7 Октомври, 2021 08:34 5 108 203

Проф. Герджиков: ГЕРБ са били избирани три пъти и смятам, че са направили и полезни неща

  • проф герджиков-
  • герб-
  • три пъти-
  • избирани-
  • полезни неща

Аз смятах, че много повече партии ще застанат зад мен и ще припознаят кандидата, който ще може да осъществи нужното, казва номинираният за кандидат- президент и подкрепен от ГЕРБ

Проф. Герджиков: ГЕРБ са били избирани три пъти и смятам, че са направили и полезни неща   - 1
Снимка: БГНЕС

„Изтеклата информация за моята кандидатура даде повод на политическа партия ГЕРБ да обяви подкрепата си за мен. Аз не съм кандидата на ГЕРБ, защото съм издигнат от Инициативен комитет. Когато се срещнах с ГЕРБ те не ми поставиха нито едно условие. Те не пожелаха нищо срещу подкрепата си. Не мисля, че съм обвързан с тях”. Това заяви в студиото на „Здравей, България” проф. Анастас Герджиков в първото си телевизионно интервю след номинирането му за кандидат-президент..

„Мотивацията ми е свързана с това, че сме в много тежка политическа криза. Винаги сме все повече разединени. Аз нямам намерение всички да се прегърнем и различията да отпаднат, но е важно да се обединим около важните за обществото теми. Ако това беше направено нямаше да се стигне до толкова много избори за една година”, каза Герджиков.
За срещата с ГЕРБ

„Красимир Вълчев е този, който е предложил на ръководството на партия ГЕРБ да подкрепят мен, вместо да излъчат свой кандидат. Срещнах се с Бойко Борисов в централата на партията. Там беше и г-н Вълчев, а аз им обясних, че ще приема кандидатурата на Инициативния комитет. Там дойде и изненадата – г-н Борисов каза, че съм подходящ кандидат и няма нито едно условие към мен”, обясни проф. Герджиков.
„ГЕРБ са били три пъти последователно в управлението и са правили много грешки през годините. За толкова време няма как да не сгрешиш. Някои от тези грешки са наистина несъвместими с това, което аз разбирам под честна и полезна за народа политика. След като обаче са избирани 3 пъти аз смятам, че те са направили и полезни неща”, каза още професорът.

„Аз смятах, че много повече партии ще застанат зад мен и ще припознаят кандидата, който ще може да осъществи нужното. Разчитал съм най-много на подкрепата на дясно-центристките партии”, казва проф. Герджиков.

Той не пожела да отговори на въпроса, за кого ще гласува на предстоящите парламентарни избори.

„Аз приемам политиките на ГЕРБ по едни въпроси, а по други изобщо не я приемам. През годините тази партия омекна, въпреки всичко, което се говори. Първото им управление беше най-проблемно. Тогава имаше поредица от грешки, които доведоха до силно влошаване на нещата в образованието. Ескалацията на нещата през третия мандат на ГЕРБ не се дължи само на техни грешки, а и на други причини”, смята проф. Герджиков.

За Лозан Панов

„Аз нямам нищо общо с ДПС. Никога не съм бих техен член или симпатизант. Не познавам г-н Карадайъ и г-н Доган. Никога в живота си не съм срещал Пеевски. Това, което Лозан Панов казва, е много странно за мен. Смятам, че той е подведен и му предлагам да провери тази информация. Или да покаже доказателство или да се извини. Неговата основна позиция е да бъдем почтени”. Така проф. Герджиков коментира обвиненията на Лозан Панов, че ГЕРБ предава президентската институция на ДПС.

За Румен Радев

„Няма да коментирам добри или лоши изказвания на Румен Радев. Има едно нещо, което не искам да правя като него – неговата остра реакция срещу определени партии и противопоставянето му срещу определен тип политика. Президентът не може да каже, че е срещу дадена личност и срещу цялата партия. Това не е работа на президента. Той може да обича един или друг, но трябва да работи с всички. Готов съм на пряк телевизионен сблъсък с всеки”, каза още Герджиков.

Относно Делян Пеевски

„Аз не мога да преценя доколко той е основната фигура в обществения живот. Очевидно не за първи път обществото се настройва срещу него, смятайки го за символ на олигархията и всичко лошо, което се случва в тази страна. Вероятно това е справедливо, но дали е такова наистина може да установи само съдът. Моето мнение е, че не трябва да се вторачваме в личности, защото тогава подменяме основния дебат. Такъв е и случаят със съдебната реформа.”, каза Герджиков.

За подкрепа от ДПС

„Аз няма да получа подкрепата на ДПС на първи тур, защото те имат действащ кандидат. Нека не забравяме, че действащият президент получи официалната им подкрепа още на първи тур. Ще приема подкрепата на всички партии, защото тя е подкрепата на техните избиратели”.

Позицията за главния прокурор

„За г-н Гешев ще кажа същото като за г-н Пеевски – всеки носи отговорност за това, което е извършил или не. Смятам, че г-н Гешев има същия проблем. От една година голяма част от обществото е убедено, че той е символ на прикриването на неща. Имаше граждански бунтове и протести срещу него. Това е и една от разделителните линии. Всеки трябва да носи отговорността си. Ако г-н Гешев е извършил нещо нередно той трябва първо да загуби поста си, а след това да понесе и друга отговорност. Това е работа на други органи, а не на президентската институция”, каза проф. Герджиков.

Той добави, че подкрепя съдебната реформа в страната.

„Очевидно реформирането на съдебната система може да бъде постигнато. Ако това се осъществи ще има голямо полза. Върховенството на закона е абсолютна ценност и е много важно за обществото”.

За протестите

„Всички бяхме възмутени и отвратени от кадрите на насилие, които видяхме преди два месеца. Когато това се развиваше нещата стояха по друг начин. На площада не беше цялото българско общество. Имаше голямо разединение. Нямаше как Университетът като институция да взима страна. Той е деполитизиран. Насилието срещу български граждани не може да се толерира по никакъв начин. Аз осъждам всяко насилие, включително случилото се зад колоните”, каза проф. Герджиков.

Той добавя, че управлението на страната „очевидно трябва да е коалиционно”. „Важно е обаче да не се късат всичко мостове с останалите. Струва ми се, че не е възможно да вървим напред, ако сме противопоставени по всички въпроси. Нека не позволяваме на партиите да спорят по въпроси, по които обществото има консенсус”, казва Герджиков.

Той изрази мнение, че следващото правителство няма да изкара 4 години.

За Спецправосъдието

„Това е конкретен въпрос, който трябва да бъде решен от експертите. Дори те не са единодушни по този въпрос. Скоро ще изкажа мнението си по този конкретен въпрос. Нужна е реформа и тя явно се спъва, след като я започваме вече четири пъти”.

За Северна Македония

„Това е мъчителен, но лесен въпрос. Последните години показаха, че независимо кой е президент, политиката ни по отношение на Северна Македония е последователна. Смяната на правителства и президент няма да промени тази позиция”.

Проф. Анастас Герджиков обяви, че е ваксиниран срещу COVID-19.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 2 от 94 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Cтoйко

    248 25 Отговор
    Гербава подлога! Нямаш никакъв шанс да си в тройката! После вън и от СУ.

    Коментиран от #38, #43, #56, #80, #101, #123, #141, #149, #152, #156

  • 2 Последния Софиянец

    195 20 Отговор
    Герджика върна ли крадените стотинки от децата ни в СУ?Читак!

    Коментиран от #170

  • 3 Пенди

    225 18 Отговор
    Тоя е малко по-мазен от Плевнелиев!

    Коментиран от #10

  • 4 Фончо1

    214 16 Отговор
    Да, направиха много добри неща: чекмеджета, мис Гащи, суджуци, котараци, Гешев-радост, кражби, корупция, рушвети, както и 20% замесени болни мозъци, които гласуват за тях заради 1000 лв. месечно…

    Коментиран от #193

  • 5 дедо Герчо

    160 15 Отговор
    СМЕШНИК...ХЪХЪХЪ...
  • 6 Хахо

    187 17 Отговор
    Този очевидно е зависим и го държат с нещо, иначе не знам защо ще си плюе по биографията по този начин. Ако пък издрапа до балотаж, там ще му се наложи да се обяснява в любов и на Шиши и ДПС.. Пълно падение

    Коментиран от #19, #40, #83

  • 7 Бойко Разбойко

    141 13 Отговор
    Как искам да го щипна по розовите бузки!

    Коментиран от #183

  • 8 гадно

    153 11 Отговор
    Тоя да уточнява тия полезни неща за кого са, например се сещам за един с чекмедже.
  • 9 34488

    146 9 Отговор
    За ДПС и ДС питаха ли го? А за розовата дъга? А за кюлчетата и мата хари? И поне още 100 въпроса са му спестени. Пуркоа?
  • 10 Пожарникар

    41 4 Отговор

    До коментар #3 от "Пенди":

    Тц, не е малко
  • 11 Радев = Виденова зима

    26 157 Отговор
    Успех , България има нужда от човек с вашите знания

    Коментиран от #31, #55

  • 12 шуримури

    128 12 Отговор
    Публикувано във факти.бг: ГЕРБ са били избирани три пъти и смятам, че са направили и полезни неща. МА ДА,НАПРАВИЛИ СА. РЕМОНТИ НА РЕМОНТИТЕ,ХОДЕНЕ ПЕШ БОСИ,ЯДЕНЕ НА АСФАЛТ,КОНГРЕЧУЛЕЙШЪН,50 ЛЕВЧЕТА НА БАБА И НА ДЯДО,ПРАВЕНЕ НА МАГИСТРАЛИ И ТУНЕЛИ,НЕПРАВЕНЕ НА АЕЦ "БЕЛЕНЕ",ПРАВЕНЕ НА ШКАФЧЕТА С ПАЧКИ И КЮЛЧЕТА И ОЩЕ,И ОЩЕ,ВКЛ.КАРАНЕ НА ЖИПА С 200.
  • 13 Фенът

    24 122 Отговор
    По бързо да идват изборите да изгоним преЦедента

    Коментиран от #41

  • 14 Ахахаа

    84 9 Отговор
    Дори и сега правят добри неща. Излизат всички мошеници на светло с тази си алчност за власт. Погнаха Божков и той повлече изсветляването на утаените, като им даде надежда, че сега е тяхното време. Сега всички разбраха кои са носителите на промяната. Промяна но в чия полза?
  • 15 ген Столти

    111 10 Отговор
    Много лъжеш бе Герджиков. май че в къщи мама ще ти дърпа ушите и няма да ти купи нова рокличка за дебата по телевизоро.
  • 16 ТАКА ДЕ

    22 104 Отговор
    КАТО ГИ ГЛЕДАМ СЕГА ТИЯ УПРАВЛЯВАЩИ......БАЦО СИ БЕШЕ ГЕРОЙ....С КОРАБА ОТДАВНА ДА СЕ БЕШЕ ОПРАВИЛ....И НЕ САМО С НЕГО

    Коментиран от #30

  • 17 НИНОВА

    14 59 Отговор
    Верно ли 2016 година сте предложили на Герджиков да го издигнете за президент....ама честно
  • 18 АМАН

    129 11 Отговор
    НАПРОТИВ, ТИ СИ КАНДИДАТА НА ГЕРБ И САМО ЗАРАДИ ТАЗИ ДОЛНА ЛЪЖА, НАРОДА ТРЯБВА ДА ТЕ ЗАПЛЮЕ! ТОЛКОВА ДОЛНОПРОБНО ЛЪЖЕШ, ЧЕ НЕ СИ КАНДИДАТУРА НА ГЕРБ, ЧЕ ЧОВЕК ДА СЕ ОТВРАТИ! АМАН ОТ ЛЪЖИТЕ ТИ!

    Коментиран от #90, #108

  • 19 4623

    83 7 Отговор

    До коментар #6 от "Хахо":

    Публикувано във факти.бг: Този очевидно е зависим и го държат с нещо, не и за тoпкитe, защото няма такива.

    Коментиран от #104

  • 20 Прост народ

    89 7 Отговор
    Разбира се напълниха си шкафовете с пари това направиха за три мандата.
  • 21 Този Ни Гъбарка

    91 8 Отговор
    гЕрБджиков е ПОЗОР !
  • 22 Коментар

    86 6 Отговор
    Едното от тия полезни неща е да ти напълнят чекмеджето, нали пишман професоре?!
    Каквото е дереджето в политиката, такова е и в образованието - корупция от всякъде и пълна анархия! Благодарение на една тиква, вилняла над 10г!!!
  • 23 много мазен

    90 6 Отговор
    Няма да гласувам за този гербераст!
  • 24 Мазен

    87 6 Отговор
    Герберски лакей.
  • 25 обувка 36

    93 6 Отговор
    Гледах интервюто, Рядък ПЛУЖЕК. Не знам, розов ли е, с цветовете на дъгата ли е, но е противен.

    Коментиран от #98, #105

  • 26 JEFF

    90 6 Отговор
    Не се притеснявай , ще ти поискат . Вярно е , че са направили и хубави неща, показаха какво правителство не трябва да имаме . Ако Герджиков е ректора на ректорите, както го нарече Борисов, то ГЕРБ е корупцията на корупциите, а ние не искаме това. Никога ГЕРБ !

    Коментиран от #39

  • 27 майа

    11 86 Отговор
    умен човек е герджиков , не като зелениа чорап.

    Коментиран от #33, #42

  • 28 Разбрах

    81 5 Отговор
    Разбрах само, че не бил кандидат на гербавите, ама само те го подкрепяли. Нито един смислен и конкретен отговор, на зададените му въпроси. Укончливите отговори за ГЕРБ, ДПС, Пеевски, говори за зависимости. Очаквах много, много повече от тоя кандидат.
  • 29 Просто човек

    79 5 Отговор
    Противен, мазен, гербаджийски плъх... започна да хвали мутрите от ГроБ! Дано Радев Ви размаже още на първия тур!
  • 30 т-п трол гербав

    62 5 Отговор

    До коментар #16 от "ТАКА ДЕ":

    Именно на бацо кадрите управляват Морска администрация и гранична полиция. Виждаме ги как се справят!
  • 31 2973

    63 5 Отговор

    До коментар #11 от "Радев = Виденова зима":

    Шизо, България наистина има нужда от човек със знания, но как ще свържеш еднокнижника Боко с Герджиков? Не и знанието, очевидно, а нещо друго. Келепира?!
  • 32 Тъно

    64 3 Отговор
    Този кабинетен плужек как ще бъде главнокомандващ арния като не е виждал такава на живо. Не дължал нищо на Герб, да бе повярвахме ти. Вяка жаба в гьола си, да не кряка много, че е излишно
  • 33 набабами

    51 5 Отговор

    До коментар #27 от "майа":

    Да наливаш от пусто в празно, не те прави умен. Кухи думи, без съдържание, както и Устичката.
  • 34 ДА БЕ

    64 6 Отговор
    ГЕРДЖИКОВ, ИГРАЕШ СЪЩИТЕ ЦИРКАДЖИЙСКИ НОМЕРА НА БОРИСОВ! СРАМ НЯМАШ ЛИ! ЗАЕДНО БЯХТЕ С БОРИСОВ В КАБИНЕТА НА НДСВ - ТИ КАТО ЗАМ. МИНИСТЪР НА ОБРАЗОВАНИЕТО, А БОРИСОВ КАТО ГЛ. СЕКРЕТАР НА МВР, ЗАЕДНО КРАХТЕ И ДЕЛЯХТЕ. НОМЕРАТА, КОИТО ИГРАЕШ СА СЪЩИТЕ КАТО НА БОРИСОВ, ЛЪЖЕШ СЪЩО КАТО НЕГО! ПОЗОР СИ!НЕ БИЛ ТОЙ КАНДИДАТА НА ГЕРБ, СЕРИОЗНО ЛИ? ЦИНИК!
  • 35 Страшавел

    61 6 Отговор
    Ти, мисирка, няма да стигнеш и да втори тур .Какво очакваше? ДБ да те подкрепи? Да беше казал нещо за кюлчетата и пачките? Бойко в затвора. Ти- оставка от ректорския пост
  • 36 ХАН КРУМ

    63 6 Отговор
    И ВЪВ ВСИЧКИТЕ НЕБИВАЛИЦИ ,КОИТО НАГОВОРИ ТОЗИ ПРОФЕРОР РАНО ,РАНО СУТРИНТА ПРОЗИРА РЪКАТА НА ГЕРБ–ЩО ЗА ЛОГИКА НА КАНДИДАТ ОБЕДИНИТЕЛЯ–ДЪРЖАВАТА ОГРАБЕНА,НАРОДА ПОТОПЕН В МИЗЕРИЯ,НАЦИЯТА СТОПЕНА,НЯМА НОРМАЛНО РАБОТЕЩА ОБЩЕСТВЕНА СИСТЕМА НЕ ОКРАДЕНА И ЗА НЕГО НИЩО НЕ СЕ Е СЛУЧИЛО,ПРОСТО ИМАЛО И ГРЕШКИ.ПРИКАЗКИ ЗА НАИВНИЦИ ОИ ГЛУПАЦИ.
  • 37 Втори тур

    26 17 Отговор
    Радев-Панов
  • 38 Пея

    43 4 Отговор

    До коментар #1 от "Cтoйко":

    Чичо Гей!
  • 39 Дядо червенко

    9 57 Отговор

    До коментар #26 от "JEFF":

    Ако при Борисов имало корупция тогава преди него управляващите са били направо рекетьори

    Коментиран от #61, #118

  • 40 Той

    38 5 Отговор

    До коментар #6 от "Хахо":

    Си ечовек на Шиши и ДПС

    Коментиран от #50

  • 41 т-п трол гербав

    40 5 Отговор

    До коментар #13 от "Фенът":

    Прецедента е роско плюфналиев, народа му лепна на него този прякор. И от 5 години не е в Президентството, няма какво да го гоним. А вие си измислете нов прякор за Радев, нали сте много умни.
  • 42 Мисирка герб

    44 5 Отговор

    До коментар #27 от "майа":

    Плужек е
  • 43 Пилот на грипен

    7 39 Отговор

    До коментар #1 от "Cтoйко":

    Много разбираш от подлоги дълго си в този занаят
  • 44 Бсп

    8 61 Отговор
    Единственият президент спокоен, диалогичен, разумен беше Първанов. Следващият ще бъде проф. Герджиков.

    Коментиран от #58, #76

  • 45 А бре аланкоолу...!

    52 5 Отговор
    ,,смятам, че ГЕРБ са направили И полезни неща..."
    Самият Герджиков с това си изявление признава,че ГЕРБ са правили тотално-не полезни неща и между другото ..- чат-пат се е случвало да правят И полезни неща...😝!А бе кандидат-Президенте на ГЕРБ,казват ли се такива неща...,та това си е чист автогол...!А уж бил умен,ерудиран и начетен...🙄😔☹️😰...?!?!

    Коментиран от #94

  • 46 Антигерб

    51 5 Отговор
    "г-н Борисов каза, че съм подходящ кандидат и няма нито едно условие към мен"

    Ами ти отговаряш на всички критерии на банкянската мутра - какви условия да ти поставят. На тях им трябва безличен човек като Плювню който само да се усмихва и да ръси простотии за обединение с мутрите.

    "След като обаче са избирани 3 пъти аз смятам, че те са направили и полезни неща"

    След като мислиш така си идеалния кандидат за герберската хунта - та какви "полезни" неща са направили герберите освен да си пълнят шкафчетата и кражбите били "грешки". 30 милиарда външен дълг и нищо срещу тези пари - изчезнаха в някое шкафче.

    Дългът не е толкова страшен ако имаше фабрики срещу него които да произвеждат, българите да работят и да го връщат - но няма нищо такова. Сега сме в положението на клошар който е взел заем за да си купи Ролекс.

    Коментиран от #177

  • 47 сара

    53 5 Отговор
    Издигнат от Инициативен комитет и подкрепен единствено от ГЕРБ. Какво не е ясно ?
  • 48 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    49 7 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ ПРЕЗИДЕНТ
  • 49 Гост

    50 6 Отговор
    СКРИЙ СЕ БЕ ОХЛЮВ......ЕЙ,САМО ПРОДАЖНИ ДУШИ В ТАЯ СТРАНА................................

    Коментиран от #52

  • 50 Да ама не

    5 22 Отговор

    До коментар #40 от "Той":

    ДПС не избраха ли парапланера

    Коментиран от #66

  • 51 ГЕРБ - Мъже

    39 6 Отговор
    АНАСТАС Е С НАС !!!

    Коментиран от #79

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Пешо от блока

    52 6 Отговор
    Абе,уж е професор,а лъже като малко ц.ганче.Дали някой му вярва?
  • 54 МАФИЯ

    53 4 Отговор
    ало МОМАТА с какви компромати те държи мутрата борисов
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    35 4 Отговор

    До коментар #1 от "Cтoйко":

    ТАКА е ПРИЯТЕЛ герб отече
  • 57 Сатъра на Хана

    33 4 Отговор
    ТОЯ ГЕРДЖИКОВ Е МЕСИЯ КАТО ГЕШО КЕЛЕША ... ТАКИВА ХОРА СА СИ УДАРЕНИ В ГЛАВАТА.... НЕ МИСЛЯ ЧЕ ГО ПРАВЯТ СЪЗНАТЕЛНО...
    ....
  • 58 Бъркаш!

    32 3 Отговор

    До коментар #44 от "Бсп":

    По-,,спокоен"...лежерен и ...заспал от охлюва-Плевненлиев-едва ли ще има...!Така бавничко,спокойничко ги каканижеше,че веднага ме приспиваше...!То и Герджика ме приспива,но вицето му-фатмашката ме събужда...- напомня ми за казармата все пак...😉!
  • 59 Дани

    30 3 Отговор
    Ти си поредната поредната подлота зависима от тробаджииге ккорупмиран нне си независм а какво направи Дистотора за 12 освен да краде доведе срананата до хаоса който цари в странота с европарити сэс заемите които взе еднолично сега до 9 то коляно ще плащаг поколеншята а ти по добре се махай акж имаш останал морал и
    Достойнство зо което много се съмнявам а не забровяй студентите на от су бяха протестште а ти накрая ще паднеж от дво стола

    Коментиран от #65

  • 60 Жител

    4 38 Отговор
    Успех на новия президент гн.Герджиков

    Коментиран от #62

  • 61 т-п трол гербав

    36 3 Отговор

    До коментар #39 от "Дядо червенко":

    Няма значение какви са били управляващите преди тиквоча. Тиквоча дойде на власт със заявката че ще накаге съргей и тройната коалиция. Овладя цялата съдебна система и никой не наказаха, а само му правят чадър. Не ме интересуват герцави оправдания кой преди тях какво направил, след като 12г имаха възможност да правят, поправят и наказват, но единствено крадоха и разсипваха!
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    33 3 Отговор
    ти не може да си ни обединител
    не
    на
    еднополовите
    БРАКОВЕ
    ДА
    НА
    ХЕТЕРО НОРМАЛНОСТА

    Коментиран от #68

  • 64 коко

    40 5 Отговор
    Доста е мазничък и обтекаем.
  • 65 Кадилак мачка зазка

    18 5 Отговор

    До коментар #59 от "Дани":

    Трябваше да учиш повече в училище. Срам за преподавателите.

    Коментиран от #115

  • 66 Това е минало!

    28 7 Отговор

    До коментар #50 от "Да ама не":

    Важното е сега,че ДПС са в братска прегръдка с ГЕРБ срещу Радев...!!!
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Българка

    5 33 Отговор
    Във времена на криза е редно умни хора да вземат нещата в свои ръце. Стига експерименти с глупави фатмаци.

    Коментиран от #88

  • 70 Соросоид

    36 3 Отговор
    --- Аз не съм кандидата на ГЕРБ ---
    „О, неразумний Анастас, поради що се срамиш да се наречеш Гербер?“ Немаш вера в Бойко? Човеко е построил милиард километри магистрали, от три папи е гален по главата, даже е чел Карл Май.

    Коментиран от #81

  • 71 един от многото

    40 2 Отговор
    Като ги гледах когато се представяха на медиите с вицето си , видях един мазен и нафукан венециански аристократ и една ухилена (все едно напушена) персона от първокурсничките в университета му!
  • 72 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    31 2 Отговор
    н ни омайвай с лъжи не сме
    будали
  • 73 невярно

    29 2 Отговор
    ГЕРБ направиха ПОТОП
    СЛЕД ТЯХ Е ПЪЛЕН ПОТОП
    След 2012г посегнаха на и частната собственост/освен всичко друго/
    Тоя от снимката е представител на най-тъмно червените които някога са управлявали България.
    Време е окончателно да си ходят.
  • 74 ,,Лошо Седларов...лошо...!!

    39 3 Отговор
    „Изтеклата информация за моята кандидатура даде повод на политическа партия ГЕРБ да обяви подкрепата си за мен. Аз не съм кандидата на ГЕРБ, защото съм издигнат от Инициативен комитет."
    Започваш с увъртане и демагогия...!А ние искаме честни хора,които да казват...- ,,право куме...- в очите"...!!!
  • 75 ОЛГА

    33 2 Отговор
    МОМАТА не става за обединител
  • 76 Извинявай

    28 4 Отговор

    До коментар #44 от "Бсп":

    Без извинение, първанката беше хлъзгав, мазен плужек, никога не зае категорична позиция по никой въпрос. Първанката толкова е свикнал да не казва нищо докато говори, че дори за часа да го попиташ, няма да ти даде ясен отговор.
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 нннн

    31 1 Отговор
    Да Ало Ваньо ,ТИ СИ ГО ИЗБРА ,БРАТИНЬО ЧЕКМЕДЖЕТО ПКП НА ПРЕЗИДЕНТА МОЗЪК НЕ СЕ ДАВА А Х..Й!МАЛКА ГЕРБЕРСКА ИЗВАДКА
  • 79 сами в банята

    26 2 Отговор

    До коментар #51 от "ГЕРБ - Мъже":

    Ние сме в Анастас и Анастас е в нас.
  • 80 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    38 2 Отговор

    До коментар #1 от "Cтoйко":

    ГЕРДЖИКОВ вчера е бил на инсруртаж при БОЙКО БОРИСОВ
  • 81 Борисов!

    32 2 Отговор

    До коментар #70 от "Соросоид":

    ,,Човеко е построил милиард километри магистрали"
    Моооля...,ко речи...,не ме обиждай...?!АЗ съм построил 500 милиарда километра магистрали ...!!!
  • 82 МАРИУС

    32 2 Отговор
    тоя мазен г е й не ста в а
  • 83 Все едно е от друга планета

    12 4 Отговор

    До коментар #6 от "Хахо":

    То ние че сме тъпи ясно е ! Като овце сме. Накадето някой ни подсвире и тръгваме! Направили хубави неща !!!!Другия поради преминалос на канадеца да не се търси отговорност!?? Другия шкафчета пълни! Другия ни убеждава че Никито крадеца бил идеалния? Хептен се обърках....
  • 84 мръсник

    26 2 Отговор
    айде бе плуват ли кораби,има да ти тегли ушите мутрата и да те бие по врата ,нещастник подлога герберска
  • 85 Българка

    37 4 Отговор
    Безграбначен хлъзгав продажник и лъжец! Не бил кандидатура на ГРТБ, не познавал Петър Николов, СУ бил деполитизиран!
    Гнус и отврат! Как точно Герджиков ще обединява мафиата с антимафията, битите с буячите, жертвите с палачите им?
    Палячо!!!!!!!!

    Коментиран от #102, #116

  • 86 Мутри вън!

    33 3 Отговор
    ГЕРДЖИКОВ-ГНУС!

    Коментиран от #95

  • 87 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    33 4 Отговор
    ГЕРДЖИКОВ н се напъвай да ни лъжеш ти си маша на герб
  • 88 ТОЧНО ТАКА...!

    11 6 Отговор

    До коментар #69 от "Българка":

    ,,Стига експерименти с глупави фатмаци..."
    Лошото е,че ГЕРБ повтарят експеримента с ...ГЛУПАВА ФАТМАШКА...🙄😔☹️?!?!

    Коментиран от #96

  • 89 СОФИЯ

    25 3 Отговор
    вицето на герб е помакиня БОЙКО слуга на ЕРДОГАН
  • 90 Бойко идвай

    3 32 Отговор

    До коментар #18 от "АМАН":

    ЩО ЗА човек си ти писачо на гадни неща Защо пишеш от името на народа Аз се отвращавам от такива като вас дежурни Антита до обяд ядосани на хората след обяд на себе си Поклон Професоре Ще Бъдеш Достоен президент

    Коментиран от #186

  • 91 Герберопитек

    25 1 Отговор
    "Аз осъждам всяко насилие, включително случилото се зад колоните"

    Е осъждаш насилието но не осъждаш тези които го разпоредиха - даже главния виновник за насилието пак е на държавна службичка при герберката Фандъкова на тлъста заплата. Сигурно това е едно от "полезните" неща сътворени от герберската хунта.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Народът на Бг

    25 3 Отговор
    Нали беше НезаВисим от маията герб, бе продажник долен!
    Показа си подлезурската същност!

    Коментиран от #97

  • 94 Споко...!

    25 3 Отговор

    До коментар #45 от "А бре аланкоолу...!":

    Борисов ще го привика на инструктаж и дръпне ушите...!Ще му каже...- ,,Требе като мене САМО да хвальотиш ГЕРБ...,никакви недомлъвки...-Ясно...?!"
  • 95 Бойко идвай

    5 25 Отговор

    До коментар #86 от "Мутри вън!":

    ПО ГОЛЕМИ МУТРИ ПО ГОЛЕМИ МАФИОТИ ОТ ТЕЗИ СЕГАШНИТЕ НОВИТЕ ОПРАВАЧИ ИМА ЛИ ЯВИХА СЕ ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО КРАДАТ БЪРЗО КРАДАТ ЯВНО И ЛЪЖАТ МНОГО МНОГО

    Коментиран от #119

  • 96 Българка

    5 6 Отговор

    До коментар #88 от "ТОЧНО ТАКА...!":

    Това е за да привлекат чугунените глави. Всеки знае, че от вицето хептен нищо не зависи.

    Коментиран от #109, #164

  • 97 Бойко идвай

    2 19 Отговор

    До коментар #93 от "Народът на Бг":

    Ти си никой Пиши от свое Име Раздвоение на личността ли имаш За ГЕРБ Гласуват 800000 българи сега А ти си ДРАСКАЙ лошотията си тук
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Перо

    26 1 Отговор
    Професора,хем иска подкрепата на ГЕРБ,хем се разграничава от тях, да получи подкрепа и от другите! Не може душата в рая и ………….. .
  • 100 срамота

    28 2 Отговор
    Гледах го този, докато каза че сам решил да се кандидатира, и после ходил в централата на ГЕПИ да му кажат че го подкрепят. Кого лъжеш ти бре??? Още не си влязъл във властта и взе да лъжеш като сиганина от Банкя. На всички е ясно че си магаре на ГЕПИ и ДПС. Няма да гласувам за лъжец, мИрси.

    Коментиран от #106

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Бойко идвай

    3 20 Отговор

    До коментар #85 от "Българка":

    И щозахора сте да обиждате достоен уважаван човек Вие Явно сте много много зле по всички направления в живота си за да пишете такива гадости
  • 103 Гиди журналисти

    22 2 Отговор
    Защо не го притисната да каже какви конкретни грешки са направили грабаджите!? А относно поведението на Радев като разединител - Президентът направи добре, трябваше и по-рано даже, преди бухалка та да удари по Президентството заради принципите. И въобще зарежете тая работа с обединител - нямам нищо общо с грабаджийското далавераджийство, безпардонност, махленщина, надутост.

    Коментиран от #113

  • 104 Момата

    25 2 Отговор

    До коментар #19 от "4623":

    Държат го с компромати, това е стар похват на герберастите и на мутрите, което е едно и също. Например за някои "особености", свързани с празнуването на датата 02.02. А догодина се падат пет двойки на техния празник- 02.02.2022.

    Коментиран от #135

  • 105 Е Минчев

    17 2 Отговор

    До коментар #25 от "обувка 36":

    С цветовете на дъгата.
  • 106 Бойко идвай

    2 25 Отговор

    До коментар #100 от "срамота":

    Възмутена съм от Вашите гадории И отношението ви към един успял човек в БГ

    Коментиран от #112, #122, #174

  • 107 хтврпх

    24 1 Отговор
    А г-н Герджиков осъзнава ли, че да приемеш подкрепата на една компрометирана партияне е достойно и морално. Както и да обвържеш името си с нея. Обикновено моралните личности се дистанцират от неморалните. В демократичните страни политически партии дори връщат даренията правени от компрометирани хора. Никой не иска да бъде свързван с такива. ГЕРБ се опитват да си измият мръсния имидж с Герджиков и той им го предоставя. Това не е достойно от негова страна.
  • 108 Перо

    24 1 Отговор

    До коментар #18 от "АМАН":

    Обикновен въжеиграч е!
  • 109 Хе,хе...!

    4 8 Отговор

    До коментар #96 от "Българка":

    Твърдението ти е несериозно...!!!

    Коментиран от #129

  • 110 2844

    31 1 Отговор
    Румен Радев в единственият политик, който дръзна открито да се опълчи срещу наглата мутра Бойко Борисов и да спре унищожението на България от неговата престъпна партия, основана единствено на корупция, държавен рекет и безаконие. Това е исторически факт, който всеки образован българин ясно разбира.
    Недоумявам с какво ГЕРБ са хванали проф. Герджиков да бъде техен кандидат на президентските избори, но е сигурно че той е избрал да играе в губещ отбор. Това е отбора на политическите гробари на България.
    На 14.11.2021 г. с огромно желание ще гласувам за Румен Радев!
  • 111 Бамбука

    20 2 Отговор
    За корупцията нищо, за ниските доходи нищо, за бедственото положение на пенсионерите нищо, за оня дето плагиатства нищо. Щял да се опита да спи със всички за да обедини народа ? Е, това вече е нещо. Бравос !

    Коментиран от #121

  • 112 мдаа

    20 2 Отговор

    До коментар #106 от "Бойко идвай":

    Когато един достоен човек не се дистанцира от недостойните, значи одобрява техните постъпки и ги подкрепя. Това вече го прави недостоен.

    Коментиран от #117

  • 113 Бойко идвай

    3 21 Отговор

    До коментар #103 от "Гиди журналисти":

    СТИГА С ТОЗИ РАДЕВ ПРЕЗИДЕНСТВОТО НЕ Е АНКЛАВ ПРЕЗИДЕНСТВОТО Е БЪЛГАРСКО И ТРЯБВА ДА СПАЗВА БЪЛГАРСКИТЕ ЗАКОНИ ГЕШЕВ РАЗСЛЕДВА РАДЕВ И ГО ОЧАКВА КАКВОТО И ДА ПИШЕТЕ ТУК ЛЪЖИ КОМПРОМАТИ МАНИПУЛАЦИИ
  • 114 ттт

    16 3 Отговор
    "Аз не мога да преценя доколко той е основната фигура в обществения живот."

    Очевидно г-н ректорът е паднал от Марс. Президент, който хал хабер си няма от ситуацията в България не ни е нужен.
  • 115 професор

    24 3 Отговор

    До коментар #65 от "Кадилак мачка зазка":

    Той университета не е оправил, ще оправя държавата...Боже, боже , боже...Страшна мизерия е в Соф. университет- ниски заплати, голяма администрация, никакви стимули за работа, пълно с доносници и комунисти, никаква наука, отвратителни материални условия. Нищо не е пипнато от 60 години.

    Коментиран от #198

  • 116 Който

    3 21 Отговор

    До коментар #85 от "Българка":

    Който не мисли като теб е лош.Ама това да чуеш и другото мнение,пък та вземеш и да помислиш,явно е мисия невъзможна.Ужасявам се от хора,които харесват агресията и крясъци ,а не спокойния и гладък изказ и положителното излъчване.Аз съм горда,че такъв достоен,умен и ерудиран човек е кандидат за Президент.

    Коментиран от #125

  • 117 Бойко идвай

    3 23 Отговор

    До коментар #112 от "мдаа":

    ЗАЩО ЗАКЛЕЙМЯВАТЕ ЧОВЕК САМО ЗАЩОТО НЕ Е ОТ ВАШИТЕ ЛИ А Е ОТ ГЕРБ Е НЕ СТЕ САМО ВИЕ ПРАВЕДНИТЕ ВСИЧКИ СМЕ БЪЛГАРИ И ДА ПЛЮЕТЕ ПРОСТО ЕЙ ТАКА ЖЕСТОКО С ОМРАЗА ДОСТОЙНО ЛИ Е ЧОВЕШКО ЛИ Е
  • 118 бъркаш са

    18 2 Отговор

    До коментар #39 от "Дядо червенко":

    Тия преди него изглеждат като аматьори. Тоя крадец, за 12 г по кражби и лъгане на българите ги всички преди него поне с 2-3 обиколки. Сега пак лъже българите с този професор.
  • 119 ттнрвз_€*;"

    14 2 Отговор

    До коментар #95 от "Бойко идвай":

    Пиши с малки букви и дай доказателства за твърденията си!

    Коментиран от #124

  • 120 С КОЛЦИТЕ

    19 2 Отговор
    Вероятно е прав, кандидат Герджиков, но ОСТАВА ЗА КОГО СА БИЛИ ПОЛЕЗНИ НАПРАВЕНИТЕ ОТ ГЕРБ НЕЩА.
  • 121 Бойко идвай

    6 21 Отговор

    До коментар #111 от "Бамбука":

    ЗАЩО ЧЕ РАДЕВ ЗА 5 ГОД КАКВО СВЪРШИ А ЙОТОВА НИЩОПРАВЕЩИ ЛУКСОЗНИ ДЛЪЖНОСТИ ОТ ЕСТОНИЯ ИЗГОНИХА ДОСТОЙНИЯТ РАДЕВ ЗА ЛЪЖА КАЧИ СЕ НА ШИПКА И РЕВА ЧЕ БОЙКО ЛЪЖЕ ЗА КОРОНАТА НАПРАВИ ПРЕВРАТ РАЗЕДИНИ БЪЛГАРИТЕ САМО ОМРАЗА БЪЛВА СРЕЩУ СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА И Е РЕШИЛ ЧЕ У ИЗВЪН БЪЛГАРСКИТЕ ЗАКОНИ СМЯТА ЧЕ Е НЕЗАМЕНИМ
  • 122 срамота

    16 3 Отговор

    До коментар #106 от "Бойко идвай":

    Всеки има право да няма вкус. Да си слуга на един разбойник дето краде и лъга българите, според мен е недостойно, и ясно съм си изразил мнението. Боли ма фара, че ти си възмутена. Те и теб те ограбваха, но не съм чул да се възмущаваш. Явно ти е харесало, а на мен не.

    Коментиран от #128

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Бойко идвай

    3 18 Отговор

    До коментар #119 от "ттнрвз_€*;"":

    А твоитедоказателства срещудостойният Радев мразещ България къде са Сега се краде явно бързо и безогледно Вярно ГЕРБ имат много грешки Служебните Превратаджии изхвърлиха едни и назначиха свои това ли е доброто
  • 125 Българка

    8 2 Отговор

    До коментар #116 от "Който":

    Тая е една попреминала леля с много злоба към всеки умен човек. Личи си по писанията и, а се опитва да е капацитет, но покритието и е слабо.
  • 126 Емо

    20 3 Отговор
    Герджиков на кого точно си кандидат ако не си на ГЕРБ. Защо не обясниш. Освен ГЕРБ у ДПС никоя друга партия не застава зад теб.

    Коментиран от #143

  • 127 Дане

    15 4 Отговор
    ГЕРБ са крали избори три пъти

    Коментиран от #167

  • 128 Бойко идвай

    5 11 Отговор

    До коментар #122 от "срамота":

    Явно толкова преценяваш А сега не те ограбват и всичко е по мед и масло Лошото е че такива като теб подведени тичаха да гладуват за Чалгарите сега крякат за Кирката и сие Вместо да се замислят защо се стига до тук се

    Коментиран от #154

  • 129 Българка

    0 1 Отговор

    До коментар #109 от "Хе,хе...!":

    Може така да ти се струва, но е вярно.
  • 130 Чехльо

    14 2 Отговор
    Боклук си ти, боклук.
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Злобимир Гнусев

    14 1 Отговор
    Тип с Проф. пред името много обичат да "полегнат" пред некои политико-мафоитски кръгове.
  • 133 РАДЕВ, ДПС ТИ БИХА ШУТА

    3 17 Отговор
    Пътник си отвсякъде

    Коментиран от #137

  • 134 Cтoйко

    17 2 Отговор
    Метросекссуала транс се отрича от Герб !!!! Дори и той се срамува от тях ха-ха-ха....хихихихи..- Изтеклата информация за моята кандидатура даде повод на политическа партия ГЕРБ да обяви подкрепата си за мен. Аз не съм кандидата на ГЕРБ, защото съм издигнат от Инициативен комитет. Когато се срещнах с ГЕРБ те не ми поставиха нито едно условие. Те не пожелаха нищо срещу подкрепата си. Не мисля, че съм обвързан с тях”. Това заяви в студиото на „Здравей, България” проф. Анастас Герджиков в първото си телевизионно интервю след номинирането му за кандидат-президент..
  • 135 Ако съм

    1 13 Отговор

    До коментар #104 от "Момата":

    Ако съм на теб ,няма да говоря наизуст,и то глупости.Аз недоумявам,как някои хора,измислят пълни простотии,а други им пригласят. Аз например се поинтересувах и разбрах,че професорът си има и жена и прекрасен син.Така че,не ставай смешен с някакви опорки,които някой ти подхвърля.Не,че има нещо лошо и да си с обратна ориентация,щом природата те е създала така.Обаче ИСТИНАТАе важна.Не може в България, всеки,който говори умно и възпитано,а не крещи и не тропа по масата да се взема за гей.

    Коментиран от #178

  • 136 губеранец

    15 2 Отговор
    "Нямa дa кoмeнтирaм дoбри или лoши изкaзвaния нa Румeн Рaдeв. Имa eднo нeщo, кoeтo нe иcкaм дa прaвя кaтo нeгo – нeгoвaтa ocтрa рeaкция cрeщу oпрeдeлeни пaртии и прoтивoпocтaвянeтo му cрeщу oпрeдeлeн тип пoлитикa. Прeзидeнтът нe мoжe дa кaжe, чe e cрeщу дaдeнa личнocт и cрeщу цялaтa пaртия Г-н Герджиков. Вие какво искате.Президента да си замълчи и да си подвие опашката пред явните нарушения на демократичните устой на държавата и пред ширещата се корупция на високо ниво в управлението на страната ни.Ако това е вашето кредо в едно евентуално бъдеще , то аферим бабо машшала.Вече сме имали двама такива президенти. Това ваше изказване вероятно ще стой в основата на Вашето управление.По този начин Вие доказахте ,че ще се подчинявате на всяка управляваща формация за да си осигурите "тихо пристанище със сенчести липи.Благодаря!Аз не искам такъв ПРЕЗИДЕНТ.

    Коментиран от #176

  • 137 Cтoйко

    12 2 Отговор

    До коментар #133 от "РАДЕВ, ДПС ТИ БИХА ШУТА":

    Здрасти смешко наше забавление и добро утро! Ти ДПС за фактор ли ги броиш с 200 хиляди глаcа?

    Коментиран от #159

  • 138 мафия

    13 2 Отговор
    Светна ли ви сега, КОЙ ще обединява професорАт?
  • 139 Наско

    8 3 Отговор
    Тия постоянно се подиграват с нас. Като сложиш инициативен комитет зад себе си, мислиш, че на хората не им е ясно, че си човек на някоя партия ли? Румен е марионетка на БСП (БКП). Този е марионетка на ГЕРБ. Точка. Независимите кандидати са тези, дето няма да хванат и 1%.
  • 140 Емо

    16 2 Отговор
    А бе интересно след като ГЕРБ били направили толкова много, защо всички се срамуват да си признаят че са от ГЕРБ?

    Коментиран от #163

  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Дани

    15 1 Отговор
    Едно време червените баби казваха, че са безпартийни комунистки, та и професор Герджиков звучи като безпартиен гербаджия. Не бил кандидат на геп...

    Коментиран от #150, #153

  • 143 Чудя се

    1 10 Отговор

    До коментар #126 от "Емо":

    Защо всеки в България се опитва да дава акъл на другите как да си вършат работата.Пък и говорят като големи капацитети .Ето и ти,даваш акъл на професора как да се държи.Ама спрете се ,бе хора.От толкова раздаване на акъл,за вас не остана.
  • 144 Бамбука

    15 3 Отговор
    Борисов в осъждан за лъжи. Никой не е гонил президента Радев от Естония, напротив прие е "Инициативата три морета" да бъде 2021 г. в България. Радев застана заедно с протестиращите, Борисов се скри. България е призната на първо място по корупция в ЕС, с най-ниските заплати и пенсии, с най-висока смъртност и демографска криза.
  • 145 Сърп и чук

    16 2 Отговор
    Видях го! Очаквах повече като ерудиция! Като морал не очаквах, щом е станал слуга на една тиква! Ниско ниво! Не познавал Карадая, но познавал Местан! Достатъчно! Точно на Местан и Борисов Ердоган каза, че иска да ги види заедно в управлението...! Сега избора ми е по лесен.
  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Гост

    4 11 Отговор
    ГЕРБ са зло ,но народа ги избира три пъти само,защото всеки човек го е страх да не дойдат комунистическите псета на власт.България е една от последните държави на тоя свят в които все още виреят комунистическите вредители.
  • 148 безпартиен

    10 3 Отговор
    Това го няма в нито една държава-ПАРЛАМЕНТАРНО ПРЕДСТАВЕНИ ПАРТИИ ДА НЯМАТ СОБСТВЕНИ КАНДИДАТИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ!!!!А всички кандидати подкрепени от тях да се самообявяват за НЕЗАВИСИМИ!!!!!!!
  • 149 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    14 4 Отговор

    До коментар #1 от "Cтoйко":

    тоя не става за обединител а за разединител герб са мутри БОЙКО е престъпник
  • 150 Сърп и чук

    6 6 Отговор

    До коментар #142 от "Дани":

    Точно тези ,,безпартийни" и примъкнали се в шайката за да задоволят егото си да са голямата работа, най умни и красиви сред нацията, са по опасни и отвратителни от автентичния гербаджия! Готови са на всякакви низости и подлости да покажат вярност към вожда и запазят така мечтаните постове и власт! Нямат равни на амбразурата при защитата на Борисов - Антон Тодоров, Гърневски, Бикоян, Сачева, Харалан, Колтуклиева.....
  • 151 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 3 Отговор
    ПОДЛОГА на БГ задкулисието
  • 152 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 3 Отговор

    До коментар #1 от "Cтoйко":

    СТОЙКО добра мутра няма
  • 153 Ама

    3 8 Отговор

    До коментар #142 от "Дани":

    Той не каза точно това.Даже каза,че няма нищо лошо да е подкрепен от ГЕРБ, защото зад тази партия стоят няколкостотин човека,които мразят агресията,която се шири напоследък.Ако не бяхте "влезли"грубо,с желание за тотална разруха,без да обяснявате какво ще направите,когато вземете властта,можеше и да се замислим дали не сте прави.Обаче се видя,че не можете да се справите.И още повече,сте готови през огън и вода да минете,за да стане на вашата.Пример--Кирил Петков, нарушава Конституцията, само и само да се докопа до властта.Аз например,нямам обяснение,защо той ще лъже и нарушава законите,а мен ще ме обвиняват,че го "калям",когато търся истината.
  • 154 анализ

    8 2 Отговор

    До коментар #128 от "Бойко идвай":

    Не съм длъжен да те уча на мислене, с глава. Това че не можеш да анализираш света в които живееш, кой те е ограбвал 12 г. и кой те е докарал да сегашното положение, си е твой проблем.Трябва ти образование и да четеш преди да почнеш да пишеш.
  • 155 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    14 3 Отговор
    ГЕРДЖИКОВ
    МОМАТА
    ти
    си
    слуга
    на
    ЗАДКУЛИЦИЕТО
  • 156 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 3 Отговор

    До коментар #1 от "Cтoйко":

    МАФИЯ МУТРИ ПРЕСТЪПНИЦИ ТОВА СА Г Е РБ

    Коментиран от #175

  • 157 Бацо

    15 3 Отговор
    Ти не си кандидат на герб, ти си личния избор на баце, да му пазиш шкафчето и барцелонките
  • 158 Донев

    13 3 Отговор
    Герджиков, как така не сте кандидат на ГЕРБ, след като ви издига ИК, съставен 100 % от Гербаджиии. Моля обяснете.И защо се срамувате да го признаете?
  • 159 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 5 Отговор

    До коментар #137 от "Cтoйко":

    г е р б са ЧУДОВИЩА
  • 160 Българин

    3 9 Отговор
    Най-полезното е, че направиха БСП 4-та политическа сила.
  • 161 иванчо

    6 5 Отговор
    "За 6 месеца, един кратък срок, г-н Борисов направи повече, отколкото е направил Стефан Стамболов за 7 години или Тодор Живков за много повече.
    Имаме пример за изключителен талант, съчетан с огромна честност и всеотдайност, които дават плодове не само за българския народ, но и за нашите съседи, които искаме да ни бъдат приятели…“ – каза в приветственото слово ректорът на СУ проф. Анастас Герджиков при връчване на званието „почетен доктор на Софийския университет“ (доктор „хонорис кауза“) на Бойко Борисов…"

    и на този фон -

    "Проф. Герджиков: Аз не съм кандидатът на ГЕРБ"

    Коментиран от #162, #172

  • 162 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 4 Отговор

    До коментар #161 от "иванчо":

    БОРИСОВ досъсипа ДЪРЖАВАТА
  • 163 Ама

    3 6 Отговор

    До коментар #140 от "Емо":

    Кой се срамува? Сигурно тези 800 000 човека,които всеки път застават твърдо зад ПРОГРАМАТА,която имат от ГЕРБ. Професорът каза,че ГЕРБ го подкрепят,че се е срещал с ББ,но очаква и други партии да го подкрепят.Това е така,защото много хора са се фокусирали в личността на ББ и ,без да се интересуват от нищо друго гласуват против.Първостепенна роля на един Президент е да осигури ЕДИНСТВО на нацията. За другите дейности си има други власти.
  • 164 Ама то щот...?!

    4 4 Отговор

    До коментар #96 от "Българка":

    От Президента нещо зависи...?!То затова и Борисов контрира на закачките защо не се е кандидатирал...!Той каза- ,,Тоя пост не ми е интересен!"...😉😂😝🤣
  • 165 Чук и Гек

    0 7 Отговор
    С Гек се скарахме заради този кандидат! Аз извиках във възторг - ,,Не става! Поредната калинка!, но Гек ми загря врата и отбеляза, че след появата на професора, вече нацията е 2-3 идеи по обединена! Това си личало и по коментарите тук!
  • 166 Варнафера

    6 4 Отговор
    Говори като от ЩАЗИ
  • 167 прозрение

    9 3 Отговор

    До коментар #127 от "Дане":

    Така е. Герберите печелиха с измама три пъти избори. Техни хора брояха бюлетините и нагласяха резултатите и простите хора гласуват за прости хора, явно поне 25% населението са доста прости ....

    Коментиран от #169

  • 168 Слуш Изпълнявам

    7 3 Отговор
    Абе ГерджикOFF, кого се опитваш да заблуждаваш? Защо да ти поставят условия,след като ще правиш това,което мутрата Борисов ти каже.Щом си седнал на една маса с него друг изход за теб няма освен оттичане в канализацията за обратна вода.Хората не пасат трева и това,че си вириш джучките няма как да прикрие,че си зависим човек.
  • 169 То и затова!

    8 5 Отговор

    До коментар #167 от "прозрение":

    Герберите надават носталгичен вой до небето за хартиените бюлетинки-...😝!
  • 170 Свен

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Ти виждал ли си СУ поне на снимка....?
  • 171 Стига злоба и злъч

    5 5 Отговор
    Не искаме гладна радева зима. Те искаме юмруци. Не искаме сестра галева и хаджията да ни поучават, а самите те чакат трансфера от Дубай. Не искаме каци, дамаджани, зелени чорапи. Ние самите комунисти ще гласуваме за проф. Герджиков.
  • 172 Пишеш

    2 5 Отговор

    До коментар #161 от "иванчо":

    Пишеш абсолютни измислици и въобще не си в час.Първо--тази лъжа за титлата дадена на ББ е ОФИЦИАЛНО опровергана.Второ-- професор Герджиков потвърди,че ГЕРБ го подкрепят,но това само няма да е достатъчно.Как искаш,човек,който трябва да ОБЕДИНЯВА,да ПРОТИВОПОСТАВЯ партии.Това се нарича ТАКТИКА,но явно целта на някои хора е да продължат с омразата между хората,а други хора им пригласят.
  • 173 Кочо

    2 3 Отговор
    Прост, но зализан за заблуда на ганчовците. Не се е кандидатирал сам, а поради разаботен от Георг и Радомир гербераски план, уж от инспириращ комитет.
  • 174 Хаха

    1 2 Отговор

    До коментар #106 от "Бойко идвай":

    Бойко ша тъ отпраЙ с двеста!
  • 175 И друг път

    4 0 Отговор

    До коментар #156 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    И друг път ,и то много често пишеш,и доколкото знам имаш физическо заболяване.Бих те посъветвала,да се опиташ да си малко по-позитивен.Или поне да не мислиш толкова негативно,защото това зарежда организма ти с отрова.По-лесно е,ако не си толкова краен!!!
  • 176 В БЪЛГАРИЯ

    5 0 Отговор

    До коментар #136 от "губеранец":

    В България има разделение на властите! Това,че ти някак си харесваш президентска република, си е твой проблем. Президентът трябва да подава ръка с отворена длан,за да обединява,а не да вдига юмрук и да разделя .
  • 177 Това

    1 6 Отговор

    До коментар #46 от "Антигерб":

    Това,че ти не виждаш доброто,говори лошо за теб.Поне се строеше,а сега всичко стопирано. Ама сигурно няма как да обясниш ,какво хубаво се е случвало,на човек,който е решил да мрази.Имам чувството,че повечето хора ,които пишат,не са чували за Аристотел,но смело коментират личността на Професора.
  • 178 нормален

    5 0 Отговор

    До коментар #135 от "Ако съм":

    Някой да е твърдял подобно нещо на това, което ти си написал ? Ти го твърдиш това, не написаното от "Момата". Това е фройдитски комплекс, издаваш се за неща, за които знаеш, а същевременно ги отричаш. А по темата- в света по-защитени са правата на "особените", отколкото на нормалните. Фактически , ако има дискриминация, тя е спрямо нормалните, а не обратното. Хиляди организации се "грижат" за техните права, отпускат се средства, вдига се шум, организират се фестивали и подобни и т.н.
  • 179 фбр

    3 2 Отговор
    Ало Момата! Ти с крадците от ГЕРБ ли ще ни обединяваш? Подлога герберска!
  • 180 Стоянов

    6 3 Отговор
    ГЕРБ - Буци всеки ден разказва златни спомени, как тоя ми дойде на крак на 17-ти етаж в НДК при повреден асансьор, онзи ме чакаше всеки ден пред вратата Дондуков 1, трети ми звънеше през 5 минути да го уреждам...

    Буци и Доган са заприличали на хора, излезли от канализационната тръба, които обикалят по улицте и викат на всеки срещнат "дай да те прегърна, какво се правиш, че не ме познаваш?"

    Коментиран от #194, #195

  • 181 Стаси

    3 1 Отговор
    Анастасе,какво стана с тези 9000 лв.Върна ли ги???
  • 182 Петканов

    7 1 Отговор
    Герб и дпс трудно биха си намерили по подходящо сламено човече от герджиков
  • 183 Буци

    0 1 Отговор

    До коментар #7 от "Бойко Разбойко":

    И аз,ама вицето бих щипнъл...

    Коментиран от #190

  • 184 Петър Спасов

    5 2 Отговор
    Хе, ГЕРБжиков не бил турско ме кере !? Ами дайте да го цитираме при посещението му в Турция :
    “ Левски е фалшив герой, раздут от Иван Вазов ! Истинският е инж. Шавалас, строил пътища , като Бойко Борисов , който днешните българи трябва да подкрепяме … “
    Но да продължим : “ Само няколко години след Освобождението никой не е помнил Левски . Нито Бенковски, нито другите “балонджиии” на националното ни освобождение . Точно в този момент най-големият български писател Иван Вазов решава, че е време да се създадат национални икони , нещо като народни “супермени” .. “ Ха !
    И тоя иска да става Президент !?
  • 185 Стамат

    5 1 Отговор
    Нищо общо няма с ДПС човекът.

    Само заместник министър на образованието от квотата на ДПС, точно по времето, когато Пейо беше парламентарен секретар на едно друго министерство и член на борда на пристанище Варна, което няма нищо общо с ТИМ.

    Но върхът на кариерата му е като ръководител на Фонд “Научни изследвания” (съвременното название на Солунската митница), където е бил назначен без всякаква намеса на Делян Пеевски.
  • 186 АМАН

    5 2 Отговор

    До коментар #90 от "Бойко идвай":

    НИТО ПИША ГЛУПОСТИ, НИТО СЕ ИЗРАЗЯВАМ ЖЛЪЧНО!
    ТОЗИ СЪЩИЯ Е КАНДИДАТУРА НА ГЕРБ И Е НЕДОПУСТИМО И ЦИНИЧНО ДА ОТРИЧА ФАКТИТЕ. ПОВТАРЯМ: ТАКЪВ ЧОВЕК НЯМА МЕСТО СРЕД ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА, КАМО ЛИ ДА БЪДЕ И ПРЕЗИДЕНТ, ТОЙ МОЖЕ ДА БЪДЕ РАБОТНИК И НИЩО ДРУГО, ЗА ДА СЕ ПРЕХРАНВА! ТРЪГНАЛ Е ДА СТАВА ПРЕЗИДЕНТ, НО С ЛЪЖИ, ТАКА ЛИ СЕ СТАВА? КРЪГЛА НУЛА Е, ЩОМ КАТО ОЩЕ НЕ МУ Е ПОЧЕР--НЯЛ ЗАД...НИКА, А Е ТРЪГНАЛ ДА ЛЪЖЕ!
  • 187 Светослав

    6 3 Отговор
    Да каже какво мисли за това, че копои в униформи на любимата му ГЕРБ пребиваха вързани студенти зад колоните. В 21-ви век, в Европейска (уж) България, на 150 метра от Ректората ....

    Коментиран от #196

  • 188 ОТ НАРОДА

    3 6 Отговор
    ГЕРДЖИКОВ ЩЕ СПЕЧЕЛИ.
  • 189 ТОЧНО ТАКА...!

    6 0 Отговор
    Герджиков ще спечели...последното място...😛!
  • 190 Особено...

    2 0 Отговор

    До коментар #183 от "Буци":

    ...като Полковничката се изстапани на първият си брифинг ,с това голямо ,,армейско" деколте...,кой не би пожелал да я...,,щипне"...😉!Ех...друг е въпроса,че сричаше и крадешком поглеждаше записките си...😉!
  • 191 Станчев

    6 1 Отговор
    Сега разбрах защо образованието в България е на такова катастрофално ниско ниво. Ми то Ректорът на Ректорите бил възхитен от Винету Еднокнижника.
  • 192 Петър Младенов

    2 1 Отговор
    Ако бях студент в СУ много силно бих се срамувал, че този ми е Ректор ...
  • 193 Тошо

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Фончо1":

    Да не забравяме по-страшното от откраднатите пари, а именно началото на масово тровене на хора с боклук от Западна Европа, източване на язовири и оставяне десетки хиляди без вода и на режим, изсичане на гори, олайнявяне на Варненски залив и много други "постижения", които имат пряко влияние върху здравето и живота на децата ни! Боко е първия "умник" дето му е хрумнало, че може да гори боклук и да взима пари и затова ѝ строят фабрика за горене в София и затова са регистрирали горенето на боклук в тецове, като "еко". За пръв път държавата има толкова опасен за живота и здравето на хората диктатор, както е при ГРОБ! Откраднати пари се изработват ама откаднато здраве не се връща! Освен затриването на екологията с груб герберски ботуш се извърши закриване и доунищожаване на болници и здравни заведения масово из цялата страна. Това са постиженията на ГРОБ!
  • 194 Фончо 2

    1 0 Отговор

    До коментар #180 от "Стоянов":

    АААА ХАХАХАХАХА, много яко сравнение!
  • 195 Противоречие

    0 2 Отговор

    До коментар #180 от "Стоянов":

    Хайде сега,вземи и се уточни! Този и онзи ли ходят при ББ и Доган, или те ходят по улицата,че нещо много неадекватно ми се вижда написаното.Ама ,ако няма какво смислено да напишеш,НЕ е задължително да пишеш.
  • 196 Абе

    1 6 Отговор

    До коментар #187 от "Светослав":

    Защо мен не ме хванат полицаите и да ме набият.Аз гледах,как дни наред,разни пишлигари ИЗДЕВАТЕЛСТВАТ над полицаи.В коя цивилизована страна ,полицията няма да предприеме по -крути мерки.Ти унижаваш една институция!!!На теб,ако някой ти се изплюе в лицето,няма ли да му удариш шамар?! Хайде чак такива светци не сме--да ни ударят по едната страна,а ние да обърнем и другата.Това беше много шум за нищо!
  • 197 иван иванов

    3 0 Отговор
    искате ли тая п.одлога да учи децата ви...аз не...тоя е най- големия д.упедавец от всички кандидат президенти...пфу.
  • 198 Тошо

    0 1 Отговор

    До коментар #115 от "професор":

    Само комунистите не намесвай, че единственото време през което тая оборна държавица е имала истинска наука е периода 70-та 90-та година.
  • 199 ПОДЛОГА

    1 0 Отговор
    ТОЯ ГЕРБЕРАСТ ГЕРЖИКА , ЗЕ ДА МИ АРЕСВА , СЕ ЕДНО ГЛЕДАМ БОЙКО ... АБСОЛЮТНО НАГЪЛ НАГЛЕЦ Е !
  • 200 ПКП

    0 0 Отговор
    ТОЗ ДИБИЛ НИ ОСВЕТЯВА КОЛКО МНОГО ГРЕШИ РАДЕВ А ДРУГИЯ ЖЕНДЪР ПАНОВ КОЛКО МНОГО РАДЕВ Е БРАТ НА ДОГАН , ТИКВАТА ПЪК РАЗКРИ ЧЕ РАДЕВ Е ДИКТАТОР МИ ТО И ТРИМАТА СА СИ КЛИЕНТИ НА ПРОФ . ГЪЛЪБОВА ОТДАВНА А СЪЩО ИМАТ НУЖДА И ОТ ОБРАБОТКА ПРИ ДЖЕЛАТИН - Съществително нарицателно име, мъжки род,
    Изпълнител на смъртни присъди, палач. В преносен смисъл: много жесток човек. В СЛУЧАЯ ИМАМ ПРЕДВИД ЗНАЧЕНИЕТО ОТ ИТАЛИАНСКИ - СЛАДОЛЕДАДЖИЯ - МОЖЕ БИ !
  • 201 ОБЕДНИТЕЛИ

    0 0 Отговор
    ФИЗИОНОМИЯТА НА ГЕРЖИКА Е БАЯ ДЕ БИЛСКА - САМО ТАКЪВ НЕ Е БИЛ ПРЕЗИДЕНТ ОЩЕ В СВЕТОВНАТА ИСТОРИЯ ! НЯКОЙ ГО НАРИЧАТ ИНТЕЛЕКТУАЛЬЕЦ - ПЪК ТОЙ Е ИНТЕЛЕКТУАЛЬЕЦ КОЛКОТО И ЦЕЦО ГУМЕНКАТА - БАВНО И КЛИМАТИЧНО РАЗВИТИЯ ПРЕСТЪПНИК ДО БОЙКО ТИКВАТА ! ГЕРЖИКОВ НЕ РАЗБРАХ , ЩЕ НИ ОБЕДИНЯВА ЛИ ИЛИ ЩЕ НИ ОБЕДНЯВА КАТО МУТРАТА ОТ БАНКЯ ?
  • 202 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 203 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол