Last news in Fakti

27 Ноември, 2021 14:21 5 725 25

Михалев: Ако подпишем коалиционно споразумение с ПП, трябва да поемем отговорност

  • стоян михалев-
  • дб-
  • преговори-
  • коалиция-
  • пп

„Целта е да има правителство. Как ще бъде направено технически, не мога да кажа. Това е задача на мандатоносителя”, каза Михалев

Михалев: Ако подпишем коалиционно споразумение с ПП, трябва да поемем отговорност - 1

„Ако подпишем коалиционно споразумение с „Продължаваме промяната”, трябва да поемем нашата отговорност”. Това заяви в предаването „Събуди се” Стоян Михалев от „Демократична България”. Така той отговори на въпроса дали, според него, „Демократична България” трябва да има министри в бъдещия кабинет.

Михалев, който участва в консултациите за създаване на правителство по темата „Култура”, каза, че до момента не се е говорило изобщо за конкретни назначения и конкретни министерства.

„Целта е да има правителство. Как ще бъде направено технически, не мога да кажа. Това е задача на мандатоносителя”, каза Михалев. Към момента обаче още нямало предложение към „Демократична България” да се включат в правителство.

„Личното ми мнение е, че трябва да има правителство. Но не мога да взимам решение от името на ДСБ, камо ли от името на ДБ”, каза Михалев.

„Коалиция с БСП не направихме в 2 парламента. Ние ще правим коалиция с „Продължаваме промяната”. Ако се случи управление с ПП, ще го подкрепим. Но ако видим, че нещо не е както трябва можем да преустановим своето участие”, каза Михалев.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 FEFE

    36 12 Отговор
    Ами ще поемете отговорност много ясно или при Тулупа на банкет у Банкя ще ходите! хихи

    Коментиран от #21

  • 2 ТаУмВзе

    42 5 Отговор
    Как толкова долни Продажници, изобщо знаят думата Отговорност е чудно. И сега Песничка!
  • 3 наблюдател

    43 4 Отговор
    "Коалиция с БСП не направихме в 2 парламента."

    така е, не направихте. кукловодите ви искаха друга конфигурация, за да можете спокойно да пробутате и истанбулската, и "споразумение" с макетата, и базите на краварите по черноморието... но не би!
    и сега у вас се борят две неща - неистовата лакомия за власт и страхът, че ще ви извадят за парцалите от парламента.
    решавайте, мишленца!
  • 4 смерш

    30 1 Отговор
    Що за дилетантщина-следа като направиш коалиция с ПП,а ПП направи коалиция с БСП,по един и същ повод-общо правителство,как ще избегнеш подпис и с БСП?
  • 5 завод

    33 3 Отговор
    Ако не можете да поемате отговорност,какво правите там? За какво сте се кандидатирали изобщо? И вие сте като БеСеПе-то на Импексовата Корнфлейка.

    Коментиран от #17

  • 6 Демократична Свята Република

    14 11 Отговор
    Евала ММ! Правите коалиция с комунистите и взимате вашия дял от европейските 30 милиарда. За ква отговорност ми говориш? Изпуснахте ценен политик като Хазарта да отиде при Кирчо. Поне Буч да бехте взели бе? Или айде Спенс. Ванко едно нямаше как, че е с Мая Манолова и Татяна Дончева
  • 7 Тоя па

    19 2 Отговор
    Свирецо определено бе бутан от д.служители.С едничка песничка живее в лукс и разкош.Д.служители ги създават а те горките простички продажни докрая си.
  • 8 Сатана

    24 3 Отговор
    Михалев,Михалев,харесвах те като припяваше:
    “Вярвам в теб”.Бяха безгрижни години,когато вярвахме ,че бъдещето е наше докато не осъзнахме,че Терминал 1 е единствената ни надежда.
  • 9 MOLLA

    15 4 Отговор
    DPC направи коалиция с БСП,по един и същ повод-общо правителство,как ще избегнеш подпис и с БСП.Публикувано във факти.бг: и сега у вас се борят две неща - неистовата лакомия за власт и страхът, че ще ви извадят за парцалите от парламента.Евала
  • 10 Грульо

    18 1 Отговор
    Политическа отговорност - демек никаква отговорност. :D
  • 11 Иван Грозни

    21 1 Отговор
    И тоя гони михаля.
  • 12 Леличката

    28 3 Отговор
    Вие от ДБ сте нещастници и затова хората ви наказаха.
  • 13 Оги

    18 3 Отговор
    Естествено, Миалев, требва да лапате и вие, задължително, нали. Мишле.
  • 14 ХАН КРУМ

    28 3 Отговор
    абе михалев ,михалев ,хората ви поканиха от кумова срама , а започнахте и да се надувате.от вас до тук от 10 години само едни димки и пушилки и като се разнесе маглата се вижда ,че сте голички и без топки.освен за пълнеж за друго не ставате.да българия със трите си съставни части сте едни мазни, хлъзгави , виевати лигльовци .нищо не става от вас,нищо.вие сте вредни за българия.но в момента сте необходими за уплътняване на мнозинството.

    Коментиран от #22

  • 15 За протокола

    26 2 Отговор
    Аха, ще бъдат съучастници с БСП в управлението, но иначе няма да имат нищо общо.
    Егати хлъзгавите плазмодии.
    И тези ще са извън парламента догодина при следващите избори.
  • 16 Тредстоун

    13 3 Отговор
    Ако отговорност ще е право пропорционална на числеността , значи вашата отговорност ще е най малка ... , хахахахаха , тъй че давай смело
  • 17 пациент

    17 3 Отговор

    До коментар #5 от "завод":

    само тежки поражения между двете уши могат да накарат някого да сравнява бсп, която ако не друго, поне е национална партия, и два файтона хранени отвън продажници, които при нормални условия я сълерат един 1% гласове, я не.
  • 18 Емигрант

    8 3 Отговор
    Е то трябваше и ти с Ицо хазарта да знаете как ще стане технически и си продавам всичко и изчезвам безследно от България и забравям за тази геогравска ширина,а съм се връщал от две емиграции!

    Коментиран от #23

  • 19 XYZ

    12 1 Отговор
    Значи пак възнамерявате да играете "Тука има - тука няма"! Или сте част от цялото или оставате извън цялото и проваляте правителството! Да не очаквате някой да ви се моли на коляно? Това не ви е предложение за брак, защото народът няма да ви го прости! Вече взехте достатъчно недалновидни политически решения и при нов провал си отивате!
  • 20 Георги v.

    11 4 Отговор
    Този бая бузки е направил. Доколкото си спомням от много години се върти около Костов и компания т.е. е" ново лице". Просто чак сега е додрапал до кокала. А иначе е голям "антикомунист" на приказки, но сега в името на България и българина ще прави със съпартийците си коалиция с БСП. Пълни боклуци.
  • 21 Не само

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "FEFE":

    Отговорност ще носите ами кауна ще ви накара и ръказа ръка с бсп да ходите след като сме станал подлоги на някои много целувки на костов ще носите от бсп и лидера им
  • 22 ГЕРБ=ДПС =ИТН=ПЕВСКИ

    3 0 Отговор

    До коментар #14 от "ХАН КРУМ":

    Върнете си Тиквата, заедно с ДПС и Пеевски,Слави ще ви припява той е ваш човек, свърши ви работата за която го назначихте,провали два парламента,народа му писна от избори,сега пак същия сценарии,протести ще има срещу демокрацията,организирани от Герб начело с Бойко борисов и ДПС, Възраждане,връщаме се на изходна позиция,импийчмънт преследване на всички демократично мислещи хора, ченгета и мутри във България може би 1,5 милиона,заедно с чалгара продажник.с това се слага край на протестите за модерна европейска България,честито на печелившите, мутрокомунисти.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Ами ...

    4 1 Отговор
    Ще вдигат осигуровките. Това ако не е нещо, което "не е наред", здраве му кажи. Преустановявайте своето участие. В противен случай на следващите избори няма да съществувате.

    Коментиран от #25

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове