Last news in Fakti

8 Октомври, 2021 13:20 2 650 23

Владислав Панев: ДБ и ”Продължаваме промяната” ще продължат като конкуренти до вота

  • владислав панев-
  • кирил петков-
  • асен василев

Няколко пъти след разпускането на Народното събрание съм се чувал с Петков и Василев

Владислав Панев: ДБ и ”Продължаваме промяната” ще продължат като конкуренти до вота - 1
Снимка: БГНЕС

Няколко пъти след разпускането на Народното събрание съм се чувал с основателите на ”Продължаваме промяната” Кирил Петков и Асен Василев, заяви пред тв TV1 Владислав Панев, съпредседател на ”Зелено движение” и заместник-председател на групата на ”Демократична България” в 46-ия парламент Владислав Панев. Не можем да кажем, че няма избор между двете формации, каза той и добави че ”Демократична България” и ”Продължаваме промяната” ще продължат като конкуренти до парламентарните избори.

"Борбата с корупцията е приоритет и за тях, но в последните си интервюта казват, че данъците не трябва да бъдат пипани, с което не съм съгласен. Нашата визия от години е, че делът от БВП, който държавата разпределя, трябва да е до 35%, а не 40%, както е сега", каза Панев.

"Ние протегнахме ръка на "Продължаваме промяната" за общо явяване на изборите, това не беше възприето и сега продължаваме като конкуренти до 14 ноември", каза още Панев.

Той коментира и президентския вот, като според него Лозан Панов като президент на България може да се осъществят редица положителни промени за страната.

По думите му коалицията е имала няколко варианта, но при появата на кандидатурата на Панов се е отказала да издига свой представител за президентските избори.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Cтoйко

    34 9 Отговор
    Извън борда сте вече господин Панев! С издигането ви за президент на Лозанчо вие се потопихте! Дори генерал Атанасов председателя на ДСБ призна че по голямата част от електората им ще гласува за Радев още на 1-ви тур!!!

    Коментиран от #8

  • 2 ТаУмВзе

    12 12 Отговор
    Направете изборче, измежду различни видове соросоидчета и слугинаж на козяк! После кво стана? Робът овца се самозаличи, от напъни за демокрацийка, която е просто измислица. Както и комунизмът, толкова любима тема за палавници.
  • 3 доган

    25 7 Отговор
    Няма да имате 4% за каква промяна говориш!
  • 4 сигурно

    19 11 Отговор
    ПП ще ви съдерат !
  • 5 Тошко

    16 10 Отговор
    До вота ще са конкуренти, а след вота ОПОНЕНТИ! Протестиращите никога няма да съставят правителство, те са протестъри ( искат нещо сега и веднага, но не знаят какво искат)
  • 6 гадно

    24 5 Отговор
    След вота прегърнати към трета глуха начело другаря Бойкикев и Лозан измисления герой.
  • 7 НАЛИ ЗАТОВА

    12 4 Отговор
    ИМА ИЗБОРИ , А ТОВА Е БИТКА.КАКВО ЩЕ НИ ОБЕДИНЯВАТ , СЪЕДИНЯВАТ , ПОМИРЯВАТ И ТЕМ ПОДОБНИ ГЛУПОСТИ.КОЙТО ИСКА МИР И ЛЮБОВ ДА ХОДИ ЗА ГЪБИ , РИБИ И НА ЕКСКУРЗИЯ
  • 8 Вида

    20 7 Отговор

    До коментар #1 от "Cтoйко":

    Така е, скритите комунисти в ДСБ ще излязат на показ, както шумкарите направиха на 09.09.1944г
  • 9 Фин

    26 4 Отговор
    С този кандидат за президент ДБ загуби много! Жалко!
  • 10 XYZ

    24 4 Отговор
    Докато влачите провалени политици след себе си, едва ли ще имате ръст в подкрепата!
    Кои са лицата на ДБ - не мога да изброя дори 5-ма! Но за Иван Костов-гуруто винаги се сещам!
    Що се касае до г-н Панов - ако е бил борец срещу корупцията, това не е известно и може да е спорно, както всичко което сега излиза като информация!
  • 11 Мемфис

    8 5 Отговор
    Комунисти, герберасти, атакисти, ДПС сти- странно, уж са един срещу друг, а на практика всички са Пт полога на БКП и винаги са срещу демокрацията/ ДБ/. Между впрочем, този сайт също е развъдник за антидемократични интереси, а за червеният планктон с който отдавна е претъпкан - да не говорим.
  • 12 Блу

    16 2 Отговор
    ДБ ще го играят конкуренти и след изборите. Тези филми ги гледахме вече. Само излишни приказки разказват Ицето и Майчето, а като се стигне до действие фасони и искания. Хайде да не ни го причиняват пак :/
  • 13 До изборите

    13 3 Отговор
    До изборите ще са конкуренти,а после ще пляснат с ръце и ще се прегърнат.Идеята е да излъжат повече камилчета с уж различни убеждения.Един обещава едно,друг --друго,а после правят съвсем различно.Няма ляво,няма дясно,цоп в л йното прясно.
  • 14 032

    10 5 Отговор
    Мили хора имаме най достойния и смел президент Образован не чете от листче отговори директен и точен Служебното правителство показа как се работи за България и българите той няма да позволи да се повтори историята Чирков Най успешният президент е Радев ГЕРБ Глад Емиграция Разруха Безработица кюлчета и пачки за децата капачки
  • 15 стига

    7 7 Отговор
    сте ни прибутвали тия мъпети Петков и Василев, само ще ни докарате до трети безсмислен парламент размивайки вота с тия ментета!
  • 16 Гласуващ

    8 3 Отговор
    Допреди две години светнатите хора нямаха за кого да гласуват освен за старата десница в лицето на Синята коалиция, и после на ДБ. Сега имат избор в лицето на ИБГНИ и ПП. Това може да не се харесва на Бойко и Доган, но е най-оптимистичното нещо, което се е случвало в БГ политиката през последните 20 години.

    Коментиран от #17

  • 17 КЪРЛЕЖИ

    7 1 Отговор

    До коментар #16 от "Гласуващ":

    и преди и сега ЩЕ СЕ ГЛАСУВА ЗА ПРЕСТЪПНИЦИ - ДРУГОТО СЕ Е СКРИЛО!НИКОЯ ПАРТИЯ НЕ ВИЗИРА БОЙКО , СТАНИШЕВ И ДОГАН В ЗАТВОРА - ТОВА Е ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ГОРНОТО !
  • 18 ПКП

    4 0 Отговор
    НИТО ПАНОВ , НИТО ГЕРДЖИКА , НИТО ДОРИ РАДЕВ ГОВОРЯТ ЗА ПРАВОСЪДИЕ НАД ПРЕСТЪПНИЦИТЕ НА ПРЕХОДА ------ ОЩЕ СЕГА СЕ ЗНАЕ ЧЕ НАПРОЛЕТ ПАК ЩЕ ИЗБИРАМЕ НОВИ МРЪСНИЦИ , ТОЕСТ СЪЩИТЕ !
  • 19 БОКОКРАД

    5 2 Отговор
    С МАШИНИ ИЛИ С КЛЕЧКИ ПАК ЩЕ ИЗБИРАМЕ КРАДЦИ И МОШЕНИЦИ ДОСТОЙНИ САМО , ЗА ТЮРМАТА И ВЪЖЕТО ! БЕЗСМИСЛЕНО Е ТАКА ДА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ВЕЧЕ 75 ГОДИНИ --- ПО - ДОБРЕ Е ДА ФЪРГАМЕ ЧОП - РЕЗУЛТАТА ЩЕ Е СЪЩИЯ !
  • 20 Сатана

    2 5 Отговор
    Абе,Панев,да не сте правили тройка с Кирчо и Асенчо?Ах,ти,палавнико!
  • 21 Фаро

    5 0 Отговор
    ДБ са коалиция от стари пропадляци и измамници.Там са Костов и др некадърници
  • 22 Калин

    2 0 Отговор
    А най-забавното е, че ДБ няма да им останат избиратели и няма да влязат в парламента.
  • 23 Спас

    1 1 Отговор
    Абе какви конкуренти са ДБ на ПП? ПП са в друга галактика
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове