24 Юли, 2021 16:38 16 169 106

"Българско лято" начерта схема на зависимости на новите властимащи

  • българско лято-
  • зависимости-
  • управляващи

ГЕРБ ще могат да си играят на опозиция и да печелят от това, както по времето на Орешарски, пише Иван Иванов

"Българско лято" начерта схема на зависимости на новите властимащи - 1
Колаж: БГ лято

Схема на зависимости на новите властимащи начертаха от "Българско лято“. Партията на укриващият се в Дубай бизнесмен Васил Божков публикува подробен анализ кой според тях дърпа конците.

Анализът е подписан от Иван Иванов от Плевен и го публикуваме без редакторска намеса и коментар:

"За трети пореден път гражданите на България предприеха едни и същи действия, очаквайки различен резултат. Отново гласувахме за месии без да се интересуваме от това какви хора стоят зад тях и какви идеи имат. За пореден път махаме едни нарциси, за да сложим на тяхно място други подобни?

Но да видим кого всъщност подкрепихме на 11.07.2021 г.

Ще започна с най-голямото според множеството Зло, а именно ГЕРБ и "Безсмъртния“ Бойко Борисов, на чийто гръб всички останали черпеха предизборни дивиденти. Въпреки че Бойко Рашков успя да намали купуването на гласове от ГЕРБ, те се представиха повече от добре и за съжаление на повечето от нас си остават фактор в българската политика. Харесва ни или не – те доказаха, че все още има стотици хиляди, които следват Б.Б. Новите неща тук са две:

-Няма я вече Цвета Караянчева (ПКП);

-ГЕРБ ще могат да си играят на опозиция и да печелят от това, както по времето на Орешарски;

-Най-големите печеливши от анти-ГЕРБ говоренето очаквано се оказаха ИТН.

Късата ни памет бе достатъчна, за да предпочетем тази нова партия и нейния мним лидер Слави Трифонов, въпреки че самият той допреди няколко години беше един от най-големите фенове на Б.Б. и дори си направи публично харакири през ноември 2018 г. в ефира на бТВ като вдигна рейтинга на Бойко в онова вече забравено предаване.

През цялата кампания малкото говорители от партията на Слави пропагандираха, че ще са носители на "новия морал“ и на "другото“ (каквото и да значи то), въпреки че в новоучредената партия ИТН се вляха всички нагаждачи, минали и управлявали в различни други партии през миналите години. Освен омразата към ГЕРБ, говорителите на Слави пропагандираха и за изпълнението на референдума и точките в него, като най-важната от тях бе за мажоритарният вот. Странно и напълно нелогично да говориш в последните пет години за мажоритарност, а да наредиш в повечето области водачи и хора, които нямат нищо общо с местата, от които са издигнати. И всичко това, докато всичките ти сценаристи и приближени водят не по една, а по две листи точно както правят всички останали партии? За хората, които са имали близък допир до тази партия отдавна е ясно, че тя е всичко друго, но не и Демократична, че редовите членове в нея нямат думата и че всичко се спуска отгоре надолу - без да се обсъжда. След протежетата на Царя през 2001 г. и събираните по магистрали и канавки Цецки, Искри и ПКП-та, гласувайки за Слави, всички ние потретихме една и съща грешка, а именно да гласуваме за напълно непознати хора, които ни бяха предложени от "поредния спасител“?

Втората алтернатива, която дърпа гласове от омразата си към ГЕРБ е Демократична България. Тези американофили са много тачени от младото поколение, основно заради това, че подкрепят европейските ценности, но малко хора от подкрепящите ги са наясно с това, че ядрото на коалицията Да, България, ДСБ и Зелените е изпълнено от стари муцуни, които са в политиката от над 25 години като Атанас Атанасов, Найден Зеленогорски, Тома Белев и други. Не е за подценяване и фактът, че самият Христо Иванов влезе в българската политика на крилете на Бойко Борисов и неговата ГЕРБ, но това днес пак е забравено? Да твърдиш, че си "новатор“, че си различен, но да си обграден от Стари Муцуни, които са слугували на всички, включително и на Б.Б. е доста некоректно, но явно печелившо. Не по-малко забавно е, че евродепутатите на Да България са в една парламентарна група с тази на ГЕРБ в Европейския парламент. Реално погледнато коалицията на Христо Иванов и партията на Бойко Борисов са сестрински партии в Европа, но за пред очите на "слепите“ са врагове в България.

Третите помпащи рейтинг от Бойко Борисов са поредните "нови“ лица в българската политика – Мая Манолова, Татяна Дончева в едно с протежетата на Меглена Кунева и Царя, както и дългогодишният депутат откъде ли не – Румен Йончев. Те се обединиха под гръмкото име "Изправи се! Мутри вън“, което вече премина в "Изправи се.Бг. Ние идваме“? Няма по-голям майтап от това Мая Манолова, която бе лансирана дълги години от мутрите в изгнание братя Галеви и която лично предложи Пеевски за шеф на ДАНС, да се явява като алтернатива на мутрите? Ами Румен Йончев, който ползваше Бареков, Ковачки, Каракачанов и кой ли още не, който купуваше гласовете си във всяка кампания, той ли ще бори мутрите? Жалко е за Хаджигенов и Бабикян, които сами се вкараха в това обкръжение, защото само за тях може да се каже, че са се борили с някого за нещо…

Това са "БОРЦИТЕ“ срещу "злото“, които до един са били част от същото това "зло“ в различни периоди на неговото съществуване, но които днес се обявяват за неговата алтернатива?

Какво обаче ни очаква?

Поредното безпринципно обединение "в името на България“ от хора, които не се понасят, чиито симпатизанти се презират изначално и които под шапката на американското посолство и Ахмед Доган ще ни оправят бъднините.

Очаква ни още от европейското двуличие, още американски "уроци по демокрация“, които всъщност са пряка намеса във вътрешно политическите процеси на България, очаква ни задкулисието на Доган да си продължи, но вече директно през партията на Слави, очаква ни правителство наредено от трети държави, което да обслужва трети интереси, очаква ни още разделение и разбира се още много ШОУ…

Хубаво е поне веднъж да си припомним, че Бойко Борисов и Ахмед Доган чрез Делян Пеевски държаха юздите на България в продължение на 15 години. Същите тези крадяха милиарди от нашите пари, смазваха бизнеси и хора точно пред очите на Американските и Европейските "борци за демокрация и свобода“… Не забравяйте, че Бойко и Доган бяха толерирани точно от тези съюзи, както и че това няма да се промени и сега, защото нито на Европа, нито на Америка им е нужна силна и обединена България…

Ще продължаваме да затъваме в собствената си глупост, докато гласуваме без да влагаме никаква емоция, докато Доган ни разделя и владее, докато вярваме в месии и пророци…

Честит ни 46 Парламент, честито ни излитане в космоса, честито ни влизане, като 52 Щат в Америка, честит ни нов цирк с малко нови актьори с нови номера…“


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 121 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един

    138 53 Отговор
    Браво!

    Коментиран от #85, #100

  • 2 ашколсун ефенди

    160 50 Отговор
    Много точно са го начертали

    Коментиран от #12, #84

  • 3 Откачалки

    42 87 Отговор
    Пълни откачалки
  • 4 Глупости

    50 113 Отговор
    Налудничави рисунки . Що се излагате?

    Коментиран от #34

  • 5 Нищо

    117 28 Отговор
    няма да излезе от цялата работа ! Нови избори и край на спектакъла !
  • 6 ха ха ха

    57 84 Отговор
    Забравил е да прикачи Гумен Гадев към Херо и Ким 🤣

    Браво! А кажи на тия хора... как са мятат!
  • 7 Последния Софиянец

    19 51 Отговор
    Все пак Херо ни спаси от еничарите есента,а Доган зимата.Подмазват ни се ,но ще дойде и техния ред.

    Коментиран от #11, #39

  • 8 троловете

    37 11 Отговор
    сега ще се убият да се надлугват кой по-фолям ДПС конспиратор е :)))))))
  • 9 44444

    90 20 Отговор
    Когато се говори за Делян Пеевски,трябва да се кажат следните неща:1) Делян Пеевски е продукт на царя и Тройната коалиция (НДСВ,БСП и ДПС)2) Пеевски беше лидер на младежкото НДСВ3) по нареждане на царят,Пеевски беше разхождан като 🐕 при мутрите като Илия Павлов и Васил Божков,да се учи от тях на бизнес4) БСП и ДПС дефакто узакониха Пеевски и наложиха модела Пеевски,след като едните(БСП) го предложиха,а другите(ДПС) бяха партията,която той представляваше и от която беше частТака че,модела Пеевски не е дело на ГЕРБ и Бойко Борисов,а нa царят и Тройната коалиция (НДСВ,БСП,ДПС).Хубаво е това да се знае и от съвремените антибойковисти,като Христо Иванов и генерал Атанасов,понеже те някак си много обичат БСП и Румен Радев,че даже нямат и забележки към него.

    Коментиран от #43, #72, #74

  • 10 Аз гласувах за божков

    32 52 Отговор
    Направете го и вие за да има промяна

    Коментиран от #31, #42, #44

  • 11 ха ха ха

    33 49 Отговор

    До коментар #7 от "Последния Софиянец":

    Ще ги търсим с лупа ония еничари... ще видиш. Спрямо това, което ни скалъпиха, ще ревеш дет каламбуриха БОКО 😉

    Коментиран от #13, #25, #45

  • 12 ВМРО БНД

    46 21 Отговор

    До коментар #2 от "ашколсун ефенди":

    България под турско робство - управление на Доган и Мустафа
  • 13 сеир

    40 23 Отговор

    До коментар #11 от "ха ха ха":

    пак ли ти бре , вчера пак си споделяше мокрите сънища, че някой щял да реве за боко хахахахахаха
  • 14 Сатана

    32 39 Отговор
    Кукли на конци—Марионетки.Бай Борисоф беше по—самостоятелен от тези вързаните със синджир роби.

    Коментиран от #23, #30

  • 15 Българка

    60 23 Отговор
    Това го повтарям аз и всеки нормален българин, че партиите от т.н. протест са всичко друго, но не и нови лица с нови идеи. Просто стари мутри поизложили се преди време , сега разчитат, че не помним и се представят за новатори. Вълци в агнешки кожи. Президента и той явно е зависим и нищо не прави.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Булгур

    20 6 Отговор
    Турчин и кюрд хаха

    Коментиран от #20

  • 18 Френдо

    32 6 Отговор
    Точно нака– Синджир марка!
  • 19 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    34 33 Отговор
    никога герб те са мутри а БОЙКО изе бизнеса на ВАСИЛ БОШКОВ чрез рекет изнудване искаха господинь БОЖКОВ да им плаща данък спокойствие като запорираха фирмите на господин БОЖКОВ оставихте над 5000 ДУШИ без препитание на улицата това са герб БОРИСОВ ПЕЕВСКИ ГОРАНО но господин БОЖКОВ е математик и от там му идва прякора ЧЕРЕПА щото е умен

    Коментиран от #29, #80

  • 20 Кой

    7 5 Отговор

    До коментар #17 от "Булгур":

    е турчина ?

    Коментиран от #40

  • 21 а яяя

    24 10 Отговор
    Картинка за наивници! Нещата са мнооого по-сложни! Това е само върха на айсберга плуващ в червеното блато. И да не забравите за "промяната"!
  • 22 въххх

    22 19 Отговор
    Удярения по Магнитцки това ли успя да измисли ?
  • 23 Ама ти

    37 8 Отговор

    До коментар #14 от "Сатана":

    сериозно ли , бат ти бойко беше баш ортака на доган и задкулисието ...

    Коментиран от #33

  • 24 !!!?

    27 35 Отговор
    Черепа съжалява, че е спонсорирал само некадърния министър Минеков и шахматистката на ИТН, която беше използвана за пощальон от Шута на "има такъв народ" за връщане на мандата. А Фигуранта също мълчи на неговите приветствия след като Щатите го стреснаха с "Магнитски" ! Остава си "най-репресираната" мутра, която се мъчи в изгнание без ритоните си !!!?
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Аман

    18 24 Отговор
    от тролове и предатели на България! Официално по медиите тролят и се мъчат д манипулират хората! Това герб, това божков, това бсп, това възраждане, са срам и позор за страната си!
  • 27 черепаха

    26 20 Отговор
    си мисли, че някой ден ще се върне на бял кон от Дубай. Ама няма да го огрее. България сега гради своето ново бъдеще, в което хора като него няма да има.
  • 28 граждани

    37 0 Отговор
    Българските граждани трябва да се изправят срещу клептокрацията, олигархията и корупцията и да ѝм отрежат пътищата към каквато и да било власт в държавата.

    Коментиран от #52

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 После Софиянец

    15 20 Отговор

    До коментар #14 от "Сатана":

    Абсолютна истина, можеше да се нагажда и да излиза винаги с нещо отгоре. Капо не е бил никога, ние също. Кога леко с Путин, после леко с Ердоган, после с Мустафа и Меркел. Признавам му го добър жонгльор, но явно и държавник.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Тото Картуню

    18 3 Отговор
    Интересно писание с леко ухание. Мога ли да допълня? 2021 г. се характеризира с Изключително Тъп Начин за Демократични Блъфове за Измамени Балъци Изгубили Надежда подкрепени от Бившите Селски Първенци в полза на Дайте Последните Стотинки уж против умрялото куче дето не заслужава да се споменава
  • 33 Психo от Курило

    16 5 Отговор

    До коментар #23 от "Ама ти":

    Ти да не си им светил? Доган се целуваше уста в уста със Станишко и комунягите.
  • 34 Що бе ?

    19 2 Отговор

    До коментар #4 от "Глупости":

    Хубава си е картинката (за разлика от художника :-) . А и който иска, може да си я продължи надолу и вместо вериги да сложи чревца. Само платното ще трябва да е мно-о-о-го голямо.
  • 35 Иван Иванов от Плевен!! Кой си, ималите

    9 6 Отговор
    Въобще или си измислен!!!
  • 36 ГОРСКИ

    10 4 Отговор
    Някой гледа много филми, закони трябват на таз държава а не филми!!!!!!
  • 37 копи пейст

    10 9 Отговор
    "Проф. Людмил Георгиев: Обвързването на ИТН с ДПС е спекулация"
    Психологът коментира и партия ГЕРБ. "Това е мафиотска структура, на чийто връх стои capo di tutti capi - Бойко Борисов. По-надолу са малките "capi" и огромните комисионни се отчитат пред тях. После се чудим откъде в чекмеджето на Бойко Борисов се появяват милиони евра и кюлчета злато. Такъв е принципът на тази формация - мафиотски. Страхът е обзел Борисов до дъно - страх от възмездие, от затвор, заради всички безобразия, които сътвори.
    Предполагам, че знаете кой е проф. Людмил Георгиев. Чудя се, ако партията на този мафиот беше влязла в парламента каква ли схема щяха да начертаят. Или някой друг да начертае - двете мутри, прегърнати през рамо, с пура в едната ръка и чаша уиски в другата. Всъщност снимките са в нета!
    Апропо този нали щеше да се връща!
  • 38 Народът от БГ

    17 15 Отговор
    Бeз мaжoритaрнa избoрнa cиcтeмa никoгa нямa дa прoмeнитe cиcтeмaтa,никакъв рестарт не може да има.Трябва коренна промяна на състава на Парламента.Вcички кaндидaт дeпутaти oт дaдeн МИР дa ca caмo мecтни кaдри и дoбри cпeциaлиcти,бeз coфийcки пaртийни пaрaшутиcти!



    Щe ce cпрa нa двa пoлoжитeлни мoмeнтa в мaжoритaрнaтa избoрнa cиcтeмa eдиният e, чe дългocрoчнo мaжoритaрнитe cиcтeми вoдят дo тoвa умcтвeнo пo-дoбри кaндидaти дa cтaвaт нaрoдни прeдcтaвитeли и пoлитици. И втoрoтo мнoгo цeннo e, чe мaжoритaрнaтa cиcтeмa рaждa пo-cтaбилни прaвитeлcтвa и пo-cтaбилни упрaвлeния.

    Зaпoмнeтe гo нaй-пocлe дървeни филocoфи!

    Коментиран от #79, #98

  • 39 Я пак

    11 10 Отговор

    До коментар #7 от "Последния Софиянец":

    На кого се подмазват? На пет прошляка, които обикалят из София и никому не са интересни, а смешни. Ти някой ден ще ни обясниш ли идеологията ви и как се нарича тази групичка?

    Коментиран от #46

  • 40 Bulguri

    2 2 Отговор

    До коментар #20 от "Кой":

    ,Бойко Борисов
  • 41 От 9 кладенчета вода, ама не

    7 2 Отговор
    Не им се отваря "паращута". Защо? Отговорът е, защото нямат нищо общо с обикновените. Нищо лично, но ако от един от нас или от всеки изнесат толко "автики", без нищо друго, тогава онова "лято де" щеше да е първа политическа "сила". Кажете на Божков, авадъмо?
  • 42 Doni Brasko

    11 5 Отговор

    До коментар #10 от "Аз гласувах за божков":

    Ти не си особено умен.
  • 43 Факти

    12 3 Отговор

    До коментар #9 от "44444":

    публикуваха анализа на човек много, много вътре в кухнята на нещата - Публикувано във факти.бг: Мехмед Дикме: Доган и Пеевски решават, Борисов изпълнява!
  • 44 О какъв

    11 4 Отговор

    До коментар #10 от "Аз гласувах за божков":

    зор? Мечта за бързо забогатяване, много жени и скъпи вещи?! Божков си е мутра, да!
  • 45 Doni Btasko

    10 6 Отговор

    До коментар #11 от "ха ха ха":

    Троле още ли ти плащат да пишеш. Ей тоя Бойко много краде.

    Коментиран от #47

  • 46 Последния Софиянец

    10 11 Отговор

    До коментар #39 от "Я пак":

    Ние вършим черната работа,а после партийците се кичат с нашите идеи и успехи.Питай Мая и Христо и Слави откъде им идват идеите?

    Коментиран от #53

  • 47 После Софиянец

    9 5 Отговор

    До коментар #45 от "Doni Btasko":

    Защо, тука 99% са платени. Погледни статиите и гледай, едни и същи пишат първите 15-20 коментара, как ти се струва, това нормално ли е.
  • 48 Лятни миражи

    4 1 Отговор
    Художника се е ОБЕЗВОДНИЛ И СЛЪНЧАСАЛ.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 СОФИЯ

    4 1 Отговор

    До коментар #29 от "ДАНС":

    плащш ли си здравните осигуровки ток вода данъци живееш ли законо
  • 51 ВИС срещу СИК

    21 5 Отговор
    Ние които бяхме на 20 през 90те и участвахме в най-големите протести и стачки,които БГ е виждала помним кой кой е.Младите както всички млади са наивни и без опит,и не знаят от първа ръка фактите.Тайа че са много лесно манипулируеми ...Лошото е че и някой над 50 годишни са баламурници и вярват на популистки обещания.
    Б.Б беше от СИК но нека си припомним че ВИС и Мултигруп са сегашните партии на промяната.СИК унищожи ВИС но пропусна няколко играча и те сега се борят за завръщането си в играта.Черепа беше един висаджия...Както татко Луканов беше кръстника на ВИС (бившите комуняги от БКП).
    Жалко че хората имат избирателна памет или просто не знаят.
    ВИС които са сега в парламента не са по-добри от СИК които бяха на власт.Ще се убедите!Народа сам се прецака-отново!
  • 52 да да

    6 5 Отговор

    До коментар #28 от "граждани":

    Ами това е точно лустрация. Всички членували и свързани с обявената за престъпна партия БКП и техните отрочета да нямат право да заемат ръководни длъжности в държавните структури.
  • 53 Ти определено

    8 7 Отговор

    До коментар #46 от "Последния Софиянец":

    не си добре! Много ти е зле състоянието. Да разбирам, че вие смъкнахте Боко, а другите ви обраха лаврите , така ли! Аз да те питам тебе къде беше по времето на големите протести!!! Нали се сещаш, че няма кой да повярва на изхвърлянията ти, че от пет човека зависи държавата и то след протестите, и то, когато сме на прага на правителство. И какво ще правите, и къде ще обикаляте като заработи правителството!
  • 54 Същите

    12 0 Отговор
    Стари маймуни накачулени на ново дърво.За каква промяна плещят като тъпчат на едно място.От дългодишното им висене мухал хванаха.
  • 55 дисни

    7 5 Отговор
    Черепа съвсем го обърна на издател на комикси.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този превъртя

    10 3 Отговор
    завижда зверски и чертае схеми: Публикувано във факти.бг: САЩ: България е евтина, но рискова и корумпирана.
    Няма виновен, че се отзова в "Магнитски". Ама той другият е там. Пиша го , защото виждам колко благ е към "врага си".

    Коментиран от #63

  • 58 АМОН

    13 1 Отговор
    Прекрасен анализ на хора и политики, на зависимости и двуличие.

    Управлявани сме от дълбоката държава защото зад дръндарския циганин който РАЗПРЕДЕЛЯ ПОРЦИИТЕ в държавата стоят хора с пари.

    С какви пари купи ДОГАН ТЕЦ Варна и кой му ги даде?!
    За тази сделка се води дело в ЧЕХИЯ но в българските медии мисирките не отразяват нищо! Запознатите със сделката знаят, че част от парите с които оперира ДОГАН са от ДЕМИР банк на малко известният ФУАТ ГЙВЕН /агетн Ахил/.
    Кой да ти каже , че "Д" /Демир/ банк е дъщерна банка на една проруска ЕВРЕЙСКА банка АПОАЛЕМ добре позната не само в ИЗРАЕЛ където създаде големи проблеми на местния банков сектор , но и в БЪЛГАРИЯ с операциите които извършваше по преодоляването на наложената от запада възбрана на внос на технологии КОКОМ във водещи предприятия по времето на соца ДЗУ и БЕРОЕ. Естествено внесените в тези заводи нови машини и технологии не останаха в България , а след 10-ти ноември попаднаха там където им е местото в една по високо технологична на нам близкоизточна държава.

    Никоя мисирка не говори за това как ФУАТ ГЮВЕН превзе безмитната зона и бизнеса с безакцизни горива. Нима не знаят за това? Знаят разбира се. Много добре го знаят.

    Какво да кажем за една приватизирана от ЖОРО ИНСА / Георги Яков Самуел/ банка позната ни като ОБЩИНСКА.
    Направи ли на някоя партия впечатление как общинските пари попаднаха в ръцете на най големият враг на ВАНЬО ТАНОВ , който бе и счетоводител на превзетата групиров

    Коментиран от #62

  • 59 хи хи хи

    6 3 Отговор
    Това и на децата е ясно. Нов бардак със стари к....
    Петорната коалиция като по управлява 1 година, и ще ги търсите ония изчегъртаните пак да оправят бакиите, като след тройната коалиция.
    Честита ПРОМЯНА!
  • 60 Вие гласувате за гроп

    12 5 Отговор

    До коментар #31 от "Ние":

    И за чалгара дето се лензи от талавизора и доган ви го натресе отново😂😂😂пък вие си ляляйте че божков бил мутра изнасилвал убивал и така насетне...и вие да сте му на парите и више ше ги вършите същите като него че и по зле мое да сте да изпърдите сичко и да нема пари
  • 61 Жоро

    9 6 Отговор
    Талончета-боса може да чертае само печалби от по левчета на талончета, стои си там където си и не се обаждай повече или си плати 700-те милиона дето ги дължиш на държавата и си излежи присъдата която ще ти дадат.

    Коментиран от #64, #66

  • 62 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 4 Отговор

    До коментар #58 от "АМОН":

    ТОЧЕН АНАЛИС си дал даже ДОГАН плати на ЧЕШКЯТА прокуратура за не го разследват а в книгата убии ПУТИН 2 час от ВЕСЕЛИН СТАМЕНОВ има много написани неща макар щото книгите д са художествени измислици а правосъдие няма а има кривосъдие корупция по всички нива на власта политиката правосъдие
  • 63 Какво да превъртява бре

    10 5 Отговор

    До коментар #57 от "Този превъртя":

    Божков има пари и за да прави повече пари не му е нужна нито банка нито държава само с 1 милиард да спекулира на щатските индекси ше прави още милиарди без изобщо да стане от кожения диван в офиса си където и да е по света нито партия да прави нито с политика да се занимава......

    Коментиран от #70

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 АМОН

    13 4 Отговор
    Направи ли на някоя партия впечатление как общинските пари попаднаха в ръцете на най големият враг на ВАНЬО ТАНОВ , който бе и счетоводител на превзетата групировка ВИС -2. Кой да спре вноса на горива от Румъния на Жорката Инса осчетоводявани като непреработен мазут? Ваньо Танов го няма вече.
    С ВИС 2 са свързани имената на сестра Галева и Татяна Дончева, която е адвокатка на групировката.

    Да не говорим за клана ДОЙНОВ представляван сега от СТОЯН МАРКОВ чиито шофьор СПАС РУСЕВ и царския син ПРИНЦ КИРИЛ се превърнаха в двигателите на приватизацията и далаверите с БТК /ВИВАКОМ/. Там може да се напише цял криминален роман с главни герои лицата Милен Велчев и брат му Георги чийто тъст е въпросният СТОЯН МАРКОВ. Това е групировката на ПГУ , на др. Аспарухов, на неговият приятел Атанас Тилев /агент Румянцев/ който е водещият офицер на "ЦАРЯ" /АГЕНТ КРУПИЕ/

    ОТВРАТИТЕЛНА ИСТОРИЯ!!

    България е разграден двор в който шета глутница вълци с която няма кой да се справи !!!

    Коментиран от #68

  • 66 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 4 Отговор

    До коментар #61 от "Жоро":

    той си и платил данъците просто му спретнаха капан копромат БОРИСОВ ПЕЕВСКИ ГОРАНОВ го рекетшраха рекетираха той плащаше и когато отказа да им плаща данъци спокойствие тоест рект решиха да го отсвирят с компромати капани но БОЖКОВ не е глупак а МАТЕМАТИК и заради големия му ум акъл прякора му е ЧЕРПА
  • 67 Доган какво има нали не е политик вече

    2 2 Отговор
    Изгонихме го да докажат това трябва да го затворят заради росенец
  • 68 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 4 Отговор

    До коментар #65 от "АМОН":

    а кой причини инфаркт на ВАНЬО ТАНОВ кой уби ГЕОРГИ КОТЕВ ядрения физик от АЕЦ КОЗЛОДУЙ КОЙ УБИ ГЕОРГИ ДИЧВ ядрената ма фия и мафията

    Коментиран от #75, #76

  • 69 Нека да е лято

    9 13 Отговор
    Имa дирeктни указания рaзпoрeждaнe oт Клепоухия фатмак, ЛЪЖИТЕ и КЛЕВЕТИТЕ срещу Бойко Борисов за присвоявания на чекмеджета и шкафове с кюлчета и кражби на пари /ако не в милиарди/ то поне на милиони и срещу ГЕРБ като виновник за съсипването на държавата , денонощно да се пишат , публикуват и повтарят от платени журналисти и тролове, на българския народ по 101 пъти на ден, НО накрая пак няма да повярва че са истина...!!!

    Коментиран от #71

  • 70 апаааа

    6 4 Отговор

    До коментар #63 от "Какво да превъртява бре":

    Откъде има тези пари и защо е в "Магнитски"! "ПАНАМСКИТЕ ДОКУМЕНТИ:
    ВАСИЛ БОЖКОВ КУПИЛ СУПЕР СКЪПИ ИМОТИ В ПАРИЖ И САМОЛЕТИ ЧРЕЗ ОФШОРКИ
    Преди да напусне България олигархът е летял най-често до Франция."
    Освен всичко друго и лотария за глупаците, мечтаещи за бързо забогатявяне, която стигна чак до Молдова и прокуратурата и там разследва!
    Тази мутра може да бъде идол само на комарджии.
  • 71 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 7 Отговор

    До коментар #69 от "Нека да е лято":

    БМБ е престъпник сикаджия рекетьор изнудвач лежа в затвор в ЧЕХИЯ ПРАГА предградие ПАНКРАЦ за авто кражби

    Коментиран от #73

  • 72 АМОН

    14 1 Отговор

    До коментар #9 от "44444":

    С лицето Пеевски имаш добри попадения.

    С твое позволение мога да внеса някои интересни неща малко познати на публиката. Възхода на това дебело момче се дължи на неговата родителка Ирен Кръстева чийто баща като офицер на ДС работи с гръцкия милиардер КОКАЛИС. Същият този Кокалис който бе признат за агент на ЩАЗИ , което с цялата си агентурна мрежа бе предадено на МОСАД от двойния агент МАРКУС ВОЛФ.

    За това кой е МАРКУС ВОЛФ знае само приятелят на неговия брат - българинът Анжел Вагенщайн.
    Та парите на ШИШИ идват от едно место и се връщат на същото место.
    Как това пълничко момче бе назначено в борда на „Пристанище Варна“ ЕАД, как се превърна в шофьор на майка си оглавила спортния тотализатор с вкараните от Кокалис машини знае само Васил Божков.
    АМИ ВАСКО КАЖИ НЕЩО ПО ИНТЕРЕСНО КАКВО СЕ СЛУЧИ С ТОТОТО, С ПЕЧАНТИЦА РОДИНА , С ВЕСТНИЦИ , С МЕДИИ С БУЛГАРТАБАК в който ШИШИ работи рамо до рамо с КОРНЕЛА.

    НЕКА НЕ СЕ ВТОРАЧВАМЕ В ТАЗИ ГОВОРИЛНЯ НАРЕЧЕНА ПАРЛАМЕНТ В КОЯТО КОЛЕКТИВНАТА ОТГОВОРНОСТ РАЖДА НАЙ ГОЛЯМАТА БЕЗОДГОВОРНОСТ. Тези ги избират от задкулисието , а ние само ходим да гласуваме за това което ТЕ са избрали.

    УНИЗИТЕЛНО Е ДА НИ СМЯТАТ ЗА ИДИОТИ И ПРОСТАЦИ , ЗА СТАДО КОЕТО С МЕДИИТЕ И МИСИРКИТЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ МАНИПОЛИРАНО ПО НАЧИН ПО КОЙТО ТЕЗИ ОТ ЗАДКУЛИСИЕТО ПОЖЕЛАЯТ.

    Коментиран от #81

  • 73 ДоГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 11 Отговор

    До коментар #71 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Дай нещо факти,полицейски потвърждения за рекет и доказателства с дати, часове и места на задържане и осъждане в Чехия...защото и на пазара жените си говорят че имало слухове че Фатмаков бил руско зависим шпионин, пък то било че бил фърчащ шампионин !!!

    Коментиран от #83

  • 74 Лиско

    9 4 Отговор

    До коментар #9 от "44444":

    Много удобно забравяш мойто момче на кой е продукт Боко. По кое време Боко беше рекламиран в медиите и по кое време му започна кариерата на светло? Айде като си толкова последователен и наблюдателен да споделиш с нас. Да не се окаже само, че по същото време през което налагаха Пеевски сред мутрите същите мутри налагаха Тиквата сред обществото по най-долния и елементарен начин- медийна пропаганда. Боко беше направен генерал по времето на царя, следеше се всяка негова крачка и постоянно се предаваше как се бори с лошите. Боко беше пропагандиран и лансиран по негово време защото се знаеше, че е следващия патрон след царя.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 ТИР

    3 1 Отговор
    Новото е че в Стария Бардак има Нови К--ви,,
  • 78 Бойко

    5 6 Отговор
    Мачкай Баце. На снимката не си излязъл?! Обектива не те е побрал. Там най-отгоре , над Доган и Мустафа! :))
  • 79 стоян

    2 8 Отговор

    До коментар #38 от "Народът от БГ":

    До 38 ком -Верен отговор -Не случайно в САЩ гласуват мажоритарно
  • 80 Само ГЕРБ

    5 3 Отговор

    До коментар #19 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    А ти се пръскат от собствената си злоба.

    Коментиран от #82

  • 81 Аз,достатъчно ли е?

    7 4 Отговор

    До коментар #72 от "АМОН":

    Браво,много точно
  • 82 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 6 Отговор

    До коментар #80 от "Само ГЕРБ":

    това щото стеот ГЕБ си е ваш избор но БОЙКО ГЕЕВ са мутри и престъници
  • 83 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 5 Отговор

    До коментар #73 от "ДоГРАД КОЗЛОДУЙ":

    УИКИПЕДИЯ там има много неща а за мутрата БОРИСОВ има в БЛОГ САЙТА МУТРОТЕКА
  • 84 КЪДЕ Е

    6 3 Отговор

    До коментар #2 от "ашколсун ефенди":

    Кандидатира се от два избирателни района,
    но след това Борисов избяга от Парламента!
    И не само от НС избяга!
    Oт някoлкo дeнa вeчe никoй нe e виждaл Бoриcoв!
    Някoй знae ли къдe e?
    С пачките ли избяга?
  • 85 Хаха хаха ха

    6 6 Отговор

    До коментар #1 от "един":

    И накрая се оказа че Божков, Борисов и Гешев са в Московский драматургичен театър!
    Както винаги се случва в България!
    И на 9-ти септември, и на 10-ти ноември!

    Коментиран от #86

  • 86 Бавен си

    6 2 Отговор

    До коментар #85 от "Хаха хаха ха":

    Ти сега ли разбра, че тримата са артисти в един спектакъл?
    Както се разбра "беглецът" Божков,
    дори няма червена бюлетина за издирване
    на сайта на Интерпол!
  • 87 1944

    4 7 Отговор
    черепчето нагло да каже какво е обещал на гру на срещата им в дубай.
  • 88 Безвремие

    4 9 Отговор
    Изборите бяха напълно безсмислени след като НЯМА по добър лидер от Бойко! И 100 избори да направите, резултатът ще е един и същ цирк от разбеснели се псевдо-политици. Затова 30 години не сте се оправили и затова няма да се оправите още 300 години.
  • 89 Шоп

    9 0 Отговор
    Късата памет винаги е била в услуга на Ганьо! Нито чули, нито видяли само плюли,че им било по лесно! Сега да си сърбат попарката и да мълчат,как се става великан от село Учиндол? Ей така без нищо зад гърба само с дайре и кючек,нества не! Старите дрмони с нови дрешки.И хоп готово никой не ги позна!
  • 90 Гошо

    4 3 Отговор
    И това го казва човек с прякор "Черепа". Ма де яде киФтаците и дава рушфетите мълча

    Коментиран от #92

  • 91 Логично звучи

    4 7 Отговор
    За нещастие.
    Историята ни учи, че "Ако изборите променяха нещо, то щяха да ги дабранят". И "Еволюция без революция не е възможна".
  • 92 СПЕЦПИДARAZ

    3 1 Отговор

    До коментар #90 от "Гошо":

    Прав си за кифтаците , но това не пречи казаното да е вярно . Може и да го прави по негови си егоистични причини , но в случая Божков казва нещата както са си . Това не означава че трябва да гласуваме за него , разбира се , но е хубаво да се позамислим .
  • 93 незнайко

    5 4 Отговор
    Една истинска статия. Браво за анализа в който всичко е вярно.
  • 94 АУУУУУ

    3 3 Отговор
    Боли от Магнитски. .... И в парламента не влезе. ...... СЕГА РЕВЕ. ......ХА ХА ХА 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 kroky65

    5 5 Отговор
    Едва ли има някой от негласувалите (като мен) в България, който да вярва, че с гласуване може нещо да се промени в тази опоскана държава. Необходима е революция, военна хунта или нещо от рода на Ислямска държава с "огън и меч" да изринат сметта, натрупана с десетилетия.

    Коментиран от #105

  • 97 От Плевен съм

    2 7 Отговор
    Ами за кого да гласуваме , бе Иванов? За господаря ти Божков? Вие сте същите нещастни гладни въшки - гледате да се докопате до кокала. Избяга в Дубай и партия направи- пълен олиго.рен. Щял да оправя България? Кой я мисли България? Преди 89 година имаше някакви хора, дето гледаха и нещо друго, не само кражбите. Сега- не.
  • 98 Б Г

    3 7 Отговор

    До коментар #38 от "Народът от БГ":

    ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ

    Коментиран от #99

  • 99 димо

    4 6 Отговор

    До коментар #98 от "Б Г":

    ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ отстранява всички недъзи на "демокрацията".
  • 100 За съжаление

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "един":

    това е истината .
  • 101 Златкокюлчо Чекмеджийски от гр. Банкя

    4 1 Отговор
    Поздрави за статията. Абсолютно вярно
  • 102 Парламента

    0 1 Отговор
    С валидни гласове се влиза в НС а не с схеми
    ....чертежи.....колажи ...... И други общи приказки без стойност
  • 103 ЕВРО ГЛУПОСТ

    2 5 Отговор
    Щe зaгубим бeзвъзрaтнo нaциoнaлния cи cувeрeнитeт.
    Инфлaциятa при cтoкитe oт първa нeoбхoдимocт щe нaрacнe нeимoвeрнo. Вaлутният бoрд e aпeтитнa хaпкa зa мaфиятa в Бългaрия.
    Щe плaщaмe дългoвeтe нa други държaви.
  • 104 КРАДЦИ

    1 0 Отговор
    НА ФОТКАТА ; ВСИЧКИТЕ ПРЕДАТЕЛИ НАЧЕЛО НА ОСТАНАЛИТЕ ПРЕДАТЕЛИ ЗАД СНИМКАТА !
  • 105 един от стадото

    1 5 Отговор

    До коментар #96 от "kroky65":

    много си прав, но ще бъдем обявени извън закона и ставаме втора Гренада. Тия бази у нас и в другите бивши соцстрани не са въобще срешу Русия, а за вътрешно ползване. Плацдарм за Галакситата със 101ва въздушно преносима. Много добре си дават сметка, че един ден народите от Балтика до Балканите подмамени, по скоро прелъстени и изоставени ще прогледнат и тогава става страшното. И не, че ще вперят поглед пак в Русия, не, и тяхната попара сме/са/ яли, но само на попара, и от новите 'приятели' човек не се става. Изместих малко основната тема, но всичко е в контекста на същата. А за преврат се иска не само дпе, а главата в торбата най веке..
  • 106 МЕСТНИЯ

    0 0 Отговор
    Е МНОГО ЯСНО ЧЕ ЩЕ ИМА ФУРНАДФИИСКИ ЛОПАТИ ВЪВ ВЛАСТА НО БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КОЙ Е НА ВЛАСТ АКО НЕ РАБОТЯТ ДОБРЕ ЗАТОВА ИМА ОПОЗИЦИЯ И ТАКА ДО БЕЗКРАЙ . БЕЗ РЕФЕРЕНДУМИ ПРОМЯНА НА ЗАКОНИ И ЗАЧИТАНЕ НА РАБОТНИКА А НЕ САМО НА ДАНАКОЗАПЛАТАДЖИИТЕ ЩЕ СМЕ СИ ПОСЛЕДНИТЕ ЕВРОПЕЙЦИ С ДРЕХИ ВТОРА ОПОТРЕБА.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове