Last news in Fakti

28 Ноември, 2021 15:22 4 037 113

Александър Маринов: Румен Радев няма да воюва, а ще се изяви в друга светлина

  • александър маринов-
  • румен радев-
  • президент

Според него държавният глава и вероятното мнозинство в парламента ще бъдат съюзници около определени ключови ценности и положителни резултати в обществото

Александър Маринов: Румен Радев няма да воюва, а ще се изяви в друга светлина - 1
Снимка: БГНЕС

През втория мандат президентът ще се изяви в друга своя светлина, която е дори по-силна - президентът съзидател, който помага и работи за важни и устойчиви решения за България. Това заяви Александър Маринов, председател на Стратегическия съвет при президента в предаването "Неделя" 150 по БНР.

Той посочи, че Румен Радев остана единственият президент със същото ниво на доверие, с което го започна. Широкото като качество обществена подкрепа не е изненадана по време на президентските избори на първи и втори тур, обясни Маринов.

Той изтъкна, че в известна степен още от същото може да се види от втория мандат на Румен Радев на открито и честно поведение, няма да му се налага да воюва. Той (държавният глава - б.р.) е такъв и няма да се измени, подчерта Маринов.

Според него държавният глава и вероятното мнозинство в парламента ще бъдат съюзници около определени ключови ценности и положителни резултати в обществото. Президентът би могъл да има по-голямо влияние като работи със съмишленици по принципни въпроси. Президентът ще има в ръцете си толкова власт, колкото му дава конституцията. Нима Бойко Борисов имаше по-малко власт, когато президент бе Росен Плевнелиев, запита председателят на Стратегическия съвет при президента.

Той посочи, че президентът дал старта на политическата кариера на Кирил Петков и Асен Василев, но оттам-нататък те поели свой път. Засега принципите на ПП и на президента съвпадат, но това не означава, че те са едно и също нещо. ПП не е партия на президента, каза Маринов.

Той не вижда някакви тревожни симптоми ПП и новото мнозинство да дадат поводи за лошо отношение от страна на държавния глава.

Във връзка с преговорите за съставяне на ново правителство с мандата на "Продължаваме промяната", Маринов заяви, че това е един нестандартен начин за водене на преговори, но избрали верен път. Доверието в политиците и партиите достигат до точката на замръзване и трябва да се покаже какво предлагат и какво залагат партиите. За момента съществени различия няма, има различия по конкретни подробности. Очевидно е, че ще има доста разговори и в едно споразумение за управление няма как да се постигне пълно съгласие по всички въпроси. Аз не твърдя, че всичко е толкова лесно и гладко, но когато се върви към финализиране на преговорите, ще са нужни компромиси и усилия за изглаждане на различията, коментира Маринов.

Според него, стига да има здрава ценностна основа, ще има работа за всички. Президентът не е такъв човек, че иска да четка своето его, за да се налага над друг, каза Александър Маринов.

Той увери, че няма проблем във взаимоотношенията между президента и БСП. Различията между БСП и една част от ръководството на партията не са проблем на президентството. Румен Радев ще работи с всяко ръководство на БСП, което е излъчено легитимно и спазва принципите на уважение, добър тон и избягва непочтени политически номера, каза Маринов.

За новата партията в парламента - "Възраждане", Маринов е на мнение, че "Възраждане" трябва да бъдат благодарни на президента Радев, че с едно свое решение им дал тласък - решението за зеления сертификат. Една част от яростните противници на мерките срещу коронавируса отишли във "Възраждане", което им дало тласък, за да влязат в парламента. "Възраждане" не е партията, която може да поставя условия, а заради отношението от мнозинството от хората към техните позиции, каза още Маринов.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 34 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван Грозни

    28 24 Отговор
    Внимателно! Теренът е много кален и хлъзгав! Противникът е победен, но не е унищожен. Затова умната!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Сатана

    30 28 Отговор
    Бай Александър плещи щуротии.Във “Възраждане” членуват бивши военни и други прорадеви активисти.Възраждане ще бъде патерицата на Румен в НС.Схемата е прозаична.

    Коментиран от #6

  • 4 Абсолютно вярно

    27 7 Отговор
    Докато работят с морал, а в началото ще е така, ще бъде с тях! Кривнат ли да изпълняват поръчките на Прокопиев, ще ги нарита и тях!
  • 5 гост

    31 30 Отговор
    Никой не се вълнува в каква светлина ще се изявява Мунчо и това се видя на изборите с 40 % активност. Аз разбрах , че са го поздравили с новия мандат Вучич, Заев, Путин, оня с антенката на килимявката , външният министър на Турция и Станишев .Ако съм пропуснал някой , моля добавете.

    Коментиран от #28, #113

  • 6 Затова

    12 21 Отговор

    До коментар #3 от "Сатана":

    троловете на възраждане, не ви отстъпиха по простотия и лъжи срещу Радев! Не знам колко трябва да е прост човек, да гласува за партия, която плаща на тролове! Това е подлост, измама и борба за власт! Отделно се плаща с крадени пари от народа!
  • 7 смерш

    16 19 Отговор
    След днешните изявления на сдс,активистката,приватизатор милионерката и по съвместителство шеф на бсп е болезнено ясно,че тя вече не понася Президента Радев когото очевидно си е въожбразявале,че ще може да манипулира поради липсата на опит в политиката на един чисто военен човек!
    От там следва,че ако остане начело на бсп ще си затрае година -две докато осребри участието си в новата власт и след това ще опропасти и правителството и новаторските идеи на Радев!

    Коментиран от #26

  • 8 Българин

    36 18 Отговор
    "Екимов " от ДС явно се е изказал напушен! 1 милион по-малко са гласували за Радьев, но шофьора на самолет имал същото ниво на доверие...
  • 9 Не само командва

    29 7 Отговор
    Защо Кирил каза, че оставя служебния слугинаш?????? За това ли гласувахме за ПП.
  • 10 зарков

    25 6 Отговор
    Александре,кажи на Радевда внимава с предателя зарков.Те с мама преминават през човеци.
  • 11 Фатматка

    31 14 Отговор
    Да дава оставката или народа ще му я даде. Цени безбожни кво е това олио 15лв златно ли е??????????????? Увеличение на ток, парно 50 %върна ни 1990г хора събодете се.

    Коментиран от #31, #46

  • 12 ПИТ

    23 9 Отговор
    и какво е това доверие в проценти когато са гласували 25% от избираателите а 30% СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ПРОФЕСОРА

    Коментиран от #16

  • 13 jorj

    14 3 Отговор
    Страхотно заглавие, направо за рекордните на Гинес, досещате се в коя категория.
  • 14 АМОН

    35 5 Отговор
    Публикувано във факти.бг: ПП не е партия на президента, каза Маринов.

    ТЕ ИЗОБЩО НЕ СА ПАРТИЯ БЕ ТОЛУП!!
    Нямат устав, нямат програма , нямат и висш партиен орган.

    ТЕ СА ПРЕДСТАВЕНИТЕ ЧРЕЗ НА ПРЕЗИДЕНТА ХОРА НА ХЕРО МУСТАФАТА.

    ЕЙ , КОГА ОТ КЛАНЯЩИ СЕ НА КРЕМЪЛ СЕ ПРЕВЪРНАХТЕ В КЛАНЯЩИ СЕ НА ТАЗИ КЮРДСКА ЦИГАНКА ОТ ИРАК БЕ!!!
  • 15 Сивата чапла

    14 7 Отговор
    Секциите бяха празни,
    откъде такава избираемост направиха?

    Няма какво да ни казват кое как ще е ,
    ще гледаме какво прави.

    А за момента зеленият сертификат стои, нали?
    Тогава за какво повече да говорим?
  • 16 Сатана

    27 5 Отговор

    До коментар #12 от "ПИТ":

    Очевидно е ,че Румен е избран само с около 15% от Българите с право на глас.Ае,20% да са …..а останалите 80% като не го искат трябва да го траят още 5 дълги години.

    Коментиран от #18

  • 17 ОСТАВКА ПИНГВИН !

    27 6 Отговор
    ОСТАВКА И НА ЦЯЛОТО ТИ НЕЗАКОННО, НЕКАДЪРНО, МУТРЕНСКО, ФАТМАШКО ПРАВИТЕЛСТВО !

    Коментиран от #21, #72, #76, #94

  • 18 Приказки ли

    6 3 Отговор

    До коментар #16 от "Сатана":

    разказваме? Детска радост! За колко пет стотинки тъз детска глупост? 😂
  • 19 Хи хи

    17 3 Отговор
    Щеше да има мнозинство Фатмака , ако не бяха далаверите със сфтуера и мащинациите със машините за ремонта ?????
  • 20 Сивата чапла

    20 6 Отговор
    Та кой ползва непочтени политически права?
    Самият Радев и всички дето се наредихте до него,
    сте изключително мерзки!
  • 21 Той

    10 18 Отговор

    До коментар #17 от "ОСТАВКА ПИНГВИН !":

    пингвина даде оставка! Успокой се! У Банкя си е! От време на време изръсва някоя простотиия!
  • 22 Фатмако

    17 3 Отговор
    Пре....е...ба всички , голям ШМЕКЕР излезе !
  • 23 РУНДЮЬООООО

    25 8 Отговор
    ВИЖ ЦЕНИТЕ ФАТМАК СМОТЪН ! ТВОЙТЕ НЕКАДЪРНИЦИ ЩЕ НИ УМОРЯТ ОТ ГЛАД ! А ТИ СЕ РАДВАШ И ИГРАЕШ КЮЧЕК , ЧЕ СТРАДА НАРОДА АЙЛЯКЧИЯ !!!

    Коментиран от #75

  • 24 КУХ ПО ЦЯЛАТА КУХАРКА

    19 4 Отговор
    (.......) 1984/1990 ГОДИНА СЪДЪРЖАТЕЛ НА ЯВОЧНА КВАРТИРА НА ДC.ПСЕВДОНИМ „МАЙСТОРА”1990/1996 ГОДИНА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ГРАДСКИЯ БСП✊ Е „ТОВА СМЕ НИЕ ”✊✊✊
  • 25 Тъй тъй ще се изяви ФАТМАКА

    19 6 Отговор
    Като предател и продажник на България ......ще даде зелена светлина на македонците за ЕС !
  • 26 Твоето повръщано

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "смерш":

    Защо го поднасяш на всички ни тук
  • 27 шопендар

    20 7 Отговор
    РАДЕФ СЪЗИДАТЕЛ,и какво е създал освен ХАОСА КОЙТО СЪЗДАДЕ И НЕКОНТРОЛИРАНОТО ВДИГАНЕ НА ЦЕНИТЕ.ТАЗИ ЗИМА ЩЕ СЕ ЗАПОМНИ КАТО РАДЕВАТА ЗИМА,ЗА ТЕЗИ КОИТО ОЦЕЛЕЯТ.ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ЗАГРАБИ ВЛСТТА ПОНАЙ НЕДЕМОКРАТИЧНИЯТ НАЧИН

    Коментиран от #51

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Разочарован

    15 2 Отговор
    Главния Физкултурник на България ли бе, в каква друга светлина, ще започне да чете книги по водене на диспути ................хах.
  • 30 Оди пеша бе

    9 16 Отговор
    Борисов плаче в Банкя
  • 31 Боко

    13 10 Отговор

    До коментар #11 от "Фатматка":

    Радев ли ти вдигна олиото бе, неграмотник?! Бягай в Банкя да ти дадат помощи от чекмеджето.

    Коментиран от #34, #36

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 123

    17 9 Отговор
    Този дебил с фатмашка фуражка няма ли да демонстрира поне наличието на малко мозък :) Мръсник! Казвай за цените на тока и всичко останало! С Кюрсан и Асан от Продължаваме Подмяната в Името на Измамата колко мангизи делкате :)

    Коментиран от #39

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 ТаУмВзе

    7 3 Отговор
    Глупости, каквото заповяда козяк, тва ще е.
  • 36 Патриот

    18 6 Отговор

    До коментар #31 от "Боко":

    Е кой вдигна олиото и цените бе, мозък? Борисов или правителствата на Десовия? Цялата власт е в ръцете му от 7 месеца, но еднокнижника от Банкя планувал скока на цените от 2 години насам, щото е много умен? Кое твърдение е вярно? М?
  • 37 Хаха

    12 3 Отговор
    И колко широка е тази подкрепа. 64 процента от 34 процента гласували е точно 22 процента от хората. А и този процент е защото се противеше на друга подобна на него мутра Боко.
  • 38 Петър Славов

    16 4 Отговор
    Мръcните червени ДеСари пак навириха гребена.Честито на умния ни народ,ама ми се чини че ще го дyxa отново
  • 39 Питай

    7 8 Отговор

    До коментар #33 от "123":

    копейкин с какви пари ви плаща за тези простотии!

    Коментиран от #40

  • 40 123

    10 5 Отговор

    До коментар #39 от "Питай":

    На умните хора не ни плащат :) Виж на галфоните като Вас от Центъджийското котило се налага да ви плащат, но много са свалили изискванията явно :)

    Коментиран от #41

  • 41 Те умните

    6 8 Отговор

    До коментар #40 от "123":

    не драскат простотия! Той затова копейкин не търси умни!

    Коментиран от #42

  • 42 123

    10 5 Отговор

    До коментар #41 от "Те умните":

    Глупавите от Продължавам Подмяната никога няма да разберат умните :)

    Коментиран от #44

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 А кой

    5 3 Отговор

    До коментар #42 от "123":

    е казал, че са умни? Умните не работят за задкулисия! Ти откъде да знаеш? Ако знаеше, щеше ли да се продаваш на копейкин?

    Коментиран от #45

  • 45 123

    4 5 Отговор

    До коментар #44 от "А кой":

    Природата бе Продължаващия Подмяната :) Природата! Това обаче трудно ще бъде осмислено от нискоинтелектуална топка като теб,, която се продава за центове под всякакви форми :)

    Коментиран от #47

  • 46 ddddd

    4 7 Отговор

    До коментар #11 от "Фатматка":

    От къде го изкара това олио за 15 лв луди ли сте като лъжете имайте срам поне

    Коментиран от #53

  • 47 Тя природата

    2 5 Отговор

    До коментар #45 от "123":

    те е накарала и на копейкин дама да станеш, ама природа пусто!

    Коментиран от #54

  • 48 ПЕЕВ

    10 4 Отговор
    КАУН С КИТАРА. ЩО Е ТО.

    Коментиран от #50, #55, #74

  • 49 Неразбрал

    8 3 Отговор
    Решението за зеления сертификат на Радев ли е било?
    А хората си мислят, че той не се бърка в изпълнителната власт и Кацаров е взел решението.
    Маринов казва, че Радев не се бърка и малко след това признава, че той командери.
    Каквото и да говори за киркорчовците, ясно е, че и с тях ще е така. Иначе, ще се повтори историята с юмручето!
  • 50 Онуй

    4 7 Отговор

    До коментар #48 от "ПЕЕВ":

    тъпото от Банкя! Как отгатнах само! 😃

    Коментиран от #82

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Пастир

    15 3 Отговор
    пасе животните когато изведнъж до него спира бляскава кола. Шофьорът – младеж, облечен в костюм на Армани и обувки Гучи, пита:
    – Ако Ви кажа колко крави и телета има във Вашето стадо, ще ми дадете ли едно теле?
    Пастира спокойно отговоря:
    – Да, защо не?!
    Юпито вади мини компютъра си Dell, включва го в мобилния си телефон и сърфира в Интернет до сайт на NASA и т. н. и т. н. След няколко минути се обръща към пастира:
    – Имате общо 1586 крави и телета.
    – Добре, можете да вземете едно от моите телета! – казва пастирът..
    След това юпито слага в багажника животното, което е избрал. – Хей, ако Ви кажа в кой сектор работите, ще ми върнете ли телето?
    Младежът се замисля за миг и казва :
    – Да, защо не?!
    – Вие сте министър от следващото правителство, завършил Харвард! – казва пастира.
    – Уау! Точно така, но как познахте?
    – Нямаше нужда да гадая. Пристигнахте тук, без никой да Ви кани, искате да получите пари за отговор, който вече знаех, на въпрос, който не съм Ви задал. Използвахте оборудване на стойност милиони, за да опитате да ми докажете, че сте по-умен от мен, а реално не знаете нищо за работниците и с какво се прехранват. Вие не знаете нищо за кравите – това което имате пред себе си, е стадо овце! А сега ми върнете кучето!

    Коментиран от #73

  • 53 Виталия

    5 6 Отговор

    До коментар #46 от "ddddd":

    Абе остави го. Не е проблем, че олиото е над 4 лв. В целия ЕС цените се вдигат - очаквано! Проблемът е, че МРЗ, която трябва да гарантира!!! да живееш нормално за 1 един месец е 650 лв. Та от онова правителство идват проблемите
  • 54 123

    7 3 Отговор

    До коментар #47 от "Тя природата":

    Джендър от Продължавам Подмяната говори за полове :) :) Знаех си аз, че мисълта ти стига само до гениталиите :) Май си креватна дама на Байдън,а :) Нормално за такива като теб :)

    Коментиран от #56

  • 55 За протокола

    10 4 Отговор

    До коментар #48 от "ПЕЕВ":

    Народа гине, той си дрънка на китарата, а пък жена му си тропва хорце.
    Пир по време на чума и връх на цинизма. Но иначе "С вас съм". Абсолютно лицемерие.
  • 56 Не може

    1 3 Отговор

    До коментар #54 от "123":

    всички да имаме желание като теб, да сме нечия дама!

    Коментиран от #58

  • 57 Това и очакваме от Радев, за това му

    5 8 Отговор
    Гласувахме доверие!!!

    Коментиран от #62

  • 58 123

    3 4 Отговор

    До коментар #56 от "Не може":

    А кой е казал, че ти имаш желание!? :) Това е твоето поведение :) :) :) :) Физиология :) Продължавате Подмяната се оказахте и геронтофили :) :) :)

    Коментиран от #61

  • 59 гфр

    8 3 Отговор
    Леле каква селяндурска мутра кът я видя и мисе дохожда до кенефя
  • 60 Прост човек

    8 3 Отговор
    освен да се изяви с простотията си , друго неочакван , едва ли пак ще стане овчар в родното си село, какъвто беше преди да стане военен !
  • 61 Що бре

    3 3 Отговор

    До коментар #58 от "123":

    Без желание ли си дама на копейкин? Да не те е насилил?

    Коментиран от #64

  • 62 Воталив

    5 4 Отговор

    До коментар #57 от "Това и очакваме от Радев, за това му":

    Нали знаеш, че освен Тодор Живков, другият му баща е Енвер Ходжа. Когато Генерал Радрв вдигна юмрук...изтръпнах
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Що бе

    2 3 Отговор

    До коментар #61 от "Що бре":

    Нежелана дама ли си от Байдън :) Язък ти за усилията :) Дори устните ти са напукани сигурно вече :) :) :)

    Коментиран от #66

  • 65 ПараШут

    4 7 Отговор
    Идват много лоши дни за фесовете, шалварите и цялата крадлива герберастка сган! Ще има гонка по устав!

    Коментиран от #85

  • 66 Не съм

    0 2 Отговор

    До коментар #64 от "Що бе":

    ти конкуренция! Само споко! Ако бях, можеше да съм ти колежка при копейкин! 😃
  • 67 На Барикадата са останали най Простите

    3 2 Отговор
    Гербери, не си заслужава да се чете!! По тарикатите се скриха!!
  • 68 Виталия

    2 2 Отговор

    До коментар #63 от "Реалист":

    И друго ще ви кажа! Енвер Ходжа в Албания и генерал Ахмед Кенан в Турция бяха братя по майка, която е била българка
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 главния баятел

    2 2 Отговор
    от стратег.съвет навремето каза,че въпроса не бил РР дали ще прави партия,а КОГА.Сега ПП не била негова.И сега с таз позитивна енергия,всички от властта напълнете България с военни бази на новите братя по оръжие одвъд Атлантик оушъна.Може както препоръчва Сюлейман паси и с атомно оръжие да ни дарят-въобще светлото бъдеще е пред нас!
  • 72 РАШКО БОЙКОВ

    2 4 Отговор

    До коментар #17 от "ОСТАВКА ПИНГВИН !":

    ГА ЯДЕ КИФТЕТАТА И ЛАПА ОТ ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ С МИЛЯРДИТЕ НЕ РИВА ,А ? А СЕГА РИВЕШ , ОТ КЪДЕ ДА ВИ НАМЕРЯТ ПАРИ , КАТО БЯНКЯВСКИЯ ТОЛУП ОТКРАДНА ПАРИТЕ И ГИ Е ИЗНЕСЪЛ В ЧУЖБИНА , ПО МОЯ ИНФОРМАЦИЯ В ШВЕЙЦАРСКИ БАНКИ И ДРУГАТА ПОЛОВИНА В ДУБАЙ , ЗАЕДНО С ПЕЕВСКИ , ОТ КЪДЕ , МАТО БЮДЖЕТА ЗА ТАЗИ ГОДИНА САМО ЗА АПРИЛ И МАЙ СА РАЗДАДЕНИ ПАРИТЕ НА ПРИБЛИЖЕНИ ХОРА НА ТОЛУПА , АМИ ДРУГИТЕ 10 МЕСЕЦА ПАРИТЕ КЪДЕ СА , НА МАЛОУМНИ ЛИ СЕ ПРАВИТЕ ИЛИ ВИ ПЛАЩА ТОЛУПА ДА ЛАЕТЕ СРЕЩУ РАДЕВ , САМО ЧЕ ТОЗИ ПЪТ ЩЕ УДАРИТЕ НА КАМЪК И ТО МНОГО ЛОШО , УВЕРЯВАМ ВИ В ТОВА , ДОКАТО НЕ СЕ КОНФИСКУВА ЦЯЛОТО ОТКРАДНАТО ИМУЩЕСТВО И МИЛЯРДИ , НЯМА ДА Е ДРУГ НАЧИН ВСЕ ТАКА ЩЕ Е С ЦЕНИТЕ , И МНОГО ХОРА КОИТО СА НА ДЪРЖАВНА ХРАНИЛКА , ЗАПЛАТИТЕ ИМ СА КОСМИЧЕСКИ , ОТ ТАМ СЕ ИЗТОЧВАТ ПАРИ НАЙ МНОГО В ДЪРЖАВНАТА ХАЗНА , ДОКТОРИ , АЙТИ СЕКТОРА , ПО ОБЩИНИ , ПОЛИЦИЯ , ВОЕННИ , УЧЕБНИ ЗАВЕДЕНИЯ И Т.Н. , ТОВА ДОКАТО НЕ СЕ СПРЕ ЕДИН ПЪТ ЗА ВИНАГИ , НЯМА ДА ИМА РЕЗУЛТАТ НИКАКЪВ , НЕ ЧАКАЙ ПОНИЖЕНИЕ НА ЦЕНИТЕ И ДОКАТО НЕ СЕ СВОРМИРА НОВИЯ БЮДЖЕТ ГОДИШЕН ЗА 2022 ГОДИНА !!!🇧🇬❤️🇧🇬!!!.
  • 73 Зевзеков

    7 0 Отговор

    До коментар #52 от "Пастир":

    Много готино!
    И още един за харвардци:
    Пътува един харвардец във влака, разгърден, небражно елегантен. Срещу него пътува един обикновен български младеж, студент в Дървеница. Харвардеца, не можейки са се стърпи да не демонстрира превъзходството си, се обръща към младежа и пита:
    - Искаш ли да играем една игра. Ще си задаваме въпроси и ако ти не отговориш на мой въпрос ще ми даваш по 1 лев, а ако аз не отговоря на твой въпрос, ще ти давам по 1000 лв.
    - Защо не - отвърнал младежа.
    - Добре, да започваме - казал харвардеца.
    - Как се оценява риска при инвестиции в развиващи се пазари?
    - Не зная - казал студентът - Ето ти един лев. А сега е мой ред.
    - Кое е това животно, което като се мери от главата до опашката е 2 метра, а като се мери от опашката до главата е един метър?
    Харвардецът се замислил дълбоко. Мислил, мислил, мислил и накрая казал:
    - Не зная. Ето ти 1000 лева. Кое е това животно?
    - И аз не зная - казал студентът.
    - Ето ти един лев.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Ицо Камата

    3 7 Отговор
    КАКВО ЗНАЧИ ФАТМАК ЗНАЕШ ЛИ ? ИЛИ В КАЗАРМА МАЙ НЕ СИ ХОДИЛ , АКО ТИ ДАМ ЕДИН КАЛАШНИК , СИГУРНО ЩЕ ВЗЕМЕШ ДА СЕ ГРЪМНЕШ , ЗАЩОТО НЕ ЗНАЕШ ОТ КОЯ СТРАНА СЕ ДЪРЖИ АВТОМАТА ОТ ДУЛОТО ИЛИ ОТ КЪМ ПРИКЛАДА , А ПРАВИШ ЛИ РАЗЛИКАТА ОТ ФАТМАК И ГЕНЕРАЛ КОЛКО Е ГОЛЯМА ? , ОТ ТУКА ДО ЛУНАТА И ОБРАТНО , САМО ГЕРБАВИ ТЪПАНАРИ ПЛАТЕНИ И ТО ДЕЦА СЪМ СИГУРЕН В ТОВА , ПЛЮЕТЕ ПО ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ , ТОВА ЛИ ВИ Е РАБОТАТА ? , ПИТАМ ВИ , ВМЕСТО ДА ГОНИТЕ МАДАМИ И ДА НАБЛЯГАТЕ НАД УРОЦИТЕ СИ ЗАЩОТО НАЦИЯТА И ПО ТОЧНО МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ , ОГЛУПЯВА , БЯГАЙТЕ ДА СПОРТУВАТЕ ЗАЩОТО СПОРТА Е ЗДРАВЕ , А НЕ ДА МИ ВИСИТЕ ПО ЦЯЛ ДЕН ПРЕД КОМПЮТЪРА ИЛИ ПРЕД ТЕЛЕФОНА ДА ПИШЕТЕ ВРЕЛИ НЕ КИПЕЛИ И ДА ОГЛУПЯВАТЕ И ЗАТЛЪСТЯВАТЕ , И НАЙ ВАЖНОТО САМО КАЗАРМА ВИ ОПРАВЯ ВАС , ДА СТЪПИТЕ ЗДРАВО НА КРАКАТА СИ КАТО ЕДНИ СИЛНИ МЪЖЕ , А НЕ ВСЕКИ ВТОРИ ДЖЕНДЪР , ТИЯ МОМИ КОЙ ЩЕ ГИ ОПРАВЯ ДА РАЖДАТ ДЕЦА И ДА СЪЗДАВАТЕ ПОКОЛЕНИЯ , АЙДЕ СТИГА МОЛЯ ТИ СЕ НЕ МЕ ЙЗНЕРВЯИ!!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬❤️❤️❤️!!!.

    Коментиран от #84

  • 78 ГЕРБ

    3 3 Отговор
    Пуч мръсен
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 ГЕРБ

    2 2 Отговор

    До коментар #70 от "Вашата":

    А вие какви сте бе гадове мръсни
  • 81 И ще отиде

    2 3 Отговор

    До коментар #79 от "ГЕРБ":

    Сега се крие в Банкя в зейчарника и ръси простотии, ама ши му доди реда! Ти само се успокой!
  • 82 ГЕРБ

    2 1 Отговор

    До коментар #50 от "Онуй":

    Не е по тъп от фатмака

    Коментиран от #83, #110

  • 83 Еееее

    2 5 Отговор

    До коментар #82 от "ГЕРБ":

    та от фатмака от Банкя има ли по тъп? Няма разбира се!
  • 84 хммм

    6 2 Отговор

    До коментар #77 от "Ицо Камата":

    Проблемът е, че уж е генерал, а се държи като фатмак., та затова и го наричат така.

    Коментиран от #88

  • 85 Българин

    5 3 Отговор

    До коментар #65 от "ПараШут":

    Те фесовете и шалварите са несменяем коалиционен партньор на БСП, другарю! Забрави ли целувката между Сергей Дмитриевич и Местан на Орлов мост? Десовия колко пъти каза, че е ляв, с колко агента на ДС се е обградил? Така, че твоите скудоумия може да хванат декиш в някоя римска махала!
  • 86 Христо Христов

    4 3 Отговор

    До коментар #76 от "Ицо Камата":

    Спокойно, бе, товарищ, ще вдигнеш кръвното и Румен Десов ще загуби гласоподавател ! В твоя чест ще му викаме Гетата, явно си ги носил едно време! Или шофьор на самальот, зелен чорап ,шанцов инструмент, мешката...Ще го измислим, няма да му викам фатмак, поне аз...

    Коментиран от #92, #95

  • 87 ОСТАВКА ФАТМАК

    5 3 Отговор
    Щ€ ПРИЗНА€ ,Ч€ € Г€Й!

    Коментиран от #89, #90, #93

  • 88 Ицо Камата

    3 4 Отговор

    До коментар #84 от "хммм":

    НЯМА НАЧИН И НЕ МОЖЕ ДА МЕ УБЕДИШ В ТОВА , ЧОВЕКА ПРОСТО СИ СЕДИ НА МЯСТОТО СИ И КАКВА ТОВА КОЕТО ТРЯБВА , ПРАВО КУМЕ В ОЧИ , ТОЧНО КАТО МЕН , АЗ УСЕТЯ ЛИ ЧЕ НЯКОЙ МИ СЕ ЛИГАВИ , ГО ЗАТАПВАМ НА МОМЕНТА , С ИСТИНСКИТЕ ДУМИ , СРЕЩУ РАДЕВ ДА ТИЧАТЕ , НИКОГА НЕ МОЖЕТЕ ГО СРЕШНА И ДА СЕ РАЗМИНЕТЕ С НЕГО , ТОВА Е ЧОВЕКА С ГЛАВНИ "Ч" ДОКАЗАЛ СЕ В АВИАЦИЯТА И В ПОЛИТИКАТА !!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬❤️❤️❤️

    Коментиран от #106

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Ама

    1 4 Отговор

    До коментар #87 от "ОСТАВКА ФАТМАК":

    фатмака даде оставката бе! Сега стои в Банкя и ръси недомислици, типични за интелектуалното му състояние от клетка и половина! Половинката от мен! 😃
  • 91 Ицо Камата

    3 4 Отговор

    До коментар #79 от "ГЕРБ":

    ЗА ТОЛУПА ОТ БАНКЯ ЛИ ГОВОРИШ ? , РАЗБРАХТЕ , ЧЕ ТОЙ СИ Е ФАТМАК ОТ ВСЯКЪДЕ , КАК МОЖЕШ ДА СРАВНЯВАШ ЕДИН ПОЖАРНИКАР ФАТМАК , С ГЕНЕРАЛ ОТ АВЯЦИЯТА , НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ Е ГЕНЕРАЛА ПРЕД ФАТМАКА ТОЛУПОВ !!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬❤️❤️❤️!!!.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Виц

    2 1 Отговор
    Военните воюват когато имат враг. Когато нямат, те обикновено или нищо не правят, или вършат глупости.
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 БАТ РАМБО

    3 3 Отговор

    До коментар #97 от "Христо Христов":

    НЕ СИ МИ НА НИВОТО ДА МИ ДАВАШ АКЪЛ КОЕ КАКВОТО Е БИЛО , ЯСНО ЛИ ТИ Е МАЛОУМНО ГЕРБАВИ ЖИВОТНО!!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬❤️❤️❤️
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Христо Христов

    3 2 Отговор

    До коментар #101 от "БАТ РАМБО":

    Ха, ти си бил кемаф:) Значи си кинта и петдесет, това обясня всичко:) Отивай да вземеш Т-55 и към покоите на Гетата в " Бояна " ! Мисли си, че си на " Щит -84 " и трябва да те сменят съветските другари! Докато не се появят, не напускай поста 😉 Радьев ще ти даде инструктаж!

    Коментиран от #108, #109

  • 103 Ямбол

    3 3 Отговор
    Слаб 2
  • 104 мишо

    2 3 Отговор
    дс доносник
  • 105 Бай Гошо

    1 2 Отговор
    Радев вече се изяви в пълния си блясък: изгониха го от международна среща в Полша, защото беше контактен със заразно болен, наруши конституцията, като назначи лъжец за министър, спря парите за поддържане, ремонт и строителство на пътища и 45 човека изгоряха на "Струма", назначи антиваксър за министър на здравеопазването и хиляди хора измряха... Крайно време е да спре да се изявява.
  • 106 хммм

    2 1 Отговор

    До коментар #88 от "Ицо Камата":

    Резидента е човече с главвно ЧО.
    Може да е бил добър пилот но е кръгла 0 като политик, а е калпав и като човек. Защо:
    1. Нагласи любовницата си Деса на заплата във ВВС, че я е уредил и с ведомствен апартамент докато истински заслужили военни не се могли да се вредят.
    2. Нарушавал многократно конституцията.
    3. Не уволни Кирчо след като се разбра, че е станал министър с измама и в нарушение на Конституцията. Т.е. превърна се в съучастник.
    4. Постави личните си чувства над държавния интерес и интересите на народа.
    5. Пречи на правосъдието да разследва негови съветници, като организира акции срещу Главния Прокурор.
    6. Вкара България в международни скандали със САЩ, ЕС и Турция.
    7. Чрез милиционера Рашков осъществи недопустима намеса и манипулация на изборите. Ако не си забелязал, няма международна организация, която официално да е заявила, че изборите у нас са били честни и независими.
    8. Абдикира като главнокомандващ в бииологичната война срещу Ковид и дори деействаше срещу правителството, което се бореше тогава. Това си е чисто предателство, което в класическо военно време се наказва със смърт.
    9. В деня, когато поредните повече от 100 българи (почти 200) умряха от Ковид, жена му и съучастниците му си тропваха хорце под благосклонния му поглед.
    10. България и Македония са в траур за загиналите в пожари и катастрофи, държавата се ресе от кризи, а нашия си дрънка на китара.
    Така, че нямам абсолютно никакво желание да тичам срещу такъв - напротив, г

    Коментиран от #112

  • 107 Предпоследния Софиянец

    0 1 Отговор
    Александър Маринов: Румен Радев няма да воюва, а ще се изяви в друга светлина!!!!! Прав си Маринов!!!! Ще се изяви като китарист! Защото няма Президент или Премиер в цял свят освен Путин,който да е поздравил Радев за втория мандат🤣🤣🤣🤣🤣🤣!!!
    И както е писал и хммм ,няма нито една международна организация припознала изборите в България като честни🤣🤣🤣🤣🤣!!!А сега си представи колко пари ще дойдат от ЕС,и колко инвеститори 🤣🤣🤣🤣🤣🤣!!! Но няма нищо Непризнат ама в света,нас това какво ни интересува тук е Велик, но Велик раздавач на ордени!!! И поредния Велик припознаващ Конституцията като Тоалетна Хартия!!!! А имат наглостта да говорят за Правосъдие!!! И не си прав Маринов!!! Воюва и ще Воюва докато не бутне и Съдебната система,за да не бъде съден и самият той!!! За Държавата вече е ясно!!! Неговото правителство 4 милд. дълг за 6 месеца и никой не знае къде са!!! А Народа ще си плаща!!! Той и хороводката нали са си добре,щом друсаме хорце!!!! Какво им пука за Народа,умирали по 600-700 души на Седмица,Хорото е важно,Китарката, и че Крим е Руски!
  • 108 БАТ РАМБО

    1 0 Отговор

    До коментар #102 от "Христо Христов":

    ХА , АМА НЕ ПОЗНА , КОМАНДИР НА ЕКИПАЖА НА ТАНКА , В 72 КАТА СМЕ ТРИМА , ВОДАЧ , КОМАНДИР И МЕРАЧ , ОРЪДИЕТО СЕ ЗАРЕЖДА АВТОМАТИЧНО ОТ МЕРАЧА , АЗ ДАВАМ КОМАНДИ , НАМИРАМ ЦЕЛИТЕ В ЦЕНТЪРА НА ЦЕЛТА А КЕМАФА МУ Е РАБОТАТА ДА КАРА НЕ ЧЕ И АЗ НЕ СЪМ УПРАВЛЯВАЛ МАШИНАТА И КОЯТО БЕШЕ ЗАЧИСЛЕНА НА НАШИЯ ЕКИПАЖ , ОСОБЕННО ПРИ ЧАСОВЕ ПО КОРМУВАНЕ И ДАЖЕ И СТРЕЛБИ НОЩНИ ИЛИ ДНЕВНИ , С ЩАТЕН СНАРЯД , 175 СМ СЪМ ВИСОК , НЕЩО ДРУГО ДА МЕ ПИТАШ??? !!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬❤️❤️❤️!!!.
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 БАЙ СТАВРИ

    1 0 Отговор

    До коментар #82 от "ГЕРБ":

    БИЯ И Е.А , НЕЩАСТНИ ГЕРБЕРАСТИ БЕЗПЛАТНО , МАМУ ЧЕ ВИ Е..М КУЦУ И ЧЕ ВИ ОТКИНЕМ ГЛАВЕТЕ ДО КРЪСТО, А В НАЙ ЛОШИЯ СЛУЧАЙ , ЧЕ ВИ ИЗВАДИМ ОТ ОБУЩАТА ДА ОСТАНАТ СИРАЦИ !!!.
  • 111 ЗАТВОР ЗА ФАТМИ

    1 1 Отговор
    ФАТМАКА рум€н Щ€ $И ПРИЗНА€,Ч€ € Г€Й!:))
  • 112 Ицо Камата

    1 0 Отговор

    До коментар #106 от "хммм":

    НЕ МИ РАЗТЕГЛАЙ ВЛАШКИ ПАТКИ И ЛОКУМИ , ДА СИ СТАНАЛ И ТИ ПРЕЗИДЕНТ ТА ДА СИ НАЗНАЧИЛ ЖЕНАТИ НА ДОХОДНА РАБОТА , МА КАТО СТЕ ТЪПИ ОВЦЕ , САМО ЗЛОБАТА ВИЛНЕЕ В ТВОЙТО ТЯЛО И ДЪЛБОКА ОМРАЗА , А ГЕРЖИКОВ АКО БЕШЕ СТАНАЛ ПРЕЗИДЕН , ДА НЕ МИСЛИШ ЧЕ ЩЕ ПО НА ЗАДЕ ?, ЦЯЛАТА РОДА ЩЕ НАРЕДИ НЕ САМО ЖЕНА МУ , И ХИЛЯДА ФЕРМАНИ ДА МИ НАПИШЕШ , НЯМА НИКАКВА ПОЛЗА ОТ ТОВА !!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬❤️❤️❤️!!!.
  • 113 уточнение

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "гост":

    Ами, Лукашенко си пропуснал, май!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове