Last news in Fakti

2 Януари, 2022 18:42 59 300 198

Венци Мицов: Едни млади надъхани копеленца с бели якички ни говорят за възход

  • венци мицов-
  • цени-
  • ток

Ако смяташ, че КОВИД съществува, си фен на Бойко, а ако си опозиционер, трябва да смяташ, че КОВИД не съществува

Венци Мицов: Едни млади надъхани копеленца с бели якички ни говорят за възход - 1

"И така, скъпи приятели, 2022 дойде. Тя дойде така, както си отиде 2021 – с досада. С умора. С празни приказки и безмислени анализи. Но най-вече – тя дойде невзрачно. Някак все едно нищо не се е случило. Такава беше и 2021. Нечакана и безсмислена", пише в социалната мрежа музикантът Венци Мицов.

Такава е и 2022.

Вижте през прозореца. Навън е 12 градуса, сякаш не е януари, а началото на април. Няма зима. Няма сняг. Няма студ. Има само високи сметки за парно и ток, които се увеличават, въпреки, че ние не ги потребяваме, защото...ами защото не е минус 12, а плюс 12, мамка му.

Знаете ли...

Забелязал съм, че у нас винаги има повод за това цените да се вдигат. Например – тази година беше сухо, не валя дъжд и за това се вдигна цената на хляба. А на следващата година пък имаше дъжд, беше влажно и...за това пак се вдигна цената на хляба.

Изобщо, забелязали ли сте, че когато осезаемо сме зле, излизат едни млади надъхани копеленца с бели якички и лаптопчета и започват да ни показват графики колко сме добре и как вървим във възходяща посока. Та 2021 си отиде.

За мен тази година беше повече от особена. През тази година танцувах своя танц със смъртта. Беше нещо като валс. Не се сближихме особено, но тя (оная с косата) ми остави визитната си картичка и ми намигна – „Аз пак ще те навестя, но няма да е сега“.

През 2021 и аз и семейството ми минахме през онази болест, която моя приятел Коце Костадинов на 12 януари ще бори чрез въстание и чайче от Мангърката.

И имахме късмет. Но други нямаха. Знаете имената им. Димо от ПИФ. Камен Чанев. Косьо Марков. Хора, които си заминаха без време, хора, с които светът беше една идея по-интересен. 2021 година беше годината, в която разбрах няколко неща.

Първото, което разбрах, е, че сме се превърнали от общество в съвкупност от малоумни чалгари, живеещи само и единствено с идеята, че свободата им е не правото да застанат зад идеите си с лице и експертиза, а с фалшиви профили и клетви, каквито и в катуните в Столипиново не употребяват.

Второто, което разбрах бе, че чалгата вече е победила. И не защото някакви хора слушат турбофолк. А защото ние споделяме не идеи за любов, състрадание, емпатия. А идеи за това да прецакаш всички наоколо и да триумфираш след дребните си далаверки. Дали чрез това, че си си купил фалшив сертификат или чрез това, че си дал 10 лева на катаджията, за да си затвори очите че караш без колан.

Но най-гадното, което научих през 2021 бе, че да мислиш извън малоумния мейнстрийм е присъда.

Ако не харесваш смешните и нелепи Кирчовци и Асеновци, си гербаджия.

Ако смяташ, че КОВИД съществува, си фен на Бойко, а ако си опозиционер, трябва да смяташ, че КОВИД не съществува. Ако смяташ, че фолклора ни е готин, си консерва, ако смяташ, че песента „Баница“ на Иво Димчев не е готина, си ретрад, хомофоб и член на АТАКА.

През тази година гледах три пъти избори, в които хората не избираха нищо. Гледах как едни идиоти се карат за изборните правила, само за да получат право да ви осигурят гласуване за консерви, съдържащи вакуумиран въздух под налягане.

През тази година разбрах, че всичко е загубено. И че за това вина нося и аз. С наивността си, че политиката може да променя света. И с глупостта си да се опитам самият аз да съм част от това...

Не, политиката не може да ни промени, прецакани мои пропити от чалга и тъпота съвременници. Политиката е чалга, защото ние сме чалга. До един. Политиката не може да промени свят, в който основните ни ценности са формирани от песните на АзисТ и Ивана и турските сапунки. Политиката ни е чалга.

Защото ние сме тъпи копелета. Тъпи сме като...като аранжимент на песен на Фики. През 2021 седях е четях какво пишете.

Аз обичам да чета форумите. Във форумите, под маската на анонимността ние сме искрени и показваме най-долното си и пропито със злобни плюнки лице.
Във форумите прочетох, че съкровената ни мечта е всеки един от хората в България да умре. Всеки освен наша милост, пишещите. Ама всеки.

Защото имало и по – велики неща от смъртта. И тия велики неща ги знаели само посветени като Киро Брейка, Киро Скалата, Чорбанов и Тошко Йорданов. През 2021 година се почувствах сам.

Толкова сам не съм се чувствал никога. Чувствам се сам когато се опитвам да кажа каквото и да е за политическата ситуация у нас. Чувствам се сам когато се опитвам да говоря за това в какви чудовища сме се превърнали.

Чувствам се сам, защото нямам нито приятели, нито врагове. През 2021 окончателно и безвъзвратно платих цената да говоря каквото мисля. И цената е, че се превърнах в персона, която всички ненавиждат. Дори приятелите.

През 2021 оцелях физически. Но нещо в мен умря. И го погребах.

Умря надеждата. Тя си замина през 2021. Погребах я без почести а на погребението и не дойде никой.
Днес е 1 януари 2022. Аз съм на почти 52. И наблюдавам за какво си говорите.

За и против зарята.

За и против бустерите.

За и против мораториума върху цените на енергията.

За и против мусаката.

Гледам. И не мога да разбера какво се случва. И за това се сещам за едно стихче на Недялко Йорданов, което моят приятел Росен Игнатов (John Smith) беше перефразирал така:

...светът е хубав
светът е чудесен
светът ще изпее
и нашата песен

аз съм тъпак

дано другите светове да не са същите...


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 586 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зззз

    160 27 Отговор
    Ама това нали го публикувайте преди 2 часа.?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Кюстендилският

    186 72 Отговор
    Тоя що се не върне в Кюстендил да бере сливите на баба си???

    Коментиран от #165

  • 4 Тошо

    407 186 Отговор
    ЛОШО Е КОГАТО ПРАСЕ СЕ ПОМИСЛИЗА МЪДРЕЦ.

    Коментиран от #95, #100, #138

  • 5 Скучничко

    224 70 Отговор
    Но има безспорни белетристични заложби господина..

    Коментиран от #91

  • 6 Василев

    207 54 Отговор
    Споко, другите светове не са като нашия. По- гадни са.
    Агент Петър, ЦРУ!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 123

    351 155 Отговор
    Поредното шизофренично бълнуване на един душевно болен човек :) Отрича заклеймяването, а в същото време заклеймява :) Интелектуален труп с претенции за Айнщайн :)
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 съвет

    307 131 Отговор
    Пълни песимистични глупости е нашляпал тоя Венци Мицов. Да вземе да отиде на психолог, какво ни занимава с негативните си душевни драми.

    Коментиран от #92

  • 12 мда

    254 116 Отговор
    Липсва всякаква логика в мисълта на тоя.

    Коментиран от #15, #183

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 хахаха

    198 94 Отговор

    До коментар #12 от "мда":

    Ами сигурно го е нацвъкал след запоя на Новогодишната нощ, затова няма логика, едно за главата, едно за краката.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Явно

    259 105 Отговор
    Депресията го тресе това момче. Почти да тренираш, свали 20 килограма и ще преоткриеш радоста от живота Венци. Явно много си се депресирал от ядене пиене и безцелно съществуване

    Коментиран от #169

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 високо надолу

    183 125 Отговор
    Един зомбиран ококорен Джон 3 Волта току що по телевизията си изпя последната песен. Братя българи , не вярвайте на новия американски проект в България. Освен ОРЪЖИЯ искат да ви продадат и серуми под формата на ВАКСИНИ. Ваксините не са ефикасни , това го виждаме ежедневно, но защо да сме опитни прасенца и да слушаме тоя откачалник захранен с хардвардски идеи далеч от българските традиции и идеали. Тоя кокорчо ни води с 300 по още по-голямо нанадолнище от предния.

    Коментиран от #110

  • 23 .......

    192 72 Отговор
    Какво иска да кяже този човек? Виждам надхвърлени фрази без особена връзка помежду им, да не говорим за смисъл и теза. Ако иска да ни убеди в ефекта от ваксинацията, защо изброява имена на починали хора, които може и да са имали един куп придружаващи заболявания, респ. да са умрели от много неща? Та ние сме най-болната нация в Европа от поне 2 декади.

    Коментиран от #33

  • 24 Приятел,

    145 67 Отговор
    Да нямаш мозъчна мъгла? Я бегай при баба Радка Пиратка да те освидетелства! Лонг ковид!? ...Жалко, харесвах те преди. Мислех, че не слагаш всичко под общ знаменател...Ама човек греши.
  • 25 Мr. 6 ХХL

    97 39 Отговор
    И да си оправиш речника гербераст тлъст!
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Коментара

    85 41 Отговор
    Венци who?!
  • 28 Единственото вярно

    149 55 Отговор
    нещо, което казва - "аз съм тъпак"...
  • 29 Информиран

    109 57 Отговор
    Коледа мина, явно стопанина го е пожалил
  • 30 Чудя се

    115 49 Отговор
    защо си го писал това?
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 хаве пее , най ли

    82 43 Отговор
    донекаде се раздбал животя!
    ама неней да плуняш по миналату!!
    щото ний живяхме там и бяхме щтсливи, свободни и мислещи за бъдеще!!!
    това беше социализма!!!

    Коментиран от #147

  • 33 Ами

    106 39 Отговор

    До коментар #23 от ".......":

    явно не е искал нищо да каже, а да се покаже.
  • 34 Гробар

    128 38 Отговор
    Това, което описваш е същността на капитализма мойто момче - безкрайна чалга, от която малко печелят. Щом си се предал и примирил по-добре се гръмни. На никого не помагаш като казваш “какво да се прави, това е животът”.
  • 35 Тоя МНОГО ОБЪРКАН..

    93 47 Отговор
    ГОРКИЯ..жена му да го прати на консултация..все още има добри доктори 😅

    Коментиран от #173

  • 36 ха ха

    42 14 Отговор
    само една забележка , беше 22 С и имаше прелитащи пчели
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Денис

    120 50 Отговор
    Аман от сълзвиви безсмилени коментари от Веци Мицов-дървения философ!!!
  • 39 Кики

    148 128 Отговор
    Венци е прав , но вие не може да разберете , защото гените ви са пропити с чалга
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 ковидиотин

    130 47 Отговор
    Всички го преболедувахме Венци а някои се набодоха и продължават да боледуват.Мнозина починаха и бяха писани с ковид,но от какво всъщност близките им най-добре знаят а другите се досещат
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 оня

    87 46 Отговор
    Тоа тиквата го оправя 12г, а иска с вълшебна пръчица да се оправят бакиите. Да оставим новите да си свършат работата:))
  • 45 анонимен

    97 56 Отговор
    Венци, пожелавам ти тая година да разбереш много важно нещо: Никой не те пита, ама ти изказваш мнението си. Имай възпитание, а и достойнство. Не съм убеден, че разбираш нещата, за които пишеш, но нали и твоят приятел и колега от „Хиподил“ Светльо Витков скочи по-далече, като се опита да се прави на политик и се видя колко успешен беше в политиката. Освен това прави лошо впечатление, че по 10 пъти, във всеки свой анализ, споменаваш имената на Мангъров, Чорбанов, Тошко Йорданов и Костадин Костадинов, което значи, че си свикнал да се заяждаш. Всички тия и аз не ги харесвам, говорят глупости с надменност и самонадеяност, но не са ми особено присъщи заядливостта и клюкарството, така че и да мразя някого, не го обсъждам. Аз мисля за тях доколкото те са представители на безумието и глупостта, а Костадинов на овластената. Един-два пъти им се споменават имената и не ги обсъждаш. Лекари, които мислят като Мангъров и Чорбанов има много по целия свят, те не са нито първите, нито последните, които развиват тезите, които развиват от самото начало. Като Костадинов политици има по целия свят. И у нас има, но просто не са взели 5% на парламентарните избори. И освен това Мангъров, Чорбанов, Тошко Йорданов и Костадин Костадинов не са казали, че няма коронавирус, за разлика от куп глупаци и негодници, бих казал, по форуми и социални мрежи. Тези обществени личности просто смятаха, че се преувеличава опасността от него. Те сбъркаха, но не отричаха съществуването му, а много бъ

    Коментиран от #51, #71

  • 46 Гошо

    95 36 Отговор
    Така и не разбрах, какво го мъчи набора.
    Желателно е да не се допускат абонати на Фейса след празнична трапеза.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Трагедия

    67 40 Отговор

    До коментар #45 от "анонимен":

    С кое са сбъркали Мангъров, Тошко Йорданов, Андрей Чорбанов и Костадин Костадинов?
  • 52 Голем смях

    83 74 Отговор
    Много точен коментар,особено за Кокорчо и Киро -измамата.
  • 53 Ентелигент

    67 35 Отговор
    Ентелигентно копеХХХХХ. Като заглавието му. Явно е последовател на Тиквата.
  • 54 лершер

    84 29 Отговор
    2021 се оказа годината, в която се разбра, че никой не знае какаво означава думата "експертиза". Включително и клоуна от статията.
  • 55 Въпрос

    107 39 Отговор
    Някой да знае кой е този Венци Мицов и защо трябва да слушаме глупостите му ?

    Коментиран от #89, #156

  • 56 Мда

    76 38 Отговор
    Този на снимката не е никаъв. Само ръси някави си несвързани герб PR простотии. Да отива при Боко и да му целува ръка...
  • 57 Taka si e

    85 27 Отговор
    Този наистина е виновен. Никога няма да разбере, че проблема не е във ваксините, а в насилственото има налагане. В т.н. демократично общество не трябва да има насилствено налагане на експериментални препарати. Ама не, той си знае неговото. Виновен си! А за това в какво сме се превърнали - евроатлантическите ценности корупция, кражби, измами, мързел, хомосексуализъм и други подобни много добре паснаха на мързеливото и крадливо бг население. Е затова сме така и си имаме назначени управляващи вече 32 г.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Тома

    69 32 Отговор
    Много често този толуп започна да се изказва.Иска някой за го забележи и да го върне на хранилката в политиката
  • 60 mdaaaaaaaa

    56 28 Отговор
    Някой да ми разясни кой е този индивид?! Не дочетох статията и нз дали е писано кой е!

    Коментиран от #65, #99

  • 61 Един друг

    46 41 Отговор
    1. Тоя па кой е? Пише, че бил някъв музикант. Музикантството си е цигански занаят по начало.
    2. Вакуумиран въздух под високо налягане?! Егати оксиморона, ама който е бягал от часовете по физика, за да пуши по подлезите...
  • 62 Толкова много думи, за да ни

    52 29 Отговор
    обясни, че сме прости и злобни. Когато над човек или общество издевателстват, много естествено е да има злоба и недотам културен изказ.
  • 63 Читател

    38 39 Отговор
    Този злобен нищо не казващ човек не е за психолог.Той е за психиатър. Моля, редакцията да сезира доктор Гълъбова. Той е опасен
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 доктора

    29 19 Отговор

    До коментар #60 от "mdaaaaaaaa":

    На същества като теб, не е нужно да се разаснява кой-кой е. Проблемът си е твой, същество.

    Коментиран от #127

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 И аз да кажа

    50 7 Отговор
    И аз се чувствам по подобен начин. Хуморът в ситуацията е, че ония които смятат как сега се отваря светло бъдеще с новите управляващи, най болезнено ще се разочароват
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 нека ви кажа

    23 7 Отговор

    До коментар #66 от "Пушенето месо":

    И месото не е "пушенето", а пушечно, което за илитерати като тебе трябва да значи кадаври. Тази дума няма как да я знаеш, защото не си лекар и не си работил в Пирогов.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Читател

    43 26 Отговор
    Бат Венци , наместо да се озлобяваш към всички и всичко и да се включваш и с нелепи коментари вземи поработи над себе си.Имаш доста за работа След това ще си по-приемлив
  • 73 Венци

    30 18 Отговор
    Външният ти вид не подсказва толкова интернет колкото прочетох твоето описание.
    Свалям ти шапка. Съгласен съм
    с всичко, което си написал
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Един объркан човек

    54 26 Отговор
    Явно безполезното съществуване води до депресия, а депресията в случая е избила в безполезни объркани и песимистични словоизлияния. Като цяло всички ние има върху какво да се замислим и има какво да променим, но да ме заклеймява някой по този начин и да ми насажда песимизъм не приемам!
  • 76 Чичак на 56

    30 25 Отговор
    Съвсем си изтрещял. Как да ти помогна? На тези години хората имат семейства, деца, куп проблеми. Борят се. Не знам.....
  • 77 мизов

    46 21 Отговор
    Аз съм по-малък от тебе,но вече знам нещо което ти си на път да откриеш съдейки хо философските ти разсъждения,а именно България никога няма да се оправи и няма никакъв смисъл да се опитваш да поучаваш някого какво да прави и как да мисли.Със статии като тази ставаш магнит за мразелюбци,от които нищо друго няма да чуеш освен глупости от рода на колко си тъп,дебел,гей,грозен и всякакви други простотии.Омразата е естествено състояние на човека,тя е изкривен безплоден израстък на инстинкта за самосъхранение и трябва да бъде кастрена като лоза в ранна пролет.Истинското предизвикателство за човека е да се превърне в добро,честно,скромно и въздържано създание,а за това цял живот не стига защото на света има само едно нещо по-твърдо от диаманта и това е човешката глупост.За да шлифоваш диамант трябват месеци,а за да се освободиш от пороците си десетилетия.Така че наблегни на себе си и не се вайкай в медиите,полза няма никаква.
  • 78 ало редакора

    17 12 Отговор
    това защо е публикувано в новини-българия-софия,не трябва ли да е в мнения?
  • 79 Бабугер

    17 16 Отговор
    Тоя Торбалан е от наща драматична трупа. Гоним духове, чортове и демони. Рисуваме черепи и кости, пеем вулгарни пионерски песни, вдигаме много шум и прах. И на финала- пари нема, действаме!
  • 80 Вирус влачи параход

    16 23 Отговор
    Е па мое ли мозъкът ти да е по лоест от теб самият?
  • 81 Мое мнение

    46 14 Отговор
    Хубав изказ и много добре описано емоционално състояние. Много от изложените усещания са сходни с мойте и наистина в тях прозира отчаяние за състоянието на българското общество, НО аз поне не обвинявам другите, че са такива какъвто не съм аз. Също така "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде", а най добрите приятели са тези които обичаш без да оспорваш тяхната личност и същност и те никога не те напускат и не те оставят сам, защото ти си с тях, а не да изискваш те да са с теб. Българи и страна наречена България е имало, има и ще има независимо през какво преминаваме и как ни се отразява това, като дори може точно този дребен териклатък да ни помага, които така неистово дразни "правидните" хора, които се самоиронизизрат, за да не обиждат всички наред. Според мен ни липсва саможертвеност в тежи тежки времена, но и тя ще дойде, като спрем да викаме неволята и разберем, че не ние сме малки и незначителни, а тези които се опитват да ни правят на такива. Важното е, че дори с маска на устата се научихме да казваме какво приемаме за истина и какво не.Поздравления за смелостта да кажеш открито как се чувстваш и какво мислиш бат Венци.

    Коментиран от #125, #148

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Българин

    36 16 Отговор
    Венци,не те харесвах преди,отчасти заради Витков,но да знаеш,че от днес не си сам,мисля като теб,а ние сме много,няма да се предадем на тези ... с белите якички,просто ще им погледаме малко сеира и ще ги наритаме,там откъдето изпълзяха и се довлякоха.

    Коментиран от #120, #186

  • 87 Спас

    44 5 Отговор
    Добре написано, но не е отразил най гнусната чалга изцепка с назначенията във външно министерство, след което се разбра че чалгарите отдавна са се продали. За голямата част от коментиращите които нищо не са разбрали.Ако всеки от нас даде по-малко към по-добро, тогава и държавата ще се промени към добро, това е смисъла на статията.Надеждата умира последна.
  • 88 Зеро24

    17 23 Отговор
    Бат Венци , това ти е афтъра от амфетамина! Пий повечко вода 2-3 дена почивка ие видиш светлина в тунела!
  • 89 Ъъъ

    23 22 Отговор

    До коментар #55 от "Въпрос":

    Като четеш само тъпи интернет сайтове,няма как да занеш кой е Венци Мицов.

    Коментиран от #167

  • 90 ФИЛИП ЕЙДЖИ

    22 19 Отговор
    Ей Човече, по-полека, разходи се в гората, успокой се, да не вземеш да се гръмнеш!
  • 91 факт

    5 7 Отговор

    До коментар #5 от "Скучничко":

    жена му!
  • 92 шопо

    15 18 Отговор

    До коментар #11 от "съвет":

    По-добре да мези по-здраво та да не е махмурлия!
  • 93 Николай

    45 7 Отговор
    Има надежда Венци, но няма да я намериш във форумите. Там 90 % са тролове и комплексари. Крайно време е свестните хорда излязат от комфорта си и да платят цената за това.
  • 94 Мимо

    24 20 Отговор
    Още си махмурлия май,бягай за ваксите ,докато не са свършили.Всеки ден,час ,секунда се разболяват хора и умират,неизбежно е.Но тая блудкава тирада ,де си я излял,показва какъв дебил си.
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Град Козлодуй

    17 18 Отговор
    И ти си един мазник фурнаджия
  • 97 Форумджиев

    30 11 Отговор
    Да не объркам, ама имаше една приказка: "В селото на въртоглавите единствения мъдър го считат за прост!"
    Форума по темата абсолютно го доказва!
  • 98 Антидебелакоскакауец

    19 25 Отговор
    Тоя Свинчо няма ли да спре да се прави на всезнайко!?
    Престанете и Вие от сайта да му давате трибуна!
    Омуши се в СОС и стана партия с гербаджиите и си гепят съвместно и всички други са кофти ,а Той Свинята и неговите другари по рушвети са най-хубави!
    Ей тоя Толуп Свински е показател как не трябва да работи избирателната система и,че трябва да има Отзоваване на избраници те за некадърност и бездействие!
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Мда

    13 15 Отговор
    Празнословие
  • 102 Попов

    27 13 Отговор
    Венци, Венци, за жалост много си прав!
    Животът ни на тази територия е поп- фолк!
    Тук е раят за простите и простаците!
    А най- трагичното е, че те него осъзнават!
    Те са "тарикатите"! По техните разбирания да си "тарикат" означава да си успешен! Това е, ти Венци да мълчиш! Ти си някакъв си там музикант! "Ние" сме пичовете, нищо, че сме полуграмотни, ама знаем да се оправяме! Знаем на кого да си дадем рушвета за да получим онова, което иначе не ни се полага и е предназначено за такива като теб! За "Нас" доброто възпитание изисква да ти теглим една майна, защото не мислиш като "нас"!
    "БЕДНИ" МИ МИЦОВ!
  • 103 Депресия

    13 16 Отговор
    Що не си поиграеш на руска рулетка...?!
  • 104 благоевград

    24 13 Отговор
    Супер смислено. Уважение!
  • 105 Георги v.

    38 4 Отговор
    Така е, но когато през 90-те чалгата и такива като Трифонов настъпиха , финансирани много мощно от Мутри и перачи, на вас ви беше много удобно, защото мислехте, че е дошло вашето време. Да, ама не. Това не се случи и вие увиснахте, а народа беше опростачен до такава степен, че да гласува за простаци и мерзавци, като Трифонов, Тошко и т. н.
  • 106 Явор

    12 7 Отговор
    Момче жалко за тебе че сега разбираш някои неща!!!!!
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 дедя

    13 17 Отговор
    Много е тъпо когато някои прост- музиканти които и музиката им е толкова тъпа колкото тях и са били общински съветници за парички и субсидии да дават акъл като за толкова време народа ги е разбрал,че за тях нямат
  • 110 Хохохо

    15 6 Отговор

    До коментар #22 от "високо надолу":

    Така е, тия дето помагахте на оня да се качва с двеста, сега ще ви се види слизането с триста.
  • 111 Менци Вицов

    12 12 Отговор
    Аз съм сърдито старче, прекалило с алкохола и ме е яд, че излъга едни българи само за един път. Ся субдидийката свърши и ще нареждам всички останали.

    Коментиран от #117

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Да се наречеш Хиподил...

    17 10 Отговор
    И след това да остроумничиш, наричайки свой ПРИЯТЕЛ някой Росен--джон смит, говори за прекъсната връзка с реалността. В години на ТВОЯТА наложена популярност, всяка твоя дума беше подигравка с всекиго. Сега сърбай попарата , в която сам се намърда.
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Джуджето хаяско

    15 5 Отговор
    Yes. В десетката
  • 117 Рете

    15 7 Отговор

    До коментар #111 от "Менци Вицов":

    Защо завижда,
    Погледни се в огледалото , същият темерут като Слави, старчета.....
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 айде бе

    13 11 Отговор
    АКТИ, до този ли допряхте бе,.. ама дайте поне мнение на някой истински икономист, политик, учен....
    А нали сайта не толерира лични обиди,.. а гледам още в заглавието на статията го има
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Венко Павлов

    9 13 Отговор
    Този си е за врьзване
    Пьлен и завършен глупак
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 ТКп

    9 13 Отговор
    Явно още не е изтрезнял, и апропо ,кой беше този че не си го спомням . Да си пие редовно лекарствата
  • 124 УМЕН

    14 10 Отговор
    Епистоларни напъни на тапир. Безсмислени при това. Отслабни малко, шкемби, че тая с косата не може да те вдигне като дойде
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Ттт

    9 10 Отговор
    Поредния "интелектуален" напън на Венци Мицов.
  • 127 mdaaaaaaaaa

    8 5 Отговор

    До коментар #65 от "доктора":

    И какво същество съм аз? :) Наистина незнам кой е този
  • 128 Ами...

    12 3 Отговор
    Прав е човекът. Само четете надолу.
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Българин

    11 8 Отговор
    Това пълното момче го виждам за пръв път,а написаното от него е пълна каша.
  • 131 Джони

    7 11 Отговор
    Докога ще ни занимавате с тоя помияр, който се зранешп от ръката на Банкенската 🎃Тиква. Мазацте го това нищо, защо през ден го публикувате?
  • 132 Alex

    8 5 Отговор
    Имаш часовник ,
    Нямаш надежда !
    Това е Венци ,
    Прав си , много прав.
  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Българин

    7 6 Отговор
    И това ще отмине,защото е заболяване,а всички знаем,че заболяванията отминават,ако не ни уморят.
    Диагноза има и тя е:ИТН.
    ЗАБОЛЯВАНЕТО НЕ Е ХРОНИЧНО И ЩЕ ОТМИНЕ!
  • 135 кацко

    10 10 Отговор
    Кажи му мицов и повече не го обиждай. Всеки може да е прост , колкото си и ска, но този надвишава правата си. Неудачник.
  • 136 Васил

    5 3 Отговор
    Колко останаха от 800 дни?
  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Хан Крум

    17 7 Отговор
    Като гледам коментарите, човекът е АБСОЛЮТНО прав! Чалгараки байганьовски простотии..
  • 141 анонимен

    6 13 Отговор
    Ако беше живял 20 г навън, може би щеше да си на друго мнение за белите якички. Предпочитание за младото умното пред черешката на тортата, на селото на жена му суджужите и отлежалото прасе. Има начини щом не ти харесва тук хващаш самолета и де очи ви видят, нашите го направиха преди повече от 10 годино и им е гот навън, не се оплакват, нищо, че са сами в ьеня и нощта. От вас над 50 годишните не се пада на тях да се оплакват. Окрадохте я, и сега ТЕ Кирил и Асен ви виновни. Писна ми от егоисти охранени. Над 50 г ги хранят родители 80 г и внуците им. Стягайте се и на строежите.

    Коментиран от #155

  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Йонко Евреина

    15 15 Отговор
    Съжалявам, че прочетох този нелеп брътвеж.... Загубено усилие.
  • 144 Анонимен

    7 11 Отговор
    Свърши му капачката и започна да роптае от ей такива като се отърве държавата нещата ще се оправят
  • 145 Борис

    9 8 Отговор
    Този "музикант" , решил да става политик, защото в политиката са парите. Добре, но защо с обиди, Михов?
  • 146 Баце

    6 5 Отговор
    Горе-долу има и верни неща, ама май от доста време е на сухо. Земи мини покрай Сухиндол.
  • 147 Kresi

    4 6 Отговор

    До коментар #32 от "хаве пее , най ли":

    Искаш да се върнем в лагера с бодливата тел който даже и щастливо фалира.Че и наследницата на БКП ни фалира щастливо още веднъж.Ех какъв рай беше.
  • 148 Kresi

    8 6 Отговор

    До коментар #81 от "Мое мнение":

    Да дебели сме.Как не разбраха че това са режисирани протестчета и засегнати интереси на част от назначените капиталисти които Гешев погна.Как не разбраха че се готви ПОДМЯНА виждайки колко агенти на дс има при Радев.И да очакваш от тях промяна ха ха.
  • 149 Пламен

    5 6 Отговор
    Бълвоч
  • 150 Елен

    14 7 Отговор
    Един охранен толупар, тръгнал да дава акъл. Прасьо, като бориш вирус с 200 кг си тело, така е, ще си на ръба.
    Вместо да си направи извода, че трябва да свали лойта, тръгнал да разсъждава за зелени сертификати.
  • 151 Уинстън Смит

    4 3 Отговор
    Така е с много хора, в следствие медиино/правителствената манипулация изпълнявана по поръчка на елита. Фактът че се опитват да прикрият насилят нещата по бързо, показва че се страхуват от нараствощото мнозинство което сме и трябва да продължим да "безпокойм" близки познати и приятели със същите тези неща който не искат да чуят!
    Това са трите най важни неща в този момент-опровергаване на пропагандата с фактическа информация, масово блокиране на пунктове за експерименти и изчистване от техника и съоражения причиняващи радиация! В други държави се организират срещу престъпността, увеличаващата се смъртност и болест от експерименти и информационни групи!
  • 152 Миряна

    14 6 Отговор
    ВЕНЦИ е прав БЕ хора,цялото ни общество заедно с политиците ни са чалгари.По разни сбирки съм виждала известни хора да играят кючеци и да викат и пеят с турско циганските ни певци.Много прост народ се оказа ме, така през далечната 1968 г.моята учителка по физкултура ни казваше прост български народ.
  • 153 Нимрод

    9 6 Отговор
    Прав си, приятел, ма не забравяй, че говориш основно за себе си. Другите ти впечатления са пълни глупости.
  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 Глупости

    10 4 Отговор

    До коментар #55 от "Въпрос":

    Венци нали също беше в политиката за малко....Какво направи за обществото???НИЩО!!!!
  • 157 Мислещ

    6 7 Отговор
    Още един дето се има за голУеюм интелект и ни обяснява колко сме прости....ай и лево бе свиня !
  • 158 Българка

    6 6 Отговор
    Културтрегерът, завършил в Югозападното ми дава акъл?
  • 159 Мислещ

    5 7 Отговор
    Още един дето се има за голУем интелект и ни обяснява колко сме прости....ай у лево бе, ако вложиш хъса от писането на глупости в диета и спорт, няма толкова да те е страх от ковида !
  • 160 Фен4е То

    9 8 Отговор
    Човече а запри се !! Първо нямаш достатъчно багаж житейски опит !! Второ да осмива чалгата човек от Хиподил меко казано баце вие бяхте по жалка и отгоре на всичко по некадърна история от чалгата !!! Аман в тая държава трибуна все имат само некадърници и слабоумни
  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Мендоса

    5 4 Отговор
    Ало редакторът, а заглавието няма ли да го да го цензурираш, нали не понасяте такива думи като копе-ленце?
  • 163 Мария

    8 3 Отговор
    Това, което прочетох си мисля, че аз съм го писала. Браво, момче! Имам един въпрос, констатираш правилно нещата, но не казваш как ( според теб) да се измъкнем от тази нерадостна ситуация.
  • 164 Тттт

    3 4 Отговор
    Махнете това заглавие нямате ли QA там
  • 165 От кога

    7 3 Отговор

    До коментар #3 от "Кюстендилският":

    Хихопотамите имат мисловна и аналитична дейност???
  • 166 Стефан Стефанов

    8 1 Отговор
    Да,много чалгари има!!!
  • 167 баро

    2 0 Отговор

    До коментар #89 от "Ъъъ":

    А ти как видя въпроса
  • 168 Miroslav

    5 3 Отговор
    Остро да отричаш изпадането в крайности, като остро изпадаш в крайност.
    Шизофрения?
  • 169 Биг дик

    3 1 Отговор

    До коментар #17 от "Явно":

    Само 20 или 80 кг
  • 170 Стрелата

    4 6 Отговор
    Тая свинеподбна карикатура за кво го давате Аман от измекяри.
  • 171 Горския

    6 8 Отговор
    Това ми прилича на тежък махмурлук придружен от як запек ! Момче, ако ти е омръзнал живота, иди на психиатър ! А не да бълваше отрова из Фейса...
  • 172 В.В.П.

    5 8 Отговор
    защо постоянно ,се изказва в медия ,тази торба с екскременти?,Голяма торба.Защо?.Какво е посланието на този бивол??
  • 173 Баба Мара

    6 6 Отговор

    До коментар #35 от "Тоя МНОГО ОБЪРКАН..":

    Венци е в критическата възраст, а и от изкарания ковид му е останала депресия, затова да му е простено.
  • 174 маке

    6 6 Отговор
    Манете го тоя плужек, че ми секна ракията
  • 175 Българин

    6 2 Отговор
    Браво Цецо! Браво Маринов! 100% истина. А като четеш предишните коментари, ти става ясно защо сме на тоя хал. Мръсна чалга, боклуци и хейтъри, които се радват само когато на другите им е зле.
  • 176 Дари

    5 3 Отговор
    Браво!!!
  • 177 Дари

    5 3 Отговор
    Браво!!Точно!!
  • 178 Венци

    3 4 Отговор
    Е един дебел пръдльо !
  • 179 Смешници!

    2 0 Отговор
    Микс от московско и вашингтонско котило!Български политически"елит"!
  • 180 Атех

    3 0 Отговор
    Е, велоалеите на ул. Раковски бяха чудни - пластмасови ограничители насред една от централните артерии в София, спретнати набързо за Председателството на България! Усвоени милиони, а вече и помен няма от така наречените велоалеи!
  • 181 Неизвестен

    3 2 Отговор
    Нищо не разбрах :))) говори пък не казва нищо :))))
  • 182 Браво

    4 3 Отговор
    Един нормален човек сред тая измет в България.Браво но не се хаби човече гледай си семейство те тия олигофрени вече са загубена кауза а децата им невъзпитани и тотал щета тва е
  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 Античалга

    5 2 Отговор
    Много добре казано.чувствам го по същия начин.но нека все пак запазим надеждата.
  • 185 Старо видяло

    2 2 Отговор
    Човек, изглежда си песимист. Светът, вкл. и България винаги ще имат недостатъци и проблеми. Никой никога не ще може да оправи човешкия свят. Живей си по-спокойно живота.
  • 186 Велин

    0 3 Отговор

    До коментар #86 от "Българин":

    Ами 12 години що не наритахте дебелите вратове,а!?!? Или нещо келепирец е имало и сега секна!?
  • 187 Георги

    1 3 Отговор
    Да си продаде S класата господина и да се погрижи малко за здравето си, как няма да е болнав, вижте как изглежда. И да не се прави на много морален, щото май един лев не е изкарал легален,
    иначе безспорно вижда, че има проблеми, както всички ги усещат и ги дишат, ама да не напада
    Д-р Костафинов, че нито му е на интелекта, нито му е на смелостта,
    а му е спасението, всичко друго е ГРОБ!
  • 188 ЦВЕТЕЛИНА

    3 0 Отговор
    ПО - СМЕЛО БРАТ ! НЕ СИ САМ КАТО СЕ НАИГРАЯТ ТИЯ ПОРДОТИ САМИ ЩЕ СИ ИЗМРАТ ! ИМА И ДР СВЕТОВЕ ПО - ХУБАВИ ! АЗ ЖИВЕЯ В ТАКЪВ ! НЯМА ПРЕДАВАНЕ !
  • 189 Stormbringer

    2 1 Отговор
    Венци, разправяш, че обипаш да четеш форумите....предполагам и коментарите под статиите. Вярвам, че ше прочетеш и тези коментари. Чалга е още и това "... зъбки жълти, нерви лабави..." .....от един твой колега е. Ами драги, друг път като говориш за злобата и чалгата, бъди малко по-сдържан! Не се поддавай на чалгарския импулс да сравниш със земята всичко което те дразни. Има верни неща в изложението ти, но комсомолският плам да смачкаш "неправилно" мислещите, за да ни представиш "правилната" теза по-скоро те доближава до Азис, отколкото до Недялко Йорданов. Щях да разбера този силно емоционален стил ако го бях видял от трибуната на Народното събрание (така нареченото) по конкретна тема атакуваща чалгарското статукво. Като... съдебната система например - една от най-чалгализираните структури на държавата. Няма да чета повече този форум, не ми отговаряй. Гледал съм те по телевизията, има нещо в теб. Но не се плъзгай по дъската. Остави Светльо да се оправя сам! Това в случай, че искаш да не свириш в чалгата.
  • 190 Петър

    0 1 Отговор
    Уважавам на всеки душевните терзания, но не е мястото в социалните мрежи да се изливат.Има едни хора, които се казват психолози и там е мястото за подобни излияния.Виждам един отчаян човек, който се нуждае от специализирана помощ.И накрая всеки си живее живота така, както е настроен и към себе си и към околните.А това, че всеки има право на мнение относно случващото се около нас е нормално.
  • 191 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 192 Към Мицов

    3 0 Отговор
    Този инфантил през два дена реве, че бил прекарал коВид. Споко Венци, има и други като теб боледували. Иначе хора умират ежедневно и без ковид, било то и “Известни”.

    Коментиран от #193

  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 Generalissimo Franco

    2 0 Отговор
    Да, Венци е достигнал да корена на злото : егоизмът, невежеството, консумирането на стоки и услуги (често със съмнителна стойност) , както и пълното отсъствие на потребност от истинско образование превърна една значителна част от нас в бездуховна и безотговорна маса, чието безразличие към пълзящата диктатура се изразява с думите: "...от нас нищо не зависи, нека поне да си поживеем ..."
    Един от колосите на новата българска литература и поезия Стефан Цанев наскоро с прискърбие написа (цитирам по памет, за което моля да бъда извинен) : "....по всичко личи, че сме се разминали с просвещението...".
  • 195 Libre comment air

    0 0 Отговор
    Браво...абсолютно е прав....и изходът е на Запад.....
  • 196 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 197 AC/DC

    0 0 Отговор
    На топлофикация цените се замразиха, на газта не.
    Защо тестовете с какво работят. Пак да угодно на софиянци. Ако бяха вдигнали топлофикация цените колкото на газта се парламента щеше да е щурмуван. Така си подлага двамата олио...ени Киро и Кокорчо. Сега тези които се топлият на газ плащат сметките на топлофикация.
    Те и без друго няма да дочака цъфтежа на дръвчета на пролет, но бяха ли изтъквайки цените на топлофикация, нямаше да изкарат и до пролетта.
  • 198 абвг

    0 0 Отговор
    За едно е прав - че е тъпак...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове