13 Юни, 2021 17:28 3 788 131

Ген. Атанасов: Партиите на протеста трябва да направят правителство

  • атанас атанасов

Получаваме сигнали от наши членове, че ГЕРБ и ДПС вече купуват гласове, каза лидерът на ДСБ

Ген. Атанасов: Партиите на протеста трябва да направят правителство - 1
Снимка: БГНЕС

Служебният министър на МВР Бойко Рашков не отговаря на изискванията за главен прокурор, затова няма нужда да се обсъжда този въпрос. Той говори много енергично, но добре е и да действа толкова енергично. Получаваме сигнали от наши членове, че ГЕРБ и ДПС вече купуват гласове.

Това заяви лидерът на ДСБ Атанас Атанасов по БНТ. Партиите на протеста преследваме целта да имаме мнозинство за съставяне на правителство, да не зависим от други партии. Нищо че има европейско по футбол, българските граждани трябва да осъзнаят, че тази избори са много важни, подчерта той.

Демократична България си е поставила за цел да изпревари БСП. Но - ако протестните партии нямаме мнозинство, трябва да съставим правителство и да го сложим на масата. Който иска, да го подкрепи. Ако народните представители от ДПС искат, нека го подкрепят. Непоисканата подкрепа понякога е много ценна, обясни Атанасов.

Това, което видях в мрежата, са записи от камери в заведение, нека тези, които са били там, да обясняват. Нямам представа защо са били там тези хора, коментира лидерът на ДСБ по повод появилия се запис с бившия шеф на митниците Петко Петков, който дава хартиен плик на президентския съветник Пламен Узунов.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 33 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе да попитам...

    28 15 Отговор
    На този от па д@к няма ли кой ,бе ,няма ли кой???
  • 2 АКО НЯМАТЕ

    23 10 Отговор
    МНОЗИНСТВО
  • 3 ЩЕ СЕ ПОМОЛИТЕ

    44 25 Отговор
    НА БОРИСОВ ДА ВИ ДАДЕ НЕКОЙ ГЛАС

    Коментиран от #20

  • 4 Писна ми

    33 43 Отговор
    Партиите на протеста са трагични и все пак са по добре от герб
  • 5 Миризлив пор

    53 15 Отговор
    В тази държава все още е демокрация т.е. провеждат се избори и който спечели съставя правителство! Какви са тези напъни партии с едноцифрени проценти да управляват и да са фактор?

    Коментиран от #11, #29

  • 6 Гласуващ

    20 10 Отговор
    За трябване трябва, остава само да успеят.
  • 7 Българка

    19 65 Отговор
    Българи, нека да гласуваме масово за партиите на промяната. ДБ с номер 23 са последователни и разполагат с нужните експерти да направят това възможно. Те са гарант за съдебна реформа, която да отприщи икономиката. Да реформира правораздавателните органи така, че да има справедливост и престъпниците-грабители да са в затвора с конфискувани активи , а не във властта!

    Коментиран от #10, #14, #16, #22, #43, #123

  • 8 МИЛКО И МОРКО

    48 15 Отговор
    ЧЕ КОЙ ЩЕ СЕ ПРЕЖАЛИ ДА НАПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВО С КОСТОВИЯ КАРАКОНДЖУЛ МИЛКО И ДРУГАРЧЕТО МУ МОРКО
  • 9 Политолог

    59 17 Отговор
    Какви партии на какъв протест бе смешници😂
    Станахме за смях на света...

    Коментиран от #18

  • 10 Пенев

    29 13 Отговор

    До коментар #7 от "Българка":

    Ко речи!?🤣
  • 11 мислещ

    10 16 Отговор

    До коментар #5 от "Миризлив пор":

    Значи според собствената ти дефиниция тиквата не е никакъв демократ.

    Коментиран от #13

  • 12 324

    46 14 Отговор
    Уджасс! Да се чудиш за кого да гласуваш? За тези 3.мата,|иванов,атанасов и мирчевт които представляват ДБ само лу... биха могли да го гласуват. . Тези сутрин, обед и вечер ще се отчитат пред Козяк.
  • 13 324

    20 11 Отговор

    До коментар #11 от "мислещ":

    Ама ти за демократ ли го имаш? По голям диктатор с наполеонов синдром не е имало в историята на България.

    Коментиран от #17

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Лъжеш ,Хасане

    54 9 Отговор

    До коментар #7 от "Българка":

    Партиите на "протеста" ,са оглавени от стари ,компрометирани кадри на статуквото. Нямаш ли почивен ден ,бе троле?

    Коментиран от #51

  • 17 мислещ

    10 16 Отговор

    До коментар #13 от "324":

    Аз не, ама смрадливецът полага смехотворни усилия да го изкара такъв. Ама като всичко герберастко, и пропагандните им напъни са плачевни.

    Коментиран от #30

  • 18 Соцоилог

    12 10 Отговор

    До коментар #9 от "Политолог":

    Като, че с ГЕРБ бяхме за пример !
  • 19 Зайко Байко многознайко

    20 9 Отговор
    Всичко което става в милата ни Татковина надминава гръцките трагедии, Шекспировите драми, световните комедии , корупцията се окаэва , че е основна опорка на всички правителства до сега! Червени, сини, оранжеви, пембени, шарени и т.н. Какво ли не видяхме в последните месеци, окаэва се обаче , че това е само върха на корупционният айсберг! Белене, гьол в който са эагробени милиярди, които сега ще бъдат вэети от народа с респективно увеличение на енергоиэточниците! Трябва да плащаме дори и т.н. Carbon Footprint на Мариците, , " Дънди Прешъс и т.н. и т.н. Правителството на Тиквоций Едно ни доведе до поредната национална катастрофа! Оставя ни на прага на Шенген с цървули в ръка и в очакване, че "ня КОЙ " ще ни оправи!! Най-пагубното качество эа народната памет е эабвението, эадушени във битовиэми не виждаме как ни поставят все по тежки окови, пранги и хомоти! Эатова върховенството на эаконът трябва да се спаэи и виновниците да бъдат поставени в эатвор!
  • 20 Политанализатор

    31 10 Отговор

    До коментар #3 от "ЩЕ СЕ ПОМОЛИТЕ":

    Тая куха тиква Атанасов не схвана ли, че " партиите на протеста" трябва да целуват ръка на Чекмеджето,Курнелия или Карадайъта?? Ще ги ядоса и накрая те ще направят правителство!! В " името на България!!
  • 21 Гноме

    35 8 Отговор
    кои са партиите на протеста - адвокатите на м.. та, Бой, кикев с че, нгесар, ите , маяма общ, ата, кои
  • 22 А СЕГА ГЛАСУВАЙ

    35 10 Отговор

    До коментар #7 от "Българка":

    ТОВА СА ПАРТИИ НА ПОДМЯНАТА А НЕ НА ПРОМЯНАТА /ВИЖ СЪСТАВА НА СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО / ОТНОВО ИЗЛЪГАХА БАЛЪЦИТЕ
  • 23 нннн

    17 10 Отговор
    Можехте и трябваше да направите правителство и предния път. Според мен ИТН се поизложи и процентите му ще паднат. ДБ и ИМВ леко ще качат. Долу-горе същата ситуация.
  • 24 Аноним

    31 6 Отговор
    По тая логика тоя човечец трябва да иде да се скрие с Дончева в миша дупка
  • 25 БКП=герп=сдс

    13 14 Отговор
    Прав е!
    Мутрите трябва да бъдат изгонени от властта!

    Коментиран от #38

  • 26 Дедо Помнещия

    37 7 Отговор
    Хр. Иванов - дебаркирания на плажа, Цигулката Трифонов,Тошко Тъпото и Майчето- кюстендилската слива щели да правят правителство?? Ха ха ха ха Хи хи хи хи!!
  • 27 чичо

    27 4 Отговор
    Ужас, рабфак Атанасов пак мечтае за власт! Защо не каже какво си говориха той и Бойкикев на срещата с Кьовеши? Нямали са среща? Та как, това са най-най-най експертите по съдебна реформа!
  • 28 Биби Кинг

    9 2 Отговор
    Танашчо каски минйорски с Ристе слагайте вечер кога обикалете из Банкиа, и жипиесете на макс шо да се не изгубите деа! Вниатен ли сам?
  • 29 оня

    5 2 Отговор

    До коментар #5 от "Миризлив пор":

    Ако са две партиите както в САЩ май ще си доволен:))

    Коментиран от #31

  • 30 Миризлив пор

    10 7 Отговор

    До коментар #17 от "мислещ":

    Миризливеца много добре видя резултатите, тиквун нямаше достатъчно проценти и подкрепа така че го отписвам но Дългия или БСП можеха в коалиция да съставят правителство. Виж протестърите просто са с едноцифрени проценти, няма как да излъчат правителство когато са на 4-5 място и нямат мнозинство.
  • 31 мислещ

    1 3 Отговор

    До коментар #29 от "оня":

    Само ако анти-демократите са на власт. Иначе ще шищи, че погазват демокрацията.
  • 32 Асан

    13 2 Отговор
    Танас премиер сестра Галева вицепрезидент 🎃🤣
  • 33 Чочо

    19 2 Отговор
    Най добре е държавата да се закрие и да ни пратят управление от ЕС.

    Коментиран от #63

  • 34 Ташо

    23 8 Отговор
    С вашите мижави проценти,няма как да съставите правителство.Единственното,което ви остава е да подкрепите ГЕРБ да състави правителство.Защото ГЕРБ пак ще е първа политическа сила.И така наистина ще докажете ,че понякога непоисканата подкрепа е много ценна.
  • 35 Пич

    26 5 Отговор
    Партиите на протеста имаха възможност да направят правителство . Е къде е това правителство...!!!??? Няма са... А защо няма...???? Защото са стари алчни муцуни , с маниакално его , желаещи да командорят еднолично , и да грабят единствено те народните благинки . Даже не си и представят да делят... Единственият непрофесионален политик - Славчо , е с по маниакално его и от старите муцуни . Виждали сте как грозно се държи с хората от екипа си. И сега всички говорят , че трябвало да се правят отстъпки , за да се състави правителство , но си представвт че отстъпки ще правят другите , с те ще водят бащината дружина...!!! Да видим и кои са новите лица ; старото ченге Атанасов , помагало на Костов да разпродаде държавата , мутресата Мая , предложила Пеевски за шеф на ДАНС , комунистическото отроче Бойкикев , сега пръв демократ , адвокатката на Мултигруп - Дончева , бореца за правата на народа Славчо , който ни проглушаваше ушите с референдума , а даде на заден , когато можеше да го прокара . И пръв приятел и подражател на мутрите , който опростачи две поколения подрастващи българи . Е осъзнавате ли , привържениците на Тея , какви хора искате да ни управляват . Макар че бях възмутен от изказването на проф. Иво Христов , сега мисля че е бил прав . Наистина 80% от българите са дебили . Не се ръководят от прагматизъм , а от завист... Много обичат да показват среден пръст на някого в тъмната стаичка на изборите , и после се чудят защо лично техният пръст им се е забил

    Коментиран от #41

  • 36 Пепо

    14 4 Отговор
    Факти , още ли не сте пуснали видеото с плика, който прибира Узунов? Ха,ха, няма такъв смях !
  • 37 Вън хунтата

    8 5 Отговор
    Нови избори! Никой няма да състави правителство и служебното ще продължи! Тоя какво разбира под ТРЯБВА - за да може и той да се дореди до трапезата ли?
  • 38 БКП= БСП = Кюстендилската слива.

    20 3 Отговор

    До коментар #25 от "БКП=герп=сдс":

    Даже не трябва и да помирисват властта.Те са мутрите в България.
  • 39 Асан

    5 5 Отговор
    Чакам суджук и бира иначе нема вот 🎃🤣
  • 40 пешо

    20 2 Отговор
    точно тия, начело с драгалевския чудотворец, поставиха през 90-те основите на тая антиутопия, в която живее вече четвърт век територията!
    "партиите на протеста"... "правителство"...
    на.глец безподобен!
  • 41 3456

    6 2 Отговор

    До коментар #35 от "Пич":

    Адмирации за коментара.Точно и ясно .
  • 42 Ат Атанасов! Българите ще отидат да

    7 15 Отговор
    Гласуват, а вие сте длъжни да направите правителство, има, кадри подходящи и от Служебния кабинет, няма да се губи Темпо!! Ние, обикновените хора, чакаме отдавна тези избори, а вие свършете останалата работа!!!

    Коментиран от #47

  • 43 Въх, верно

    7 1 Отговор

    До коментар #7 от "Българка":

    Ли ма.Сама ли я измисли всичката тая тъпня?Що не си гледаш котките ами си тръгнала да даваш акъл.Ми ти за себе си нямаш.
  • 44 Цанков

    4 14 Отговор
    А ето и моята “прогноза”,
    Правителство на Несистемните Партии.
    ДПС губи избиратели, ИТН е първа партия според избирателите. ДБ е трета. За ГЕРБ е без значение класирането.

    Коментиран от #65

  • 45 Бай Яни

    11 2 Отговор
    Тоя пък цървул протрит идиот лъжлив,как да вярвам на някого закупил апартамент на безценица и то с компенсаторни бонове. А за идиотите тролове няма почивен ден.
  • 46 Клуб на анонимния трол

    5 2 Отговор
    Аз съм трол и два дена не сим писал платени коментари . Коментарите се четат и обсъждат само от други тролове .
  • 47 А СЕГА ГЛАСУВАЙ

    5 4 Отговор

    До коментар #42 от "Ат Атанасов! Българите ще отидат да":

    ВСИЧКИ ОТ СЛУЖЕБНИЯТ КАБИНЕТ СА ОСОБЕННО ЦЕННИ /ИЗКЛЮЧЕНИЕ ОНОВА МОМЧЕ ДЕТО ГОВОРИ ЗА ГОРСКИТЕ МИ ХАРЕСА СТАВА ЗА МИНИСТЪР/ НА ОСТАНАЛИТЕ ГЕРБ ТРЯБВА ДА ИМ ПЛАЩА ХОНОРАР НЯМА ТАКИВА ТЪПАЦИ/
  • 48 Тъпогербери

    7 12 Отговор
    Ако ГЕРБ не купуват гласове ще са трети в София а и в страната... А и Мишо вече няма да брои... Чао чао герберушки... Последните 10 години сме на последно място в Европа дотам ни докара Тиквун и експертите ви

    Коментиран от #50

  • 49 Няма как

    18 7 Отговор
    Да гласувам за гнома, Пинокио,Галева още по малко и за Импексова.Всичките са провалени политици в минали управления и са доказали,че са некадърни и корумпирани.Цигуларя пък въобще не го броя ,защото той разбира от политика,колкото свиня от кладенчова вода.Така,че колкото и грешки да има ГЕРБ е за предпочитане пред гореизброените.

    Коментиран от #54

  • 50 Сега предстои

    5 1 Отговор

    До коментар #48 от "Тъпогербери":

    Да разбереш на кое място ще ни докарат другарите.
  • 51 ТАЯ РАБОТИ

    3 2 Отговор

    До коментар #16 от "Лъжеш ,Хасане":

    НОН СТОП.....7/24/365 !КАТО КЛУБ НА ОТРЯДНИКА!!!
  • 52 Бе много бе

    14 3 Отговор
    Авеее....много гейове и лезбийки в тия партии на протеста. Гледем Раданчо пак се е изпъчил като въшка на чело за гей-парада. Съжалявам,ама тия са идейни наследници га гейовете Ленин,Трацки,Зиновиев и цяла плеяда обратнорезбовани болшевики,както и на съвременните имикстеншъни в САЩ,Германия и Франция.
  • 53 Тракиец

    9 4 Отговор
    Ами дайте някакви доказателста.На мен пък ми казаха че вие крадете гласове.То бива пропаганда ама ние българите не сме толкова прости.
  • 54 Тъпогербери

    6 8 Отговор

    До коментар #49 от "Няма как":

    Най много от политика и наука разбират пожарникарите и физкултурниците ...справка Република България

    Коментиран от #66, #78, #87

  • 55 Hoho Boho

    5 10 Отговор
    Брей колко герберастки тролове са се появили!?

    Коментиран от #60

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 оня с коня

    13 3 Отговор
    Ето какво ни казва Гусин генерала в Оставка:"Получаваме сигнали,че ДПС и ГЕРБ вече купуват гласове".Ами ЗАЩО не препратите тия Сигнали към МВР,за да си свършат Работата?А ЗАЩО вашите членове информират ВАС- "Ръководството" на някаква си Партийка,а не отправят Сигналите точно към МВР Директно- ТОЛКОВА ЛИ СА ЗАДРЪСТЕНИ и с такива ли Хора ще печелите Избори?НА 4-ти Юни в Статия ТУК Атанасов казва:"Бойко Р. би станал един Добър Гл.Прокурор".Само 10 дни по-късно/ДНЕС/ същият Атанасов казва точно Обратното:"Б.рашков НЕ ОТГОВАРЯ на изискванията за Гл. Прокурор,затова няма нужда и да се обсъжда тоя въпрос".По нататък Атанасов Назидателно/с размахване на Пръст/ обяснява на Раята КАКВО ТРЯБВА И КАКВО НЕ ТРЯБВА,като спозеля и НАЙ-СЪКРОВЕНИТЕ СИ МЕЧТИ- ДПС "Неочаквано и с Усмивка" да Подкрепят Правителство на Атанасов,защото Цитирам:"Непоисканата Подкрепа е НАЙ-ЦЕННА"!И питам Аз:Това ли е ЛЕЛЕЯНАТА МЕЧТА на България - да я Управлява подобен неуравновесен Индивид и Партията му САМО ЗАЩОТО са се окачествили като "Партия на Промяната"?
  • 58 Трудовак

    5 6 Отговор
    Давай герботроле, последний напън вече е настал, на 11.07 уво!

    Коментиран от #64

  • 59 !!!?

    11 4 Отговор
    Вън генералите от политиката ! Мястото на генералите е в казармата !!!?
  • 60 СКЪПИ ПРОТЕСТЪР

    8 3 Отговор

    До коментар #55 от "Hoho Boho":

    НИ СА КУСИ С ТЪПИТЕ МИНИСТРИ ОТ СЛУЖЕБНОТО ША СТАВАТ ВСЕ ПОВЕЧЕ
  • 61 васил

    7 2 Отговор
    гнома отдавна се е изтъркал
  • 62 Бай Курти

    7 1 Отговор
    Алоо ,софиянеца.Тук стана скучно.Хайде драсни някой ред за каскета.Подаде ли оставка?
  • 63 една жена

    5 3 Отговор

    До коментар #33 от "Чочо":

    ей льольо маринкин, затова ли са мрели българи по бойните полета?
  • 64 Ташо

    5 3 Отговор

    До коментар #58 от "Трудовак":

    Не се радвай.И,като се уволниш пак ще си трудовак. С една дума същото ла.но.

    Коментиран от #70

  • 65 една жена

    3 7 Отговор

    До коментар #44 от "Цанков":

    Герб небитието с 200 без изборни машинации.
    Апропо Мишо Константинов пенсионираха ле го :-D

    Коментиран от #67

  • 66 Което си е вярно

    14 1 Отговор

    До коментар #54 от "Тъпогербери":

    Не може да се отрече.Точно при пожарникарите и физкуртурниците народа се позамогна.Взе да ходи на почивки в чужбина, други си купиха жилища много семейства имат по две,че даже и три коли и т.н.Сега предстои да разберем ,колко разбират другарите от авиацията.Но ,като гледам цените как хвръкнаха нагоре за няма и месец на тяхното управление, не съм оптимист.Дано да греша.

    Коментиран от #71

  • 67 Е и какво

    3 0 Отговор

    До коментар #65 от "една жена":

    От това.Пак ще духате супата.
  • 68 ГЕРБ

    16 2 Отговор
    ГОСПОД ДА НИ Е НА ПОМОЩ.МНОГО ЛОШО ВРЕМЕ ЧАКА БЪЛГАРИЯ .ХОРА ОПОМНЕТЕ СЕ НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТЕЗИ ЩЕ НИ ВЪРНАТ С 20 ГОДИНИ НА ЗАД.
  • 69 Герб закопа България! !

    7 6 Отговор
    Нищо Добро след 32 години промяна! !
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Тъпогербери

    5 8 Отговор

    До коментар #66 от "Което си е вярно":

    Народа се позамогна особено циганите покрай изборите... Аз също имам две коли на по 15 години и се чувствам почти милионер. Колите ми са на цена колкото 4 румънски пенсии така че в сравнение с повечето африканци се чувствам баровец. А относно почивките гледам по тв как се редите на гръцката граница и не ви завиждам на вас почиващите...

    Коментиран от #126, #128

  • 72 една жена

    4 10 Отговор
    Четвърто място за ГЕРБ без изборни фалшификации.
    Знам че не ви пука;-)))

    Коментиран от #76, #114

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 иди

    7 1 Отговор
    Протеста е безпартиен бе тъпак...вие се прешихте към него!
  • 75 гост

    4 0 Отговор
    Я оди се гръмни бе боклук
  • 76 коча

    4 0 Отговор

    До коментар #72 от "една жена":

    От зад поемашли
  • 77 Няма как

    9 1 Отговор
    Атанасов. Такъвият народ влизат ли? Това първо. И второ - мутрите на Мая ще влязат ли? Ако такъвия народ влезе, мутрите на Мая едва ли. Какво правителство те гони. Освен това вие /костовото ДСБ/ сте партия на статуквото. Тошко каза, че с партии от статуквото няма да правят правителство. А БСП като партия на протеста ли се явява. Обаче и с нея не става.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 ПКП ПКП

    4 3 Отговор
    нa 11 юли. Лиcтaтa зa нaрoдни прeдcтaвитeли нa кoaлициятa ГEРБ-CДC e вoдeнa oт прeдceдaтeля нa 44-ия пaрлaмeнт Цвeтa Кaрaянчeвa, cъoбщaвaт oт прecцeнтърa нa ПП ГEРБ.

    Гocти нa cъбитиeтo бяхa зaмecтник-прeдceдaтeлят нa ГEРБ Дaниeл Митoв и пoлитичecкият aнaлизaтoр Aнтoн Тoдoрoв.

    „Ниe трябвa дa cпeчeлим тeзи избoри, длъжни cмe. Зaщoтo oбрaтнoтo e хaoc и бeзврeмиe. Бългaрия нe мoжe дa cи гo пoзвoли“, кaтeгoричнa бe Цвeтa Кaрaянчeвa.

    Кaрaянчeвa гoвoри зa "нeдoнoceния" Избoрeн кoдeкc, зaигрaвaнeтo c мaжoритaрния вoт и мaшиннoтo глacувaнe, oткaзa нa втoрaтa пoлитичecкa cилa дa пoeмe oтгoвoрнocт зa упрaвлeниeтo, ceкциитe в Турция, "рeвaншизмa нa cлужeбнoтo прaвитeлcтвo" и влизaнeтo нa БCП във влacттa прeз зaдния вхoд и зa "aмбициитe нa куклoвoд" нa прeзидeнтa Румeн Рaдeв.


    „Г-жa Кaрaянчeвa e нaй-гoлeмият пoлитичecки бoeц, кoйтo пoзнaвaм - и тук, къдeтo вoди eпични битки c ДПC, и в Нaрoднoтo cъбрaниe. Нeвeрoятни къcмeтлии cтe, чe тя e вoдaч нa лиcтaтa в Кърджaли“, зaяви Дaниeл Митoв.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Изваден от нафталина, гладен е

    6 1 Отговор
    Този вече беще. Просто ще ви вземат парите
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 1234

    6 1 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: справка Република България"
    Голям си "умник", за пунктуация да чувал някога?
    Много "умни", се пишат тези от протестърите където в живота си не са виждали диаметрично уравнение, алгоритъм, матрица детерминат, и т.н. Или може би са мн."гоуеми" шахматисти, като Карпов или Каспаров.
    Напротив, чувам само думи на омраза - "коп-лета","евн-сиии","ще ви еб-м ма-китееее". Това ли е "Умният Антигерб Електорат"?
    When lions fight, frogs croak.
    Та всички срещу Герб, много умни бре.
    То все вишисти, корифеи и лауреати.
  • 87 1234

    4 2 Отговор

    До коментар #54 от "Тъпогербери":

    "Публикувaнo във фaкти.бг: cпрaвкa Рeпубликa Бългaрия"
    Гoлям cи "умник", зa пунктуaция дa чувaл някoгa?
    Мнoгo "умни", ce пишaт тeзи oт прoтecтъритe къдeтo в живoтa cи нe ca виждaли диaмeтричнo урaвнeниe, aлгoритъм, мaтрицa дeтeрминaт, и т.н. Или мoжe би ca мн."гoуeми" шaхмaтиcти, кaтo Кaрпoв или Кacпaрoв.
    Нaпрoтив, чувaм caмo думи нa oмрaзa - "кoп-лeтa","eвн-cиии","щe ви eб-м мa-китeeee". Тoвa ли e "Умният Aнтигeрб Eлeктoрaт"?
    Whеn liоns fight, frоgs сrоаk.
    Тa вcички cрeщу Гeрб, мнoгo умни брe.
    Тo вce вишиcти, кoрифeи и лaурeaти.
  • 88 фен

    4 1 Отговор
    Що ве дженерале вий,не купувате ли?Не е лошо да направите правителство,нооооооооооооо как,като се държите като ощипани моми.
  • 89 Слави

    4 0 Отговор
    На 8-ми юни нали каза друго за Рашков? Ний от ИТН, Бойко Ноев и др.
    съставихме инициативен комитет! Шъ ти скъсам г“за!
  • 90 стрелочник

    9 1 Отговор
    Този човек от русенските села дискредитира демокрацията. Учил за стрелочник в транспортното училище, впоследствие влязъл да учи "Право" чрез комунистическата система РАБФАК като Ц. Цачева.И той ще говори за демокрация?!
  • 91 КАЛИ

    7 1 Отговор
    Ега ти наглеца-ще ти се грозно гномче,толкова си смешно че кой ще ти повярва,гладна кокошка просо сънува,хората да не са такива неинтелигентни като теб,че да ти гласуват за теб,много си нахален ,проклетник
  • 92 Турчина

    8 0 Отговор
    "Хората винаги са били и винаги ще бъдат глупави жертви на измама и самозаблуда в политиката, докато не се научат да търсят интересите на определени класи зад всякакви морални, религиозни, политически, социални фрази, изявления и обещания."В.И.Ленин.
  • 93 ПРАВИТЕЛСТВО ТЮРЛЮ ГЮВЕЧ !

    2 1 Отговор
    Манджа с грозде ! Орел - Рак и Щука ! И смело напред ? Ти да видиш СЪКСЕС , да си я деш майката !
  • 94 ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ИСКА БОКО В ЗАТВОРА

    1 9 Отговор
    Демократична България ще победи мафията.. Номер 23 за да си върнем България

    Коментиран от #96, #106, #111

  • 95 Жив та Ш ак е целият ДЖУМБИШ !

    2 1 Отговор
    Не са Избори а РОКАДА сред глутниците ! Влака продължава в същата посока да ТРАКА - Брюксел ! Регрес и Редуциране на популацията ! А народа е щастлив и не се събудил . Англия не зная от какъв зор първа се отскубна ? Сигурно ще се хапе за г /за ?

    Коментиран от #103

  • 96 И какво от туй ?

    3 0 Отговор

    До коментар #94 от "ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ИСКА БОКО В ЗАТВОРА":

    Влака ТРАКА в същата посока , без значение кой ще го кара ! Шикалката ти хич ли и от бял боб не отбира ?
  • 97 цървулан

    5 1 Отговор
    И вашето управление ще бъде траги-комедия.А нема нужда да сменим едни с други.Айде къш.
  • 98 sbs no КОМУНИСТ

    11 1 Отговор
    ГЕНЕРАЛЕ ТИ СИ СРАМ ЗА ПАГАОНА

    Коментиран от #120

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 РЯзград

    11 1 Отговор
    Навремето по комунистическо партията го е пратила да се учи в София, записали са го без приемни изпити в Юридическия факултет. Дребен човечец с дребни умствени способности, но пък зъл, отмъстителен и посредствен. Заради него доста хора няма да гласуват за ДБ, иначе биха го сторили.
  • 101 Хахаха

    6 1 Отговор
    Партиите на протеста са само стари муцуни, от които и дъска за кочина не става. Тия всички не могат нищо да работят и единствения начин да са добре, е да са в политиката. С подкупи и поръчкови закони си живеят добре. Това са събрани боклуци на едно място.
  • 102 чичо Скруч

    7 1 Отговор
    ти си срам за българската политика бивш комунистически прокурор в Разград по време на изселването на хора с турско самосъзнание , мимикрия на демократ от СДС сега от демокр. българия утре за власт с кого.И този хамелеон иска власт.Позор за бълг. демокрация

    Коментиран от #108

  • 103 чемодан

    2 0 Отговор

    До коментар #95 от "Жив та Ш ак е целият ДЖУМБИШ !":

    Като не ти харесва посоката на влака вземи си вокзалчето.
    Там няма блъсканица.
  • 104 Камба

    2 1 Отговор
    Ако махнат този, Мирчев от толбухинските села, Цона, един доктор с нос като камба и още някои, Дем. Б-я би получила 14-15%, но сега повече от 10% няма да вземат.
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Турчина

    10 3 Отговор

    До коментар #94 от "ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ИСКА БОКО В ЗАТВОРА":

    Вие сте като всички останали.Целта ви е просто да се доберете до властта измествайки сегашната политическа сила и така да се докопате до тлъстия пай от евро-средства.На това българският народ му вика "От трън-та на глог!"
  • 107 Хахаха

    8 2 Отговор
    Специално ДБ са готови на всичко, само и само да са в далаверата. Могат да са в коалиция с всеки. Една добре работеща политическа пиявица. Без идеи, без визия, само далавери.

    Коментиран от #109

  • 108 Срам

    4 1 Отговор

    До коментар #102 от "чичо Скруч":

    Този е позор за демокрацията, а е възможно да изпълнява някаква задача, участник във Възродителния процес като прокурор в Разград. Срам!!!!!
  • 109 една жена

    1 0 Отговор

    До коментар #107 от "Хахаха":

    га га га
  • 110 sbs no КОМУНИСТ

    5 1 Отговор
    СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО Е РАЗКРИЛО ---НОВИ БРОЙКИ В АРМИЯТА И ПОЛИЦИЯТА ---ТЪРСЯТ СЕ ГИНЕКОЛОЗИ ----ЗАЩОТО .-ВСИЧКИ ГЕНЕ РАЛИ ---БИЛИ ----ПУУУУУ-----КИ ----ЕДИН НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ ПРЕВРАТ --И ДА СЛОЖИ ВСИЧКИ НА МЯСТОТО ИМ ----НА ГЕНЕРАЛ РАДЕВ ----ДВА-повтарям ДВА ГИНЕКОЛОГА
  • 111 Жертва на....

    5 1 Отговор

    До коментар #94 от "ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ИСКА БОКО В ЗАТВОРА":

    Кой ти дава право да пишеш от името на ЦЯЛА България? Нямаш пълномощно да изразяваш национално мнение а само твоето собствено, на такива като тебе не разрешавам да пишт от мое име, тъпанар
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Разград

    3 3 Отговор
    Турците в Разград помним...и няма да забравим!!!

    Коментиран от #116, #117, #118

  • 114 sbs no КОМУНИСТ

    3 1 Отговор

    До коментар #72 от "една жена":

    ОТ ЕДНО НЕЩО --ДЕТО -ТИ ГО ЕЕЕЕБЕЕЕЕЕЕШ ---А ТО ТЕ ЦЕЛУВА ----МНЕНИЕ НЕ СЕ ИСКА
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Помниш онова което си видял

    0 2 Отговор

    До коментар #113 от "Разград":

    А кой стъкми " Огъня" , никой не ти го е разяснил . Ти и аз сме жертви заедно на Глобалните амбиции за разрушаването на Соца и Живота ни . Ние имахме ПОВЕЧЕ от това що имат на ЗАПАД и бяхме като трън в очите им. Жал ми е че още има хора които търсят същият " Кибрит" за да ни будалкат отново със същият маниер и цел. Жал ми е . Но те постигнаха своето ! А ние още сме им верни !

    Коментиран от #119

  • 117 " Огъня " бе в интерес на Глобалистите !

    2 2 Отговор

    До коментар #113 от "Разград":

    Ние не сме нужни на никого ! Искат земята ни !
  • 118 И въпрос ?

    0 0 Отговор

    До коментар #113 от "Разград":

    Сега стана ли по-добре ?
  • 119 Те успяха да ни " подпялят чергата "

    0 0 Отговор

    До коментар #116 от "Помниш онова което си видял":

    А ние така и не го разбрахме как и защо е всичко това .
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 ФИЛИП ЕЙДЖИ

    2 2 Отговор
    ИЗЧЕГЪРТАЙТЕ ГИ!
  • 122 хейтар

    3 0 Отговор
    ЕЙ МУШМУРОК ТИ ОТ КВО ИМАШ ПРЕДСТАВА САМО ОТ ТЪПИТЕ СИ ДАЛАВЕРИ ДОРИ НЕ МОЖА ДА СТАНЕШ МИЛИОНЕР ЩОТ СИ ПРОСТ МИСИР /ПРАВИЛИ СА ДАЛАВЕРИ ЗА ТОВА СА ОСТАВИЛИ ТЕЛЕФОНИТЕ СИ ЩОТ СА ТЪПИ МИСИРИ ИМА НАЧИН НИКОЙ ДА НЕ ТИ СЛУША ТЕЛЕФОНА /185 ЛЕВА/ чугунените глупаци са безнадедждни
  • 123 Жертва на....

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "Българка":

    Девойче ти окончателно си изтрещяла, не ме агитирай да гласувам по "твой образ и подобие" (превод за теб - това е цитат от библията) измисли друга дивотия, така или иначе начина ти на мислене е да се нула IQ, абсолютно падение на българската култура, поне да се посмеем 😂
  • 124 СТАРШИ МАТРОС

    5 0 Отговор
    ДА СЕ ОТМЕНЯТ ВСЧКИ ВОЕННИ ЗВАНИЯ ОТ КАПИТА /МАЙОР / НАГОРЕ ВСИЧКИ ПОЛУЧИЛИ ПОДОБНИ ЗВАНИЯ ДА КАНДИДАСТВАТ ПОВТОРНО АКО НЕ ГИ Е СРАМ /ВЪН ИЗМИСЛЕНИЯТ ГЕНЕРАЛСКИ БОКЛУК ОТ ЧЕСТТА НА СТРАНАТА /САМО ЛЕШПЕРШКА СВЛЕЧ
  • 125 ПЕНСИОНЕР

    5 0 Отговор
    Пенсионери от всички страни, съединявайте се! Вие сте над 2 милиона и ще ставате повече, ако прогнозите са верни. Трябва само да бъдете единни и да гласувате за този, който плаща повече. Винаги ще има такъв, защото, докато гласувате за него, ще ви плаща с парите на другите (а не с тези, които вие сте внасяли, защото те вече са похарчени за предишните пенсионери) и ще ви нарича нежно „нашите майки и бащи“.

    Този горе на снимката не е от тези за които трябва да гласуваме!
  • 126 Ами ясно е

    2 0 Отговор

    До коментар #71 от "Тъпогербери":

    Че си неудачник.И Господ да управлява ,пак ще си същия.Катраника до Цариград стигнал ама пак катраник се върнал.
  • 127 Наблюдателен

    2 1 Отговор
    Посредствените глупаци от т.н. партии на протеста имат халюцинации и тежко извратена представа за предстоящите резултати от изборите. Въобразяват си, че това е поправителна сесия, на която ще получат по-добри резултати. Безпросветна заблуда. Благодарение на злобно-некадърния предизборен кръжок на Радев, ГЕРБ-СДС ще увеличи преднината си и в Парламента ще влязат Патриотите и Обединението на десницата. Съответно Измамамаята и Десантчика от Росенец ще са на ръба или под него. ИТН без слафчо не е известно докъде ще се сринат.
    Педя човечето наско нека си бълнува и дави глупостта в парацуца.
  • 128 Ташо

    0 1 Отговор

    До коментар #71 от "Тъпогербери":

    Ами отивай в Румъния.Границите сега поне са отворени.
  • 129 Мислител

    1 0 Отговор
    Всички с мераци за управляващи! И като влязат в МС, почват да гледат от високо и тогава действителността им се вижда другааа. Имаше едно произведение "Приказка за стълбата" на Смирненски. Добре е да им се припомня по някакъв начин на новите управници!
  • 130 АААААААААААА

    0 0 Отговор
    ТИ СИ ЗА ЗАТВОРА
  • 131 ПК инк

    0 0 Отговор
    Разбира се.
    Разбира се.
    За да се вреди и "генерала"???
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове