Last news in Fakti

19 Юни, 2021 14:36 8 192 245

Рашков: Борисов не само трябва да бъде разпитан, но и разследван

  • бойко рашков-
  • бойко борисов

На практика бившият министър-председател разчита на прокуратурата в момента, каза Рашков

Рашков: Борисов не само трябва да бъде разпитан, но и разследван - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият премиер Бойко Борисов трябва да бъде повикан на разпит. Това обяви в интервю за NOVA вътрешният министър Бойко Рашков. Поводът - сигнал до Рашков от бизнесмен, който твърди че лидерът на ГЕРБ му е оказвал натиск да не уличава негов министър в корупционна схема. По същия сигнал вече са разпитани бивши прокурори на ръководни постове, а в полицията се е явил и бившият земеделски министър Мирослав Найденов.

Проверката е по сигнал до министър Бойко Рашков. В него бизнесмен се оплакал, че бившият премиер Бойко Борисов.

„Във връзка с разследване, провеждане преди десетина години, и по което са се установили факти за оказано давление върху този свидетел от страна на Борисов този човек да оттегли показанията, които са били доказателство за уличаване на един от министрите тогава в корупционно престъпление. Има обаче доказателствени материали за това, че човекът е дал показания, направил е пълни разкрития по случая. В резултат на натиска, който му е бил причинен, е направил обратното – пред друг съдия е заявил, че не поддържа дадените показания”, посочи Рашков.

„Става въпрос за някакъв сигнал от 2009 година. Нито го знам този човек, нито го познавам. Поразпитах, ама то се оказа, че е от друг човек. Защото този, за когото твърдяха в началото, работи в одита на Министерството на здравеопазването. И сега разиграват целия този панаир, целия този цирк, не срещу прокурори, следователи или бизнесмени. Целта съм аз. От 2009 година да ви питам ли вие какво помните”, попита експремиерът.

Проверката е възложена на Главна дирекция „Национална полиция”, на един оперативен работник, който си върши работата. Всички тези публикации говорят само за едно - някой се страхува, и то много, от факта, който ще бъде установен оттук нататък”, смята вътрешният министър.

„Никога от моята уста такива изречения, че ще пращам някой някъде, не са изричани. Нямам спомен никакъв. Не го познавам, не го знам, не искам и да го знам. Ако искат на детектор на лъжата да ме сложат”, каза лидерът на ГЕРБ.

Не е изключено Борисов също да бъде призован по проверката. Самият той прогнозира, че щяло да се случи седмицата преди изборите.

„Това е началото и краят на един голям сценарий. Целта е да ме викат на разпити, а до тогава ще тормозят другите хора. Търсят свидетели като бесни”, посочи той.

Аз не надзиравам работата на оперативната служба по проверката. Ако тя прецени, че това е необходимо, той трябва да бъде призован и разпитан. Мисля обаче, че тази проверка няма да бъде пълноценно завършена, ако не бъде подложен на разпит. На практика бившият министър-председател разчита на прокуратурата в момента. Мога да ви уверя, че ако главният прокурор си беше на мястото, Борисов не само трябваше да бъде разпитван, трябваше да се води и разследване срещу него. Защото това не е единствен случай”, заяви Рашков.

Според източници на NOVA в полицията случаят е свързан със старо разследване срещу Мирослав Найденов, който беше земеделски министър в първото правителство на ГЕРБ. Самият Найденов е бил вчера в полицията.

„Бях викан по-скоро за сведение, не знам дали мога да използвам думата „разпит”. Не мога да коментирам за какво точно. Мога да кажа само, че трябваше да отговарям на абсурдни твърдения, целящи да дискредитират един бивш премиер”, смята той.

„Прекият ръководител на оперативния работник, на който е възложена проверката, е направил необходимото да осуети призоваването и разпита на една следователка от Националната следствена служба. Ще извърша много внимателна проверка какви са мотивите на този пряк началник да възпрепятства изясняването на въпрос чрез разпит на действащ магистрат. Законът не предвижда някакъв имунитет срещу разпит както за бивш градски прокурор, нито за бивш министър председател”, каза още вътрешният министър.

Бившият градски прокурор на София Николай Кокинов каза, че е бил питан за случай отпреди 10-12 години, за който нямал спомен. Посочи обаче, че проверката е разпоредена от Бойко Рашков. А бившият заместник-главен прокурор Бойко Найденов нито потвърди, нито отрече информацията бил ли е в полицията. Бойко Рашков заяви, че когато проверката приключи, ще я предадат на компетентните органи, включително прокуратурата. Той отправи тежки критики персонално към Иван Гешев и прокуратурата и заради скандала с подслушванията.

„Прокуратурата си е позволила да квалифицира правно протестите на хората като престъпление. Едва ли не протестиращите са терористи, които искат да завземат властта чрез бунт, въстание и т.н.”, каза Рашков и добави, че резултатите от проверката за подслушването в МВР ще бъдат готови до 20 дни.

„Все още не съм открил, но най-вероятно и аз съм бил обект, който е бил наблюдаван, проследяван и подслушван. В службата ГДБОП са разнасяни най-обикновени листчета, които после са били унищожавани. Ние имаме безспорни доказателства за това”, каза още Рашков.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 113 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дай Боже

    170 46 Отговор
    Да го видим в дранголника!

    Коментиран от #18, #46, #51, #62, #200, #214

  • 2 Тошко

    155 44 Отговор
    Ефективна присъда скоро!

    Коментиран от #58

  • 3 Мистерия

    101 29 Отговор
    Бойко ще хване, Бойко..
  • 4 БиБи Кинг

    33 74 Отговор
    Непремено! Ма нема време,наближава прошталното ви парти с негри и крокодили деа! И да се разбереме од сега: парво негрите, после крокодилите нали!?

    Коментиран от #15

  • 5 Маргинал

    129 45 Отговор
    Затвор за Тиквата.
  • 6 БОЛШЕВИК

    149 51 Отговор
    Народа жадува да види тоя престъпник Боко Тиквата в затвора!

    Коментиран от #19, #39, #131

  • 7 Така де

    85 33 Отговор
    Ми кво чакате, да замете следите си ли???
  • 8 Чеко

    59 36 Отговор
    Само Бойко може да хване Бойко.

    Коментиран от #13

  • 9 Пешо

    49 73 Отговор
    Е нали си избрахте Слави нека ви оправи
  • 10 324

    103 43 Отговор
    Казвай Рашков!!! Затворът зове този примат. Никога повече простотия и некадърност а влат. Никога повече мутра престъпник премиер.

    Коментиран от #30, #37

  • 11 Радевич

    62 97 Отговор
    Рашков, тебе трябва да те разследват за тероризма, който си практикувал преди 1989.

    Коментиран от #14

  • 12 Самоков

    30 54 Отговор
    Слави ше ви оправи
  • 13 Политически театър

    15 32 Отговор

    До коментар #8 от "Чеко":

    ГЕРБ ДПС БСП.
  • 14 324

    34 22 Отговор

    До коментар #11 от "Радевич":

    Ами Баце защо го забравяш? Не ти ли изнася какво е правил?
  • 15 Коно

    23 31 Отговор

    До коментар #4 от "БиБи Кинг":

    Тикво, ти ли си бе? Това БиБи ще да е Б.Б.

    Коментиран от #29, #42

  • 16 Спасов

    12 32 Отговор
    Хайде, приключвайте вече!
  • 17 Тиквата трябва да бъда застреляна

    31 42 Отговор
    В бърлогата му в банкя и да мине за самоубиийство и така

    Коментиран от #23, #191, #221

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Българин

    57 30 Отговор
    Мислех си, че само Александър Дюма може да напише роман със заглавие "20 години по-късно", но Бойко Рашков ме опровергава! Преди 20 години той отправи подобни обвинения срещу Богомил Бонев. И нека старият милиционер Рашков ни обясни какво стана с НЕОСПОРИМИТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА И ДОКУМЕНТИ ,че БОГОМИЛ БОНЕВ Е ПОРЪЧАЛ УБИЙСТВО НА ВИДЕН ПЛОВДИВСКИ ГРАЖДАНИ ПРЕЗ ДАЛЕЧНАТА 2001 ГОДИНА? Може би си мисли, че никой не помни за подлите му номера, които повтаря по същият начин 20 години по-късно.

    Коментиран от #27

  • 21 ГЕРБ=СИК=МАФИЯ

    35 25 Отговор
    =ТОЛУПИ=КОЧИНА !

    Коментиран от #25

  • 22 ПЕНКО

    24 22 Отговор
    " АЗ СЪМ РАШКОВ БОЙКО -ЕЙ МЕ НА --- НА ПЪПЕША ДЯСНАТА РЪКА - ВСИЧКО ТРЯБВА ДА Е ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ --ТОВА Е МОЯТА СЪДБА - ЕЙ МЕ НА - АЗ-И-АЗ И -АЗ " !!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #174

  • 23 Подкрепа за Борисов

    50 25 Отговор

    До коментар #17 от "Тиквата трябва да бъда застреляна":

    Първо да се Започне от БКП и да се продължи Към ДПС към Отровите Божковист и Към Маята Към Радевите превратаджии и да се стигне до Чалгаря Истинското статукво от 90 год граби и лъже

    Коментиран от #142

  • 24 Питам

    19 28 Отговор
    Защо го избирахте 11 години ???

    Коментиран от #44, #45, #49

  • 25 Подкрепа за Борисов

    27 22 Отговор

    До коментар #21 от "ГЕРБ=СИК=МАФИЯ":

    ИТН =БКП= ДПС
  • 26 Бай Ставри

    15 22 Отговор

    До коментар #18 от "даниела митова":

    С единия крак е тук,само някой хора трябва да го бутнат а той да каже .. хоп!!!
  • 27 Подкрепа за Борисов

    43 21 Отговор

    До коментар #20 от "Българин":

    Най после Българин който ясно вижда какво става тук Поздравления

    Коментиран от #239

  • 28 абе пич

    10 36 Отговор
    Да кажеш на някого , че жена му и децата му ще го ядат си е нещо съвсем естествено и нормално , как да го запомниш , особено ако го казваш често , често на различни хора по различни поводи.

    Коментиран от #120

  • 29 БиБи Кинг

    16 6 Отговор

    До коментар #15 от "Коно":

    Че те изгриземе жив са се копитаа деа! Ма трай сеги што еденайсети е оште далече!
  • 30 Подкрепа за Борисов

    45 31 Отговор

    До коментар #10 от "324":

    Рашков е от БКП стар Комуняга ПЕНСИОНЕР да си върви да си гледа пенсията и да престане да изпълнява мръсните поръчки на Кремъл =Радев Рашков Тук е България Демокрация е Прекаляваш
  • 31 324

    11 24 Отговор

    До коментар #19 от "Подкрепа за Борисов":

    Що бе Баце да не би да не е пенционер? Та този пенционерин да не би честно да е избран? "Електорат ЪТ сега няма да го нахранят с по 100 лв, необразовани и неграмотни примати.

    Коментиран от #60

  • 32 БОЛШЕВИК

    13 24 Отговор

    До коментар #19 от "Подкрепа за Борисов":

    Никой не пише от името на престъпници, нали знаеш, че който подкрепя или гласува за престъпници и той е престъпник - ти нямаш право да се числиш като човек от народа, щом подкрепяш престъпниците и враговете на народа!

    Коментиран от #41, #47

  • 33 цървулан

    31 16 Отговор
    И ти изцъклена жабо отдавна трябваше да гниеш в затвора,ама някой те е пожалил,за съжаление.............Само ти си знаеш що народ си разплакал.
  • 34 Баш Бай

    34 19 Отговор
    Ало, комунистическите тролове на сайта "Факти" , поддръжници на комунизма-тероризъм, ще ви докладвам за терористичен сайт.

    Коментиран от #50

  • 35 MGewehr

    37 16 Отговор
    За испълзялия от дупка в село Огняново "РОШКО", притежаващ само имоти за над 2 милиона евро. Спестени от закуски!!!
  • 36 Авгиеви обори

    38 37 Отговор
    Браво , Рашков ! Респект към куража ти ! Мутрата ще се опита да даде отпор с платеният си антураж и отрепки биячи !Народа и армията , ако трябва ще те подкрепят ! Пускай бента да отмие гюбрето !

    Коментиран от #38, #55

  • 37 Подкрепа за Борисов

    37 23 Отговор

    До коментар #10 от "324":

    Че тези които сега иска сега да са на Власт какви са Слави е част от Мутрите от 90 год истинско статукво Радев е избран от Б КП и Решетников Отровите са на Божков Маята от БКП кой от кой по голяма Мутра

    Коментиран от #61

  • 38 Подкрепа за Борисов

    33 30 Отговор

    До коментар #36 от "Авгиеви обори":

    Внимавай Рашков Комуняга върви си Назад връщане няма Демокрация е

    Коментиран от #80

  • 39 зъл пес

    24 11 Отговор

    До коментар #6 от "БОЛШЕВИК":

    Говори от свое име.Една шепа цървули сте тук.Това не е народа

    Коментиран от #153

  • 40 ЕЖЕДНЕВНОМАЧКАМ

    13 20 Отговор
    От 2009 година да ви питам ли вие какво помните”, попита експремиерът....................... Е КАК ДА ПОМНИ , ТО ЕДИН ЛИ Е .............!?!?!?!
  • 41 Подкрепа за Борисов

    27 13 Отговор

    До коментар #32 от "БОЛШЕВИК":

    Брей ти си от тези КОМУНЯГИТЕ от 80 год назад нормален ли се да пишеш клевети п.росто така лъжец комунистически върви да чистиш на Рашко цървулите
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Защо

    28 10 Отговор
    Всички говорят с възвратни местоимения---трябва да СЕ направи,трябва да СЕ разследва....За лошите неща ясно--желаещи много да рушат.Ама КОЙ ще направи нещо добро за хората в България?!Чудно ми е как хората протестните партии плашат Бойко Борисов.Ама той да не е вчерашен. За 20 години във властта,дали не знае какво да прави.Аз например,се чудя,защо остави да издевателстват над полицаите,а после как удобно обърнаха нещата срещу тях.Защото и аз гледам ТВ и вярвам на очите си.

    Коментиран от #70

  • 44 272727

    18 20 Отговор

    До коментар #24 от "Питам":

    Защото има едни неграмотни хора от гетата които са неговите избиратели. Те не могат да се подпишат даже не знаят за какво гласуват ама са там за 50 лева.
  • 45 лайкучка

    25 18 Отговор

    До коментар #24 от "Питам":

    Ама ние пак ще си го изберем.Вашите циркаджии не стават за нищо.Колко повече лае едно куче,толкоз е по-страхливо и не хапе.
  • 46 ТтТ

    14 4 Отговор

    До коментар #1 от "Дай Боже":

    По скоро ще видиш маметоти там!
  • 47 Подкрепа за Борисов

    29 26 Отговор

    До коментар #32 от "БОЛШЕВИК":

    Борисов е Политик Лидер Европеец А ти си лъжец драскач клеветник и моля от мое име не пиши народа бил комунистическа подлога
  • 48 Мечо Пух

    17 26 Отговор
    Ей ся къф рев, къф вой ще се разнесе откъм Банкя, мале, мале...Той нищо не помни, той нищо не знае, той е невинен като младенец, гадовете му устройват капан...Земам пуканките и колата и очаквам да гледам и слушам цирк...
  • 49 78909

    9 12 Отговор

    До коментар #24 от "Питам":

    Ти питай един от тея знае ли за какво гласува

    Коментиран от #69

  • 50 324

    11 13 Отговор

    До коментар #34 от "Баш Бай":

    Давай, само да не ви погне вас Интерпол като ОПГ, а САЩ да посочи кого са корумпирали, не че образованата част от народа не знае.
  • 51 Хххл

    28 18 Отговор

    До коментар #1 от "Дай Боже":

    Още ли има наивници, да им вярват на тези червени боклуци?
  • 52 Вида

    18 10 Отговор
    Рашков ще му разследва тестисите! Разследващите са на Пеевски

    Коментиран от #176

  • 53 КРОКОДИЛА

    18 5 Отговор
    НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОЙ ......ТОВА Е МОЕТО ГЛАСУВАНЕ - ЦЯЛ СВЯТ ВИ СЕ СМЕЕ - НЕКАДЪРНИЦИ ........................
  • 54 Behemoth

    5 10 Отговор
    Не близвам!Честен кръст!
  • 55 зъл пес

    19 5 Отговор

    До коментар #36 от "Авгиеви обори":

    Пич ,живял ли си по времето на комунизма?
  • 56 обвинение

    19 24 Отговор
    Борисов еизпитва страх и е гузен, затова се е писал за кандидат-депутат. А беше казал, че няма да се кандидатира, сега търси имунитет, но той може да бъде свален с гласуване от новото Народно събрание. Тогава може и да му се вземе мярка за неотклонение "задържане под стража", той едва ли е забъркан само в този казус. "Мишо Бирата", шкафчетата с милиони евро, търговия с влияние, евросредства, строителството, казуса с Божков, много неща...
  • 57 КРОКОДИЛА

    18 5 Отговор
    САМО ПЛЮЕТЕ - И ВИС ЩЕ ВИ УПЛЮЯТ НЯКОЙ ДЕН ...........

    Коментиран от #117

  • 58 СЦЗ втори етаж

    3 12 Отговор

    До коментар #2 от "Тошко":

    На бул. Столетов 21!
  • 59 ПЕЕВ

    32 18 Отговор
    РАШКОВ ,ТИСИ ПИОНКА НА РАДЕВ И МУ ПРАВИШ ПИАР С НАРОДНИ ПАРИ ,НО МНОГО СКОРО ЩЕ СИ ИДЕШ.

    Коментиран от #111, #229

  • 60 Подкрепа за Борисов

    33 17 Отговор

    До коментар #31 от "324":

    Няма Место за сравнение между Борисов Харизматичен уверен а онзи зъл реваншистки злобен омразен Червен
  • 61 324

    13 30 Отговор

    До коментар #37 от "Подкрепа за Борисов":

    Ооооо, не са прости, злобни мучащи и тресящи се от злоба примати. Колкото до Радев по достоен и ерудиран президент не сме имали, но друго си да харесваш плевню,дегенерата, син на партийния секретар на Гоце делчев. Бил е възпитаван в европейски ценности.

    Коментиран от #64, #160

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Пич

    35 26 Отговор
    Е това е Рашков - не го знаеш пак ли е пиян , или го е треснало старческо слабоумие... Единствено помни , че трябва да е верен на партията... Бойко само канибал не го бяха изкарвали...!!! Толкова е абсурдно че не ми се коментира...но трябва ... Защото вече няма друга сила освен словото... Всяка демокрация се тъпче , всичко , направено се руши , всеки несъгласен се вика на разпит , всяко условие се манипулира... Имам чувството , че съм герой от някаква мрачна и абсурдна комедия , разказваща за зверствата на социализма... Но не мога да се засмея... Изпълзялите креатури са като от развинтеното въображение на Данте , описващ ада ... Интересно , откъде Йеронимус Бош е знаел , че трябва да рисува дяволите червени , като тогава комунизма не е бил изобретен... Гадовете не искат да ни пуснат от прегръдката на ДС . Ситуацията е , гласуваш за който искаш ( без ГЕРБ ) , и получаваш Държавна сигурност... Няма прошка за самонаправил се човек като Борисов , и успял да покаже , че се справя без вездесъщото ДС , и в пъти по добре от техните изкуствени творения... Народа ги спря преди , народа ще ги спре и сега ... Комунизма трябва да си отиде...

    Коментиран от #72, #76, #79, #81

  • 64 Хаха хаха ха

    7 26 Отговор

    До коментар #61 от "324":

    Харизманично е шкафчето с пачките на Борисов...
    Ха ха...хах...

    Коментиран от #75

  • 65 Голем смях

    29 15 Отговор
    Това комуне не знае ли че има разделение на властите и че съдът и прокуратурата решават кой е виновен,а не плужек и червен боклук като Рашков.
  • 66 🎃⛏️🎃⛏️🎃⛏️

    5 15 Отговор
    🎃⛏️🎃⛏️🎃⛏️🎃⛏️🎃⛏️🎃⛏️
  • 67 Софиянеца

    9 15 Отговор
    шефе те са цяла банда ,,хиляди Бойковци в България ,не можеш ги свърши

    Коментиран от #95

  • 68 Истина

    10 16 Отговор
    И в затвора излизане от него да няма
  • 69 637373

    3 11 Отговор

    До коментар #49 от "78909":

    Защото аз съм питал аз вика не мога да чета тогава как гласуваш
  • 70 555

    8 10 Отговор

    До коментар #43 от "Защо":

    Явно гледаш с други очи! Не може другия неграмотен етнос да ми определя срещу пари кой да управлява.

    Коментиран от #94

  • 71 Фърфалан

    8 16 Отговор
    Че как да помни Баце ? То да не е един път ? Даже и детектора ще докаже че Баце не помни. То кое по напред .
  • 72 Симеоново

    16 22 Отговор

    До коментар #63 от "Пич":

    Борисов е всичко това в едно: комунист, милиционер, мутра, прислужник на комунистите, охранител на бай Тошо и на мошеника-"цар", бияч, издигнал се чрез ДС, възпитаник на Симеоново, участник във Възродителния процес, собственик на милиони евро.

    Коментиран от #78, #129

  • 73 мутропитек

    16 20 Отговор
    Буци за кво и да го вкараш в панделата нема да сгрешиш.
  • 74 Бойко

    22 13 Отговор
    Рашков е мой човек, иска да ми помогне, като ме героизира малко преди изборите за да напреднем още малко с рейтинга. Защото тук като повдигнат обвинение на някой (народа е милостив) и рейтинга веднага му скача!

    Коментиран от #77, #85, #141

  • 75 324

    10 13 Отговор

    До коментар #64 от "Хаха хаха ха":

    За такива като ку...... Йовчева от Барселона, сега от Гърция и някоя измислена миска.

    Коментиран от #86

  • 76 Перфектен си,ПИЧ

    10 20 Отговор

    До коментар #63 от "Пич":

    Но забравиш да добавиш към ника си КА.Рашков ви подхвана пич..ки, стискайте. зъби и ще разберете какво значи 11 годинки изнасилване,ма......та ви герберска недоклатенка,приятен уикенд..

    Коментиран от #122

  • 77 ама

    4 13 Отговор

    До коментар #74 от "Бойко":

    Мата Ари да каже колко ти скача.
  • 78 Го4о

    24 9 Отговор

    До коментар #72 от "Симеоново":

    "Борисов е всичко..... " Лошото е че Рашков и Слави и Радев са НИЩО, взети заедно!

    Коментиран от #82, #83

  • 79 Н е си Пич

    9 24 Отговор

    До коментар #63 от "Пич":

    ГЕРБ и комунистът Борисов са от най долната утайка на ДС и на БКП!
    ДС/КГБ агент Буда, построи руско турски газопровод за Сърбия с български милиарди.

    Коментиран от #130

  • 80 РАШКО БОЙКОВ

    5 17 Отговор

    До коментар #38 от "Подкрепа за Борисов":

    СПИШ ЛИ СПИШ ЛИ , СЪБУДИХТЕ ЦЕЛИЯ БЛОК , НАМАЖЕТЕ СИ ДВЕ ФИЛЙИ С МАС И СИ ЛЯГАЙТЕ БЕ!!!🇧🇬♥️🇧🇬!.
  • 81 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    6 19 Отговор

    До коментар #63 от "Пич":

    Каквото си се натъжил, вземи напиши една книга "Бойко си отива". Там през сълзи ще обясняваш, как му изсипват шкафчетата. Ще върви комплект с книгата за бисерите му!

    Коментиран от #145

  • 82 87373

    4 12 Отговор

    До коментар #78 от "Го4о":

    Вии простите материали се разбирате с една дума
  • 83 Къде ви е тиквата бре?

    9 19 Отговор

    До коментар #78 от "Го4о":

    Докога ще се крие в зайчарника? Да излезе на светло и да отговаря! Да отговаря!! Да отговаря!!!

    Коментиран от #87

  • 84 Вуцата

    21 8 Отговор
    А ти, Прашков, не е лошо да изтрезнееш и спри по комсомолски да се престараваш пред господарите си.

    Коментиран от #92

  • 85 РАШКО БОЙКОВ

    3 15 Отговор

    До коментар #74 от "Бойко":

    СПИШ ЛИ СПИШ ЛИ , СЪБУДИХТЕ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА , ЕМИ НАМАЖЕТЕ СИ ДВЕ ФИЛЙИ С ПАСТЕТ КОМПАС И МАРШ В ЗАЙЧАРНИКА !!!🇧🇬♥️🇧🇬!.
  • 86 Хаха хаха ха

    6 15 Отговор

    До коментар #75 от "324":

    Харизматично е и за Гешев и за ПКП, и за Деси Общата от Дулово...

    Ха ха ...хах...

    Коментиран от #99

  • 87 324

    6 15 Отговор

    До коментар #83 от "Къде ви е тиквата бре?":

    Няма да успеят да го разпитват ще оперира и 4 минискус и ще влезе в книгата на Гинес

    Коментиран от #91, #100

  • 88 Айде тикварите!

    6 19 Отговор
    Излизайте на Светло с онуй нискочелото! Имаме много въпроси.Пък ако решите да правите мутренски преврат,понеже Въпросите не ви се нравят,моля,Започвайте го най-накрая! Аре де!
  • 89 Го4о

    18 6 Отговор

    До коментар #62 от "Избирател":

    БойкиеФ е червена мъжка Слива! Никога за него!
  • 90 Извънредно

    2 13 Отговор
    Хората , които са отнели функциите на Живко Костадинов, който е родом от Варна, веднага трябва да му ги върнат !
  • 91 7890999

    5 13 Отговор

    До коментар #87 от "324":

    Всички престъпници се разболяват като упре работата до затвор иначе нищо им няма
  • 92 РАШКО БОЙКОВ

    2 13 Отговор

    До коментар #84 от "Вуцата":

    СПИШ ЛИ СПИШ ЛИ , СЪБУДИХТЕ ЦЯЛОТО БФС , ЕМИ НАМАЖЕТЕ СИ ДВЕ ФИЛЙИ С ЛЮТЕНИЦА И ОТИВАЙ ДА ИГРАЕШ ФУТБОЛ

    Коментиран от #104

  • 93 Подкрепа за Борисов

    19 14 Отговор
    Ей голтаци! И да злобеете и завиждате на Генерал Бойко Борисов никога няма да сте като него. Нито на жените му,на парите му ,на общественото му положение и на уважението! Бойко е на 62 г.а има млада жена на 30 г. Красива,млада,чаровна,сексапилна ,модел !!! Има прекрасна дъщеричка от нея с прекрасното име Ема която му е одрала кожата!!! А вие се свивайте в панелните коптори при вашите пацулани вмирисани на манджа!!! Разпплути и дърти и антипатични!!! Така че ГОЛЬОВЦИ нормално е да завиждате на Бойко,на жените му,на парите му и на общественото му положение! Богат , млада красива жена,с прекрасна дъщеричка ,с луксозна къща в Испания ,с бутици в същия град, спортно Порше което подари на изгората си ! А вие блъскайте за храна и оцеляване! И срещу него да тичате никога няма да го стигнете!

    Коментиран от #101, #107, #116, #234

  • 94 Днес

    18 0 Отговор

    До коментар #70 от "555":

    Зададох въпрос на четиригодишната си внучка---ЗАЩО....Отговорът й беше защото така.Та се сетих за Слави Трифонов.Нали пък той отговаря--защото завършва на О Само че разликата в годините е половин век.Пък и внучката ми няма претенции засега. Лошото е,че като объркате нещата,после кел файда,да ви казваме видяхте ли каква я свършихте

    Коментиран от #103, #106

  • 95 Прав си

    7 16 Отговор

    До коментар #67 от "Софиянеца":

    Но първо да се отсече главата на бандата!
    Както мъдро направиха в Румъния
    с Чаушеску,
    нали?

    Коментиран от #243

  • 96 Извънредно

    1 12 Отговор
    Хората , които са отнели функциите на Живко Костадинов, който е родом от Варна, веднага трябва да му ги върнат !
  • 97 Бай курти 45 год.сгоден- 21 г. Ваш Лидер

    17 6 Отговор
    Няма да посмеят да те арестуват победителю! Бойко , в готовност сме! Стягаме редиците ! Аз съм избран за полеви командир за Търновски регион да водя народното опълчение : Бойко Борисов: Най-много да ме арестуват, но от ГЕРБ вече ще срещнат съпротива Най много да ме арестуват , но нали ще дойдете в ареста да ми носите хляб и вода, пошегува се пред младежкия актив на Герб Борисов. Ако го направят, тук вече ще окажем съпротива с целия си ресурс и трябва да обикалят страната да се крият! "Но ако успеят и ме няма , нали ще ми сложите тук един портрет", каза още Борисов. Той призова младежите на Герб да бъдат бастиона на съпротивата, срещу преврата който тече в момента в държавата. " Структурите ни ще излязат навсякъде - по полета, по балкани, по села и градове"

    Коментиран от #102, #158, #177

  • 98 Тошко

    17 6 Отговор
    Бойко ще се яви на разпит при "Следващия министър на вътрешните работи", другарЮ Рашков!
  • 99 324

    6 12 Отговор

    До коментар #86 от "Хаха хаха ха":

    Незнам на колко си години, но дано си чувал приказката колко му трябва на човешкото око? Само една бучка пръст, тя е дълга, но ако можеш прочети я, много е поучителна.

    Коментиран от #114

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 83928

    4 10 Отговор

    До коментар #93 от "Подкрепа за Борисов":

    Има компанионка като на гешев тя не с него а за една вечер но трябва да се замислиш
  • 102 РАШКО БОЙКОВ

    5 11 Отговор

    До коментар #97 от "Бай курти 45 год.сгоден- 21 г. Ваш Лидер":

    СПИШ ЛИ СПИШ ЛИ , ГЕШЕВ ГЪТНЕМЕ ЛИ ГО , БОЙКО ОТИВА НА ТОПЛО , А ВИЕ СИ НАМАЖЕТЕ ДВЕ ФИЛЙИ С КОНФИТЮР И СЕ ГЪТНИ В ЯНТРА!!🇧🇬♥️🇧🇬!.
  • 103 ДНЕС

    8 16 Отговор

    До коментар #94 от "Днес":

    Отдавна България не е имало правителство, като днешното,
    което да мисли за народа!

    Всички тунеядци в администрацията,
    треска ги тресе!
    Скоростно излязаха в болнични.
  • 104 Вуцата

    12 2 Отговор

    До коментар #92 от "РАШКО БОЙКОВ":

    Мисълта ти е като на човек с наследствено психиатрично заболяване. Не влизай в диалог.

    Коментиран от #125

  • 105 Харизан

    3 9 Отговор
    шефе те са цяла банда ,,хиляди Бойковци в България ,не можеш ги свърши
  • 106 555

    6 11 Отговор

    До коментар #94 от "Днес":

    Нещо не сте ме разбрали, от това че имате внучка може и да сме близки по години. Не подкрепям партиите на "протеста", нито греб, но Баце трябва да бъде изринат от властта, той е срам за България.
  • 107 Няма да сме като твоя помияр!

    5 7 Отговор

    До коментар #93 от "Подкрепа за Борисов":

    ЦСЗ и Любов до Гроб е той! Любов!Любов! Ако искаш,ела да погледаш поне как става - всичко е любов,но без Иван Иванов...
  • 108 Мето

    13 12 Отговор
    Георги Марков: "Гербери умрете, излезте и въcтанете ! Помeтете и Герб на власт върнете "...Такъв призив отправи към членовете на Гeрб бившия им депутат и агент на зловещата Държавна сигурност с агентурен псевдоним "Николай" -Георги Марков. По рано същия ден собственика на спонсориранатa от Герб жълтa агенция ПИК офшорния журналист Недялко Недялков Йорданов заплаши че " Ако Бойко бъде арестуван и дори косъм падне от главата му излизат на гражданска война и този път няма да играем само хоро пред Президентството"...Сега разбирам колко е важно да излязат Герберските мутри и "чакали" за да приключим един път завинаги с тях!

    Коментиран от #135

  • 109 БОТИ

    14 13 Отговор
    Да задължителна разследван. Борисов догара народа на тази територия да мизерия, най бедната държава в ЕС, с най много администрация и полиция обаче с най ниска ефективност. Най корумпираната в Европа , Азия и Африка от най високо до най ниско ниво с лобизъм и олигархия на всяка крачка.
  • 110 щаб за честни избори в България

    3 11 Отговор
    Номер 23 за да си върнем България
  • 111 РАШКО БОЙКО

    3 9 Отговор

    До коментар #59 от "ПЕЕВ":

    СПИШ ЛИ СПИШ ЛИ СЪБУДИХТЕ ЦЕЛИЯ БЛОК , НИКОЙ НЕ ИСКА ТВОЙТО МНЕНИЕ , А НАМАЖЕТЕ СИ ДВЕ ФИЛЙИ СЪС СИРЕНЕ И МАРШ ПРЕД БЛОКА НА ПЕЙКАТА ЗА РАЗДУМКА , МЪЖКА КЛЮКАРКО !!!🇧🇬♥️🇧🇬!.
  • 112 Протест срещу безобразията в България

    4 12 Отговор
    “Демократична България” е единствената политическа сила,която открито заявява ,че ще се бори за сваляне на Доган и задкулисието от власт и прекъсване на икономическата ни и енергийна зависимост от Русия !
    Отделете 5 минути и изгледайте това видео …
    Всичко,което виждате зад гърба на Христо Иванов беше “купено” от Доган и “задкулисието” за 5000 български лева…Само преди 2 години…
    Това е най-голямото приватизационно престъпление ,което беше реализирано изцяло докато Борисов и ГЕРБ бяха на власт!
    И следва да бъде осветено и анулирано като “симулативна сделка” от Прокуратурата и Българския независим съд!

    Коментиран от #118

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Хаха хаха ха

    8 4 Отговор

    До коментар #99 от "324":

    На много години съм.
    Чел съм я "приказката" от Едгар Алън По.
    Ако на блюдото на една везна сложиш всичките богатства на света, а на другото блюдо-човешкото око, блюдото с окото ще надделее!

    Между мен и тебе има два вагона книги...

    Коментиран от #133

  • 115 Бай Ставри

    8 8 Отговор
    На Бойко с 200
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Бай Ставри съм

    4 7 Отговор

    До коментар #57 от "КРОКОДИЛА":

    Марш в първи клас. Неграмотен
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Вида

    12 7 Отговор

    До коментар #28 от "абе пич":

    Да но Рашков много добре знае какво са правили в затвора в Ловеч неговите съпартийци! И сега само като чуе се изприщва от страх, че Борисов може да го изяде!? Ха ха ха....
  • 121 БАЦО СЪМ

    12 7 Отговор
    ЧАКАМ РАШКОВ ПЕНСИОНЕРЧЕТО В БАНКЯ ДА МЕ РАЗСЛЕДВА......ПРИГОТВИЛ СЪМ МУ ЕДИН КОМПЛЕКТ ПАМПЕРСИ......

    Коментиран от #165, #190

  • 122 Пич

    14 8 Отговор

    До коментар #76 от "Перфектен си,ПИЧ":

    Успокоий се селянино , два Икаруса необразовани и некадърни не може да променят истината . А тя е , че привържениците на напредъка и развитието на българската държава са милиони . Сбогом , комунисти , никога не сте били умни...

    Коментиран от #136, #170

  • 123 Ми ся

    8 8 Отговор
    Ми ся' кат гледам от много отдавна ти трябваше да си при Б'А'Й С#ТА#ВР#И !!! Ама защо не си ...?? ТУЙ нещо със сигурност го знай Ф#АТ#М#АК#А които те е турил там дет' си , да е жив и здрав АЙ#ЛЯК#ЧИ#ЯТ#А , че да литне на есен във неизвестна посока , да се оттървем НАЙ сетне от тоз К#А#Т#И#Л !!!!
  • 124 Венци

    6 10 Отговор
    Първо наруши член 1 от Конституцията и направи България Министерска република , а не Парламентарна . Второ всички от Герб гласуваха като СТАДО ОВЦЕ което им кажеше Примери хиляди
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Го4о

    11 4 Отговор
    БойкиеФ е червена мъжка Слива! Никога за него!

    Коментиран от #137

  • 127 ХА ХА ХА

    16 7 Отговор
    Кой кого ще раследва ....ще видим малко по късно !!!! РОШКОВ много е настръхнал като глиган който го гонят кучета ....защо ли тъй го е страх ????
  • 128 РАШКОВ СЪС СЕДЕМТЕ АПАРТАМЕНТА

    12 9 Отговор
    ТРЯБВА, ТРЯБВА, ТРЯБВА.....АБЕ ТРЯБВА ЗА ТИЯ ТРИ МЕСЕЦА ВЪВ ВЛАСТТА ДА СИ ИЗКАРАМ ПОНЕ ЗА ОЩЕ ДВА АПАРТАМЕНТА

    Коментиран от #157

  • 129 Трезво мислещ българин

    9 4 Отговор

    До коментар #72 от "Симеоново":

    Слушай дядо ми беше комунист, който винаги ме учеше да отстъпвам и да правя добро на хората. Ходеше из цяло село да реже дърва безплатно. Бил е ипредседател на ТКЗС,всички го уважаваха. След това пораснах и осъзнах ,че има и други "комунисти" между ,които и сегашните управляващи които освен за затвора не стават за друго. Намразил съм ги от дъното на душата си . Прехода започна по време на най-хубавите ми години и отново те бяха на власт(и то на няколко пъти).И отново в задънена улица. Колкото за школата в Симеоново не смей да плюеш там. А едва ли ако теб бяха накарали да участваш във възродителния процес,щеше да смееш да откажеш. Ако разбира се помниш онези години.
  • 130 Пич

    13 3 Отговор

    До коментар #79 от "Н е си Пич":

    По принцип не отговарям на толкова ниски топки като тебе , защото не обичам да се хабя за хора които не могат да мислят . Но хаиде изненадай ме , като отговориш смислено : - кой от всички кандидати за изборите , освен Борисов , не е ДС креатура...???
  • 131 Ти ли си

    11 8 Отговор

    До коментар #6 от "БОЛШЕВИК":

    Народа не психи. Рашкоф с какво купи 5 къщи и 2 апартамента с закуска от банички ли

    Коментиран от #146

  • 132 бай Ламбо

    8 6 Отговор
    началник мачкай ги тези шарлатани ,нарко босове и крадци , за 30 години демокрация , 60% от младежите ни станаха наркомани
  • 133 324

    2 7 Отговор

    До коментар #114 от "Хаха хаха ха":

    Е много се изкара учен, ама на това око като му сложиш буца пръст, пръста загробва алчност и властолюбие и останалите човешки пороци.

    Коментиран от #139

  • 134 Зайко Байко многознайко

    12 11 Отговор
    Няма ли кой да го отстреля Тиквоций Едно, тоя предател донесе толкова мъка и бедност на народа ни, ще гори в АДА!
  • 135 Хаха хаха ха

    8 10 Отговор

    До коментар #108 от "Мето":

    Борисов и ченгето Николайчо се накакаха от страх!
    Ами излез да ги поведеш на площада бе дантелен Жоро.
    Ама не ти стиска!


    Ще бъдеш сам!
    Мишките вече напуснаха корабът ГЕРБ!
    И плъхокът от Банкя се е скрил някъде!
    Дори вече не го виждаме с Джипка-ТВ.

    ХА-ХА-ХА...УМИРГАМ ОТ СМЯХ...

    Коментиран от #180

  • 136 Колко милиони бе,китаец?!

    4 8 Отговор

    До коментар #122 от "Пич":

    Какъв напредък с умрели мумийки като теб и тикво-цезаря ви? Аре чупер,сега ние ще си правим дрифтинга,вие ще гледате,така се изви завоя..

    Коментиран от #189

  • 137 ОЧО...

    9 3 Отговор

    До коментар #126 от "Го4о":

    А Славчо е презряла и червива праскова ....кой ли ша го хареса и гласува със тез машинарии .....май само със измама на тез избори ша напрай едно НЯМА НИЩО !!! И ша са скрии във шумата пак ????
  • 138 Го4о

    11 5 Отговор

    До коментар #118 от "Избирател":

    БойкиеФ е червена мъжка Слива! Никога за него!

    Коментиран от #144

  • 139 Хаха хаха ха

    5 8 Отговор

    До коментар #133 от "324":

    Не се изкарвам много учен.
    Просто между мен и тебе има два вагона книги.

    Явно ти ти си от маТриала на тиквеника маркучодържател от Банкя.

    Коментиран от #155

  • 140 ЗАТВОР

    9 7 Отговор
    30 стотинки на месец струва на държавата животът на военните летци, както и на всички останали военнослужещи в Мутроландия на ГЕРБ, разкри Narod.bg. На ви сега Бойко – премиер и недоразумението Красимир Каракачанов – военен министър...

    Оказа се, че точно 30 стотинки е цената, която Министерството на отбраната плаща на месец за застраховка “Злополука” на военнослужещите. А животът им е застрахован за 30 000 лв.
  • 141 Сретан Йосич

    3 6 Отговор

    До коментар #74 от "Бойко":

    ТИ АКО НЕМОЖЕТЕ СКОЧИТИ У ЗАТВОР , ЧЕ СКОЧИТИ У ТРАПУ , Я ЧЕ ТИ ГА ОБЯСНИЧУ ОВДЕ СКОРО , СТРАХ ЛИ ТЕ , СТРАХ ЛИ ТЕ , РИПАЙ ОВАМО И ТРЕПЕРИ ОТ СТРАХ И СЕ ОСЕРИЧУ ТИ ОТ СТРАХ , МАМУ ТИ ИЕ..М ТИКВЕНСКУ !!🎃🎃🎃!!
  • 142 ДРИС

    2 6 Отговор

    До коментар #23 от "Подкрепа за Борисов":

    ти знаеш ли какво е преврат,или чуеш някоя глупост и я захапеш като шаран
  • 143 ПЕНСИОНЕР

    12 6 Отговор
    Повръща ми се от тоз пенсионер , не искам да го гледам повече .....ама все го показват по телевизиите и го пишат по вестниците , които пък били на ПЕЕВСКИ ??? Как тъй стават ТИЯ работи ...?? УВОЛНИ десетки СВОЙ КОЛЕГИ пенсионери ....а той ...кога ?????

    Коментиран от #149

  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Пич

    17 11 Отговор

    До коментар #81 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    Самият факт , че вярвате в нелепиците с шкафчетата , показва нивото на интелектуалното ви развитие... Как си представяте , в 21 век не само Бойко , но и всеки друг човек с възможности , да взема рушвети с торби , и да ги тъпче по шкафчета...!!!??? Рушвети ако се вземат , отиват директно в офшорните сметки на вземащите ги . Това е тъп комунисти компромат , предназначен за привържениците им . Както знаем от историята , те залагат на тъпи , необразовани , некадърни , и злобни кадри... Вие доказвате , че имат право...

    Коментиран от #151, #197

  • 146 РАШКО БОЙКОВ

    3 6 Отговор

    До коментар #131 от "Ти ли си":

    СПИШ ЛИ СПИШ ЛИ , А АПАРТАМЕНТЧО АСАНСЬОРОВ КОЛКО ИМА И КОЛКО СКЪПИ КОЛИ ИМА ЗА НАД МИЛЬОН ЛЕВА , СПИШ ЛИ БЕ , ТОГАВА СИ ИЗМЙИТЕ КРАКАТА. СИ ЛЯГАЙТЕ БЕ !!!🇧🇬♥️🇧🇬!.
  • 147 ОСТАВКА

    14 4 Отговор
    ЗА АЙЛЯКЧИЯТА - ФИГУРАНТ !!! ОСТАВКА НА ПОДСТРЕКАТЕЛЯ - МЕТЕЖНИК !! ОСТАВКА НА ЛЪЖЕЦА И НЕГОВИТЕ ПОДРОГИ ...ЦЯЛОТО РАВИТЕЛСТВО !!! СЪД И ЗАТВОР !!!

    Коментиран от #198

  • 148 Избирател

    9 2 Отговор
    Ми айде де Рачков стига приказки,като Киро язовиро,станахте "новинарки" за смях.Куче дето много лае,не хапе,ние си го знаем,достатъчно PR Си направихте,свършете нещо най-сетне.То не ви остана време вече.
  • 149 РАШКО БОЙКОВ

    1 5 Отговор

    До коментар #143 от "ПЕНСИОНЕР":

    СПИШ ЛИ СПИШ ЛИ , ЕМИ КАТО ТИ СЕ ПОВРЪЩА БРЪКНИ СИ С СРЕДНИЯ ПРЪСТ ДО ЧОВЕЧЕТО И ПОВЪРНИ , МОЖЕ ПЪК ДА ТИ РАЗКАРА , СПИШ ЛИ ,ТИ НЕ СИ МАЖИ ФИЛЙИ ДА НЕ ПОВЪРНЕШ !!!🇧🇬♥️🇧🇬!.
  • 150 Професора

    1 9 Отговор
    Щом не помни от къде знае, че не е заплашвал или от 2009 много е заплашвал и вече не помни кого, кога и с какво!
  • 151 Ма......та ви герберска!

    6 12 Отговор

    До коментар #145 от "Пич":

    Пробвайте,само пробвайте да посегнете на Радев! Знаете ли колко истински ще стане животът в България тогава?!

    Коментиран от #154, #172, #193

  • 152 ДОБИТЪК

    8 10 Отговор
    БОЙКО Е ГОВЕДО ЗА ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИЯ !
  • 153 LOSHIA

    3 6 Отговор

    До коментар #39 от "зъл пес":

    Я я я я я, помияра с изглед на дакел се появи;жална ви майка........
  • 154 ЛЕКО ШЕ СПУКАШ БАЛОНИТЕ

    12 8 Отговор

    До коментар #151 от "Ма......та ви герберска!":

    РАДЕВ Е ФИГУРАНТ....И С НЕГО И БЕЗ НЕГО ВСЕ ТАЯ....ВАЖНО Е КВО СТАВА В ПАРЛАМЕНТА....А ТАМ БСП КОМУНЯГИТЕ СА В ТРЕТА ГЛУХА

    Коментиран от #167

  • 155 324

    6 8 Отговор

    До коментар #139 от "Хаха хаха ха":

    Много си зле, обидите са присъщи на примата и торните му бръмбари. Не знам каква внучка имаш ама възпитанието й ще закуца с такъв дядо.
  • 156 БОКОЗАТВОР

    4 8 Отговор
    Нов корупционен кенеф! След КТБ Бойко разпоредил да снимат тайно всички клиенти в банките (говори СЪВЕТНИКЪТ МУ Яне Янев)
  • 157 РАШКО БОЙКОВ

    2 8 Отговор

    До коментар #128 от "РАШКОВ СЪС СЕДЕМТЕ АПАРТАМЕНТА":

    СПИШ ЛИ СПИШ ЛИ , КАКВИ СЕДЕМ АПАРТАМЕНТА ТЕ ГОНЯТ , АЗ НЕ СЕ СЪСТЕЗАВАМ С НИКОЙ , ПОПИТА АСАНСЬОРЧО АПАРТАМЕНТОВ КОЛКО ИМА , ТОЗИ ДЕТО ХОДИ НА ЗАКУСКА В ЩАТИТЕ , ДА УРЕЖДА САМАЛЬОТИ НА КАРТИНКА ОТ ДЪВКИ ТУРБО, СПИШ ЛИ СПИШ ЛИ , ПРИКАЗВАТЕ ФАЛШИВИ ГЛУПОСТИ , ВЗИМАЙ СИ БЙБЕРОНКАТА С МЛЯКОТО ЗА ДА ПОРАСНЕШ , АКО НЕ СИ ЛЕГНАЛ , ЛЯГАЙ ДА СПИШ !!!🇧🇬♥️🇧🇬
  • 158 ДРИС

    5 6 Отговор

    До коментар #97 от "Бай курти 45 год.сгоден- 21 г. Ваш Лидер":

    ИЗЛЕЗТЕ,ИЗЛЕЗТЕ .......ТЪКМО ЩЕ СТЕ ПО ЛЕСНИ ЗА О.......
  • 159 ПРЕСТЪПНИЦИ

    2 9 Отговор
    Разследващата журналистка Валя Ахчиева, която заради неудобни на властта разкрития бе уволнена от БНТ, потвърди новина на Narod.bg, че се записват пациенти – живи или мъртви, като жертва на коронавируса!

    Както първи писахме, в няколко болници у нас дори са предлагани по 1800 лева, за да причислят покойници към графата „Covid-19”. Сега се оказа, че има такива случаи и при живи.

    „Зaпoчнaхмe рaзcлeдвaнeтo c тaзи oргaнизирaнa групa oт лeкaри, кoитo иcкaт дa кaчвaт дaнни зa изcлeдвaнитe здрaви хoрa в oбщ инфoрмaциoнeн изтoчник.

    Дo тoзи мoмeнт нямa дaнни кoлкo oт нac ca ce cрeщнaли c кoрoнaвируca, кoлкo ca гo изкaрaли бeз cимптoми или cъвceм лeкo“.

    Коментиран от #164, #186

  • 160 Подкрепа за Борисов

    13 10 Отговор

    До коментар #61 от "324":

    Радев е предложен от Решетников от Кремъл и БКП Радев е жлъчен кръвожаден алчен Цял живот лежи на държавна хранилка и Дпс заедно го изб аха Естония го изгони за лъжа Нищо не направил за Авиацията когато е бил там а като президент разединява Постоянно Лъже Сее омраза а сега направи Преврат с хунтата си и е разследван заедно със свои съветници Оставка Радев импийчмънт и втори мандат ще види ама друг път

    Коментиран от #171, #175

  • 161 В.В.П.

    7 11 Отговор
    ОБЕЗАТЕЛНО , РАШКОВ!!.И 100 млд ,лева се търсят от Толупа..НЕПРЕМЕННО !!.
  • 162 Пловдив

    7 13 Отговор
    Банкянския тъп, нагъл и необразован помияр явно помни, много избирателно...!!! В затвора бе, гад мръсна, там ти е мястото...!!!... И да върнеш всички пари, които открадна, от нас..., боклук дебел...!!!

    Коментиран от #169, #203

  • 163 КРАДЕЦ БОКО

    5 9 Отговор
    Бoжкoв: Бoйкo и Влaди мe oгрaбихa
    Прaвиш тoвa, тoвa и тoвa или приключвaмe. C други думи: „Дaвaш тoлкoвa или бизнecът ти и ти нe cъщecтвувaтe“. Тoвa ми гo e кaзвaл личнo Бoриcoв и мe e прaщaл при Влaди Гoрaнoв дa утoчним уcлoвиятa и cумитe, зaяви прeбивaвaщият в Дубaй бизнecмeн

    Коментиран от #168

  • 164 Отговори

    9 3 Отговор

    До коментар #159 от "ПРЕСТЪПНИЦИ":

    Вие които пишете тези огромни Лъжи какво ще спечелите България по богата ли ще стане Ужасно отвращение от такива елементи
  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 Жоро

    8 2 Отговор
    Чакай, бе! Как така ще поразпитва? На какво основание и с какви правомощия?
  • 167 Хохо

    5 8 Отговор

    До коментар #154 от "ЛЕКО ШЕ СПУКАШ БАЛОНИТЕ":

    Фигуранта го търси в Банкя бе,шнорхел.Или в зайчарник някакъв.Президента Р.Радев се намира в Президентството на Р.България.
  • 168 Подкрепа за Борисов

    9 6 Отговор

    До коментар #163 от "КРАДЕЦ БОКО":

    Ти нормален ли си бе лъжец комунистически спри се защо тук се позволява на такива тролове комунистически да пишат изстъпленията си
  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 893003

    2 7 Отговор

    До коментар #122 от "Пич":

    Че бойко е комунист има и партийна книжка в голяма грешка си
  • 171 РАШКО БОЙКОВ

    6 10 Отговор

    До коментар #160 от "Подкрепа за Борисов":

    ПЛЮВНЬО , Я МАРШ НА ДЕСА БАНОВА ПОД ПОЛАТА И НЕ СЕ ПОКАЗВАЙ , РАДЕВ СРЕЩУ НЕГО ДА ТИЧАШ НЕ МОЖЕ ГО СТИГНА НИКОГА , А ТЕБ ТЕ ИЗБРА ОНЯ ОТ ЗАЙЧАРНИКА , НО НАРОДА ОТ ТЕБЕ СЕ ПОКАЯ , СПИШ ЛИ СПИШ ЛИ , Я МАРШ ГЕРБЕРСКИ ТОЛУП У ЛЕВО !!!🇧🇬♥️🇧🇬!.

    Коментиран от #173

  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 Подкрепа за Борисов

    7 7 Отговор

    До коментар #171 от "РАШКО БОЙКОВ":

    Ти под полата на майка си ли се криеш и явно си беден пролетариат жалки подръжници за продажни Комуняги Радеви

    Коментиран от #179, #183

  • 174 И ОТНОВО9348

    3 5 Отговор

    До коментар #22 от "ПЕНКО":

    ПРИМАТА В НАШИЯ ЗООКЪТ СЕ КАЗВА ПЕНКО
  • 175 Дърт пее..раст...

    8 12 Отговор

    До коментар #160 от "Подкрепа за Борисов":

    Радев сял омраз,,ами Борисов ,любов ли ,сее..???.Сее корупция,и дългове,..и егоцентризъм..простотия и фалш..Няква пиарка има къща за 1,3 млн лв...И много хора поизтрепа..Може някои ,и лично...!!.Разследването ще покаже!!!
  • 176 И ОТНОВО8434

    1 5 Отговор

    До коментар #52 от "Вида":

    гледай само да не извидиш!!!!
  • 177 ЛАУРА КЬОВЕШИ

    6 6 Отговор

    До коментар #97 от "Бай курти 45 год.сгоден- 21 г. Ваш Лидер":

    АБЕ ВИЖ ЗА СУБСИДЙИКИ НЯМА ДА ТИ ДАВА ПОВЕЧЕ , НО ЗА АРЕСТА МАЙ Е СИГУРЕН , СТИГА СЕ ПРАВИХТЕ НА ПСЕВДО БИЗНЕСМЕНИ НА ГЪРБА НА НАРОДА ВИ , ВРЕМЕТО МУ ИЗТИЧА ОКОНЧАТЕЛНО НА БОРИСОВ !!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬♥️♥️♥️!!!.
  • 178 Колко млад,умен и красив

    8 1 Отговор
    ПЕНСИОНЕР
  • 179 РАШКО БОЙКОВ

    5 8 Отговор

    До коментар #173 от "Подкрепа за Борисов":

    ПЛЮВНЬО КАЗАХ ТИ ДА НЕ СЕ ОБАЖДАШ ОТ КОНЕВРЪЗА , ГЕРБЕРАСКА ПОДЛОГО МРЪСНА , ТЪПКАНО ЩЕ ВИ ГО ВЪРНА ЗАРАДИ ТОВА ДЕТО МИ ПОПРЕЧИХТЕ ЗА НЯКОЙ НЕЩА В МИНАЛО ВРЕМЕ , ГОСПОД БАВИ НО НЕ ЗАБРАВЯ ,КРАТУНО ПРОСТА !!!🇧🇬♥️🇧🇬!.
  • 180 Не се ли сещаш,

    12 1 Отговор

    До коментар #135 от "Хаха хаха ха":

    Че, за да не стане гражданска война,от ГЕРБ не призоваха да се действа против.Аз съм на възраст,но и на мен ми писна от тази тъпа омраза,която се насажда между българите.То всичко има предел!!!Синът ми ме предупреди,че може да си пиша с някой третокласник. Във всеки случай,много от хората или не са живели достатъчно дълго,за да имат база за сравнение,или удобно забравят.
  • 181 73883

    4 1 Отговор
    Как един бизнесмен няма пари да увеличи заплатата на работника си а има пари за жени и джипове да попитам аз и кнсб като кажат трябва да се вдигнат заплатите реват
  • 182 Абе тая мумия на снимката

    6 3 Отговор
    От младите и красивите ли е.Ако е така,аз съм Бог!
  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 73839

    2 0 Отговор
    Ти никога не си бил красив с магистраладжийки не става
  • 185 И на 11 юли

    7 3 Отговор
    Ипон от Бойко Борисов-чалгарите реват
  • 186 Явно

    9 2 Отговор

    До коментар #159 от "ПРЕСТЪПНИЦИ":

    За теб щом Валя Анчев го е казала,значи е така.Просто се радвай,че не ти се е наложило да си болен или още по-лошо.Около мен много хора боледувах а, а двама починаха.И знам,че беше кошмар!Лекарите са герои и всеки,който твърди обратното е психопат.Не търсете под вола теле.Дори някой да е "плюл " на достойнството си,не слагайте всички под един знаменател!Много хора се убедиха от собствените опит,че отричането на вируса,не ги спаси от разболява не Никой не е застрахован Не дърпайте дявола за опашката!
  • 187 Гневен Котарак

    2 11 Отговор
    Ало, Рашков!! Не се ослушвай и не се прави на умряла лисица а действай,арестувай Чекмеджето,разпитвай го и ... изчегъртвай!!

    Коментиран от #192, #202

  • 188 Матей

    3 10 Отговор
    Защо Б.Рашков се захваща с такива трудно доказуеми казуси,ББ има прекалено много тежки икономически и политически престъпления,мега-корупция,опирайки се на личната му престъпна организация--герб,провеждане на геноцид чрез масова безработица,пробити митници,безконтролен внос и дъмпинг,геноцидна социална политика,развъждане на малцинства,чрез допускане доминиращо положение над българския етнос,заговори се за циганско робство.Не може да се повтарят съдебните фарсове като на бай Тошо,за някакви дреболии и накрая го оставиха неосъден.А тогава поне народа беше в подем,сега е трагедия и въпреки това ББ му дирят сметка за ланския сняг.Не става така.
  • 189 Пич

    7 4 Отговор

    До коментар #136 от "Колко милиони бе,китаец?!":

    Ще си правиш дрифтинг с ръчната количка из нивите на англичаните . Винаги ще си беден , защото си мързелив , а не защото което и да е правителство ти е виновно.
  • 190 И ОТНОВО8434

    3 5 Отговор

    До коментар #121 от "БАЦО СЪМ":

    ти си чакай,но може и да не го дочакаш,ако Сретен Йосич прати свои разледващи може и да помиришеш цветята откъм корените Бай Ставри ще е много опечелен
  • 191 някой

    6 1 Отговор

    До коментар #17 от "Тиквата трябва да бъда застреляна":

    Ти си само за ЧК на Дзержински!
  • 192 Чекай

    6 2 Отговор

    До коментар #187 от "Гневен Котарак":

    Да откраднем първо за 8ми апартамент.

    Коментиран от #205

  • 193 Пич

    7 4 Отговор

    До коментар #151 от "Ма......та ви герберска!":

    Няма бе , спокойно ... Ние не бием паднали кучета... Не сме селяни , имаме култура. Дори ще ти го дадем Радев , щом го харесваш , да си го вържеш на един синджир пред къщата , та да лае по хората , а ти да му се радваш...
  • 194 гост

    12 5 Отговор
    Рашков спри малко, че ни умори от прости комунистически номера ,ако некой е виновен има съд прокуратура не да обясняваш ,че ти си прокурора и съдията това беше преди 30 години и може да мине само при дебилите не смяташ ли, че има и нормално мислещи хора които не са комунисти
  • 195 РАШКОВ СЪС СЕДЕМТЕ АОАРТАМЕНТА

    10 4 Отговор
    САМО СЕ КАНИШ И НИЩО НЕ ПРАВИШ.....АЙДЕ ПЕНСИОНИРАЙ СЕ.....

    Коментиран от #201

  • 196 Така-а-а!

    2 2 Отговор
    А междувременно, докато тука си пишем мъдрости, една, отново девойка след развода, вече си подготвяла документите за дестинация зад девет земи в десета, където се събира цветът на нацията....
  • 197 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    6 7 Отговор

    До коментар #145 от "Пич":

    Този твой плосък номер не върви! Борисов сам си призна, каза че е сниман от жена, която е влизала при него, понеже и той имал нужда от секс. И като ми говориш за 21 век, замисли се, че има много като теб, които подкрепят един самозабравил се властник с мафиотско поведение!

    Коментиран от #206

  • 198 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 199 stan4o

    10 1 Отговор
    Тези ни предлагат не промяна, а подмяна. Със стари муцуни, нов бардак не става и за месец стана ясно. Радев е сложен, защото и удобен.
  • 200 ГЕРБ

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Дай Боже":

    Внимавай какво си пожелаваш
  • 201 БАЙ СТАВРИ

    1 7 Отговор

    До коментар #195 от "РАШКОВ СЪС СЕДЕМТЕ АОАРТАМЕНТА":

    700 ХИЛ. ЧИРКИ ДА ТИ ИЗЛЕЗНАТ ПО СЕДАЛИЩНИТЕ ЧАСТИ , ПОМИЯР !!!.
  • 202 ГЕРБ

    5 1 Отговор

    До коментар #187 от "Гневен Котарак":

    Ало не се прай на много отворен.
  • 203 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 204 ГЕРБ

    10 3 Отговор
    РАШКОВ Е ЗА ЗАТВОРА
  • 205 stan4o

    5 0 Отговор

    До коментар #192 от "Чекай":

    Задкулисието използва зависими хорица за политическите си проекти.
  • 206 Пич

    9 3 Отговор

    До коментар #197 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    А сега не усуквай като дърт комунист... Борисов говореше за снимката , на която спи... Ти червено отроче ли си , или на червеното отроче дядо му...!!!??? Колко му е , когато Бойко си не е в къщи , някой на който има доверие , и е осигурил достъп , да ни натъпче шкафчета , и да ги снима...!!!??? Не е нужно и парите да са истински - за " сандже " чул ли си...!!!??? Тъпи сте комунистите , еи... Един компромат не може да направите като хората. Да не сме 19 век , та някой да търчи с торби с пари. Отдавна , Тея , които вземат рушвети , го правят чрез офшорки... Както съм казвал , таргета на комунистите са простите , мързеливите и необразованите . Запитай се , ти отговаряш ли на описанието...!!!???

    Коментиран от #212

  • 207 Без Негри в БГ

    3 8 Отговор
    Типично в мутренски бандитски и мафиотски стил.
    "Нямам спомени, не съм чул, не знам, не видях."

    Да ама като се явят дузини свидетели и записи ще стане ясно на всички, че Борисов и опасен престъпник, нанесъл щети на България за милиарди, и че ще трябва да прекара остатъка от живота си зад решетките.

    Коментиран от #210

  • 208 Смешник

    12 1 Отговор
    Един истински вътрешен министър, който разполага с истински доказателства срещу дадено знаково лице никога няма в аванс да тръгне да обикаля телевизии, радиа и сайтове като някаква улична търговка, която с пълно гърло си хвали стоката под балконите на жилищните кооперации. Точно това обаче прави другарката Рашкова – вече 4-та поредна седмица все така обяснява ли обяснява наляво и надясно какво била дочула, какво трябвало да се случи и какво щяла да направи, само дето все така нищо не е направила и все така нищо не се случва.

    Накратко вече имаме перфектния най-нов смехотворен образ за шоуто на Слави – веднага могат да го кръстят Рашко–Тарашко 😉

    Коментиран от #211

  • 209 Грую

    11 2 Отговор
    Този червен алкохолик е за лечение.А фърчилото го направи министър.Смях.Само пиянски изцепки вече почти месец.
  • 210 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 211 M M

    11 3 Отговор

    До коментар #208 от "Смешник":

    рашко е активен участник в предизборната кампания....Пушилка бате....
  • 212 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    3 5 Отговор

    До коментар #206 от "Пич":

    И да се пениш и да не се пениш, ке го ядеш на 11.07.21. В цял свят медиите пишат за шкафчетата, иди ги разправяй на тях! "Аз съм прост и вие сте прости, затова се разбираме" БМБ. Това е таргета, за който пишеш и той е бил за теб и другите, които му слугувате!

    Коментиран от #216

  • 213 захарова

    6 2 Отговор
    ЕЙ БОК*** , СКОРО , МНОГО СКОРО ЩЕ ДАВАШ ОБЯСНЕНИЯ КАК ЗА ЕДНА ГОДИНА СИ КУПИ ИМОТИ ЗА 2 500 000 ЕВРО ??????? И ЗНАЕШ ЛИ КЪДЕ ЩЕ ИДЕТЕ С пРЕЗИДЕНТЧЕТО ???? В ЗАТВОРА , ЗА ДЪЛГИ ГОДИНИ ...
  • 214 sars cov2

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "Дай Боже":

    ДАЙ БОЖЕ , РАШКОВ В ЗАТВОРА МНОГО СКОРО ...
  • 215 Гого

    6 2 Отговор
    РАШКА , БОКЛУК СИ ...
  • 216 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 217 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 218 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    1 3 Отговор

    До коментар #216 от "Пич":

    Ти си това, което казваш за другите! Goodbye!

    Коментиран от #235

  • 219 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 3 Отговор
    РАШКОВ НАСИЛНИК, МОШЕННИК, МУТРА
  • 220 КОЧИНАТА ГЕРБ ЯКО СЕ ТРЕСЕ

    2 4 Отговор
    ВСИЧКИ ПРАСЕТА В СВИНСКИ ТРЪС КЪМ МАЗЕТО!
  • 221 Тъпунгер

    4 0 Отговор

    До коментар #17 от "Тиквата трябва да бъда застреляна":

    ЗА Рашко Просташко ли говориш това отдавна трябваше да го направите вие комунягите, а може и в Белене да го интернирате.
  • 222 гошо

    4 4 Отговор
    Е това е дърт и вмирисан от комунизъм лунатик.

    Коментиран от #225

  • 223 тиквата

    3 4 Отговор
    -простак,сега ще се прави на луд....

    Коментиран от #233

  • 224 Боко пита

    4 0 Отговор
    тоя за какво ще ме разпитва. На всички е ясно, че виновни са Станишев и Орешарски, а тоя тръгнал чрез мене да си прави кариера.
  • 225 Алооо

    1 2 Отговор

    До коментар #222 от "гошо":

    Гошо Тъпото, да не си по-малко вмирисан.
  • 226 Алооо

    2 3 Отговор
    С теб сме Рашков, газ до дупка.

    Коментиран от #227

  • 227 АЛО АЛО

    4 1 Отговор

    До коментар #226 от "Алооо":

    Зад теб сме Рашков, набий спирачките да се изкефиш.

    Коментиран от #230

  • 228 КПД 0

    3 0 Отговор
    Горкият Рашков. От 10 години фабрикува фалшиви компромати, и досега нито един не е минал. Това си е КПД = 0%. Няма да е скоро герой на труда този другар.
  • 229 Алооо

    2 0 Отговор

    До коментар #59 от "ПЕЕВ":

    А ти на кого лиижееш заадниите части, шушумига такива.
  • 230 Алооо

    4 0 Отговор

    До коментар #227 от "АЛО АЛО":

    Да ти го набие Тиквата, дето му се кланяш.
  • 231 chi

    1 1 Отговор
    Не само да бъде разпитван, съден ами и да влезе в затвора за поразийте, които стори на българите!
  • 232 ХАИРЛИЯ ДА Е

    2 2 Отговор
    РАДЕВ ВЕРНОЕ ЧЕ ОТ КАЗАРМАТА ВСИЧКИ ИЗЛИЗАТЕ ЕДНАКВО ТЪПИ ОТ ДЕ ГО НАМЕРИ ТОЯ ОШАШАВЕН ПРИЛЕП РАШКОВ ЩЕ ВИДИШ НОВ МАНДАТ ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН
  • 233 бабуина

    2 0 Отговор

    До коментар #223 от "тиквата":

    -песоглавeц да се обеси на клона....
  • 234 тъпак

    1 1 Отговор

    До коментар #93 от "Подкрепа за Борисов":

    `генерал`-менте...
  • 235 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 236 Герфбер

    1 2 Отговор
    Бизнес-мутрите искат с доноси да вкарат Бойко в панделата - все още се имат за всесилни в БГ. Смешникът Рашков вместо да арестува мутрата, че приказва безнаказано щуротии, иска да разпита Борисов ???
  • 237 Сър Пичук

    2 1 Отговор
    Лицето Рашков ако иска да е обективен, да провери стотиците, ако не хиляди дела, в които свидетели оттеглят показанията си. Може пък да успее и някое от тях да пришие към Борисов. Ако не, поне ще се покаже поне малко принципен и заслужаващ поста си. Защото сега прилича на милиционерски копой пуснат по следите на партиен враг №1.
  • 238 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    3 0 Отговор

    До коментар #235 от "Пич":

    Роден съм в голям български град и никога не съм живял на село! Забелязал съм, че най-често селяните дошли да живеят в града обичат да наричат другите хора "селяни", защото избиват комплекси. Безпределно ясно ми е, че и ти не правиш изключение. Ти си това, което казваш за другите! Goodbye!
  • 239 Помощ от Цветислава Гълъбова

    1 1 Отговор

    До коментар #27 от "Подкрепа за Борисов":

    В случай, че имаш нещо различно от бръмчащи и хвърчащи Любимци на Петър Берон /едно жокерче за теб- български професор, учен и вицепрезидент/- анализирай изнесените записи на твоята голяма Любов ББ, направи смислов и синтактичен анализ на този Титан на мисълта. Само моля те, преди това си извади очи, уши и уста от " на кучето гардероба, пардон на ББ.
    Само ти си знаеш, какво те е мотивирало да ни ОБОГАТИШ със своето слово блудство, но моля те, следващия път Първо се консултирай с Цветислава Гълъбова и в случай, че я очароваш, Дерзай в нета...
  • 240 пътник

    0 0 Отговор
    Вътрешния министър да прочете биографията на Трайчо Костов.
  • 241 иис

    0 3 Отговор
    То по коментарите си личи кои подкрепят Радев и неговото протеже Рашков. Тогава Радев ще се разболее тежко и няма да си спомня какви ги е вършил Рашков. Ще твърди че по това време е чел ръководство за експлоатация на Грипени
  • 242 Николай

    0 0 Отговор
    Бойко Рашков направо да вкарва Баце при Бай Ставри, какво му се обяснява по телевизията, да го прибира в панделата без право на обжалване.
  • 243 Николай

    1 0 Отговор

    До коментар #95 от "Прав си":

    Много глави ще има да режеш преди Бойковата. Много бързо забравихме преди ГЕРБ да вземе властта на избори, как се редяхме по опашки за всичко, бензина с купони, долара 3000 лв. пенсиите по 3-5 долара.
  • 244 Николай

    1 0 Отговор
    БВП през 2009 г. 37417.7 млн. евро. През 2019 - 61239.5 млн. евро. Това е при Борисов. 2012 г - 42048.6 през 2013 при Орешарски 41903.5 млн. През 2007 г. при Станишеф 28 984,5 млн. евро.
  • 245 ЗДРАВКОВ ОЛИГОФРЕНА

    1 0 Отговор
    БАЙ БУЦО РАШКОВ, ЧЕ СИ БУЦА ,БУЦА СИ, АМА ПО ГОЛЯМА БУЦА ОТ ТЕ НАПРАВИ МВР,-МИНИСТЪР ...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове