Last news in Fakti

29 Април, 2021 08:45 40 033 161

Осман Октай към ИТН: Честито, вече сте първа политическа сила

  • итн-
  • осман октай

Той препоръча на партията да не участва в провокации

Осман Октай към ИТН: Честито, вече сте първа политическа сила - 1
Снимка: БГНЕС

Осман Октай направи прогноза, че „Има такъв народ“ ще спечели следващите избори.

„Първо, искам да Ви честитя, днес тези формации на задкулисието Ви свършиха чудесна работа за предизборната кампания на предсрочните избори. И да Ви честитя, че вече може да кажем, че сте първа политическа сила на следващите избори“. Така Октай се обърна към депутата Станислав Балабанов в „Студио Хъ“ по Телевизия 7/8.

„Понеже правите каквото трябва и не изневерявате на вашите избиратели, затова хора като Вас с опита зад гърба си от 30 години, още от времето на кръглата маса, която наричам „седянка на задкулисието за съвмешателство“, за да оформят политико-олигархичния модел, наречен „Луканов модел“, всъщност началото на приключването на този модел се сложи с младата енергия миналата година от протестите, които вие отразявахте почти всеки ден“, отчете Октай.

Той препоръча на „Има такъв народ“ да не участват в провокации. „Не участвайте в такива провокации, каквито от БСП отправиха към вас за протеста, нека хората преценят. Вашата тактика по време на протеста беше най-успешна, защото не направихте опит да се явите на сцената, всеки който се натиска там за тази сцена, вече има привкус, че иска да яхне протеста. Особено политическите лица. И аз бях поканен, но не уважих поканата, и затова вие получихте огромното доверие на този протестен вот, независимо кой какво приказва, няма защо да му обръщате внимание“, каза още той.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 241 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 някой си

    214 37 Отговор
    Осман Октай. Чест гост в шоуто на С.Трифонов през годините.

    Коментиран от #25, #32, #36, #63

  • 2 fifi

    207 42 Отговор
    Честито да им е !

    Коментиран от #58, #60, #100

  • 3 Joco

    98 187 Отговор
    гнусар

    Коментиран от #158

  • 4 Севда

    130 216 Отговор
    Всички точки в референдума на Слави са в полза на ГЕРБ и ДПС хихи

    Коментиран от #123

  • 5 Чалгаря

    175 82 Отговор
    Благодарим бай Осман, за топлите думи! Ще те вземем да ни въртиш турски кафета!
  • 6 КОТарАК

    71 91 Отговор
    не-първа щяха да бъдат , ако бяха съставили правителство , и ги бяха свалили след време старите , ако тръгнеха срещу всички с комисии за разследвания . но и едно служебно не пречи за тая работа

    Коментиран от #149

  • 7 3.14К

    111 98 Отговор
    На тези години е грозно да се проявява такава сервилност към новия месия. Разговора му с Балабанов беше инфантилен и жалък.
  • 8 русенец

    144 31 Отговор
    Бе друго си е когато някой от ДПС ти каже ашкоулсун!:)))

    Коментиран от #14, #38, #41

  • 9 Българка

    148 51 Отговор
    От проучване, показано по БТВ тази сутрин става ясно, че ГЕРБ и ИТН са изравнени по проценти, а от запитаните над 1000 българи 60% твърдо ще гласуват, а 21% по-скоро ще гласуват. И с промените на ИК се очаква масово гласуване на предсрочни избори. Надявам се да е така и протестите за промяна да се прелеят в следващо НС

    Коментиран от #19, #40

  • 10 Последния Софиянец

    212 137 Отговор
    Имах съмнения към Слави Трифонов,но той се оказа достоен човек.Не се поблазни от властта и парите.

    Коментиран от #12, #42, #56

  • 11 Админ

    216 79 Отговор
    По-добре да гледам г-н Октай отколкото жалките телевизии, по 1-ва ревизоро, по 2-ра биков мазен, по 3-та захариева с мазната косичка, и само ви лъжат и мажат.

    Коментиран от #101, #156, #160

  • 12 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    62 33 Отговор

    До коментар #10 от "Последния Софиянец":

    КАК СЕ ПРАВЯТ КРЕНВИРШИ И ПОЛИТИКА НИКОГА ДА НЕ РАЗБИРАШ!!!!ТА В ТОЯ РЕД НА МИСЛИ.....С ЧИЧКО ОКТАЙ..…..НЕЩАТА................
  • 13 Черен Петър

    86 66 Отговор
    Абе и на мен ми се ще да спечелят, но трудна работа се заформя! След вчерашния отказ много хора са разочаровани, а подобен аргумент, че видите ли нямат мнозинство, много, много не хваща дикиш. Ама ще видим де, щото работата очевидно върви към избори...Едно - единствено нещо е ясно в цялата тая история с изборите, че гроп трябва да се разкара по възможност най-бързо, щото колкото по-дълго Буци е на власт, нещата в държавата вървят от лошо към по-лошо...И може да се наложи на най-упоритите новопръкнали се "политици" да направят компромиси за постигане на най-важната цел - изхвърлянето на гроп в кофата за боклук...

    Коментиран от #17, #129

  • 14 Герак

    49 9 Отговор

    До коментар #8 от "русенец":

    Да, ама най-баш е като този някой е Сокола! Иначе, видно е, че нито Лютфито, нито пък този герой са вече някакви особени фактори там.
  • 15 user

    99 11 Отговор
    Нормално - задкулисието обвинява другите в задкулисие. Диктаторите обвиняват другите в диктатура. Тези който погазват всекидневно свободата на словото обвиняват другите, че го правят. Тези който искат да фалшифицират избори казват, че другите фалшифицират и т.н. Този народ глух ли е, сляп ли е. До кога ще се гледа кой какво приказва, а не кой какво прави!

    Коментиран от #18

  • 16 Хаха

    72 78 Отговор
    Ахмед-господар, Божков- съдружник, Октай- соуташак, Радев, Слави, Антоанета, мая христо и сие- роби
  • 17 Админ

    116 55 Отговор

    До коментар #13 от "Черен Петър":

    Не си прав, това беше част от предизборните обещания на ИТН, че няма да участват с 3-те партии в управление, и е съвсем логично да върнат мандата. Т.е. спазиха си обещанията.
  • 18 Ганьо

    70 25 Отговор

    До коментар #15 от "user":

    Нали баце си го каза " аз съм прост, Вие сте прости затова се разбираме добре". Какво повече... За мисирки и тулупи да не говорим...

    Коментиран от #27

  • 19 Змей

    82 33 Отговор

    До коментар #9 от "Българка":

    Не съм в течение на подобна анкета, но добре е, че все повече граждани на тая република ще упражнят правото си на глас! Явно много хора вдянаха, че ако ходят за гъби и риба, или с копане на лозето, вместо да отидат и да гласуват, Боко ще векува на власт...Но въпреки това, много трудно ИТН ще получат пълно мнозинство, щото октоподът ГЕРБ е проникнал навсякъде и трудно може да се изкорени, което значи, че пак ще имат доста депутати...
  • 20 Bit

    30 32 Отговор
    От вчера ГЕРБ+БСП+ДПС=ВНЛ

    Коментиран от #29, #65

  • 21 Мнение

    101 14 Отговор
    Моите уважения към г-н Октай, доказа през годините, че не желае да следва модела Доган, който бе свързан главно с етническото разделение и насаждане на омраза между хората!
    Веднъж по тв-то показаха едно китно планинско селце, в което живеят хора от разл етноси, изповядващи 3 религии, и противно на очакванията хората там бяха доста сплотени и си помагаха във всичко!
    Сиреч, махнеш ли мафията всяваща етнически неразбирателства, тогава хората заживяват в мир! Така беше в това селце, така е и по света!
    Войните се водят от алчните богаташи за повече власт и богатства!!!
    На бг мафията и на вс др мафии пожелавам, бързо съдебно производство и много години зад решетките!!!

    Коментиран от #33

  • 22 така

    62 38 Отговор
    е гн Октай , вече са първа политическа сила, статуквото се самоубива ! много добър коментар!
  • 23 Първият Софиянец

    72 81 Отговор
    Нормално е Октай да прави метани на Чалгаря...нали ИТН им разреши безброй изборни секции в Турция...като нищо ДПС може да е първа на следващите избори....ЧЕСТИТО НА НАИВНИЦИТЕ ГЛАСУВАЛИ ЗА ИТН/ЕРДОГАН/.

    Коментиран от #44

  • 24 Шуши

    51 31 Отговор
    Вече няма бацо в шкафче пачки да реди и няма да го дават по телевизиятай

    Коментиран от #145

  • 25 Антимафия

    87 40 Отговор

    До коментар #1 от "някой си":

    Осман Октай , винаги е бил точен и в прогнозите си ,
    винаги е аргументирал,
    със личната си умственна библиотека,
    за това което говори и твърди!
    Осман е един Велик Български граждаднин,
    устоял на Догановите съблазни за пари и слава?
    Достоен за всякакъв държавен пост!
    Доказал се многократно в политиката ,
    като най-чистия от корупция гражданин!
    Моите поздравления към Осман Октай,
    така трябва да изглежда,
    истинската страна на Българската политика!

    Коментиран от #98, #141

  • 26 ХаХ

    44 47 Отговор
    Шоуто на Слави ще вкарат Боко Тиквата в затвора.

    Коментиран от #119

  • 27 Попивателна

    40 55 Отговор

    До коментар #18 от "Ганьо":

    Славчу е логичен икстеншън на Борисов - погледнете структурата на образователния ценз на електората на ИТН. Борисов заложи навремето на простите и затова се правеше на простовато издание на бай Тошо.Сега тая работа я направи Славчу - електората му е подавляващо с основно и средно образование. Пък и е попил опит от Борисов - нали е ял мъжко прасе с Боко в Учиндол и е ходил с него и Костов на кино.

    Коментиран от #45, #135

  • 28 Възраждане

    69 53 Отговор
    Досега имаше доста логика в коментарите на този турчин,но в случая играе за ДПС.Шоуто без топки, едва ли ще влезне и в парламента на следващите избори.Партия без програма и без визия,която яхна протеста с два скеча срещу Борисов и ГЕРБ без дори да е ходила да протестира,няма как да излъже българина още един път.Такова политическо дилетанство и такава арогантност от новоизлюпената партия с право получи червен картон от българите надяващи се на промяна.Птиченцето каца на рамото само веднъж.

    Коментиран от #104

  • 29 Ами

    8 8 Отговор

    До коментар #20 от "Bit":

    Не от вчера! И в миналият парламент беше така!
  • 30 Ттт

    62 27 Отговор
    Октай е много интелигентен човек. Ако се съмнявате, вижте му предишни публикации и видеа. Има и книга за ДПС(той е бил важна личност там, но заради мафиотските изпълнения и лъжи на Доган, напуска около 2000г.) - също много интересно четиво.
  • 31 2946

    55 37 Отговор
    Господин Октай вие сте истински българин!
  • 32 ТтТ

    42 40 Отговор

    До коментар #1 от "някой си":

    Тоя е човек на ДС на 100%!

    Коментиран от #133

  • 33 Антимафия

    41 18 Отговор

    До коментар #21 от "Мнение":

    Качествен коментар!
    На виделото ,свещ не ще!
    Поздравления!
    Върна ме за миг, в друг свят!
  • 34 Бай Салам

    61 49 Отговор
    Когато един турчин те хвали, бъди сигурен, че ти крои шапката.
    Славчо никога няма да има мнозинство и винаги ще се оправдава как някой му пречи. Няма как да решиш един проблем, без да се потопиш в блатото в което се намираме. Не е това човека!
  • 35 много умен

    36 15 Отговор
    и много против ДПС! Нали чухте - "не се задоволявай да бъдеш дим, когато можеш да бъдеш огън" - Чърчил!
  • 36 да защото

    31 10 Отговор

    До коментар #1 от "някой си":

    През 2001 г. е отстранен от ръководството на партия ДПС, поради редица несъгласия с ръководителя и.
  • 37 Кометари

    41 38 Отговор
    Колкото и глупаците от гроб, вмро и сие да се напъват, вълната върви. Колкото и платени социолози да се изказват, вълната върви.

    Коментиран от #124

  • 38 тъпанар

    21 8 Отговор

    До коментар #8 от "русенец":

    Не е от ДПС!
  • 39 КАНДИДАТ ПРОТЕСТИРАЩ

    46 43 Отговор
    ОСМАНЧО , СТАВАШ СМЕШЕН БЕ ОСМАНЧО !! ЧАКАЙ ДА ДОЙДАТ И НАЙ ВЕЧЕ ДА МИНАТ ИЗБОРИТЕ , ОСМАНЧО !! ДА ПРЕБРОЯТ ГЛАСОВЕТЕ , ТА КАКВОТО КАЖЕ СУВЕРЕНА !!! ИЛИ ТИ КАЗВАШ , НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОЙ КАК ЩЕ ГЛАСУВА , ЩОМ ФИГУРАНТА- АЙЛЯКЧИЯ ЩЕ ПРАВИ ИЗБОРИТЕ , ЧАЛГАДЖИЙЧЕТО ЩЕ Е ПЪРВИ !!! ТОВА ЛИ КАЗВАШ ОСМАНЧО ???

    Коментиран от #109

  • 40 как може

    35 5 Отговор

    До коментар #9 от "Българка":

    да вярваш на социологически проучвания! Ако трябваше да се вярва, всичките поставяха ИТН на трето място!
  • 41 Поправка

    12 39 Отговор

    До коментар #8 от "русенец":

    Ашколсун се казва когато някой направи нещо лошо, Аферим се казва когато някой направи нещо достойно. :) Аферим ИТН!

    Коментиран от #48

  • 42 Слави

    28 28 Отговор

    До коментар #10 от "Последния Софиянец":

    има премного пари, за да се блазни от тях. Просто е достоен българин!

    Коментиран от #49, #53

  • 43 Ми ся

    36 23 Отговор
    Ко' ша' прай'м ЧАЛГАТА бил ПЪРВИ на още ненаправили се избори ??? Ша' ходим ли , или няма да ходим да гласуваме? То първото място, вече било заето , второто на кой ли ша' е ????
  • 44 много прост

    34 12 Отговор

    До коментар #23 от "Първият Софиянец":

    народ коментира тук, ей! Осман Октой отдавна , отдавна не членува в ДПС. През 2001-ва сам напусна партията. Случайно да знаеш къде членува сега, хахахахааа! Не е възможно да знаеш.
  • 45 Дедо ти Киро

    18 3 Отговор

    До коментар #27 от "Попивателна":

    Питайте Славча, той ще ви отговори от първо лице.
  • 46 А Райчев

    43 18 Отговор
    Тоя филм им го пускаме вече 30г. Даваме проценти за финансиралата ни партия, че уж настига, или дори повежда пред управляващата, и 5дена пред изборите си признаваме че не е така, за да не станем за резил. Защото какво са направили чалго-мутрите, че да им скочи процента, пенсиите ли вдигнаха, или заплатите, вдигнаха си само заплатите на 10 000лв. Та Чалгаря дори не е стъпвал в парламента.

    Коментиран от #51, #99

  • 47 мафиозите

    26 20 Отговор
    сдин боклук рекламира друг боклук !!!
  • 48 боже още

    34 4 Отговор

    До коментар #41 от "Поправка":

    един тъпанар! Ашколсун означава “Браво!”, а буквалният му превод е "да бъде любов", но поздравът означава "нека любовта да бъде с теб". Абе, какви хора коментират тук, бе!
  • 49 Виждащ

    16 5 Отговор

    До коментар #42 от "Слави":

    Парите са ФАКТОР, НО В СЛУЧАЯ ,НЕ СА ОПРЕДЕЛЯЩИ.
  • 50 Избирател

    41 16 Отговор
    Макар че съм против турците в управлението не мога да отрека че този турчин е по-умен от 90% от българите в НС. Винаги е бил много ориентиран в обстановката и много точен в прогнозите си.
  • 51 Антитрол

    31 28 Отговор

    До коментар #46 от "А Райчев":

    Ревете ли герберчета - поплачете си защото само това ви остана
  • 52 Тъпия ТОШО

    28 12 Отговор
    Бравос чичо Османе, точно тъй ТА искам! Трябва да подготвяш и
    втълпяваш на народа ,че ниййй сме най , най първи от всичките ! То затуй даваме на сигурен НАШ човек, да прай ИЗБОРИТЕ беее ! То вече знаем кой ша е първи, чичо Османе , а с кой ша трябва да правим ТУЙ управление ??? Аааа чакай , за туй нящо , ша питам КОЙТО трябва, нал затуй му даваме да ги прай ТЕЗ избори, да избере първо нас , а после себе си !!!!

    Коментиран от #59

  • 53 Да бе

    23 3 Отговор

    До коментар #42 от "Слави":

    То достойните БЪЛГАРИ бяха до 1900г, но те измряха,сега се СРЕЩАТ много РЯДКО.Къдеса хората като:ЛЕВСКИ,БОТЕВ,ВАЗОВ И други,знайни и незнайни,борещи се за правата и благото на НАРОДА.
  • 54 ГОЙКО МУТРИЧ

    17 23 Отговор
    УПРАВЛЯВАЩАТА ХУНТА , БАНДАТА НА ЧЕТИРИМАТА ТОКСИЧНИ БОЛШЕВИШКИ МУТРИ - КУРНЕЛА , ДОГАН-СОПОЛА , МУТРОБОЙКО И ГЕШЕВ СЪС ЗЪБИ И НОКТИ ЩЕ ПАЗЯТ ВЛАСТТА СИ . ТАЯ ВЛАСТ СЪС КРЪВ СА Я ЗАГРАБИЛИ И С МНОГО КРЪВ ЩЕ ТРЯБВА ДА ИМ Я ВЗЕМЕМ !
  • 55 естет

    15 19 Отговор
    Отломки бездарни от стари времена още дават акъл на и без това обърканите парламентаристи!
  • 56 Страхливец,

    30 9 Отговор

    До коментар #10 от "Последния Софиянец":

    при това болен и некомпетентен, който е на къса верижка и отвън и отвътре.
    Той не знае на кой свят се намира.Пишат му постовете, скрил се е в миша дупка и иска само едно - да го оставят на мира в неговия свят на сенките.
  • 57 Националист

    13 10 Отговор
    Та нали са патерица на ДПС
  • 58 ИТН

    31 11 Отговор

    До коментар #2 от "fifi":

    се изплашиха - сaкън дa нe взeмaт дa им гo глacувaт, чe щe трябвa дa ce упрaвлявa и дa ce нocи oтгoвoрнocт. Липcaтa нa внeceн прoeкт зa cъcтaв нa Миниcтeрcки cъвeт щe oзнaчaвa, чe ИТН хoрa нямa зa тaя рaбoтa, нямa нитo жeлaниe дa упрaвлявa (зaрaди кoeтo бяхa избрaни), нитo имa cмeлocттa дa нocи oтгoвoрнocт и дo прoвeждa пoлитики. Дaдeнaтa ти e възмoжнocт дa дoкaжeш, чe мoжeш дa прoмeниш нeщaтa, a ти ce дърпaш и викaш "нe, нe, нe ceгa". A кoгa?

    Коментиран от #61

  • 59 Антитрол

    19 19 Отговор

    До коментар #52 от "Тъпия ТОШО":

    Е те нали за това до сега герберите си назначаваха ЦИК - да брои правилно, да преправя протоколи и да прави бюлетините за опозицията невалидни.

    То за това ревете герберчетата че няма да може да правите измамите с машинното гласуване и контролирания вот. Пък без измамите едва ли ще хванете и 4%.

    Ама пък ревете си и аз да бях на ваше място и на мен щеше да ми се реве.
  • 60 Пoлитикaтa

    16 15 Отговор

    До коментар #2 от "fifi":

    e диaлoг мeжду пaртиитe и мeжду пaртиитe и грaждaнитe. Aз нe рaзбирaм тoвa пoвeдeниe на НТН. Избoри ce пeчeлят лecнo, пocлe зaпoчвa труднoтo... Имaшe гoлeми oчaквaния oт тeзи избoри. Грaждaнитe пoкaзaхa яcнo, чe жeлaят прoмянa, a пaртиитe, кoитo ce oтъждecтвявaт c тaзи прoмянa, нe oтгoвoрихa нa oчaквaниятa им

    Коментиран от #64

  • 61 Антитрол

    22 21 Отговор

    До коментар #58 от "ИТН":

    Ревете ли герберчета - ревете си ама тази опорка се изтърка.

    Номера ГЕРБ+БСП+ДПС да вкарате Слави в капан не мина и всички видаха че сте коалиция та за това отивате в канала всичките.
  • 62 Павел пенев

    10 17 Отговор
    Този е личен политолог на Ердоган и турското разузнаване МИТ.
  • 63 Народе3398

    40 19 Отговор

    До коментар #1 от "някой си":

    На разсъмване все по-ясно става, че Слави играе с ДПС.
    Неговите марионетки няма как да го разберат.
    Защото не си дават сметка, че всичко се финансира от едно дебело момче. Само предложението за абсурдното гласуване на хората в Турция е достатъчно, за да се светнете.
    Да, в групата му има и свестни хора.
    Никой от тях не знае откъде идват парите.Идват от новия инженерен проект на задкулисието.Дубай, Южна Африка… Няма значение.

    Славчо е аватар на мутрите от прехода.И сега е в проект да ги съхрани.
    Ако има грам акъл това народно събрание, не трябва да приеме нито една скапана идея на ИТН.Защото най-токсични са те.
    Тези, които са слугували на мутрите.
    Ама не било вярно. Последното доказателство е напълно блюдолизкото интервю на Славчо с Бойко. Пълен позор.
    И тоя мушмул ще ми се прави на мъж.Съжалявам всички измамени.
    Колко пъти след мадридския мошеник трябва да ви излъжат, че да поумнеете…
    Няма такъв тъп народ.

    Коментиран от #66, #106

  • 64 Антитрол

    18 14 Отговор

    До коментар #60 от "Пoлитикaтa":

    Хайде стига с изтърканите герберски опорки - капана не хвана нищо за ваш ужас отиваме на нови избори.
  • 65 незнайко

    0 6 Отговор

    До коментар #20 от "Bit":

    Какво значи последната абривиатура бихте ли разяснили ?
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 guest

    17 5 Отговор
    Каква първа политическа сила точно? С мнозинство за да съставят правителство ли ? Нали пак ще трябва да се коалират с някой.

    Коментиран от #69

  • 68 Първа сила

    29 19 Отговор
    ИТН ама друг път. Това им беше пика. На следващите избори никой няма да гласува за тях. Слави изпусна вълната и се издъни. На следващите избори Генерал Борисов ще е първа политическа сила.

    Коментиран от #75

  • 69 Антитрол

    15 22 Отговор

    До коментар #67 от "guest":

    Едва ли ще трябва да се коалира - Слави ще има над 50% на следващите избори.

    Коментиран от #134

  • 70 Здрав разум

    23 6 Отговор
    ИТН изпълни програмата максимум за този, който им плаща. Даже я преизпълни, та се наложи да се покрие докато получи нови инструкции. Сега ще работят за служебен кабинет на Радев, против главния прокурор и евентуално амнистиран е на олигарси те. Който плаща-поръчва музиката.
  • 71 JEFF

    9 7 Отговор
    Няма да стане. Този път не позна.
  • 72 КуКу Къш

    25 14 Отговор
    Октай е точен в спомените, но слаб в прогнозите.
    Куку е бай, бай.
    Повече никога няма и да се доближат до такъв изборен резултат.
  • 73 БЕЗПАРТИЕН

    12 8 Отговор
    ГОВА СИ ОТГЛЕДАХМЕ ЗА 30 ГОДИНИ "ДЕМОКРОЦИЯ".ПОЛИТИЧЕСКА МАФИЯ ,КОЯТО РАБОТИ ЭА СЕБЕ СИ И ЗА ОЛИГАРХИЯТА.НАРОДА КУЧЕТА ГО ЯЛИ.
  • 74 Мунчо

    17 12 Отговор
    Дано ама на дали наакаш ли се веднъж мирише СЛАВЧО Е ИСТОРИЯ СВЪРШИ МУ ШОУТО ФАЛШИВО

    Коментиран от #77

  • 75 Антитрол

    17 13 Отговор

    До коментар #68 от "Първа сила":

    Поплачи си герберче - самозаблуждавай се че тиквата е фактор - след изборите пак ще ревете.

    То си е за рев

    Коментиран от #80

  • 76 Админ

    16 6 Отговор
    И за следващите избори не забравяйте кой искаше да закрие НОЩ при тази световна пандемия, и това само на политическа основа, без да се интересува от хората.

    Коментиран от #128

  • 77 Антитрол

    16 8 Отговор

    До коментар #74 от "Мунчо":

    Ти беше сигурен че ще има ББ4 а какво стана - сега рев.
  • 78 Питанка

    11 10 Отговор
    В. Енчев от кога стана националист? Нали беше социален - комуняга? В това БСп нещо сбърканО има..
  • 79 ааа

    14 5 Отговор
    Човека с постедственната музика ще направи революция. Тук виждам само лъскателства.
  • 80 Ще чакаш

    16 15 Отговор

    До коментар #75 от "Антитрол":

    ама това беше еуфорията за Слави. Като почнат отпуските ще видиме, кои ще си губят времето да гласуват. И пак със сходен резултат и същото. Няма как да бие едновременно ГЕРБ, БСП и ДПС. Иска му се на Слави или се прави, но трите с голяма разлика не може да бие. Това и ГЕРБ в най-силните си периоди не го постигнаха.

    Коментиран от #94

  • 81 РОДООТСТЪПНИЦИ

    25 8 Отговор
    ЩОМ ТУРЦИТЕ СЕ РАДВАТ НИЕ БЪЛГАРИТЕ КОГО ОБСЛУЖВАМЕ? ЧИИ ИНТЕРЕСИ? БЪЛГАРСКИТЕ ИЛИ НА ДПС?
  • 82 Ема

    21 15 Отговор
    Де го чукаш, де се пука! Тоя Слави попари надеждите на цял един народ, сега го гласят за монарх.
  • 83 Хаберий

    17 11 Отговор
    Османчо, не лъжи подло глупавото ИТН (всеки месец си плащам битовете сметки по 3 ИТН). Народът им отпусна кредит на доверие повече от заслуженото за тяхното телевизионно шоу. Но в НС и политиката това шоу се превърна в смешен скеч и комичен провал, който ще донесе трагични последствия за дългия учиндолец. Повече кредит - НЕЕ!!! Лихви дай! Само да се молим, ако се стигне до бързи нови избори, народът да не възнагради отново ГРОБ, които само саботират сегашния парламент и тупат гордо топката, като успешни ритнитопковци начело с куция ритнитопковец.
    Народът иска нови способни хора с идеи, ново законодателство в ускорен срок, планове и решения за икономика и финанси, преизчисляване на старите пенсии, осъждане на крадливата банда и ОПГ ГРОБ и ликвидиране на тяхния модел за грабеж на държавата - пълни конфискации на заграбеното, за подмяна на прокурорско-съдийската продажна гилдия с честни хора. За пълно кадрово и служебно преобразяване на МВР и спец.служби с честни и неподкупни, способни кадри, а не бандити на държавна служба. Искат се професионалисти в политика и икономика, а не шоумени и сценаристи на скечове, чалгаджии и певачки-танцьорки, "пайнерки"... Иска се спешно обединяване на сили по идеи за народно добруване, а не тесногръдо и продажно дърлене и противопоставяне в парламента, за изваждане на нови хора, може и стари, но способни и честни кадри.
    Иска се широк поглед, а не тесногръдие, допустими компромиси, а не пълно отрицание, но винаги в рам
  • 84 Язък

    11 10 Отговор
    Я сега си представете, една мечта на един ИДИОТ: Слави - 100 дупетата, ББ - 50 дупетата, ДПС - 40 дупетата, БСП - 20 дупетата, РБ - 10 дупета, ВМРО - 10 дупетата, Божков 10 дупетата! Ха СЕГА КОЙ на КОЙ ще целува оная му работа или ще лиже Г Ъ З! Като пак трябва КОАЛИЦИЯ!

    Коментиран от #93, #132, #139

  • 85 Хаберий

    12 15 Отговор
    Османчо, не лъжи подло глупавото ИТН (всеки месец си плащам битовете сметки по 3 ИТН). Народът им отпусна кредит на доверие повече от заслуженото за тяхното телевизионно шоу. Но в НС и политиката това шоу се превърна в смешен скеч и комичен провал, който ще донесе трагични последствия за дългия учиндолец. Повече кредит - НЕЕ!!! Лихви дай! Само да се молим, ако се стигне до бързи нови избори, народът да не възнагради отново ГРОБ, които само саботират сегашния парламент и тупат гордо топката, като успешни ритнитопковци начело с куция ритнитопковец.
    Народът иска нови способни хора с идеи, ново законодателство в ускорен срок, планове и решения за икономика и финанси, преизчисляване на старите пенсии, осъждане на крадливата банда и ОПГ ГРОБ и ликвидиране на тяхния модел за грабеж на държавата - пълни конфискации на заграбеното, за подмяна на прокурорско-съдийската продажна гилдия с честни хора. За пълно кадрово и служебно преобразяване на МВР и спец.служби с честни и неподкупни, способни кадри, а не бандити на държавна служба. Искат се професионалисти в политика и икономика, а не шоумени и сценаристи на скечове, чалгаджии и певачки-танцьорки, "пайнерки"...
    Иска се спешно обединяване на сили по идеи за народно добруване, а не тесногръдо и продажно дърлене и противопоставяне в парламента, за изваждане на нови хора, може и стари, но способни и честни кадри.
    Иска се широк поглед, а не тесногръдие, допустими компромиси, а не пълно отрицание, но винаги в р

    Коментиран от #87

  • 86 Не желая

    19 11 Отговор
    Добре де защо толкова плюехте ДПС сега им лижете.....Значи ако Боко е с ДПС лошо ако Учиндолеца е с ДПС браво!Ей и така и вака сте!Интереса клати феса!
    На това му се казва политическа проституция!
  • 87 Хаберий

    5 12 Отговор

    До коментар #85 от "Хаберий":

    Иска се широк поглед, а не тесногръдие, допустими компромиси, а не пълно отрицание, но винаги в рамките на новия повей за промяна.

    Коментиран от #95

  • 88 Някой си

    14 11 Отговор
    Най сетне ханъм Славуца се учеплези в харема на ястреба Доган!!!
  • 89 Месеци

    10 7 Отговор
    наред по какви ли не медии сипеше хвалби и възхищение спрямо чалгарите !
  • 90 Възраста не е порок

    10 3 Отговор
    Заклинания, първа сила не правят. Ще видим. Един ден. Някога.
  • 91 Е па познавач

    11 8 Отговор
    псевдоним „Огнян“ 1975 г. до 1983 г. Осман Октай, основател и учредител - ДПС изключи бившия си зам.-шеф и настоящ депутат Осман Октай от редиците на партията за "доказана корупция и финансови злоупотреби". 17 Октомври 2001.Тези президентски избори ще определят бъдещето на България за следващите 15 години. Това единствено може да стане с победа на ГЕРБ. 13 октомври 2016. Румен Радев ще остане сам!. 03.12.2016. Затова и протестите не могат да бъдат яхнати нито от Мая Манолова, нито от Христо Иванов или ген. Атанас Атанасов. 07 авг 2020. ИТН вервайте му:)
  • 92 Съветник

    13 10 Отговор
    на тази чалга измислица , нарекли я партия !
  • 93 незнайко

    3 4 Отговор

    До коментар #84 от "Язък":

    Това е напълно възможно и се казва, ЗАДАЧАТА НЯМА РЕШЕНИЕ !!!
  • 94 Антитрол

    15 15 Отговор

    До коментар #80 от "Ще чакаш":

    Хващаш ли се на бас:

    - герб ще се срине тотално (под 10%)
    - дпс ще е долу горе същото
    - бсп ще падне с малко но пак ще е долу горе същото.
    - патриотите ще се сринат още и пак няма да влязат.

    Та до тук около 30-35% - останалите 65-70% ще ги вземат Слави и ДБ.

    Коментиран от #97, #130

  • 95 Антитрол

    19 6 Отговор

    До коментар #87 от "Хаберий":

    Хайде скрийте се с тези опорки че остаряха вече - Слави върна мандата.

    Хората са казали че нов бардак не се прави със старите ку.ви вътре - няма промяна когато герб са най-много в парламента а партиите на статуквото имат мнозинство.
  • 96 Тома неверни

    19 9 Отговор
    Балонът ИТН продължава да се надува!
  • 97 Знаеш ли

    14 12 Отговор

    До коментар #94 от "Антитрол":

    колко ми дреме, кой ще бие, но ще видиш, че Борисов ще е първа сила. А на мястото на ИТН ще бъде или Манолова или БСП. Слави се измъква, като иска невъзможното. Капацитета му е до ниво депутат и да ги дразни. Премиерският пост не му е по възможностите и бяга от тази отговорност.

    Коментиран от #136

  • 98 Бойко

    14 11 Отговор

    До коментар #25 от "Антимафия":

    Не помня някоя прогноза на бай Осман да се е сбъднала.

    Коментиран от #102

  • 99 Ами

    13 5 Отговор

    До коментар #46 от "А Райчев":

    И 1000 плюса да наредиш, простотията ти в стил мноо сам "умен" е тотален минус! Какъвто е и подлеца, който ти хвърля трохи за лъжи и простотии! Е заради такива ИТН блести, върху контраста от отпадъци!
  • 100 Дънов

    10 7 Отговор

    До коментар #2 от "fifi":

    Октай,Октай много си се объркал!
    Не първа ,не втора,а и трета даже може да не са!След това политическо безсилие,спада ще е очевиден с 6,7%!
    Те обраха протестния вот,без никаква политическа кампания,без програма и идея как ще управляват!Кой глупав би си дал отново гласа за ИТН!!?
    Да,те имат твърд електорат,но той е ще им донесе около 10%!
    Този път протестния вот ще се пръсне между партиите на статуквото и ще има по-ниска избирателна активност!
    При обединение,патриотичните формации отново ще са в парламента!
    Очаква ни познатото старо в нов вариант!
  • 101 jorro75

    0 1 Отговор

    До коментар #11 от "Админ":

    Без ревизоро
  • 102 Сменяй чипа

    2 1 Отговор

    До коментар #98 от "Бойко":

    Толкова си помниш?
  • 103 Libre comments air

    7 6 Отговор
    От устата на Октай...до ушите на ония които все още се съмняват в ИТН...
  • 104 Българин

    9 13 Отговор

    До коментар #28 от "Възраждане":

    Слави си удържа на думата и само той е човекът, който ще постави герб и мутропитека където им е мястото, а то е само едно в небитието.
  • 105 шопендар

    8 1 Отговор
    ОСМАНЕ не ти знам целите,но си играеш играта много отдалече,и става все по прозрачна,но нали знаеш,каквото посееш-това ще жънеш.сееш ветрове ...да видим какво ще жънеш
  • 106 някой си

    4 0 Отговор

    До коментар #63 от "Народе3398":

    С тоя пост на мен ли отговаряш,или се обръщаш към нацията? Аз съм споделил нещо което е абсолютен факт без да правя каквито и да е коментари.Всеки решава как да тълкува фактите и какви изводи да си направи.
  • 107 malkija

    4 3 Отговор
    Тоя сюртук е фърлял на боб и така е решил да честити на ИТН нещо,което няма да се случи.

    Коментиран от #143

  • 108 Иво

    6 1 Отговор
    Този е много добър подмазвач! Добре се е обучил през годините как да ближе добре!
  • 109 Балъка BG

    0 1 Отговор

    До коментар #39 от "КАНДИДАТ ПРОТЕСТИРАЩ":

    BB ходи да свириш на Доганя.
  • 110 аз съм Веска

    7 1 Отговор
    ВОДИШ НА ЗАКОЛЕНИЕ МЪЛЧАЛИВИТЕ АГНЕТАТА .
    НЯМА ТАКАВА СИЛА , КОЯТО ДА НАКАРА РАЗОЧАРОВАНИТЕ ДА ПУСНАТ ВТОРИ ГЛАС .
    ИТН ПРЕТЕНДИРАТ ЦЯЛАТА ПАША ДА Е ЗА ТЯХ .
    ТРЕВАТА Е НА ВСИЧКИ . ПЪРВО Я ПАСЕ АДМИНИСТРАЦИЯТА , И НЯМА ДА СЕ ОТКАЖАТ ЗА КЕФ НА БЛЕЕЩИТЕ .
    В ОБЩЕСТВОТО ИМА РАЗНОПОСОЧНИ ИНТЕРЕСИ , ТАКЪВ КОМФОРТ , КАТО 240 ДЕПУТАТИ В НС НА ИТН Е ХИМЕРА .
    ПО МОЕ СКРОМНО МНЕНИЕ , МОЖЕХА ДА СЕ ОПИТАТ ДА СЪТВОРЯТ НЕЩО . ОБАЧЕ ...
    СЛАВИ ЩЕ СИ ДОИ ИНТЕЛЕКТА В ЛЕГЛОТО , ДРУГ ЩЕ ОБИРА СЛАВАТА . ТОВА Е НОНСЕНС ЗА ФИЛОСОФИЯТА НА СЛАВИ . ТОЙ Е НАРЦИСТИЧЕН .ПРОСТО ЗАБРАВЕНЕ И Т.Н .
    СЛОЖЕТЕ ТОЧКА. ВТОРАТА МАЛКО ПО- КЪСНО .
  • 111 демократ

    7 1 Отговор
    Османе Доган търси нов първи секретар в сараите.
    Що не се кандидатираш.
  • 112 Гнусeн си ми

    7 2 Отговор
    Колко ти плаща Слави за да блещиш глупости? Ти не беше ли мека китка? Мизерник.
  • 113 Шердан Българов

    4 3 Отговор
    Дааа новата формация ДПСИТН вече е първа политическа сила и в момента!
  • 114 осми

    2 1 Отговор
    давайте яку!! само да не стане -кво прайм ся!
  • 115 ПЕНКО

    2 4 Отговор
    ВСИЧКО СВЪРЗАНО С ИМЕТО ОСМАН И ОСМАНЛИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПРЕДАДЕНО НА АРМЕНЦИТЕ -С ИЗКЛАНИ ДЕДИ ОТ ОСМАНЛИИТЕ !!!!!
  • 116 Аз казах.

    6 4 Отговор
    Осман Октай ДНЕС НЕ Е 1 АПРИЛ!
    НО НИЩО НЕ ПРЕЧИ ЗА ДПС, БСП, ИТН ВСЕКИ ДЕН ДА СИ ЧИСТИТЕ. И. М. В. Не ГИ БРОЯ ТЕ СА ПАТОК.
  • 117 Гост

    4 5 Отговор
    Османчо, тръгнал си по пътя на Осман паша и няма да завършиш благополучно живота си българомразецо мохамедански.
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 От НАП

    3 0 Отговор

    До коментар #26 от "ХаХ":

    Да върне откраднатите пари ,
    е много по важно,
    в затвора ще е само в тежест,
    на Държавния бюджет?
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 заката

    4 4 Отговор
    ВИЖТЕ СУТРИНТА ПО КАНАЛ 1 БТВ И НОВА КОЙ ГОВОРЯТ САМО ОТ ЩАЙКАТА Е ЩО ТАКА БЕ ПО ДОБРЕ ДА СИ СЛУШАМ ОСМАН ОКТАЙ
  • 122 Иванов

    5 5 Отговор
    Осман Октай иска да стане част от ИТН и отново да бъде депутат, но не подозира, че това е партията на олигарсите като Цветан Василев и Иво Прокопиев!
  • 123 Некой си

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "Севда":

    Бяха
  • 124 Dr.mengele

    4 4 Отговор

    До коментар #37 от "Кометари":

    Днес босфор тв изкара социология,че видиш ли този парламент бил с по-нисък рейтинг от 44-ия.Жалки слагачи на бокича
  • 125 опааа

    6 6 Отговор
    Времето на ГРОБ е тики така...чао чао ТИКВИ
  • 126 И Т Н LOS ANGELES & CHICAGO

    7 6 Отговор
    Стотици хиляди поддръжници на ИТН
    ще гласуваме за тях от цяла Америка !
  • 127 Анжектоплякторчо

    6 4 Отговор
    А, бе още мърдат герберугите !
    Опитват се да лазят ! Плужеци !
  • 128 Гост

    2 1 Отговор

    До коментар #76 от "Админ":

    А ревеше и обиждаше НОЩ и не иска на направи друг щаб?
  • 129 Бай Тони

    0 1 Отговор

    До коментар #13 от "Черен Петър":

    Иди утре при доктора си...диагнозата ти напредва...

    Коментиран от #151

  • 130 Бай Тони

    1 1 Отговор

    До коментар #94 от "Антитрол":

    На колко ракийки ги прави тези сметки?

    Коментиран от #137

  • 131 васик атанасова

    6 5 Отговор
    егати тъпотиите осман октай да си ходи на село
    а целия екип на слави начело с МАЛКИЯ МУК на автобуса и обратно
    аз този път ще гласувам за БОЙКО БОРИСОВ
    защото няма друг

    Коментиран от #147

  • 132 Dr.mengele

    1 4 Отговор

    До коментар #84 от "Язък":

    Ми че то ако бяха честни изборите и сега БНО и Възраждане трябваше да са вътре и то с много повече от 4%
  • 133 И аз да кажа

    1 0 Отговор

    До коментар #32 от "ТтТ":

    Ама те го обявиха, че е от ДС и показаха разписка за получени суми, преди време беше
  • 134 И аз да кажа

    2 1 Отговор

    До коментар #69 от "Антитрол":

    Твърдиш, че повече от половината българи ще изберат партия, която не е казала лява или дясна е, с Европа и Запада или с Азия иска да бъде, как ще решава въпросите с пандемията, с Македония, с кризата, с шпионите, с Марици-те? Все пак вярвам, че българите не са само агитките и кел.ешите, които щракат с пръсти и горят маски!

    Коментиран от #148

  • 135 С л е в и

    1 2 Отговор

    До коментар #27 от "Попивателна":

    Шляпчо няма да управлява сам
  • 136 Не не знам

    1 0 Отговор

    До коментар #97 от "Знаеш ли":

    Вярвай си!
  • 137 Друг антитрол

    1 0 Отговор

    До коментар #130 от "Бай Тони":

    На толкова колкото теб!
  • 138 Колев

    3 0 Отговор
    Г-н Октай е един много обективен анализатор, много проницателен, НО не разбирам как с лекота предвижда такъв успех за Трифонов, защото зад него няма партия. Абстрахирам се от неговите мотиви, но е неразбираемо как една шепа музиканти могат да направят правителство. Пропуснал ли е г-н Октай случайно, че Трифонов изигра най-голяма роля в опростачването и чалгализирането на българите, в сваляне на духовните му критерии. ТРифонов ли ще е сам следващият спасител, като царя, Борисов. В Англия има специални школи за политици и са владели света, у нас всяко добиче може да мине в общата листа за депутат, че и да върви нагоре. Колко примера трябва да видим за да проумеем , че нямаме нужда от спасители, а от доказани политици, не пожарникари и фискултурници. Слушайте какво говорят Вацев, проф. Иво Христов, Нако Стефанов, Коцето Костадинов и др..
  • 139 Ха ха ха

    1 2 Отговор

    До коментар #84 от "Язък":

    БКП+БЗНC+ДПC чeкиcт-рaзвeдчицитe oт Влaшкo-Mангасаpскaтa Руcoфилcкa Оpда - Бългaрeeщи ce Нaкъркaни Дyпета (ДC-МВРo-БНД) се опитват да пoддикнат льотчика към нaлaгaнe нa вeтo пo ДC-пaтриoтaрcкa пaртийнo-прoпaгaнднa ЦEЛECЪOБРAЗНOCТ?! Зaщoтo ce oчeртaвaлo нa cлeднитe избoри дa нe мoгaт дa ce дoкoпaт дo зaвeтния cубcидиeн 1%, и cъoтвeтнo дa cлeзaт oт лукcoзнитe държвaни лимузини нa жълтитe пaвeтa и дa яхнaт мaгaрeтaтa пo кърищaтa нa рoднитe им ceлa, пaлaнки и кaтуни!
  • 140 Draco

    3 2 Отговор
    Много четка , много езици ....
    Слави ?!?!? Май ,май пристана на АХМЕД ДОГАН !!!
    Що не се обрежеш кратуно ?
    Винаги си бил национален предател и подлога !!!!

    Коментиран от #155

  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Ала-бала

    1 0 Отговор

    До коментар #107 от "malkija":

    Ами ако се случи,тогава какво правиме????АААА?????
  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Винету

    3 1 Отговор

    До коментар #24 от "Шуши":

    Вече Слави ще реди пачки в шкафче, сценаристи ще строят вили в Барселона, Световна шампионка по шах ще строи магистрали, метро,тунел под Шипка и т.н. ще премести пешка на Е-4 , турнира започна.
  • 146 Славчев

    2 2 Отговор
    Досега Герб бяха първа политическа сила не за друго, а защото опонентите им не стават за нищо. Интересното тепърва предстои. Нека сега ИТН да докажат ,че са това за което претендират вместо само да си търсят вратички. Нямало да се коалират. Октай да те поздрави и да те похвали е нещо повече от коалиране.

    Коментиран от #150

  • 147 Друг антитрол

    1 1 Отговор

    До коментар #131 от "васик атанасова":

    Ей,това е! Не ти завиждам на простотията,да знаеш!
  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 наму

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "КОТарАК":

    Ако човек има наистина добри намерения завера с БСП И ДПС НИКОГА!Да не говорим че и другите са от същото котило !
  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Тъй ли?

    0 0 Отговор

    До коментар #129 от "Бай Тони":

    И твоята също!
  • 152 НЕДКА

    2 3 Отговор
    НЕ СИ ПОЗНАЛ,ОСМАНЧО,ГНУСЕН ДОНОСНИК,ТОЛКОВА СИ СБЪРКАН ПЕСОГЛАВЕЦ,ВСЕ ВЪРТИТЕ,СУЧИТЕ И ЧАКАТЕ ЕРДОГАН ДА ПРИБЕРЕ БЪЛГАРИЯ,ПОС РАН ОКТАЙ
  • 153 Гласувах за ГЕРБ !

    3 2 Отговор
    Вече никога,никога,никога !
    Срамувам се от тях ! Хора ! Простете ми !!!

    Коментиран от #157

  • 154 БЪЛГАРИН

    1 0 Отговор
    Поздрави за успеха на екипа на ИТН!
    Поздрави за всички осъзнати Българи, които подкрепиха Вятъра на промяната!
    Благодарности на всички простаци, които помагат с техните изказвания и действия за осъзнаването и активирането на политически пасивните БЪЛГАРИ!
    Защо винаги друг трябва да ни е виновен и защо винаги да го избиваме на национализъм и омраза към други народи и етноси?
    Ние всички тук и сега имаме проблеми и страдаме. Ние сме си виновни с бездействието си.

    Проблемите са предизвикани от нашата търпимост към корупцията и прегазването на законите от Тарикатите.

    СИНГАПУР - ЕДИН ЧОВЕК ПРОМЕНИ СТРАНАТА.
    СИНГАПУР - НЯМА ЧОВЕК С ИМОНИТЕТ
    СИНГАПУР СЕ МЕРИ СЪС СВЕТОВНИТЕ СИЛИ ПО ОПРЕДЕЛЕНИ ИКОНОМИЧЕСКИ ПОКАЗАТЕЛИ
    СИНГАПУР СТРАНА БЕЗ ПРИРОДНИ БАГАТСТВА И ТЕРИТОРИЯ КОЛКОТО ЕДИН ГРАД

    ББЪЛГАРИЯ ВЯРВАМ ЧЕ ЩЕ УСПЕЕ. ОПЕРАЦИЯТА БОЛИ. ИЗРЯЗВА СЕ ДО ЗДРАВО НО СЛЕД ТОВА Е ДОБРЕ.
    ЩЕ УСПЕЕМ!

    Психично болни и Статуквозависими Консуматори и негативни хора ще има винаги, които нямат работа и нямат с кой да си кажат две думи и форумите са единственото място да пишат простотиите си и да обиждат и да показват псевдомъжеството си.

    РАЗУМНИТЕ да се обединим и да изкореним негативните практики. Гласувайте за качествени хора и партии.
    ЩЕ УСПЕЕМ!
    ДА ЖИВЕЕ И ПРЕБЪДЕ БЪЛГАРИЯ!
  • 155 Dr.mengele

    0 1 Отговор

    До коментар #140 от "Draco":

    То па една нация-циганска
  • 156 vivaldo

    1 3 Отговор

    До коментар #11 от "Админ":

    Да аз,моето семейство и нашите приятели,отново ще гласуваме за
    качествени хора и тези хора се намират само и единствено в партия
    ГЕРБ.ПОБЕДА ЗА ГЕРБ+СДС!БЪЛГАРИЯ Е НАД ВСИЧКО!БЪЛГАРИЯ Е ГЕРБ!ВИЖТЕ СИНЯТА КАРТА НА БЪЛГАРИЯ!ПОБЕДА!

    Коментиран от #159

  • 157 vivaldo

    2 1 Отговор

    До коментар #153 от "Гласувах за ГЕРБ !":

    А защо се срамувате?
  • 158 Дедото

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "Joco":

    Партийте на Слави Трифонов и отровната и токсична Мая Манолова Пеевска са слугинските партии на президента Радев Решетников. Най видното засега доказателство е че вкараха и бе гласуван закон за разширяване на правомощията на казака Радев Решетников да назначава и освобождава ЦИК. Огромна грешка да се отнемат правомощия от парламента и прехвърлят на президента и то преди предстоящите президентски избори. Това значи кадрите на ЦИК да са от БСП и Дс. Връщане времето на 90 те години когато червената мафия определяше дневния ред. Да се гласува за Слави ще е груба грешка на избирателя. Много по добре е да се гласува за Доказаната Демократична България или Републиканци за България, всеки глас даден за други партии е подкрепа за партийте от клуба на кагабееца Леонид Решетников.
  • 159 Пфффффф

    2 0 Отговор

    До коментар #156 от "vivaldo":

    Вярвай си!
  • 160 Прошко

    0 2 Отговор

    До коментар #11 от "Админ":

    Ами гледай си гьобеците по 7/8 и си щракай с пръсти...
  • 161 Предател

    1 0 Отговор
    Най-гнусния предател на България е този!И на снимка да го видите , ударете му шамар,няма да сбъркате!
    Този работи за унищожавнето на полтическия ни елит и България,той работи за да вреди на населението и България,нека гори в ада!
    Иначе за ИНТ нямам забележки, освен,че трябва да сменят Тошко с някой друг,защото много обижда,заплашва и унижава хората!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове