Last news in Fakti

9 Юли, 2021 21:43 2 258 58

Българските патриоти закриха кампанията на свещения връх Шипка

  • българските патриоти-
  • шипка-
  • вмро-
  • воля-
  • нфсб

ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ няма да позволят на назначени лидери да затрият 13-вековна България

Българските патриоти закриха кампанията на свещения връх Шипка - 1
Снимка: Фейсбук

„БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ - ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“ закриха предизборната кампания на свещения за народа ни връх Шипка. Тук дойдоха водачи на почти всички листи в страната, за да покажат, че са единни и вярват в успеха на патриотизма на 11 юли с номер 16.

Закриваме символично нашата кампания на това свято за всеки българин място, заяви заместник-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки. Той припомни, че това е коалиция, създадена по волята на българския избирател. Той на 4-ти април ни показа, че „Съединението прави силата“ не е просто лозунг, а е символ-верую, който трябва да се спазва.

Тази коалиция е единствената, която отговаря на най-важните потребности на обществото днес, отбранявайки българския национален интерес - такъв, какъвто всеки един български патриот, родолюбец и националист го разбира, заяви Джамбазки. Бранейки българските национални интереси от вмешателството на Ердоган - видяхме не един и двама политически лидери да тичат на диванчето, да целуват ръка и да коленичат, да искат турски гласове. Ние казваме „не“ на гласовете от Турция. Ние не искаме неграмотни хора, незнаещи български език, родени в Турция, без капка чувство към майката-родина да решават нашето бъдеще. Ние не желаем хора, които са си избрали втора резервна родина Турция, да ни казват как да живеем, заяви Джамбазки.

Ние не сме съгласни да има пета колона в нашата родина на Ердоган, кандидата за турски султан. Ние браним България и традиционното българско християнско семейство, защото то в момента е под заплаха, посочи другия приоритет на патриотите заместник-председателят на ВМРО.

Той предупреди каква е порочната цел на партията на Слави Трифонов - да разруши българската държава.

Видяхте, че новата политическа партия, инженерствана и построена от ДПС, всъщност призна каква е нейната цел - призна, че тя иска да се разруши държавата България, да има една голяма свръхдържава, в която държавите да нямат свободата да защитават децата си от педофилска и хомосексуална пропаганда в училище. Защо се прави това? Защото враг на тези крайни либерали е обществото, то се състои от общности, а те се строят от семейства, съставени от мъж, жена и техните деца, каза още Джамбазки.

Браним България от циганското гето. Да, ние нямаме нищо против циганите, които са вписани в обществото, те работят, добре дошли са, но ние сме против гетото, което акумулира престъпност и продава гласове, изтъкна още Джамбазки. Той добави, че неслучайно акциите на МВР в момента в 99% са съсредоточени в гетата.

Браним България от монополите и тук основната роля е на нашите партньори от ВОЛЯ. Едно говори телевизорът, обаче хладилникът говори друго. И когато се вдигнат горивата, отново ще се вдигне и хлябът. Когато поскъпне горивото заради монополите, ще поскъпне и хлябът, заяви още той.

Браним държавата от мигрантския натиск и тук не мога да не спомена ролята на НФСБ за това да се построи съоръжението по границата и да се предприеме една дръзка, националноотговорна политика, каквато беше тази, която отстоявахме - нулева миграция, връщане на нелегалните мигранти и защита на българската граница.

Ние сме тук на този връх, съхранил паметта на българския народ, на българското самочувствие, на българските победи, тук сме обединени в единен фронт „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ“ за поредна битка за спасение на България, заяви и заместник-председателят на НФСБ Борис Ячев. БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ сме орисани да спасим България от опитите на Турция да се намесва във вътрешната ни политика през изборите, от опитите на Северна Македония да ограби историята, езика и културата ни. От опита на новоизлюпени политици да насадят джендър идеологията, с която да промият мозъците на нашите родители и деца, подчерта Ячев.

Кръстина Таскова от ВОЛЯ изтъкна, че думата „патриот“ в подножието на Шипка придобива чутовна сила. Защото тук говори кръвта на нашите предци, отдали живота си за нашата родина. Днес всички заедно тук се заклеваме, че ще браним България от чужди идеологии, от родоотстъпници, от грабители, защото трябва да покажем, че ненапразно нашите деди са дали живота си. Наша мисия и кауза е да защитим нашите традиционни ценности на българското семейство, посочи тя.

Водачът на листата в 23 МИР София Кузман Илиев направи препратка между отбраната на върха от българските опълченци, изиграла ключова роля за освобождението на България и спасението на Европа с днешния ден. Голямата мисия днес е Европа да бъде спасена като цивилизация, защото тя се срамува да се нарече християнска. Някой трябва да каже стига, край! Затова и българските патриоти подписаха тази декларация заедно с Орбан и Качински за това, че се създава един общ фронт за спасяването на европейската цивилизация. Това е залогът, заяви Илиев.

На този висок връх се качихме и заради още една причина - не само европейската цивилизация е в опасност, в опасност е и държавата и държавността, която в България има вече над 1300 години. В опасност е, защото видяхме, че един от тези, които е назначен за нов лидер, излезе и каза, че иска да затрие българската държава, визира думите на Слави Трифонов и Александър Сиди от ВМРО. Ето затова сме днес тук - да защитим онези 1300 години, в които България стои на този връх. Днес ние сме тук, за да защитим българщината. И аз твърдо вярвам, че на 11 юли българските граждани ще направят правилния избор, а той няма как да бъде друг освен за „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“ с номер 16, призова Сиди.


Бел.ред.
Хората вярват, че новият парламент ще защити мажоритарните избори. Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А дали

    56 6 Отговор
    Не могат да се хвърлят групово от върха надолу?
  • 2 Да,бе

    51 7 Отговор
    Поне паметника е още там- не да го продали засега.

    Коментиран от #8

  • 3 русенец

    55 8 Отговор
    Намирам го за светотатство на Шипка, която е символ на героизма и саможертвата в името на род и Родина, някакви продажници да правят митинг. Русенските македонци бяха ли там?
  • 4 Пенди

    50 7 Отговор
    Завалийте! Като част от гей парада са@

    Коментиран от #16

  • 5 Последния Софиянец

    30 7 Отговор
    Поздрави от Президентството! Празнуваме годишнината на Протеста с хора и гайди.Елате! Много е весело!

    Коментиран от #12, #20

  • 6 хъхъ

    44 6 Отговор
    И на гроба на Хан Аспарух да я закрият, пак никой няма да им повярва че са патриоти.
  • 7 Дядо ви курти от село пиперково

    36 6 Отговор
    Гласуваш за опитомените патриоти,получаваш тиквите..
  • 8 Дельо Хайдутин

    18 3 Отговор

    До коментар #2 от "Да,бе":

    Паметникът вече е в ремонт.
  • 9 шундурко

    31 5 Отговор
    ТАМ СЕ ХОДИ НА 3ти МАРТ БЕ ДУДУЦИ ,КЪДЕ БЯХТЕ ТОГАВА...

    Коментиран от #15

  • 10 JEFF

    28 5 Отговор
    Разходили се на хладно за снимка и обратно в офиса. Какви патриоти са хора, които нямат нищо общо с реалния живот на българина ?
  • 11 Шкембе войводата

    33 4 Отговор
    Мен ме вълнуват само схемите и парите... Далавери СимеоноФ,също...
  • 12 Софиянец

    8 6 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    Аз бях там и целунах ръка на отец Дионисий и Ренета.

    Коментиран от #25, #27

  • 13 Гюро михайлов

    17 4 Отговор
    Патриот е душа дава за наука за свобода, но не своята , а душата на народа.
  • 14 Гост от Силистра

    22 5 Отговор
    Здравейте Български Мафиоти.. Не ви дойде акъла, сега ша я ядете тъз х*у*рка няма накъде.. Дали ша е бай ставри (момчетата Тук, казват, че бил добър, не боляло.. Хи) или ба бай Рашков или друг няма значение.. След изборите ще предоставим на президента доказателства за мафиотската ви дейност!
  • 15 На 3 ти март

    20 2 Отговор

    До коментар #9 от "шундурко":

    Те бяха на почивка в чужбина докато ние им израбтвахме заплатите.

    Коментиран от #48

  • 16 русенец

    18 4 Отговор

    До коментар #4 от "Пенди":

    Ще ми позволиш ли да те поправя? Те не са част от гей парада, те са самият гей парад!
  • 17 Мико

    13 5 Отговор
    Мамо, ама вие проверихте ли Джамбазки дали не е пил пак и кара към Шипка, та да оскверни и този паметник....Със Слави може и да се състезават тези палячовци, със сериозни политици, не...
  • 18 каракачанов

    19 3 Отговор
    Към заглавието,тоест окъкаха свещения връх с тлъсти патриотични ....айна.
  • 19 ЕдинОтМногото

    27 4 Отговор
    Българските идиоти... Мекерета продажни
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Фалшив патриот

    22 4 Отговор
    Крадлива измет!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Бойко Великан

    3 16 Отговор
    С такъв терор и репресия, на каквито в момента сме свидетели, е имало на 9-и септември и така са смачкали опозицията. След нас, ще дойдат и за вас, но вие сте деца на комунисти - гарван гарвану око не вади.

    Това заяви на брифинг пред репортери Бойко Борисов
  • 24 Луно Луно

    17 4 Отговор
    И на Луната да се качите - все е тая .Оядени ненаситни боклуци.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Шкембе Войвода

    15 6 Отговор
    нещо го няма, той милия не може да изкачи баира.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Група и.ди.оти

    16 4 Отговор
    След 2 дни никой няма да ги помни
  • 29 Мехмед

    1 14 Отговор
    Искаме поне една паметна плоча на Шипка за падналите турски войни отбранявали родината си от руския окупатор.

    Коментиран от #37

  • 30 Самунджии

    14 3 Отговор
    Софрапатриотите се снимали пред Шипка... И КАКВО?
  • 31 Бонговец

    1 4 Отговор
    Връх Свети Никола.Фактиииии.Много сте зле
  • 32 Мазньо

    16 3 Отговор
    Каракачанов опика ли Шипка?
  • 33 Лелее

    12 5 Отговор
    Нема ли кой да ги побутне нанадоле ,та да не срамят с присъствието си Шипка.?
  • 34 Hoho Boho

    15 3 Отговор
    Радвам се, че тия закриха кампанията и повече няма да ги видим!
  • 35 "патриот е, душа дава, но не свойта

    9 5 Отговор
    а душата на Народа"!!" крадливи, Продажни, Слуги на ГЕРБ!! _
  • 36 Бойко

    5 4 Отговор
    Реват ли прасетата ,иде коледа !
  • 37 каракоча

    5 0 Отговор

    До коментар #29 от "Мехмед":

    Имаш я одма,само кротувай!
  • 38 ммм

    8 4 Отговор
    3.8%.
    Браво!

    Коментиран от #41

  • 39 Швепс

    8 4 Отговор
    Патриотките от снимките стават горе-долу за у кревато. Ама на три ракии, а другото са гейове. Еиииий, ама много педерасе!
  • 40 По същото

    9 2 Отговор
    време Каракачанов закриваше кампанията си Плевен. Част от речта на първата в листата: "Не гласувайте за старите мутри в нови одежди" Че нали те са старите мутри!
  • 41 Хи хи хи хи

    3 1 Отговор

    До коментар #38 от "ммм":

    Много е
  • 42 вие сте

    11 4 Отговор
    позор.Нямате място на тази свещена твърдина.Ибрикчии на тиквуни ердоган.Ако опълченците станат от гроба първо вас ще турят под ножа.
  • 43 Жан Клод ( с двата ножа)

    6 3 Отговор
    Има няма 20 човека
  • 44 Ощипка

    1 12 Отговор
    Винаги съм се питал, опълченците патриоти ли са след като са предали родината си и са заели страната на агресора нашественик? Шипка е чудесно място фейк патриотите да си развяват байрака. Натоварено е със същата символика и лъжеистория.

    Коментиран от #46

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Питам

    2 0 Отговор
    Защо им се позволява да оскверняват това място с присъствието си?
  • 48 Чичо

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "На 3 ти март":

    На 3 ти Март карантина, гарантирано от обединените идипатерициоти
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Анджело

    2 0 Отговор
    Пиратки и бомбички фърчаха ли?
  • 51 Анджело

    3 0 Отговор
    Марешки кога ще лежи присъдата?
  • 52 Сърп и чук

    1 0 Отговор
    Шипка е на русофилите и тея нямат работа там! Хе, да отиват да се снимат пред бахчата на Доган!

    Коментиран от #53

  • 53 И ОТНОВО

    1 0 Отговор

    До коментар #52 от "Сърп и чук":

    ЧЕ ОТ ТЕЗИ ПО ГОЛЕМИ РУСОФИЛИ ИМА ЛИ ?
  • 54 Аргонавт

    3 0 Отговор
    Сме Ш ници незнам кой им хваща вяра на тези продажници долни
  • 55 XYZ

    1 0 Отговор
    Българските въртиопашки - внимавайте, защото вече никой не ви вярва и не ви иска близо до себе си - токсични сте като батко ви!
  • 56 РАНБО СИЛЕК

    1 0 Отговор
    Патриоти?????Не СКВЕРНЕТЕ Свещения Връх ,МИЗЕРНИЦИИИИ!!!!!!
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 ДОКО

    0 0 Отговор
    ПАТРИОТИ...ПИЙТЕ СИ РИКИЙКАТА И ОСТАНЕТЕ СИ ТАМ КЪДЕТО СТЕ..НА МАСАТА..ДАНО КРАЧЕТО ВИ ПОВЕЧЕ НЕ СТЪПИ НА КИЛИМА..
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове