Last news in Fakti

5 Ноември, 2021 08:56 2 837 121

Проф. Поромански: Пренебрежимо малка част от починалите са ваксинирани

  • пирогов-
  • коронавирус-
  • поромански

Как в „Пирогов” посрещат удара от четвъртата COVID вълна?

Проф. Поромански: Пренебрежимо малка част от починалите са ваксинирани - 1
Снимка: Нова ТВ

„9 от 10 човека в реанимацията на „Пирогов” умират. Такива са и числата в другите болници. Важен е обаче процентът на смъртността за всеки един от нас, който губи близък - той е 100%. Пренебрежимо малка част от починалите са ваксинирани”. Това заяви в „Здравей, България” изпълнителният директор на УМБАЛ „Пирогов” проф. д-р Иван Поромански.

„Наистина не виждам нуждата да убеждаваме някого. Като виждате какво се случва – има само една опция. Това заболяване е много неприятно и ако някой смята, че ще му се размине – греши много”, добави той.

„Всички вълни до този момент бяха много тежки. През първата имаше много неизвестни. Сега има много голямо количество пациенти, но персоналът ни е подготвен”, обясни проф. Поромански.

„В нашата болница постъпват много тежко болни пациенти. Не би трябвало те да чакат толкова много и дo последния момент. Много пъти се случва пациенти да трябва да бъдат интубирани веднага”, добавя изпълнителният директор на „Пирогов”.

Той каза още, че медиците нямат способ, за да установяват фалшиви ваксинации. Професорът обясни и процентът на ваксинираните починали: „Много от тях имат редица придружаващи заболявания. Те по-скоро умират заради тях”.

„Има антитела, които са специфични и са точно срещу този вирус. Има и други. Ние направихме изследване през лятото, защото много от персонала ни е преболедувал. Проблемът не е дали имаш, или не - а какви са те. Наличието на тези специфични антитела може да бъде установено и предполагам това е желанието на правителството. Този вид тест не може да бъде направен във всяка лаборатория, защото е специфичен”, добави проф. Поромански.

„Аз не обичам да карам хората да правят нещо насила. То трябва да бъде осъзнато. Това за българина е много трудно. Ние закупихме бързи тестове за нашия персонал, който не е ваксиниран. Още през първия ден много от колегите се наредиха на опашката за ваксинация”. Така директорът на „Пирогов” коментира изискването за зелен сертификат на медиците от лечебното заведение.

„Майка ми премина през COVID-19 леко. Тя е на 84 години. Сестра ми и зет ми бяха много зле и аз се грижих за тях в нашия COVID сектор”, разказва проф. Поромански.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 35 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чудо

    66 7 Отговор
    Много професори много нещо

    Коментиран от #17, #115

  • 2 Шабиха

    76 8 Отговор
    Тая "пренебрежимо малка" част, са цели 10% от починалите ! Това са официални данни от Единния информационен портал за Ковид. И изобщо, как може да кажеш за починал човек "пренебрежимо" ?

    Коментиран от #5

  • 3 Последния Софиянец

    59 15 Отговор
    Миналият петък погребахме още един познат.Инсулт след ваксинация.Военен на 52 години.

    Коментиран от #11, #25

  • 4 русенец

    67 1 Отговор
    А как е в ЕС? Колко процента от настанените в реанимация умират? Питам, защото се умира не само поради болест, а и поради липса на адекватно лечение примерно.
  • 5 Последния Софиянец

    55 7 Отговор

    До коментар #2 от "Шабиха":

    Те и ваксинираните са 10 процента .Значи няма значение кой какъв е.

    Коментиран от #99

  • 6 Псевдоним

    52 3 Отговор
    Шефе, като не виждаш нужда да убеждаваш някого, няма да се разкарваш по телевизията, ами ще отидеш в гората за гъби.
  • 7 Един от многото

    58 7 Отговор
    Евтина лъжа.
    Като че ли нямаме познати лекари и сестри, и не знаем какво е положението в болниците.
  • 8 др Гей Билтс

    36 6 Отговор
    Ваксиниран на техния език значи завършил и двете дози и минали след това 2 седмици.. Половината са еднодозници, а другата половина такива с прясно сложена втора. В Израел например за неваксиниран се води всеки без бустер.
  • 9 гост

    42 2 Отговор
    Да, и те били с фалшиви сертификати.
    Знаем,знаем.
  • 10 бай онзи

    20 3 Отговор
    НОВ ОРАКУЛ СТАРАТА ПЕСЕН.НЕКА ДА ГОВОРЯТ ТИЯ КОЙТО НЕ ВИ ВЯРВАТ НЕ ДА ТРИЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ И ТОВА КАДЕ НЕ ВИ ИЗНАСЯ .
  • 11 Около теб

    31 6 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    мрат като мухи. И все ваксинирани.

    Коментиран от #55

  • 12 Пучо Капучо

    26 4 Отговор
    Абе, да не дава Той да ритне някой от близките ти, професоре, че тогава ще видиш колко е пренебрежима частта с починалите, които са се ваксали...
  • 13 flipp

    53 3 Отговор
    Тоест, който умре след ваксата е било от придружаващо, който умре без вакса от придружаващо е било ковид. Добре е така да им яснота.
  • 14 Верно ли

    29 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Той каза още, че медиците нямат способ, за да установяват фалшиви ваксинации.!!! А такаааа - това да му го каже на Кантара, дето все дрънка глупости!

    Коментиран от #23

  • 15 Истинският

    35 2 Отговор
    Ако получиш странично явление от ваксоната кой отговаря Отговорността е твоя затова хората не ви вярват на празните ви брътвежи
  • 16 надарена кака

    14 2 Отговор
    Дреме ми на сатененитепрашки!
  • 17 Тцътцъ

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "Чудо":

    Дам не им вярваш нали?
  • 18 Убива те

    14 1 Отговор
    ги...не,умират!
  • 19 Христо

    32 1 Отговор
    За ужас на "ковидари" и "ваксинатори", вирусът вече отслабва и протича доста леко. Казвам го от личен опит и от познатите, които го карат в момента. Да, доста се запазихме, но масово протича по-леко от грип.
  • 20 7555

    33 1 Отговор
    90% oт нoвoпocтъпилитe и 90% oт пoчинaлитe ca нeвaкcинирaни при 80% нeвaкcинирaни бългaри??!!
    Интeрecнo кaкви, щe ги дъвчaт, aкo co крoцe co блaгo и co мaлкo кютeк ни дoкaрaт дo 90% вaкcинирaни?????????????
  • 21 бойко

    28 1 Отговор
    професоре,пренебрежимо малка част-10-15%,много моля но цифрите са много далеч от пренебрежимо малките!
  • 22 3333

    31 2 Отговор
    В Аглия с толкова много боднати графиката казва друго, кой си мисли, че ще излуже тоя?
  • 23 честен ционист

    1 9 Отговор

    До коментар #14 от "Верно ли":

    Не бъди толкова сигурен. За всикчо си има способ и чалъм.

    Коментиран от #34

  • 24 БАЙ Х@Й‼

    23 1 Отговор
    🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬Кога ще излезе някой да каже къде е главния ваксър трето ниво , как е ‼️‼️‼️‼️ Успокойте народа 🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬

    Коментиран от #31

  • 25 Зъл

    14 8 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Стига луга, явно си патологичен лъжец или платен такъв, нито заведение имаш, нито си подаваш носа навън, нито на протест си бил!
  • 26 Фикус

    17 1 Отговор
    Гей Билтс купувал турска земя. Там ще го наричат Гей Бей.
  • 27 Дърт пръч

    20 1 Отговор
    Тоя попърдак като го гледам е по дърт и от мен. Защо не е пенсионер
  • 28 Ха сега

    19 1 Отговор
    Този който много агитира за ваксина нее ваксинаран той и неговите близки Сто ТОЯГИ на чужд гръб са малко по този начин се издавст чеса с витаминче
  • 29 Кеша на Ковид

    28 1 Отговор
    Няма значение колко са починалите, хората трябва да имат собствен избор-те трябва да решат, дали да починат или живеят. Не вие да определяте това и се разпореждате с нашата смърт.

    Нещата в ЕС вече са докарани до там, че тоталитаризма през соца ми се вижда като Рай.
  • 30 Анонамен

    21 1 Отговор
    Абе, дайте идна статистика колко професори имаве в България на глава от населението, по това поне ще сме на първо място.
  • 31 отекъл

    10 2 Отговор

    До коментар #24 от "БАЙ Х@Й‼":

    Какво да ти казват бре, още преди 2 седмици го наградиха лекар на годината, посмъртно.
  • 32 Българка

    32 1 Отговор
    Защо се изреждат всякакви "величия" да ни убеждават, че починалите и в реанимация са предимно неваксинирани. Снощи по TV1 във "Въпросите" беше показан учен, който изнесе с факти изследвания на известни западни учени. Те са установили, че ваксините не предпазват дори от смърт. Категорично е препотвърден и факта, че тези коктейли са в ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН стадий. Освен това излъчиха гневното изказване на румънски евродепутат в ЕП. Той показва "договорите", които ЕС ( Урсулата) е сключил с фармацефтичните компании. След дълго чакане са получили тези договори, които са изцяло (цели страници) замазани, за да не се вижда съдържанието. Единствено е потвърдено, че производителите НЕ НОСЯТ НИКАКВА ОТГОВОРНОСТ за увредено здраве, дори смърт, причинени от ваксините им. Освен това вече има ,колкото и трудно , публикуван списък от учени и медици на хора, които са потърпевши, дори починали, от ваксините
  • 33 Един гражданин

    12 1 Отговор
    Че то реонимазията си е морга. Срамота за здравната система в България. Като не можете да лекувате, оставете хората до си емрат спокойно.
  • 34 Верно ли

    9 6 Отговор

    До коментар #23 от "честен ционист":

    Аз не казвам, че няма. Просто тук още не са пристигнали скенерите :))) А и вчера Кантара говореше за кръвни проби, та като питах какво точно ще дирят у тях некакъв "умник" тука ми разви теория, че щели да търсят антитела, които били различни от тези придобити след преболедуване.

    Коментиран от #36, #37

  • 35 Българка

    15 1 Отговор
    Твърдението, че ваксинираните в тежко състояние или починали са пренебрежимо малко. В статистиката не влизат сезонните работници и газарбайтери, които са се върнали ваксинирани от чужбина. За българските власти и лекари обаче те се в графа неваксинирани. А те са повече от милион
  • 36 честен ционист

    3 10 Отговор

    До коментар #34 от "Верно ли":

    Кръвта на ваксиниран и с просто око се различава от тази на неваксиниран. Иначе блутуут датчиците са отдавна налични, не са голяма философия. Всеки си има уникален 16 символ код и няма, ама ваксината не го била хванала..

    Коментиран от #38, #44, #51

  • 37 3333

    13 6 Отговор

    До коментар #34 от "Верно ли":

    Пристигнали са и се монтират вече май. Интресно как ще обянсят на хората как точно са ги засекли, че са с фалшив сертификат. Тогава ще трябва да се даде някакво обяснение май.

    Коментиран от #46

  • 38 ДелДел

    12 0 Отговор

    До коментар #36 от "честен ционист":

    Хахаха, абе ти съвсем изтрещя, леле като рабереш какви глупости си писъл последната една година, не знам дали няма да психясаш!
  • 39 Българин

    13 0 Отговор
    Няколко въпроса към поредния псевдо професор:
    Защо след като всички в интензивното с вас или без вас умират не го закриете и освободите служителите там, все пак при 0 производителност заплати не ви се полагат?
    От къде на къде ще плащате тестовете на служителите с парите на данъкоплатците, докато всички останали сами си ги плащаме?

    Коментиран от #43

  • 40 царска бистрица

    17 1 Отговор
    Селяни много прости дето ви поведоха за носа. Физиологията на човек е когато издиша белия дроб се освобождава от микроби и мръсотиите на вдишания въздух. А когато се сложи маската какво става. А когато човек го интубират с чист кислород какво става с белия дроб. Нали знаете че въздуха има по малка част кислород.
  • 41 Биг Большой Идьотукрат

    14 0 Отговор
    Къск е Кунчев, пренибрежимо заболелия тройно васкснат герой?
  • 42 Тъмен субект

    19 1 Отговор
    Ами то и неваксинираните умират главно заради общо тежко физическо състояние и сериозни придружаващи заболявания. Така че трудно може да се направи връзка между ваксина и смъртност. Освен това продължават да налагат мантрата, че ваксината намалява симптомите и вероятността от смърт. То тогава това не е ваксина. ВАКСИНАТА ПРЕДПАЗВА ОТ ЗАРАЗЯВАНЕ НА ЧОВЕКА И ОТ РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА ЗАРАЗАТА. всичко друго не се нарича ваксина.
  • 43 ТцъТцъ

    4 0 Отговор

    До коментар #39 от "Българин":

    И ти не им вярваш на професорите нали?
  • 44 Верно ли

    4 7 Отговор

    До коментар #36 от "честен ционист":

    Това може би е възможно, но предполагам само при тези, ваксинирани с РНК ваксата. Тук все пак масата е с Астра и Джонсън.

    Коментиран от #52

  • 45 Оня

    14 1 Отговор
    Абе факти кой ви налива пара да пускате по десет и повече на ден от тая античовешка пропаганда

    Коментиран от #78

  • 46 Верно ли

    4 3 Отговор

    До коментар #37 от "3333":

    Къде ги монтират, знаеш ли?

    Коментиран от #110

  • 47 Любопитен

    12 0 Отговор
    Боцнатия с три дози Кунчев във вашето интензивно ли е или в това на ВМА?

    Коментиран от #121

  • 48 Идват избори изметете ги.. Иначе след из

    5 1 Отговор
    Идват избори изметете ги.. Иначе след изборите не само локдауни ами и ще ви ваксинират и децата ви.. БоРисов сложили ви?! КПП.. Но Радев посегна и на децата.. Щe става и по зле ако си оасуеаме.. Само на 14 можем да променим нещо но много малко хора го разбират.. БОКО разграби държавата.. Радев е същия.. В основата на всичките ни беди е липсата на правосъдна система у нас не случайно професионалният доносник Доган е сложил ръка на цялото правосъдие чрез поставяне под зависимост така наречените ни висши магистрати без правосъдие държавата е в застой-държавни поръчки и еврофондове се крадат наполовина народа е обезверен-не гласува което точно иска престъпната власт
  • 49 гост

    3 4 Отговор
    Глупостта на българина и тъпотиятя са както винаги на висота.
  • 50 Корупция!

    7 1 Отговор
    Е как можахте човек Пироман да го направите Професор???
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 тц тц

    7 1 Отговор

    До коментар #44 от "Верно ли":

    Изобщо не е възможно...те вируса още не са изолирали

    Коментиран от #71

  • 53 Пренебрежимо

    5 0 Отговор
    Е, че пренебрегват факта, че това са само починали ОТ/С ковид /това срещу което предпазва на 100%/.Още колко ваксинирани /независимо от броя на дозите/ са починали от други здравословни проблеми?
  • 54 Ами ...

    0 4 Отговор
    Отдавна трябваше да се говори така.
  • 55 ААА НЕ СИ ТОЧНО ТОЧЕН

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "Около теб":

    ...ОКОЛО НЕГО МРАТ....МУХИТЕ👍горките животинки😫
  • 56 Некой си

    13 0 Отговор
    Да питам отново.
    Къде скриха тройно ваксинирания Кунчев?
    От 12.10 ни вест, ни кост от него.
  • 57 ХОРАТА РАБОТЯТ

    9 1 Отговор
    ПРОУЧВАНЕ: Covid „ваксините“ убиват девет от 10 бебета през първия триместър на бременността

    Коментиран от #60

  • 58 ХОрата зоват

    10 1 Отговор
    Белгийски лекар предупреждава за „смъртоносни инжекции“ на COVID-19, призовава човечеството да „спре тази надпревара до смърт“
  • 59 Глъм

    15 1 Отговор
    10% починали вакснати от общо 20 % си е всеки втори . А сега добави и 2.6% дето вчера го обявихте странични ефекти инфаркт,инсулт при мъже под 40г ми то стана бая убаф процент. Мерси ще си пробвам шансовете с грипа и неговите под 1%.

    Коментиран от #61

  • 60 ХОРАТА

    0 0 Отговор

    До коментар #57 от "ХОРАТА РАБОТЯТ":

    НЕ СА това, което са.

    Коментиран от #65

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 йода

    6 1 Отговор
    9 от 10 в реанимацията умират .... ми че по-добре закрийте тази клиника. със сигурност ако хората са си по домовете смъртността няма да бъде 10 от 10
  • 63 хоратаболедуват

    14 1 Отговор
    Кейси Ходжкинсън: 23-годишна жена от Нова Зеландия, страдаща от неконтролируеми конвулсии, губи способността си да ходи, да говори дни след първата инжекция на иРНК на Pfizer

    Коментиран от #66

  • 64 НЯКОИ ХОРА

    4 0 Отговор
    СА ИЗВЕРГИ
    Законодатели призовават Фаучи да подаде оставка или да бъде уволнен
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 А след

    0 2 Отговор

    До коментар #63 от "хоратаболедуват":

    станала и тръгнала без никакви конвулсии!

    Коментиран от #74

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 sss

    13 0 Отговор
    стряскащо е, че има 15 ваксини, а още няма методика как да се лекуват хората, няма и лекарство! Иначе по ТВ и медии се редят медици и академици да обясняват прогнозират, съветват... а един от тях не показа свои собствени изследвания върху вируса... иначе големи експерити, акъл да дават нямат равен, ама за работа и собствени трудове не ги търси!

    Коментиран от #95

  • 69 СмяхГолям

    0 1 Отговор

    До коментар #67 от "Глъм":

    Че България е на Марс ли? Или наще ваксини са по различни, та кой е този отговарящ на епитете дето използва?
  • 70 За овце

    10 3 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Пренебрежимо малка част от починалите са ваксинирани - Така е колега. Малък процент "ваксинирани", малък процент починали "ваксинирани". Който разбрал, разбрал. Колкото до разпознаването на "ваксинирани", колегата го познавам по 46:B1:58:1C:5E:FB.

    Коментиран от #72, #73

  • 71 Верно ли

    5 0 Отговор

    До коментар #52 от "тц тц":

    Хайде стига сме дрънкали глупости за блутути и неизолирани вируси. Гледайте в тубата канала на Форбс и как сенатор Пол е налазил Фаучи за лъжесвидетелство, че нямат нищо общо с разработката на вируса. А в конкретния случай даже не говорим за вируса, а как засичат инжектирана ваксина.
  • 72 Купил си си

    4 2 Отговор

    До коментар #70 от "За овце":

    скенер за графен?

    Коментиран от #94

  • 73 СмяхГолям

    2 3 Отговор

    До коментар #70 от "За овце":

    Колегата ти си е вкарал рутер ли , че го разпознаваш по МАС адреса или си е монтирал мрежова карта с Блутут?
    🤯🤯🤣🤣🤣🤣

    Коментиран от #77, #97

  • 74 ДЕБИЛИТЕ

    6 2 Отговор

    До коментар #66 от "А след":

    СА ДЕБИЛИ И НИЩО ПОВЕЧЕ
    Лекарите признаха, че г-жа Ходжкинсън е имала тежки нежелани реакции от инжекциите с иРНК. Но те също така казаха, че „ще се уреди скоро“ и е знак за „наистина добър имунен отговор“. През цялото време г-жа Ходжкинсън беше в инвалидна количка, защото вече не можеше да ходи сама.
  • 75 Истински ЛЕКАР

    14 1 Отговор
    Ако ваксините бяха толкова прекрасни,ЗАЩО не искат да носят отговорност за страничните им ефекти?!
    Значи те ЗНАЯТ,какво могат да ни причинят!
    А това e ПЛАНУВАНО престъпление срещу нашето здраве!

    Коментиран от #82

  • 76 вони на пари

    8 1 Отговор
    Профсоре, аз съм здрав, не съм ваксиниран. Не разнасям зараза, пазя се до колкото мога. Защо аз да се чувствам виновен, че не съм ваксиниран и да търпя санкции и терористичн натиск от медиите ? Защо тая държава и здравна власт не отстранят главните виновници, хората и рисковите групи разнасящи заразата като направят всеобщи тестове ? Здравите и невксинираните все още работят и изкарват заплатите на доста рискови групи и държавници в това време ! Отстранете заразителите, ограничете ТЯХ за да спрете разпространението върху здавите ! Всичко мирише на пари, много пари , вони !
  • 77 малък смях

    0 2 Отговор

    До коментар #73 от "СмяхГолям":

    не всеки има твоите способности. някои вкарват флакони от дезодорант, други зеленчуци, а ти ни изненада! Успя да вкараш рутер. Да те попитам с външни или вътрешни антени е?

    Коментиран от #79

  • 78 Фарма

    4 0 Отговор

    До коментар #45 от "Оня":

    компаниите са увеличили няколко пъти бюджетите си за ЛОБИЗЪМ, сочи проучване в САЩ. Следователно парите за лобисти - консултанти, специалисти ,политици, медии и всякави, които промотират техните продукти са подсигурени
  • 79 СмяхГолям

    1 0 Отговор

    До коментар #77 от "малък смях":

    Я пак прочети, кой кого разпознава и си е вкарал!

    Коментиран от #83

  • 80 Коментар

    7 0 Отговор
    Кой си ти бе псевдо професоре, та да омаловажаваш нечия трагедия????????
    Какво значи пренебрежимо малко?????????
    Значи, че изобщо не сте ги броили, или сте установили 1-2ма и не ви е направило впечатление??????
    Еееей продажници във всеки един аспект на държавата ни, спрете се бе, тия пари какво ще ги правите като разрушите държавата ни????
  • 81 ЛЕКАРИТЕ СЪЩО

    9 0 Отговор
    11 лекари, сериозно ранени от инжекции covid, говорят
  • 82 Ти нали си

    0 3 Отговор

    До коментар #75 от "Истински ЛЕКАР":

    истински ЛЕКАР. Как лекуваш болните от ковид?

    Коментиран от #103

  • 83 малък смях

    1 4 Отговор

    До коментар #79 от "СмяхГолям":

    Ти си големия разбирач на вкарванията. Ето това прочетох.

    Коментиран от #96

  • 84 не си прав

    4 1 Отговор
    истината е, че у нас поне умират много ваксани хора. бройката им е толквоа гиоляма, че е равна на борйката жертви в някои по-големи от нас дръжави общо - ваксани и неваксани.
  • 85 Адвокат

    12 0 Отговор
    Всичко, което се случва доказва, че целта не е опазване здравето на хората.
    Дори не е да се намали натиска върху болниците. Целта е хората да се набодат с тези експериментални препарати, на които отказват да разкрият съдържанието.
    Никой не иска да носи отговорност за последствията, но в същото време принуждават хората да се бодат.
    Ако човек няма пари да си плати теста за да ходи на работа, какво му остава, освен да се набоде.
    Ако това не е принудително "ваксиниране", то какво е.

    Коментиран от #89

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 pok

    0 0 Отговор
    Чпок
  • 88 Адвокат

    10 0 Отговор
    Ако почине дете в резултат на "ваксина", ще отговаряш ли,защо си изнудил родителите да подложат децата си на този експеримент?!
  • 89 мда

    2 2 Отговор

    До коментар #85 от "Адвокат":

    Гръмко но неверно. Съдържанието е ясно. Ясно е и какво не трябва да е там липид 102 в който е обвита иРНК. Който е само за експерименти извън хора и животни.
  • 90 Биг Большой Идьотукрат

    5 2 Отговор
    Това за блутута не го вврвах, ама днес нагласих телефона на опции да се показва блутут устройства и Без имена и мако мила!!!??? При мен имаше две дами ваксинирани с трета РНК инжекция, блутута даде 3 устройства без име само с цифри и букви, а след като дойдоха още две мили дами пак с трета доза, станаха 5 устройства!!! След това се замислих да не съм аз петото дето е в повече, но не съм-аз съм с Джонсънка, която явно се е бъгнала. Майтапа е пълен!

    Коментиран от #101

  • 91 ба и идиоти

    2 0 Отговор
    Абре Uyo , един да е за него това е всичко , края , приключва. , абе заврете си ги тия статистики там дето слънце не огрява.
  • 92 Адвокат

    8 0 Отговор
    Ако почине дете в резултат на "ваксина", кой ще отговаря ,защото е изнудил родителите да подложат децата си на този експеримент?!

    Коментиран от #93

  • 93 нали

    1 2 Отговор

    До коментар #92 от "Адвокат":

    ти си специалиста?! Ти кажи!
  • 94 За овце

    1 0 Отговор

    До коментар #72 от "Купил си си":

    Ми не. Обикновен китайски смартфон.
  • 95 Фермер

    4 2 Отговор

    До коментар #68 от "sss":

    Е какви изследвания върху вируса като още никой не го е изолирал.Никой не го е видял,даже има награда за който успее да го изолира.
  • 96 СмяхГолям

    2 1 Отговор

    До коментар #83 от "малък смях":

    А ти наистин али вярваш в тази простотия че ти засичат ваксината по МАС адрес? И тези дето си пускат блутута и виждат устройства без име , да си сменят телефона който не подържа по-новия стандарт на блутту, ама че необразовани и прости хора, тази тъпотия тръгна от средите на готвачите!

    Коментиран от #98

  • 97 За овце

    2 0 Отговор

    До коментар #73 от "СмяхГолям":

    Ми не. Минал е Mode RNA ;)
  • 98 Биг Большой Идьотукрат

    1 1 Отговор

    До коментар #96 от "СмяхГолям":

    И какво засичам бе, антенките ти? Когато съм сам в радиус10-20 м няма нищо, като се мушна между хората и глей кво става! Освен , ако в телефоните им има нвщо, ама пак ескандално!

    Коментиран от #100

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 СмяхГолям

    2 0 Отговор

    До коментар #98 от "Биг Большой Идьотукрат":

    Всеки телефон има блутут, и ще се изненадаш колко много хора си го оставят включен!
    Слушалки, смарт часовници и гривни всичките са с блутут!
    Това засичаш и много телефони докато направят връзка първоначално показват МАС адреса, да ти обясня ли какво е МАС адрес?

    Коментиран от #102, #104

  • 101 За овце

    3 1 Отговор

    До коментар #90 от "Биг Большой Идьотукрат":

    Няма "бъг". Ти си. Така е с всички одобрени "факсини".
  • 102 За овце

    2 0 Отговор

    До коментар #100 от "СмяхГолям":

    Първо си изясни въпроса за себе си, пък после "обяснявай". Между другото, устройствата, за които говориш се рапортуват с брандово име, а не по МАС.

    Коментиран от #107

  • 103 За овце

    0 0 Отговор

    До коментар #82 от "Ти нали си":

    Аз ги лекувам симптоматично, ако това нещо ти говори.

    Коментиран от #105

  • 104 малък смях

    1 1 Отговор

    До коментар #100 от "СмяхГолям":

    не съм проверявал, дали вярвам или не вярвам. Едва ли 70-80% си го оставят включен.
  • 105 Че си истински

    0 1 Отговор

    До коментар #103 от "За овце":

    ЛЕКАР - за овце?
  • 106 big

    0 0 Отговор
    Колкото и малка част да са, те са се ваксинирали за да не умрат! Кое е условието да не се умре от този вирус, щом ваксините не помагат!

    Коментиран от #108, #109

  • 107 СмяхГолям

    1 2 Отговор

    До коментар #102 от "За овце":

    Я пак си помисли, как се рапортуват и какви са протоколите?
    Ако телефона ти е стар модел, много бавен първо изписва МАС адреса , първите 6 символа отговарят на марката на устройството, и даокато ти загрее телеофа какво е устройството показва мас адрес, а може и въобще да не го покаже като име!
    Така че тази теория да разберете дали някой е ваксиниран с блутут е една голяма измислица и лъжа!
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Всички болни

    0 0 Отговор

    До коментар #106 от "big":

    се лекуват и им бият най-различни лекарства за да не умрат.
    Но, някои умират. Кое е условието да не умират, щом лечението и лекарствата не помагат?
  • 110 3333

    0 6 Отговор

    До коментар #46 от "Верно ли":

    Знам да, но не е трудно да се сетиш сам ;)

    Коментиран от #111, #116

  • 111 Направо

    1 5 Отговор

    До коментар #110 от "3333":

    в мозъците.
    virtual reality brain injury

    Коментиран от #112

  • 112 3333

    0 5 Отговор

    До коментар #111 от "Направо":

    В твоя със сигурност

    Коментиран от #114

  • 113 Ал Тъпоне

    0 0 Отговор
    За осъзнаването се иска съзнание, а не празна поставка за шапки!
  • 114 Ъхъ ъхъ

    0 5 Отговор

    До коментар #112 от "3333":

    Веднага ги прихващам.
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Верно ли

    6 1 Отговор

    До коментар #110 от "3333":

    Знаеш, ама друг път. Аз знам, че само в Израел и във Франция и по някои европейски летища работят с такива устройства, но дори да предположим, че във ваксите има нещо, което може да се засече "дистанционно", след като си го вкарал в тялото след време то би трябвало да се разсее и асимилира от организма, но това е мое предположение, което може да е невярно. Колкото до глупостите за блутута и това, че имало разлика в кръвта, дето се виждала с просто око, даже няма да коментирам.

    Коментиран от #117

  • 117 Бе за кво

    1 5 Отговор

    До коментар #116 от "Верно ли":

    ти е скенер? Само като видиш че някой се ослушва като гърмян заек, значи не му е чист ... сертификата.
  • 118 Ханибал

    3 0 Отговор
    Пожелавам на този "доктор" да го интубират!
  • 119 100pera

    0 0 Отговор
    :(((

    Пренебрежимо малко били починалите, а?!
    Що не идеш да го обясниш на семействата им?! Да им кажеш нещо от сорта на "Е, кво се косите толкова?! Голяма рабата - умрял/а! Гледайте с пренебрежение на такива неща! Важното е общественото благо! Обществото ще се погрижи за вас! Вервайте ми! Аз съм професор и ги разбирам тези неща - вашата мъка е пренебрежима, щото е лична. Обаче от обществена гледна точка трябва да сте радостни и щастливи! Така че - радвайте се и бъдете щастливи. А като ви мине, ще пукне още някой от вас. И пак ще бъдете радостни и щастливи!"
  • 120 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 0 Отговор
    По добре не го казвай!Всички знаят колко сте""Кадърни"" ,но сами да казвате ,че при вас интензивнотое морга...добре е човек да знае и да мълчи,докторе!
  • 121 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 0 Отговор

    До коментар #47 от "Любопитен":

    Във ВМА!Няма да го видите скоро лекаря на годината.....този дет така страхлива квичеше математик уж кунчев ,какъв му се пада??И той замлъкна от няколко дена.....
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове