Last news in Fakti

30 Май, 2021 06:46 2 569 23

Илия Лазаров: Гласуваме емоционално и се чудим защо сме зле

  • илия лазаров-
  • сдс-
  • гласуване-
  • избори-
  • скандали

Скандалите са предизборна борба, убеден е главният секретар на СДС

Илия Лазаров: Гласуваме емоционално и се чудим защо сме зле - 1
Снимка: БГНЕС

Ние гласуваме емоционално и се чудим защо сме зле. Ние си възлагаме надеждите и те не се случват, това е вече 30 г.

Това каза за "Денят ON AIR" главният секретар на СДС Илия Лазаров.

Според него е имало протестен вот и класически вот.

"Не може да кажем, че протестният вот е бил преобладаващ. Друг е въпросът, че политическите сили бяха раздробени. България изгуби 5-6 месеца в историческото си развитие. Скандалите омръзват на хората, а в България е пълно с такива", посочи той за Bulgaria ON AIR.

По думите му ревизията, която вече започна, трябва да бъде базирана на факти.

"Смяната на шефа на ДАНС беше сложен въпрос като цяло. Трябваше да е по-кротка и без излишни емоции смяна", коментира Илия Лазаров.

От думите му стана ясно още, че институциите не са за един ден и не трябва да се омаскарява институцията като такава, само защото идва следващия.

"Скандалите са атака с инструментите на сегашната власт, това е предизборна борба, нищо повече. Повечето политици не са готови да говорят за важните за държавата теми", обясни събеседникът.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 28 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А като избираме неемоционално?

    24 8 Отговор
    Пак тиква ще е,разлика в окраската само,на тиквения пазар друг зеленчук няма!
  • 2 Илия Лазаров, на РАКОВСКА 134 беше

    29 5 Отговор
    Си Пухчо и такъв си остана и в мисленето!! Има ли те в Листите на Коалиция тя?? Ако те има е Ясно за какво Ревеш и ти!!!
  • 3 Верно

    22 2 Отговор
    НОВ "КАПАЦИТЕТ" !!!
  • 4 ZDF

    21 3 Отговор
    Тези пьк кои бяха ?
  • 5 Bai Nudals

    29 5 Отговор
    На 11.07. всички срещу ГЕПИ.
  • 6 Много

    23 4 Отговор
    Приказки и нито една дума по същество

    Коментиран от #19

  • 7 група зевзеци

    17 3 Отговор
    Прав е набора. Навремето гласувахме емоционално за ББ (без нас, обаче) и ей кво стана.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Килия Лазаров

    15 2 Отговор
    Този бе прислужник при Пешо "президента" от Филибето. Нищо не казва, само приказки, цял живот е бил на държавната трапеза, иначе какво ще работи?
  • 10 Файтон

    11 1 Отговор
    Те са един файтон хора, пък си раздали постове. Този бил гладен секретар. Правилно, защото е много гладен и лаком- привилегии, облаги, трапези, кюфтетата ги лапа като семки.
  • 11 Мутри вън!

    10 3 Отговор
    Мазна подлога!
    Затова сме на това дереже. Защото все трябва да коленичим на някого и да се прави когато е ограбил държавата, че нищо не се е случило.
    Никога повече герп, сдс та .....
  • 12 Жоро

    9 2 Отговор
    Хората едно време емоционално викаха и скачаха по площадите кога ви избраха СДС! Та викаш било грешка съгласен съм с теб
  • 13 Не гласуваме емоционално

    6 0 Отговор
    Просто на масата се предлага салам, суджук, наденица, краставица и патладжан! И се налага да избираш, кое предпочиташ, това е проблема! На изборната сцена има бандит до бандита, мутра до мутра и простуутутка до простуутутка!
  • 14 Интелектуалец

    6 0 Отговор
    Памперси и политици трябва се сменят често по една и съща причина!
  • 15 Ако не знаете

    4 0 Отговор
    кой пише когато (цялото) СДС като играят карти, е те тоя убавец пише.
    Затова му казват че е секретар.
  • 16 ТРЕСНЕТЕ ПАК КОМУНДЕТАТА

    2 4 Отговор
    И ЧАЛГАРИТЕ И ГИ ОСТАВЕТЕ ДА ПАСАТ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА МЕРА.....
  • 17 Хахахахах

    3 1 Отговор
    Стига сте се базикли с хората не ви ли писна и на вас, първия който обяви и направи 1000 лева минимална заплата без данък и около 500 600 лева минимална пенсия ще спечели, това е на хората им трябват пари не празни обещания, обещанията не пълнят хладилника и не гледат деца. Друг е въпроса, че от такива като вас 1000 2000 крадльовци в тази държава не остава нищо за нас. Затова на изборите среден пръст вместо бюлетина.

    Коментиран от #23

  • 18 Ха ха

    5 3 Отговор
    За бацо ли да гласуваме, аз още 2009 предсказах какво ще стане, който е гласувал емоционално тогава е било. Отгледахме чудовище
  • 19 !!!?

    4 6 Отговор

    До коментар #6 от "Много":

    Ами защото си инфантил...само с първосигнални реакции. То затова Фигуранта говори на такива като тебе "мутри вън", а до сега нито една мутра не видяхме да е вън...с изключение на Черепа !!!?
  • 20 Именно бре,идиът!

    3 0 Отговор
    1997-ма хората гласуваха емоционално за вас(СДС) и след 4 години се озовахме в безпътица,та гласуваха емоционално за мадридския лъжец,а после пак емоционално за банкянската мутра!!!!!!
  • 21 www

    2 0 Отговор
    Не са виновни гласоподавателите. Толкова си можете!
  • 22 хтр фжгх

    1 0 Отговор
    Институцията не се "омаскарява", както твърди този, а хората които са назначени и не изпълняват задълженията си се омаскаряват с престъпното си бездействие или действие, което не е в полза на институцията и обществото.
  • 23 фтрп

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "Хахахахах":

    За да има такива заплати, първо трябва за се намали корупцията по високите етажи на властта, обществените поръчки да се правят с конкурси, а не тайно и задкулесно да се раздават на 7-8 от "нашите хора", да се направи основна и цялостна реформа на съдебната система, чак тогава ще дойдат чужди инвеститори, ще се вдигне БВП и накрая ще се вдигнат заплатите. Но с мутри и мафиоти във врастта няма как да се случи това.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове