Last news in Fakti

20 Октомври, 2021 10:07 4 831 86

ВМРО: Геноцид! Оставка!

  • вмро-
  • красимир каракачанов-
  • ваксинация-
  • зелен сертификат

Седем месеца безсилие и почти нулева ваксинация и като резултат – рекорден брой заболели и починали

ВМРО: Геноцид! Оставка! - 1
Снимка: БГНЕС

Седем месеца хаос и бездействие и за 48 часа отнемат основни конституционни права на българите. Настроиха всеки срещу всеки. Безсилие и немощ е!

Ние от ВМРО – Българско национално движение, при ясното съзнание, че не подкрепяме истеричното антиваксърство, горенето на маски и всякакви подобни други истерии и антихуманен популизъм, свързани с коронавируса, категорично се обявяваме против безпринципното налагане на мерки от страна на служебното правителство.

С въвеждането на зеления сертификат на практика за всички социални дейности, извън домашното битуване на българите, правителството на Радев ограничава основни човешки права, залегнали в глава втора на Конституцията на Република България.

И го прави нагло и без никакъв опит дори да проведе адекватна ваксинационна кампания в държавата. Седем месеца безсилие и почти нулева ваксинация и като резултат – рекорден брой заболели и починали. И типично по болшевишки – ограничения за около 80 процента от българите.

А граждани вече се готвят да протестират срещу държавата и срещу заведения, които им искат сертификат.

Заведенията се канят да протестират срещу държавата.

Лекари протестират срещу новите мерки, защото смятат, че няма да се спазват.

Неваксинирани се питат защо са дискриминирани за сметка на ваксинираните.

А преболедувалите все така не са напълно обхванати в облекченията. Всички се питаме защо администрацията, например, остава извън мерките.

Честито! Настроихте всеки срещу всеки!

Ами това си е чист провал, госпожи и господа служебни министри. Имате 20 процента ваксинирани. Хората не Ви вярват. Държавата ври и кипи от антиваксърски течения, които твърдят, че неведоми сили искат да ни чипират, а Вие въвеждате зелен сертификат реално за цялата гама от социални дейности на българина без дори да сте си направили труда, между „изчегъртванията“ в държавата, да направите поне някаква работеща ваксинационна кампания.

И като финал правите ваксината задължителна, за да живеят социално едва 20% от хората в държавата. Това е не просто провал. Това е социален геноцид!

В Конституцията изрично е казано, че:

„Чл. 29. (1) Никой не може да бъде подлаган на мъчение, на жестоко, безчовечно или унижаващо отношение, както и на насилствена асимилация.

(2) Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото доброволно писмено съгласие.

Чл. 30. (1) Всеки има право на лична свобода и неприкосновеност.

Чл. 32. (1) Личният живот на гражданите е неприкосновен. Всеки има право на защита срещу незаконна намеса в личния и семейния му живот и срещу посегателство върху неговата чест, достойнство и добро име.“

Прилагаме и интересна част от позицията на члена на националното ръководство на ВМРО Александър Сиди, която той публикува във Фейсбук профила си:

Господа Радев и Кацаров, понеже сте чели внимателно тази литература, ще перифразираме Ханчев и неговия „добър ученик“.

Мълчахте, когато умираха по десет на ден

Мълчахте, когато умираха по петдесет на ден

Мълчахте, когато умираха по сто на ден

Мълчахте и когато стигнаха двеста…

Но днес трябваше да замълчите! Защото няма да получите отличен в час по безсмъртие! Днес показахте на практика как не трябва да се управлява.

Ето и пълния текст на позицията:

Господа Радев и Кацаров,

Понеже сте чели внимателно тази литература, ще перифразирам Ханчев и неговия „добър ученик“

Мълчахте, когато умираха по десет на ден

Мълчахте, когато умираха по петдесет на ден

Мълчахте, когато умираха по сто на ден

Мълчахте и когато стигнаха двеста…

Но днес трябваше да замълчите! Защото няма да получите отличен в час по безсмъртие!

Днес показахте на практика как не трябва да се управлява.

Недопустимо е решението на служебния министър на здравеопазването за въвеждане на зелени сертификати. Недопустимо беше и назначаването му, особено във второто правителство, защото този човек доказа, че не може да управлява кризата още от първото си назначение. Допълнително възмущаващ факт е, че той стана известен със свои изказвания срещу мерките още миналото лято, а днес е на позиция сам да определя такива. Разбирам, че в изборна обстановка не можете да затворите бизнесите, защото това не е полезно за кампанията. Но не разбирам абсурдното мълчание цяло лято. Кампанията по ваксинация беше почти прекратена, а здравното министерство измисли да подарява часовници срещу ваксинация.

Томбола!

Томбола с живота и здравето на хората! Още тогава Кацаров трябваше да си тръгне. Но остана! И след като мълча месеци наред и не направи нищо да овладее кризата, която започна още в началото на септември, днес обяви абсолютно неадекватни мерки.

Без да се съобрази с това, че дори ако днес някой реши да се ваксинира, ще получи валиден сертификат едва след 45 дни.

Без да се съобрази с това, че много хора не могат да се ваксинират поради медицински показатели.

Без да се съобрази с това, че има много хора, които са преболедували, но преди повече от шест месеца, и в момента имат много силен имунен отговор и ваксината им е противопоказна.

Без да се съобрази с това, че много хора са преболедували, но не са отчетени в системата.

Това са само част от случаите на хора, които искат да се ваксинират или да получат зелен сертификат, но нямат тази възможност.

А какво остава за онези 80 процента български граждани, които не искат да се ваксинират и не бяха мотивирани от часовника подарък?

Ние от ВМРО настояваме незабавно здравните власти да се откажат от въвеждането на зеления сертификат. Освен че въвеждането на такива мерки е в противоречие с Конституцията, то е и сегрегация. Сегрегация, която напомня за други времена! Настояваме за незабавна оставка на здравния министър. Която освен закъсняла е и задължителна! Настояваме да бъде назначен нов здравен министър, който да проведе правилна, целенасочена и съобразена с нашите условия политика за излизане от кризата.

Господин президент, днес успяхте най-сетне да влезете в ролята си на обединител на нацията. Обединихте всички срещу назначения от Вас здравен министър, а от това и срещу себе си! Време е да чуете народа, защото всяка революция започва тогава, когато властта спре да слуша хората. В идващата ужасяващо тежка зима, предвид спекулативното поскъпване на цените, добавянето на допълнително напрежение ще взриви обществото. А това ще бъде пагубно за държавата.

Припомняме, че и по време на дебатите за зеления сертификат в ЕП българският представител в ЕП и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки беше против въвеждането на зелен сертификат, поради драстичното нарушаване на човешки права.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 56 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 др Гей Билтс

    54 75 Отговор
    Усещам как Радев ще го извеждат партньорите с дрона.
  • 2 Сертификат

    36 75 Отговор
    ДА СЕ ВЪВЕДАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ЗЕЛЕНИ СЕРТИФИКАТИ В УЧИЛИЩАТА В ДЕНЯ НА ИЗБОРИТЕ ! ДА ПРЕДПАЗИМ ДЕЦАТА ОТ КОВИД!

    Коментиран от #46

  • 3 хоп хоп

    112 14 Отговор
    Я по Шкeмбo какви салтоморталета ги върни. Да му се не нада човек на телесата.
  • 4 Дядо курти от село Пиперково

    128 17 Отговор
    Шкембе войводата пак изпълзя от хралупата...

    Коментиран от #36

  • 5 БГ умре

    86 28 Отговор
    Българите ще гласуват масово за този, който им обещае край на зеления фашизъм. Въпросът е само, че никой от политиканите няма да има смелостта.

    Коментиран от #10, #31

  • 6 Чоко

    116 14 Отговор
    Каракачанов ти си жалък боклук....
  • 7 Спиро

    80 9 Отговор
    Торбалан пак много приказва , въпреки че би трябвало да е в стая с решетки.
  • 8 Браво!!!!!!!!

    37 41 Отговор
    Точно казано Нарушение На човешките права!!!!!
  • 9 Тома

    64 8 Отговор
    Много ми е смешно котато агент иван каже нещо
  • 10 абг

    41 18 Отговор

    До коментар #5 от "БГ умре":

    От "Възраждане" имат смелостта.

    Коментиран от #30

  • 11 Луно луно

    65 7 Отговор
    И вие съдействахте за тази омраза, баш толумбаджии. Съюзявайки се с тикварската ОПГ, се облажихте и мълчахте, а сега се правите на отговорни!
  • 12 Joro

    65 10 Отговор
    Абе вие от ВМРО не си ли пиете лекарствата за шизофрения? Хем псувате, че нямало мерки, хем сте против сертификата, хем затворихте градовете и побъркахте хората, хем бяхте подлога на ГЕРБ и сега си личи, че пак сте такава. Видяхме ви какво направихте, заради 20 заразени и 2 умрели затворихте държавата. Къш от медиите и от политиката!!! Нагляри.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Бамбука

    30 15 Отговор
    Някъде в Конституцията сигурно пише че всеки който подклажда бунтове срещу законната власт подлежи на съд и затвор.

    Коментиран от #70

  • 15 интересно

    53 5 Отговор
    когато бяхте патерица на гроб, правихте си далавери с паспорти ,имоти и др тарикатлъци,а сега изведнъж станахте принципни!
  • 16 Мунчо и каца

    23 10 Отговор
    Не знаят законите ли???? Те са свикнали да ги ГАЗЯТ яко. Муни сам се закопа
    .
  • 17 Sieg

    47 11 Отговор
    Категорично грешен ход на Кацаров, независимо към коя партия е. Сега всички останали ще искат да се възползват то е ясно, но все пак нека не забравяме, че ГЕРБ бяха същите отрепки с локдауните, а ВМРО бяха с тях.
  • 18 Има още

    26 3 Отговор
    Как нашите управници НЕ спазват законите?
    ЗАКОН ЗА ЧУЖДЕНЦИТЕ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
    Чл. 10. (1) Отказва се издаване на виза и влизане в страната на чужденец, когато:
    ал. 8. МОЖЕ ДА СЕ ПРЕДПОЛАГА, че ще разпространи тежка заразна болест, страда от заболяване, което според критериите на Министерството на здравеопазването или на Световната здравна организация представлява заплаха за общественото здраве, или идва от район с усложнена епидемична и епизоотична обстановка;

    Плажовете, хотелите и ресторантите бяха препълнени от туристи. Там няма ли Ковид? Нали казват, че здравето на хората е по важно от печалбите на мутрохотелиерите?
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Троловете

    9 25 Отговор
    На фатматка не спят, драскат. Е затова им плаща.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 ЗАБЕЛЯЗАХТЕ ЛИ

    25 9 Отговор
    ЕДИНСТВЕНИТЕ СТРАНИ В ЕВРОПА С КОВИД БУМ В МОМЕНТА СА ТОЧНО ТЕЗИ, КОИТО БЯХА ПРЕПЪЛНИЛИ НАШИТЕ ПЛАЖОВЕ. ТОВА СА: РУМЪНИЯ, УКРАЙНА, РУСИЯ, ЛАТВИЯ И БЪЛГАРИЯ.

    Коментиран от #34, #79

  • 23 гост

    25 10 Отговор
    ПОСЛЕДНИЯТ ПРИСТАН НА ПРОПАДНАЛИТЕ ПОЛИТИЦИ Е ПАТРИОТАРЩИНАТА И ПРОСТАЩИНАТА!
  • 24 Ха ха ха ха ха ха

    27 5 Отговор
    И тия да се изкажат. ВМРО умре
  • 25 Гошо

    29 2 Отговор
    Тлъсто, бива те за лозунги и гръмки походи. Пак искаш да плюскаш, ама няма.
    Кризата е предизвикана от олигарсите на Бойко, а не от Радев. Готови сте да ни уморите, само и само да властвате. Ще ви се върне тъпкано и претъпкано!
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 БИЛА ФЕН

    23 3 Отговор
    АЛОООО ТРИГУШИЯ СРАМ НЯМАШ ЛИ , НА ВСЕКИ Е ЯСНО ЧЕ ОТ .....ХАРТИЕНИТЕ САМОЛЕТИ НАПЪЛНИ ТЪРБУХА ....????!!!!
  • 28 лъжец

    25 4 Отговор
    Дебела, мръсна и гнусна патерица, ти кого се надяваш да излъжеш с пропадналите си разбойници от МВРО? Нали те видяхме как целува задницата на крадеца от Банкя, дето лъже като сиганин. Кого си мислиш че ще излъжеш пропаднал мазен празнодумец? Вземай Джамбаза и се махайте с ке неф 16 в небитието.
  • 29 5555

    19 9 Отговор
    Браво. Точно така трябва. Всички да дадем отпор на този фашизъм - по заобиколен начин задължителна ваксинация за всеки. Има алергични хора, хора с противопоказания за ваксини, преболедували с абсолютен имунитет и антитела. Продажните и нагли управляващи това не ги интересува - насилствено и всички. Никога подобна гавра не е имало с българския народ. Не мислят за здравето му, а за задължителни и противоконституционни експерименти с хората. Преболедувал преди 1 година например, който не е заплаха за никого и ама антитела, го карат задължително да се ваксинира. В същото време ваксинирани болни, кихащи, кашлящи, с температура, си се разхождат навсякъде. Това грижа за здравето ли е ? Мълчат и лъжат. Наглеци и циници.
  • 30 777777

    9 12 Отговор

    До коментар #10 от "абг":

    ОТ АТАКА ИМАТ СМЕЛОСТТА МНОГО ПРЕДИ ТЯХ! ОЩЕ ОТ 2005 СА ПРОТИВ КОЛОНИАЛНИЯ МОДЕЛ.

    Коментиран от #77

  • 31 Няма

    16 4 Отговор

    До коментар #5 от "БГ умре":

    Как да стане това .Щом си във ЕС ще има зелен сертификат.Освен,ако някой политик има смелостта да се опълчи на ЕС и да напуснем блока .Само така ще се отървем.Всичко останало е борба за власт кой да докопа кокала.

    Коментиран от #41

  • 32 ЛЮК СКАЙУКЪР И ДЖОНИ УОКЪР ПИТАТ

    8 6 Отговор
    АКО СЕГА В БЪЛГАРИЯ КАЦНАТ ЗЕЛЕНИ ЧОВЕЧЕТА ОТ МАРС,ЩЕ ИМ ТРЯБВА ЛИ ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ,А🤔
  • 33 Хаджи Генчо

    25 3 Отговор
    Извън властта говорите това което във властта не правите
  • 34 комунистче

    7 2 Отговор

    До коментар #22 от "ЗАБЕЛЯЗАХТЕ ЛИ":

    нещо не мога да ти схвана мисълта, бума беше лятото, а инкубационния период е 3-4 дни, как нас успя да ни изкараш виновни за ситуацията в тези страни, това че те са идвали тука, не е пречело на правителствата им да вземат мерки за тези два месеца дето са минали
  • 35 Пипи Чорапчето

    22 4 Отговор
    Оххх... "хората не ВИ вярват", възпалил се шкембо;)
    Ами хората и на ВАС не ви вярвахме - още помня тъпите КПП-та, забраната да се разхождаме по паркове и градини, както и самодейността на някои кметове с вдигането на пейките...
    По-спокойно, ВМРО!
    Имахте своя шанс да ви повярваме - изпуснахте го! Предпочетохте въпреки изключителните безумия - например, сещам се как Буци отвори ВСИЧКО на 1.3.21, в разгара на пандемията- да останете във властта!
    Няма да ви се получи с тази политическа риторика, маскирана като грижа за нас!
  • 36 абв

    17 2 Отговор

    До коментар #4 от "Дядо курти от село Пиперково":

    огладня! свършиха паспортите които продаваше по 5 000 лева!
  • 37 крадеца вика

    20 4 Отговор
    Абе прасчо вие като управлявахтеда не би да не бяхме на последно място по ваксинация , от вас започна всичко и оная стра зенека която ни набутахте ... !
  • 38 Обществото е разделено

    6 7 Отговор
    Анкета във фейсбук :
    Одобрявате ли решението навсякъде на закрито да се влиза само със зелен сертификат?
    Да
    42% (1561/3732)


    Не
    43% (1605/3732)


    Настоявам за още по-строги мерки
    7% (274/3732)


    Настоявам да няма никакви мерки
    8% (292/3732)

    Коментиран от #55

  • 39 редник

    8 8 Отговор
    Въвеждането на сертификата закъсня - трябваше да стане в началото на септември, преди началото на учебната година и може би нямаше да има толкова болни и починали...
  • 40 Отговор

    9 3 Отговор
    ВМРО-Геноцид! Оставка!
    Народ - Бок луци! Вън!
  • 41 БГ умре

    14 1 Отговор

    До коментар #31 от "Няма":

    И това ще стане. Няма кой да спре народния гняв и народната воля. Без народ няма България.
  • 42 Мислещ

    5 6 Отговор
    Още една менте опозиция, дето като БСП "Принципно подкрепяме ковид-терора, ама сега сме против за да отчетем дейност". Мерси, ама не, мерси. Ще си гласувам за Костадинов и Възраждане, които от самото начало действат срещу мерките. И не са се коалирали с тиквата.
  • 43 Барба Ганьос

    16 3 Отговор
    Вие, шушумигите от ВМРО- ДС продавате България за по 5000 лева на калпак. Вие сте срам за патриотичната идея и отстояването й!
  • 44 ФАТМА'ШКАТА ЧУМА Е ПО-ОПАСНА ОТ КО-ВИД

    7 10 Отговор
    ОСТАВКА ПРЕСТЪПНИЦИ
  • 45 нннн

    11 2 Отговор
    Каракачанов, отивай да правиш коремни.
  • 46 ДО СЕКТАНТА

    12 2 Отговор

    До коментар #2 от "Сертификат":

    СЕКТАНТ НАЛИ СЕ СЕЩАШ ,ЧЕ ВАШАТА КОРОНА СЕКТА ЩЕ БЪДЕ РАЗРУШЕНА И ЩЕ СЕ ОАКАТЕ ВСИЧКИ БЪЛГАРОМРАЗЦИ ВКЛЮИТЕЛНО И ТОРБИЧКАТА БИЛА КОЯТО ТВЪРДИ ЧЕ ИМА КОРОНА И УМИРАЛИ ОТ КОРОНА ЛЪЖА.
  • 47 Шкембиню

    12 5 Отговор
    За теб няма да е за Възраждане ще е. Ти да върнеш парите за ефките

    Коментиран от #53

  • 48 ФАТМАЦИ...ВЪН,..ГЕШЕВ ВИ ОЧАКВА

    7 7 Отговор
    ОСТАВКА
  • 49 Azz

    10 2 Отговор
    Тоя топуз сума години папка,слушка и гали на тиквата т@$аците и сега изведнъж скочи и той да протестира!!!
  • 50 Бай Ганю обича Азия...

    1 2 Отговор
    Само губерниите страдат
  • 51 Мазньо

    8 3 Отговор
    Ало,Опиканият,ти нали си имаш жълт сертификат ,от Била,какво се обаждаш?
  • 52 Шопо

    9 7 Отговор
    Явно сме държава на простаците. Целият нормален свят се имунизира и заживявя нормално, само ние идиотите не щем и ревем срещу всичко. Наистина плачем за диктатура.

    Коментиран от #67

  • 53 Твърдо зад

    7 7 Отговор

    До коментар #47 от "Шкембиню":

    Възраждане !
  • 54 РАДЕВ СА СПИЧА

    6 1 Отговор
    ТОА ША МИ ЗЕМЕ СКАЛПА......
  • 55 лъжат

    8 6 Отговор

    До коментар #38 от "Обществото е разделено":

    Това е пълна лъжа. 20% от хората са ваксинирани, и то половината насила, за да не загубят работата си.80-90% са против ваксините. Това е поръчково изследване, пълно с лъжи. Лично аз познавам не повече от двама души, които са се ваксинирали по желание и стотици, които са против.
  • 56 хаха

    8 3 Отговор
    Воевода, ти ваксинира ли се?

    Коментиран от #81

  • 57 ТИР

    9 2 Отговор
    Зелен коридор за Ваксинираните разносвачи на Вируса,Защо имащите Антитела не получават Сертификат,? Все пак не сме Опитни Мишки, Наваксайте си Държавните служители вземащи заплати над 2500 лв
  • 58 пешо

    11 4 Отговор
    шкембе , при вас умираха по стълбите
  • 59 БИЛА бой

    8 5 Отговор
    И тоз говори за геноцид ?!
    Паразит !
  • 60 Изпълзяха на светло гадини ....

    2 3 Отговор
    Вместо да са при бай Ставри за години...
  • 61 Iiiiiiiii

    8 6 Отговор
    Цяла Европа се ваксинира . Само ние не!!!! Е това е , защото сме по умни от останалите европейци.Ние все знаем ,есе с е конспиративни. Заслужаваме си всичко което ни се случва.
  • 62 Гост

    10 3 Отговор
    Така е, но и вие от ВМРО мълчахте, когато миналата година въведоха КПП-та, затвориха планини и плажове, изкъртиха пейките в парковете! Мълчахте, когато НОЩ ни плашеха с чували с трупове по детските площадки!Мълчахте и когато хората умираха на стълбите пред болниците...
  • 63 ВМРО за едно евро

    5 3 Отговор
    Пак подложки... като стоножки !
  • 64 браво браво

    7 4 Отговор
    Каракачанов,а от колко време чакат бай Ганьо да се ваксинира?Кат не разбира от добро,има и секира.Айде стига толеранси.Светът почти приключва с тоя тъп вирус,ние сега започваме.Правилно постъпва правителството.В западните страни от лятото го има тоя зелен сертификат.Какво не разбра Ганьо от цялата ситуация?Чака да измре цялото му семейство ли?

    Коментиран от #71

  • 65 Ваксинирам

    6 3 Отговор
    Ех, че Ти отива да се правиш мазно на отговорен...цццц!
    Само келепир да има!
  • 66 Toxic

    8 2 Отговор
    Когато вие и вашите приятели от герб въведохте КПП пунктове и хората не можеха свободно да пътуват дори до близките си и висяха по цели нощи по пътищата заради 10 болни в държавата не беше геноцид , а Каракачанов?!
  • 67 шопска салата

    2 3 Отговор

    До коментар #52 от "Шопо":

    Браво Шопе,подкрепям те на 100%
  • 68 По добре късно, отколкото никога !

    5 4 Отговор
    Като приберат на топло лицето Бойко Методиев Борисов, всичко ще затихне от само себе си !
    Рашков! Спиш!

    Коментиран от #82

  • 69 Република

    4 1 Отговор
    при това положение на 14.11.21г може да гласуват само тези 20% дето имат зелено тескере за целта по наредбата на специалиста Кацаров
  • 70 Пише,пише

    3 5 Отговор

    До коментар #14 от "Бамбука":

    и по този точка от Конституцията, фърчилото отдавна трябваше да е зад решетките. А тази власт е назначена от него,не е избрана. Четете повече.
  • 71 Гост

    2 2 Отговор

    До коментар #64 от "браво браво":

    Ти нали си боцнат 2 пъти, следователно защитен "НеГаньо"! Какво те интересува, че аз - "Ганьо" и семейството ми не сме боцнати - нито сме роднини, нито дори се познаваме, че да си толкова "загрижен" за здравето ни! Нито дори подозираш, че всички го изкарахме вируса още преди да има ваксини, а сега клетъчния ми имунитет е по-добър от твоя! За сметка на това на мен и семейството ни никой не признава "зелен сертификат", но на теб ти е позволено да ходиш навсякъде! Внимавай само да не те лепне, че виждаме боца как "пази" "НеГаньовците"...
  • 72 Най големият заразоносител

    4 4 Отговор
    Е Бойко Борисов! Да се карантинира!
  • 73 Osman

    6 3 Отговор
    Ганьовци,къде спахте досега че не се ваксинирахте. Сега е късно да ревете
  • 74 Ковид революция с елементи на полюция

    3 3 Отговор
    Бибитко иска да цоцка,а не да се боцка !!!
  • 75 Маската на Зоро

    2 3 Отговор
    Искаме Бибитко в затворо... скоро....
  • 76 Боцни ме тук,и там,и там...

    0 0 Отговор
    За да ти дам.....
  • 77 Miro

    2 0 Отговор

    До коментар #30 от "777777":

    но атака ни излъга!!!!!!!
  • 78 Народа

    5 0 Отговор
    Сега се сети да дудня, а когато беше с Тиквун не рева. Мълчеше като п... а
  • 79 Грешка

    2 0 Отговор

    До коментар #22 от "ЗАБЕЛЯЗАХТЕ ЛИ":

    Руснаци туристи това лято нямаше! Латвийци май също!
  • 80 Щкембе крадеца

    0 0 Отговор
    пасапорта, паспортчеееее
  • 81 Боко

    0 0 Отговор

    До коментар #56 от "хаха":

    Ме е ваксинирал отдавна.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Абракадабър

    0 0 Отговор
    Ръководството на ВМРО ще подава оставка ли ?
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 ПРЕДАТЕЛ

    0 0 Отговор
    КАРАКАЧАЯНОВ Е ПЪЛНА ПРЕЛИВАЩА ПОДЛОГА ПОД БОЙКОВОТО ДУПИЩЕ !
  • 86 Joro

    0 0 Отговор
    Бяхте "за" тормоза, униженията и обвиненията към хората, за КПП-тата, това няма го забравя никога.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове