Last news in Fakti

7 Април, 2013 14:06 10 782 71

Националната конференция на ГЕРБ препълни зала "Арена Армеец"

  • герб-
  • избори

Пречупихме гръбнака на организираната престъпност, двойно намалихме жертвите на пътя, похвалиха се доскорошните управляващи

Националната конференция на ГЕРБ препълни зала "Арена Армеец" - 1
Снимки: БГНЕС

Националната конференция на ГЕРБ се състоя в препълнената столична зала „Арена Армеец”.

На събитието присъстваха председателят и заместник-председателят на партията Бойко Борисов и Цветан Цветанов, които бяха посрещнати с бурни аплодисменти. На конференцията бяха представени и водачите на листите за народни представители от ПП ГЕРБ.

Форумът протече при засилени мерки за сигурност. Районът около залата бе отцепен от полицията и се допускаха само делегати, гости и журналисти с акредитации за конференцията. Минути преди официалното откриване прозвуча популярната българска песен „Обещай ми любов”. След това беше представен предизборният видеоклип на ГЕРБ. Водещи на конференцията са Ева Паунова и Робърт Янакиев.

ГЕРБ ще управлява, ако хората искат. Това заяви лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов на националната конференция на ГЕРБ. Мен ме обвиниха няколко негодници, че съм диктатор. Кой диктатор си дава оставката, кой диктатор си дава властта. Това, че при нас има ред и дисциплина, не значи, че има диктатура.

Важните послания ги разбрахте: Десет процента плосък данък. Седем дни връщане на ДДС. Работа, работа, работа, обърна се Борисов към делегатите на конференцията.

По повод водачите на листи на партията в 31-те избирателни райони Борисов заяви: „Далеч съм от мисълта, че са най-добрите, но ще свършат работа”. „Моята заслуга е в програмата. Направихме един документ, в който ясно да се каже, че ако ГЕРБ е на власт, няма да се вдигат данъците, ще продължи финансовата стабилност. ГЕРБ няма да взима заеми. Всяко едно поколение трябва само да се оправя и нашите деца не трябва да носят отговорност за нас.

Освен ГЕРБ, няма друга партия, която да може да спира бившите комунисти, подчерта Борисов.

 ГЕРБ няма нищо общо с пуснатото досие на Станишев, посочи Бойко Борисов. „Ще спомена само веднъж името на Станишев и то не защото искам да го коментирам. Днес във вестниците пише, че ние ГЕРБ сме му пуснали досие. Той самият дезертира, бяга от политическа отговорност. Кой ще му дава задачите на този премиер, къде го има това в Европа? Лидерът е президент. ГЕРБ няма нищо общо с пуснатото му досие. Забранявам думата за неговото досие да се говори по дебати. Все едно го няма”, посочи Борисов.

Бившият премиер направи забележка на водачите на листи, че са без вратовръзки на конференцията.

"Би било рядка глупост за една нация да избере партия, на която да й спрат еврофондовете. Гарантираме за следващите години 32 милиарда лева да влязат в българската икономика", обеща Борисов. "Когато говорим за ГЕРБ, трябва да говорим за партия, която е донесла пари в България. Когато говорим за БСП и ДПС, това са партии, изнесли пари от България", обобщи експремиерът.

За съжаление, сестрински партии в ЕНП говориха срещу ГЕРБ, каза Борисов. Той отбеляза, че не може партии с по два - три процента подкрепа, да казват кой ще е премиер.

Когато разговаряте с хората, няма да се криете за това, което сме сгрешили. Който не работи, той не греши, обърна се Борисов към делегатите. „Ако не бяхме отделили 20% за кофинансиране, щеше да има пари за пенсии и заплати, но нямаше да имаме проекти. Можеше ли да дадем повече пари на майките? Можеше. 30 – 35 млн. лв. все от някъде щяхме да ги заделим. Ние се заинатихме да правим 10 детски градини в София. 2 милиона души хранят 5 милиона в страната. Сами разбирате в такава ситуация как се създават доходи и как се постига растеж”, каза Борисов.

„Можеше ли да връщаме по-бързо ДДС? Можеше. Можеше ли да не се дразним със зърнопроизводителите? Можеше. И го направихме", подчерта Борисов.

След речта на Борисов Веселин Маринов изпя песента си "За теб, Българийо”.

Повече от половин час след края на Националната конференция на ГЕРБ лидерът на партията Бойко Борисов раздава автографи и се снима със симпатизанти. Хората се редяха на опашка, за да поздравят Борисов и да се снимат с него.

На въпрос на журналисти ще спори ли със Сергей Станишев по време на предизборната кампания Борисов заяви: „Не. Той не се явява за премиер. Той дезертира, така че какво да говоря”. Лидерът на ГЕРБ отказа повече коментари.

Към 16.00 часа Борисов попита колко е часа и като разбра, каза: „Изпуснах мача”.

По време на управлението на правителството на ГЕРБ 10 милиарда лева влязоха в икономиката, за да модернизират страната. Такава констатация бе направена в началото на политическия форум - в специален видеоматериал за постигнатото от кабинета „Борисов”.

„24 млрд. лв. бяха инвестирани в инфраструктура, социална и културна сфера, в здравеопазване и образование. Гордеем се с по-добрата среда за живот. Гордеем се, че развиваме българското земеделие – субсидирахме производителите и създадохме нови стандарти в качеството на храните. Пречупихме гръбнака на организираната престъпност, двойно намалихме жертвите на пътя. Това е само началото, защото ние сме ГЕРБ и имаме воля да променим България”, отбелязаха от партията в клипа.

Официални гости на партийния форум бяха: председателят на Групата на ЕНП в Европейския парламент Джоузеф Дол, генералният секретар на ЕНП Антонио Лопез, заместник-председателят на ЕНП и депутат от румънския парламент Анка Боаджу, депутатът от Бундестага Ханс-Петер Ул, международният секретар на партия Християнсоциален съюз Сузане Лутер и бившият трикратен министър-председател на Турция Месут Йълмаз.

Социалистите биха могли да върнат България назад и да хвърлят страната в хаос и да спрат реформите. Това каза в началото на Националната конференция на ГЕРБ заместник-председателят на ЕНП и депутат от румънския парламент Анка Боаджу.

Всички надежди са свързани с Бойко Борисов и ГЕРБ. Това каза в приветствието си Сузане Лутер, международният секретар на партия Християнсоциален съюз. Стискаме ви палци и вярваме, че днес с началото на предизборната кампания полагаме основния камък за успех на изборите, каза Лутер.

 Убеден съм, че българският народ няма да приеме връщане назад, към тъмното минало, заяви бившият трикратен министър-председател на Турция Месут Йълмаз. В Турция особено внимателно изучавахме реформите, които България трябваше да направи, за да влезе в ЕС. Европеизацията е придружена с огромни жертви, особено в икономическата сфера, и ние, политиците трябва да помагаме на хората да вярват в едно по-добро бъдеще”, посочи Йълмаз.

Вярвам, че ГЕРБ ще успее. 14 000 души са се събрали в тази зала, за да подкрепят ГЕРБ, посочи депутатът от Бундестага Ханс-Петер Ул. „Г-н Борисов, г-н Цветанов, вие заслужавате да празнувате в нощта на изборите”, заяви Ханс-Петер Ул. „Вие се намирате на правилния път. Беше трудно да се направи реформа в съдебната система и в областта на вътрешната сигурност”, отбеляза той. „За добрата охрана на границата, е важно доброто сътрудничество с Турция”, каза той.


Има тенденция да се забравя, но аз ще го напомня. Не беше толкова отдавна това време, но преди 2009-та година, България не вдъхваше доверие, еврофондовете бяха замразени. Трябваше да се доказва смелост и отговорност, за да се сложи край на онзи порочен кръг. Това направихте вие, благодарение на ГЕРБ, благодарение на Бойко Борисов, благодарение на Цветан Цветанов. Това каза председателят на Групата на Европейската народна партия (ЕНП) Джоузеф Дол.Що се отнася до инвестициите, аз съм силно впечатлен от напредъка на България. Вчера с Йорданка Фандъкова, кмет на София, отидохме на място да видим метрото и строящото се продължение. Tова става благодарение на европейските фондове, каза Джоузеф Дол. "Видях и километрите магистрали в строеж. Казвам браво", каза Дол.

Управлението в изпълнителната власт беше много трудно, защото имахме тежко наследство. Това каза зам.председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. Той припомни историята на ГЕРБ и целта, с която е създадена партията. „Декември 2006 г. учредихме ГЕРБ. Първата политическа партия, която се учреди в най-голямата зала – зала едно на НДК. Бях натоварен от лидера на партията Борисов да организирам структурите в цялата страна. Трябваше да направим политика, която да отговори на очакванията на българското общество”, каза Цветанов. Той се обърна към делегатите с думите: „Без вас, нямаше да има Цветанов, няма да има ГЕРБ”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 GOGO

    3 1 Отговор
    Отново са пътували много, много автобуси!
    Всички имат вяра! А, къде им беше вярата през последните три години и половина?!?
    ББ да не се вълнува много-много! Да не тича отново в правителствена болница! По-добре да си седи в къщи и да не се показва пред хората, както направи през последните двадесетина дни!

    Коментиран от #2

  • 2 ВИП АМГ

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от " GOGO":

    pich ti si za psiho dispanser

    Коментиран от #4

  • 3 Бай хой

    2 5 Отговор
    Пречупили гръбнака на престъпността пък се крият като паткани.
    Вън от България крадливите ге.берасти. Месут да си ги прибере в анадола.
  • 4 GOGOшфу9

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "ВИП АМГ":

    Нахлузвай сините гащи, бялата копринена ризка и маратонки, хващай самолета с десетината хубавици и се пръждосвай на най-далечния и екзотичен остров, който болният ти мозък може да измисли!
    И не се меси в разговорите между хора!
  • 5 Господин 50%

    1 0 Отговор
    Пречупихте кръбнака на тези които не-си плащат.
    Прибирате 50% комисионна.
    Затваряте си очите за всички измами срещу пари под масата.
    Замразихте само ЗАПЛАТИТЕ и ПЕНСИИТЕ със което изправихте обикновенният човек на мизерия и отчаяние!!!
    А и другите партии да не се перчат че, и те лъжат като цигани!
  • 6 Бай Хай

    2 1 Отговор
    Нищо хубаво не може да очакваме от тези, доказани демагози, продажници и мошеници! Вижте рекламното им лице Искра Фидосова и си правете изводи за уяждането им... Ами безобразията във Външно министерство на Николай Младенов? Ами безумията на Дянков и геноцидът над най-бедната част от народа!? Гласувайте пак за тях, че да продължи агонията на нацията ни!!!
  • 7 gnida

    3 1 Отговор
    Определено имат някой поддръжник , но мисля че не са правилният избор за страната.Всичките им приказки са от типа:Нашето л..но най-хубаво мирише.Тук трябва да си вършим работата , а не да голословим , както е било на конференцията.Както аз имам работа и план и го изпълнявам за да си взема заплатата , така и управляващите трябва да правят.Вместо да се хвалят , да дадат отчет , какво са свършили.А то не е много , но определено обедниха хората тотално.Ако с това се хвалят горко ни , ако втори път дойдат на власт.
  • 8 venci

    1 1 Отговор
    платените мекерета коментатори се впуснаха с пълна пара. БАЙ Х.й и този който е на 50% мъж да го д....
  • 9 Сульо

    1 2 Отговор
    Безспорно най-успешното правителство. Бойко единствен има потенциал да управлява тази страна.

    Коментиран от #14

  • 10 Дедо Петър

    2 1 Отговор
    Преди четири години, народа вярваше на ГЕРБ .
    Щяха да вкарват в затвора крадците на България - тройната коалиция БСП, ДПС, НДСВ .
    Дойдоха на власт, освен прах в очите на народа, друго не се промени.Продължиха с подкупите и кражбите .
    Богатите станаха по-богати, бедните по-бедни .
    Нарекоха народа идиоти и некадърници .

    Хората биха гласували пак за тях, ако си признаеха, колко са некадърни и подкупни . Ако обещаеха, че ще вдигнат заплатите и подобрят социалната политика .

    Но за съжаление, такова нещо не се случи на Националната конференция на ГЕРБ .
    Видя се НАГЛОСТ И БЕЗДУШИЕ, която притежават милионерите крадящи от работниците затънали в болести и бедност .
    С думите на уста :
    "Аз не стига, че им давам работа, те тръгнали да искат и заплати!"

    Не знам, кой нормален човек, би гласувал за ГЕРБ .

    Дано да не дойдат на власт, че народа от цяла бедна България, ще се вдигне и ще дойде да пали и убива във София .
    Да му мислят богаташите с новите коли и магазини ..........



    Коментиран от #15

  • 11 Баща му на Баи Хои а бащите спят с майк

    4 1 Отговор
    И да се на.ирате от яд ,Герб пак ще спечелят и надявам се да довършат това което въпреки спънките създавани от БСП ,ДПС и компания започнаха.Факта ,че Герб не постъпиха както постъпиха предшесвениците им,а именно на края всичко да разпилеят ,означаваше ,че те не са се предали и ,че ще участват като фактор във власта .

    Коментиран от #13

  • 12 Гаргамел

    1 2 Отговор
    15 хиляди мазохисти със свалени гащи,без наколенки, в уста с лукче,тръпнат,сякаш не видели,по кой път нещастно са поели.
  • 13 герб

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "Баща му на Баи Хои а бащите спят с майк":

    Дано спечелят по брзо да ни доврша
  • 14 пулио

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "Сульо":

    Той е наи големия мафиот

    Коментиран от #16

  • 15 Полиция

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "Дедо Петър":

    Бойко да не е прокурор или съдя стига с тия глупости ГЕРБ трябваше да вкара предишните тва само неграмотен може да го мисли или поне обяснете как ГЕРБ да вкара в затвора примерно станишев или доган или само си лаете от простотия!!

    Коментиран от #19

  • 16 Полиция

    1 1 Отговор

    До коментар #14 от "пулио":

    Кво ни пука къв е като всички Българи виждат някво развитие не като преди само кражби и нищо не се случваше!!!!!
    23 години кво видя от другите само приватизаций и подписване на договори вредни за България кво да говориме само ГЕРБ и тва е пътя към развитието и смяна на статуквото!!!

    Коментиран от #17

  • 17 гнида

    2 1 Отговор

    До коментар #16 от "Полиция":

    ГЕРБ почти унищожи моят отрасъл , грози ме безработица.Заплатата ми падна последните 3 години.Кмета ни е от герб-направи една улица и за по-малко от година знаците по кръстовищата паднаха , асфалта се напука.Направи 2 градинки , а доведе бизнеса в града до фалит..........Е направи и нещо хубаво-оряза помощите на м...лите.Но какъв е смисъла от това като сега ги лансира преди изборите-подготвя ги за гласоподаватели....Нищо добро не видях последните 3 години и не ми се иска да съм фанатик като тебе , дори не ми е ясно к'во статукво сменя герб.
  • 18 Доктора

    1 0 Отговор
    Това "събитие" трябвяше да го анонсират по медиите като :Парад на лумпени в национален мащаб"!!!Ало полицията айде по-спокойно , психиатрията е на една крачка.
  • 19 Дедо Петър

    2 1 Отговор

    До коментар #15 от "Полиция":

    "Полиция" , тъй като сами не можете да се сетите, поради недостатъчно сиво вещество в главата, ще се наложи да те просветля .
    Ако поиска една проверка на фирмите и с хилядите срс-та дето направи Цветанов, могат да вкарат, много народ в затвора.

    Но....винаги има едно но, тези който ще влязат в затвора ще се разприказват.....за фирмите, за парите в Кипър, за подаръците и подкупите, за роднините назначени на сладки местенца, за връзките с мафията и ГЕРБ ще клекне .

    Затова, политиката в България е на ниво ТЕАТЪР .
    Правим се на врагове пред народа, а вечерта в баровете и хотелите си пием заедно уискито и се забавляваме с к..вите .

    Пък ти, щом виждаш "някво развитие" гласувай за ГЕРБ .

    Аз не виждам никакво развитие .
    Народа гладува, няма пари, няма икономика, няма болници, няма полиция, фирма след фирма фалира .Краде се, убива се полицита работи само при поръчка от власт имащ или богаташ . Докторите и чиновниците взимат все по-големи подкупи и които не може да плати му плюят в лицето и го пращат да умира .

    Всичко се разпада, това ще доведе до безредици, като в Гърция и тогава г-н Бойко Борисов, ще плаче, като малко дете, но ще е късно........
  • 20 Бай хой

    1 1 Отговор
    Споко народе, не слушайте стакмистиката. ГЕРБерасите повтарят животеца на бащицата НДСВ. Както преди 9 години ще видите че мутрите ще получат не повече от 12-14 процента. От 30 на 39 може да се подправи, но от 14 на 40 е невъзможно. ГЕРБ си отива и следващата година ще видим мутри на съд - дай-Боже повече.
  • 21 GOGO

    1 0 Отговор
    Много автобус, много нещо!
    Думи на ББ: "Вие сте прокти, и аз съм прост! За това се разбираме"!
    Като сте прости - разбирайте се с ББ! Някой да ви е пречил цели 4-5 години да се разбирате с него?!? Защо искате и тези, които не са прости да се разбират с него?!? Защо трябва и тези, които имат поне малко ум в главата да гласуват за ББ и ЦвЦв?!?
  • 22 чичо

    2 1 Отговор
    Няма власт, която да не се оближе от меда. НО за първи път ГЕРБ и направиха нещо реално. Днес от София до Бургас 3ч 40 мин. Наистина Черепа спъна последната отсечка от магистралата, но пак ще стане. преди ББ същиото разстояние за 5 часа. Тези бяха първите, които се опитаха да направят нещо за страната. Пожелавам им успех на изборите.
    Когато коментирате БСП и ДПС...спомнете си за вицепремиера Матинчев, кой беше на власт, кой беше мандатоносител. При тройната коалиция същото. Кой беше мандатоносител на премиера Станишев, на коя партия беше премиер?
  • 23 qqqqqq

    1 1 Отговор
    Пречупихме гръбнака на организираната престъпност, двойно намалихме жертвите на пътя, увеличихме самоубииствата, безработицата, мизерията и бедните, похвалиха се доскорошните управляващи. ( Като гласувате добре си правете сметката за кого. Не че са свестни, но нека поне тази година изберем по малкото зло.) Защото ГЕРБ се оказаха много голямо зло за България. Рекламата и пиара изиграха много лоша шега на народа.
  • 24 онзи

    1 2 Отговор
    Ако искате да гладувате,и да се самозапалвате,гласуваѝте за ГЕРБ.
  • 25 гост

    3 1 Отговор
    ГЕРБ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ОТНОВО СЪС СТРАШНА СИЛА .ВСЕКИ ТРЕЗВО МИСЛЕЩ БЪЛГАРИН ЩЕ ГЛАСУВА ПАК ЗА ГЕРБ.

    Коментиран от #26

  • 26 666

    1 0 Отговор

    До коментар #25 от "гост":

    То такива след "прекрасното" им управление останаха ли ?????
  • 27 Трибал

    1 0 Отговор
    Зала Армеец+ 4ти километър+лукчета+тесте карти!Супер комбинация!
  • 28 Край на комунизма

    2 1 Отговор
    ГЕРБ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ОТНОВО СЪС СТРАШНА СИЛА .ВСЕКИ ТРЕЗВО МИСЛЕЩ БЪЛГАРИН ЩЕ ГЛАСУВА ПАК ЗА ГЕРБ.
  • 29 локо

    1 1 Отговор
    Тея където реват,че ГЕРБ им е унищожил бизнеса са били на 80% в сивия сектор.В България има много гладуващи хора,но те са дело на БСП,ДПС, НДСВ и Костов - имотни измами,енергетика,телевизия,заменки,магистрални бандити,отвличания,дедесари, батко и братко и много други. Колкото и да спорим тук всички знаем,че ГЕРБ това е верния път.
  • 30 БСП

    1 1 Отговор
    Само ГЕРБ
  • 31 лошо

    1 1 Отговор
    Е, няма по-нагло и безскрупулно правителство от това! Няма и по-безочлива партия! Продължават да се хилят мазно и подигравателно на народа, който вече е оглупял от мизерия и безизходица. Продължават да ни убеждават колко успешно ръководели държавата!! И на какво ще се крепи предизборната им кампания? На заплахи как нямало да получим пари от Европа / които между другото вече сме си платили/, ако не е на власт ГЕРБ! Това е най-голямата лъжа и манипулация.Ето на това ще разчитат- на заплахи и зомбиране на вече оглупелия електорат. Но по-лошото е, че има опастност номера им пак да мине, защото народа масово се поддава на евтини трикове и смешни безпочвени твърдения.
    Жалко, много жалко.
    През септември пак ще се видим по улиците.... пак стачки и нови обещания.
    Това е дъното.
  • 32 Край на комунизма

    1 1 Отговор
    Освен ГЕРБ, няма друга партия, която да може да спира бившите комунисти.

    Коментиран от #39

  • 33 Ами

    0 0 Отговор
    Ами, с....те и г....та в този кенеф не са никак малко, как няма да напълнят. А пък като ги подкарат от разните вонливи дупки разните кметове, мутряци и "активисти" така става. Прост народ - слаба държава, казано си е отдавна. Само дето това не може да се определи като държава, нито пък "народът" като такъв.. По-точно би било, ако се каже обор.
  • 34 Ами

    0 0 Отговор
    Тука по-надолу гледам едно и също е нацвъкало коментарите.

    Коментиран от #36

  • 35 Ами

    0 1 Отговор
    САМО БСП

    Коментиран от #40

  • 36 Бай хой

    0 1 Отговор

    До коментар #34 от "Ами":

    Не е едно а от един IP адрес или от центъра в НДК или от центъра за подслушване в полициятя. Милиционерски номера.
  • 37 ооо, даааа

    1 0 Отговор
    Да, наистина има развитие. Толкова лошо, колкото не е било никога досега от '89.
    Но, аккто казаха по-долу - с простото население няма оправия.
  • 38 Трибал

    0 0 Отговор
    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DPVlVIuTK6Y#!

    Коментиран от #46

  • 39 Бай хой

    1 0 Отговор

    До коментар #32 от "Край на комунизма":

    Прав си. Спира ги и ги назначава на отговорни постове в ГЕРБ.
  • 40 Ами

    0 0 Отговор

    До коментар #35 от "Ами":

    'Айде да не пишеш със същия ник като моя, а?!
  • 41 Бизнес унищожен от ГЕРБ

    1 0 Отговор
    Към # локо.
    В голяма грешка си! Точно при ГЕРБ процъфтя сивия сектор и ни е.. м...та на много фирми от т. нар. дребен и среден бизнес! И това стана защото ГЕРБ в лицето на Дянков, по никакъв начин не се опита да помогне (с някакви облекчения). Който имаше някакви останали средства премина в сивия, че и дори в черния сектор! Отделно по - големите фирми по сектори с връзки "там горе", се уредиха да са перманентно в сивия сектор 'щото там горе от ГЕРБ са "много 'убави"!Не че предните са били по - добри, но поне са ни оставяли и по - дребните риби да работим. Казвам ти го от личен (за съжаление) опит. Това е основна причина за ниските доходи, високата безработица и всички други вреди за икономиката на държавата и мизерията на нацията! Аз имах фирма със седем души персонал. В добрите години съм внасял в хазната до 5000 лв. месечно. Осигуровки и ДДС. Тези пари са отивали в бюджета за всички нас - пенсии, държавни разходи, инфраструктура и т. н. Сега внасям един гол х..!
    И колкото и да не им се вярва на някои люде, най - добрите години за какъвто и да е бизнес, бяха по времето на Дедо, и на Станишев. И това е неоспорим факт!
    Може ли някои да го оспори това!
  • 42 Трибал

    1 1 Отговор
    Всички – без никакво изключение – от олигарсите, в чийто интерес ГЕРБ управлява Отечеството, са продукт на БКП, ДС или производните им мутри.

    - ГЕРБ наля повече пари в АЕЦ-Белене – т.е. в Богомил Манчев – отколкото тройната коалиция.

    - ГЕРБ даде на Цеко Минев повече ресурси (и написа за него повече закони), отколкото тройната коалиция.

    - ГЕРБ вдигна процента пари на държавните фирми, наливани в Корпоративна банка – Цветан Василев, от 40 на сто (при тройната) на над 80 процента; в енергетиката (т.е. в най-червеното котило) тези пари са вече 90 процента. Като резултат, Цветан Василев държи над 12 процента от БВП.

    - ГЕРБ направи така, че ТИМ да държат 10 процента от БВП; ТИМ дават тон за песен и в ЧЕЗ, и в ЕнергоПро – ще рече, окопаха се и в енергетиката. ГЕРБ им позволи това.

    - ГЕРБ продължава да налива нашите пари във фирмите на Васил Божков-Черепа, техният любим магистрален строител.

    - ГЕРБ направи всичко възможно, за да построи АЕЦ-Белене (Борисов твърдеше, че ако атомният бойлер го няма, цената на тока щяла да се вдигне 18 пъти).

    - От ГЕРБ се хвалят, че са дали на руснаците „Южен поток” напук на възраженията на Брюксел.

    От всички комунисти, яхали България в последните десетилетия, ГЕРБ са най-зловещите, защото дори не си правят труда да се правят на цивилизовани поне пред публиката. И резултатите ще бъдат същите.

    Ще изпиете, драги, горчивата чаша до дъно отново. Този път ще ви я поднесат „антикомунистите” от ГЕРБ.
    Помислете си само: поне една-трета от икономиката и още толкова от банките е в ръцете на мутри с комунистически произход и братски връзки с Москва.

    Какво означава това ли? Ето какво:

    - Предстои финансов крах от кипърски тип. Ако ми кажете, че четирите гангстерски банки у нас са стабилни, аз пък ще ви кажа да си припомните 1996-та. Те са толкова стабилни, колкото тогава беше Първа частна банка. И ще последват нейната съдба. Има надзор на БНБ, ще кажете. То и през 1996-та имаше – упражняван от същите хора, които „надзирават” нещата сега.

    - В първите три месеца на годината потреблението на ток е паднало с 30 на сто, на горивата – с малко по-малко. Какво означава това ли? Всичко е спряло. ГЕРБ и техните приятели окончателно са удушили иконимиката; но не са станали по-малко алчни. Оттук:

    - Още в края на лятото ще започнат да се случват странни и неочаквани неща. Внезапно ще изчезват (уж поради временни затруднения) някакви стоки или услуги. Ще се появят някакви временни ограничения върху финансовия оборот; временно няма да се плащат заплати, хонорари, дължими суми по договори и осигуровки, както и евентуално лихви по спестяванията. Без много шум ще се пуска държавен дълг и ще се вземат заеми. Олигарсите ще озвереят и ще тръгнат съвсем откровено да крадат публичните ресурси, без да се съобразяват с никакви закони. А през зимата ще лъсне грозната истина: че в държавата няма нито пари, нито – храна.

    Това са, уважаеми „сини хора” (терминът не е мой – на Костов е) вашите „антикомунисти” от ГЕРБ. Решили сте – крепете ги. Но се гответе за момента, в който цъфне сметката…
  • 43 БЛЪБ

    0 0 Отговор
    Човек няма смисъл да им обясняваш на тези. Те са прости, не могат да те разберат, знаят само едно и това е. А и такива глупци нищожни неслучайно са толкова активни и крякат с пилешките си мозъчета. За простата сган това са велики времена - на крадене, плюскане, мамене и т.н Няма смисъл да си хабиш усилията и нервите.
  • 44 Трибал

    0 0 Отговор
    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DPVlVIuTK6Y#!
  • 45 Край на комунизма

    1 0 Отговор
    И Тука гледам много платени гласове.Не си ли изразходвахте енергията по улиците.

    Коментиран от #48

  • 46 Дедо Петър

    2 1 Отговор

    До коментар #38 от "Трибал":

    ТОВА Е ПО-ДОБРО .......

    Нема Такава Държава!

    https://www.youtube.com/watch?v=RUi0bYlSjMs

    Коментиран от #47

  • 47 pacoran

    1 1 Отговор

    До коментар #46 от "Дедо Петър":

    Я питай слави кога е напрай тая песен?
    Аз ще ти кажа щото нема да разбереш никога иначе!!!
    Слави искаше да строй сграда на зелена площ която беше забранена и Бойко му каза съжелявам нищо немога да направа това е закона и Слави тая подлога която си мисли че цела София му е длъжна щото е най големия водещ пълен циркаджия
  • 48 pacoran

    0 0 Отговор

    До коментар #45 от "Край на комунизма":

    не помнат каква тапа имаше и как цялата Държава потъваше в дългове и мизерия да вярно че се крадеше повече и от повече хора тва не го отрича никой но Държавата като цяло убедняваше а тва е лошо но са малки и не разбират за съжеление
  • 49 Трибал

    0 1 Отговор
    https://www.youtube.com/watch?v=_vEoPy1rnZ0

    И това е добро и истина!

    Коментиран от #50

  • 50 Дедо Петър

    1 0 Отговор

    До коментар #49 от "Трибал":

    И да не забравяме от къде изпълзя партия ГЕРБ .

    Бойко Борисов като охрана на Тодор Живков

    https://www.youtube.com/watch?v=4_0P30cg77Y
  • 51 lumpus

    1 1 Отговор
    БОКО ТИКВО с твоя помощ и за 3 години пречупи гръбнака единствено на БЪЛГАРИНА с мизерия ,безработица, глад.....3 години нищо за социална политика и работа ,сега се сетихте за работа и каде ще работят хората като фалирахте 30 000 фирми.....и се моля да спечелите изборите защото тогава БЪЛГАРИНА няма да ви прости вече на теб и ЦОКО ще ви махнат главите в центъра на софия .........повярвайте ми това ще се случи

    Коментиран от #52

  • 52 pacoran

    1 0 Отговор

    До коментар #51 от "lumpus":

    Не се превъзбуждай неграмотен комунист няма БСП и ДПС повече никога да управляват единствено Бойко и ГЕРБ могат да ни изведът към по добър път просто трябва време да се оправят всички л..нарщини който сътвориха тройната коалиция тва не го ли разбрахте бе добре че има такива неграмотни като вас та и станишев да има електорат
  • 53 Край на комунизма

    0 0 Отговор
    Две десетилетия преди ГЕРБ живеехме много добре.Но точенето свърши.Гласувайте за б....ците преди тях.
  • 54 Край на комунизма

    2 1 Отговор
    комунисти нека си пишат каквото си искат.Времето им свърши.ГЕРБ ще спечелят.
  • 55 Трибал

    1 1 Отговор
    Зала Армеец+ 4ти километър+лукчета+тесте карти!Като добавим 50лв.на калпак,чифт чорапи и един пешкир,цяла циганска сватба!
    А аз се чудех защо построиха зала Армеец на 4ти километър!Да е по близо!
    След изборите ризите с дългите ръкави и хоп вътре!
  • 56 lumpus

    0 0 Отговор
    жалко че си много малък и не си видял нищо освен мизерия и глад за тия 23 години .......зомбиран си приятелио много и това е целта на америка и чифутите с частност боко и цоко , да ти вземат и това което ти е на гърба и да те накарат да си драснеш клечката...план ранът е в ужасна сила и благодарение на ГРОБ се изпълнява безприкословно ....за разлика от комунистите който не им пукаше за америка и еврей .......на 40 сам и помня истинска БЪЛГАРИЯ с икономика и заводи.....за сведение имам по голям брат който е работил в ИЗОТИМПЕКС с оборото от 7 милиарда долара на година само това предприятие ......и с работещи 6 блока на козлудий ...абе какво да ти обяснявам
  • 57 lumpus

    1 1 Отговор
    АМЕРИКА е виновна за всичко и оня плешивец ГОРБАЧОВ купиха го за жълти стотинки и предаде СССР ....сила която единствена беше способна да се противопостави на ционистка америка , ето ви сега демокрация и равенство

    Коментиран от #59

  • 58 Трибал

    0 0 Отговор
    Аз се чудя от къде взеха толкова лукчета!Да не са ви давали анфетки?Лукчо има количества с анфетки!Сигурно!
    За това сте толкова активни!
  • 59 Край на комунизма

    1 1 Отговор

    До коментар #57 от "lumpus":

    Путин изчезни от тука .Всеки разумен човек ще гласува за ГЕРБ..

    Коментиран от #60

  • 60 Трибал

    1 1 Отговор

    До коментар #59 от "Край на комунизма":

    Какъв цвят бяха лукчетата?Да не са анфетки я си признай!
    Всичкия дилър в Армеец!Лукчета друг път! :)
    За в къщи дадоха ли ви да занесете на децата!
  • 61 666

    1 1 Отговор
    Към 16.00 часа Борисов попита колко е часа и като разбра, каза: „Изпуснах мача”.

    Имаш още мачове за изпускане щот будалите дето ти вярваха силнооо оредяха.
  • 62 Христо Ковачев

    1 3 Отговор
    ДИКТАТОРА ПАК ИЗЛЕЗНА НА ТРИБУНАТА ИМИТИРАЙКИ БАТЕТО СЛАВКОВ,НО ЗА РАЗЛИКА ОТ БОКО БАТЕТО ИМАШЕ АКЪЛ В ГЛАВАТА,КОЙТО ГЛАСУВА ЗА БОЙКО И ГЕРБ,ПО ДОБРЕ ДА СИ ОБЕСИ ДЕЦАТА ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ЗАЩОТО СЛЕД ТОВА ТЕ САМИ ЩЕ СЕ ЗАПАЛЯТ ОТ МИЗЕРИЯТА НА НА ГЕРБ ЕООД
  • 63 EMSKI

    1 0 Отговор
    Важното е ,че БСП - БКП,вече никога няма да е на власт....амин!!!!
  • 64 hahahah

    1 0 Отговор
    ,,14 000 души са се събрали в тази зала, за да подкрепят ГЕРБ'' -90%-подмамени изнемогващи хорица ,подмамени с обещания за безплатен концерт и обяд-после НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ-с нищо не сте по различни от ДПС ,РЗС и другата помия
  • 65 муспи

    0 0 Отговор
    Щом българите са се навили за кефа на евреите да си избират по малкато зло, ще получат и сюрприз. Залата след изборите ще се нарича Станишефф палас, а заплатите и пенсиите ще си останат герберски, или залата ще си остане Армеец, а заплатите и пенсиите каквито са си. Гуд лък абонати дето като ви предлага Сидеров да върнеме България на българите, парирате със спуснатото от синедриона възклицание - Волен-болен.
  • 66 кик

    0 0 Отговор
    и Сретен ре4е този ще стане зян и волята му се сбъдна....
  • 67 кик

    0 0 Отговор
    трагедия
  • 68 GOGO

    0 1 Отговор
    Ще гласувате за ГЕРБ?!?
    Винаги съм казвал, че българинът освен, ме е прост, но е и инатлив! Даже когато вижда, че е сбъркал с гласуването, отново ще си даде гласът за неграмотниците от ГЕРБ, за тези, които парадират с това, че са прости!!
    Моят дядо, който беше умен човек, обичаше една стара българска поговорка: "НА ЛУДО МОЖЕШ ДА ВЗЕМЕШ, НО НЕ МОЖЕШ ДА ДАДЕШ"!! Така, че спокойно си гласувайте за ГЕРБ! Никой няма да се учуди
  • 69 За България

    0 0 Отговор
    Можеше. 30 – 35 млн. лв. все от някъде щяхме да ги заделим. Ние се заинатихме да правим 10 детски градини в София. 2 милиона души хранят 5 милиона в страната. Сами разбирате в такава ситуация как се създават доходи и как се постига растеж”, каза Борисов
  • 70 Отчаян

    0 0 Отговор
    Бог да тази България, от тази чума и от толкова простотия! Триумф на некадърниците злобари. Тези психопати, водят война със собствения си Народ.
  • 71 любо

    0 0 Отговор
    Ако не гласувам за него ще бъда принуден да повярвам,че някои си ще открият повече работни места от 25 комбината като Кремиковци,илище направят минималната пенсия 500лв и минималната заплата 1000лв.само,чене съм още толкова луд за да повярвам...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове