното пространство на НАТО.

В скорошен анализ, публикуван на сайта на базирания в САЩ Институт за Близкия изток, експертът по отбрана Михаил Найденов посочва, че това е важна, но „закъсняла стъпка за укрепване на съюзническата въздушна охрана“. Найденов се надява, че след като споразумението бъде ратифицирано и от двата парламента, „този участък от въздушното пространство на съюзниците да бъде много по-добре защитен от руски нарушения“.

Докладът за състоянието на отбраната за 2020-а също отчете, че Черноморският регион е сред основните източници на напрежение. А стратегически военен баланс сега е в полза на Русия и е една от най-големите заплахи пред сигурността на България. Беше посочено и че страната ни участва активно в изграждането на т.нар. адаптираното предно присъствие на НАТО в региона, и че през 2020-а заработи военноморският център във Варна, който е част от Военноморското командване на НАТО.

От март Балканите и Черноморският регион са домакини на военно учение на САЩ и НАТО. България ще е част от това учение през май и юни. На полигоните „Црънча“, „Ново село“, „Корен“ и зенитния полигон „Шабла“ ще има бойни и тактически стрелби.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 zeus

    92 23 Отговор
    Да затвърдим американската окупация с една дума.

    Коментиран от #41

  • 3 ТаУмВзе

    96 15 Отговор
    СЮЛЕЙМАН ПАСИ ДА СЕ ИЗГОНИ ВЕДНАГА ОТ БЪЛГАРИЯ! САМО ВОЙНА НИ ТРЯБВА, ЧЕ СЕГА НЕ Е ВОЙНА ДЕ. Сороидчета ДОЛНИ!

    Коментиран от #82

  • 4 Ивайло

    91 14 Отговор
    Националните предатели от този "съвет", кога ще ги вкарват в затвора?
  • 5 Последния Софиянец

    84 15 Отговор
    Да ги пратят тях на фронта ,като напират толкова.
  • 6 Кви са тия

    64 9 Отговор
    Царвули на храниюка
  • 7 Ланс Линк

    72 8 Отговор
    За 30 сребърника тези са готови да затрият България
  • 8 no name no face no number

    63 8 Отговор
    Тези държавни предатели трябеа да се арестуват
  • 9 хаберих

    58 8 Отговор
    Документът би позволил самолети на трети държави от НАТО да изпълняват операции по охрана на въздушното пространство на двете страни.СТАВА ВЪПРОС ЗА САЩ. НА ТЪПИТЕ ЯНКИ ИМ ТРЯБВА ТЕРИТОРИЯТА НИ,ЗА ДА МОГАТ ДА ГЛЕДАТ ПОД ПОЛАТА НА РУСИЯ. БЪЛГАРИТЕ НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВАТ. ТОВА Е ИСТИНАТА. БЪЛГАРИЯ В БЪДЕЩЕ ЩЕ БЪДЕ РАЗРУШЕНА ОТ РУСКИТЕ РАКЕТИ.
  • 10 Българка

    60 10 Отговор
    Страхувам се, че "пътят към ада е постлан с добри намерения". Не съм специалист в областта на външни и военна политика, но няма ли с това България да стане враждебна за Русия точка. И кой ни гарантира, че от НАТО наистина са добронамерени към малка България, а не разширяват геополитическо и икономическо влияние? Кой ни гарантира, че това е само с цел отбрана при евентуална руска агресия?
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 мъкаааа

    63 8 Отговор
    Тези национални предатели от Атлантическия съвет трябва да бъдат обесени незабавно!
  • 13 дедо Флашко

    57 9 Отговор
    Американците дават оръжия и техника на Украйна,а на България не дават нищо. Защо? Платили сме изтребители. Няма и помен от тях. А Украйна не е и в НАТО. Нещо не е наред в картинката.

    Коментиран от #28

  • 14 Искаме референдум

    56 10 Отговор
    За напускане на НАТО и неутралитет при война с Русия
  • 15 667

    39 11 Отговор
    За да предизвикат Русия да ни смаже
  • 16 любител

    43 8 Отговор
    пак лъжа русия изтегли войските и които бяха струпани по границата.защо се публикуват данни с неверно съдържание нали е наказуемо или така е наредило някое герберче.
  • 17 Ответен удар

    42 9 Отговор
    При разпалване на война в Европа, Русия трябва да удари Америка
  • 18 не мерси

    53 9 Отговор
    Атлантическия съвет са 5-6 души на кръс+ 20 ина активисти, всички от старата БКП номенклатура или роднините им.
    Но искат да наложат решение за 7 млн. българи и да ги направят пушечно месо и заложници на американо- албионските интереси.

    Само с референдум народа трябва да реши дали иска да умира и воюва, като осъществява военни агресии на нато за икономическите интереси на сащ, албионците, германия, франция, белгия, холандия...

    Дистатъчно сме им осигурявали евтини гастербайтери за " западните им плантации, строежи, тирове" след реформите им 30 години в България.
    Сега и да станем пушечно месо за техните интереси, щото атлантическия съвет, получава добро спонсориране и заплащане да им прокарват интересите на нато, сащ, албионците, западноевропейците...
    Не мерси, атлантическия съвет да ходи да се бие в украйна, ирак, афганистан, сирия, да заплашва русия, китай и т.н.
  • 19 нннн

    49 18 Отговор
    Атлантическия съвет - в средата на Атлантика. Без спасителни пояси !
  • 20 Спешно

    36 31 Отговор
    трябва да се арестуват и съдят изменниците на Родината. Това са русофили, предимно застаряващи полковници и генерали от времената на СССР. И до ден днешен водят противодържавно дейност в полза на Кремъл вместо да си гледат внуците.

    Коментиран от #23, #25

  • 21 любител

    41 10 Отговор
    до кога разни депутати-дупедавци ще решават важни работи без референдум за бъдещето на Б-я.и защо трябва да станем пушечно месо заради стремежа на краварите да се настанят по близо до русия. и кой освен русия ще ни помогне ако тръгнат чалмите срещу нас.
  • 22 Не знам

    4 20 Отговор
    Качеството на коментарите много падна. При Пърдялко от Пик нямаше толкова много улигофрения. Матриала се упростачва експоненциално от ден на ден.

    Коментиран от #32, #35

  • 23 Абе джендър

    17 26 Отговор

    До коментар #20 от "Спешно":

    Нали ако гръмне някой с пистолет ти ще напълни памперса първи

    Коментиран от #64

  • 24 Хахаха..

    25 30 Отговор
    Щом Русия е основната заплаха за сигурността на България,спрете планетата,искам да сляза.Не ми се пътува в едно купе с д.били..
  • 25 pepy

    49 31 Отговор

    До коментар #20 от "Спешно":

    "... Това са русофили, предимно застаряващи полковници и генерали от времената на СССР..."

    За съжаление не са само тези военни, които имат контакти със старите и новите специални служби...


    P.S. Кремъл се уреди с пожизнен президент /диктатор/, а "ШМАЙЗЕРЪТ" трябва да се махне от Княжеската градина - решение № 19/25.02.1992 на СОС трябва да се изпълни.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 ЧОКИ

    32 21 Отговор
    НЕ ДОПУСКАЙТЕ ДА ВИ ВЪВЛИЧЪТ ВЪВ ВОЙНА,БОЙКО ОБЕЩА ЧИСТО МОРЕ.ИЗЛЪГА,НАС НИКОЙ НЕ НИ НАПАДА, ИМАМЕ ПРАВО НА ИЗБОР ЗА НАТОВСКИТЕ ВОЙСКИ. НЕ ИМ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ДА БЪДЕМ ФАКТОР ПРОТИВ РУСИЯ , А ТОВА ЦЕЛЯТ
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 безпартиен

    22 13 Отговор
    Ама толкова сме обрани,че никой няма да се навие да ни напада!Просто сме останали само територия с население и то предимно старци и цигани!Като ни завземат кой ще им работи?Старците не могат,а циганите....?Те кога ли са работили последните 32 години?
  • 30 Домати с лук

    26 17 Отговор
    Ще се сетиш! Ние сме машата в ръцете на краварите, с която ръчкат руската мечка и след като я ядосат познай кой ще изпере пешкира - Булгари-стан. Краварите са чиста вода ненапита.

    Коментиран от #31

  • 31 Дядо Иван

    15 15 Отговор

    До коментар #30 от "Домати с лук":

    всичко вижда и как няма да пусне по ракета по американските бази в България след като са заплаха за Русия.
  • 32 воювай но сам

    25 18 Отговор

    До коментар #22 от "Не знам":

    Абе човек никой не те спира да се запишеш доброволец в нато, да идеш да биеш в украйна, да се зпишеш при " борците за демокрация от идил" да се биеш в Сирия, да бомбардираш цивилни хора в Сърбия.

    Като искаш атлантическо нато да заплашваш, да нападаш суверенни държави, да подкрепяш терористи и десносекторовци фашисти- Сърбия, Ирак, Иран, Афганистан, Либия, Египет, украйна отивай, никой не те е спрял.

    но да пишеш, че хората, които не искат да воюват, да бъдат пушечно месо и да нападат други държави за интереса на сащ, англия, германия, франция, белгия, холандия и още няколко западни олигархии, са били елементарни глупаци, най малкото е глупове, като те чете човек.
  • 33 митака

    21 21 Отговор
    СЛАВА НА РУСИЯ!
    ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!
  • 34 Бесен Язовец

    25 29 Отговор
    Охраната на въздушното небе не е безплатна, този съвет шпионски обслужва чужди интереси шпионско НПО!!! Колко милиона ще струва охрана на небето от НАТОвци!

    Коментиран от #36

  • 35 Домати с лук

    17 1 Отговор

    До коментар #22 от "Не знам":

    Опростачен Олигофрен научи правописа и тогава давай краварските си съвети.
  • 36 митака

    10 27 Отговор

    До коментар #34 от "Бесен Язовец":

    Много точно!
    Кой ще ни напада не виждам? Пък и който да е трябва да почака, щото сега самолетите ни се пекът. Нападайте ни след две години. За по сигурно ний ще ви се обадим.
  • 37 Петко Славейков

    13 27 Отговор
    "Кат Русия няма втора тъй могъща на света ...!"

    Коментиран от #43

  • 38 баба Ванга

    16 23 Отговор
    "Нема Америка да ни помогне, пак Русия ке ни спаси!"

    Коментиран от #55

  • 39 ха ха ха

    18 2 Отговор
    Мъжът на Мая Манолова, Ангел Найденов е член на тоя предателски съвет... наблюдавайте я!
  • 40 войнолюбци

    22 19 Отговор
    Атлантическия съвет, кои са тия? и през колко фондации на шорош, християн- демократите, демократо- републиканците са минали?

    и какво са направили за българите и за света?

    Щото последните 30 години атлантическия блок нато извършва само военни агресии и подкрепя терористи от идил и десен сектор, като ги нарича " борци за свобода и демокрация"- Сърбия, Ирак, Либия, Сирия, Украйна и т.н..

    атлантическия съвет, дето нито знам кой им плаща заплатите, нито кой им дава директивите, нито за какво се борят, ми заявява, че трябвало да стана пушечно месо, щото нато обграждали с военни бази с нападателни оръжия в държави като украйна, полша, литва, латвия, естония, румъния и заплашвали Русия по границите и.

    и ако Русия се защитавала от агресията на нато и атлантическия съвет, всичките като мен българи трябвало да бъдат пушечно месо за интересите на сащ, англия, германия и още няколко западни държави от г-7.

    Какво търсят военните на сащ, англия, германия, франция в Черно море и на границата с Русия, като държавите им са на над 2000 км. от Черно море?
    Ако искат нато да воюват и да нападат Русия да си я нападат от техните държави и с техните граждани, да вземат целия атлантически съвет да го въоръжат и да го пращат на границите с Русия..
  • 41 БГ ЕС НАТО

    21 7 Отговор

    До коментар #2 от "zeus":

    Да ви тикат предателите в затвора

    Коментиран от #65

  • 42 Бесен Язовец

    14 31 Отговор
    Ма тук в тая колония някоя соросня бая ви заблуждава, че има но безплатно свързано с НАТО единственото безплатно е, че Костов подари 4 бази на краварите единственото място на света дето не плащат наем за бази е тук! Безплатно беше при,, Варшавския договор "при чичо Сам всичко си има цена!
  • 43 pepy

    30 8 Отговор

    До коментар #37 от "Петко Славейков":

    Стихотворението се ПОСВЕЩАВА на руския народ и започва обаче така:

    "
    Руский цар е на земята
    най-велик, над всички пръв,
    ..."

    Някои обаче затриха както царя, така и целия му род... Днес други се опитват да величаят убийците и манипулират...


    P.S. Кремъл се уреди с диктатор, а "ШМАЙЗЕРЪТ" трябва да се махне от Княжеската градина - решение № 19/25.02.1992 на СОС трябва да се изпълни.

    Коментиран от #44

  • 44 славейков

    9 22 Отговор

    До коментар #43 от "pepy":

    А кой затри руския цар?

    Чул ли си за Троцки, Ленин, Свредлов, Зиновиев, Каменев англосаксонско- ционисто- болшевиките, отглеждани в германия, анлия, сащ до 1917 г.
    Знаеш ли кой им е плащал масрафите докато са живеели там- едни англосаксонски и ционистки( нов сион- нов световен ред) олигарси банкери, техни фондации и спецслужби.

    Знаеш ли кой е спонсорирал хитлер да дойде на власт- е същите англосаксонски и ционистки олигарси( евреи ционисти, и не им е дремало за другите евреи от концлагерите, както фарисеите, садукеите разпънаха Исус, който пак беше евреин).

    Коментиран от #54

  • 45 Американец

    5 11 Отговор
    Понеже агентите на Путин раздухват един дребен факт от края на ВСВ, а именно, че видите ли, защото сме лоши и зли, сме бомбардирали София и други населени места и подминават факта, че хвърляхме и играчки за децата, ние решихме да направим така, че да се наложи на руснаците да ви бомбардират. Да видите кой добър и кой лош.

    Коментиран от #48, #86

  • 46 Аман

    15 9 Отговор
    Айдее, радикалната "евроатлантическа секта", подготвя България за пушечно месо срещу Русия.
    Тази радикална секта от "евроатлантически джихадисти" няма ли кой да я разследва,финансиране, съд, присъди и затвор за чуждите шпиони.
    Може ли българофоби да не бъдат разследвани, чии интереси защитават.
  • 47 Съвет

    14 9 Отговор
    Хайде всички американофили на хранилка на посолството на САЩ доброволци в армията на НАТО. На първа линия да дадат пример. Да им свирят куршумите покрай ушите. Ако искат война да не замесват България. Българските предатели работещи в интерес на САЩ скоро ще отидат в затвора. Народа война не иска и без война сме мвого зле.
  • 48 факти

    15 8 Отговор

    До коментар #45 от "Американец":

    Никакви агенти на Путин няма.

    Фактите са, че през 1943- 1944 г. англо- американските съюзници бомбардират цивилни сгради в София и избиват цивилно население- деца, жени, мъже, възрастни хора. Не бомбардират военни обекти, а трепят всичко наред в София с бомбардировки.
    Както сегашното им нато трепеше с бомбардировки цивилни обекти и хора в Сърбия, Ирак, Афганистан, във Виетнам армията на сащ трепеше цивилни хора с отровния " оранжев агент" и т.н.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Мръсната сороснята

    5 16 Отговор
    с програмката за лайкове обучена да мамишолира!
  • 51 Професора

    11 29 Отговор
    Долните ликвидираха бг армията 2004 г. и ни напраеиха пазар на НАТО!
  • 52 Неутралитет

    8 12 Отговор
    За какво е готвена България, без илюзии?

  • 53 Атлантически Съвет??? Кои сте вие, чеще

    12 17 Отговор
    Нареждате назидателно какво да се случва в държавата??? Като какви???

    Коментиран от #57

  • 54 pepy

    24 5 Отговор

    До коментар #44 от "славейков":

    "... Чул ли cи зa Трoцки, Лeнин, Cврeдлoв... Знaeш ли кoй им e плaщaл мacрaфитe... oлигaрcи бaнкeри, тeхни фoндaции и cпeцcлужби..."

    Така... и по тази причина, като оставим настрана другите зулуми на болшевиките, МУМИЯТА продължава да стои в центъра на Москва и чрез нея заблудените да се кланят и оказват почит на aнглocaкcoнcките и циoниcтки oлигaрcи... Те това е най-веселото... и една от причините да чета ФАКТИ...


    P.S. Кремъл се уреди с пожизнен президент /диктатор/, а "ШМАЙЗЕРЪТ" трябва да се махне от Княжеската градина - решение № 19/25.02.1992 на СОС трябва да се изпълни.
  • 55 Русия

    7 9 Отговор

    До коментар #38 от "баба Ванга":

    ще ни спаси ама друг път,. ако иска. То и без това не е предвидено тука да останат хора за спасяване, само територия и тук-там някой "атлантик " за прислуга.
  • 56 Атлантически Съвет??? Кои сте вие, чеще

    12 13 Отговор
    Нареждате назидателно какво да се случва в държавата??? Като какви???
  • 57 Евроатлантици

    12 14 Отговор

    До коментар #53 от "Атлантически Съвет??? Кои сте вие, чеще":

    Радикални джихадисти без род и Родина, искат да продат България на чужди интереси.
    А ние и децата ни да умираме в името на САЩ, защото те живеят на гърба на американския данъкоплатец.
    А техните деца са в САЩ и Лондон.
    Сега докарват 28 000 хиляди чужди войски в България "Защитник на Европа", от кого се защитава Европа, от Русия?
    Къде е Варшавският Договор?
    Няма го, защо НАТО го има.
    Кога Турция е пазила небето на България?
  • 58 GnG

    12 20 Отговор
    А, къде е СУВЕРЕНИТЕТА ?!

    Народното събрание да се се самосезира и да вземе решения !

    Няма ВОЕННА обстановка, че да е нужно ЧУЖДИ самолети да летят когато си поискат над България !

    Така наречените "съюзници" могат да започнат да свалят самолети, а после България ще е виновна !
  • 59 Бесен Язовец

    9 28 Отговор
    Българската соросня си обича мизерията и да, се кланя. НАТО са едни вехтошари и никакво небе не могат да опазят от руснаците! Със самолетчета хипер ракети не се спират, още няма измислено ПВО което да лови руските хипер ракети. Само молитви помагат срещу руските ракети, естествено ако има кой да чуе молитвите!
  • 60 АТЛАНТИЧЕСКИ WC

    10 16 Отговор
    Марш от Републиката самозванци на хранилка пти сороснята. Куфарчетата и цялата си отровна семка дето сте нароили на летището докато още имате време!
  • 61 ПЕНКО

    5 14 Отговор
    ПРОСТИТУКА ФРОМ БУЛГАРИЯ - НО ЗА КОЛКО ЦРУ ПАРИ ???????????
  • 62 GnG

    9 14 Отговор
    България не е във ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ, че да подписва подобни документи свързани със СУВЕРЕНИТЕТА на България и НЕПРИЧАСТНОСТТА ни към военни действия !

    Не желаем да ни вкарват във ВОЙНА !
  • 63 Затвор за атлантическия съвет!!

    12 14 Отговор
    Затвор за евреина соломон!!

    Коментиран от #71

  • 64 Войни минали под дъгата

    4 8 Отговор

    До коментар #23 от "Абе джендър":

    Някой ако плясне джендъра се опикал на секундата.
  • 65 Отворко

    2 9 Отговор

    До коментар #41 от "БГ ЕС НАТО":

    Гледай да не ти натикат нещо накъде.
  • 66 сноу

    7 4 Отговор
    Имам идея най-дебелогъзия атлантик ,да си завре призовката там дето слънчето не го огрява...
  • 67 Farenhait

    12 24 Отговор
    Соломон Паси е едно престъпниче беше министър на външните работи по време на престъпното правителство на престъпника Иван Костов. Престъпничето Соломон разкри доста тайни на чужди държави които касаят бг нац сигурност! Соломон е шпионин който се финансира зад граница и получава пари за шпионаж.

    Коментиран от #70

  • 68 Фридман

    8 16 Отговор
    Кой ги е назначил този съвет? Какво общо има България с Атлантика? Точно пияницата Бетина и алкохолика Соломон ли ще съветват?
  • 69 Павел Пенев

    12 15 Отговор
    Атлантическия съвет е една от резидентурите на САЩ у нас.Там са събрани нагли гнусни български национални предатели на добра заплата. Те могат да вкарат страната в бойни действия против Русия от което българския народ ще пострада. Затова вън от НАТО и от ЕС, за единна и независима от краварите държава.
  • 70 pepy

    17 8 Отговор

    До коментар #67 от "Farenhait":

    Някои дори не знаят кога Паси е бил външен министър... но го раздават компетентно и надъхано... Перманентното използване на опорки обаче води до някои необратими неща...


    P.S. Кремъл се уреди с пожизнен президент /диктатор/, а недоразумението в чест на "Червената армия" трябва да се махне от Княжеската градина - ТРЯБВА да се изпълни решение № 19/25.02.1992 на СОС.

    Коментиран от #75

  • 71 Коршум

    4 16 Отговор

    До коментар #63 от "Затвор за атлантическия съвет!!":

    А затвор.. кой ще го изхранва.
  • 72 комитата

    5 16 Отговор
    Няма правителство още но протокола бързат да се подпише -че за какво платихме ония тенекии Ф16 и какво ще охраняват границите освен да с е търси конфликт и в някоя рискова ситуация да станем място за проблем
  • 73 Трети страни ???!!!

    9 15 Отговор
    Кои са тези трети страни??? И вторите кои са???
    Абе, янки, я си убитайте крушите от България и Румъния!!! Приберете се в къщи, докато все още можете, здрави и читави!!! Той Боко, затова ли АБДИКИРА и стана набързо “гражданин”, защото му опряха ножа в кокала и не може да овладее ситуацията!!!!
  • 74 Нищо НЯМА да подписваме!!!

    4 14 Отговор
    Демек, да си ЛИГИТИМИРАМЕ на документ, черно на бяло ОКУПАЦИЯТА!!! Нека само да посмеят да прелитат, де!!! Това ще е ВРАЖЕСКО НАПАДЕНИЕ!!!, от което би следвало че, държавите от НАТО, по договор трябва да се намесят и да спрат АГРЕСОРА!!!
  • 75 Rado

    5 12 Отговор

    До коментар #70 от "pepy":

    Ти ли имсш 15 шака + беее смешен соросчо добре че Денис си ги тупка ++ по вътрешен ред да маниполира вота!
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 КОНТРАТА

    9 7 Отговор
    Да ви преведа 10 лв по сметката на сайта и да спрете с маниполацията на лайковете А? А? Соросоидни слугички продавате Република България по цял ден!
  • 78 Gamera

    6 12 Отговор
    Сороснята скоро ще е ОFF! NATO също ще е ОFF!
  • 79 Шерлок Холмс

    7 2 Отговор
    Топно под тази помярска статия от това НПО разни сороси получили положителни лайкове колко ли да е вярно абс маниполацията и се вижда, че лсйковете дири не идват през прокси сървар, а се трупат от Сайта!
  • 80 Психиатъра

    7 2 Отговор
    Трупкай соросе трупкай +събирай стотинки за агнешко нали си прошляк. Само соросите биха се радвали на кривата глава Паси
  • 81 ТОЧКАТА

    8 5 Отговор
    РЕЦИПРОЧНОСТ!!!Да създаде БЪЛГАРИЯ ,,ЧЕРНОМОРСКИ СЪВЕТ,, във Вашингтон и да ,,дава ,, постоянно акъл на Байдън в ЗАЩИТА НА БГ ИНТЕРЕСА!!!!!!
  • 82 кфкфбхе

    1 5 Отговор

    До коментар #3 от "ТаУмВзе":

    Една война няма да е лошо.Аз и всеки който познавам,пипне ли оръжие в такава ситуация го обръща срещу НАТО.Такива безплатни спящибклетки и троянски коне има Русия сред населението,че не ми се мислибкактв екшън ще е в армията.
  • 83 Колев

    5 1 Отговор
    Някой може ли да каже, кой го измисли този съвет, кой му делегира някакви функции, кой му плаща съществуването и каква е тясната му връзка с американския ИСТАБЛИШМЪНТ. Каква е разликата между термина шпиони и тези, които изнасят законно всякаква информация. Защо Русия ни е враг, пък Щатите, които са доказани престъпници в световен мащаб са ни (покровители) и докога ще се правим на тъпаци, за да слушаме съветите на един случайник.
  • 84 Колев

    4 2 Отговор
    Няма ли кой да му каже на този из-д , че с парите, които подарихме на Щатите за осем броя ф16 на чертеж можехме да си купим няколко ЕСКАДРИЛИ по 12 самолета всяка МИГ 29 и нямаше да имаме нужда от никакви неканени гости и никакви па..ри да ни убеждават колко трябва да сме щастливи като колония. За да четем и сушаме този господин трябва да си признаваме, че сме говеда, тъпи и наведени до земи.
  • 85 Бай Шиле

    2 0 Отговор
    Скоро очаквайте Соломон да обяви,че е отровен с Новичок.Мерзавците са изобретателни.
  • 86 Верно ли

    0 0 Отговор

    До коментар #45 от "Американец":

    Их бре, с бомбичките сте пускАли и плюшени мечета, а???Ма.а ви мало.мна продажна!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове