Last news in Fakti

17 Юни, 2021 19:10 8 396 23

10 години затвор за френски пенсионер, блудствал и снимал порно с момиченца в село край Балчик

  • балчик-
  • френски пенсионер-
  • блудство-
  • детско порно

Присъдата на Добричкия окръжен съд подлежи на протест и обжалване пред Апелативния съд във Варна

10 години затвор за френски пенсионер, блудствал и снимал порно с момиченца в село край Балчик - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

63-годишният френски гражданин Е.Ж., предаден на съд с обвинителен акт на Окръжна прокуратура - Добрич за многократни блудствени действия, извършени с малолетни момиченца, за създаване на порнографски материали с тяхно участие и държане на такива файлове в карта-памет и външна преносима памет, беше признат за виновен от Добричкия окръжен съд, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Варна. Мъжът получи наказание 10 години „лишаване от свобода“ при първоначален строг режим и глоба в размер на 3500 лева.

Подсъдимият, който е френски пенсионер, се заселил в България през 2018 г. и заживял в къща под наем в село в община Балчик. Там се запознал с българско семейство, което започнало да му помага в домакинството срещу заплащане. Така мъжът се запознал и с племенничките на мъжа, които били деца на възраст от 9 до 11 години. Постепенно французинът и децата се сближавали. Той започнал да ги разхожда с автомобила си до Балчик, Добрич и Варна. Понякога водел децата на кино, делфинариум и ги черпел в заведения. Момиченцата започнали да гостуват и в къщата му. При срещите им децата понякога били придружавани от семейството, но често 63-годишният французин ги вземал с автомобила си и оставали насаме.

През коледната ваканция на 2019 г. посещенията на децата в дома му зачестили. На 2 януари 2020 г. Е.Ж. извършил с три от децата действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление, като ги опипвал по гърдите и половите органи. Същото се повторило и на 4 януари с две от децата, и на 5 и 6 януари. В периода от 2 до 5 януари 2020 г. подсъдимият французин в условията на продължавано престъпление заснел с дигитален фотоапарат порнографски материал с едно от 11-годишните деца. Продължил да снима порнографски материали и с другите деца в следващите дни.

Престъпните действия на французина станали известни на учителка на децата, пред която едно от тях разказало за случващото се в селската му къща. Тя споделила това с директорката на училището, която подала сигнал в полицията. При претърсване в дома са намерени и файлове с порнографски материали с лица от женски пол, които изглеждали като непълнолетни. Той има криминална регистрация във Франция за отвличане на малолетно лице без използване на измама и насилие и за подкупване на непълнолетно лице.

Присъдата на Добричкия окръжен съд подлежи на протест и обжалване пред Апелативния съд във Варна.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гешев

    29 2 Отговор
    Такива бързо ги тикам в кауша,ама с Борисов и Стъки е зор!

    Коментиран от #5

  • 2 Лгбт

    31 8 Отговор
    Защо тормозите човека бе. Той просто е с нетрадиционна сексуална ориентация.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 324

    32 2 Отговор
    Голями ценности голям европеизъм.!!! Предполагам от кой етнос са децата, защото родителите не са се за интересували как така непрекъснато му гостуват, а и той ги обгрижва толкова всеотдайно, но въпреки всичко този трябва да изгние в затвора.

    Коментиран от #20

  • 5 А бе...

    11 2 Отговор

    До коментар #1 от "Гешев":

    ...и тия толкова вкарваш...!Зависи колко ти кихнат под масата...

    Коментиран от #11

  • 6 ТаУмВзе

    14 1 Отговор
    Нали знаете, че ако напиша, какво Трябва да се направи ме трият.
  • 7 1111

    9 2 Отговор
    Майки плющял ли много меки тея закони
  • 8 Рошко

    10 4 Отговор
    Те скоро да не вземат да легализират и педофилията както Истанбулската конвенция и марихуаната че тогава ще ни се......... А
  • 9 Пешо

    1 1 Отговор
    Баце сигурно ще е до парното.

    Коментиран от #10

  • 10 Чочо

    0 2 Отговор

    До коментар #9 от "Пешо":

    Пак няма да му уври главата.А и на бай Ставри да му мирише чорапите.
  • 11 Гешев

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "А бе...":

    Вярно е,колега.То с този коронавирус да го е страх да му кихнат на човек.
  • 12 Силван

    3 5 Отговор
    Човека се грижеше за тях по дяволите
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Анонимен

    10 2 Отговор
    Я по строги закони, с тези 3500 лв ще му накривите френската капела на педофила. 350К за такива, никакво обжалване, късате му Бг паспорта и след бай Ставри да си ходи от дето е дошъл.
  • 15 Нямало ли е кой да му каже на франсето

    7 8 Отговор
    Че за пакетче дъвки може да пори пълнолетни български ученички и никой копче не може да му каже?

    Коментиран от #17

  • 16 !!!

    7 5 Отговор
    #15 Ти си срам за България бе, безроден примат! Егати пилешкия деградирал мозък си!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 А кога ще го

    5 3 Отговор
    Кастрация кога А
  • 19 Истината

    0 3 Отговор
    Браво на ЕС, които разкриха най-големия педофилски
    скандалл в историята, а именно за извращенията на църквата и нейните поданици, които плюят по ЕС, че им разваля рахата, като целогодишно лови извратени съмишленици, нещо което не е правено никога преди това. Педофилията никога не е получавала такъв отпор, с какъвто ЕС шокира извергите, но понеже на извратените не им се нрави, се започна плюене по ЕС и ЛГБТ, като им се вменява, че били налагали джендърство
  • 20 Не разбрах

    0 3 Отговор

    До коментар #4 от "324":

    Е нали европейските ценности бяха джендърство и хомосексуализъм , а тоя доколкото разбирам е хетеросексуален , не моем да разберем обърках се вече
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове