Last news in Fakti

21 Май, 2021 17:00 10 319 73

Излезе заек. Гешев е поискал, а Борисов му е дал да живее в "Бояна" срещу скромен наем

  • иван гешев-
  • бойко борисов-
  • полина паунова-
  • бояна

Публикация на Полина Паунова, "Свободна Европа"

Излезе заек. Гешев е поискал, а Борисов му е дал да живее в "Бояна" срещу скромен наем - 1
Снимка: БГНЕС

Препубликуваме текста на "Свободна Европа" без редакции:

"Когато през август миналата година главният прокурор Иван Гешев беше попитан дали след избирането си на поста се е нанесъл в правителствената резиденция "Бояна", той каза само, че живее "в държавен имот“. Шефът на обвинението тогава лаконично коментира, че „от този храст няма да излезне заек".

И заек наистина не излизаше. Почти една година оглавяваният от Бойко Борисов Министерски съвет, който стопанисва резиденцията, не отговори на официално изпратените въпроси за местоживеенето на Гешев. Така се стигна до ситуацията, в която всички знаеха, че главният прокурор живее в съседство на премиера и президента, но никой не говореше за това.

След като мандатът на Борисов изтече, а в длъжност встъпи служебният министър-председател Стефан Янев, Свободна Европа изпрати отново същите въпроси до Министерския съвет. И зайци започнаха да излизат.

Заек №1: новодомец от 29 юни 2020 г.

Първият "заек" е, че от 29 юни миналата година Иван Гешев живее в държавен имот. Това гласи официален отговор, изпратен от пресслужбата на правителството. Оттам не предоставят адреса му с мотива, че „данните за местонахождението“ на дадено физическо лице са лични данни.

Този "държавен имот" е рециденцията в Бояна. Това става ясно от отговор на въпроса кой е определил наема, който да плаща Гешев.

"Наемът е определен от главния секретар на Министерския съвет, по предложение на управителя на комплекс „Бояна“", пише в отговорите.

Още миналата година два независими източника, пожелали анонимност, свидетелстваха пред Свободна Европа, че главният прокурор се е нанесъл в Дом 5 от правителствения комплекс в Бояна.

Вилата е една от осемте сгради, намиращи се на територията на построената през 1974 година резиденция „Бояна“. Тя е създадена като представителен комплекс на комунистическото ръководство на страната. Състои се от две по-големи сгради - Дом 1 и Дом 2. В първата днес е Националният исторически музей, а втората е комплекс от конферентни зали и жилищни части, който обслужва правителството. Има още 6 по-малки сгради. Сред тях са вилите на президента, премиера и обитаваната в последната една година вила на главния прокурор.

Площта на къщите е различна, но всички те са по няколкостотин квадратни метра. В тях има спални, кабинети, салони за гости и дневни помещения. Към имота има и градина и гаражи.

Заек №2: Наемът не е пазарен

За да ползва тази площ в един от най-скъпите райони за живеене на София, главният прокурор плаща наем по 100 лева на ден. От правителствената информационна служба уточняват, че според условията на ползването за месец се заплащат общо ползваните нощувки, но не по-малко от цената на 22 нощувки. Ако главният прокурор ползва къщата плътно за 31 дни, той би похарчил за наем не повече от 3100 лева.

Когато миналата година Гешев потвърди, че живее в държавен имот, той уточни, че плаща наем на пазарни цени.

Проверка на Свободна Европа в специализираните имотни сайтове сочи, че къщи с параметри сходни на Дом 5 в района на Бояна, се отдават за цени вариращи между 4000 и 6000 лева. Т.е. дори главният прокурор да плаща нощувки за цял един месец на държавата, то наемът му е наполовина от цените на пазара.

Заек №3: Ремонти за 333 860 лева

Въпреки че от Министерския съвет не предоставят точния адрес на главния прокурор, за който свидетелстват източниците на Свободна Европа, има косвени данни, които потвърждават, че Гешев живее точно в Дом 5.

След изискана справка става ясно, че непосредствено преди главният прокурор да се нанесе в "държавна собственост" на 29 юни миналата година, във въпросната вила са направени мащабни ремонти. Общата им стойност е 333 860, 39 лева, показват получените от Свободна Европа документи. За подобна сума може да се купи голям апартамент в центъра на София.

Последното и най-крупно реновиране е за 297 653 лева и е цялостен ремонт на „помещения и инсталация“ в Дом 5. Ремонтните дейности са продължили около три седмици. Започнали са на 26 май 2020 г. и са приключили на 16 юни. Точно 13 дни преди Гешев да се нанесе в Бояна.

Междувременно в същата вила е ремонтиран водопроводът, а впоследствие къщата е снабдена с видеонаблюдение.

Заек №4: Сам си го е избрал

В историята изскача и още един заек от същия храст. И това е основанието, заради което главният прокурор се е нанесъл в правителствения комплекс.

Миналата година шефът на обвинението каза, че това се е случило по „препоръка на всички български служби за сигурност, включително Национална служба за охрана (НСО)“.

Оказва се обаче, че това не е така. Според отговорите, които получихме, държавният имот е предложен на Гешев "във връзка с писмо от Прокуратура на Република България". Т.е. ръководената от Иван Гешев прокуратура предлага Иван Гешев да живее в държавна вила.

В писмото на прокуратурата „се цитира резултат от проведено охранително обследване“ от Министерството на вътрешните работи (МВР), Бюрото за защита към главния прокурор и НСО.

Потърсихме за коментар по всички тези въпроси говорителката на главния прокурор Сийка Милева. Тя отказа да коментира, пожела приятен ден и затвори телефона.

От момента на построяването ѝ досега резиденция "Бояна" традиционно подслонява президентите, премиерите и някои председатели на Народното събрание. През последните 30 години не е известно в "Бояна" да е живял представител на съдебната власт".


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 107 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фактът

    183 12 Отговор
    Дали Джипко няма да избяга при Груевски в Унгария?

    Коментиран от #11, #61, #65

  • 2 2loop

    150 6 Отговор
    Наема в кюлчета и евраци ли се е плащал
  • 3 изтинското

    174 8 Отговор
    Отровно трио са боко шиши каскета !

    Коментиран от #24

  • 4 zeus

    177 5 Отговор
    Ха на бас, че каскета не си плаща сам наема ;)
  • 5 българин

    156 6 Отговор
    глилоч и смрад, откъде и да го погледнеш!
  • 6 ЗАЙЦИ

    85 6 Отговор
    МНОГО. ЛОВЦИ МАЛКО. ДАНО
    СТАНА ПОВЕЧЕ ОТ ЗАЙЦИТЕ.
  • 7 Евтини

    17 122 Отговор
    Жълтинки.Нещо съществено дрОгари?Нещо по-съществено,има ли?

    Коментиран от #13, #29, #31

  • 8 Еееееее

    51 4 Отговор
    Обаче Иван не е случаен
  • 9 хаха

    17 80 Отговор
    "Свободна Европа" на Сорос и техните "сензации". Сега остава и "Репортери без граница", "Български Хелзински Комитет" и "Дойче Веле" да се изкажат по темата.
  • 10 Фаро

    86 9 Отговор
    Нищо не е плащал а Джибко Мутрагенски е стегнал куфарите да бега,но не знае на къде да хване много вили и във всяка плеймейтка с дете
  • 11 Честно казано

    51 7 Отговор

    До коментар #1 от "фактът":

    Преди седмица си го мислех. Орбан ще го приеме срещу няколко стотин милки!!!!!
  • 12 Жоро

    22 92 Отговор
    А колко плаща превратаджия та Радев, колко струва къщата във Франция, която Черепа купил на жена си, както е известно от едно СРС, основния поръчирел на атаките срещу Гешев е Черепа.

    Коментиран от #25

  • 13 ПАВЕЛ МОРОЗОВ

    46 7 Отговор

    До коментар #7 от "Евтини":

    По същество оставаш скоро без работа шекелите вече свършиха!
  • 14 Ели

    43 7 Отговор
    Нагъл!!!!!
  • 15 ТраЛаЛа

    15 55 Отговор
    Голям праз, туй да ни е проблема, ефтини "сензацийки" .....

    Коментиран от #54

  • 16 А дрОгарката

    27 6 Отговор
    Комитова с къщите за гости на Поморие,какво стана?
  • 17 ясно

    21 62 Отговор
    Статията е писана от "журналиста" Полина Паунова, която миналата година беше снимана да пие кафе с дясната ръка на Фигуранта, Пламен Узунов. Голяма новина, че Гешев живее в Бояна. Това е ясно още от миналата година.

    Коментиран от #44

  • 18 Честито

    37 3 Отговор
    Ну заяц, погоди!
  • 19 Супер сензация

    23 9 Отговор
    Чаршафите на колко дни са му сменяли?
  • 20 БОЛШЕВИК

    54 9 Отговор
    Това не е изненада, тия двамцата са си ортаци единия подкрепя другия и така вървят напред. Иначе няма друг начин Тиквата да остане толкова дълго време недосегаем.

    Коментиран от #22, #27

  • 21 Да връща

    61 6 Отговор
    похарчените стотици хиляди за ремонта , това освен безобразие е и пълно безочие и безмилостно пръскане на държавни пари ! Искал бил да живее в Бояна , в лукс......... Няма го никъде по света такова своеволие !
  • 22 А верно ли

    17 47 Отговор

    До коментар #20 от "БОЛШЕВИК":

    Че радев е фигуранг на черепа,който живее в София в къщата на търговец от преди 44та ,кийто е пребит и по-късно убит ог комунягите?Там дето майчето я бяха снимали
  • 23 че ние

    43 9 Отговор
    още миналата година питахме като какъв живее Гешев в правителствената резиденция "Бояна", ама никой не отговори. Сега шут, вън от резиденцията и да си плати с лихвите истинската цена. Каква е тя, държавните органи да отговорят, защото държавниците живеят там безплатно и колко е била "скромната" цена.
  • 24 нали за

    20 2 Отговор

    До коментар #3 от "изтинското":

    това е едното дело в Щатите срещу Шиши!
  • 25 ааааХаХа

    45 10 Отговор

    До коментар #12 от "Жоро":

    превратаджия ще викаш на тоя същия за който се отнася статията , та нали заради опита му за преврат срещу президента избухнаха протестите , нещо не си у ред в главата ми се струва , както всички герберасти междувпрочем !
  • 26 Ганьо

    26 5 Отговор
    Този зайчарник няма ли да го съборят вече...
  • 27 Верно ли?

    21 9 Отговор

    До коментар #20 от "БОЛШЕВИК":

    На четвъртия етаж в тази кооперация на бул. „Васил Левски“ № 79 преди 1944 г. е живял фабрикантът Добри Минов. След държавния преврат той е пребит в милицията, след това е инцсенирано самоубийството му. В неговия апартамент са настанени Людмила Живкова и Иван Славков. В наши дни жилището е собственост на Васил Божков.

    Коментиран от #35

  • 28 Изчегъртване ГЕРБ завинаги

    24 7 Отговор
    Ми Мата Хари да не се мори да обикаля целия град ми само да отскача от цвят на цвят, а през останалото време с Бацо си плюшят белотче на малкото шкафче!

    Коментиран от #32, #34, #37

  • 29 като са

    28 7 Отговор

    До коментар #7 от "Евтини":

    жълтинки и то евтини ти защо не живееш там?!
  • 30 Христо

    36 7 Отговор
    ГешеФ е един мафиот облечен във власт,който отказва да си върши работата.. Мястото му е затвора..
  • 31 Кака Мара

    13 5 Отговор

    До коментар #7 от "Евтини":

    Има , има - чакай и ще видиш
  • 32 И тя

    17 1 Отговор

    До коментар #28 от "Изчегъртване ГЕРБ завинаги":

    на Ганьова сметка , служебно !
  • 33 до кога

    36 8 Отговор
    На ушатия каскет, му направили ремонта с пари от моите данъци за 300 хиляди лева !? Този некадърник получава и по 10 хиляди лева заплата на месец, и за тези пари нито един крадец от ГЕПИ не е прибрал на топло. До кога ще храним с немотията си тези кърлежи? Поне да беше си изкарал заплатата, а то нищо. Ограбиха България, а тоя спи.
  • 34 еее за

    8 5 Отговор

    До коментар #28 от "Изчегъртване ГЕРБ завинаги":

    тези "факти" ще ти вдигнат заплащането. Я, кажи ти защо имаш досие в полицията?
  • 35 БОЛШЕВИК

    19 11 Отговор

    До коментар #27 от "Верно ли?":

    Новата власт след 1944г. нали точно против такива се е борила, фабриканти, чорбаджии и буржоа, не виждам нищо осъдително, че им е било конфискувано имущество и пр. Някой ден това ще се случи пак със сегашните капиталисти и робовладелци!

    Коментиран от #38, #39

  • 36 Behemoth

    24 5 Отговор
    Тя 3000 лева Гешеф от джоба ли ги плаща ...щот ма съмнява ...колко му е заплатата?

    Коментиран от #69

  • 37 и ти ли

    18 6 Отговор

    До коментар #28 от "Изчегъртване ГЕРБ завинаги":

    като мен мислиш, че Мата Хари е блъф! Мата Хари няма. Тази "женска" ръка и чанта бяха за заблуда. Онуй също го знае, но го гони страх да каже КОЙ е човекът , който е снимал! Не е Шиши, не е!
  • 38 Каква власт ?

    10 17 Отговор

    До коментар #35 от "БОЛШЕВИК":

    Това са били терористи въоръжени от чужда държава и взривяващи църкви,промит!
  • 39 Викаш не е осъдително

    10 17 Отговор

    До коментар #35 от "БОЛШЕВИК":

    Че са се самонанасяли и до днес се нанасят там комуняги по партиина линия?
  • 40 sorry not sorry

    12 4 Отговор
    Къде е своб о д ата на с л о во то, др уг ари- ГРОБАРИ? ''Им ат е за б р ан а за п убл и ку в ан е на ком ент а ри" Ще п у б л и к у в ам!
  • 41 Иван Грозни

    26 5 Отговор
    И се твърди, че съдебната власт била независима. Да, независима е от както Боко е на власт. Раздава държавни имоти на свои хора/ тоя заек няма дя е последния/. Министър Рашков да мобилизира жандармерията, че тия зайци опасоха държавата до шушка. Крайно време е да смени квартирата.
  • 42 sorry not sorry

    27 6 Отговор
    Не ми пука къде живее Gesheff, Притеснявам се, че не предприема действия срещу корупцията на високите етажи на властта! Кога Марешки ще влезе в затвора? А Бойко? Кога?
  • 43 Нямам срам пред вас

    15 3 Отговор
    Какво плаща той нищо ... Реално заплатата която получава е от наще данъци Парите от наема отивам пак в държавата и пак при него под формата на заплата ...
  • 44 1212

    14 8 Отговор

    До коментар #17 от "ясно":

    Аха, журналистката на фигуранта. А телевизиите, вестниците и сайтовете на тиквата? Жалки сте герберите, колкото повече се обаждате толкова повече се излагате и затъвате.
  • 45 Мара Харизанов

    14 3 Отговор
    Руски шпиони са заловени да шпионират Детелина Ханчева - домашната стрийптизьорка на Кешев , докато танцувала на пилон както едно време на кожения пилон на Галев
  • 46 Ами там трябва да живее зло. . бати!

    6 27 Отговор
    Гешев живее там защото непрекъснато има сигнали със заплахи за живота му.Като главен прокурор той трябва да се охранява, не ли?! Нали знаете, че италианският прокурор беше разстрелян именно защото се разрови в блатото на МАФИЯТА. Тук Гешев единствен от досегашните прокурори има смелостта да бръкне в гнездото на осите и сега те жилят, жилят много злобно! Появи се един кадърен човек и червената мафия бързо му вижда сметката😈😈😈

    Коментиран от #70

  • 47 Ритона на Божков

    14 2 Отговор
    Продадоха ме.
  • 48 666

    11 19 Отговор
    Това е "страхотно" разкритие. Според вас къде да живее след като живота му е застрашен. Цялата мафия начело с Черепа искат да го ликвидират. 🤩🤩🤩🤩
  • 49 Всички са безполезни

    5 11 Отговор
    Тъпото е,че и тези които ще ги сменят за нищо не стават.Само кавги и разправии без нищо свършено.
  • 50 запознат

    22 5 Отговор
    Ех Гешев, Гешев, защо не си стоя на село, ами се навря между атовете да те ритат. Да беши си пасъл патките на село, ама и за това не ставаш че нямаш достатъчно ум за това - пък товя не е ТУЙ "дето можеш да му го набиеш"
  • 51 бреййййййй

    6 14 Отговор
    Голяма работа станала. Само търсите сензации. Как пък никога и никъде, и за никого не казахте добра дума. Всички трябва да бъдат очернени, ама ако може в най-тъмните нюанси на черното. Просто на много хора омръзна тази липса на обективност и коректност. къде изчезна взаимното уважение. Имало е времена, когато врагове дори на бойното поле са изразявали определен респект едни към други. А сега . не знаем кое е вярно, кое не , който дойде на власт бърза да залее с помия останалите . Някои журналисти и те - чули- недочули , пишат, преекспонират.......ужас.
  • 52 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    19 6 Отговор
    Браво!И На каскета му идва реда!Ти да видиш.....Колко хора го чакат.....
  • 53 sorry not sorry

    8 4 Отговор
    ''За последните 11 години България е увеличила три пъти своите нетни активи на глава от населението до 9586 евро. Това е видимо от проучване на авторитетния германския застраховател Allianz .
    Благодарение на добрите резултати през последните години българските домакинства и икономика са подготвени за кризата.''- Бойко Хитлер
  • 54 чекмедже 2

    14 2 Отговор

    До коментар #15 от "ТраЛаЛа":

    330 000лв. ремонт на апартамента било евтини сензации...брей..боклуци..
  • 55 любопитен

    7 5 Отговор
    Измесват фокусът на вниманието върху каскетчето , за да маскират аферите на Буда-та .

    Коментиран от #63

  • 56 Бибитко

    8 4 Отговор
    Тая говорителка на Каскета Сийка Милева прилича на робот с дистанционно управление. Разбира се, преди да си отвори устата и то много бавно, всяка дума е предварително одобрена от височайшия й господар, назначен пък от главния господар Бойко Борисов.

    Коментиран от #62

  • 57 cpv

    5 4 Отговор
    А бе не омръзнали да пишете само мръсотии,вие сте едни джавкащи кучета и трябва ви стегне каишката!
  • 58 ИМПЕРИАЛИСТ

    8 3 Отговор
    Много умно решение, с оглед на функциите които изпълнява главния прокурор и "възможностите" на преследваните от него мастити бандюги...
  • 59 ФАКТ

    6 6 Отговор
    СКРОМЕН, СКРОМЕН, КОЛКО ДА Е СКРОМЕН 5000 ЛВ МЕСЕЧНО, В МОМЕНТА МОГАТ ДА СЕ НАМЕРЯТ ИМОТИ И ЗА 1500 ЕВРО. В МАНИРПУЛИРАНАТА СТАТИЯ Е НАПИСАНО КОЛКО ПЛАЩА ГЕШЕВ, НО ЗАРАДИ ДАНЪЧНИТЕ ДЕКЛАРАЦИИ, ТРЯБВА ДА НАПИШАТ И СЪПРУГАТА МУ КОЛКО ПЛАЩА, А ТО Е ОЩЕ ТОЛКОВА. ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО НОВОТО ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ПЪЛНО С ГОЛЕМИ МОШЕНИЦИ
  • 60 Коментар

    5 5 Отговор
    На разните брокери може и да им се иска 10000 лв. на месец да е нормален пазарен наем, но реалността е друга. Рядко се слю'ват сделки на подобна обявена цена. 3100 лв. е нормален наем.
  • 61 Бла, бял, бля

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "фактът":

    Фалшивите новини нямат спирачка. Питай брат ми Аланджията!
  • 62 Първо Би би то на Слави

    4 0 Отговор

    До коментар #56 от "Бибитко":

    Да мине през банята.
  • 63 Костинбродката в нов съюз

    3 2 Отговор

    До коментар #55 от "любопитен":

    С Да и Бъ. Оня гномчо пресоли манджата с подслушванията и трябва да дава обяснения или пак да го арестуват за лъжи.
  • 64 Дойче Зеле

    5 1 Отговор
    Така ще да е другари, щото трябваше да изчегъртаме комунягите 1989 от лицето на земята. А ние `нежна революция` - какво!!! Няма такова понятие - предоставихме държавата на червената боржуа да си я делкат и раздават куфарчета, заеми и т.н. Така че сега не ривете че га яде кифтетата не рива - а ся ривеш че не си на чучура да смукаш от народа. Докато не махнем коня и ездача пред парламента и на негово място сложим бесилка нещата няма да се оправят и да бесим всички комунисти 2 до 3 поколения напред че са бъгави у главата, мързеливи крали цял живот без ден работа не знаят как изглежда трудова книжка на хранилка от коминтерна.

    Коментиран от #71

  • 65 Абе

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "фактът":

    Унгария не е достатъчно далече за да скрие от много дългата ръка на глобалната мафия, която може да го намери навсякъде и да му гепи всичко каквото открадна от българския народ!
  • 66 Цецо

    1 3 Отговор
    Паунова, покажи доказателства - лесно е ако ги имаш, ако не покажеш си поредното лъжливо зайче.
  • 67 Сърп и чук

    1 1 Отговор
    Полагат се и квартирни пари! Не знам при прокурорите колко са, но ги има при всички държавни служители!
  • 68 пешо

    1 0 Отговор
    Няма значение ,къде живее......Важното е дали живее.
  • 69 Йо Несбьо

    1 0 Отговор

    До коментар #36 от "Behemoth":

    Главен прокурор, т.е. началник на прокурорите и да плаща сам... Виц някакъв. Плаща му го прокуратурата на основата на заповед от Гешев, т.е. шефа. Навсякъде е така и така ще бъде. Ти ако имаш възможност да се разпоредиш нещо да се случва така и така, ще се въздържиш ли?!
  • 70 Няма логика

    2 0 Отговор

    До коментар #46 от "Ами там трябва да живее зло. . бати!":

    н това, което казваш. Ако плаща наем, значи е там ЧАСТНО. И НЕ Е САМО ТОЙ, КОГОТО ОХРАНЯВАТ - И ЕДВА ЛИ ЛУКСОЗНОТО ЖИЛИЩЕ точно там Е НАЙ-ПОДХОДЯЩОТО СКРИВАЛИЩЕ
  • 71 Ех тези

    0 1 Отговор

    До коментар #64 от "Дойче Зеле":

    комунисти- поне на правопис да те бяха научили?
  • 72 КЪРЛЕЖИ

    2 0 Отговор
    ГЕШЕВ Е ЕДИН ПАРАЗИТ КАТО БОЙКО И САМО ЦОЦКАТ ПАРИТЕ НА НАРОДА .
  • 73 ДЕРИБЕИ

    0 0 Отговор
    СТОТИНКА НЕ ПЛАЩА НИКОЙ ЗА ЖИЛИЩЕ - НИЕ ИМ ПЛАЩАМЕ А ТЕ НИЩО НЕ РАБОТЯТ - ТОВА МНОГО ГИ УМОРЯВА !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове