26 Юли, 2021 10:34 6 021 51

Арман Бабикян настоя да чуе Слави Трифонов за кабинета

  • арман бабикян-
  • слави трифонов правителство

Трябва да разговаряме как конкретно се срещаме в една бъдеща програма

Арман Бабикян настоя да чуе Слави Трифонов за кабинета - 1
Снимка: БГНЕС

Между „Изправи се. БГ. Ние идваме“ и „Има такъв народ“ общото е да сменят управлението на модела „Борисов“, социалните и икономическите политики. Това каза депутатът от ИБГНИ Арман Бабикян пред БНТ.
По-лесно се говори в сегашното 46-о Народно събрание, смята той. Има основа за диалог за съставяне на кабинет, но докъде ще се стигне, щяло да стане ясно на финала, каза Бабикян Почти не се говори за имена, говори се за политики, приоритети и взаимно информиране. Първо трябва да бъде ясно какво ще се прави в България и след това кой може да изпълни политиката най-добре, добави Бабикян.

Трябва да разговаряме как конкретно се срещаме в една бъдеща програма, но много да внимаваме пипалата на миналото да не стигнат до властта, уточни депутатът. Олигархията е гъвкава и минава като вода между камъните, защото има огромен финансов ресурс и интереси, допълни Бабикян.

По думите му може да се намери добра пресечна точка, но е въпрос на разговори, пресечна точка, воля и таланти. На „Изправи се. БГ. Ние идваме“ не им е предлагана коалиция, но ако им бъде предложена такава ще се изкажат от трибуната на парламента. Упражнявате политика е много трудно и тежко, малко се спи, много се работи и накрая пак си недоволен, отбеляза Бабикян.

От нас се иска да подкрепим един кабинет и една програма за управление. Щом ние подкрепим нещо подобно, значи, че 150 000 души са го направили, отчете той и настоя да разбере как ще се прави икономика на знанието, а не икономиката на асфалта и стениопора.

„Важно е Слави Трифонов да даде гаранциите си и ние трябва да чуем него. Нормално е персоналният носител на отговорността да каже своето мнение“, категоричен бе Бабикян.

„Изправи се. БГ. Ние идваме“ не преговаря нито с БСП, нито с ДПС, защото не са мандатоносител. Бабикян се надява президентът да даде достатъчно време на партиите да се разберат за съставянето на кабинет.

Арман Бабикян завърши с думите, че страстите в парламентарната група на „Изправи се. БГ. Ние идваме“ са чудесни и безпрепятствени.


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Те още

    23 1 Отговор
    мътят !

    Коментиран от #6, #49

  • 2 Пияна Просия

    43 21 Отговор
    Честито на Чалгаристан! Управляват ги отрочета на нереализирани болшевики от времето на тато - тошко- циклофреника от Ямбол, смръдливият арменец от Варна, селското чадо с Ленд Роувера от Учиндол и т.н.! НЕ, НЯМА ТАКЪВ ...ПРОСТ НАРОД! НИКЪДЕ на тая дуня!

    Коментиран от #8, #13, #16, #20

  • 3 ЪРП

    41 8 Отговор
    AКO ТРИФOНOВ ,НE CИ БEШE ПРOДAЛ ДУШИЧКAТA НA ТРИБУКВEНИТE КOЛOНИЗAТOРИ НA БЪЛГAРИЯ!!!.....,ТO НA CЛEДВAЩИТE ИЗБOРИ ЩEШE ДA E №1 C РECПEКТИРAЩA ПРEДНИНA!!!!!

    CEГA, CЛEД ТAЗИ ПOДИГРAФКA C НAРOДA,........И ЛAНCИРAНEТO НA ПAРAШУТИCТИ-МИНИCТРИ CПУCНAТИ OТ ТРИБУКВEНИЧКOВЧEТAТA........ПOЛOЖEНИEТO CТAВA ПЛAЧEВНO ЗA НEГO!!!!!.........НИЩО, ВАЖНОТО Е ,ЧЕ ЩЕ 2-МА БЪЛГАРИ И ОЩЕ ЕДИН ТАКЪВ ЩЕ ПРАТИМ В НАСА, НАЛИ?
  • 4 Баба Вуна

    26 8 Отговор
    Този е за съд за хулиганство,осъждане и затвор!

    Коментиран от #25

  • 5 Псевдоним

    31 7 Отговор
    Г-н Бабикян, новите партии в парламента се държат като Борисов през 2009-та година, когато дойде с обещанието да отстрани БСП и ДПС!
  • 6 как да ни

    15 1 Отговор

    До коментар #1 от "Те още":

    врътнат ли ?
  • 7 За първи

    22 7 Отговор
    път да чуя, че някой иска да чуе Слави за кабинета. А трябваше всички от кабинета да тръгнат. Ако се договарят за политики, означава ли това, че са избрали кабинет, който да бъде кукла на конци! Ако е така, надеждата ни да видим голяма част от служебното правителство отива по дяволите, защото тези хора свикнаха на самостоятелни решения. Няма да се съгласят някой да им нарежда нещо, което не съвпада с разбиранията им.

    Коментиран от #14

  • 8 Нервак

    6 9 Отговор

    До коментар #2 от "Пияна Просия":

    Това под колко статии още ще го из¢ереш?

    Коментиран от #10, #17

  • 9 Фен на копейкин фен

    3 4 Отговор
    Браво
  • 10 Е до

    7 6 Отговор

    До коментар #8 от "Нервак":

    там е паднал смешника за някоя монета! Радостното е, че е стигнал дъното и няма накъде повече! 😃
  • 11 ИБГНИ?

    12 1 Отговор
    Тая абревиатура малко странна. По-правилно е ИБНИ. Щото това БГ, твърде улично-просташко за означаване на България.
    Е, при ИБНИ ще има закачки с близка, леко вулгарна дума в повелително наклонение, но те са си го избирали...
  • 12 песимист

    15 4 Отговор
    Бабикян, може много усилия да положите, но накрая ще разберете, че всичко опира до матряла!
    Желая ви, да съставите правителство и да управлявате поне един мандат! Тогава ,ако сме живи пак ще говорим!
    Ето например, служебното провителство! Браво- откриха много нередности! Дотук обаче беше по-лесното!
    Трябва да се организира, управлява и да се работи!
    А за да се работи-трябват хора , ама не кви да са!
    Няма хора, не само в буквалния смисъл!
    Да управляват 4 години и да видим!
    Деградацията на нашето общество е започнало много отдавна!Качеството на пътното и сградостроителството е само част от проявлението ѝ!
  • 13 По добре

    3 13 Отговор

    До коментар #2 от "Пияна Просия":

    Те от колкото крадливите герберасти
  • 14 Правилното е

    4 10 Отговор

    До коментар #7 от "За първи":

    да се договарят политики за подкрепа! Така всеки ако няма задни мисли, трябва да не бяга от подкрепата, на това което прокламира! И същевременно да си оттегля подкрепата, ако се нарушават тези приоритети в политиките! Хората които ще вършат тези политики, са приоритет на носещият отговорност! Като не работят за тези политики както трябва, отговорността ще я поеме носещият! А не да е размита между всички, като при коалиция! При коалиция, се коментират хора! В случая, всеки който има задни мисли и сили, няма да харесва хора, върху които няма власт и би извадил от девет дола вода, за да намери глупости да ги злепоставя с бивши работни места и т.н.! В крайна сметка, човек за да стигне до там, не е новороден, а е работил на много места! Та в случаят, ИТН действат абсолютно правилно! Подкрепяш политики, а ако се издънят или не, то на следващите избори хората ще им кажат!

    Коментиран от #22

  • 15 Гладна кокошка, ...

    17 6 Отговор
    Пресечни точки сънува. Лакомия за власт, без визия какво ще се прави, а още по-малко как. Опорките - ще борим ГЕРБ и ДПС, са до месец-два. Ами, после ? После, като преди: ''У! А! Хахо-хихо'' и така 4 годинки. Вътре сме! Да го ... гладните!
  • 16 ами то

    9 5 Отговор

    До коментар #2 от "Пияна Просия":

    и предишното не беше по различно . Според мен "Матряла е лош" . Предишните пиявици бяха обградили "вожда" и пиеха живителната енергия на БГ . Не очаквам нещо по различно да се случи . Разделяй и владей е посланието на ИТН, това ме притеснява :(
  • 17 Забелязал ли

    6 2 Отговор

    До коментар #8 от "Нервак":

    си, че има едни безпросветници, на които някой е написал на един уордски файл няколко поста и след това "анализаторите" проявяват "ум", колкото да копират и пейстнат като преди това дълго са се упражнявали. Ако трябва нещо друго да напишат, не, няма да могат! Този, който му го е написал е имал някаква езикова и интернет култура. Най-важното е , че не крещи с отвратителните главни букви, които адски ме дразнят, затова и го подминавам.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 избирател

    9 1 Отговор
    Упражнявате политика е много трудно и тежко, малко се спи, много се работи и накрая пак си недоволен, отбеляза Бабикян.
    Не само ти ще си недоволен, Бабикянчо!
    И много други!
    Само най-големите тарикати оцеляват в политиката! Примери много в нашето НС! Най-големият таша ке, че именно те ми говорят за промяна!
    Ако искаш, поне половин България да те намрази неистово- стани политик!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ

    13 4 Отговор
    Важен въпрос: УЧАСТВА ЛИ М. КУНЕВА В ПАРТИЯТА НА БАБИКЯН И СДРУЖЕНИЕТО.... Подобни са като раково образувание !!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #24

  • 22 Което означава

    8 0 Отговор

    До коментар #14 от "Правилното е":

    че подчиненото правителство е готово ли?! Мерси за такова!

    Коментиран от #26

  • 23 Тидии

    9 0 Отговор
    Каква партиина програма само.Да свалят ГЕРБ....а след това?Кой им се връзва на тия карикатури,някакви недоразумения на природата само
  • 24 Не тя

    6 3 Отговор

    До коментар #21 от "Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ":

    не, ама се чува за нейни подобници! Откъде дойде тази любов към НДСВ нямам идея, но оня ден ни показаха някаква изява на НВ. Подготвят ли ни, що ли. Единственият човек, когото бих могъл да преглътна, заради образованията, ерудицията и културата му е Даниел Вълчев.
  • 25 Любимият ти

    2 7 Отговор

    До коментар #4 от "Баба Вуна":

    вожд е за съд за хулигански прояви и циничен език. От вчера е даден на съд, че този път не може да каже, че има монтиран запис и квичи вече 24 часа "Извинявам се. Допуснах грешка. Изпуснах нерви"!
  • 26 Правилното е

    0 6 Отговор

    До коментар #22 от "Което означава":

    Ами въобще не означава това! Ти как разбра, че е подчинено? От жълти медии, нечии внушения и т.н.! Факти? Но не манипулативни! Ние сме в царството на манипулациите и жълтините! Да приемем, обаче, че си прав! Ще се загуби подкрепа, ще загубят и следващи избори! Какво страшно има? Та това е целта! По добре ли е всеки да си натика някой и после никой да не е виновен? Ние не сме Швейцария, където жълтите медии, нямат почва! Ние сме България, където, колкото и да е жалко, са в своя апогей! И бай ти Доганчо, именно заради това, от години изкупува вестници и сайтове! Защото така тика общественото мнение, накъдето иска! Това е нашата действителност! Та в случаят, не само не е лоша подобна политика на ИТН, ами даже е най правилното, за хората! Не за тях! За тях е огромен риск това, на фона на написаното!

    Коментиран от #37

  • 27 ако може

    11 2 Отговор
    Аз пък настоявам да видя Слави на живо между хора, а не като холограма от екрана.

    Дали е възможно
  • 28 Милен

    3 6 Отговор
    Разследването по Закона Магнитски в САЩ продължават. Следващите имена са:

    Цонев/Ментата, Борисов/Мутрата/Тиквата, Доган, Хамид, Аталаи,Каракачанов,Мавродиев , И собсвениците на БТВ,НОВА ТВ, /Бившия собственик Домуса брадърс:((((( Ако може и Братиниото от конституционния съд заедно със Пенчев:(((((
  • 29 Курдов

    1 0 Отговор
    Четох, че някои страни са сключили споразумение с щатите да им върнат % от конфискуваното по закона Магнитски. Няма да е зле и ние да го направим. Излиза че, понеже не можем сами да накажем корупцията и да конфискуваме откраднатото, някой друг ще го направи вместо нас, но ще си запази парите. Ако продължим да се лигавим с Гешев, ще губим все повече пари. Защо ние не сме засекли изтичането на парични потоци от България? Т.е нашите служби не работят или са некадърни. "българските банки, които ca дали кpeдити нa фирмите, свързани със caнкциoниpaнитe лица, ще бъдат принудени да наложат процедура за пpeдcpoчнa изиcкyeмocт на средствата.". Това означава, че ББР трябва да си поиска парите от големите кредити предсрочно.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 ДА НЕ СЕ ОВЪРТА !

    3 5 Отговор
    А ЗДРАВО ДА СЕ ЧАГЪРТА !
  • 32 ОСНОВЕН ремонт се прави....

    3 5 Отговор
    Със здраво Изчегъртване до основи...
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 ха ха

    8 3 Отговор
    Бабичкяне, нали първо някой трябва да му го напише славчовото мнение и чак тогава Слави Kurogldvi ще ти го прочете....
  • 35 непротестиращ

    2 4 Отговор
    обявете че спирате магистрала Хемус и всички инфраструктурни проекти и на следващите избори Бацо е със 50% минимум

    Коментиран от #36

  • 36 Ами тези

    8 4 Отговор

    До коментар #35 от "непротестиращ":

    не го обявяват,ама го направиха. АМ Хемус е спряна, ремонтите по основните пътни артерии също са спрени. А заделените пари за тези обекти се изпариха. Хора, тези ви крадат не с шкафчета,а с гардероби!
  • 37 Разбрах го

    4 1 Отговор

    До коментар #26 от "Правилното е":

    с главата си. Кому е необходимо да се съставя анонимно до този момент правителство, а после да пада с вот на недоверие. Тогава да вървим на избори!

    Коментиран от #38

  • 38 Правилното е

    0 3 Отговор

    До коментар #37 от "Разбрах го":

    Защо анонимно? Нима някой е длъжен да обви предварително? Може да го направи, а може и не! Негово право е! Официално обаче се обявява след връчване на мандат от Президента! Та до официалното обявяване, никой не е задължен да го прави! Звучи като някаква глупава опорка това анонимно! Отделно в тази медийна среда на пропаганда, на определени сили, аз лично, нищо не бих обявил предварително! Защо? Да се леят простотии, лъжи и манипулации, и да се настройва общественото съзнание в грешна посока! Какъв е смисъла! По добре да ги е яд от неизвестността и да ми бълват подобни опорки за мълчание, анонимност и т.н. от колкото да "опозоряват" хората! Вот на недоверие! Дали ще има или не, само времето и нечий интереси ще покажат! Но и да има и да няма, е добре! Защото се вижда, кой какво прави! Ако партията направила правителство, не си удържа на думата, ами просто ще загуби! Ако пък е настъпила интереси и поради това се мъчат да я елиминират, пак добре! Вижда се и при честни избори, всеки си получава заслуженото! Между временно, пък парламента работи, което е в полза на обществото, защото има неща, които е важно да се гласуват! Та не виждам място за притеснения, освен "налаганите" ни платени глупости! Ако имаме честни избори, то няма какво да ни притеснява! Притеснява се единствено статуквото, защото му излизат наяве игрите и не контролира изборите, за да се възпроизвежда!
  • 39 Боев

    4 0 Отговор
    При положение, че се крадеше по около 10 млрд. годишно, по принцип има как да стане. Мантрата, че няма пари обслужваше криминалната групировка, превзела институциите.
  • 40 Миронов

    2 3 Отговор
    Държавата работи и без крадеца Борисов? Чудо?
    Споко, пари ще има достатъчно. Само от частично спряното кранче на шайката Герб дори. Като го врътнат изцяло, ще заприличаме на държава.
  • 41 аз съм Веска

    4 1 Отговор
    ИЗМЕТКЯР БАБИКЯН Е СЪС САМОЧУВСТВИЕ НА МНОГОЗНАЕЩ .АКО БЕШЕ ИСТИНА ,ЩЕШЕ ДА ЗНАЕ 2 НЕЩА . ИЗБИРАТЕЛИТЕ СА
    ДАЛИ ВОТ НА ИТН И ГЕРБ.
    В ТАКЪВ СЛУЧАЙ ПОДКРЕПЯШ ИЛИ ОТКАЗВАШ .
    ДИКТАТЪТ ЗА ПОЛИТИКИ , И ЗА ПОСТОВЕ , ГИ ОСТАВИ ЗА В ДРУГ ЖИВОТ .
    НИЕ ИДВАМЕ .
    КЪДЕ ИДВАТЕ .СБЪРКАЛ СИ И ГЛАГОЛА.
    ТОЧНИЯТ ГЛАГОЛ Е : ОПИТАХ .
    С ЕДНО ПОСЛАНИЕ СЕ ОМАЗАХТЕ , ЩЕ ЧАКАМЕ РЕФОРМИ ....
  • 42 аз съм Веска

    1 0 Отговор
    ИЗЕТКЯР ТЕ НАРИЧАТ БОГОМИЛИТЕ .АЗ ДОРИ НЯМАХ ПРЕДСТАВА КАКВО ОЗНАЧАВА . ОТВОРИХ " ЧИЧКОТО " , и се оказа , че това е на подлостта , платената и форма .А платено означава ОПГ .
  • 43 Този път

    2 2 Отговор
    няма да остане нищо за магистрали и булеварди,ще се краде без остатък
  • 44 ПК инк

    4 1 Отговор
    Арменците са добри хора,
    но този е от менте порода.
  • 45 БАБУГЕР

    2 1 Отговор
    ТИ СИ ТОЛКОВА ГРОЗЕН И ПРОТИВЕН И ПРОКЛЕТ САМО СЛУХТИШ И ГРУХТИШ ДА ПАДА КЪМ ТЕБЕ ЗА ДРУГО НЕ ТИ ДРЕМЕ
  • 46 БАБУНКО

    2 1 Отговор
    ИМАШ ВИД НА УГОЕНА СВИНЯ
  • 47 Кандидат Милионер

    3 1 Отговор
    Циганите от Евророма са гласували за Изправи се Мутри вън.Избрали са и Депутат в групата им...Това ли са Протестиращите бе Бабикян,???Циганите от Евророма????Колко им платихте????
  • 48 анализатор

    2 1 Отговор
    я бе бабикят това е нов бардак със стъри к,,,,,,
  • 49 Бабикян

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Те още":

    🎻 не се явява и не говори!! Вай вай!!Ще се оплача на арменския поп!!!
  • 50 Тредстоун

    1 0 Отговор
    почетния председател на чалгата най вероятно няма да ви уважи с присъствието се , не ви смята за достойни явно. Не сте и патерица вие сте просто суха клечка която перпили около славчо и сие
  • 51 Шердан Българов

    2 0 Отговор
    СЛАВЧО МАЙ ЩЕ ГУШНЕ БУКЕТА ХОДИ ЛЕГНИ ДО НЕГО АР МЕН ЧЕ НЕДОНОСЕНО!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове