29 Юли, 2021 06:23 6 052 22

Делян Добрев ще съди Илиян Василев

  • делян добрев-
  • илиян василев

Банковите сметки на политическия анализатор са блокирани

Делян Добрев ще съди Илиян Василев - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият енергиен министър и сегашен депутат от ГЕРБ Делян Добрев влезе във Фейсбук война с анализатора и критик на управлението на ГЕРБ Илиян Василев, предаде Евроком. Добрев написа във Фейсбук, че ще заведе дело срещу Василев. Искът е за клевета, а сметките на Василев са блокирани.

"Чудя се как може един човек, който е бил дълго време на високите места в политиката да словоблудства, но научих по интересен начин, че сметките ми са блокирани. Отидох на касата, трябваше да си платя сметка и отсреща ми казаха, че картата ми е блокирана. Не взех веднага мерки, защото картите понякога блокират, но минаха няколко дни и се оказа, че имам запор по всичките си банкови сметки, както и част от финансирането на телевизинната продукция "Алтернативата". Това коментира анализаторът Илиян Василев в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич".

"Делян Добрев може да прави каквото иска, действията, които е предприел са в рамките на закона, но аз все още нямам искова молба. Никога не съм говорил нищо конкретно за него, но за негово съжаление той е бил на висока позиция много дълго време, но е извършвал много неща от гледна точка на разпореждане на огромен публичен ресурс, както и други действия, които водят до това различни граждани да вземат отношение по неговите актове", коментира още Илиян Василев.


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    49 7 Отговор
    гербава мутра
  • 2 Смрад

    48 9 Отговор
    Всичкото гербе са в атака. Но каквото и да кажа и направят от тях само сърди. 12 год. Се ненаядоха и пак квичат. Народа не ви иска
  • 3 кой

    31 5 Отговор
    кой е действащият партиен лидер, който е корумпиран в особено големи размери, масони
  • 4 Ами

    30 5 Отговор
    да го съди , омазания до уши Бърньо ! Оня ден на спектакъла с ваксинирнето на ББ , чак и децата си беше домъкнал !
  • 5 сектант

    18 2 Отговор
    Това нищо, е от масонската секта, и си мисли че като сложи една престилка и като се прави на много загадъчен е голямата работа. Познава се и се поздравява и с другите сектанти, масони и си мислят че са над другите и ще управляват вечно. Бързам да ви кажа, че Божия гняв е голям, няма да знаете нито деня, нито часа в който ще се стовари върху ви и сектите ви. Само на масони ще станете. Побързайте да се покаете и да се отречете от сектите си. Небесното царство наближи.
  • 6 Ко прайм...?!

    27 3 Отговор
    А ,,КумГейт"...- кога...,а ,,Хасково Гейт"...- кога...?!?!
  • 7 Пепи

    20 2 Отговор
    Сега очаквам и Влади Горанов да осъди някой за клевета.

    Коментиран от #10

  • 8 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    26 4 Отговор
    Змията ГЕРБ умира,
    но сега хапе най-силно и подло...

    Коментиран от #17

  • 9 Корумпета

    17 2 Отговор
    отвратителен лъжец и лицемерх, политиката като средство за забогатяване !!
  • 10 Гепи

    22 1 Отговор

    До коментар #7 от "Пепи":

    Сега очаквам Борисов да осъди за клеветнически чекмеджански снимки,самата Мата Хари...

    Коментиран от #11

  • 11 Да,ама-НЕ...!

    17 2 Отговор

    До коментар #10 от "Гепи":

    Борисов,каза че знае коя е Мата-Хари,но я крие и пази много ревниво...,за да не се разплете ,,чекмеджанският му миризлив чорап"...!!!
  • 12 Сандо

    10 4 Отговор
    И двамата са крайно неприятни личности,и към двамата трябва да се приложат твърди начини за превъзпитание - най-добре да бъдат докарани до крайна бедност и оставени да си вадят хляба с кървави сълзи.Както мнозина наши сънародници,жертви на такива като тях.
  • 13 българка

    9 2 Отговор
    Господинът бивш министър може би иска да го хвалим и да му благодарим за не дотам компетентното му управление на енергийния сектор?
    А може би някой го насъсква да се включи в общия лай на глутницата?
  • 14 Честит

    5 0 Отговор
    Сега остава и оня циганин от Монтана дето си уби детето, да иска да съди и той.
  • 15 Харесвам 🎃, само сготвени

    7 1 Отговор
    Сега Василев да заведе дело срещу същия този олиго...н и срещу онзи, който му е блокирал сметките. Това, че някой завежда дело срещу някого, не му дава право да му блокира банковите сметки. (Аз веднага бих сменил и банката.) Направо не мога да си представя в какво гето са превърнали България за 12 години.

    Коментиран от #21

  • 16 Мишо Бирата

    4 1 Отговор
    И на този национален предател ще му дойде редът скооооро
  • 17 Иван

    1 2 Отговор

    До коментар #8 от "ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ":

    Май си ухапан вече!
  • 18 ЗАЩО ЛИ

    5 2 Отговор
    УСТАТА НА ДЕЛЯН Е КАТО НА ТОКУ ЩО ОБСЛУЖЕН ИЗХОДЕН ОТВОР !
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 chi

    4 0 Отговор
    Съд за крадливите Гербаджий!
  • 21 Нещо не сте в час

    2 0 Отговор

    До коментар #15 от "Харесвам 🎃, само сготвени":

    Сега на Василев му остава само едно: Да обжалва пред съответния Районен съд.Но това не спира нито изпълнението ,нито някой ще махне запора.Със 100% сигурност става въпрос за запор от ЧСИ.Тази порочна практика ( само у нас) да ти извадя изпъл.лист по мой документи,и съда да отсъди,без да присъстваш като страна,и да разбереш,че си осъден,едва когато всичко ти е запорирано.Не само сметки,заплата,пенсия ,но и всички движими и недвижими имущества,на твое име.И да смениш банката- все тая! С един копипейст от 26 циркулярни писма,си блокиран във всички банки,техни филиали в страната.Блокиран си в НОИ,НАП,и Агенция по вписванията. Личен автомобил- блокиран.Чситата у нас,имат по големи права от Премиера,дори Президента! С едно подобно писмо,Бойко и Фъндъкова се оказаха с блокирани сметки на общината - над 1,3 милиарда.Отидоха на крака да му се молят.Докато няколко от върхушката не се опарят от тези узаконени мародери-нищо няма да се случи.Това е клика,разполагаща вече с милиарди.Разните олигарси,са клошари в сравнение с тях.За периода2000-2017 г,през сметките на 268 чси са преминали 17,3 милиарда!?
  • 22 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    0 0 Отговор
    Това българско "правосъдие", което блокира на който и да е човек дори и да е виновен всичките му пари, дори без да го уведоми е диващина. Все пак човек трябва да се храни, да се къпе, да се отоплява, да си светне крушката. Трябва да има някава месечна сума, която да не подлежи на запор. Другото, което е безобразие, е че съдят някой за 10 000 лева, а съда му запорира всички сметки за 50 000 лева.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове