Last news in Fakti

9 Май, 2021 15:48 3 337 120

Дилов - син: 45-ият парламент задмина по резил националния ни отбор по футбол

  • любен дилов - син-
  • политика-
  • парламент

Политиците се изкушават да превърнат съда в предизборна бухалка

Дилов - син: 45-ият парламент задмина по резил националния ни отбор по футбол  - 1
Снимка: БГНЕС

Депутатът от ГЕРБ-СДС Любен Дилов-син коментира скандала с бизнесмена Светослав Илчовски в ефира на БНТ. Според него Комисията по ревизия е помогнала на българите да видят как изглежда политическият елит и как изглежда икономическият елит - не беше добра гледка, допълни Дилов-син.

"Докато икономиката на България е така поставена, че бизнесът в голяма степен зависи от благоразположението на държавата и държавните поръчки, подобни истории ще има постоянно. Въпросът е как ще се съпротивляваме. Ефективният начин е една работеща прокуратура, един работещ съд, а не точно политически. Политиците имат своето място, но те винаги се изкушават да го обърнат в предизборна бухалка, каквото става и в момента", каза още депутатът.

"Цялото това заклеймяване, изчегъртване никъде в този разговор не се каза какво. Ок. Искаме да махнем ГЕРБ от властта. Тази задача беше изпълнена. Беше редно сега да се направи някаква форма на управление. Не се справиха с тази задача и затова отиваме на нови избори", коментира той интервюто на председателя на "Има такъв народ" Слави Трифонов.

Не съм вярвал, че в България има организация, която да се покрие с по-голям резил от, примерно, националния отбор по футбол, но ето че 45-ият парламент положи изключителни усилия и мисля, че задмина националната ни гарнитура. Това заяви депутатът от парламентарната група на ГЕРБ-СДС Любен Дилов-син в ефира на БНТ.

Той допълни, че освен най-краткият парламент в историята на България, това ще бъде и единственият, в който депутатите не са си направили обща снимка. Един ден само на хартия ще можем да разберем кой е бил в този парламент.

Според него ГЕРБ-СДС са били единствените, които през цялото време са се държали прогнозируемо.

"Единствените, които предложиха модел за управление, макар и обречен, бяха ГЕРБ. След това дори не се направи опит да се направи каквото и да е управление. Хората, изпратени там, се провалиха с основната задача", смята Дилов-син.

По думите му всяко едно изказване на политическите противници налива сила на ГЕРБ и това поведение е обречено.

"Цялото това заклеймяване, изчегъртване никъде в този разговор не се каза какво. Ок. Искаме да махнем ГЕРБ от властта. Тази задача беше изпълнена. Беше редно сега да се направи някаква форма на управление. Не се справиха с тази задача и затова отиваме на нови избори", коментира той.

Той коментира и скандала с бизнесмена Светослав Илчовски. Според него Комисията по ревизия е помогнала на българите да видят как изглежда политическият елит и как изглежда икономическият елит - не беше добра гледка, допълни Дилов-син.

"Докато икономиката на България е така поставена, че бизнесът в голяма степен зависи от благоразположението на държавата и държавните поръчки, подобни истории ще има постоянно. Въпросът е как ще се съпротивляваме. Ефективният начин е една работеща прокуратура, един работещ съд, а не точно политически. Политиците имат своето място, но те винаги се изкушават да го обърнат в предизборна бухалка, каквото става и в момента", каза още депутатът.

Според Дилов-син партията на Слави Трифонов е била най-добрият възможен протестен и наказателен вот. И е имала възможност да повтори феномена на НДСВ.

"Не се случи, защото направиха лоша кампания. Всъщност - никаква кампания. Избраха правилната стратегия да не кажат нищо, за да не сбъркат. Ако бяха на терен, защото ги нямаше на терен, щяха да имат много по-добър резултат", допълни Дилов-син.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 54 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Честито

    175 11 Отговор
    Нямаше късмет, фъфлек, да се нахраниш на държавната софра.

    Коментиран от #80, #83, #113

  • 2 дилков

    148 13 Отговор
    Тази шушумига винаги ми е била смешна!
  • 3 Дилов червен

    123 9 Отговор
    Журналистите неграмотни ли са? Не го наричайте "син", баща му отдавна е покойник и няма как да бъдат объркани.
  • 4 Да,бе

    124 7 Отговор
    Но герб задмина Камората и ндрангетата взети заедно.Ония вече изглеждат като джепчии на Женския пазар.
  • 5 L Gerbabeo

    114 11 Отговор
    Говори, говори и нищо не каза. Както и неговият вожд - Боко при последното интервю в международното издание L'Europeo. С издател Любен Дилов - син...
  • 6 Атомният човек

    76 9 Отговор
    Любене!Кога ще победи световния комунизъм?
  • 7 Башибозук

    99 9 Отговор
    Стана и ти! Засрами се пред паметта на баща си!

    Коментиран от #21

  • 8 ТаУмВзе

    69 12 Отговор
    Герберастията е умствено заболяне. Лекува се с фъфлене и мижитурстване. Съответно. Къде е разликата между чалгарчето и Мутрата? Защото, едни и същи твари Лапат.

    Коментиран от #72

  • 9 хъхъ

    94 9 Отговор
    Този клоун минава за някакъв интелектуалец в средите на шайката...

    Коментиран от #19

  • 10 гост

    91 8 Отговор
    Този се оказа голям лицемер и поми...р. Мислех го за човек с повече морал и съвест.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Мдааааа

    67 8 Отговор
    Ти пак ли излезе от гардероба бре ? Я марш в зайчарника да кажещ на тиквата че един каскет го търсеше щреди малко.
  • 13 справедливост

    55 7 Отговор
    сянката на затвора ще накара гербопитеците да си говорят сами, оправдателните небивалици!
  • 14 Цирка

    70 10 Отговор
    Това чучело Дилов Син е най големия палячо в РБ!
  • 15 отврат

    70 10 Отговор
    Любчо Дилов - червен, поредния безпринципен подмазвач, готов да ближе всякакви задни части, стига да взима депутатска заплатка.
  • 16 Уфффф

    67 8 Отговор
    Дилов, Дилов.... Прав си, ще го призная.Но!Едно голямо НО слагам. Този резил го правиха твоите съпартийци, ако не вярваш, пусни си записи от НС, има ги колкото искаш! И от комисията за сигнали си пусни, да ги видиш твоите хубавци! Умишлено ги правихте тези резили, но ние не сме толкова прости, колкото ви се иска!!!!

    Коментиран от #24

  • 17 Млък! Гербав бастун !

    60 8 Отговор
    Сутеньорката на Буци ! Боклуци !
  • 18 Gowo

    48 8 Отговор
    Я пак го кажи.,,Резил" или ,,режил".
  • 19 ДАААА

    54 8 Отговор

    До коментар #9 от "хъхъ":

    Интелектуал е...канят го да води конкурсите за леки момичета Плеймейт, организиран от мутрите.
  • 20 НЕ МЕ ТРИЙ

    56 8 Отговор
    ТОЯ ФЪФЛЕК ДА ВИДИ СВОЯ РЕЗИЛ , НЕ ДА КОМЕНТИРА ДРУГИТЕ !
  • 21 ГЕРБАВИ СЪР

    51 9 Отговор

    До коментар #7 от "Башибозук":

    ГЕРБЕРАСТИЯТА НЯМА СРАМ!
  • 22 Мим33

    46 8 Отговор
    Ти нали беше там,какво направи.Нека и хората да видят какво представлявате,благодарение на вас и на дпс,а и оная истеричка,кряслата,ще страдат пенсионерите и децата им.....
  • 23 Гост

    60 8 Отговор
    Да не забравиш, че част от резила беше и номинацията ти за министър на туризма!!!
  • 24 Gowo

    40 9 Отговор

    До коментар #16 от "Уфффф":

    И баща му беше ,,уфолог" и ,,общуваше с извънземни.Та....крушата не пада далече.Пак същото ще да е...
  • 25 Кви политици

    14 36 Отговор
    Това са циркаджии в 99%,на първо място мая
  • 26 Васил

    8 52 Отговор
    Това е учен човек, а не чучело, както искате да го изкарате!
    Човека е достоен да ви управлява, понеже както се вижда успешно управлява собствения си живот! Така че, като говори, вади лист и молив и записвай... , за да научиш нещо!
  • 27 A1a1a1

    44 7 Отговор
    Фъфльо вземи се скрии в задника на тиквата.
  • 28 3333

    37 5 Отговор
    Смотлъото може да не види парламент повечр
  • 29 Мислех

    42 6 Отговор
    че е мъжкар , а той бил пълна противоположност !
  • 30 План

    38 6 Отговор
    !Идиот
  • 31 Груьо

    34 6 Отговор
    ПРАВ СТЕ Г-Н ДИЛОВ СИН .САМО,ЧЕ ФУТБОЛА Е ОТРАЖЕНИЕ НА СЛУЧВАЩОТО СЕ В ДЪРЖАВАТА, КАКТО И ЦИЛИЯ НИ СПОРТ.ТОВА НЕЩО Е ОТ ДАЛНОВИДНАТА ПОЛИТИКА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ ВЪВ ВСИЧКИ ОБЛАСТИ НА СЪВРЕМЕННА БЪЛГАРИЯ . КОРУПЦИЯ ,ИНТРИГИ И ОГРОМНИ ЛЪЖИ,ЗА ТОВА СМЕ НА ТОВА ДЕРЕЖЕ Г-Н ДИЛОВ.
  • 32 069

    38 5 Отговор
    Абе лигльо фъфлещ, кой го направи този цирк, нали вие. С циркаджийски опити да провалите всичко. То верно думаш, че националната гарнитура е за посмешище на света, но не сте го задминали, а просто винаги сте били напред в далаверите и некадърните видими резултати на терен.
  • 33 ponti

    35 5 Отговор
    Дилов-шин, чел съм ти книгите и имах някакъв респект към теб, но с последните си "политически" прояви, срина всичко. Абсолютен б=клук си! До-нопробен пам5ерс . Не осъзнаваш ли, че гр0Б СА ТВОЯТА ЛИЧНОСТНА ГИБЕЛ?! ЗАЩО?! За последно 10?! Колко жалко..
  • 34 Българка

    37 6 Отговор
    От интервюто на Илчовски, от свидетелствата на Божков, на рекетирани зеленчукопроизводители, разбрахме, че в България няма работещ свободен бизнес. Всеки предприемач, който успее с инвестиции, иновации итруд, бива рекетирана от мафиотското управление Борисов- Доган- Пеевски. Затова и няма инвестиции от големи чуждестранни инвеститори.
    А относно 45-тото НС не съм съгласна, че е провал. За малкото време се върна парламентаризма, имаше дискусии , а не безмълвно като гумен печат гласуване. И да приеха се поправки само на ИК, но в комисичта по правосъдие се прие закриването на спец.прокуратура и съд. Комисията за ревизия на управлението извади оср 2ните гащи на Борисов и сие

    Коментиран от #39

  • 35 Centurion

    33 5 Отговор
    С палячовци като тебе фъфлек ,резила е голям.
  • 36 Пи4

    41 5 Отговор
    Л.Дилов го познавам от 1988 г. в Юридическия факултет на СУ.Беше нахъсан комсомолски секретар.Пътя му към мутрите от ГЕРБ е логичен.

    Коментиран от #43

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Той докара МАТА ХАРИ на Буци !

    26 5 Отговор
    За килограм суджуци ! Гуци,гуци !
  • 39 069

    28 5 Отговор

    До коментар #34 от "Българка":

    То това си беше известно отдавна и много от нас ги знаят тези неща под секрет. Илчовски просто със силата на гнева в себе си към тези отрепки си отвори устата публично. Както всъщност го направи и Божков, но някак си не му беше обърнато кой знае какво внимание, въпреки че там далаверата е в пъти и пъти по-шокираща и мащабна. Медийните палячовци, като тоя тук ЕнтЕлЕгент, са просто за фон и шум. Господарите им в момента са в ужас и не знаят къде да се дянат.
  • 40 9449

    27 5 Отговор
    По -голям резил от теб няма. Икономиката в БГ се нарича кражба на публични средства и такса спокойствие. Както казва Грипа Ганчев
    " ти колибка на кученце правил ли си?
  • 41 паразит

    31 5 Отговор
    Любен Дилов-спин не е свършил през живота си работа за пет пари.
  • 42 фафлата

    25 5 Отговор
    Така е Дилов-червен, докато кажеш "вафла" и парламента приключи.
  • 43 Реалист

    22 4 Отговор

    До коментар #36 от "Пи4":

    Имаше ли и тогава гей наклонности?

    Коментиран от #53

  • 44 А, бе ! Един не си призна ! Не се извини

    27 5 Отговор
    Мръсни гербави свини !
  • 45 гост

    11 5 Отговор
    Политиката не я коментирам НО , коментарите къртят ! ))))
  • 46 Шаран БГ

    16 5 Отговор
    Няма начен, Хамлете ! При наличие на депутати като теб..............
  • 47 един от многото

    17 5 Отговор
    Ами , като има в него депутати като теб , няма как да е по друг начин.
  • 48 ПОМПЕЙ

    16 4 Отговор
    За Тиквуций идва Везувий....
  • 49 Гост

    19 5 Отговор
    Дилов, ти ми падна в очите. Винаги съм знаел, че нищо не става от теб, ама такава маскара да станеш
  • 50 Behemoth

    23 5 Отговор
    Тоя глупак цял живот се излага с халтури и има очи да дава квалификации...
  • 51 Размисли и страсти

    20 5 Отговор
    Мисля че 5000 лева са много за една нощ този въпрос не ми дава спокойствие . Дилов какво мисли за това действие?
  • 52 Плешивия

    16 5 Отговор
    Фъфли, постоянно дразниш. Върви да си удариш една злобарка.
  • 53 Любен Катилов

    12 4 Отговор

    До коментар #43 от "Реалист":

    Той е би. Когато участва в сбирки, иска да се ползва кондом.
  • 54 Чекмеджан,отиде армаган

    19 4 Отговор
    Остана му тоз фъфлещ павиан....
  • 55 Раз - очарован!

    20 4 Отговор
    Днес интелектуалците умират, убити не от куршуми, а от собствените си думи...Дано е уютно в душата ти, Дилов...
  • 56 Плеймейка за 5000 лв

    22 4 Отговор
    Бойко,ти ли си??? Идвам да ти масажирам оперирания минискус....
  • 57 Просто човек

    22 4 Отговор
    Ти си най-големия резил, и прическата ти, и изборът ти на партията...Резил!
  • 58 Пловдив

    23 4 Отговор
    Любенчо го видяхме, как лиже под опашната кост, на банкялийския тъп и нагъл помияр така, че е по-добре, да замълчи!!!
  • 59 Охо,ВЪОБЩЕ

    20 3 Отговор
    не е истина.За първи път с интерес слушахме и гледахме Парламента.,,В спора се ражда истината".А ти,Дилов,си НИКОЙ.Хахаха
  • 60 коко

    22 3 Отговор
    Любене, тебе обаче по резил няма кой да те задмине.
  • 61 Гербава клоака

    22 3 Отговор
    И Любо влезе с двата крака
  • 62 1111

    4 19 Отговор
    прав е човека бойко е като стоичков за народа
  • 63 В.В.П.

    16 3 Отговор
    Прост цървул,щом си на страната ,на едноКнижника,,бореца срещу комунистите.
  • 64 Далаверата

    13 4 Отговор
    Тоя въобще не е наясно за какво иде реч! Целта не е да се свали ГРОБ, а да се смени модела. Дали ще са те, БСП, ДПС и все остальние - няма никакво значение. Всички "лица" от прехода са ЕДНАКВИ - не стават. Има ли разлика между Импексовица, Лая, Боко, Ментата, Шиши, войводите и т.н. Избори до дупка, докато ни дойде акъла!!! Ако не дойде - не сме годни да имаме държава!!!
  • 65 Дилов-син?? Ти нали си в отпуск, като

    14 3 Отговор
    Какъв коментираш,?? Министър в Оставка, в Отпуска?? Гражданин, кой си в момента??
  • 66 Що е то?

    11 3 Отговор
    Фъфли и се влачи по корем...до чекмеджето да се доберем?
  • 67 chi

    8 3 Отговор
    То па льольо къдесе вре?
  • 68 VVR

    11 3 Отговор
    Г-н Дилов, човек никога не е късно да стане за резил, това го показа преди 5-6 г, сега го показа и пред цяла България. Господ когато тръгне да затрие някой първо му взема акъла. Бъди здрав.
  • 69 4444444

    8 3 Отговор
    Любен дали е любен е спорно, но е ясно, очевидно и очевадно, че е недомислящ, недооценен, нелоясал (все още) и май... сводник. ако иска... и ако може да опровергае
  • 70 Павел пенев

    8 3 Отговор
    Ти си част от същия резил. Иди да фъфлиш по някоя демократична кабеларка.
  • 71 УРА ДРУГАРИ

    5 9 Отговор
    ТОЗ ПАРЛАМЕНТ БЕШЕ ОБРАЗЦОВ, БРИЛЯНТЕН, БЕЗПРИМЕРЕН И БЕЗТЕГЛОВЕН - С ПЪЛНЕЖ ОТ КЛОШАРИ, ДЕБИЛИ И БАВНОРАЗВИВАЩИ СЕ!
  • 72 И ОТНОВО

    2 3 Отговор

    До коментар #8 от "ТаУмВзе":

    защо не добавиш буквата Т в края на ник нейма си за да е пълна картината
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 УРА ДРУГАРИ

    5 5 Отговор
    БОРБАТА БЕШЕ ДА НАПРАВЯТ ПРОМЯНА И ДА УПРАВЛЯВАТ ПО НОВОМУ - СПРАВЕДЛИВО, ЧЕСТНО, С ГРИЖА ЗА НАРОДА, А СПРЯХА 50 ЛВ. ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ И СИ ГЛАСУВАХА ПО 10 000 ЛВ ЗАПЛАТА? ХУБАВОТО БЕШЕ, ЧЕ ВЗЕХА САМО ПО ЕДНА! КАК ДА НЕ ИМ Е..Ш М...ТА?
  • 75 от бранша

    6 3 Отговор
    Има един където вижда всичко .За всички зулуми където сътворихте той ще ви съди.
  • 76 Румпелщилцхен

    5 3 Отговор
    Пърхутко се изказа фъфлейки...
  • 77 ПК-РК

    9 3 Отговор
    А ти надмина и нац.отбор и парламента,пъпеш мухлясал ,навремето те мислех за интелигентен,амЪ?!?уви
  • 78 Гого

    8 2 Отговор
    Най големия резил си ти Дилов. Заедно с Калин Бельов. Не си намерихте мястото. Обикаляте целия политически спектър. Бай ви Ганьо би казал за такива като вас "Келепир има в тая работа. Келепир." Да сте живи и здрави келипирджии. Друго не става от вас.
  • 79 УРА ДРУГАРИ

    5 7 Отговор
    САМО КАТО СИ ПОМИСЛЯ, ЧЕ ТРЯБВАШЕ ДА ГЛЕДАМ ЧЕТИРИ ГОДИНИ ГНОМА, ТАНЧЕТО, ВИГЕНИН И ОНАА ОВСЪ И ДА Я СЛУШАМ - МОРЯ, МОРЯ И ЩЯХ ДА СЕ ГЪТНА ОТ РАК, ИНСУЛТ ИЛИ ИНФАКТ! ЖИВИ ДА СА, ЧЕ СВЪРШИХА ЗА ЕДИН МЕСЕЦ! ДА ИЗЛИЗАТ ПАК НА УЛИЦАТА ПО КОФИТЕ!
  • 80 Ку ку дил

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "Честито":

    Има ли по-голям резил от тебе бе!
    Фъфлещ гергьовски кукуДил!
  • 81 И за това

    9 3 Отговор
    Краят на палачото! Вече си никой! Никога няма да бъдеш в парламент ,забрави и за телевизията.Хората те презират.

    Коментиран от #82

  • 82 И за това

    5 3 Отговор

    До коментар #81 от "И за това":

    Палячото !
  • 83 Бай Ставри

    9 3 Отговор

    До коментар #1 от "Честито":

    Мая!Пaк нищo нямa дa ce пoлучи нaкрaя!
    Кaктo винaги!

    Дoкaтo първo нe ce вкaрa в кaушa
    милициoнeрa Гeшeв.
    Преди пожарникара Борисов.
  • 84 Бай Коста

    9 3 Отговор
    Дилов ти при Тодоро Живков живееше като Симеончо само че не Можеше да приказваш а сега се научи ама файда никаква добре ще поебваш някоя плеймейт с Борисов иначе си бастун на 100% и народа го знае
  • 85 вили

    7 3 Отговор
    ДИЛОВ АЗ ЗА ТЕБЕ И ТЪПИТЕ КП НЕ ГЛАСУВАМ ДА СИ ЗНАЕШ
  • 86 Ицо

    6 3 Отговор
    КАТО КЪЛВАЧ СИ ВИЖ СЕ В ОГЛЕДАЛОТО БЕ БАСТУН
  • 87 УРА ДРУГАРИ

    6 7 Отговор
    ТОВА МНОЗИНСТВО ОТ 165 ИЗЧЕГЪРТВАЩИ ГЕРБ ЗАЩО СЕ САМОИЗЧЕГЪРТАХА ЗА ЕДИН МЕСЕЦ ОТ ПАРЛАМЕНТА БЕ? ТОЛКОВА ЛИ ИМ БЕШЕ КАПАЦИТЕТА? СЕГА ЩЕ ПРАВИМ ИЗБОРИ ДОКАТО СТАНАТ ПОНЕ 200 ДЕБИЛА, ИЛИ БОЙКО ДА ГИ НАВЪРВИ ПАК НА ШЛАНГА? ПО 60 - 100 МИЛИОНА НА ИЗБОР, А ГОВОРЕХА КАК ЩЕЛИ ДА СПЕСТЯВАТ НА ГОДИНА ПО 20 МИЛИОНА ОТ СУБСИДИЯТА ОТ 1 ЛВ?
  • 88 СЛАВИ ТРИФОНОВ

    7 3 Отговор
    ДИЛОВ ИСКАШ ЛИ ДА ГО НАБУТАМЕ НА ГЕРБ НА 11 ЮЛИ ЩЕ ЩЕ
  • 89 Who you bol

    5 3 Отговор
    Боли ли като слезиш от властта. Жалко интелигентно момче ама парите развалят щом се принизява до нивото на тулупа
  • 90 Този фъфлю е пуснат да забърсва...

    6 4 Отговор
    Всичко което е изтекло от гащите на управляващите гниди и изроди от Герб...
  • 91 Фаро

    7 4 Отговор
    Герберасите нито четат нито гледат а пишат книги без да знаят съдържанието вечно някой трябва да им казва,какво става в държавата и какво са написали.Такива обикновено биват лекувани в лудницата
  • 92 СТУДЕНТ

    7 4 Отговор
    ЗА ШАЙКАТА И ЗА ТЪПИ КП НЕ ГЛАСУВАМЕ
  • 93 нннн

    8 4 Отговор
    Любен Дилов - петното на тати.
  • 94 СусБе

    4 4 Отговор
    Фълъъъъ фълъъъъ фъллллл..... Тоя каза ли нещо или пак фъфли глупотевини?!
  • 95 сироко

    7 4 Отговор
    Тичаш към Марианска падина, все по-надолу и надолу.......
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 истината

    9 4 Отговор
    Любене, относно "изчегъртването" се подразбира какво се има предвид и това е КОРУПЦИЯТА, която се вихреше в огромни размери в политиката на Герберите. Те просто се самозабравиха, защото да си почти 12 години на власт и да нямаш истинска опозиция, това опорочава тези, които са на власт.
  • 98 Тиква

    6 3 Отговор
    Много бързо триете коментари Факти бг. Нещо не Ви отърва или се чудите кой път да хванете?
  • 99 разума

    8 5 Отговор
    Дилооов ако искаше работеща прокуратура да беше отишъл в ПП Да България , а не да си продадеш съвестта в ГЕРБ които разбрахме че искат собствена прокуратура и съд

    Коментиран от #119

  • 100 Бибитко

    9 3 Отговор
    Никога не е късно човек да стане за резил. Това напълно важи и за изтупания от нафталина Любен Дилов-син. Този човек претендира да е интелектуалец, а в същото време няма никакви скрупули да възхвалява безпринципността и посредствеността. Върхът на цинизма обаче е в ясното му съзнание, че той е употребен с цената на едно депутатско място. Именно такива личности като него и Тома Биков отвращават хората у нас от политиката!
  • 101 Спасов

    5 3 Отговор
    Кой беше тоа?
  • 102 Лейка

    5 5 Отговор
    Факти бг, стига сте Шлякали народа с тези бъдещи затворници. Спрете се малко. Бъдете сериозна медия, не търсете сензанции от простаци и крадци. Благодаря Ви
  • 103 Ганчо

    2 3 Отговор
    Дилов, футболът ни е като политиката съответно държавата. Не бъркай поредността...
  • 104 ПСР

    3 4 Отговор
    ГЕПП Груп съвсем го окъсаха,щом този се вживя като ново острие.Гледах го сутринта,но,по обективни причини,не разбрах какво говори.За чест и морал,не ми се коментира.
  • 105 Да си дилов син (с малки букви)

    2 4 Отговор
    Ако е по убеждение, негово си е, негова работа. Асо за изгода от политика (вероятно) ЖАЛЪК Е. ТАКЪВ може и за каже 500 тодини под робство сте били в РАЙ на земята. Какви ли грехове на предците си изкупва?
  • 106 :D:D:D

    3 4 Отговор
    Е то резила е на герб. Тоя ни мисли за прости и тъпи. Това го разкрива колко е глупав.
  • 107 Бацо

    3 4 Отговор
    Фуфляк, дай некоя плеймейтка
  • 108 въпрос

    1 4 Отговор
    Този клоун кой беше?

    Коментиран от #115

  • 109 Sales manager

    3 4 Отговор
    Дилов, ти ли уреждаш плеймейтките на мафията?
    Казаха, че един човек имал достойнство и можел да си уреди по скъпа, че онази му била много евтина и това го обиждало?! Как ги даваш, каква е тарифата за твоята шайка? Скъпите бива ли ги?
  • 110 Истината за

    3 5 Отговор
    Най-голямата постижение на този 45 Парламент е,че успяха за първи път в нашата парламентарна история рейтинга да достигне висотата до "ОО"!

    Коментиран от #111

  • 111 Гост

    3 6 Отговор

    До коментар #110 от "Истината за":

    На 5 май официално България потъва под диктата на чалга-комунистическото ОФ. Това е петорната коалиция БСП-ДПС-Демократична България, „блатото на Слави“ и „мутрите“.

    Коментиран от #112

  • 112 Бибитко

    2 4 Отговор

    До коментар #111 от "Гост":

    Щом не включваш и ГЕРБ, значи и ти се кланяш на цар Тиква!
  • 113 Нахранен е

    2 4 Отговор

    До коментар #1 от "Честито":

    На държавната може и да не се е нахранил, но очеизвадно от пропагандата която води, партията много добре го е нахранила Люпчо - комсомолеца.
  • 114 123

    2 3 Отговор
    Лизачи подлизурковци за друго не ставате егати набедената интелигенция
  • 115 Хахаха

    2 4 Отговор

    До коментар #108 от "въпрос":

    Поредният идиот, продал се на Шайката
  • 116 Шарена Сол

    1 5 Отговор
    Хаха Дилов пак добре ги е насолил новите "депутати" от кол и въже. Тия ще влязат в следващия парламент, но само в мокрите си сънища. Няма да им се наложи да се "жертват" като Хаджигенов наглото.
  • 117 ГЕРБ 2021

    2 4 Отговор
    Комунде троловете от пенсионерския клуб на бившия номенклатурчик газ пикаят, защото Дилов като добър литератор точно описа това което и най простият в БГ вече разбра - "протестиращите" не могат да управляват. Да ги изметем на изборите през Юли!
  • 118 БАЧУ

    0 1 Отговор
    Ами как няма да го задмине като в него са такива като теП.
  • 119 NeXu s

    0 0 Отговор

    До коментар #99 от "разума":

    И какво да прави при дъртия комуняга Бойкикев? Между другото, имаме работеща прокуратура. Проблемът е съдът, пълен с корумпирани червени кадри!
  • 120 SAAB

    0 0 Отговор
    Фъфльо е шидЙовър ......с пИпИонка !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове