Last news in Fakti

12 Юли, 2021 16:50 10 224 72

Волгин: Този проектокабинет е съставен с ясното съзнание, че няма да мине

  • слави трифонов-
  • слави трифонов правителство

Тези кандидат-министри никога няма да станат министри

Волгин: Този проектокабинет е съставен с ясното съзнание, че няма да мине - 1
Снимка: БГНЕС

Този проектокабинет е съставен с ясното съзнание, че няма да мине. Това написа журналистът Петър Волгин във Facebook, коментирайки представения по-рано днес от Слави Трифонов кабинет с премиер Николай Василев.

Преди да обяви предложенията си за министри, Трифонов разказа, че от са поканили в правителството си настоящите служебни министри - на финансите Асен Василев, на икономиката Кирил Петков и образователният Николай Денков, но те отказали.

"Тези кандидат-министри никога няма да станат министри. Така че нищо чудно да имаме нови парламентарни избори съвсем скоро", категоричен е Волгин.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 71 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 768

    18 88 Отговор
    Ще мине , ще мине има благослова на САЩ. И е първа политическа сила.

    Коментиран от #5

  • 2 БОЛШЕВИК

    112 19 Отговор
    Дано не мине, че ако мине това ще е гибелта на страната и хората.
    Това ще е толкова неолиберален и американски кабинет, че през последните 32 години не сме и сънували даже.
  • 3 00014

    68 13 Отговор
    Абсолютно вярно - бягството та Славчо по заобиколен начин.
  • 4 ЪРП

    85 8 Отговор
    РAЗOЧAРOВAН CЪМ OТ ПРEДЛOЖEНИEТO ЗA МИНИCТЪР ПРEДCEДAТEЛ НA БЪЛГAРИЯ OТ CТAНИCЛAВ ТOДOРOВ ТРИФOНOВ!!!!!!!!!!!!!!!

    КРAЙНO РAЗOЧAРOВAН!!!!!!!!!!!!..........."Това, което се нарича задкулисие, е правило, без което не може. Има фигури, които живеят на Запад, но се появяват дежурно, когато правителствата се формират. Познавам такъв човек, който отново е тук", допълни д-р Михайлов.
  • 5 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    58 6 Отговор

    До коментар #1 от "768":

    Ще мине.... ама някой друг път!
  • 6 Дори

    8 28 Отговор
    и така да е , стига с инфантилно поведение и постановки , струващи пари и ценно време на народа ! Животът е чалга !

    Коментиран от #54

  • 7 среднощен

    21 35 Отговор
    Волгин, до скоро "други песни пеехте"..? Само че всички тези "неуспехи" се пишат на гърба на Радев...
  • 8 мислещ

    48 17 Отговор
    Как така няма да мине? Това е кабинет-мечта за задкулисието задокеанието. А дори и да не мине, то това пак е в полза на гореспоменатите, защото чалгарят може и да не влезе в парламента на следващи избори, докато ГРОБ си имат твърд електорат.

    Коментиран от #24

  • 9 1618

    13 49 Отговор
    За щастие, за разлика от този журналист, който съзнателно говори манипулативно в новия парламент влизат отговорни ора и те ще гласува кабинета на Слави Трифонов като му дадат шанс да управлява!Ако не го направят това означава ,че искат коалиция с ГЕРБ!
  • 10 ЪРП

    75 9 Отговор
    СЛАВИИИ!!!!!!!......ХИЛЯДА ПЪТИ ТИ ПОВТОРИХ ДА НЕ СЕ ПОТДАВАШ НА НАТИСКА ОТ ТРИБУКВЕНИЧКОВЧЕТАТА!!!!!!!

    ТОВА ЩЕ ТИ ИЗЯДЕ ГЛАВАТА!!!!!!!!

    НИКОЛАЙ ВАСИЛВЕ Е ТОЧНО ДЕЖУРНИЯТ ПАРАШУТИСТ ,КОЙТО НИ СПУСКАТ ЗАПАДНаЛИТЕ НИ ГОСПОДАРИ!!!!!!!!

    ДЕЖУРНИЯ ПАРАШУТИСТ!!!!!!

    НИЩО ДОБРО НЕ Е ВИДЯЛА БЪЛГАРИЯ ОТ НЕГОВОТО УПРАВЛЕНИЕ!!!!

    НЕ НИ ПУКА, КОЛКО ТИТЛИ ИМА И КОЛКО УНИВЕРСИТЕТА Е ЗАВЪРШИЛИ КОЛКО МНОГО ЕЗИЦИ ЗНАЕ.........ВИДЯЛИ СМЕ ГО КАКВО МОЖЕ И ЗА КОЙ ЛОБИРА!!!!!!

    НЕ СТАВА!!! ТОЧКА.

    Коментиран от #18, #19, #39, #66

  • 11 Прав е

    62 4 Отговор
    Учудващо точен коментар на Волгин! Самият факт, че въпросният "проектокабинет" бе разтръбен още преди дори новия парламент да е провел дори едно заседание и мисирките веднага включиха с хорово крякане, говори за една напълно умишлена пр интрига от лицето Ст. Трифонов. По-интересно е какво цели той с този ход в по-дългосрочен период от време?
  • 12 777

    68 10 Отговор
    Тарикатът Учиндолски изобщо няма намерение да управлява, защото това означава да поеме отговорност. Прав е Петър Волгин, този проектокабинет наистина е съставен с ясното съзнание, че няма да мине. Подличко!

    Коментиран от #15, #51

  • 13 Българка

    49 11 Отговор
    ИТН, ДБ, ИСМВ да се разберат и да предложат служебното правителство да продължи да работи, да го гласува НС ! Това е най-правилния ход! Работещо правителство и работещ парламент!

    Коментиран от #41

  • 14 67778

    6 36 Отговор
    Ма как няма да мине бе нали уж Слави беше човек на Доган и ДПС ще го подкрепяло и дрън дрън дрън. Прав е Волгин няма да мине и точно това доказва, че Слав не е от задкулисието
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Лично мнение

    49 11 Отговор
    Павителството умишлено е съставено от хора без опит, съставено на бързо, да се отбие само номера, да съществува само 2 - 3 месеца. Това обслужва ГЕРБ и лично Доган, съставено от задкулисието. Сбирщина хора с магистратури без опит. Слави вкарва България даже под дъното.
  • 17 АНОНИМЕН

    45 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Този проектокабинет е съставен с ясното съзнание, че няма да мине.
    От самолет се вижда, че този проект за кабинет е съставен за да привлече вниманието и да покрие някаква друга голяма простотия, която се случва или предстои да се случи! И това е целта - още едно разтакаване, още едни избори наесен с президентските, може би още едни избори напролет...! Следете за новини в телевизии и сайтове, минаващи някак изодзадзе, лекинко встрани, с най-дребните буквички! В момента някой ни "цака с топла бира"! Така ги виждам нещата! Или греша?!

    Коментиран от #25

  • 18 Братле

    17 30 Отговор

    До коментар #10 от "ЪРП":

    Не съм съгласен с теб , ндсв управляваха по-добре от сдс и от герб. Факти! При тройната коалиция пък имаше няколко скандала , при Бойко десетки , десетки , десетки.....невъзможни при ндсв , нито при тройната коалиция. Аз им давам път , нека опитат година , две пак е по-добре от герб и тлъстия Бою. Нека бъдем оптимисти!!!!!

    Коментиран от #27, #30, #32

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Отчаяние

    41 8 Отговор
    Накрая ще гласуват 10% на изборите.. гласувах 2 пъти за ИТН.. ненавиждам слави надявам се че ще има партия не еднолично упралвние, но нещо взех да губя интерес към тях с тия негови предложения. Прави ми се на шахматист, мълча и като проговори сега о ужас...

    Коментиран от #44

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Ленко Петканин

    35 6 Отговор
    Аз виждам дългата ръка на ченгесарско-депесарското задкулисие в този проектокабинет.Дали ще мине е друг въпрос.Основната драма е,че вота на прошляците гласували за Славуца беше подменен.Със сигурност не са искали да видят Ники Василев за премиер и разни други извадени от нафталина бюрократи.
  • 23 Деймос

    32 3 Отговор
    Съгласен съм че е предложен да не мине ...Искат да излязат неразбрани от всички !? Определено мисля ,че ГЕРБ и ДПС ще гласуват този кабинет , само да спрат това успешно служебно правителство !
  • 24 хахах

    12 3 Отговор

    До коментар #8 от "мислещ":

    твърд електорат смех ))))) корумпирани чиновници които са АУТ. Знаеш че и твърдия омеква рано или късно така че това е краят...

    Коментиран от #38

  • 25 Киро Питоня

    28 2 Отговор

    До коментар #17 от "АНОНИМЕН":

    Изхождайки от случващото се последните 30 години- НЕ ГРЕШИШ. Скоро ще разберем каква е играта, ама все си мисля, че учиндолската кратуна си направи церемониално сепуко с избора на Малкия Мук за мин-предс. Май че беше до тук..да влезе балетът.

    Коментиран от #37

  • 26 4444

    18 2 Отговор
    Последно Слави бяга от отговорност или вкарва Ддоган? Тъпи опоркажии
  • 27 АНОНИМЕН

    19 8 Отговор

    До коментар #18 от "Братле":

    Самото рестартиране на проекта АЕЦ-Белене от Станишев и Овчаров и утрапванетодосега на над 600 милиона евра е скандал недостигнат досега! Заменките на дребно, но в невероятни бройки - също! Спирам дотук! При "царя" врътката с БРЕЙДИ-облигациите дето ни я направи Миленчо Велчев си е класика в жанра и също е за много добра комисионна за Милен и приятелчето му Калин Катев! Спирам дотук!

    Коментиран от #72

  • 28 Активист на БКП

    16 8 Отговор
    Президентът да обяви военно положение,а Мутрата направо в затвора !!!

    Коментиран от #46, #48

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 ЪРП

    28 5 Отговор

    До коментар #18 от "Братле":

    БРАТЛЕ, КАКВО УПРАВЛЕНИЕ ИМАШЕ ПРИ ЦАРЯ???

    БРУТАЛНО ЛОБИРАНЕ ЗА КОМПАНИИТЕ, КОИТО ОГРАБВАТ БЪЛГАРСКИ СТРАТЕГИЧЕСКИ И ПОДЗЕМНИ РЕСУРСИ!!!!!!!!!......И БРУТАЛНО ЛОБИРАНЕ И ЛИЧНО ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ ОТ СИМЕОНЧО КОБУРГА ЗА ДА СИ ВЪЗСТАНОВИ ИМОТИ, РЕЗИДЕНЦИИ И КОЛОСАЛНИ КОЛИЧЕСТВА ГОРИ!!!!

    ТИ ЗНАЕШ ЛИ ,ЧЕ ТОЧНО ПО ВРЕМЕТО НА СИМЕОНЧО КОБУРКЧЕТО, КОНЦЕСИОННАТА ТАКСА В "ПОЛЗА НА БЪЛГАРИЯ" ОТ ОГРАБВАНЕТО НА БЪЛГАРСКИТЕ ЗЛАТНИ ЗАЛЕЖИ Е НАМАЛЕНА ,АКО НЕ СЕ ЛЪЖА НА 0,75 % В ПОЛЗА НА БЪЛГАРИЯ!!!?????????
    ЗНАЕШ ЛИ ТОВА???
    ЗНАЕШ ЛИ, ЧЕ НАЙ-ВЕРОЯТНО ТОЧНО ПОДПИСА НА НИКОЛАЙЧО Е ПОД АНЕКСА КЪМ ТОЗИ ДОГОВОР ?????
    ЗНАШЕ ЛИ ,ЧЕ В БЕЛИТЕ НЕКОЛОНИАЛНИ ДЪРЖАВИ, КОНЦЕСИОННАТА ТАКСА ОТ ДОБИВ НА ЗЛАТО Е МЕЖДУ 40/60% В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА, ЧИЯТО СОБСТВЕНОСТ СА ТЕЗИ ЗАЛЕЖИ???????
    ЗНАЕШ ЛИ ПО КОЛКО МИЛИАРДА ДОЛАРА В ЗЛАТО ,СЕ ОГРАБВА БЪЛГАРИЯ НА ГОДИНА ?????????

    Коментиран от #49

  • 31 Gen Gurko

    27 2 Отговор
    Искам да знам дали има американски граждани с двойно гражданство и колко на брой от кандидат министрите от американския списък, прочетен от Слави като негови предложения !
  • 32 Шматката

    22 4 Отговор

    До коментар #18 от "Братле":

    Демек, според теб, да сменим тиквите с кратуни, пък каквото излезе. Иотсега съм сигурен, че нищо няма да излезе..ооопс, ще излязат стотици хиляди протестиращи и тоя път ще има много спукани глави. Само че не под колоните, а над тях.
  • 33 Питам само

    25 3 Отговор
    Слави на трезва глава ли е избирал хората за този кабинет, или първо е минал по магистралата с 200?
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 демократ

    30 3 Отговор
    Като цяло - неизвестни и може би неопитни хора, но боковите министърчета пък бяха Пълни неграмотници и откровени простаци, обаче Малкия Мук - министър-председател ми идва в повече.
  • 36 JEFF

    31 6 Отговор
    И аз така мисля. По този начин ИТН оставя служебното правителство да продължи работата си. Това е супер. Знам , че са необходими закони и е необходим парламент, но мисля, че дори и с тези закони служебното правителство се справя перфектно. Браво на Радев !

    Коментиран от #40

  • 37 АНОНИМЕН

    10 1 Отговор

    До коментар #25 от "Киро Питоня":

    Някой може ли да извади сигурна информация как и от къде се финансира "Слави Трифонов" ООД?! На Бареков телевизията даде фира като врътнаха кранчето от КТБ! Не, че нещо, но е определящо чия ръчичка върти финансовото кранче и естествено накъде ще се врътне тоя дълъг ветропоказател!
  • 38 мислещ

    5 3 Отговор

    До коментар #24 от "хахах":

    Омеква, ако се смени господарят, ама ако поначало планът си е чалгарят да върне тиквата на бял кон, това ще обясни на пръв поглед странната им упоритост да подкрепят докрай ГРОБ дори когато изглеждаше, че няма надежда за тях. Обаче като чалгарят си замине, пак ГРОБ се бетонира.
  • 39 всъщност

    9 1 Отговор

    До коментар #10 от "ЪРП":

    Той Славито е наясно кой кой е и как стоят нещата, не е вчерашен. Въпросът който се повдигна е може ли имената за министри да са така подбрани точно с тази цел - да не бъдат одобрени и служебното правителство да продължи каквото е започнало.......струва ми се че наистина точно това е идеята. Поначало ИТН беше създадена за да изхвърли ГЕРБ от властта, и засега се справя много добре с тая си задача.......ИСТИНСКИЯТ ВЪПРОС Е ДОКЪДЕ ЩЕ СЕ СТИГНЕ ПО ТОЗИ ПЪТ И КАКВА Е СЛЕДВАЩАТА ЦЕЛ, А БЪДЕТЕ СИГУРНИ ЧЕ ИМА ТАКАВА?!

    Коментиран от #43

  • 40 ЪРП

    19 7 Отговор

    До коментар #36 от "JEFF":

    ПРАВИТЕЛСТВОТО НА РАДЕВ СЕ СПРАВЯ ФЕ-НО-МЕ-НАЛ-НО!!!!!!!!

    ЗАПОЧВАМ ЯКО ДА СИ МЕЧТАЯ ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ ДА НАПРАВИ ПАРТИЯ И НЕГОВИТЕ ХОРА ДА УПРАВЛЯВАТ!!!!!!!!

    Коментиран от #52

  • 41 Е,как така ?

    6 1 Отговор

    До коментар #13 от "Българка":

    Нямат мнозинство? А и Конституцията не позволява да има служебен кабинет при действащ парламент. Чети,чети, само със слушане на чалга не става.

    Коментиран от #64

  • 42 😈😈😈

    19 3 Отговор
    Имам съмнението, че Слави играе в полза на Бойко. Губи времето на хората, предлага утайка и така после Банкянския идоит ще се завърне обратно. Чак ми се догади като видях проекта за кабинет.

    Коментиран от #45

  • 43 мислещ

    11 2 Отговор

    До коментар #39 от "всъщност":

    И каква е логиката чалгарят да си самоубива партията по такъв начин само за да няма правителство, след като може просто да върне мандата? ГРОБ е ясно, че не могат да съставят правителство и никой няма да ги подкрепи. Не, целта си е точно правителството да мине. Да, чалгарят пак ще си самоубие партията, но ще си изиграе ролята на патерица на мафията.

    Коментиран от #50, #53

  • 44 Ами нали

    5 1 Отговор

    До коментар #20 от "Отчаяние":

    вече 39 години всички си патим отегласувАчи, като теб. Мразещи,ненавиждащи и рушащи.
  • 45 4978

    6 0 Отговор

    До коментар #42 от "😈😈😈":

    Еврика! Един човек, който може да мисли. Не забравяй разговора му с ББ преди 5-6 г. И д-п-с-то.

    Коментиран от #47

  • 46 Президентът,

    5 4 Отговор

    До коментар #28 от "Активист на БКП":

    както я кара, скоро ще е в канала.
  • 47 мислещ

    11 0 Отговор

    До коментар #45 от "4978":

    Точно, това е най-вероятният сценарий, а другият е просто задкулисието (И задокеанието) да са решили да жертват ГРОБ (Или дори само тиквата) и да запазят престъпното статукво с други стари и малко нови *урви. Но при всички случаи такова правителство не се предлага с идеята да се прецака статуквото.
  • 48 xa xa xa

    2 2 Отговор

    До коментар #28 от "Активист на БКП":

    БКП не е ли в архив?
  • 49 Ежко Бежко

    10 3 Отговор

    До коментар #30 от "ЪРП":

    Много си прав за концесиите. Работих в Киргизстан на Канадска фирма, добиваща злато. Концесията в беше 50% за Киргизстан. Опозицията плюеше на ляво и дясно, искаше 60%. Жалко ,че Киргизстан е в списъка на белите неколониални държави, според твоя критерий, а ние не сме. Само Възраждане.
  • 50 АНОНИМЕН

    6 0 Отговор

    До коментар #43 от "мислещ":

    Че малко ли партии има самоубити досега! Люспенето но СДС-то доведе до какво?! За ВМРО, АТАКА и НФСБ какво!? Имаше и един самоубит президент - Петър Стоянов : при едва ли не готови спечелени избори срещу Първанов бат Петьо направи какво?! Изтропа се в едно телевизионно предаване с една ПАПКА в ръка!? Това наистина си беше СЕПУКУ!
  • 51 Ами ако

    3 0 Отговор

    До коментар #12 от "777":

    Б.М.Б. го подкрепи? Ей така, за отмъщение.
  • 52 ГЛУПОСТИ

    1 3 Отговор

    До коментар #40 от "ЪРП":

    по-голяма глупост не можа ли да напишеш?
  • 53 Няма ход

    6 0 Отговор

    До коментар #43 от "мислещ":

    Логиката е че понякога ако не знаеш как се играе шах попадал в комбинация където нямаш добър ход. Е това се случи със Слави. Ход 1 връща отново мандата е да ама идват 3ти избори и на народа му писва от без отговори ето. Ход 2 прави правителство с ДБ и ИМВ е да ама отново няма 121 депутата плюс трябва да се съобразява с другите. Ход 3 включва БСП е да ама тогава получава убийствена атака, пене си спазва обещанията. Това е няма полезен ход, сега ще каже другите не саботира и се надява да излезе като герой.
  • 54 някой

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "Дори":

    Животът е чалга само в твоята глава.
  • 55 ССсс

    13 1 Отговор
    Изглeждa гoлoглaвия щe ни нaпрaви oщe пo зaвиcими oт тoлупa oт Бaнкя.Нaй мнoгo мрaзя aнглocaкcoпнцитe a вcичкитe му прeдлoжeния ca прeминaли шкoлитe нa ЦРУ и МИ 6.Oт трън тa нa глoг.Явнo тoзи e caмo пoдлoгa нa някoй.Кaк пък нямa и eдин бългaрин oт прeдлoжeнитe,кoйтo дa нямa нищo oбщo нитo c Aнглия нитo cъc CAЩ.
  • 56 mi6osp

    12 2 Отговор
    Волгин греши. Този кабинет ще бъде одобрен в парламента с гласовете на ИТН. ГЕРБ, ДПС. От ИТН, защото е предложен от Трифонов, от ГЕРБ, защото е начин Борисов и шайката му да се измъкнат ненаказани, от ДПС, защото има министри, които са техни хора. И после ГерБ и ДПС ще държат кабинета на ИТН в железни ръкавици.

    Коментиран от #63

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Генерал

    1 6 Отговор
    Слави е БОГ

    Коментиран от #59

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Who you bol

    5 0 Отговор
    А кои от министрите на Тиквата блеснаха с нещо, само калинки и пкп, барни та. Щом сулю и пулю и бай Сали бяха във властта и едно магаре ДА ВЪРЖЕШ ДЪРЖАВАТА ПАК ЩЕ Я ИМА.
  • 62 КуКу Къш

    2 1 Отговор
    Два варианта:
    1. Проектокабинет съставен умишлено така, че да не мине и да остави правителството на Радев да продължи да работи до преизбирането му.
    2. Кабинет, който ще бъде гласуван от парламента за да:
    2.1. Разкара служебните на Радев и
    2.2. Провали кукувците и да ги изкара от политиката.
    При всеки сценарии големият губещ е българският народ.
  • 63 Пеевски

    1 1 Отговор

    До коментар #56 от "mi6osp":

    Е той състава ще бъде подкрепен и до там. Всеки си има програма и няма да се жертва да прави кефа на Слави. Слави за какъв се мисли, че като Пеевски е зад гърба му може всичко ли?
  • 64 Е ,те така....

    0 1 Отговор

    До коментар #41 от "Е,как така ?":

    Хасан( това е другият му ник) иска да превърне служ. в редовен ,но това няма как да стане.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 стоян

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "ЪРП":

    До 10 ком -другарю -ти като си толкова умен пиши си поне името да изпъкнеш между глупавите да те забележат -Слави е победителя той решава кой ще те управлява
  • 67 ТОЧКАТА

    3 0 Отговор
    явно слафчо има подкрепата и на невидимите сили.....освен от ,,избирателите,,
  • 68 ТОЧКАТА

    4 1 Отговор
    ...мрънчо ,взе да реди КАБИНЕТ1111111,КОЕТО ДОСЕГА1!!!бе работа на премиера11111 и пробутва НЕОЛИБЕРАЛНИ приоритети които убиват ДЪРЖАВАТА...Разбира се козяк е доволен
  • 69 СМЕРШ

    6 2 Отговор
    Чак такова голямо предателство от лицето Станислав Трифонов не бях очаквал! И че до такава степен ще се подтвърдят хипотезите, след явяването на Тошко в ъмериканското посолство - че кандидат министрите и премиера са спуснати от зад океана! Сменихме холерата с чумата! Не се чу нищо за социалната политика и доходите, за съдебната реформа и т нт.... А министър по ромските въпроси и изстрелване в космоса на 2 българи и един македонец - това бешще върхът на сладоледа! Всички си мислеха че Дългия се е покрил - болен у-а, а той през цялото времи ни е кроял шапка, заедно с ъм,ериканските ни господари и "братя"
  • 70 Това

    2 0 Отговор
    предложение е ПУНТА МАРА.СЛАВЧО ДОБРЕ ЛИ СИ??????МНОГО СЕ ИЗЛОЖИ.Ясно,че те е страх от компроментиране ,но ти си отряза доверието към теб от нас РАЗБРА ЛИ ГО????Гола вода си за политика не ставаш,язък че гласувахме за теб.Няма да се повтори.Вземи пример от Мая как говори смислено.Не се страхува от НИКАКВИ въпроси.Общува с хората,говори за проблемите им.Дори с мутри на митницата говори.Ти незнаеш какво да кажеш и се криеш .Е така не става.
  • 71 guest

    0 0 Отговор
    Коментара на О. Октай звучи най-логично:
    Много пъти съм казвал, че след Пеевски, че след Борисов задкулисието ще подготви нов политически проект чрез протестите. Натам отиват нещата. Осъзнавайки в каква ситуация е изпаднал, Слави Трифонов търси елегантен изход от тези зависимости. Побеждавайки ГЕРБ, слагайки на масата програма, представяйки хора, сред които прозират лица от НДСВ, той казва предварително - "изпълних си ангажимента пред вас, други не подкрепиха този политически проект"
  • 72 За амонимен

    1 0 Отговор

    До коментар #27 от "АНОНИМЕН":

    Ако не направим АЕЦ БЕЛЕНЕ, държавата ще закеса още повече. За
    що изказвате мнение по въпроси от
    които нищо не разбирате. Без такава енергетика ще закъса е зловещо! То
    зи въпрос не е хапка за твоята уста.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове