Last news in Fakti

11 Октомври, 2021 06:16 5 055 60

Йотова: Борисов се изплаши и се скри, отдавна съм спряла да го коментирам

  • илияна йотова-
  • вицепрезидент-
  • румен радев-
  • избори-
  • бойко борисов-
  • подкрепа-
  • партии

В нито един момент не сме се обръщали за подкрепа от политически партии, заяви вицепрезидентът

Йотова: Борисов се изплаши и се скри, отдавна съм спряла да го коментирам - 1
Снимка: БГНЕС

"Когато в началото на 2021 година обявихме публично (с президента Радев), че ще се кандидатираме за втори мандат, в нито един момент не сме се обръщали към политически партии за подкрепа".

Това заяви изненадващо вицепрезидентът и кандидат за следващ мандат Илияна Йотова в интервю за предаването „Неделя 150“ по програма "Хоризонт" на БНР.

„Отдавна съм се отказала да коментирам г-н Борисов. Той е един политически партиен лидер, който си защитава онова, което е правил 10 години, заради което хората излязоха на площадите на протеста. Той се готви за парламентарна кампания, но ако толкова искаше да спори с президента Радев, питам се защо не излезе срещу него, защо се скри, защо се изплаши. Защо каза в едно интервю, че ако той излезе, ще разедини хората. Той призна, той е разединител. Той не може повече да претендира да бъде онази политическа фигура, която да води българското общество в някаква посока. Не желая повече да го коментирам. Нямам представа на какви точно икономически и финансови планове се позовава, когато говори стряскащи цифри, но е достатъчен коментар, както едни негови съпартийци казаха: „Той така си говори, не му обръщайте внимание“. Не сме го казали ние. Казаха го хора от неговата бивша парламентарна група, конкретно г-жа Сачева. Не желая повече да коментираме в тази посока“, посочи Йотова.

„Ние искаме да знаем как ще върви България оттук нататък. Този План за възстановяване ще бъде депозиран в ЕК съвсем скоро, но оттук нататък предстои как ще работим със средствата, които ще дохйдат от ЕС. Хайде да прекъснем тази тенденция, която толкова години насаждаше ГЕРБ, за която г-н Борисов винаги говори за това да усвояваме едни средства. Да, той така е свикнал – да усвоява. Само че ние искаме от този план новия проект за България и благодарение на него не просто да хленчим, че сме най-бедни, а да възстановим нашата икономика и средствата да бъдат насочени в правилната посока. Този план трябваше да бъде приет по това време преди една година, но тогава Томислав Дончев не посмя да го депозира. Те го скриха и от Народното събрание, защото вътре много ясно прозираха лобистките мрежи и лобистките идеи.

В първия вариант на този план той не беше визия за това как да изглежда България след една – две – три – пет или десет години, а беше един зов за помощ. Начинът, по който г-н Дончев беше изработил този план, е най-чудесната картина на наистина много тежката ситуация, в която е държавата ни благодарение на тяхното повече от 10 години управление. Каквото и да говорят оттук нататък, както и да обиждат президента, това е факт. Благодарение на г-н Пеканов този план беше преработен. Има две невралгични точни, по които се надявам да намерим в близките дни достатъчно добри планове по тях, които ще представим пред ЕК. Това са точките за върховенството на закона и за бъдещето на Мариците и проблемите с емисиите“, заяви тя.

Не е причината в президента, че има толкова дълъг служебен кабинет, което е прецедент за българската история, добави Илияна Йотова.

„Ние бяхме най-големите радетели за това да има стабилно правителство. Ако беше съставено такова, на нас сега щеше да ни е много по-лесно, защото най-малкото отговорността щеше да е в друга посока. Така или иначе президентът Радев пое тази тежка функция и създаде един кабинет, който е успешен. Формулата на съставяне на този кабинет е много проста. Когато имаме ясни и конкретни задачи, приоритети и знаем какво да правим, но не с обещания някъде в бъдещето, а конкретно да се решават днешните проблеми на хората, в този кабинет тогава могат да влязат министри с най-различни политически възгледи. В името на тези краткосрочни резултати, да направят така, че да ги постигат“, каза още Йотова.

„Служебният кабинет актуализира държавния бюджет въпреки липсата на мнозинство в Народното събрание. В тази галопираща инфлация в целия свят, успяват да задържат достатъчно ниски нива, защото знаем, че сме най-бедната страна. Това ни беше завещано от предишното управление на ГЕРБ. Не има е леко, но диалогът в този кабинет и ясните приоритети ги правят силни. Оказа се, че те са добри професионалисти, експерти и много силни хора“, посочи тя.

Разликата между нас и останалите кандидат-президентски двойки е, че ние не обещаваме, а продължаваме, обяви Илияна Йотова.

„Не приемам състезание с един кон. Всички кандидат-президентски двойки заслужават уважение, защото когато излязат с лицата си пред българските избиратели и поемат отговорност, за мен това е голяма стъпка и аз го оценявам. Тази кампания ще бъде истинско състезание и нека хората изберат по-добрите. Лошото е, че парламентарните избори остават някак по-назад, но ще видим. Кампанията още не е започнала.
Още през януари месец ние с г-н Румен Радев обявихме, че ще се кандидатираме за втори мандати и след това Инициативният комитет застана зад нас“, заяви Йотова.

„Цялото преимущество на нашата кампания е, че когато в началото на 2021 г. обявихме публично, че ще се кандидатираме за втори мандат, в нито един момент не сме се обръщали към политически партии. Нашето решение беше да не ставаме залог в ръцете на политически партии и да не се превръщат президентските избори в разменна монета в игрите на партиите. Ние искаме и търсим подкрепата на всички български граждани, независимо дали имат някаква политическа принадлежност. Зад нас после застанаха много партии и ние им благодарим. Ние искаме да продължим с българските граждани, както го правихме през всичките 4 години", категорична е тя.

„Хората, които застанаха в нашия Инициативен комитет през 2016 г. за първия ни мандат, се оказва, че близо 5 години по-късно те са още по-мотивирани да ни подкрепят. Това е много голяма оценка. Искрено благодаря на хората, които ни подкрепиха, защото го направиха безкористно, защото харесват нашата работа и свързват надеждите си с нас“, заяви Йотова.

„Разликата между нас и останалите кандидат-президентски двойки, които са обявени, а днес чакаме и още една, е, че ние не обещаваме, а продължаваме. Пред очите на българските избиратели са всичките повече от 4 години. Всяка наша постъпка и действие можеше да бъде оценявано и беше оценявано от тях. От самото начало нашият подход към интересите на гражданите, начинът, по който ние се превърнахме в говорители на тези интереси, е това, което обещавахме и изпълнихме“, допълни Йотова.

Около 20 октомври се очаква нова Среща на върха на държавите членки по въпросите за цените на електроенергията, съобщи Илияна Йотова.

„Толкова години минаха от приемането ни в ЕС, но ние продължаваме да бъдем под два много тежки мониторинга на ЕК – Мониторинга за върховенството на закона и новият инструмент на ЕК, който обвързва европейското финансиране с правовата държава. Другото са Мариците, с които ние закъсняхме. Когато другите държави поискаха дерогация от ЕК, защото не можеха изведнъж да си затворят централите, България трябваше да бъде част от това лоби и да се включи по-активно“, допълни тя. По думите ѝ заради мълчанието на страната ни по темата ние днес сме в тази ситуация.

Тя добави, че е сигурна, че в рамките дори на служебния кабинет ще се направи всичко възможно да се поиска един малко по-дълъг преходен период.

„Около 20 октомври се очаква нова Среща на върха на държавите членки по въпросите за цените на електроенергията и може би това е едно добро място и терен, в която заедно с другите страни отново да се постави този въпрос. Цените хвърчат, а ние нямаме заместители. Ще има специална среща на върха и президентът Радев ще бъде там. Аз съм сигурна, че българският интерес ще бъде защитен до краен предел, както той го е показвал неведнъж. Ние трябва да знаем какво да правим, защото много брутално изхвърлихме темата за ядрената енергетика от дневния ни ред", добави Йотова.

„Каква е последната позиция на последния редовен кабинет? Къде са стратегическите партньори за проекта „Белене“? Каква ще бъде ролята на държавата тук? България от потенциален износител, сега сме принудени да покачваме електроенергията, защото тя не достига. Нямам нищо против зелената енергия, но нека да бъдем реалисти и в т. нар. енергиен микс да не стане толкова скъп за българските граждани, че да не можем да си го позволим. Иначе всеки може да си служи с обиди, квалификации и компромати. Това вече не е интересно. Трябва да се говори с факти, по същество и да се чертаят варианти. Това е истинският разговор за България“, допълни Илияна Йотова.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 34 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ю.кортес

    56 45 Отговор
    .....казала снахата на Политбюро,цял живот паразитирала връзкарка

    Коментиран от #28

  • 2 Гербаджия

    38 35 Отговор
    Не е въпрос на смелост, а на акъл. Не влизаш битки които знаеш, че ще загубиш. Тази опорка със страха, много се изтърка.

    Коментиран от #23

  • 3 Ива

    60 35 Отговор
    Какво е свършила г-жа Йотова, освен, че е на държавна хранилка?

    Коментиран от #39

  • 4 истина е

    60 35 Отговор
    Боко има пани4ески атаки само като 4уе-Радев !!!Много ,ама много го е страх от него !!!!
  • 5 Думи,думи,думи..

    52 29 Отговор
    След 10 ноември 1989 бях възторжен седесар на 29,днес съм 61 годишен уморен чичка и убеден путинист.Не вярвам в бъдеще на България без Русия,българите не сме умен и държавнотворчески народ.С една дума - рая.Будим се и тръгваме напред само под егидата на Русия,останалото ни е шумотевица на кооперативно пазарче..
  • 6 някой си

    42 32 Отговор
    За разлика от вас , "смелите комунисти" , дето сте захапали сладкото кокалче и се облизвате за още.Нещо не ми е известно какво точно свършихте за пет години с шефа си за народа,за да се хвалите че ,,хората ви искали"....ще разберете колко ви искат ,вас и вашата партия незаобиколима на изборите.
  • 7 Ганю

    36 12 Отговор
    Как не осъдихте един корумпиран политик в затвора през всичките тези години на прехода? Искаме имена и затвор. Един чеп за зеле не става от теб. Само празни приказки и обещания, дела трябват.
  • 8 2222

    32 35 Отговор
    Ако Радев иска да си примерят шпагите, той е този който трябва да направи партия и да се пребори с Борисов. Борисов каза много отдавна, че президентската институция не му е цел.

    Коментиран от #9

  • 9 Не му е цел

    32 23 Отговор

    До коментар #8 от "2222":

    щото гроздето е кисело хахахаха

    Коментиран от #16

  • 10 хаберих

    33 8 Отговор
    – Скъпи, дай ми пари за пилинг!
    – Какво е това? – попитал мъжът.
    – Това е, когато се премахва старата кожа и така новата кожа става гладка и мека!
    – Мислех, че вие, змиите, сами си я сменяте.
  • 11 кабел

    24 1 Отговор
    "Фейсбук"-ът разбра, че Луна ще става президентка и припадна.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Активист на БКП

    24 22 Отговор
    Бойко Шубето!!! Бухахахааааааа...
  • 14 Хахаха..

    10 4 Отговор

    До коментар #12 от "Биби Кинг":

    Твойто бацо па от коремната преса не си е видувал садилото от двайстия век насам
  • 15 Тиквата съсипа

    23 27 Отговор
    Народа и Държавата, никога повече няма да помиришете власт герб гепи. Очакват ви съд и присъди , какви кампании от тези крадци очаквате. В нормална Държава до сега трябваше да е в раирани дрехи лицето Бойко Борисов. Но, ще бъде и това като дойде новия главен прокурор.

    Коментиран от #26, #37

  • 16 Трезвомислещ българин

    31 10 Отговор

    До коментар #9 от "Не му е цел":

    Когато Борисов каза ,че президентският пост не го блазни за Радев още никой не беше чувал.
  • 17 Проверено

    17 24 Отговор
    Борисов се опитва да мачка и маниоулира хора чрез терористична организация(мутри, полицаи, роми) снабдени с най модерна техника и много пари!
  • 18 NeXu s

    27 6 Отговор
    Борисов е без имунитет. Защо Мунчо Естонски се крие, а не си свали имунитета само за 3 дни? Така няма ли да е справедливо?
  • 19 ало

    31 10 Отговор
    Лелче, кажи ти какво свърши за толкова години? Хапване, пийване /то е видно/ и общи приказки.
  • 20 Комунист

    26 10 Отговор
    Инциативния комитет бил който издигна кандидатурата им бил от почетни люде.Ха,ха.90 процента от тях агенти и доносници на ДС.Каквито кандидатите,такива и от инциативния комитет.
  • 21 MGewehr

    25 6 Отговор
    Нищоправещата селска бомба от коса и кокали да раздуе(коментира) по добре кво праи и кви кинти изкарва детенцето и в Щатите?
  • 22 Неволно сравнявам...!

    17 12 Отговор
    Двете вицета-Йотова и Митева...!Още на първият си брифинг Митева не можеше да каже две клиширани изречения на кръст,без да поглежда крадешком от записките си...!Изводите си ги направете сами...

    Коментиран от #25, #41

  • 23 Ама то щот...?!

    15 19 Отговор

    До коментар #2 от "Гербаджия":

    Требе много акъл,да се досетиш,че ако Борисов се изправи на президентски избори срещу Радев,тотално е загубил и по-добре да си трайкат под тогата на ГЕРБжиков...!!!
  • 24 И аз да кажа

    25 10 Отговор
    Гнусла червена, дето се пльосна пред съветското ченге Гундяев! От нея да слушаме кой се скрил от страх. Ако беше страхлив Борисов, щеше да се гуши зад имунитета, както прави Радев и за още се кандидатира . Радев като е толкова сигурен в правотата си и любовта народна, защо не оглави партия? Да стане премиер и да отговаря за всичко, а не само да се обажда като куче от фасул, както казваше баба ми. Нали юмрук вдига? Ей го ,два парламента не могат да съставят правителство, изпълнителната власт зове, що тоя смелчага не я поиска от народа?
  • 25 Кво се чудиш...?!

    23 9 Отговор

    До коментар #22 от "Неволно сравнявам...!":

    Фатмашката толкова си може...?!
  • 26 ПСИХИАТЪР

    16 7 Отговор

    До коментар #15 от "Тиквата съсипа":

    ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО СЕ Е СЪСИПАЛО Е МАЛКОТО МОЗЪК В ГЛАВАТА ТИ АМА НЯМА КАК ДА ГО ОСЪЗНАЕШ СЪС СЪСИПАН МОЗЪК
  • 27 ГЛЕЙ СЕГА

    14 4 Отговор
    И ТОЙ НЕ СЕ Е ИНТЕРЕСУВАЛ НИКОГА ОТ ТЕБЕ АМА ВЪОБЩЕ /НИНИВА ДАДЕ ЛИ ЯСНИ УКАЗАНИЯ ДА НЕ СТАНЕ ИЗДЪНКА/
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Свен

    17 6 Отговор
    Политбюро ще вземе ида си повярва. Какво го споменава щом е спряла да го коментира.?!?
  • 30 мнение

    15 3 Отговор
    Не знам защо, на президентската кампания се обръща много по-голяма внимание от тази за парламентарните избори?
    Президентска република ли ще ставаме?
    И някой имаше интерес от липса на редовен кабинет?
    Гoлямa чacт oт избирaтeлитe ca oшaшaвeни и дeзoриeнтирaни в cлeдcтвиe пoлитичecкия цирк, кoйтo ce рaзигрa в Бългaрия прeз пocлeднитe 6 мeceцa!
    Мисля, че това беше режисирано и бe цeлтa нa кукловодите,кoитo прoпрaвят пътя нa "прoмянaтa" !
    Тoвa e пoбeдaтa нa Рaдeв и нeгoвoтo прaвитeлcтвo!
    "Cпeчeлвaнeтo" нa 121 дeпутaтa в НC нямa дa e тoлкoвa гoлямa изнeнaдa! Зa тoвa, oбщecтвeнoтo мнeниe вeчe ce oбрaбoтвa!
    A "изнeнaдaтa" щe ce ocигури oт oбрaбoткaтa нa рeзултaтитe oт мaшиннoтo глacувaнe!
    Тoвa e фacулcкa рaбoтa зa мaлък кръг ИТ cпeциaлиcти, нa кoитo щe бъдe прeдocтaвeн нeoбхoдимия дocтъп дo coфтуeрa!
    Интeрecнoтo e : кaквo прeдcтoи cлeд тoвa зa Бългaрия, във външнo пoлитичecки acпeкт?
  • 31 адаша

    7 4 Отговор
    До като съществуват партии , които са взривили църква, които смятат че Турция е тяхна родина и вожда на едната от тях краде като за световно- така ще е в нашата мила Родина. Криза след криза и раята /част съм от нея/ драска по мониторчето в место да...
  • 32 под полата

    3 7 Отговор
    Буцито има як мъжки характер , от ония дето ги оприличаваме с женски полов орган.
  • 33 неразбрал

    15 4 Отговор
    Йотова, какво ми каканижеш за Борисов, това е толкова безпредмитно!
    Кажи, защо БСП не подкрепя русофила Николай Маринов?
    Радев напоследък заяви доста проамерикански настроения?!
    Това синергия със САЩ, трите морета и поздравленията на бай Дън конкретно за Радев и Петков, 20 дни мълча президента за инцидента в Чешнегирово, сега мълчи и за убийството на военния полицай, декларацията за Крим и т.н.
  • 34 По разумно е

    13 5 Отговор
    ти да се скриеш, ако пиарите ви са осъзнали, че с вида си и кухата си лей ка теглиш хвърчилото надолу.
  • 35 Радеви кратуни

    21 4 Отговор
    Незнам кой къде се крие ама за 5месеца фатмашко управление да пишман парламента расипахте всичо живота поскъпна в пъти вие ссмо лаете кораб потъна вие даже и незнаете комбинацията от комунист и военен е пажубна за страната и с поддръжката на ония слави ефенди, мая, христо прокопиевото джудже хаджигенчовото мишле нищо хубаво не ни чака.

    Коментиран от #36

  • 36 ниска топка

    8 13 Отговор

    До коментар #35 от "Радеви кратуни":

    Плодовете , ако не знаеш , не се берат преди дърветата да се посадят , да цъфнат , после узреят и т.н. . Сега се берат плодовете на Тулуповата администрация все още.

    Коментиран от #42, #53

  • 37 Комунист

    15 3 Отговор

    До коментар #15 от "Тиквата съсипа":

    Мечтиии,мечти в кухите червени кратуни.
  • 38 НЕГЛАСУВАЩ

    7 5 Отговор
    КОЯ СИ ПЪК ТИ, ЧЕ ДА СИ ПРИСВОЯВАШ ПРАВОТА ДА КОМЕНТИРАШ КАТО ПРЕДСТАВИТЕЛ ОТ ПОСЛЕДНА ИНСТАНЦИЯ.

    ЗАБРАВИ ЛИ КАК ПРЕГЪРНАТА ОТ БОРИСОВ СЕ СНИМА В УКРАЙНА С ПЕТРО ПОРОШЕНКО?!!!

    ЗАБРАВИЛА СИ.
    НО НИЕ ТЕ ПОМНИМ.

    ВИЕ ВСИЧКИ СТЕ В ЕКИПА НА УПРАВЛЯВАЩАТА НИ МАФИЯ.

    МАФИЯТА ИЗБИРА !!!
    НИЕ САМО ГЛАСУВАМЕ!!!

    ЗАСЛУЖАВА ЛИ СИ ЧОВЕК ДА УЧАСТВА В ТОВА ДОЛНО ПРЕДСТАВЛЕНИЕ?!!! ТОВА Е ИСТИНСКО САМОУНИЖЕНИЕ!!

    СВЕСТНИТЕ ХОРА НЕ ГЛАСУВАТ ЗА ТОВА КОЕТО МАФИЯТА Е ИЗБРАЛА!
  • 39 6543

    16 3 Отговор

    До коментар #3 от "Ива":

    От тази държавна хранилка е станала е по дебела.
  • 40 1234

    12 3 Отговор
    Той пък теб никога не е коментирал, вие го захапвате като бесни кучета, но който лае много, все е побесняло
  • 41 Северозапад

    12 2 Отговор

    До коментар #22 от "Неволно сравнявам...!":

    Е кво сравняваш тази дърта отракана комунистка с онова неопитното
  • 42 Ра девиии кратуни

    8 2 Отговор

    До коментар #36 от "ниска топка":

    На крива ракета космоса и виновен
  • 43 Видовден

    13 4 Отговор
    Борисов за пореден път показа, защо е най-успешният политик след 1944г., а за това, че другарката Йотова си ги плещи обичайните опорки ми е през ... Но преди да ми се правят на много смели да им напомня на комунягите как тежко въоръжени полицаи трябваше да ги спасяват от народната любов през 1997г., когато хората щурмуваха парламента след разсипията на България, която нейната партия за пореден път ни причини. За "Виденовата зима" иде реч, недрага ми Йотова. А като гледам какви ги върши Радевата хунта много скоро ще ви се наложи пак да се криете от народната любов зад тежко въоръжени полицаи. Така че пази страха за себе си, другарко Йотова, защото много скоро ще ти потрябва.

    Коментиран от #49

  • 44 Майкооо

    13 2 Отговор
    Голям рев на търтея Йотова Усеща че идва края на огромните заплати за нищо правене Гювеча свършва
  • 45 Асд

    8 2 Отговор
    Г-жа " Ако трябва ще строша всичките легла в София, само да стана дУпетатка!"..
  • 46 Го4о

    13 2 Отговор
    Йотова, коментира Борисов, като каза, че нямало да го коментира!?!? Ха ха ха ха..... Страх, страх, бряХ, голям страх! Мунчо с пранги.
  • 47 Изпразни се вън

    7 2 Отговор
    Тоя червен Бо....клук има смелоста да хваща шлифера на Борисов ли.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 гост

    2 0 Отговор

    До коментар #43 от "Видовден":

    Той така си плещи - не му обръщайте внимание.
  • 50 ????!!!!

    8 3 Отговор
    Йотова е нагла комунистка!!! Много неприятна жена.

    Коментиран от #57

  • 51 цвцв

    3 8 Отговор
    МУТРАТА от Банкя в ЗАТВОРА

    Коментиран от #52

  • 52 ДолуРадев

    10 4 Отговор

    До коментар #51 от "цвцв":

    Ако мутрата Радев и комунистическо-олигархическата му хунта не бъдат свалени от власт цяла България отново ще се превърне в затвор както по времето на съветско-болшевишката диктатура.
  • 53 Май-май

    7 3 Отговор

    До коментар #36 от "ниска топка":

    Борисовата администрация, с всичките си недостатъци е с пъти по-добри показатели по всички параметри от тези преди тях и то по признанието и на световните и на родните фактори в икономиката, финансите и политиката.
    Но за едно си прав - ВСЕ ОЩЕ БЕРЕМ ПЛОДОВЕТЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ТИРАНИЯ, КОЯТО ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИН ВЕК ТЕРОРИЗИРА БЪЛГАРИЯ, А ПОСЛЕДНИТЕ И ИЗДИХАНИЯ СА В РЕДИЦИТЕ НА РАДЕВАТА-БОЖКОВО-ПРОКОПИЕВАТА ХУНТА.
  • 54 44444444

    5 0 Отговор
    БОРИСОВ Е ЯСЕН! ТИ КАЖИ ЗА СОРОС!!!
  • 55 Гняв

    6 1 Отговор
    какво ще коментираш Бойко бе, пуделче, какво освен, че си се тъпкала от народната трапеза си направила през своя живот.Бездарния човек не може нищо да каже ,затова мълчи и не предизвиквай гнева човешки
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 ПРИПОМНЯНЕ

    1 1 Отговор

    До коментар #50 от "????!!!!":

    Илияна Йотова предупреди Радев: „Сега ще се обърна и към г-н Радев. Няма как да не почувствате, г-н Радев, как трепти във въздуха в тази зала едно огромно доверие, очаквано към Вас. Още днес в тази зала Вие трябва да почувствате и да знаете цената на всеки един глас, който е застанал зад Вас, на всяка една личност. Защото пред себе си имате най-старата партия в България и не само в България, а почти в цяла Европа.Защото тук има достойни хора, които особено през последните години са мачкани, обиждани, гонени само заради това, че са верни на Българската социалистическа партия. И НАЙ-МАЛКОТО ДВИЖЕНИЕ ОТ ВАША СТРАНА СРЕЩУ ТАЗИ ПАРТИЯ НЯМА ДА ВИ БЪДЕ ПРОСТЕНО.”
  • 58 алоуууу

    3 1 Отговор
    Нещо да кажеш за цените по време на назначеното от вас правителство? Нещо?
  • 59 ПротесЪр

    1 0 Отговор
    Стига с тоя Борисов.Сменете плочата,изтърка се.
  • 60 Карю

    0 0 Отговор
    От вас ли се изплаши ,ами сресвай се и се къпи.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове