Last news in Fakti

24 Май, 2021 19:50 5 005 91

Издигат Жан Виденов за водач на две листи

  • жан виденов

"Ляв съюз за чиста и свята република" внесе необходимите подписи за регистрация за вота на 11 юли. Те се обявиха като алтернатива на БСП

Издигат Жан Виденов за водач на две листи - 1

Жан Виденов ще бъде водач на две листи на предстоящите избори. Това заяви Иван Атанасов, председател на коалицията "Ляв съюз за чиста и свята република".

Формацията внесе необходимите подписи за регистрация за вота на 11 юли. Те се обявиха като алтернатива на БСП и изразиха недоволство от водената от социалистите политика.

Четири формации правят съюз за парламентарните избори - Социалистическа партия български път с председател Ангел Димов, Българска прогресивна линия с лидер Красимир Янков, Николай Малинов с Възраждане и политическа Партия на българските комунисти с лидер Иван Пенчев

Жан Виденов е организационен секретар на коалицията, а говорител Павел Иванов, обяви водещата Петя Паликрушева. Проф. Станислав Станилов, доскорошен депутат от "Атака" също е в предизборната коалиция.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РЕАЛИСТ

    53 30 Отговор
    Зад Жан Виденов наднича зурлата на Гергов, а зад нея се вижда една Тиква.
  • 2 Тутанкамон

    28 23 Отговор
    Мумията
  • 3 а ааа

    41 26 Отговор
    Жан Вължан що не си седи на газот уасаран.
  • 4 Бонговец

    42 22 Отговор
    Гробаря идва.Купувайте долари

    Коментиран от #8

  • 5 Корнина

    27 10 Отговор
    Ще мине ли 4 те порцента
  • 6 И ОТНОВО

    42 8 Отговор
    отмъщението на Гергов към БСП
  • 7 Пп гроб

    26 18 Отговор
    Още една причина да гласувам за БСП
    Уважавах го докато не изпълзя след 23 години като червей . След дъжд качулка
  • 8 Чичо

    7 2 Отговор

    До коментар #4 от "Бонговец":

    Остави, аз купувам златни Наполеони
  • 9 Браво Виденов, браво Жан

    11 11 Отговор
    Как копнея не знаеш, да съм милионер!Всяка заплата да ми дават милиони, нищо,че в магазина не стига за хляб!Стига ми тази утеха, че вместо тапети, ще облепя панелката с истински, реални пари, и пак ще ми останат милиони ,да купя си хляб!!
  • 10 Майна

    8 11 Отговор
    Този е майничка..Но имаме един Мильо ,дето му направиха паметник на центура,...един такъв чист ,,луд,,, мисля че ни стига.., едва ли ще има втори паметник...
  • 11 Емил

    19 25 Отговор
    Грозна гавра с националната ни икона Васил Левски! Русофилстична партия използва заветът му! Все едно не знаят че Русия го уби! РОДОИЗМЕННИЦИ!

    Коментиран от #22

  • 12 вавилон

    22 12 Отговор
    Тъкмо се понапълниха банките.Жанчо с кеф ше ги издумка.
  • 13 нннн

    28 15 Отговор
    Едно е сигурно. Няма да краде. А, и не е човек на Сорос.

    Коментиран от #42

  • 14 100 години

    3 3 Отговор
    Професорът кога ще си върне професурата, базирана на напълно погрешно представяне на артефакти за прабългарски, впоследствие научно доказано се оказаха тракийски? Морал...
  • 15 РАДИОАКТИВЕН

    18 10 Отговор
    НИКОГА НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА БСП, НО СЪМ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЩАСТЛИВ ЗА ДРУГАРКАТА НИНОВА И БСП. ТОВА КОЕТО ПРАВЕХА С ДЪРЖАВАТА ДА РАЗДЕЛЯТ И ВЛАДЕЯТ СЕГА ИМ СЕ ВРЪЩА.
    ИМА ГОСПОД ДА ЗНАЕТЕ.
  • 16 Давид

    12 6 Отговор
    Платените това не ви е Кюлчан :) или Ахмед в тец заврян това е Жан и мафията скоро ще има награда : статус - преебан :)
  • 17 възмутен

    14 11 Отговор
    Жан ли си Иван ли си не се резели за втори път.
  • 18 Иван кокошката

    13 6 Отговор
    Да си обръщам ли милиярдите в долари ?
  • 19 оня с коня

    18 8 Отговор
    Жан КАТО НИЩО може да изсмуче С ГОЛЕМИЯ ШЛАНГ Електората на БСП и да влезе Триумфално в НС ,оставяйки Нинова и "Голямата й Коалиция" навън с ПРЪСТ В УСТАТА.

    Коментиран от #26

  • 20 чато

    16 14 Отговор
    Няма ли в тази държава свестни и млади личности че все стари муцуни ни набутват.Само комунисти и комунисти..

    Коментиран от #37

  • 21 Мислещ

    7 14 Отговор
    Че кой ще гласува за тоя, всички комуняги по душа вече гласуват за ГРОБ.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Николай

    9 1 Отговор
    Направо за ген.сек да се кандидатира, за президент, може и за ООН
  • 24 Грешка Жан

    10 10 Отговор
    Трябваше да влезете в коалиция с бсп и да изринете Корни, бсп няма нужда от проамериканска приватизаторка.
  • 25 АнониМЕН

    10 3 Отговор
    ГАРАНТИРАНО 6то място на БСП направо БЕТОН.
  • 26 Правилно

    0 1 Отговор

    До коментар #19 от "оня с коня":

    Ма май няма да му е за пръв път,да работи с големия шланг!!!Дайте му малко мира ,бе, ще вземе да обърне резбата от таквиз партийни поръчения!
  • 27 страховете

    23 3 Отговор
    на Нинова се материализират. Жан Виденов ще прескочи границата. неговите думи бяха "Искам да разкажа истината". Бих попитал Корнелия защо и след онази страшна зима за БСП гласуваха 120 хиляди повече, отколкото сега. Беше едва на 35 години и го "сготвиха", за да се изнесат парите на България в чували и на самолети. Жан Виденов е човекът който каза "не" на плана "Ран-ЪТ". Слез него една камара предатели го подписаха и той влезе в Народното събрание. Това, което трябва да се знае е, че докладът по "Проект Ран-Ът" е приет от Народното събрание с бурни ръкопляскания, а по един екземпляр от него получава всеки депутат. Убийствен за България план. Само един факт . Според този план трябва да останем 4 милиона. Видеото е в ютюб и всеки може да го види. БСП, нещо по въпроса?!

    Коментиран от #30

  • 28 шестак е

    8 15 Отговор
    Ж.Виденов-син на комунисти.Завършил "Московски държавен институт по международни отношения"... Кво повече да говорим!
  • 29 ИСТИНАТА

    8 5 Отговор
    Този е безработен от миналата есен : Жан Виденов съкратен като преподавател в Пловдив, покри се :
    Засега е никъде, твърди отговорен фактор в БСП
    Ще го направя водач на листа, ако желае, каза неговият другар Ангел Димов
    Доц. Жан Виденов е съкратен от Европейското висше училище по икономика и мениджмънт в Пловдив от 2 октомври. Освободени са и всички преподаватели, а студентите са пренасочени в други вузове.
    Това обявиха пред 24plovdiv от частния вуз, който е в несъстоятелност. Никой от доскорошните колеги на бившия премиер не знае къде е той, нито с какво се занимава. Телефонът му е изключен.
    "Не водим учебен процес поради липса на студенти", казаха от висшето училище, което е правоприемник на Европейския колеж по икономика и управление.

     

    Коментиран от #57

  • 30 Мислещ

    5 9 Отговор

    До коментар #27 от "страховете":

    Това в интернет ли го прочете? А нещо за бруталната му надменност и непрозрачност чел ли си? "Сготвен" или не, все си е голям боклук. Всъщност чул ли си го да се извини някога? И мислиш ли, че сега случайно е решил пак да се включва в политиката, а не защото има поръчение, включващо да бъде нечия патерица, или пък да уплаши наивниците да гласуват за тиквата, понеже без него "идват комунистите", примерно?

    Коментиран от #36

  • 31 Хуарбуса

    10 3 Отговор
    Аз ще дам пример. Мой приятел родителите му бяха взели заем 12 хиляди лв.точно преди демокрацията 1988 г.за да си платят апартамента. Тогава имаше само една банка ДСК. Заплатите средно бяха 300 лв., тоест заема им бе около 40 заплати. За 20 години бе изтеглен на равни месечни вноски. При Виденов 96 г.бяха останали около 10 хиляди от заема и като направи долара 3000 лв. кредита им стана около 4 долара. Имаше и печеливши от фалита на Виденов, но в по голямата си част населението бяха губещи защото им заминаха спестяванията. Спечели върхушката и кликата около Виденов защото милионите им кредити станаха жълти стотинки. Но за да спечелят малцина милиони , то стотици хиляди са губещи. И аз разбера ли че идва пак Жан какво да ям , тегля ипотечен кредит половин милион и като фалира пак страната и заграби спестяванията на хората, аз ще бъда печеливш защото няма да връщам нищо

    Коментиран от #32

  • 32 Иван

    10 2 Отговор

    До коментар #31 от "Хуарбуса":

    Напълно вярно. Спечелиха тези с кредити към фалиралите банки по времето на Виденов. Така наречените кредитни милионери. След като долара изхвърча нагоре при Виденов и се срина лева , дълговете им станаха жълти стотинки. А аз имах влог в банка Славяни тогава , чийто левова равностойност бе в размер на 2500 долара а за дни стана 300 долара , но и тях не можех да изтегля. Ставаше със записване и 1 път месечно даваха малка част от влога и като го изтеглех колкото да си напазарувам вечерта в супермаркета. А и банката после разбрах бе собственост на близкия до Виденов - Георги Агафонов , доносник от ДС. Така че спечелиха тези с кредити и на останалите жална ни майка...
  • 33 Изумен

    8 7 Отговор
    Този как има очи да се появява , ума ми не го побира ?????!!!

    Коментиран от #34

  • 34 Стойко

    10 8 Отговор

    До коментар #33 от "Изумен":

    Виденов е безскрупулен индивид и изобщо не му пука! Ако имаше поне малко разум още пролетта на 1996 г.би си подал оставката. Би обяснил че не може да се справи и да се оттегли . Народа би го разбрал. А той безскрупулен. На 2 юни 96 г. на Околчица за възпоминанието за Ботев , въздуха кънти , цяла Враца го освирква онзи не му пука. Няма горива по бензиностанциите , изобщо не го интересува. Групировките вилнеят посред бял ден , пак не му пука. По същото време разстрелват 3- ма полицаи, вечерта вътрешния му министър Любомир Начев празнува с манекенки . Хващат го в нощния клуб с тях, Виденов го защитава . Известно време преди това изгарят живи 14 войничета в камион, същата вечер Виденов играе хоро в кръчма. Заплатите стават 10 долара , магазините празни , оня казва няма да давам оставка. И сега се учудвате как изобщо се появява. Това е безскрупулен, нагъл и безочлив човек...

    Коментиран от #38

  • 35 Истината

    8 7 Отговор
    Тази песен че уж Сорос бил виновен за фалита на България , привържениците на Виденов я запяха последните години. Тогава пееха че уж Виденов се противопоставил на Руснаците и Газпром и те го приключили. Да си спомним кога ликвидираха Луканов!?! Октомври 1996 г.при премиер Виденов. Луканов бе представител на Топенерджи посредник на руския газ за България. Виденов бе взел страната на Мултигруп в конфликта между тях и Луканов. Знаете ли колко го интересуваше тогава Сорос за България?! Сорос ли изнесе житните ни запаси и после ги купихме на тройни цени. Сорос ли скри горивата от бензиностанциите и Сорос ли изпразни валутния ни резерв ? Сорос ли девалвира лева след като България нямаше валутен резерв и не можеше вече да спре девалвацията на лева? И сега Виденов решил да се връща като спасител!!!!
  • 36 нищо не

    7 3 Отговор

    До коментар #30 от "Мислещ":

    съм прочел в интернет. Свидетел на събитията съм за разлика от теб!

    Коментиран от #39

  • 37 Иван

    5 2 Отговор

    До коментар #20 от "чато":

    А колко ограби на вложителите след като фалира 29 банки и не можеха да си вземат парите? Долара от 60 лв.скочи на 3000 лв. Парите за седмица ни се обезцениха. Когато гръмнаха 14-те войничета и изгоряха живи , този вечерта игра хоро. Аз съм съвременник на неговото управление и изгорях само с левовата равностойност на 2500 долара в банка Славяни , една от фалиралите банки тогава

    Коментиран от #48

  • 38 а нещо

    2 0 Отговор

    До коментар #34 от "Стойко":

    по този въпрос? През септември 2005 г. Любомир Начев е едно от лицата, които трябва да бъдат включени в замисления от новия министър на вътрешните работи Румен Петков консултативен Обществен съвет в МВР. На следващата година се самоуби, поради неизяснените мотиви и обстоятелства остана съмнението, че става дума за убийство.
    Коментирай, де!
  • 39 Мислещ

    5 2 Отговор

    До коментар #36 от "нищо не":

    И? Така и не каза видял ли си нещо повече от типична комунистическа мумия вършеща всичко на тъмно и презираща всички под нея?

    Коментиран от #53

  • 40 Пази Боже

    6 3 Отговор
    и тези да влезнат в Парламента! Па като се "гушнат" с "Обединените патриоти" все ще са опозиция и все ще гласуват каквото и когато им се "нареди"! Аман от присламчени лумпени!

    Коментиран от #43

  • 41 Мето

    7 3 Отговор
    След като фалира държавата се скри като преподавател в един частен Пловдивски университет,но за жалост и той фалира и го закриха! Толкова дълги години мълча ,а сега вече без работа и на 62 г какво да прави, освен да стане депутат да взема сигурна заплата! Много добре знаят от тази никому неизвестна партия,че шанса им е нула,но субсидийка да лапнат , това е целта!Но най вероятната версия е да е активиран срещу заплащане да отнеме гласове от БСП. Днес е подкрепил Лукашенко и е казал дойде ли на власт ще действа като него...Ще вадел автомат. При него са бившия му министър Дончо Конакчиев, бившия му земеделски министър Чичибаба със зърнената афера , когато остана безработен Димов му каза да не се плаши ще получи финансиране да участва на изборите.. Българиоо, Българиооо това ли заслужи ?!?!
  • 42 Жанчо е

    6 7 Отговор

    До коментар #13 от "нннн":

    Промит путинофил и предател - типичен Сталинист.
    Днес Путин е честитил празника на Северна Македония :
    „Честитим на братския македонски народ Деня на светите Кирил и Методий, който се чества като държавен празник. Днес в Русия е празник – Денят на славянската писменост, а писмеността дойде при нас именно от македонската земя – Владимир Путин".
    Това е любимият ви диктатор Путин - просто дребено човече, създаващо интриги между два наистина братски народи.

    Коментиран от #72, #80

  • 43 Мислещ

    1 0 Отговор

    До коментар #40 от "Пази Боже":

    Бинго. Или това, или просто ще плашат "анти"комунистите да гласуват за малко по-прикритите комуняги от герб (Е, прикрити само за пред бавноразвиващи се, ама факт, че явно има много такива и номерът минава). И в двата случая са в помощ на геоб и "евро-атлантизма".
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 ФИРкан МЕН

    2 0 Отговор
    станиШЕФ дали ША ГО ПРИПОЗНАЙ кат СВОЙ?
  • 46 Вътрешен мир

    5 4 Отговор
    Освен невестулката Жан, бонус е подлогата на ТИМ и вечен кандидат за далавера и пост - Красимир Янков!!! Изританите от БСП се опитват да додрапат.
  • 47 Анонимен

    2 4 Отговор
    Майката на курнелка от жан виденов, а корнелка от бате костовеца. Старите комунисти си бяха зад жан, но не са живи. Бил честен, не бил крал, сме чували само хубави неща, а младите хора, не знаят, а и не всеки го интересува политика, политици. Те всички взаимно бкп си помагат... Бкпбспсдсндсв, без царя, абв, герп, дпс, те са дс, кгб, доносници. Очевидно е така на 200 %
  • 48 така е

    6 5 Отговор

    До коментар #37 от "Иван":

    Отвратителен период беше. Убийства,рекет,мафия.Пълно бездействие на полицията.Народа ограбен и без никаква надежда.Дано да не се връша това време.Младите си нямат идея какъв геноцид спретнаха комунистите и после разправяха че Сорос бил виновен.

    Коментиран от #54, #66

  • 49 GnG

    6 1 Отговор
    ЛИДЕРСКИТЕ партии УБИХА ДОВЕРИЕТО на българите в изборния процес !

    Крайно време е, да се ИНИЦИИРА партия на РЕГИОНИТЕ, която да се ръководи от 28 РЕГИОНАЛНИ представителя !

    ЛИДЕРСКИТЕ партии, освен че са БЕЗИДЕЙНИ, се прославиха с ШУРОБАДЖЕНАЩИНАТА си !
  • 50 432

    3 2 Отговор
    Няма виновни, но има изгорели хора. Хората на бкп жан се облажиха, както и хората на дпс от сорос. Отидоха парите на родителите им, и затова някои, сещате се кои. Що да работят, важно е да имат деца, а сорос да е жив и здрав, че ни помогна много. Либерала на дпс и герб и бсп.
  • 51 Само миндили ли бе ше ни управляват

    3 2 Отговор
    Ка па нема некой със силна ръка да управлява и да мисли за народа да зема повече пари по малко данък и да има добра инфраструктура пък нека да си краде
  • 52 ЕХАА

    6 3 Отговор
    АБЕ ВИДЕНОВ , НЕДЕЙ ДА ВЛИЗАШ ВЪВ ПОЛИТИКАТА , ПАК ЩЕ СЪТВОРИТЕ НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА !!! ПАК ЩЕ СТАНЕШ ЗА РЕЗИЛ !!! А НИЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА БЯГАМЕ ОТ ТУК !!!
  • 53 нищо

    4 1 Отговор

    До коментар #39 от "Мислещ":

    повече не съм видял. Защо мислиш, че съм защитник на комунизма. Просто отчитам обективно обстоятелствата, с което не казвам, че гласувам за тази партия, както не гласувам и за ГЕРБ, поради факта, че там няма нищо по-различно от комунизъм - култ към една личност, богатствата в определени хора и още много други прилики.
  • 54 Да прав сте

    3 1 Отговор

    До коментар #48 от "така е":

    Тогава се зараждаха групировките . Спираха ме на пътя с жигyлката и " дай да те застраховаме" , няма полиция , няма институции, няма на кой да се оплачеш. Откажеш ли ноща ти надирaт колата или заливат с киселина. Отвратително безвремие. Не пожелавам на по младите никога да не им се налага да преживяват Виденовото време...

    Коментиран от #60, #62

  • 55 Стоян

    3 4 Отговор
    Аз зная истината който съм бил съвременник. И още един факт да напомня !!? Масовата приватизация държавните предприятия с боновите книжки започна лятото на 1996 година , по времето на Виденов а не при Костов , чието управление започна месец май 1997 година. Когато фактите говорят и няколкото трола трябва да мълчат!
  • 56 Истината

    3 1 Отговор
    Бкп умря. Иде друг народ. Пътници сме в провинции и села. Празни къщи след някоя и друга година виждам. Това умните кажете. Родените 1964 и те уморени, не им се работи. Изнесе се народа. Виновни няма. Или всички горе, или никой. Жан може да е бил честен в ония години, но не само той, а всички се борите за кокала всички права запазени
  • 57 не е

    1 1 Отговор

    До коментар #29 от "ИСТИНАТА":

    безработен. Пенсионира се.
  • 58 Проджници СДС

    10 3 Отговор
    Банките бяха частни бре, кой отвори толкова много банки преди Виденов, а?
    Един милиард му трябваше на Виденов, за да вдигне България.
    Сега сте с 36 милиарда заеми.
    17 невърнато ДДС, 16 милиарда откраднати КТБ, 2 милиарда от НЗОК усвоени. Затрити реактори Шсода Белене, и сегашните реактори под брезент. Затрита армия, земеделие, енергия, вода, ток, парно, мръсен въздух, ядем боклуците на ЕС.
    Сготвиха му кризата като изгони Сорос.
    Изведнъж житото изчезна.
    За един ден курса на долара се нормализира, и магазините се напълниха.
    Сготвиха го СОРОСОИДИТЕ Виденов, защото не искаше да продава България.
    България я продадоха спекуланта Сорос, Костов, Софиянски, Луканов, Младенов,Михайлова, Кунева Пръмова, Царя НДСВ-тай-големите далавери, ДПС, БСП-Станишев, Соломон Паси, Калфин, ГЕРБ.
    Соросоидите Велчев, Дянков, Трайков, Плевенлиев, Миов, Захариева.
    Съсипаха България СДС, БСП-Станишев,, ДПС, ОДС, РБ, НДСВ, РЗС, Атака, Воля, НФСБ, ВМРО.
  • 59 Анонимен

    2 2 Отговор
    Като сме тръгнали да спирим дайте да започнем ореди 1944,след 1944,след 1989,след 1999,203,2009,2021. Винаги е имало ощетени хора и привилегировани. Помним Боновите книжки, децата ни бяха малйи и не ни е било нито за пари, а да се грижим и да ги възпитаме. Тръгнаха за турция 1989 и фалира България, фалира през 1970.... Бг я погребахте
  • 60 спомени

    6 0 Отговор

    До коментар #54 от "Да прав сте":

    В началото на 96-та ми обраха апартамента.Звъня в полицията и им казвам за криминалното деяние.Дежурния полицай троснато ми отговаря че кола с униформени не могат да пратят защото нямат гориво.Пращали полиция само за убийства,обирите били маловажни!
  • 61 селтак

    2 2 Отговор
    Maaлииии,всичките орки са мобилизирани! Със тоа се връщат мрачните години за България!
  • 62 АнтиСорос

    6 3 Отговор

    До коментар #54 от "Да прав сте":

    Туй беше по Костово и Луканово време.
    Освен Виденов соросоидите предадоха и Ренета Инджова.
    Сега Турция ще ви пази небето, закрихте реакторите Козлодуй, Няма Белене, няма Южен Поток-такси-ще го закрият.
    Мрэсни-вода, въздух, храни, скъпи ток, парно, беззаконие, демографски срив, липса на здравеопазване, липса на детски градини.
    400% инфлация от 2000 г., заплатите вдигнаха ли ви се с 400% общо-лекарства, храни, ток, парно, води, данъци, осигуровки.
    Нямаме армия, лекарите избягаха, демографски срив, младите бягат.
    С 3 милиона е намаляла България за 30 г. геноцид под знамето на Ран Ът и Сорос.
    Инстанбулски конвенции, джендъризъм, промяна на етнически и културен код на БГ.
    Чалга, Молове, и кръчми.
    Накрая умираме една година преди пенсия.
    Егати и "демонокрацията" мор, мизерия, нищета на духа, агресия, беззаконие, масово изтрещяване на хората-компенсирано с домаини любимци. Мръсни улици, липса на канализации и милиардери, безобразно богати мутри и мутреси.

    Коментиран от #65

  • 63 111

    2 2 Отговор
    Жан бил пенсионер. Ок. Бил е в ония години. Нещата днес са коренно различни. И той ще си напълни банковата сметка. По селата е трагедия, същото е и в провинцията. Няма инвестиции, не се раждат българчета, как си мислите. Няма работа.
  • 64 5 000 лв за $

    3 6 Отговор
    Това чакай те от Жан ВалЖанОФ
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Сорос

    5 1 Отговор

    До коментар #48 от "така е":

    Тоя геноцид го спретнаха СОРОСОИДИТЕ, Луканов, Добрев, Младенов, Костов, Софиянски, Хубавото Наде, НДСВ-Велчев, Митов, Дянков, лобистчето Трайков ЕОН, БСП-Станишев, Добрев-токопроизводителче, ДПС-Доган, Шиши, отрочето на НДСВ-Борисов-ГЕРБ, Аденауер-милиардерчето Цветанов, Плевенлиев, как Цецка, Лъчо Мозъка, Фидосова,Москов, Кунева Пръмова, Дащното Наде с имоти за милиони, Захариева, ПКП, Сачева, Атанасова, Биков, Севда,Гърневски, Рашидов, Марешки, Сидеров, Симеонов, Каракачанов, Цветелинка Бориславова, Монтерей, Капитал, Котараците, ТИМ, Мултигруп, СИК, ВИС.Атлантически клубове и Съвети.
    ПРЕДАТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ.

    Коментиран от #69

  • 67 фантазия

    3 0 Отговор
    Колко хубава беше 1997г. когато бяхме милионери. По него време бях в казармата като заплатата ни беше 1000 лв. После смениха властта махнаха и нулите от парите и станахме бедняци.
  • 68 Гост

    2 1 Отговор
    Добре че тук там има още живи от дпс роби да ви строят, но виждам, че надеждата умира пискедна и спасение на бг ще дойде от родопчаните, защото са единни, помагат си, трудилюбиви са повечето. Всеки да се соасява, кой, както може. Бг в провинция останаха пенсионери българи на умиране, кой с удар, кой с изкуствено сърце, кой с два бастуна и стари моми и ергени и те пивечето в пенсия. Борят се за кокала. Виж Ниновица. Никой не ще селото. Искат българска стока, но не те, а други АЙ ТИ РАБОТИ. Евалка Рачков
  • 69 Само че

    5 2 Отговор

    До коментар #66 от "Сорос":

    Геноцида го спретнаха в любимата ти масква и спри да дрънкаш простотии.
  • 70 Гражданин

    2 0 Отговор
    Нито сме защитници на когото и да е. Минало свършено вече. Не съм оптимист за БГ. Целият свят побъркаха. Всеки сам да решава, къде и с кого да живее. Тук живеещите по на 20,25 години нямат жилища, на квартири и не могат или не смеят кредит да теглят, а навън в бг имат, но заключени къщи. Това умници желаещи да ви гласуваме за вас ми кажете. С жан или без жан, как ще се оправим
  • 71 АнониМЕН

    4 0 Отговор
    Много се извинявам ако не съм прав но защо ли си мисля че темата е обсебена от другарите на другарката Нинова С ДЪЛГОСЛОВНИ ОБЯСНЕНИЯ КОЛКО ЛОШ Е ЖАН ЧЕ ТОЙ, А НЕ БСП НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ФАЛИТА НА БГ. ВСИЧКО ОБЯСНЯВАТЕ ОТ ПОЗИЦИЯТА НА ОЧЕВИДЕЦ И Т.Н. ДОРИ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТЕ ОТ ЛАЙКОВЕ МНОГО ИНТЕРЕСНО. СТРАХ ВИ Е ОТ ВИДЕНОВ ЧЕ ЩЕ ОТМЪКНЕ ДОСТАТЪЧНО ГЛАСОВЕ ЗА ДА ФАЛИРА БСП. РАЗБИРАМ ВИ.
    СЛАГАЙТЕ МИ КАКВОТО ИСКАТЕ, ЧЕРВЕНИТЕ ЧЕРВЕНО НА ОСТАНАЛИТЕ НА ЗДРАВЕ.
  • 72 нннн

    1 0 Отговор

    До коментар #42 от "Жанчо е":

    Поспри се, де! Казвам, че Жан няма да краде, ти отпраши към Сталин, Путин, Македония...
  • 73 Анонимен

    0 0 Отговор
    И кой спечели от сорос. доган и осман. Лично те, добре, че Сорос бе, турчина z, а дали е така, нека каже пеевски, данчо или доган. Осман е трудещ, но бе доволенпреди 4години,но напоследък конкуренцията ги смаза, защото ония новите излязоха по яки на ббцц
  • 74 Местния

    4 1 Отговор
    ЖАН ВИДЕНОВОТО ВРЕМЕ ПРЕДИ ГОДИНИ БЕШЕ МНОГО ЗЛЕ.МАЙ ДОСТА ХОРА СА СЪС КЪСА ПАМЕТ.

    Коментиран от #75

  • 75 беше зле

    1 1 Отговор

    До коментар #74 от "Местния":

    Ами щом плашат малките деца с Виденов,вместо с баба Яга..
  • 76 Факти

    1 0 Отговор
    Нинова, ако можеше, но не може нищо да направи. Празни приказки на пазара. То материал няма. Работни места, къде беше, но ви е окей в края на месеца да се разпишете над 10 хиляди. С пари от народа, на Костов крадеца си изучихте децата и след неявсички са за голямата пара, щи не иде кмет на Крушовица. Има ли си на представа, че по селата само веднъж им носят хляб, без магазин, без болници, без мед сестри, без деца, без нищо друго за храна. Много загрижени, но да купят в САЩ на децата си имоти. Виж за това ги бива. Всеки с всеки се оправдава. Стари хора с болежки да чакаш да оправят Бг, а младите неопитни, учили недоучили. Живи и здрави се молете, че и медиците нещо ги мързи, пари малко им били, сравняват се с ЕС. Искат техните заплати, орофесори, пилицаи, обшинари, все реват, че малко бою им давал, а другите с чувалите на костовистка ще ви даде. Чакай малко
  • 77 Някой

    0 0 Отговор
    С тая разлика, че преди 50 години се любихме, а сега младите с деца се бият, карат и в момента. Пребива я от бой и децата гледат. Ако е на запад, за нула време ще им бъдат отнети. И има български граждани, в Холандия, и 2 деца им отнети, ми каза извънбрачното й дете, но и той е заминал. Извода за вас.
  • 78 Баламур 2 0

    4 1 Отговор
    Този завалия така и не разбра, че го ползват като носна кърпичка. Не на две, а на двадесет листи могат да го сложат водач, но това вече е нечестно и се пише на неговата сметка.
  • 79 Скрии се

    6 1 Отговор
    Този, Жан ли е, Вал жан ли е, не знам, но определено е луд за да дава за пример един диктатор, който тормози и избива собственият си народ в името на запазването на властта си!
  • 80 ПРАВ СИ !

    2 1 Отговор

    До коментар #42 от "Жанчо е":

    Посланието на ЖАН е :
    " ...А да ми дойдат с фотоапаратите си, вързани с Фейсбук постоянно, а пък аз ще им изляза с автомата, ножа или юмрука си, който също е оръжие..."
    А дали има предвид протестърите през лятото !
    Надали !

    Почвам да си мисля сериозно за последиците от Чернобил !!!

    Много фира, много нещо в хубавата ни България !!?
  • 81 Ко Ко

    3 0 Отговор
    ПРЕВРАТА върви с пълна сила, Успех ДРУГАРИ
  • 82 Маde in Bg

    3 1 Отговор
    Aз помня деветдесетте години,когато този беше на власт и колкото да го оправдават някой,то тогава в тази пагубна инфлация и обезценяването на Лева много хора загубиха жилища,автомобили,имоти и удариха дъното със спестяванията си в Левове и обрекоха на мизерия децата си! Да този беше на власт тогава и при него се случи тази измама !🤬
  • 83 пази боже

    0 1 Отговор
    И тоя от снимката още мечтае да е велик диктатор. Щом ни дава за пример извратения Лукашенко ще е по зле и от Гешев.
    Едно време кога гладувахме по негово време сяка по -нормален беше. С годините съвсем е изперкал.
  • 84 GnG

    1 1 Отговор
    Партиите РАЗДЕЛЯТ българската нация !
    Нужна е ОРГАНИЗАЦИЯ, която да изработи ПЛАН за ЗАЩИТА на НАЦИЯТА и СУВЕРЕНИТЕТА на държавата, от тези, които бавно и методично ни ПОДЧИНЯВАТ и УНИЩОЖАВАТ !
  • 85 Гост

    2 1 Отговор
    При тоя бездарник долара стигна 3000лв..Ше го търсите Бойко,червени комунета и чалгари.
  • 86 Ужас

    2 1 Отговор
    след отровното трио, чалгарите, мая, тая,оная,цц и зелените чорапи, вече и Жан и Кубрат напират за парламента .... на кой ни оставяш Баце ...връщай се братиньо, че съсипаха държавата
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Бардак

    0 0 Отговор
    Нов бардак , старите "Леки Жени " !!Грамотен народ !!
  • 89 Истината

    2 0 Отговор
    Сорос фалира банките и направи хиперинфлацията по време на управлението на Жан Виденов . Идвайки в България той предлага на управляващите да открие фондация "Отворено общество", която да се занимава с разнородна дейност, да не внася данъци и ДДС и издейства от правителството всяка година от бюджета да се привеждат на фондацията по 41 милиона лева на година. При разглеждане на бюджета в Народното събрание някой се изказва, че това не е редно и Жан Виденов отсича „На Джордж Сорос няма да се дават никакви пари от бюджета и фондациите му ще работят съгласно законите на страната. Сорос иска среща с Виденов, но той му отказва. Това е първият човек отказал на Сорос да го приеме, докато на всякъде му постилат червен килим при приемите. Сорос решава да му отмъсти като помогне да бъде свален от власт.
  • 90 така така

    2 0 Отговор
    Пак започнахте да изчислявате някакви заплати в $, но най-важното е,че по времето на Жан Виденов все още ИМАХМЕ ДЪРЖАВА.
  • 91 ТОЯ ШЕ РЕЗНЕ

    0 0 Отговор
    3% от БСП на изборите
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове