Last news in Fakti

18 Октомври, 2021 07:10 3 894 75

Движение "Че Гевара" призовава за бойкот на изборите

  • че гевара-
  • бойкот-
  • избори

В позиция от движението посочват, че всички основни политически партии са за ЕС и НАТО, всички са за капитализма и срещу Русия

Движение "Че Гевара" призовава за бойкот на изборите - 1
Снимка: БГНЕС

Движението "Че Гевара" призовава за бойкот на изборите, които предстоят на 14 ноември.

В позиция от движението посочват, че всички основни политически партии са за ЕС и НАТО, всички са за капитализма и срещу Русия, това е институциализирана безидейност, която работи в угода на хунтата и криминалните кланове, подвластни на парламентарните партии.

"Нито една партия от участващите в предстоящите избори не обещава на България действително възраждане - защото нито една партия не обещава поне битка (а камо ли война) с капитализма в името на трудовия народ", заявяват от "Че Гевара". Те смятат, че дори и излизането от ЕС и НАТО също не е алтернатива, защото предпоставките за катастрофата на България остават налице, а България е "претъпкана със западни шпиони", които фактически ежедневно подтикват и инициират политически, икономически и духовни диверсии срещу Родината ни... Страната ни и народът ни са превърнати в гарнизон на всеядния западен и роден капитал."

Бойкотът на изборите от "Че Гевара" обосновават така: "Когато родните партии се научат да строят кулите си от камък, а не от пясък, когато българският народ най-накрая прозре кой и защо е причината за катастрофата, тогава си струва да участваме в битката.

Дотогава ще отчитаме жертвите на реставраторите на капитализма и ще чакаме звездния час, когато народът най-после осъзнае, че бива използван като оръдие за собствената му ликвидация. Венсеремос!", завършва позицията им.

Прави впечатление, че позицията на "Че Гевара" е разпратена от имейла на "Лява алтернатива" - движението, което по-рано тази година бе основано с участието на бившия премиер Жан Виденов.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 52 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бойко Разбойко

    63 36 Отговор
    Браво!

    Коментиран от #4

  • 2 пожелание

    32 53 Отговор
    Сандинисткият фронт да хваща гората !!!
  • 3 Последния Софиянец

    32 68 Отговор
    Тези май обслужват Тиквата и Доган.Акоискате живота ви да се определя от ромите и помаците не гласувайте.

    Коментиран от #8, #11, #20, #21, #56

  • 4 ДААА

    62 32 Отговор

    До коментар #1 от "Бойко Разбойко":

    НАЙ НА КРАЯ НЯКОЙ ДА КАЖЕ ИСТИНАТА И КОЙ Е НАТОВЕЦА РАДЕФ СЪЩИЯ КАТО БОЙКО СЕРТИФИКАТАДЖИЯ ГЛОБАЛИСТ ПРОКЛАМИРАЩ ЛЪЖАТА КОРОНА!
  • 5 Мислещ

    30 37 Отговор
    Подлогите на статуквото са сменили опорките - понеже няма как да убедят мислещ човек да гласува за техните партии, вече са сменили опорките на "Не гласувайте за никого, нека само феновете на статуквото си гласуват". То като гледам скоро и официално така ще стане ако въведат кафяв сертификат и за гласуване.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Пенди

    27 46 Отговор
    Какви сте пък вие, клесовци? Избиколци и всякакви там цървули?
  • 8 Мислещ

    18 39 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Нормално, тиквената партия и дпс обслужват най-усърдно руските интереси (Е, не само техните, ама това е друга тема).
  • 9 тралала

    41 3 Отговор
    "Ако човек има повечко пари в банка, е на загуба, но това е временно. Защото икономическа криза в момента технически няма. Има обаче техническо пренареждане на веригите за доставка, за производство. Това коментира пред БНТ банкерът Левон Хампарцумян. Зелената сделка изкуствено прави използването на фосилни горива по-скъпо, за да стимулира другото. За да станеш зелен, първо трябва да си забогатял, за да можеш да си позволиш тези неща, допълни банкерът." РЪЙШ??? Хампи с 200 000 лева заплата раздава мнения. Нека да му е лошо на бай Левончо!
  • 10 оня с коня

    21 49 Отговор
    Преди няколко месеца прочетох някакво много злобно Изказване на Виденов придружено със Закана за Саморазправа срещу всички които са против Русия и одобряват членството ни в ЕС и НАТО.Не знам Кой извади от Историята тоя Ретро-човек,но не му прави чест манипулираи използва за лични полит. Цели психически болни хора.
  • 11 ХОРЕМАГ

    35 12 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    А ТВОИТЕ ОБСЛУЖВАТ САЩ И АГЕНДА 2030 ЛЪЖАТА КОРОНА И ЦИФРОВИЯ КОНЦЛАГЕР!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Някой

    50 4 Отговор
    По принцип подкрепям. Нито предходните управляващи, нито сегашните има причина да бъдат подкрепяни. Като че ли и президента напоследък...
    Жалкото е, че ако не отидем да гласуваме, то твърдите електорати на ДПС И ГЕРБ ще отидат. И ето ви поредният мандат на Боко Банкянски. Така че, може би е по-добре да се гласува, па макар и протестно.
  • 14 Това са глупости!

    15 15 Отговор
    Истинският Че би подкрепил Р.Радев и БСП,що наливате вода в мелницата на капитал фашистите,да ви пита човек?!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Събуди се племе заспало

    13 32 Отговор
    ЗАЩО ГЕРБ СЕ ОКАЗВА НЕЕДНОКРАТНО В СТРАННОТО ПОЛОЖЕНИЕ НА НАЙ-СИЛНАТА ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ, НО ВИНАГИ С НЕДОСТАТЪЧНО ГЛАСОВЕ, ЗА ДА НАЛОЖИ ИСТИНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ У НАС
    Казано с две думи - поради съпротивата на руския капитал у нас.
    Нека напомня, че българското възраждане е инициирано и поддържано финансово от българския капитал т.е. от богатите хора от български произход, на територията на бившата Османска империя и извън нея.
    Те са тези, които изпращат децата си да се учат в силните държави от Западна Европа, те са тези, които финансират строежа и функционирането на българските училища, те са тези които дават пари за читалища и подпомагат първите български СМИ - вестниците, те са тези, които основават първите стипендии за любознателни българи, те са тези , които финансират отпечатването на първите, а и много след тях, български учебници и книги.
    Защо сега , когато България преживява своето ново Възраждане, след тежките години на руското робство, не виждаме тази подкрепа , а българските богаташи като Черепа и Мустака, Бобокови и Диневи и други собственици на финансови, икономически и СМИ- империи у нас, като цяло атакуват именно най- българското и най- европейско правителство досега - това на ГЕРБ ? Да напомня , че названието ГЕРБ няма връзка нито с "гербер", нито с "гербераст", а в пълен текст гласи "Граждани за Европейско Развитие на България" т.е. най- проевропейската партия у нас.
    Отговорът се крие в собствеността на капитали

    Коментиран от #22

  • 17 Че го вара

    24 28 Отговор
    На тия все още в главите им препускат червени ескадрони и гърмят залповете на Аврора.
  • 18 Събуди се племе заспало

    12 30 Отговор
    Отговорът се крие в собствеността на капиталите, работещи на българска територия. Истинските български капитали са пресирани между остатъчните руски капитали, които са и много и агресивно антибългарски и новите инвестиции, част от които действат положително и дисциплиниращо на българската икономика , а друга тяхна част си търси своята спекулативна печалба.
    Остатъчните руски капитали са прикрити като собственост на разни български олигарси, които знаем добре като "хората с куфарчетата". Тези "милионери по списък" , дарени от планиралите и реализирали прехода 1989- 2009 год. КГБ и КДС с милиони и подкрепени от създадените пак от КГБ и КДС политически партии у нас ( БСП като управляваща и СДС на Иван Костов , като "наша опозиция") създадоха икономика, която подобно на руската е напълно нежизнеспособна, негодна да работи в условията на свободната икономика, икономика в която олигарсите губят пари ако не са повиснали на вимето на държавната хазна. Тези слуги на Русия, получили правото да живеят охолно докато играят ролята на смокинов лист за руските капитали нито са самостоятелни бизнесмени, нито са българи. Те са хора без своя воля , отлично разбиращи както това, че всяка тяхна подкрепа за българската държава ще ги лиши от превилегиите на богатството, така и това , че "Масква слезам не верит" т.е. ще бъдат наказани от Кремъл. Кончината на Луканов и ред други родни" богаташи", замесени с руските пари е достатъчно показателна.
    Казвам руски пари,
  • 19 стефан

    33 6 Отговор
    Както и да" пудрят"и лустросват капитализма в същината си той не се променя и никога няма де се откаже от основните си принципи на СЪЩЕСТВУВАНЕ ! Ако някой ви каже , че няма алтернатива просто ви лъже. Човешките ПОРОЦИ са основното"гориво" на капитализма.

    Коментиран от #43

  • 20 БСП на Бунището

    14 26 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Сиганите от Евророма на Цветелин Кънчев ,са в коалиция с Мая Манолова и Бабикян в Изправи се Ние идваме.Явно са ти идейни събратчеди !!А движението Че Гевара се оглавява от Комунистическия престъпник Жан Виденов.
  • 21 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 4 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    искам за вас да глласувам профеисоналния протестър, вие в коя листа сте?

    ас много ви обичам вас
  • 22 Видяхте те

    22 6 Отговор

    До коментар #16 от "Събуди се племе заспало":

    "Гражданино за Европейско Развитие на България" как хъркаш като преял носорог около кюлчетата си,мерси.Никога Повече Герб,НПГ,това е партията на народа!
  • 23 Събуди се племе заспало

    10 22 Отговор
    Казвам руски пари, защото реално се управляват от организации и хора на Кремъл, но това са парите, окрадени от нас, от нашите спестявания по време на изкуствения фалит на банките по времето на Жан Виденов, това са парите, които подари на Русия Иван Костов с неговата приватизация, която обогати пак хора от списъка на КГБ/КДС, а за редовите, "неправоимащи" българи останаха хартийките от приватизационните бонове и акции в кухи фирми. С болка ще напомня, че изкарвайки на пазара наведнъж огромно количество земеделска земя, собственост вече на болни и останали на гладна пенсия старци , Иван Костов позволи стотици декари българска земя да бъде изкупена на безценица , основно от руснаците и пак с окрадените от нас пари, но се вредиха и други чужденци, не останали слепи за авантата , която предлага Иван Костов. Друго престъпление на Иванкостовата приватизация е подаряването на НЕФТОХИМ" на "ЛУКОЙЛ".
    Реално именно като собственост на Русия, а не като български капитал , може да определим управляваните от споменатите по- горе български граждани капитали. Но тези руски храненици са врагове не само на българската държава, но и на българската, както и на европейската, демокрация. Работещите при тях хора не са свободни хора. Те зависят от благоволението на "чорбаджиите" си и надали биха рискували да не се появят на митинги, за които "чорбаджията" е дал одобрение.
    Наличието на много чужди търговски вериги играе за нас двуяка роля - от една страна елеминира

    Коментиран от #28

  • 24 Че Гевара-

    22 20 Отговор
    Доказан престъпник,садист и убиец.Извършвал собственоръчно екзекуции
    Това за по-младите,дето носят шапки и тениски с лика му.
  • 25 Събуди се племе заспало

    7 19 Отговор
    Наличието на много чужди търговски вериги играе за нас двуяка роля - от една страна елеминира преките далавери със стоки - хранителни и за обща употреба, като реално са изключени злоупотребите с ДДС, но от друга следва неминуемото изтичане на капитали извън България. За момента тези европейски търговски капитали все още работят в положителна насока , но като всеки чужд капитал биха предпочели условия, благоприятни за тях, с по- малко контрол и по- малко конкуренция.
    Връщайки се към ролята на ГЕРБ като политическа партия , която в най- пълна степен защитава независимостта и проевропейското развитие на България , виждаме че действията на ГЕРБ в управлението се поддържат от истинския национален капитал, който разчита и на поддръжката на ЕС, а електората му обхваща сериозно множество хора извън членската му маса. Анализът на процентите на гласувалите на всички избори през последните години след 2008 показва наличието на един твърд електорат, средно около 25% от гласувалите. Много ли е това или малко? Бих казал достатъчно, защото това са хората, които не желаят България да зависи нито от Русия, нито от Турция, нито от някоя друга външна за Европа сила. Това е българският национален елит и той намира винаги своите лидери.
    Във всеки народ има хора безотговорни и подкупни, както и хора кога неграмотни политически, кога наивни , които като цяло винаги са повече от националния елит и те винаги са използвани от недобросъвестни или зависими политици
  • 26 криминални

    11 12 Отговор
    Тези комунисти не бяха ли извън закона ???
  • 27 Събуди се племе заспало

    8 13 Отговор
    Във всеки народ има хора безотговорни и подкупни, както и хора кога неграмотни политически, кога наивни , които като цяло винаги са повече от националния елит и те винаги са използвани от недобросъвестни или зависими политици . Последните ги захранват с дребни подкупи и с едри лъжи- обещания, така характерни за политиците - популисти от ИТН, ДБ, ИБНИ и ПП. Щом фалира една подобна популистка партия- фирма, веднага тарикатите създават друга , "чиста" и с "чисти , почтени хора". Този проблем се изчиства в независимите , големи държави чрез внимателен мониторинг върху новоизлюпените политици и партии. За България този подход беше отрязан, като четвъртата власт - медиите , бяха изкупени и финансирани от враждебните на истината и на българската държава сили, основно Русия. Така медиите влязоха във война с българската независима и проевропейска държава , заливайки ГЕРБ с лъжи, клевети, измами, всякакви подли номера, включително и подсъзнателното въздействие върху зрители и читатели чрез модерно пропагандно въздействие на психическо ниво.
    Няма да бъде справедливо ако забравим широката руска дезинформационна мрежа от агенти в различни европейски СМИ и в САЩ. Доколко тези хора са вербувани на идеологическата база на комунизма , доколко са си просто платени - няма значение. Родните СМИ не ги анализират, просто се позовават на тях като "достоверни".
    Какви са шансовете на слабия срещу силния, на Давид против Голиат, на ГЕРБ против руско- комуняшката ра
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Събуди се племе заспало

    5 16 Отговор
    Какви са шансовете на слабия срещу силния, на Давид против Голиат, на ГЕРБ против руско- комуняшката радиващина? Огромни !
    Изключително високия като качество руски политически инженеринг, който създаде Румен Радев, ПП, ДБ и ИБНИ ( ИТН само се възползва подло от ситуацията) не успява да обедини политиците - еднодневки с тези от устойчивите политически партии. Първите са на принципа "Грабни парите и бягай", докато политиците от системните партии желаят да останат в една легитимна власт. Бъдещето на еднодневките е описано в приказката "Лъжливото овчарче" т.е. тяхното истинско влияние БЕШЕ. Руско- комуняшкия политически плацдарм ще се свива все повече под натиска на реалностите и настъпващите събития. Тук искам да посоча и ролята на огромното множество морално ангажирани , образовани и добронамерени българи - патриоти в социалните мрежи , които формират едно необявено но силно Българско Информационно Опълчение, за осветяването на истините в българската политика и история. Да добавя и тази морална, политическа и финансова помощ, която получаваме от ЕС и която благодарение на ГЕРБ ще изиграе своята положителна роля ( не като в Афганистан...).
    Днес, когато руско- комуняшкото политическо и икономическо лоби у нас вкарва в боя против българската държава и последните си резерви, ГЕРБ е непоклатимо първа политическа сила. Зад ГЕРБ стои целият български елит- политически, икономически, научен и пр. (виж и медицинския...). Зад ГЕРБ е ЕС. Зад ГЕРБ сме

    Коментиран от #35, #40

  • 30 Събуди се племе заспало

    4 18 Отговор
    Изключително високия като качество руски политически инженеринг, който създаде Румен Радев, ПП, ДБ и ИБНИ ( ИТН само се възползва подло от ситуацията) не успява да обедини политиците - еднодневки с тези от устойчивите политически партии. Първите са на принципа "Грабни парите и бягай", докато политиците от системните партии желаят да останат в една легитимна власт. Бъдещето на еднодневките е описано в приказката "Лъжливото овчарче" т.е. тяхното истинско влияние БЕШЕ. Руско- комуняшкия политически плацдарм ще се свива все повече под натиска на реалностите и настъпващите събития. Тук искам да посоча и ролята на огромното множество о морално ангажирани , образовани и добронамерени българи - патриоти в социалните мрежи , които формират едно необявено но силно Българско Информационно Опълчение, за осветяването на истините в българската политика и история. Да добавя и тази морална, политическа и финансова помощ, която получаваме от ЕС и която благодарение на ГЕРБ ще изиграе своята положителна роля ( не като в Афганистан...).
    Днес, когато руско- комуняшкото политическо и икономическо лоби у нас вкарва в боя против българската държава и последните си резерви, ГЕРБ е непоклатимо първа политическа сила. Зад ГЕРБ стои целият български елит- политически, икономически, научен и пр. (виж и медицинския...). Зад ГЕРБ е ЕС. Зад ГЕРБ сме ние.
    А много или малко са противниците ни няма значение - "Врагът не се брои, а се бие !" е казал един велик пълководец.

    Коментиран от #66

  • 31 Госあ

    15 11 Отговор
    Това е едно от молкото разумни призиви,които съм виждал напоследък. Но като разумен и логичен такъв, няма да се случи разбира се.
  • 32 Нане

    12 1 Отговор
    напълни са с какви ли не ми то при 80 % дебилност ко да се чака
  • 33 че ги вара

    10 7 Отговор
    От къде се получи толкова тържен резултат? Толкова много прости българи? Нямало да гласува?! Не знаят ли че те като не гласуват, сиганите ще гласуват платено, и с гласа на сиганина, ще управляват тези от "че ги вара". Всички масово трябва да гласуват, за да се намали купения и етнически вот.

    Коментиран от #72

  • 34 Жорж

    9 1 Отговор
    ГЕРБ печели при ниска избирателна активност. Техните платени избиеатели ще гласуват защото имат интерес а се колебаят тея които нямат доходи от държавата.
  • 35 С пяна

    13 3 Отговор

    До коментар #29 от "Събуди се племе заспало":

    на устата ставаш, явно и с такава лягаш! Съпри се малко, че от злоба болест ще пипнеш държавен хрантутнико!
  • 36 "Че Гобара"

    5 4 Отговор
    НЕМА ДА СЕ ПЛАШИТЕ...!!!
    Шествието на един бродещ вирусен призрак по света и въвеждането на задължителни международни зелени паспорти за посещение на различни държави с въведени ограничения, свързани с движението на хора и бизнеса или тоталитарното изискване за задължително ваксиниране на населението, е само времена предреволюционна обстановка и ясно показват за настъпващия КРАЙ на КАПИТАЛИЗМА в света и е ПОДГОТОВКА за победата на бъдещия световен КОМУНИЗЪМ с избухването на световна научна РЕВОЛЮЦИЯ с необходимостта от задължителното чипиране на всички хора по света...!!!
  • 37 Чегевара

    10 7 Отговор
    Не на фашиста радев
  • 38 Че Гевара?? Тези дали имат 10човека??

    7 7 Отговор
    Атанасова, защо занимаваш хората с подобни на тия??
  • 39 ФактЪ

    5 1 Отговор
    Може би виждате вече какво става..двамата се карат(Бойко и Радев), а третият печели. Проблема тук е, че не печели Народът, а някой друг/и извън България. Когато осъзнаете кой стои посредата в глобализацията, тогава ще разберете, кой печели и ограбва България и българите..
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Просто е

    13 3 Отговор
    Всички политически партии са за ЕС и НАТО , защото от там могат да крадат, а Путин нищо не им дава. Иначе всичките са русофили.

    Коментиран от #63

  • 42 хаха

    9 3 Отговор
    Чак засмърдя от герберастки трол тука.
  • 43 Че го вара

    6 9 Отговор

    До коментар #19 от "стефан":

    Капитализмът не е най-добрият строй, но за момента няма по-добър РАБОТЕЩ такъв.
    Марксистко-Ланинско-СталиноХрушчово-Брежнево-... и бла-бла строй също показа, че човешките пороци взимат връх и изопачават до уродливост всичко. Нека припомня - червения терор, диктатурата на пролетариата, ГУЛАГ, лагерите на смъртта, изселвнията, ЧК, НКВД КГБ и техните подразделения в т.нар. социалистически страни, хроничния дефицит на всичко, номенклатурата, привилигерованите другари, по-равни от равните и куцата икономика, която в крайна сметка фалира всички държави в Източния блок, дори най-голямата и най-богата на пририодни ресурси такава. Днешен пример на този недъгав и вреден строй е Венецуела, където жителите на най-богатата на петрол държава в света едва оцеляват на купони с режим на тока и водата. "кадрите" на тази система разрушиха и разграбиха всичко, което все пак беше създадено за 45г и продължават да грабят.
    Така, че по-добрата система първо трябва да се измисли, а после хората да бъдат превъзпитани и накарани да повярват в нея. Чак тогава капитализма може да бъде изпратен в миналото.

    Коментиран от #46

  • 44 Българин в българия

    4 0 Отговор
    Че, много добре! Българският етнос в България ако ви подкрепи, другият турски както винаги 100% ще гласува. Че, кой искате да управлява родината ми? Че, в края на краищата вие за кого сте? Гевара, мисли с главния не с малкия мозък!!!
  • 45 гласувай

    5 0 Отговор
    Да се обединим всички без значение социална и етническа принадлежност, всички срещу корупционния модел проникнал в почти всички политически партии, нaй вeчe в тeзи нa cтaтуквoтo и държавни институции и станал норма на съществуване и подражание в обществото.
  • 46 Че го вара

    4 4 Отговор

    До коментар #43 от "Че го вара":

    Само да допълня, че капитализма разчита на принудата за да накара хората да работят. Оказа се, че гладът е най-силният стимулатор, а след него е алчността. Така, че ако няма хора с ново мислене и нов морал този строй няма да си тръгне. А това не става с лозунги.
  • 47 АУУУУУ

    8 6 Отговор
    САМО ЕДНО НЕ РАЗБРАХМЕ ....КОЛКО МАСОВО Е БИЛО ДВИЖЕНИЕТО КРЪСТЕНО НА ТОЗИ КОЙТО СЕЛЯНИТЕ ОТ ЮЖНА АМЕРИКА НЕ СА ГО ИЗТЪРПЯЛИ И СА ГО ПРЕДАЛИ НА ПОЛИЦИЯТА.... НА СНИМКАТА УСПЯХ ДА ВИДЯ ДЕСЕТИНА ......АУУУУУУУ ЧЕ МАСОВО ДВИЖЕНИЕ И ГООООЛЯМ ПРОТЕСТ ......АМА ВЕРНО ЧЕ СТЕ УПЛАШЕНИ ЩОМ Я ДОКАРАХТЕ ДО ТАМ ДА СЕ РАДВАТЕ НА ЕДНА ШЕПА ПРОТЕСТИРАЩИ КЛОУНИ .....ХА ХА ХА
  • 48 Хаха

    8 6 Отговор
    Жалки комунисти
  • 49 НЯМА СМИ

    6 3 Отговор
    ОЩЕ НА 15 НОЕМВРИ ЩЕ ОСЪМНЕМ С ПАРЛАМЕНТ ОТ СЪЩИТЕ ПАРАЗИТИ КАКТО И ДОСЕГА !
  • 50 1944

    6 8 Отговор
    шепа прости и продажни комунета. айде у сибир!
  • 51 ттт

    3 2 Отговор
    Бойкот на изборите има смисъл САЩ ако това бъде направено от цяла България. Няколкото процента, които може да се вържат на призива на "Че Гевара" само ще увеличат процента на партията, която докато е била на власт си е уредила своите хора на цицката на държавата. Защото тези хора ЩЕ ГЛАСУВАТ. Те искат да си запазят сладките местенца.
  • 52 Бамбука

    5 2 Отговор
    Само така. Да гласуват от администрацията и хората от паланките, нали ? Проста герберска пшропаганда.
  • 53 Памперс Панц

    5 1 Отговор
    Браво умници, вие бойкотирайте, калинките на рояци и ето ви отново банкянския простак. Мислете бе
  • 54 Мишин

    6 6 Отговор
    Абе, кви са па тия бе? Ние, от движението Патрис Лумумба заявяваме, че нито сме ги чували нито сме ги виждали. И се раграничаваме от тях по тъч линията. ВЕНСЕРЕМОС..УНА ПАЛОМА БЛАНКА.....ИХХУУУ!!!!
  • 55 Механик

    8 4 Отговор
    Браво за позицията на хората от Че!
    Всичко казано от тях е самата истина и тя е невидима само за облъчените кратуни.

    Коментиран от #59, #65

  • 56 Механик

    6 4 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    За кого да гласувамбе,софиянец? За КИРЧО ли?
    Ми той е точно такъв,какъвто го описват хората от движението Че Гевара.
    А по-точно,той е американски шпионин и рушител на държавата. Освен това е и престъпник, при това доказан.
  • 57 LOSHIA

    3 6 Отговор
    ТОВА Е ПОРЕДНАТА КРЕАТУРА НА БКП,КОЯТО ОБСЛУЖВА ГЕРБ И НЕЙНИТЕ ПРИЛЕЖАЩИ!!
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Псевдоним

    8 4 Отговор
    Тези са едни от първите антинатовци у нас след 1989-та. Прави се оказаха хората.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 333333

    4 6 Отговор
    Е НЕ ВСИЧКИ, ЛЪЖЕТЕ! НАПРИМЕР АТАКА ОТДАВНА ПРИЗОВАВА ДА СЕ НАПУСНАТ ТЕЗИ СТРУКТУРИ! АМА ХОРАТА КАТО НЕ СА ИНФОРМИРАНИ ДОБРЕ....

    Коментиран от #73

  • 63 44444

    2 0 Отговор

    До коментар #41 от "Просто е":

    НЕ СА ВСИЧКИ, НЕ ЛЪЖЕТЕ. ПО-ДОЛУ НАПИСАХ КОЙ НЕ Е!
  • 64 0808

    4 2 Отговор
    ... браво! Няма да гласувам..
  • 65 Аватар

    7 1 Отговор

    До коментар #55 от "Механик":

    Това,което посочват е видимата част на айсберга.Двигателите на политическите решения са лобистки кръгове,външни и вътрешни.Ако се изкарат на светло ще се види,че зад тези лобистки кръгове стоят малко на брой паразити,които консумират огромни ресурси без да произвеждат нищо.Тези паразити притежават химическата,енергийната,хранителната и фармацевтичната индустрии .Докато финансовият капитал е определящ фактор ,а не индустриалния ,само ще се молим да оцелеем.Политиките на ЕС подкрепят финансовия капитал.
  • 66 LOSHIA

    6 0 Отговор

    До коментар #30 от "Събуди се племе заспало":

    НИЕ ВЕЧЕ СЕ СЪБУДИХМЕ И ЩЕ ВИ ГОНИМ ДО ДУПКА!!
  • 67 изрод от ГЕРБ

    5 7 Отговор
    ПОРЕДНИТЕ НАПЪНИ НА СТАТУКВОТО!
  • 68 Калмук

    5 10 Отговор
    Така става, когато държавата не се грижи за психодиспансерите - пациентите излизат на улицата.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 вей сересеремос

    0 0 Отговор
    че гоб@р@
  • 72 Жорж

    1 0 Отговор

    До коментар #33 от "че ги вара":

    Това добре за купения вот ама за кого да гласуваме всички са маскари!
  • 73 Жорж

    1 0 Отговор

    До коментар #62 от "333333":

    Атака бяха оатерица на ГЕРБ а сега го играят врагове!
  • 74 копи пейст

    2 0 Отговор
    "...........Дeбeли, тлъcти и зaпoтeни бoрcoви cпeкулaнти ce прeвъплaщaвaт в кoмуниcтичecки ocвoбoдитeли нa чoвeчecтвoтo, ..............Тoвa e цялa cиcтeмa oт зaблуди и измaми, кoятo дългo прилaгaнa, дeйcтвa кaтo духoвнa и пcихичecкa пaрaлизa, мoжe дa oбхвaнe цял нaрoд, дa зaдуши в нeгo вcякaквa инициaтивa зa cъпрoтивa. ... Тoвa e нaй-caтaнинcкaтa инфeкция, кoятo eврeйcтвoтo мoжe дa прeдизвикa в eдин нaрoд. ... Cвирeпи eврeйcки пaртийни дoктринeри и изпeчeни eврeйcки кaпитaлиcти игрaят нaй-бeзcрaмнaтa игрa, кoятo чoвeк мoжe дa cи прeдcтaви, кaтo зaвлaдявaт тaкa нaрeчeният прoлeтaриaт, рaзпaлвaт клacoвaтa бoрбa и тaкa ce oпитвaт дa мaнипулирaт цял нaрoд......."
  • 75 3526281819

    1 0 Отговор
    Няма дерт е ,всичко приключва след изборите.Не се жегвайте ,цирка и шоуто са направрни така че вие да сте участниците и да забравите за ко се борите ,щото никой не иска да сте благополучни в бъдеще.На големите им трябват роби.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове