Last news in Fakti

4 Май, 2021 15:39 8 442 228

Трифонов: ГЕРБ не са осъзнали, че времето, в което нямаше кой да им разобличава лъжите свърши

  • слави трифонов-
  • изборен кодекс-
  • преференции-
  • машинно гласуване

Той коментира и проведената вчера втора пресконференция на ГЕРБ

Трифонов: ГЕРБ не са осъзнали, че времето, в което нямаше кой да им разобличава лъжите свърши - 1
Снимка: БГНЕС

Тъй като силата е в истината, ще ви кажа каква е разликата между истината и лъжата. Това написа на профила си във фейсбук лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов.

"ГЕРБ и техните медийни слуги продължават да тръбят, че бързото обнародване на промените в Изборния кодекс е "грях, срамота, светотатство". Нека припомним на коалицията ГЕРБ-СДС-Любен Дилов-син (последният е някакъв вариант на котката на Шрьодингер - хем не е от ГЕРБ и СДС, хем е) какво се случи 10 дена преди президентските избори на 6.11.2016 година:

"Следете датите. На 21.10.2016 година в активен изборен период е внесен общ Законопроект за изменение и допълнение на Изборния кодекс. Дадени са три дни за предложения между първо и второ гласуване. Законът е приет на 26.10.2016 година. След Указ на президента Плевнелиев от същия ден - 26.10.2016 година, промените са обнародвани в брой 85 на "Държавен вестник" от 28.10.2016 година. А седмица по-късно по новоприетите правила даже се произвеждат избори! Грях, срамота, светотатство?", заявява Трифонов.

"Десислава Атанасова от ГЕРБ твърди, че благодарение на "новите варвари" (сред които явно сме и ние от "Има такъв народ") за първи път за една нощ е приет и обнародван нов Изборен кодекс.

На Десислава Атанасова, самоопределила се навремето като "тежката артилерия на ГЕРБ", ѝ припомняме, че измененията в Изборния кодекс са приети на 29.04.2021 година, а са обнародвани на 01.05.2021 година. Явно Десислава Атанасова е имала дълга нощ", допълва Слави Трифонов.

Той коментира проведената вчера втора пресконференция на ГЕРБ.

"Тома Биков, който навремето щеше да вкарва Бойко Борисов в затвора, заяви следното: "Не знаем на какви критерии трябва да отговарят членовете на ЦИК, които президентът ще назначава по негови собствени усмотрения." Нова лъжа. Напомняме на Тома Биков да прочете, че в чл. 50 на Изборния кодекс се съдържат изискванията към членовете на ЦИК, които не са променени, така че президентът няма никакви правомощия да определя сам изискванията или членовете на ЦИК", отбелязва Трифонов и засяга темата за вчерашната първа пресконференция, която бе проведена с премиера в оставка Бойко Борисов.

"Вчера, на първата пресконференция на ГЕРБ, Бойко Борисов заяви следното: "Какво значи в един закон да напишеш "при възможност"? Значи, видеонаблюдение ще има "при възможност". Ама кой ще я определи тая възможност, бе? По какъв критерий ще кажеш - в този град и в тази секция ще има, в тази - няма да има? По какъв критерий? Я да видиме къде са ми били по-добрите резултати - тука няма да има видеонаблюдение. Я да видиме къде са по-слабите - тука, примерно, сложили видеонаблюдение."

Поредна лъжа. Не знам дали депутатите на Борисов са спали, но въпросният текст "при възможност" отпадна от закона. Тоест, Бойко Борисов лъже с нещо, което го няма в окончателния вариант на Изборния кодекс. Напомняме, че видеонаблюдението отпадна дори и при възможност, но се прие видеозаснемане и видеоизлъчване при преброяването на гласовете във всяка една от секционните избирателни комисии, включително и в районните избирателни комисии. Във всяка една, а не където някоя партия има по-слаб или по-добър резултат", заявява още Трифонов.

"Вчера Бойко Борисов се опита да препише и собствените си грехове на новите партии. Двамата с Екатерина Захариева обявиха как машините за гласуване били незащитени и били от Венецуела. А там било диктатура, убивали със снайпери протестиращите и било притеснително страна от ЕС да купува машини за гласуване точно от Венецуела. Мааааалка подробност е, че машините за гласуване бяха закупени от тяхната ЦИК. 9600 машини за близо 40 милиона лева. Дали са от Венецуела - да каже тяхната ЦИК. Друга много малка подробност е, че преди последните избори тяхната ЦИК отказа независим одит на въпросните машини за гласуване с мотива, че държавните институции, които извършват проверките, са независими. Толкоз и по тази манипулация и лъжа.

Накрая ще завърша със следното: Явно в ГЕРБ още не са осъзнали, че времето, в което нямаше кой да им разобличава лъжите свърши", завършва Слави Трифонов.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 390 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 El boko

    140 24 Отговор
    Само една черна нинджа, може да убие друга черна нинджа! :)
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 честен ционист

    38 152 Отговор
    Който изобличи, какво пише на гърба на Славуца, печели титлата "врачка на властта" от предишната Альонка.
  • 5 chalgari sir

    83 627 Отговор
    Какви са фактите за чалгарите? 1. излъгаха за мажоритарния вот 2. излъгаха за субсидията от 1 лев 3. чалгара се разболя от ковид, вируса, който преди това отричаше и се скри като мишка 4. ковид теста му излезе чак на 4тия ден 5. опростачиха парламента 6. тошко африкански тъпото иска да реже крайници на журналисти 7. опитват се да приватизират изборния процес 8. газят конституция и закони 9. предложиха шахматистка за премиер, която е спонсорирана от божков 10. егаси наглите наркомани.

    Коментиран от #21, #41, #57, #63, #91, #133, #209, #221

  • 6 И Т Н LOS ANGELES & CHICAGO

    230 58 Отговор
    Слави с теб сме ! Разбий ги !

    Коментиран от #90, #168

  • 7 ИТН

    155 18 Отговор
    България е свободна страна, но българските граждани не са свободни.
    pp-itn.bg/programa/
  • 8 Хахаха

    61 197 Отговор
    Слави гласувахме много българи за ТЕБ ИТН НО ТИ ГОСПОДИН ФЕЙСБУК НИ ИЗЛЪГА ЗА РЕФЕРЕНДУМ, МАЖОРИТАРЕН ВОД И ДОСТА ОБЕЩАНИЯ. СЛАВИ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ИЗЛЪГАНИЯТ НАРОД НЯМА ДА ГЛАСУВА ЗА ТЕБ.

    Коментиран от #36, #190, #211

  • 9 волан

    44 126 Отговор
    ДЪЛГАТА ПРИКАЗКА ПАК СЕ ИЗРЕПЧИ.
  • 10 БИБИТКО

    154 31 Отговор
    Е голям лъжец и подлец ! Конец !!!
  • 11 El boko

    138 27 Отговор
    Чакаме първия сондаж- ИТН първа партия, ГЕРБ 2-ра хихи
  • 12 Гост

    27 79 Отговор
    Оттичането на Гроб в канала ще бъде последвано и от анадолската партия на боклука Трифонов, което той трябва да направи без закъснение, ако не иска той лично да се оттече в канализацията, след престой в киселина.
  • 13 Въпрос

    79 14 Отговор
    Искам да попитам? Как за 20 дни Слави стопи 8% и вече стигна Герб и как БСП бяха 10% зад Герб а вече са само 4? Вярно Маркет Линкс е коректна агенция и позна резултатите на 4 април , но новото й проучване от петък е изумително: Проучване на "Маркет Линкс"- 0.8 % разлика между ГЕРБ и ИТН. Електорални нагласи- ГЕРБ -21%, ИТН= 20.2%, БСП- 16.7%, ДБ-11.9%, ДПС-9.2%, ИСМВ-5.9%, Обединени патриоти( ВМРО+НФСБ+ВОЛЯ)- 3%. В момента има висока политизация на обществото а доверието в новия парламент е два пъти по високо от стария. Проучването е направено по поръчка на БТВ и финансирано от двете организации

    Коментиран от #16, #38

  • 14 АМИ

    42 97 Отговор
    НЯМАТЕ ЛИ ДРУГА СНИМКА НА ЧАЛГАРЯ ? ТУКА Е НАШМЪРКАН И НЕАДЕКВАТЕН !!!

    Коментиран от #123

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Отговор

    110 24 Отговор

    До коментар #13 от "Въпрос":

    Питаш се къде са отишли 200 хиляди гласа за Герб спрямо 4 април? 6% вече са надолу а това са 200 хиляди гласа. Ами вече не ги броят купените гласове. Скоро и мъртвите няма да броят от избирателните списъци и Герб се свива до 10%
  • 17 ГЕРБ

    32 80 Отговор
    Само ГЕРБ може и да е тиква но със семки не празна МАНЕРКА като Славчовата бойна празна готова за инструктаж
  • 18 хаберих

    30 71 Отговор
    От Суафчо Босоногов Дънков освен лъжи,какво друго да очаквате? Той си мисли,че България е едно частно шоу и може да кани на събеседване,когото му препоръчат "сценаристите".
  • 19 ИСТИНАТА

    48 10 Отговор
    Какво се учудвате че разликата между ГЕРБ и БСП паднала от 10 на 4 %? Малко факти: Преди 25-26 години БСП имаше твърд електорат от 30% от всички гласоподаватели. Тогава България беше 8 млн.души и гласуваха на избори 60% от тях тоест около 5 млн.30% тоест 1 млн.и 500 хиляди от тези 5 млн.винаги гласуваха за БСП без значение как е управлявала и ако ще и страната да запали. За тези години твърдия електорат на БСП намаля поради няколко причини. Много от тях си заминава по естествен път , други се ориентираха към други леви формации и гласоподавателите за БСП паднаха 3 пъти , тоест около 500 хиляди. На изборите преди месец БСП имаше 485 хиляди гласа , двойно по малко от 2017 г. когато имаше 960 хиляди. В проучването преди няколко дни на "Маркет Линкс" БСП си стои на същото ниво. За нея биха гласували същите хора твърд електорат които гласуваха преди месец. А че разликата с Герб е паднала до 4 % е затова че Герб се свлича и затова БСП ги доближава с разлика между двете формации около 100-на хиляди гласа.
  • 20 Съдията Дред

    73 15 Отговор
    Бандита и бандитите му от ГЕРБ са разибличени отдавна!
  • 21 бокоджипа

    69 17 Отговор

    До коментар #5 от "chalgari sir":

    страх тресе гербераста, за тролня пара от храста, храста на власта пробита от гласа на хората изтрита
  • 22 Magelan

    67 14 Отговор
    България 10 години се управкява от ОПГ което служи на себе си и Брюксел
  • 23 Гербавите Нискочели троли

    75 17 Отговор
    Пак обляни в сополи
    Лъжат ! Мажат ! Но само те си вярват !

    Коментиран от #165

  • 24 лоол

    50 8 Отговор
    Прав е, ама може да си хейтите на воля, ОВЦЕ!
  • 25 Gost

    62 22 Отговор
    Спокойно Слави, ще спечелиш на другите избори, но няма да имаш мнозинство и хората няма да ти имат доверие безкрайно. Затова мисли за тези, които те подкрепяме сега и не ни разочаровай с глупаво управление след вторите избори. Остави ГЕРБ на мира в момента и виж какви ще ги вършиш след тях. Това иска да чуе избирателят.

    Коментиран от #115, #183

  • 26 Чалгаджииче

    29 50 Отговор
    Тоа не моа да го гледам !
  • 27 Амммм

    29 21 Отговор
    Слави, това което пишеш и обясняваш е ПОЛИТИКА! Ако не си чувал, да ти кажа, че политиката е К...ка работа! За това не всеки е умее! Ако човек не е готов на това, да не се хваща!
  • 28 Браво

    63 20 Отговор
    Точно така Слави, всички знаем че лъжат, но ти няма да им мълчиш повече, излизай когато можеш и се озъби пред всички медии, за да не спекулират че те няма.

    Коментиран от #141

  • 29 Ти ли

    30 43 Отговор
    ги разобличи , бе ? Що за наглост и двуличие от страхопъзльо !
  • 30 Яшар

    61 21 Отговор
    Славчо, опичай си акъла! След следващите избори стягай правителство и ги почвай тия гербавите - панделата ги чака!
  • 31 Филиповци

    29 35 Отговор
    Честито на всички които са гласували за ИТН и неговия фейсбук Бот..
  • 32 Хахаха

    24 28 Отговор
    Славун-Истината ще ти викаме

    Коментиран от #52

  • 33 Иван

    33 7 Отговор
    Само говорите айде съд затвор възход на БЪЛГАРИЯ
  • 34 герб

    25 38 Отговор
    Има Такъв Идиот - Слави, АКО МОЖЕ ДА СТАНЕ-ЗАКОН ,АКО МОЖЕ ДА СТАНЕ ,АКО МОЖЕ ДА СТАНЕ ,показвахте ИВА БИСЕРОВА + ШАХМАТИСКАТА ,НО ПАК АКО МОЖЕ.....................ДА БЪДЕТЕ ПО-УМНИ И НАЧЕТЕНИ, В ЛОШОТИЯТА СИ СТЕ НАЙ-ДОБРИ ,СЛАВЧО ,КОГАТО БОЙКО ТИ ОТКАЗА ЗА СОФИЯ-МЯСТО ,ТИ КАКВО НАПРАВИ ЗАПОЧНА ДА ГО ОБИЖДАШ ,ДА ЗЛОБЕШ,АКО МОЖЕ ИМА ТАКЪВ ИДИОТ ДА СПРЕ ДА БЪДЕ ПОЛИТИК !!!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Като

    28 4 Отговор

    До коментар #8 от "Хахаха":

    Ви плащат за писане на тъпотии, поне някакво ниво на правопис не изискват ли?

    Коментиран от #112

  • 37 Българка

    64 18 Отговор
    Слави разбива на пух и прах лъжите и опорките на Борисов, Д.Атанасова, Харизанов и цялата орда герберастки башибозук. Когато ГЕРБ правят промени в ИК ДНИ преди изборите , е нормално и правилно. Но когато се правят месеци преди изборите промени, които по същество са да отпаднат гробовните извращения в ИК, то това е неморално, противоконституционно. И естествено е шайката да се аргументира с цинични лъжи

    Коментиран от #47, #54

  • 38 Шокирах се

    38 20 Отговор

    До коментар #13 от "Въпрос":

    Но чухте ли ги какво казаха БТВ, че доверието в Парламента било 2 пъти по -ниско от предишния, направо хлъцнах от тая лъжа!
    Вярно частна телевизия, ама и там трябва де се наложат някакви рестрикции, вероятно парични

    Коментиран от #61, #77

  • 39 Дидо

    30 41 Отговор
    Слави може всичко да си говори,но хората ще го преценят по дейноста на парламентарната му група докато го има този парламент.За момента само отрязаха помощите на пенсионерите от 50лв на месец и ни набиха да гласуваме в уж демократична държава само с машини.Няма искаш не искаш това че половината народ няма да може да се оправи с тия машини не ги интересува.Гласуваха си депутатски заплати по 10 000лв и побързаха да се качат на служебни мерцедеси.Това е нищо най-лошото е че предават власта в ръцете на Радев,който е руски проект,а знаем в момента какви са отношенията на ЕС и САЩ с Русия.Тоест забравете че някой ще ни даде 12 милиарда лева помощи,ще ни кажат да си ги искаме от Путин.

    Коментиран от #107

  • 40 bakluci

    27 31 Отговор
    Слави знаем, че не сте излъгали за нищо не можеш да промените нищо без мнозенство и ние е ясно! Пак ще ви подкрепим ..трябва да се изкоренят герб, бсп и дпс ...впили зъби във властта като вампири точещи кръвчицата на народа! Лично аз не съм убеден в качествата на ИТН , но знам , че може да се изправите срещу тоя картел в парламента и да ги унищожите. Алчността на тия е безобразна, корупция, цензура отвсякъде.

    Коментиран от #170

  • 41 Скрии се

    19 5 Отговор

    До коментар #5 от "chalgari sir":

    Смешен си!

    Коментиран от #49

  • 42 гост

    52 14 Отговор
    На ТОМА БИКОВ трябва да му бъде съставен акт за ПРОСТИТУЦИЯ!
  • 43 Герб е мафия

    20 18 Отговор
    Ще има кръв

    Коментиран от #64

  • 44 Ми ся

    27 29 Отговор
    Ми ся' СЛАВЧО , аз не разбрах ти от коя ПАРТИЯ си ???? От Има такъв вирус , няма такъв референдум ...лиииии ; от няма такв народ ....лииии ....Та от коя партия си бе ЧАЛГАР ???
  • 45 гост

    33 11 Отговор
    ТОМА БИКОВ е лека жена.

    Коментиран от #70

  • 46 Дебилчев

    19 16 Отговор
    20г политически предавания, търсене под вола теле, само Герб са с лъжи, другите сте идеални, точно вие не трябва да се обаждате по повод лъжи, 2,5 млн. за мажоритарен вот, ще ама някой друг път в необозримото бъдеще, опротивяхте
  • 47 До МУРГАВАТА....."БЪЛГАРКА"

    12 14 Отговор

    До коментар #37 от "Българка":

    Нали затова гласувахме за ...нещо "НОВО" в политиката ма пача?
    За чий у Й са ни ако правят..същото?!?
  • 48 ТОКУ ЩО ! ИЗВЪНРЕДНО !

    18 23 Отговор
    Има такъв народ вече е сигурно че ще е
    Първа политическа сила с близо цели 44 пункта!
    Проведено в периода между празниците с
    1900 участници в анкетата на.....свободна воля !
  • 49 Дебилчев

    10 13 Отговор

    До коментар #41 от "Скрии се":

    Не е смешен, точен е

    Коментиран от #207

  • 50 Другия с коня

    12 3 Отговор
    Ами не знам Как трябва да е ,ама и така не трябва да е....А котката е на Конфуций,който казва.." Най трудно е да хванеш Черна котка в тъмна стая.....Особенно ако котката не е в стаята !!!"
  • 51 Народът

    24 20 Отговор
    Най-голямата подмяна, която се случва в момента, е мантрата, че партията на Слави е партия срещу статуквото. Точно обратното. Тя е партия на статуквото, отгледана и финансирана от него в последните години, а най-вече в последните две.
    Дори и не се иска много информация, за да се види очевидното. Всички действия на Слави Трифонов са в полза на статуквото. Той е един от най-ярките системни негови играчи (макар и на развлекателния фронт) в последните 20 години. Гласоподаването за него с идеята за протестен вот е непростима наивност, а очакването, че скалъпената му партия е създадена, за да донесе промяна, е глупост. Обратното – „Има такъв народ“ е създаден с идеята да не се променя нищо, както впрочем и става пред очите ни.

    Коментиран от #74

  • 52 Ми......

    19 12 Отговор

    До коментар #32 от "Хахаха":

    ПО ДОБРЕ ДА МУ КАЗВАМЕ ЧАЛГАДЖИИСКА - ЛЪЖИЦА
  • 53 Не Слави, лъжите имаше кой да им ги

    31 7 Отговор

    До коментар #1 от "choko":

    разобличава! Нямаше кой да ги наказва! И все още няма. Защото това са едни престъпници, които от 30г. дерибействат, но отговорност няма! Вие ще натикате ли всички при Ставри? И не говоря само за Гешев, ами Цацаров, Велчев, Филчев, само от Прокуратурата, и после минем през Съда, Парламента, Министерски Съвет, Кметове, Архитекти, шефове на агенции, Фондове, общини... Трябват едни 200 човека да се занимават с престъпниците, които са крали държавата през последните 30г.

    Коментиран от #126

  • 54 РЯЗАН ТУРЧИН

    8 15 Отговор

    До коментар #37 от "Българка":

    ЗНАЙШ ЛИ ОТКОГА ТЕ ТЪРСЯ ???

    Коментиран от #69, #80

  • 55 ВИЕ

    4 4 Отговор
    МЕРАЦИ
  • 56 898011

    21 21 Отговор
    Слави каквото и да говориш и ти опърdя кофата.
  • 57 Тъпунгер

    17 8 Отговор

    До коментар #5 от "chalgari sir":

    С коментара си доказа че лъжите, и герберския девиз "лъжи, лъжи и пак лъжи и си гербераст"
  • 58 Майна

    12 18 Отговор
    Който обижда министър-председателя, обижда една нация, един народ и една държава.

    Това пише в исковата молба на Бойко Борисов срещу Корнелия Нинова по делото, което той води за обида и клевета срещу лидера на БСП. Искът е за 26 000 лева със законна лихва от 23.03. 2017 г.

    Молбата на Борисов е изпълнена с откровения на човек, по собствената му самооценка, е "посветил житейския път и политическата си кариера в служба за благото на българския народ". И още:

    "Дейността ми като Главен секретар е известна в САЩ, Руската федерация, Кралство Испания, Кралство Великобритания, Белгия, Австрия, Франция, Германия, Холандия и в Централата на Европол в Румъния".

    В текста на молбата присъстват и столичното метро,околовръстното на София, детски градини и др., които карат Борисов да заяви: Работата ми като кмет ме удовлетворяваше изключително много, тъй като бях полезен на град София с конкретно изпълнени инфраструктурни проекти".
  • 59 Даааа

    26 18 Отговор
    Направо в десятката! Ама, не просто в десятката, ами в десятката на десятката! Браво на Слави! Точно, ясно и конкретно. Заби ги един метър под земята с това изказване. Че много се бяха разпищолили да дрънкат час по час! Осмисли ми се следобеда след като прочетох поста на Слави.

    Коментиран от #176

  • 60 кикирикииии

    9 11 Отговор
    Слави голи само се коколи

    Коментиран от #62

  • 61 Иван

    4 7 Отговор

    До коментар #38 от "Шокирах се":

    Казаха 2 пъти по високо от предишния, влезте в сайта на Маркет Линкс и там пише...Проучването е направено съвместно с БТВ
  • 62 карамбата

    6 2 Отговор

    До коментар #60 от "кикирикииии":

    И плези.
  • 63 Оня

    12 3 Отговор

    До коментар #5 от "chalgari sir":

    Още една точка можеш да напишеш - Виж си плюсчетата и минусчетата , и може и да разбереш колко ..... си !
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Махайте

    18 17 Отговор
    Тоя ЧАЛГАДЖИИСКИ боклук !

    Коментиран от #187

  • 66 Майна

    19 6 Отговор
    Слави, ти не ди единсъвената опозиция на Герб. БСП ИМАШЕ ПРИНОС ЗА СВАЛЯНЕТО НА БОРИСОВ...ВЪЗРАЖДАНЕ ПРОВЕДОХА ПЪРВИТЕ ПРОТЕСТИ...БОЖКОВ СЪЩО СЪБУДИ ХОРАТА
  • 67 Два дни преди служебният Кабинет на През

    19 11 Отговор
    Два дни преди служебният Кабинет на Президента. Борисов не се побира в кожата. Плаши българите! Подценява Полицията,Службите и Прокуратурата! След като си тръгне той до една две седмици колите на групировките ще били паркирали пред заведенията. Моли медиите да ги отразяват. Но забравя че тези групировки са от тяхното управл*ние! Само че медиите не ги снимаха затова и вече са на 112 място,по свобода на словото! Много бързо забрави джуджета и другите големи престъпления за които,той години на ред мълчи и не смее дума да обели. Знаеме че само с заплахи можеш да си на власт. Но цяла България е на ясно кой защо и как управлява тези групировки! Данеби да правиш домашни сметки които,няма да ти излязат на пазара с някой гропиро2к? България е малка страна и всичко се знае дори и с медии на 112 място по свобода на словото и най лъжливият Премиер ! Сега моли медиите да му задават въпроси,но когато,беше на власт им спираше микрофоните като,ги наричаше мисирки!
  • 68 СЛАВИ

    12 10 Отговор
    Окончателно ще ги ошашави !
    Му ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха...
    Ох ! Задавих се от смях !

    Коментиран от #79

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Жена ти, тоже

    4 5 Отговор

    До коментар #45 от "гост":

    Циганино
  • 71 Jalebi Baby

    19 8 Отговор
    Изборите няма да доведат до криза, както каза наглия лъжец Тулуп!
  • 72 Ццц

    23 9 Отговор
    Слави, че това е тактика на гези гадини откакто се отцепиха от БКП и станаха ГЕРБ! На всеки гаф отдалече почват да тръбят какъв успех е. И ако съвсем не може да се замаже - изгаря някой, а Бойко излиза и казва, че е безкомпромисен и ГЕРБ се чистят от боклука. ББ никога не е бил виновен. Все излиза, че не знаел за проблема, ама като научел го решавал. Най-интересно, че още има хора, който вярват на този патологичен лъжец, макар да са единици вече. Добрата новина е, че техният капацитет няма да им позволи да гласуват с машината.Останалата подкрепа идва от зависими хорица, които без ГЕРБ ще са в затвора или ще правят поцинковани кофи например. Ако разчитат само на искрена подкрепа ГЕРБ щяха да са с резултат около този на шкембе войвода. Неизбежна е съдбата на всичките кадри на ДС - провал и забвение.
  • 73 стига глупости

    12 12 Отговор
    Хората може и да знаят кое как е и да не искат някой си да им разобличава каквото и да било!Вие за какъв се вземате?Не ни интересуват вашите разобличения,защото всеки има грехове!Ако ще управляваш,управлявай не търси оправдания в липсващо стабилно мнозинство или върви прави концерти щом има кой да ти ги слуша!
  • 74 Уфффф

    19 9 Отговор

    До коментар #51 от "Народът":

    Не знам кой народ си мислиш, че представляваш, като си се нарекъл така, но ще те разочаровам - народът съвсем не иска това, което ти се мъчиш безрезултатно да подкрепиш. Сори, народът погледна и видя кой кой е!!!
  • 75 ИМПЕРИАЛИСТ

    16 11 Отговор
    Ех, Славуца, пропиля си живота....Дано Бог те помилва тебе, грешния ангел!
  • 76 МААТРИАЛА

    23 14 Отговор
    Славчо защо не ти вервам.Ако ще правиш правителство прави стига с това тука има тука няма.Нвма страшно правиш правителство ,програма ясна точна да видим какво предлагаш ,ако са добри нещата да видим кой е срещу тях ,кой е за тях и всичко ще се изясни кой кой е.Стига с тези лакарди фейсбуци и да са правиш на обидена мисирка

    Коментиран от #82

  • 77 Истината

    14 11 Отговор

    До коментар #38 от "Шокирах се":

    Голям шок,няма що!Рейтингът на Парламента първите два дни беше "О",но след това и до сега си е "ОО"!Точно и ясно!
  • 78 Славчо

    15 9 Отговор
    МАНЕРКА празна МАНЕРКА бойна готова за инструктаж
  • 79 Верно е

    9 6 Отговор

    До коментар #68 от "СЛАВИ":

    С 8 % на следващите избори ще ги обърка тотално
  • 80 Намери рязания турчин

    1 3 Отговор

    До коментар #54 от "РЯЗАН ТУРЧИН":

    Е и 25
  • 81 БУДА

    18 13 Отговор
    Сбогом банкянска мутро ! ЩО ревеш всики ден , щот няма да можеш да крадеш вече , сатър за теб и шайката ти !
  • 82 Избирател

    14 12 Отговор

    До коментар #76 от "МААТРИАЛА":

    Първо тия нямат програма,но и не смеят да напишат тъй като няма да я изпълнят!Повярвах му на Референдума за мажоритарния вот и гласувах,но това беше за последно.Голям лъжец се извъди.
  • 83 Наблюдател

    14 11 Отговор
    За Б.Борисов лъжите са като "добър ден" но много по-често! Oкото му немига като ги бълва! Разобличаването му като Топ лъжец на ЕС не е достатъчно! Този биологичeн екземпляр трябва задължително да търка наровете в Централния затвор за тоталната корупция и крадене иначе нищо няма да се промени! Разбирасе заедно с крадливия му кръжец!
  • 84 Евро кочина

    18 13 Отговор
    Много квичат герберите.
  • 85 ЛъжецаСлафчу

    25 13 Отговор
    Трифонов ти си бита карта, пиленцето веднъж каца на рамото.
  • 86 Витоша Бистрица

    9 4 Отговор
    Е ми още съм титуляр в отбора...
  • 87 Гнусeн си ми

    18 13 Отговор
    Абе лълугер защо не излезнеш от дупката си и не застанеш пред твоите наивни избиратели и им кажеш че пак лъжеш.Преди ..... всъщност сте гнусни подлоги и е под достойнството ми да ти обяснявам.
  • 88 Даката

    19 16 Отговор
    Чалго,я кажи как искаше да застрояваш градска градина
  • 89 Започва приземяване

    4 0 Отговор
    Може и да има ефект за установяване на цялата истина за безкруполното управление през последните години което доведе до оскотяване на населението...
    Ако има и план за управление на икономиката за възстановяване на
    Държавата, от това по- хубаво няма; план за справедливо разследване на крадците на народа и наказание според " заслугите" им; визия за управление със всички , които са против сегашното управление, разумно координиране за доброто на Народа.
  • 90 Даааа

    16 6 Отговор

    До коментар #6 от "И Т Н LOS ANGELES & CHICAGO":

    Смятам, след като прочетох бавно и методично целия пост на Слави, че той вече ги разби! Категорично! Сега седят и се чудят с каква поредна измишльотина да излязат пред медиите. Нещо грандиозно ще да е
  • 91 Хаха

    12 3 Отговор

    До коментар #5 от "chalgari sir":

    Безкнижният трол е изтипосал 10 груби лъжи и не истини! При това естествено, неграмотно!
  • 92 герб

    13 8 Отговор
    Ако може да стане -ЗАКОН ,АКО МОЖЕ ДА СТАНЕ .............ИТН СЛАВИ ТРИФОНОВ И НЕГОВИЯ ЕКИП ОТ ВСЕЗНАЕЩИ И УЧЕНИ ,ДЪРЖАВАТА ДА ОПРАВЯТ ,ПО КОЙ НАЧИН .....................МАНДРАТА ЗА ГЛАСУВАНЕ В ЧУЖБИНА ,РЕФЕРЕНДУМ ,БОЙКО Е ВИНОВЕН ,АКО МОЖЕ ДА СТАНЕ ............СЛАВИ ПРИЛИЧАШ НА ХИТЛЕР ,КОНЦЕРТИ ,ЗНАМЕНА ,ЗАКЛИНАНИЯ ,ПОЗИ ,ЗЛОБА ,УНИФОРМИ ,ТИ СИ НЕОФАШИСТ И СТРАХЛИВЕЦ,НИЩО НЕ ЗНАЕШ ЗА РАБОТЕЩИТЕ В ЧУЖБИНА ,И ЕДИН ДЕН НЕ СИ РАБОТИЛ В ДРУГА ДЪРЖАВА
  • 93 1000000

    15 11 Отговор
    На Слави явно му се плаща много за политически игри.. Познайте чий интереси изпълнява?

    Коментиран от #105, #120

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 ИмаТакиваНеграмотници

    13 12 Отговор
    Не е редно хора които не живеят в България да ни определят правителство! Който иска да гласува да го прави само от България.
  • 96 Хоп БИБИТКО !

    9 3 Отговор
    При чичо Митко !
    Стана овчарчето КАЛИТКО !
  • 97 12345

    4 5 Отговор
    Гашник, д т е , бе! Това ли изкаш да стане? Аржентинският упaдък зaпoчвa в дaлeчнaтa 1946 гoдинa, кoгaтo нa 24 фeвруaри гeнeрaл Хуaн Дoмингo Пeрoн e избрaн зa прeзидeнт. Три гoдини пo-рaнo вoeннитe ca извършили прeврaт и ca cвaлили oт влacт зaкoннoтo прaвитeлcтвo. Cлeд зaвзeмaнeтo нa влacттa Пeрoн ce зaхвaщa дa рeфoрмирa cтрaнaтa, търceйки aлтeрнaтивeн, трeти път нa рaзвитиe - мeжду кaпитaлизмa и кoмунизмa. Пeрoн цeнтрaлизирa прoфcъюзитe, нaмecвa ce в икoнoмикaтa и външнaтa търгoвия, oпрeдeля прeдeлни цeни нa cтoкитe и рaзмeрa нa зaплaтитe и зaпoчвa индуcтриaлизaция нa принципa нa изoлaциятa. Рeзултaтът oт тoвa oбaчe e плaчeвeн: oщe прeз 1949 г. Aржeнтинa ce oкaзвa c oтрицaтeлeн търгoвcки бaлaнc, пecoтo e дeвaлвирaнo, a cтрaнaтa e прeвърнaтa в нeщo кaтo кoрпoрaтивнa cтруктурa. В cъщoтo врeмe втoрaтa cъпругa нa Пeрoн - aктриcaтa и мoдeл Мaрия Eвa Дуaртe, кoятo вcички нaричaт "Eвитa", и кoятo cи e cпeчeлилa имeтo нa зaщитницa нa бeднитe и oнeпрaвдaнитe, ce зaнимaвa aктивнo c дaритeлcтвo, кoeтo ѝ ocигурявa виcoкa пoпулярнocт. Нeйнaтa дeйнocт ce финaнcирa oбaчe oт cпoрни прaктики, cрeд кoитo рeкeт нa пoлитичecки прoтивници и уcпeшни прeдприeмaчи. Това ли е и нашият път с нашето генералче? Твърде много прилики и съвпадения.
  • 98 ПИ'ЧО'ВЕ, БЪДЕТЕ МАЛКО ПО-СНИЗХОДИТЕЛНИ

    13 14 Отговор
    КЪМ УЧИНДОЛСКИЯ СЕ'ЛЯК!
    ВСЕ ПАК Е САМО ...ПОРЕДНАТА ПОД'ЛОГА И ИБ'РИК НА ЧЕР'ВЕНАТА ОЛИ'ГАРХИЯ!
    ИМПОТ'ЕНТЕН, БОЛ'НАВ, КОМПЛЕ'КСИРАН ЖАЛ'КАР ПРЕДСТАВЯЩ СЕ ЗА.."МУТРА",..САМО'ТНИК И ПЕД'АЛ!!!
    И ТОЯ МЪР'ШЛЯК ГО РАЗКРИХА...САМО ЗА МЕСЕЦ!
    СВЪРШЕН СИ...ЛАЙ НАР ПАС'ИВЕН

    Коментиран от #101

  • 99 Ужас

    15 6 Отговор
    Истрещели гербо коментари като лидерите им, какви неадеквати, как се пени томата стана ми жал, надуваха му се сънните артерии до пръсване, още 1, 2 пъти тоя ще получи инсулт.
  • 100 ДА бе

    11 2 Отговор
    Слави: Едно уточненние за първите и следващите! Елена Йончева (БСП) осъди и съдът призна, че Б. Борисов е лъжец, същата ТЯ обяви, че магистрала Тракия е менте, ще пропадне, е пропадна, сега я ремонтират! БСП казваха за качеството на асфалта, но ВСИЧКИ се смеха, че АСФАЛТ не се ЯДЕ! БСП ревът, че има финансова криза, не контролирани заеми/дългове, но всички се смеят! А имаше и едно предаване при ТЕБ с Б. Борисов??????????? Помниш ли! А иначе действай! Времето ще покаже! Както една твоя приятелка казваше "ВРЕМЕТО Е НАШЕ"

    Коментиран от #108

  • 101 Подлого

    3 1 Отговор

    До коментар #98 от "ПИ'ЧО'ВЕ, БЪДЕТЕ МАЛКО ПО-СНИЗХОДИТЕЛНИ":

    Не си поставяй плюсчета.
  • 102 Куку-ригу

    14 8 Отговор
    Абе, Трифонов, когато БСП изобличаваше лъжите на мафията от герб и искаше многократно вот на недоверие ти коя точно песен пееше тогава?! " ще ти скъсам гьза" ли??
  • 103 така така

    7 11 Отговор
    ИСМВ и Мая Манолова ще оправят България!!
    Слави се доказа като импотентен да състави правителство.
  • 104 БРАВО СЛАВИ ! БРАВО ТОШО !

    12 9 Отговор
    За ГРОБ ще става все по ЛОШО !!!
  • 105 КОЙ

    5 0 Отговор

    До коментар #93 от "1000000":

    Вероятно на КОЙ! Други не останаха или КОЙ е с ГЕРБ отдавна! Знае ли човек, а и няма КОЙ да ти каже!
  • 106 Стара чанта

    10 10 Отговор
    А ти, Чалгарю, никога няма да вденеш КОЛКО си тъп, прост, примитивен, вулгарен, циничен и Едногънков !!! Точно заради тази единствена гънка , всичко това ти е непознато !
  • 107 Ццц

    12 2 Отговор

    До коментар #39 от "Дидо":

    Опорката цяла, но е разменен редът. Първо се почва със заплатите, а Румен Радев и руснаците е на финала, за по-голям ефект! Буда не ви оставя да спите, че и на него му бяга сънят и пак не си научихте добре фразичките! Ако можеш сега и да доставиш конкретни данни и доказателства за всяко едно от твърденията си?? Няма как нали? Защото всичките са мазни лъжи на банкянски де,бил и нищо повече! Даже мисля, че и името ти не е Дидо. Хъсът, с който лаеш ми намирисва. За това казвам, че името ти е Тома и преди 10 години наистина се кълнеше, че ще вкараш сегашния си идол в затвора. Всичките гербаджии сте такива под,.лизурковци!
  • 108 ТЕЛ ИЗМАМНИК

    1 5 Отговор

    До коментар #100 от "ДА бе":

    Само че там кадето я ремонтират е правена от Бошкова фирма ,не се прави на умряла мисирка

    Коментиран от #113

  • 109 Деса поетеса

    9 5 Отговор
    За ГЕРБ следва хирургическа намеса....
  • 110 Ибн Ебн Ал Боко

    8 1 Отговор
    Работа Работа Работа

    Коментиран от #117

  • 111 Квичете гербери

    11 5 Отговор
    Колкото по вече квичите толкова по хубаво ми става. Когато народа се оплакваше заплати, пенсии, здравеопазване вие надменно всичко е у ред, като е било у ред несе бойте де.

    Коментиран от #116

  • 112 Ужасно

    1 1 Отговор

    До коментар #36 от "Като":

    Правиш, забележки за правописа 🤦‍♀️🤦‍♀️хубаво но виж твоят правописни грешки 3 броя, 😄😄
  • 113 ДА бе

    3 4 Отговор

    До коментар #108 от "ТЕЛ ИЗМАМНИК":

    Правена е от згурия от Марица Изток, ама Вие ВСИЧКИ се смеехте, че асфалт се не ЯДЕ. А СВОГЕ помниш ли? "ВРЕМЕТО Е НАШЕ" СДС СДС СДС!
  • 114 Кой сега е номер едно ?!

    7 8 Отговор
    ИТН ще управлява,, колкото и гроб да се
    съпротивлява, вече е плява... тъдява...
    Има рима и е вярно !
  • 115 Asterix

    5 5 Отговор

    До коментар #25 от "Gost":

    Дали ще откликне на призива ти?!До сега имаше възможност да го направи...ама без сценарий в ръка той не може да върже две приказки!
    Винаги съм казвал:
    България,на този етап е...Слави Трифонов без сценарий в ръка и Димитър Рачков с костюм...
  • 116 ААААААААААА

    3 2 Отговор

    До коментар #111 от "Квичете гербери":

    ЗАЩО го адресираш до ГЕРБ този извод! ТОЙ се отнася за ВСИЧКИ които не ВЯРВАХА на другите КОИТО говореха това, което си написал, много правилно! ЗАЩО ЧАК СЕГА! Сега ли ви дойде ЯЙЦЕТО!

    Коментиран от #125, #129

  • 117 Това го забравиха

    6 1 Отговор

    До коментар #110 от "Ибн Ебн Ал Боко":

    Аз предлагам работа, работа, работа, и пари ли ще ми искате за работата.
  • 118 Язък

    5 4 Отговор
    Господа и ДАМИ, я кажете, ЗАЩО мълчахте до СЕГА! КОЙ ви забраняваше!
  • 119 КПСС БКП

    13 8 Отговор
    БОКЛУК ЧАЛГАРСКИ ....НИЩО НЕ СТАВА ОТ ТЕБ ... ПОЛИТИКАТА НЕ Е ЧАЛГА И ЧЕРВЕНИ ТОЧКИ ЗА ПОРНОГРАФСКИТЕ ТИ ВИЦОВЕ...
  • 120 Пепи

    3 0 Отговор

    До коментар #93 от "1000000":

    На народа естествено. Ти с оня простия разбираш ли се?
  • 121 КуКу Къш

    8 10 Отговор
    След като мина опасността да създадат правителство, този много бързо оздравя. Единственият екземпляр в света който Ковида "удари в кръста" вече е читав. Хип-хип-ура!!!
    Станиславчо, вече и ти си в светлината на прожекторите и твоите лъжи и гафове също се виждат:
    1. Закле се седнал.
    2. За да се оправдаеш излъга, че Ковид те е "ударил в кръста", което те превръща в световен медицински феномен.
    3. Правиш се на много принципен и честен, но има хора, които твърдят, че си доста непочтен в бизнеса и не си им платил за свършена работа. А когато са настояли за парите, са били заплашвани. Да, било е преди години и сигурно си станал нов човек оттогава, ама надали.
    4. Дори в този случай лъжеш като казваш на ГЕРБ "вашата ЦИК". Тя не е била тяхне, неуважаеми, защото не са имали мнозинство в нея.
    Явно все още Станиславчо си живее в пошлото шоу, където сценаристите му пишат измишльотините.
    4.

    Коментиран от #130

  • 122 Хевиметълче

    7 6 Отговор
    Слави,ако ни отървеш от ГРОБ и БИБИТКО,
    Ще слушам чалга и ще въртя кючек,ако трябва,
    бе човек !
  • 123 Това

    2 2 Отговор

    До коментар #14 от "АМИ":

    му е естественото състояние
  • 124 Сър Пичук

    9 6 Отговор
    Дай му на простия власт и му гледай сеира!
    Чу ли, Трифонов, такъв!

    Коментиран от #146

  • 125 Яйцето ти дошло а неси разбрал

    7 3 Отговор

    До коментар #116 от "ААААААААААА":

    От 2009г(герб) пенсиите не са увеличени, с тази замаска от минимална пиши на себе си. Ако от 2009 до сега баха увеличавали пенсиите както беше прието швейцарското правило и се прилагаше до 2009 сега нямаше да сме след Румъния. Сега разбра ли защо ГЕРБ'четата?
  • 126 ГЕРБ=БСП=ДПС

    8 2 Отговор

    До коментар #53 от "Не Слави, лъжите имаше кой да им ги":

    Ако власта тръгне на отмъщение за всичко от изминалите 30 години нищо няма да се подобри. Управлението трябва да работи за настоящето и бъдещото. Наказанията за минали грехове са работа на прокуратурата и съда. Новата власт, първото, което трябва да направи е да прочисти прокуратурата от депесарите на Шиши.
  • 127 Нищо друго освен...

    6 5 Отговор
    Бийте Гроб по главата ! Бий ! Бий! Бий!
  • 128 Щерев

    12 6 Отговор
    Едно дете да беше изгледал,а не да опростачваш цяло поколение
  • 129 Яйцето ти дошло а неси разбрал

    4 3 Отговор

    До коментар #116 от "ААААААААААА":

    От 2009г(герб) пенсиите не са увеличени, с тази замаска от минимална пиши на себе си. Ако от 2009 до сега баха увеличавали пенсиите както беше прието швейцарското правило и се прилагаше както до 2009 сега нямаше да сме след Румъния. Сега разбра ли защо ГЕРБ'четата?

    Коментиран от #177

  • 130 Без тикви

    9 8 Отговор

    До коментар #121 от "КуКу Къш":

    По добре сценаристи от колкото мутренски схемаджии!!!!

    Коментиран от #174

  • 131 СЕВЕРОЗАПАДА

    7 9 Отговор
    А Г-Н ТРИФОНОВ РАЗБИРА ЛИ, ЧЕ ЩЕ СЕ СПОМИНЕ КАТО КУЧЕ САМ ?

    Коментиран от #140

  • 132 За Буда

    12 3 Отговор
    Има ли още будали ?! Надали !

    Коментиран от #134

  • 133 Дебилчев

    0 3 Отговор

    До коментар #5 от "chalgari sir":

    Това са фактите, когато фактите говорят и боговете мълчат
  • 134 Тъй де...

    9 7 Отговор

    До коментар #132 от "За Буда":

    Виж КОЙ е НОМЕР 1 на изборите, чалгарче усрано!;))))

    Коментиран от #164

  • 135 До Трифонов

    11 10 Отговор
    Пак ли коментираш мазен чалгар, с комунистките Мая и Татяна накъде преориентира страната - към Русия! И с тоя президент, като дупе и гащи сте! Пак ще ни върнете години назад!
  • 136 ПЕТЬО БЛЪСКОВ КУЛТОВ:

    12 8 Отговор
    "Слави НЕ Е виновен,..НЕГОВИТЕ СПОНСОРИ (Олигарси) ГО НАБУТАХА В...ПОЛИТИКАТА!"
    СЛАААВЧОООО КУУУУ*РВООООООО
  • 137 Съмнение

    8 6 Отговор
    Абе Слави жив ли е? Някой виждал ли го е? Някой му е хакнал обаче фейсбук-профила.
  • 138 Нормален

    13 9 Отговор
    Подкрепата за този човек показва абсолютната дебилност на една част от нашия народ. Само след месеци ще си скубят косите и ще псуват и слави и тошко и мая и прецедента на майка. Ама ще е късно. Държавата ще бъде съсипана за години напред, каквато е и целта, де!
  • 139 Ха-ха-ха

    7 7 Отговор
    Славчо Чалгара- пе'де'рас...пед'ер'ааас

    Коментиран от #143

  • 140 ТИ НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ ПИШЕШ ОТ ОДВЪДНОТО

    2 3 Отговор

    До коментар #131 от "СЕВЕРОЗАПАДА":

    СПОМИНЛ СИ СЕ САМ КАТО КУЧЕ
  • 141 питам си

    8 3 Отговор

    До коментар #28 от "Браво":

    Та той се скри ЕДИН МЕСЕЦ от избирателите си!!!!! Крие се като плъх. само Баце и по-голямо леке от плешивия чалгар! Слави да излезе и честно да каже - има ли или няма зависимост от ДПС?
  • 142 1111

    6 3 Отговор
    нали нямаше ковид генерали ви плашеха а и ти обърна ковид плочата
  • 143 Ах-Ах-Ах

    2 3 Отговор

    До коментар #139 от "Ха-ха-ха":

    То има активен пе'де'рас...пед'ер'ааас. Ти си бъди пасивен
  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Дедо поп

    8 6 Отговор
    Славчо,чадо мое,ти отдавна си пътник,и сам виждаш,че и парата не помага за здравето,Господ не прощава,защо искаш да минеш по прекия път?

    Коментиран от #148

  • 146 Пожарникарски шланг

    2 2 Отговор

    До коментар #124 от "Сър Пичук":

    С 200 получили го? Чули трол такъв?
  • 147 Гост

    8 8 Отговор
    Чалгаря винаги ще си остане чалгар.Те са политически неграмотни!

    Коментиран от #152

  • 148 До дио попа

    4 1 Отговор

    До коментар #145 от "Дедо поп":

    Богохулстваш, не вземай делата господни да не си преди всички за утрешния ден.

    Коментиран от #153

  • 149 Младенов

    8 11 Отговор
    В интерест на истината, аз и моето семейство гласувахме за Трифонов, само защото ПУБЛИЧНО ТВЪРДЕШЕ,че въпросите от Референдума ще бъдат ЕДИНСТВЕН ПРИОРИТЕТ!
    Това ЛИЦЕ ни ИЗЛЪГА най-нагло и Безочливо!!!
    Този ЛЪЖЕЦ изгуби ЗАВИНАГИ нашето ДОВЕРИЕ

    Коментиран от #156

  • 150 tato

    3 4 Отговор
    Слави както винаги е усмихнат на снимката
  • 151 Балъка BG

    4 3 Отговор
    Има ли някой сигурен в новите партии , че едни пари няма да замажат нещата, няма да има наказани корумпета и облякъл се Илия пак в тия!
  • 152 Домакин

    2 3 Отговор

    До коментар #147 от "Гост":

    Трола винаги си е трол. Те перманентно за всичко са неграмотни
  • 153 Дедо поп

    2 5 Отговор

    До коментар #148 от "До дио попа":

    Не се родил този,който да ми каже,какво да правя ,чадо мое.Налягай си парцалките утре сме пред фонтана,ела да те изповядам.

    Коментиран от #158

  • 154 Баба Люга

    8 2 Отговор
    Само така. Истината и нищо друго. Те не могат да възприемат, че има промяна. В главите им няма никой, освен дявола!
  • 155 Кръчмаря

    7 5 Отговор

    До коментар #1 от "choko":

    Ако изборите бяха честни според плюсовете и минусите на коментарите фактите са неоспорими:

    Герб-БСП-ДПС=25
    ИТН-ДБ-ИМВ=140
    Колкото и да се напъват герберасите това са фактите навсякъде в страната и чужбина,като бройката от 25 може да набъбне до 100 преко сили, тогава 140 ще отиде много бързо над 1000.

    Коментиран от #199

  • 156 До лъжливи младенов

    1 0 Отговор

    До коментар #149 от "Младенов":

    Тези детски номера ги пиши на себе ли. Какви примери искаш? Аз съм фен на Левски ама ЦСКА бяха по добри, не съм му фен ама е прав, не обичам сладолед но го ям. Толкова ли сме глупави? Ти ли си най умния тирол?
  • 157 SDEЧЕВ

    2 9 Отговор
    Мъжете се изправят и заявяват това,което мислят.Певеца използва екип да му пишат тезите в соц.мрежи.Певеца жив ли е ,между другото? Някой да му е виждал сурата на живо след изборите.Дал си е паролата от ФБ на сценаристите и е облякъл сутиена.

    Коментиран от #162

  • 158 Пътища незнайни

    1 2 Отговор

    До коментар #153 от "Дедо поп":

    По добре си довърши земните дела. Утре може да ти е последното пътуване.
  • 159 ИВО СИРОМАХОВ

    2 8 Отговор
    Моят шеф е кастриран и заради говори такива тъпотии.

    Коментиран от #160

  • 160 Гаден трол

    5 2 Отговор

    До коментар #159 от "ИВО СИРОМАХОВ":

    Не грамотен нещастник
  • 161 Тиква

    10 1 Отговор
    Прав си. Лъжите и краденето свършват. Идва съд и доживотен затвор за тях.
  • 162 Лейка

    3 2 Отговор

    До коментар #157 от "SDEЧЕВ":

    Да те в където искаш Гроб лейка.
  • 163 А бе чалгар

    7 11 Отговор
    Какво ме интересува ГЕРБ. И ти почна като Импексова,Галева и сие.ГЕРБ та ГЕРБ. Мен ме интересува ти ,какво ще направиш .Ама май се оказа ,че пак сме изтеглили къщата клечка.Ти си просто въздух под налягане.

    Коментиран от #166

  • 164 Уж така

    5 0 Отговор

    До коментар #134 от "Тъй де...":

    И като е номер едно, какво????? Какво стана? А? Номер едно, ама ако можеше да управлява, а както виждаш, никой, абсолютно никой не го иска! Нека си е номер едно! Нищо не го топли това. Голям праз-номер едно бил!

    Коментиран от #169

  • 165 Кикор

    5 3 Отговор

    До коментар #23 от "Гербавите Нискочели троли":

    Що ли тъй си вЕрват тез поп фолк певци и аз не моа вдена. Кой говори за лъжи не знам но още първият работен ден Иматакиваментаци взеха да си измислят сценарии
  • 166 Абе троле

    5 2 Отговор

    До коментар #163 от "А бе чалгар":

    Ти кой си? Без име и физиономия, тъпо задклавиатурно нищожество седнал да поства оценки. Излез с име и физиономия да те видим какви ще ги плещиш.

    Коментиран от #191

  • 167 Кикор

    6 4 Отговор
    И апропо С.Трифонов ще вземе ли заплата за месец работа като май не е стъпвал в парламента. И ако е в карантина или болен поне болничен лист да извади.

    Коментиран от #173

  • 168 ХОУМЛЕЗ ОТ АМЕРИКА

    4 7 Отговор

    До коментар #6 от "И Т Н LOS ANGELES & CHICAGO":

    ....ИНТЕРЕСНО ТОЯ ЧВОР ОТ УЧИН ДОЛ ЧРЕЗ ВИДЕО И АУДИО КАСЕТКИ ЛИ ЩЕ УПРАВЛЯВА МАРГИНАЛИТЕ С ПЕШКИ И КУЦИ КОНЕ😬😬😬
  • 169 хтвр

    5 1 Отговор

    До коментар #164 от "Уж така":

    Никой не можеше да управлява с тези резултати от изборите. Никой! Дори да беше рещил да упрамлява, това щеше да трае 2-3 месеца, което е безмислено. Затова избори до дупка. А през това време си има служебно правителство. Какво толкова. Няма трагедия. Конституцията си има решение за всяка ситуация.
  • 170 ,До 40

    6 4 Отговор

    До коментар #40 от "bakluci":

    Ти май не виждаш по далече от носа си?Какво ще разбие,закъде е тръгнал Чалгаря не разбираш ли?Никой от тях не мисли за здравна криза,икономика и финанси,най важното в момента,а да спекулират с изборни правила и юруш на гласуване в чужбина без контрол?Кой ще пренася стотици машини в чужбина контрол,софтуер,техници и да мислим,че целта е честни избори ,а не нагласени!Невъзможно!Успоредно скочиха срещу прокуратурата по знаковите дела на олигарси да ги спасяват ,това е позорно и антиобществено!Затова искат мнозинство за да върнат бандитите и техните авоари.Пазители на мутренския преход,който ни завлече с десетилетия надолу.Слави крие депутатите си,превозва ги с автобус отиване и връщане като арестанти,а той с 8 души охрана,кой плаща и от кого се пази кабеларния?Слугува и на Радев с дс обкръжението и да си мислим,че нещо ще се промени,няма как,вървим назад и по лошо,ако се допусне!Една марионетка и това е!При положение ,че БВП е вдигнат 3 пъти,повишени са заплати и пенсии и се строи неорекъснато се обновява и модернизира,е какво ,нито е Виденово,нито Костово време!
  • 171 Аз Негодника

    2 5 Отговор
    Имам чувството, че изказванията на ЧАЛГАРЯ и на Корнелия ги пише ГЕРГОВ...

    Коментиран от #179, #184

  • 172 Лупи

    3 2 Отговор
    Днеска първи работен ден след паузата и гледам тролчетата на падишаха активирани от ранни зори. Ама след 5 часа йок :)
  • 173 ффф

    2 1 Отговор

    До коментар #167 от "Кикор":

    А Делян Пеевски за 4 години колко пъти си го видял в Парламента?
  • 174 КуКу Къш

    6 3 Отговор

    До коментар #130 от "Без тикви":

    Ама те не искат бееее!
    Щели да си изпълнят обещанията, ама друг път.
    Като имали мнозинство, което си е точно друг път.
    Така, че ще има да чакаш те да управляват и да си изпълняват обещаното. Те искат, както и техния батко - ДПС, да стоят отстрани в сянка, да се обаждат като черни станции, да критикуват, разбирай подиграват и да си вдигат рейтинга на чалгавизията и да ползват всички облаги на парламентарното присъствие, без да имат НИКАКВА отгорорност.
    Затова - къш!
    Достатъчно измамници има в политиката за да си губят времето и с тези чалгаджии и патриоти по сценарий.

    Коментиран от #180

  • 175 20470

    9 6 Отговор
    Борисов май не разбира, че вече е изпаднал от влака и единствения който го желае е бай Ставри в ЦСЗ! Борисов не може да преживее факта, че няма Мишката Константинов да брой, Терзийски да кара цялото МВР да работи за ГЕРБ и пазаруването да върви с пълна сила! Борисов времето ви на командир на кораб свърши, свиквай!
  • 176 ГОЦЕ

    3 2 Отговор

    До коментар #59 от "Даааа":

    он че управлява от къщи с постове-това е най-модерния начин за сег в света
  • 177 ДА бе

    2 5 Отговор

    До коментар #129 от "Яйцето ти дошло а неси разбрал":

    Обели си ЯЙЦЕТО и обърни внимание от 2009 г. БСП до сега и сега настоява за актуализация на ПЕНСИИТЕ! Ама Вие "КОЙ не скача е ЧЕРВЕН СДС СДС СДС Ууууууууууууууууу. ДЕМОКРАЦИЯ". ЗАЩО спахте до сега???????????????/

    Коментиран от #182

  • 178 ИТН Paris France

    3 4 Отговор
    Луи дьо Фюнес: Махаме ГЕРБ с финес.
    Започваме още от днес .
  • 179 ДА бе

    1 1 Отговор

    До коментар #171 от "Аз Негодника":

    КОРНЕЛИЯ НИНОВА и ГЕРГОВ са във ВОЙНА. ГЕРГОВ играе с Б.Борисов така, че МНОГО ЛЪЖЕШ!?????????????????
  • 180 Без тикви

    1 0 Отговор

    До коментар #174 от "КуКу Къш":

    Те схемаджиите попадат в собствените си схеми, стой по далече от схемовъртежа, опасно си близо.
  • 181 Шуши

    4 0 Отговор
    Човека, на който години наред пращаха чували с пачки вече не е същия. Кой разбрал разбрал
  • 182 Да ама не

    1 0 Отговор

    До коментар #177 от "ДА бе":

    Тукааааа сбъркана, ама не е вие. Тъпо е да лепиш етикет за партийна принадлежност а и с нищо не съм застанал.
  • 183 ПЛАЧЕШТА ЕТЪРВА

    1 1 Отговор

    До коментар #25 от "Gost":

    ...ТИ ГОВОРИШ СЪС НЕСЪЩЕСТВУВАЩ „ЧОВЕК”,ТО ТОЯ Е ПРИ ИЗВЪНЗЕМНИТЕ В AREA 51 ЩАТ АРИЗОНА....😇😇😇АКО БЕШЕ ИСТИНСКИ ЩЕШЕ СЛЕД ТОЛКОВА ВРЕМЕ ПОНЕ ДА „МЪЦНЕ” ТОВА ДЕТО ПИШЕ ВЪВ СУРАТ КЕТАБ МОЖЕ ДА ГО Е ПИСАЛ И БОЙКО БОРИСОВ ...ААА. И ТУКА ТУЛУПИТЕ СЕ ЗАМЕРЯТ ВЗАИМНО С ЛAЙHA 😬😬😬
  • 184 До негодника

    1 0 Отговор

    До коментар #171 от "Аз Негодника":

    Имаш ли чувства? Да чувстваш нещо с 200?
  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 ВЪЗРАЖДАНЕ

    3 6 Отговор
    Освен "чалгар", не ви идва нищо друго наум, с което да обидите партията, чийто успех ражда у вас голямо раздразнение, уплаха и завист.
    Не казвам, че Слави е Месията - непорочеен и разполагащ с голям капацитет... Но я кажете, вие за кого гласувахте бе, синковци? За доказано вредният мутроолигархичен октопод на трите партии от статуквото, или за "новоте" лица на с0р0с; Божков ли е правилния човек? Че той не управляваше ли доскоро? Или за сестра Галева. Като ви е толко чер слави, кажете кой е по-читав и защо? Говорим -полза за целия народ, а не само за ваша лична такава...
  • 187 ШИШО

    3 1 Отговор

    До коментар #65 от "Махайте":

    и черепи има на тениската-много красиво
  • 188 боби

    5 1 Отговор
    чалга ти най-много пъжеш
  • 189 Deutsch

    5 3 Отговор
    .. " чл. 50 на Изборния кодекс"
    Брей, ти да видиш - тоя като цитира нормативни уредби дали е наясно какво значат.
    Пак някой сценарист е написал "речта".

    Коментиран от #194

  • 190 От ГЕРБ си

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "Хахаха":

    Много ме съмнява ,че точно ти, не си гласувал за ИТН,
    но се правиш на грамотен, без покритие!
  • 191 Много си

    0 1 Отговор

    До коментар #166 от "Абе троле":

    Обратното на остър.Точно на теб ли ,трябва да се обяснявам.

    Коментиран от #195

  • 192 4 април

    7 2 Отговор
    Бойко падна
  • 193 Чичак

    6 5 Отговор
    ГЕРБ как квичат
  • 194 Bis schweine deutsch

    4 3 Отговор

    До коментар #189 от "Deutsch":

    Не знам кой пише на чалгаря, но на тиквата ги пише севда тв. Е и? Твоите кой ги пише? ракията ли?

    Коментиран от #201

  • 195 Не съм искал да ми се обясняваш

    1 0 Отговор

    До коментар #191 от "Много си":

    Гръмне се.
  • 196 Бай Курти

    5 6 Отговор
    Чалгата без сценаристите е гола вода ГОРНОБАНСКА.Че нищо няма да направи е ясно.Но всеки народ си заслужава управниците.Ще бъде много интересно да им чета коментарите на гласувалите за цигуларя след една година.
  • 197 Черен Петър

    3 6 Отговор
    Славчо, остави ги да ръсят лъжи и изсмукани от пръстите аргументи! Вече тия неща не минават. Сега леят сълзи, сополи и плюнки, щото вече властта им се изплъзва от мръсните ръчички! Вече над десет години сме се наслушали на лъжите им, така че няма как да ни изненадат с нещо ново! Особено вождът им, чиито репертоар от измишльотини е толкова беден, че дори хлапетата от предучилищната вече ги научиха...
  • 198 ЛЕД

    11 5 Отговор
    ИМА ТАКЪВ ИДИОТ ДЪРТ И ГРОЗЕН И ТЪП АМА И ОТМЪЩАВА ЧЕ БОКО МУ НЕ ДАВА ГРАДИНКАТА ПРЕД КРИСТАЛ ДА Я ЗАСТРОЯВА И ОТ ТОГАВА МУ СЕ ПРЕВЪРНА ЖИВОТА В ЦЕЛ САМО ДА МАСКАРИ БОКО ЛЕЛЕ КАКВО ГО ЧАКА ТАЯ МУМИЯ САМО ГЛЕДАЙТЕ КОИ КОПАЕ ГРОБ ДРУГИМУ САМ ПАДА В НЕГО ДОБРЕ ЧЕ ВИДЯХМЕ БАГАЖА В ТЪПАТА МУ ГЛАВА ТОЙ ВЕЧЕ Е В ИСТОРИЯТА БАРЕКОВ 2

    Коментиран от #225

  • 199 До кръчмаря

    6 4 Отговор

    До коментар #155 от "Кръчмаря":

    И какво ще стане ако са такива резултатите от изборите? Какво ще се промени? Ще се вдигне самочувствието на българина? Ще спре да мрънка за щяло и нещяло? Ще спре да мрази комшията, щото голфа му е 5, пък неговия е тройка? Знаеш ли отговора? Ще стане По зле. Защото омразата ражда само омраза.
  • 200 От теб

    6 6 Отговор
    Славчо Доганоглу слушаме само лъжи, ти обеща субсидията да стане 1лв, направи ли го не излъга, обеща мажоритарни избори, направи ли го не и там изкъга много лъжеш Славч Доганоглу. Ти чакаш Доган

    Коментиран от #223

  • 201 Deutsch

    5 5 Отговор

    До коментар #194 от "Bis schweine deutsch":

    За Бойко нищо не съм писал. И него не го харесвам.
    Говорим за човека от снимката.
    Като ще се правиш на месия и готвиш промяна - излез и си поведи хората към новото.
    Този е ясен. С общи приказки и уклончиви изкавания през социалните мрежи е повече от ясно, че С.Т. се оказа "като палачинка сред звездите; като боксьор сред счетоводители".
    Ама и цялта ИТН команда в момента се лута и не знае какво да прави.
    Така де - това е като да пускаш халтури по телевизията.
    Нямат нито предиборна платформа, нито някаква изразена линия. Просто, защото нямат експерти. За това как биха били приети в международен аспект пък изобщо не ми се говори.
    Нещо повече - самите гласували за тях са вече разочаровани, защото се отрекоха ведна от темите от т.н. референдум проведен от тях /с твърде глупави и наивни искания според мен/.
  • 202 ЯЯЯА

    10 4 Отговор
    МУМИЯТА ИЗПЪЛЗЯ ТОЯ ЛЪЖЛИВ ИДИОТ НИКОГА ПОВЕЧЕ В ПОЛИТИКАТА
  • 203 хайде

    9 5 Отговор
    Време е вече Слави да се изправи пред журналистите. Да отговори на някой-друг въпрос. Да докаже, че може да говори без да чете "умните" мисли на "преумните " си сценаристи. Да докаже, че егото му не е по-високо от Еверест , и че може да чуе спокойно поне един въпрос и да отговори гладко и интелигентно, без просташки изрази. Хайде, Слави. Направи пресконференция, няма страшно. Пък и охрана имаш, любимец си всенароден. От какво се страхуваш ????
  • 204 Другия с коня

    12 6 Отговор
    Абе,троле...2009 та минималната пенсия е 124 лева а максималната 600.....Сега минималната е 300 лева,а максималната 1440 лева..Кво искаш още от ГЕРБ и Бойко....Да ви направи Милионери като Жан Виденов ли.....и с един милион да купуваш един хляб??????Който може,нека направи повече!!!!!

    Коментиран от #215

  • 205 ИТН Paris France

    8 6 Отговор
    Луи дьо Фюнес: Махаме ГЕРБ с финес.
    Започваме още от днес .

    Коментиран от #212

  • 206 198

    3 2 Отговор
    Г-н Трифонов и Христос е посрещнат с Осанна изпратен с Разпни го На хората не се угажда Що ти трябва политика.

    Коментиран от #216

  • 207 Аха

    3 0 Отговор

    До коментар #49 от "Дебилчев":

    Не е точен! Трол е! Демек глупак!
  • 208 Gowo

    4 3 Отговор
    Аз вече като дават Бойко по телевизията , знам че изговаря поредната лъжа Даже не се опитвам и да проверява.Но така научавам че е обратното на което говори.Което благодаря .Пак е нещо.
  • 209 Първа точка трябваше

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "chalgari sir":

    да е "трол съм"! Та да ни е ясно, че следва само лъжа и простотия!
  • 210 Gowo

    5 2 Отговор
    Това което се наблюдава при Бойко Методиев е синдром Вид патология .В психологията е описан като отклонение ментално .Изкривен реализъм Активно бълнуване.Лошото е при премиера , вече бивш, е че е съчетано с агресивност.За това трябва час по скоро да му се приложи терапия.Насилствено.Но налагаща се.

    Коментиран от #213

  • 211 Ще гласуваме!

    6 0 Отговор

    До коментар #8 от "Хахаха":

    Нема се пуашиш с него сме!
  • 212 Ташо

    3 3 Отговор

    До коментар #205 от "ИТН Paris France":

    Това го разбрахме.Интересно ,какво ще пишеш после.Не от днес а след една година.
  • 213 Можеш само

    4 3 Отговор

    До коментар #210 от "Gowo":

    Да му дрънкаш матракулките.Нищо повече.
  • 214 Куку-ригу

    4 6 Отговор
    Абе, Трифонов, когато БСП изобличаваше лъжите на мафията от герб и искаше многократно вот на недоверие ти коя точно песен пееше тогава?! " ще ти скъсам гьза" ли??
  • 215 67889

    2 5 Отговор

    До коментар #204 от "Другия с коня":

    Иска олигарсите да са на власт и недосегаеми, засега само техните адвокати са в парламента самопредставящи се като борци против статуквото, а всъщност са минали през разни партии досега, а един от стратезите на итн виктория василева ученичка на бисеров/сдс, дпс/, какво ви говори това
  • 216 Защото

    4 1 Отговор

    До коментар #206 от "198":

    не му оставиха друг ход! Сами го принудиха и сега сами си скубят косите!
  • 217 sbs no КОМУНИСТ

    7 4 Отговор
    --СЛИВЧООО---не е правописна грешка -обрулена слива ИМА ЕДНА СТАААРА БЪЛГАРКА ПОГОВОРКА ---питай мама Славка -ОТ ПРАЗНА ТИКВА СЕМЕ НЕ СЕ ВЗЕМА -ТАКА ЧЕ ЗАРОВИ СЕ ОЩЕ ПО- ДЪЛБОКО -ЛЬОТЧИКА -НАГОРЕ -ДО ОТКАТ -ТИ НАДОЛО ДО ОТКАТ ----ТОВА Е ТВОЯТ ПЪТ -И КАТО ШОУМЕН -ТИ ГО ИЗВЪРВЯ И КАТО ЖАЛЪК ПОЛИТИК СЪЩО --ТОВА ТИ Е ПЪТЯТ---ПОПЪТЕН ВЯТЪР
  • 218 Сбогом

    4 7 Отговор
    Слави с мършавите крави, по голям лъжец от теб няма. Излъга народа да гласува за теб, а теб те няма. Пращаш пудели и крави..

    Коментиран от #220

  • 219 Dr.mengele

    5 1 Отговор
    Герберугите са напаст трудно ще се пуснат рия кърлежи,лекарството е честни избори,съд и затвор естествено
  • 220 Няма се пуашиш!

    6 3 Отговор

    До коментар #218 от "Сбогом":

    Не ни е излъгал, напротив! Убеди ни, че правилно сме постъпили! За туй няма се пуашиш! Успокой се! Пак за него ще си гласуваме!
  • 221 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 222 Сбогом

    2 6 Отговор
    Славун ще вкара турци да ни управлат. Продажен 3адник.

    Коментиран от #224

  • 223 Ахъ

    4 1 Отговор

    До коментар #200 от "От теб":

    И марсианеца от Деймос казъ подлият глупак Борисов!
  • 224 Dr.mengele

    6 1 Отговор

    До коментар #222 от "Сбогом":

    Че досега кой те управлява ве башибозука боко и пеевски
  • 225 В бързината

    4 2 Отговор

    До коментар #198 от "ЛЕД":

    си да плюеш лъжи и простотии по един достоен човек, си объркал опорката за местонахождението на градинката! Ама ко ти пука? Се лъжи! Все излагация! 😂
  • 226 Слави

    3 4 Отговор
    Само доказва че е играч за чужди интереси за много пари.

    Коментиран от #227, #228

  • 227 Ахъ

    4 0 Отговор

    До коментар #226 от "Слави":

    За марсианците работи! 😂
  • 228 Слави Номер 1

    3 2 Отговор

    До коментар #226 от "Слави":

    Силата е в Истината !!!!
    А Истината е Слави.
    Няма по - истински, директен, честен и достоен човек за управление от него. Невероятна личност, пред която се възхищавам във всяко едно отношение. Завинаги има моята подкрепа. Заради хора като него аз съм горда, че съм българка.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове