9 Юни, 2021 06:07 7 074 95

Стъки: Драги Слави, хвърляш неистини с лекота

  • станислав недков-стъки-
  • слави трифонов

Станислав Недков отговори на лидера на "Има такъв народ"

Стъки: Драги Слави, хвърляш неистини с лекота - 1
Снимка: БГНЕС

"Драги Слави,

Останах неприятно изненадан от лекотата, с която хвърляш в публичното пространство неистини, което не подхожда на един политически лидер "от нов тип"!

Говориш за истината, а бълваш измишльотини, все едно пишеш сценарий на някой от актьорите в Шоуто.

Ако наистина държеше на правдата, нямаше да се засегнеш от казаното от мен вчера и да пишеш гнусотии по мой адрес. Всяка една дума, която съм казал и написал е истина, която се оказва доста неудобна за теб".

Това написа в профила си във Фейсбук Станислав Недков - Стъки в отговор на лидера на "Има такъв народ".

Представяме и останалата част от позицията на Недков:

"А ето и част от неоспоримите факти за теб:

- подведе 2.5 милиона българи да подкрепят инициирания от теб Референдум с обещанието да въведеш мажоритарен вот в два тура, и да намалиш субсидията на партиите на 1лв на получен глас. Когато имаше мнозинство от 165 депутата и възможност да изпълниш това, ти излъга хората с оправданието, че сега не било времето.

- Подведе половин милион българи да гласуват за теб на последните избори, като даде заявка, че искаш да управляваш. Когато получи мандата и трябваше да съставиш правителство се уплаши и го върна веднага. Дори не предложи кабинет, макар че имаше мнозинство и нужната парламентарна подкрепа. Единственото лице, което предложи се оказа в близки контакти със спорен бизнесмен.

- Хората гласуваха за теб, а твоите депутати приеха един единствен закон, който облагодетелства ДПС, и който даде възможност на Мустафа Карадайъ с приповдигнат тон да заяви пред Ердоган, че на последните избори ДПС са получили 22 хиляди гласа в Турция, но на предстоящите през юли очакват над 50 хиляди гласа.

По-голяма услуга от това здраве му кажи.

Това е резултата от твоята работа и краткосрочното депутатстване на Тошко и групата му. Неслучайно много политически анализатори коментират, че “Има такъв народ” е партия подпомагана от ДПС.

Неприлично е да говориш, че съм в услуга на ГЕРБ, защото публично известна истина е, че не аз, а ти си бил пръв приятел с Бойко Борисов. Не аз, а вие двамата сте ходили на кино. Не аз, а ти, Слави, си искал “градинка до Японския хотел и половината от партия ГЕРБ”, както самия Борисов призна, като причина да си развалите отношенията.

Опорката, че съм от ГЕРБ отдавна се сгромоляса, но тошковците около теб са толкова непродуктивни, че не могат да измислят друго.

Ако бях от ГЕРБ сега щях да съм се скатал в техните листи, а не да учредявам КПД.

Ако бях от ГЕРБ щях да бъда техен кандидат за президент, а нямаше да бъда издиган от Инициативен комитет.

И накрая, извън политическия диалог има нещо, което истински ме смущава. Твоите

сатанински татуировки по тялото ти, които не криеш. Да изобразиш смърта и да си татуираш надпис “Аз идвам и водя със себе си ада” е плашещо и антихристиянско.

Аз имам друга цел и тя е да работя за България. Ще направя всичко по силите си да превърна България в земния рай, и да помогна на българския народ да познае Истината, която пък ще ги отведе в Небесния Рай!


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 89 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Счупи тъпомера

    199 34 Отговор
    Тоя сериозно ли? Тъп, та чак вдлъбнат, но не минава и ден, без да се изака по теми, за които изобщо няма мозък.

    Коментиран от #3, #7, #53

  • 2 Аноним

    75 166 Отговор
    Прав е стъки Слави е подлога

    Коментиран от #42, #49

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Така

    157 21 Отговор
    Прост та дрънка...
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Хайде

    145 16 Отговор
    Стъки да си гледа Стъкевица !

    Коментиран от #91

  • 7 Абе

    70 102 Отговор

    До коментар #1 от "Счупи тъпомера":

    Не знам какъв е , не го харесвам , но за съжаление всяка негова дума този път е ИСТИНА !!!!!
    А Тошко е поредната карикатура ...

    Коментиран от #58

  • 8 Сандокан

    108 12 Отговор
    Тъпото джудже, пак се изказа, я разкажи като беше хора по градинките, кой те прати!
  • 9 Мнооого учуден

    128 9 Отговор
    Щеше да си в листите за президент? Мнооого бой трябва да е понесла главата ти за да гледаш така паралелно на този свят! За бияч в някоя дискотека ставаш, за овчар също, но за президент? Ъ-ъ!
  • 10 Оставам

    55 71 Отговор
    без коментар мнението ми за този Стъки , това е друга тема ! Но всичко , което е написано за Слави е голата истина - 100% , която няма как да се отрече по никакъв начин ! А това , че толкова много българи са му повярвали и изключително стряскащо , дори една трагедия , че има такъв народ !

    Коментиран от #17, #84

  • 11 Случаен

    90 11 Отговор
    Има право донякъде Стъкито,ама по-добре да си седи у къщи и да си тъпче бабичката отколкото да се занимава с политика.
  • 12 Jacques Yves Moineau

    102 7 Отговор
    Не искам да обиждам ММА бойците, ама по добре да не влизат в политиката....както и боксьорите.

    Коментиран от #15

  • 13 Зайко Байко многознайко

    58 8 Отговор
    Гледай сега "приятелю" Стъки, че Славуца Плехановна не става и эа чеп эа эеле е ясно, ами и ти къде се буташ в политиката, като Кубрат Пулев да речем!? Има много Български поговорки, които прилягат на всяка една ситуация в живота! Народът ни е иэключително умен можещ! Поговорката гласи :" Всяка жаба да си энае гьола", надявам се да раэбер еш эа какво иде реч!? Има страни да речем , като Украйна например , преэидентът Володимир Эеленский е комик а кметът на Киев Кличко е боксьор! Ами не стават, эащо искате вие които не сте подходящи эа това поприще да експериментирате? Омръэна ни всички да се упражняват на гърба на народа! Дядо ми Мъдрият Эаек обичаше да каэва :" От всяко дърво свирка не става" , така , че помислете эа какво ви хортувам и на теб и на Славуца. Уважавам спортистите, но ти направи неща, които са недостойни эа уважение! Эапомни още една Българска пословица :" На всеки майстор се намира по-голям майстор"!
  • 14 среднощен

    46 3 Отговор
    "Политическият диалог между Стъки и Слави" - просто "нямам думи"... Основният проблем за всички управляващи е "политическото развращаване" на хората... Още не го осъзнават... Лесно е "да изкараш хората на улицата" - трудно е да върнеш политическото доверие на хората към правовата държава...!
  • 15 0808

    15 37 Отговор

    До коментар #12 от "Jacques Yves Moineau":

    .... не го познавам, но в думите му има истина, не говореща добре за Слави.. Не, не съм привърженик на Гроб, напротив мразя силно винету.

    Коментиран от #85

  • 16 Георгиев

    58 7 Отговор
    Престанете всеки ден да ни занимавате с този. Кой е? Никой.
  • 17 Гост

    50 16 Отговор

    До коментар #10 от "Оставам":

    Не съм привърженик на никой, но да твърдиш, че Стъки е прав и е гола истина за Слави и да обиждаш тези дето гласуваха наказателно срещу мафиотите, ми не съм съгласен! Просто не може да се криеш за полата на нехаресването на Стъки и да повтаряш думите на Тиквата от Банкя!

    Коментиран от #26

  • 18 Малееее

    53 8 Отговор
    Този ШУТ Стъки пак се излага. Жаждата за власт и пари го кара да не мисли(не че е можел преди това ...)!
  • 19 007

    37 6 Отговор
    Тоя става само за ПРЕЦЕДЕНТ
  • 20 Стъки, Кубрат

    44 8 Отговор
    Новите шутове на АХМЕТ Доган
  • 21 Филип Георгиев

    34 6 Отговор
    Мисли на един геронтофил. Трябва ли да се срамуваме от това, което сме?!

    Коментиран от #23

  • 22 Анти трол

    10 31 Отговор
    Добре казано и абсолютно всичко е вярно.
  • 23 ЦВЕТА КАРАЯНЧ

    16 6 Отговор

    До коментар #21 от "Филип Георгиев":

    ТИ КВО ИМАШ ПРОТИВ ГЕРОНТОФИЛИТЕ БЕ
  • 24 Скъпи Стъки

    56 7 Отговор
    Първо:Слави не е имал 165 депутати
    Второ: Как да приеме закон, като няма нужния брой депутати?
    Трето:за да приеме закон, трябва да влезе в договорки с БСП, ДПС, нещо, което каза, че няма да прави
    Четвърто: Може да има татуси, но не е престъпник, осъден с ефективна присъда за рекет и изнудване, като теб
  • 25 3.14К

    41 8 Отговор
    До къде стигнахме: Боко, Стъки, Слави и Кубрат! НАРОДЕ!
  • 26 Чети

    5 20 Отговор

    До коментар #17 от "Гост":

    подробно написаното от мен преди да пишеш ! И думичка няма , с която да казвам , че Стъки е прав ! Много точно диференцирам всичко и точно за това пиша , че всичко , "което е написано е голата истина" , а ти как реши , че визирам него за автор на "творбата" не доумявам ! Че и Банкянския мутрополитик вкарваш ?

    Коментиран от #83

  • 27 324

    35 2 Отговор
    Какво става в тази България? Може ли толкова да сме глупави, че вече всеки тъп, да налага мнението си? За съжаление комунистите от преди 10 11 бяха по умнии от сегашните нахалници, които напират да ангажират вниманието, което говори за деградацията на нацията.
  • 28 Фаро

    30 4 Отговор
    Стъки недей защитава простите мутри.Народа ще те сочи със среден пръст докато си жив и по късно ще се осъзнаеш,но късно ще си доказан неудачник за обществото.Един ден ще отвориш бизнес и само пропаднали гербери ще влизат да просят и ти напомнят кой си бил
  • 29 Гост

    33 5 Отговор
    Какво мнозинство от 165 бе, биячо!? Колко от тия 165 ще гласуват за субсидия 1лв или кол6о от тия 165 ще гласуват за премахването на гешеф? Стига си говорил групости биячо! Тия 165 бяха за да влезе в капана, после за спорните решения щеше да ги няма! Стига си заблуждавал народа, биячо!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Ами

    29 4 Отговор
    До изборите ще гледаме и слушаме всички клакьори на бившите от властта. Кокала е голям.
  • 32 Коментатор

    17 18 Отговор
    Имаше един лаф едно време - Къде си пъхаш главата, дето не ти влиза пръста? Важи и за двамата герои от статията. Но шоуменът наистина е нагъл страхливец. Да си спомним интервюто му с Борисов. С шоумени-политици ще си окарикатурим държавата и още повече ще затънем в блатото. Да се даде държавна власт на шоумен е все едно да закарате колата си на ремонт при местния палячо и той да се съгласи да я ремонтира...

    Коментиран от #38

  • 33 Иван

    32 3 Отговор
    И едноклетъчните напират за политиката. 😂😂😂😂
  • 34 Скрий се ве мишок

    33 3 Отговор
    Тоя в главата е като сурикат
    Не знам къв боец е, ама ако му нацеля с моята ръка малката зелка, ще я превътя7943
  • 35 Куку

    34 2 Отговор
    Абе този кой го е излъгал, че има акъл? Герберастите съвсем трябва да са изпаднали, след като са активирали индивиди като тоя! Общо взето пищят и лаят като бесни, усещайки че губят почва под краката си! Очевидно са изпаднали в тежък махмурлук и не усещат какви глупости ръсят, особено когато се хвърлят в защита на боса си...
  • 36 Боклук

    34 2 Отговор
    Безмозъчен. Много глупав при това. ММА аниномник без една победа.
  • 37 Счупи тъпомера

    26 1 Отговор
    Стъки, нашенският Макрон, остава сега на го ошамари някой и съвсем лика-прилика :)
  • 38 Помня

    26 5 Отговор

    До коментар #32 от "Коментатор":

    интервюто му , беше повече от предпазлив и по - нисък от тревата , сакън да не засегне Борисович ! Фурнаджийска лопата и винаги в услуги на силните на деня и криминалния свят на мутри & Со ! Без собствена позиция и без топки !
  • 39 НА СТЪКИ ОТ СТЕРОЙДИТЕ

    31 2 Отговор
    НЕ МУ Е ОСТАНАЛА МЯСТО ЗА МОЗЪК! !
  • 40 Стъки, цял народ ти се Смее в момента

    30 2 Отговор
    Нямали, кой да ти каже!! Явно, са те Оставили да станеш за посмесище,!!! Но е Забавно появяването ти!! Гонят лите още" зелените човечета" с антенките?
  • 41 Антон

    29 3 Отговор
    Когато тоя примитив събере толкова гласове, колкото Слави, да излезе и говори. До тогава да си стои във вмирисаната зала, да бута тежести и да се мисли че е пораснал.
  • 42 Има защо да си анонимен

    26 3 Отговор

    До коментар #2 от "Аноним":

    ИТН нямаха 165 депутата. С това ли е прав стъкито ти?
  • 43 Абе тоя баба му

    21 2 Отговор
    Няма ли да му затвори устата.
    Не се ли осъзнава колко е смешен?

    Коментиран от #74

  • 44 😈😈😈😈

    15 2 Отговор
    Къв е тоя поредния мозък , разбираш от политика . Се бъзика с дългия и неговата смотана партия .Да вземат да се скрият и двамата някаде . Не виждат ли какви са.
  • 45 888

    23 2 Отговор
    АМАН ОТ ПРИМАТИ В ТАЯ СТРАНА......ВСИЧКИ ОТ ТОЯ В БАНКЯ СЕ ,,УЧАТ,,.....УЖАС
  • 46 Чумата

    2 14 Отговор
    Прочетете какво пише за Стъки в Уикипедия- политолог и философ! Завършил Великотърновския Университет.

    Коментиран от #51

  • 47 СТЪКИ ЩЯЛ ДА СТАВА ПРЕЗИДЕНТ

    20 2 Отговор
    А МУТРАТА ОТ СИК ЩЯЛ ДА СЕ ВРЪЩА ВЪВ ВЛАСТТА , СМЕХ , СМЕХ !

    Коментиран от #72

  • 48 любител

    21 1 Отговор
    стъки-мъки сори брат ама си по тъп и вожда ви боко тиквата което вече е много лошо за страната ако младите му последователи дойдат на власт като се има предвид какво сториха гроб на тоя народ милиарди откраднати пари мизерия корупция и кредити които ще плащат и внуците ни.
  • 49 любител

    15 1 Отговор

    До коментар #2 от "Аноним":

    а стъмъки какво е безмозъчно герберче подлога.
  • 50 любител

    8 2 Отговор

    До коментар #3 от "Аноним":

    пич явно и ти не си много умен я си виж минусчетата.хахаха.
  • 51 Е и...?!

    17 2 Отговор

    До коментар #46 от "Чумата":

    Аман от политолози и философи...и то- дървени...- с лопата да ги ринеш...!Аман от мераклии да ни ,,освобождават"...и водят в...,,небесният рай"...!Не ща в рая,искам тук- на земята да живея добре...!!!
  • 52 БАЧУ

    17 2 Отговор
    Абе сТЪПИ къде се слагаш и Ти бе нифелитнико.Я по добре върви мачкай увисналите бозки на баба си юЛИЯНА,че то за друго не СТАВАШ.
  • 53 2loop

    15 2 Отговор

    До коментар #1 от "Счупи тъпомера":

    Нали се сещаш че друг му пише постовете на тоя брейнлес индивид, толкова много думи подредени в словосъчетания тоя няма как да измисли
  • 54 Мира

    16 2 Отговор
    Стъкине ,дали не си много прост?
  • 55 ВЪПРОС

    14 3 Отговор
    Защо Убивацата от пик , СТЪКИ , Неделко и 95% от индивидите от шайката изглеждат с квадратни глави ?
  • 56 Един

    16 2 Отговор
    Ало, Стъки - София! Борчетата бяха актуални миналия век - по времето СИК и ВИС! Ти ... сега ли се усети? Я се връщай на ринга да ти чукат канчето!
  • 57 Пешо

    12 2 Отговор
    Тоя май не само са го били по главата,но като малък често е падал на нея
  • 58 Doni Btasko

    10 4 Отговор

    До коментар #7 от "Абе":

    Смешко и аз не съм фен на Слави, но той е единствения необвързан със задколисието. Колкото и тъпотии на лична основа да ръсите нищо не конструктивно не можете да измислите. Татуировките му били такива и онакива... Истината е, че не играе стандартно и предвидимо и това ви съсипва от страх и злоба.
  • 59 Смешно човече

    12 2 Отговор
    Стъки,Луна,само Джорджано им липсва.
  • 60 !!!!

    8 1 Отговор
    Яйце::::)))
  • 61 КАНДИДАТУРАТА НА СТЪКИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ

    11 3 Отговор
    Е същото като Макгрегър да се кандидатира за президент на САЩ , СМЕХ , СМЕХ !
  • 62 Георги

    9 3 Отговор
    Плоската, глупава тиква точно както началника му от Банкя!!
  • 63 Оня от Банкя

    8 3 Отговор
    Докъде стигнахме Стъки да става политик. Сега той е Острието на Тиквата. Явно на доста хора не им е приятно, че Слави не захапва стръвта подхвърлена от ГРОБ. Защо тоя без Джипката вече, като имаха мнозинство 10 години не приеха закона за мажоритарен вот, а искат Слави за 10 дни да го свърши. То се видя - във всяко министерство е Кал. Видяха го и в САЩ. Главатаря на всичко това е един Българоубиеца
  • 64 дядо Славейков

    8 0 Отговор
    Не оскврнявайте народа си с тези писания!
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Възмутен

    9 2 Отговор
    На подобни примитивни подлоги(Стъки и сие) всяка уважава ща себе си медия не би трябвало да дава трибуна за изява... но имайки в предвид мутризацията на държавната власт, подобни примати си мислят, че е нормално да се изказват за всичко... да се кандитират дори за президент..... УЖАС И БЕЗУМИЕ.
  • 67 иво

    8 2 Отговор
    Тоя, явно много удари е получил в главата :-)))
  • 68 Плевнелиев

    6 3 Отговор
    Стъки- по-достойният президент!
  • 69 Брадвата

    4 2 Отговор
    Стики да не е в менопауза, та е толкова раздразнителен? Уж мъж, а писка по всяко време и за всичко
  • 70 Булгар

    2 2 Отговор
    Една орка говори за друга орка.Това е свободно слово.Ама кои ли ги бръсне...
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 любител

    9 2 Отговор

    До коментар #47 от "СТЪКИ ЩЯЛ ДА СТАВА ПРЕЗИДЕНТ":

    голям смях наистина. това е или страничен ефект от ваксината или е ял много бой в главата като другия претедент-кобрата или толкова му е умствения багаж по рождение.хахаха.
  • 73 Човек

    5 5 Отговор
    Май Стъки е по свестен от повечето пишещи тук!
  • 74 Луди всякакви

    4 4 Отговор

    До коментар #43 от "Абе тоя баба му":

    Какво ви бърка жената до него? Женени са, гледат си детето . Да не би да сте наясно Слави как е в интимния живот и кой му суфлира на ушенце?
  • 75 така е

    3 4 Отговор
    Общото между Слави и Румен Радев е, че и двамата са злобни комплексари с нисък капацитет.
  • 76 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    6 3 Отговор
    Факти, стига сте правили реклама на този умствено увреден хулиган и рекетьор! Стига сте ни занимавали с противната му мутренска физиономия, ако искате да ви уважаваме повече!
  • 77 Крокодил

    4 1 Отговор
    Абе Стъки, то стана ясно че си прост, ама защо мислиш че и нарора е като теб? с тези герберски "опорки" кого мислиш че заблуждаваш??? И изобщо защо реши че може да бъдеш президент на РБ?!?!Стой при каката и не се меси където не ти е мястото че ставаш само а смях!!!!
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Куку къш

    2 1 Отговор
    А бе, Стъки, ти навря Станиславчо в .... бииип.
    Ами това е "новият тип" политик.
    - обички,
    - нашарен, като циганин рецидивист, с глупости и неща, които не разбира.
    - патриот на чашка или бело, а когато трябва наистина да направи нещо, се крие като мишка.
    - най-обича да се подиграва на всички и всичко и да критикува истински работещите, но освен за себе си и антуража, не свършил нищо полезно за никой друг.
    - лъжльо на дребно.
    -

    Коментиран от #88

  • 80 гого

    3 1 Отговор
    Стъки Тъпиро.... Слави може да пусне нов скеч!
  • 81 ККК

    4 1 Отговор
    "Стъъъки", четеш ли какво мисли народа за теб бе, cмeшник!?
    След всичко написано, ако имаш малко чест и достойнство моментално ще приключиш със себе си, ама де такива добродетели в една пpocтa мyтpa!?

    Коментиран от #95

  • 82 Пламен

    1 1 Отговор
    Драги Стъки, смени много спешно шанаджията! Купувай скъпо, но не се излагай.
  • 83 lupi67

    2 1 Отговор

    До коментар #26 от "Чети":

    Ами добре тогава. Гласувай пак за Герб или не гласувай ( еднакво лошо е ), щом се изказваш така за Слави.Аз пък пак ще гласувам за ИТН. Поне там има надежда че ще са по-различни от Герб. Иначе ако не гласуваме, пак се обричаме на коалиция Герб+Патриоти++ДПС
  • 84 гост

    0 1 Отговор

    До коментар #10 от "Оставам":

    Припомни кога Слави е имал мнозинство за да състави правителство, без да влезе в обединение с някои от 3-те партии от статуктвото? Една лъжа колкото и да я повтаряте няма да стане истина
  • 85 Jacques Yves Moineau

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "0808":

    Да, това им е главното пропагандно оръжие- смесват лъжи и пропаганда с малко истина, и хората така се зарибяват. Но това го правят всички политици.
  • 86 Румен

    2 1 Отговор
    Кво ревете бе, оставете простите да се изказват. И те имат право. Стъкчо, айде почвай маминото
  • 87 я чиба

    1 1 Отговор
    То пък твоят идол не лъже с лекота. Я, чиба!
  • 88 група зевзеци

    1 0 Отговор

    До коментар #79 от "Куку къш":

    Няма да ти сложим минус, за да се радваш на единствения плюс, който си си сложил самият ти.
  • 89 ВНИМАНИЕ! ВНИМАНИЕ!

    3 1 Отговор
    ПРОСТАК НА ХОРИЗОНТА! ГОООЛЯМ ПРОСТАК! ДАЖЕ НЕ Е МУТРА!ДАЖЕ НЕ Е ТУЛУП!!! СТЪКИ Е ГОООЛЯМ ПРОСТАК!!!
  • 90 КАСКЕТ

    2 1 Отговор
    СТЪКИ Е БОКЛУК КАТО ЦЕЦО ГУМЕНКАТА - ВИЖТЕ ИДЕАЛНАТА ФОРМА НА ГЛАВАТА МУ И МУ КРОЙТЕ ШАПКА !
  • 91 зъл пес

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "Хайде":

    Е той поне си има Стъкевица и детенце.
  • 92 незнайко

    0 0 Отговор
    Жалко , много жалко . Чета коментарите и разбирам, че все още има хора които ВЯРВАТ на Станисла̀в То̀доров Трѝфонов !!! Той е една марионетка мислеща само за СЕБЕ СИ !!! В цялата статия се казват само истини .
  • 93 ъаааааа

    1 0 Отговор
    стъки едва ли разбира това, което е "написал". още малко, и ще се върне към истинското си занимание - дребен рекет и престъпления. само да минат президетските избори )))
  • 94 Не драги

    1 0 Отговор
    стъки с лекота режеш кучешки главички. Отврат, от простотия чак главата ти дрънка.
  • 95 Че той

    1 0 Отговор

    До коментар #81 от "ККК":

    може ли да чете? Ако може едва ли проумява за какво иде реч?
    Ако не бяхме така трагично затънали до брадата в тинята, шоуто щеше да е супер атрактивно.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове