Last news in Fakti

4 Януари, 2022 08:12 11 926 43

Андрей Райчев: Има влошаване в отношенията БСП- президент

  • андрей райчев-
  • бсп-
  • президент-
  • отношения-
  • влошаване

Корнелия Нинова убива БСП. Тя ще спечели лидерския пост, но ще има една малка партия, смята социологът 

Андрей Райчев: Има влошаване в отношенията БСП- президент  - 1
Снимка: БГНЕС

Правителството е в добро положение. Успяха да съберат 7 млрд. Като добавим към това и европейски парите пари, то средства ще има. Ковидът не е български въпрос. СЗО казваха три неща, които се оказаха неверни. Едното е да носим маски, другото е да правим затваряне и третото е ваксините. Ваксината обаче не е решение, броят на болните не намалява. Правителството има за задача да нормализира въпроса. Не съм сигурен обаче, че правителството може да ни преведе по този път. Това заяви социологът Андрей Райчев в студиото на bTV, цитиран от novini.bg

Според него бизнесът се чувства неразбран по въпроса на тока, а правителството не може да дава пари постоянно.

По думите му “тепърва ще има няколко противопоставяния”, защото има 4 различни партии в коалицията, а “Янев като президентски съветник е петото парче”.

По неговото мнение няма въпрос, по който президент и правителство да се противопоставят: "Обратно, в отношенията БСП-президент има влошаване. Има бивш шеф на кабинета на Радев, който си позволи страшни антипрезидентски изказвания, и сега Нинова го прави шеф на кабинета си".

Райчев коментира и изключването на Кирил Добрев от БСП: “Това е скандално. Вторият човек, който се кандидатира за председател, бива изключен. Това е режим на отмиране на БСП. БСП много пъти е избирала лидер, но никога не се е стигало до унищожаване на противника. Вероятността Зарков да спечели ми се струва изключително малка. Корнелия Нинова убива БСП. Тя ще спечели лидерския пост, но ще има една малка партия”.

Според него вътрешнопартийните трусове не биха разклатили коалицията.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 51 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 консерва

    39 2 Отговор
    България-бедняшката колиба на ЕС! До къде сме паднали само!

    Коментиран от #7, #19

  • 2 Копейкин

    19 6 Отговор
    Само Аз ще спася България, защото Цончо Томов е продавал боя и знае как да оцвети светлото бъдеще!
  • 3 Закахърил

    37 3 Отговор
    се червуният милионер !
  • 4 гадно

    32 9 Отговор
    Очевадно е, че ваксините не предпазват от заразяване само луд можа да прави едно и също и да чака различен резултат.
  • 5 РЕАЛИСТ

    35 11 Отговор
    А Радевица не беше ли на хорото с душманите на Нинова в изборната нощ?
  • 6 Че Радко

    41 9 Отговор
    Не нож а меч и заби в гърба. И кой обича предателите. Евала на Нинова.
  • 7 Копърка

    41 2 Отговор

    До коментар #1 от "консерва":

    Каква "бедняшка колиба " бе ,щом ,като едни обикновенни "социолози" и "политолози" са СОБСТВЕНИЦИ НА ГОЛФ ИГРИЩА И ХОТЕЛИ ?! Я отиди в Германия или къде и да е из някой по-богата страна от ЕС и виж , техните т.н. "лози" дали могат да си докарват такива доходи ...
  • 8 МАЧКАЙ КОРНИ

    25 11 Отговор
    Мачкааай
  • 9 Джок Съдбата

    18 11 Отговор
    Не ги сдобрявайте! Не ги помирявайте! Нека се карат, нека се бият. Аз си пия бира и ще им гледам сеира :D
  • 10 А джендърчето

    38 7 Отговор
    Дето иска да стане шев на БСП? Нинова го водеше по студията , а то ката Радев иска да я бутне от стола. И браво че изгони оня трафикант и перач на парите на сръбската мафия Добрев. И Свинара също. Не може в една партия социално ориентирана към хората да има олигарси и бандити. Браво на Нинова.
  • 11 Пешо

    14 6 Отговор
    "СЗО казваха три неща, които се оказаха неверни. Едното е да носим маски, другото е да правим затваряне и третото е ваксините. Ваксината обаче не е решение, броят на болните не намалява. Правителството има за задача да нормализира въпроса."

    А принуждението и стреса и натиска хората да се ваксат продължава. Защо?
  • 12 big

    27 4 Отговор
    Добро утро! Дори и слепия може да види това! Не е необходимо да се правят някакви дълбоки разследвания, само да се види кои от БСП бяха на хорото след изборите за президент! Там бяха само хора от вътрешната опозиция на БСП. Никак няма да се учудя, ако Румен Радев е бил предложен на Нинова и БСП от Гергов и те са се познавали преди това, дори са били приятели. Станишев и кръга около него също са в тази завера. Лошото е, че него го свързват с БСП, нищо подобно, по-скоро той се оказа по-токсичен за тази партия от ГЕРБ!
  • 13 ЕДГАР КЕЙСИ

    27 19 Отговор
    ЧАК СЕГА ЛИ ПРОУМЕ ...... ЧЕ ИМА ВЛОШАВАНЕ В ОТНОШЕНИЯ М/У ДРУГАРКАТА ТЕХНОИМПЕКСОВА И ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП.....ОЩЕ В НАЧАЛОТО НА ПСЕВДО РЕВОЛЮЦИЯТА БЕШЕ ЯСЕН ПЛАНА НА ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП.....ЕДНОЛИЧНА ВЛАСТ НА ПОЧТЕНИЯ ДЪРЖАВЕН ГЛАВА И ВОЕННА ХУНТА ..........
  • 14 САТЪРА НА ХАНА

    22 5 Отговор
    НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ КАКВА ИДЕОЛОГИЯ ИЗПОВЯДВА АНДРЕЙ РАЙЧИН ... ДЕТО ДЯДО МУ ОТРОВИ ГЕОРГИ ДИМИТРОВ

    Коментиран от #15, #23

  • 15 Аз знам

    35 1 Отговор

    До коментар #14 от "САТЪРА НА ХАНА":

    Райчев изповядва идеологията на парите
  • 16 БСП

    29 6 Отговор
    Щяла да стане малка партия. Точно така и трябва. Истинска малка партия от много почтени хора за която да гласуват мнозина

    Коментиран от #29

  • 17 ТО ЕДНО

    10 25 Отговор
    ХУБАВО НЕЩО СЕ СЛУЧИ В БЪЛГАРИЯ И ТЕ ЩЕ ГО ОПОРУЧАТ.
    РАДЕВ Е СИЛА РАЗУМ И РАДОСТ.
    ВНИМАНИЕ.... АХТУНГ....
  • 18 Комон сенс

    16 11 Отговор
    Няма да ви мине депесарския номер.
    Всички тези дрънканци идват от червени герберски колаборционисти и/или депесари (ако има някаква разлика).
    Единствената цел - да се забие клин в коалицията, че да вземе да падне.

    Ама няма нужда, бе червен депесарски Райчо - хората ще се оправят и без твоето вайкане и твоите интриги. Всъщност, без тях ще се оправят по-добре.
  • 19 Брей,брей

    16 1 Отговор

    До коментар #1 от "консерва":

    Че кога си бил по-високо бре,че си паднал?!Погледни мръсотията си през блока,плажа,горите,улицата и търси за това положение проблема в ЕС!Оправи си колибата,работи здраво,мисли,преди да гласуваш,дръж се достойно,отстоявай позиции,не чакай някой друг да ти оправя живота,а носи отговорност!Когато поемеш по един път,не се люшкай напред,назад и не се връщай от средата!И ще видиш как никой няма да си позволи да те нарича бедната колиба на ЕС или 16 република!
  • 20 Будна пчеличка

    17 1 Отговор
    Само гледайте кой защитава Добрев????
  • 21 Да наистина

    3 8 Отговор
    Има ВНУШЕНИЯ за влошаване на отношения ...Много сте нагли някои т.н. политически коментатори. Вярно е , че присламчилите се към президента продажници , имитират влошаване на отношенията между него и легитимните представители на БСП. Никога върховният главнокомандващ не е показал нито с думи, нито с дела негативно отношение. Партийните членове му вярваме и не можете вие , разни плужеци, да ни внушавате негативизъм .
  • 22 Реалист

    4 6 Отговор
    Толкова грешни ходове на лидера на БСП, Акъла не ми го побира! Да изключиш втория човек в Партията, това е самоубийство! Да сложиш за началник на политическия си кабинет, най-отявления опонент на президента Радев, какво иска да покаже с това! Не съм член на, БСП, но госпожо Нинова, България има нужда от силна левица, както и от десница, център и т. н. Изгонихте от ПАРТИЯТА знакови хора за БСП! СТИГА! ОПОМНЕТЕ СЕ! ИБЕДИНЕТЕ СЕ! В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ!

    Коментиран от #30

  • 23 Топорът на Княза

    3 4 Отговор

    До коментар #14 от "САТЪРА НА ХАНА":

    Ако дядо му на Райчев е отровил коминтерновския слуга и предател Гошо Тарабата, то той заслужава да му се направи паметник
  • 24 Да наистина

    3 4 Отговор
    Има ВНУШЕНИЯ за влошаване на отношения ...Много сте нагли някои т.н. политически коментатори. Вярно е , че присламчилите се към президента продажници , имитират влошаване на отношенията между него и легитимните представители на БСП. Никога върховният главнокомандващ не е показал нито с думи, нито с дела негативно отношение. Партийните членове му вярваме и не можете вие , разни плужеци, да ни внушавате негативизъм .
  • 25 Джони

    8 4 Отговор
    Всички кадри на президента Радев в новото правителство са от Бсп и тоталитарната Дс служба, а оттам идват и провокацийте обслужващи руските интереси. Другите кадри на Бсп на К.Нинова начело с бившия шеф на мутренската групировка Сик в Шумен министъра на земеделието Иван Иванов ,а те заедно с президентските кадри ще провалят намеренията и шанса за успехи на новото правителство. Единствените които се държат адекватно в правителството и парламента са от Демократична България. Дано тази коалиция на управлението на държавата не доведат до формализъм членството на България в Ес и Нато. Защото руската агентура в България не спи и непрекъснато работи върху отслабването и отделянето на България от тези два стратегически важни за родината ни съюза. Ще бъде много трудно с тези кагабейски партии и лица на правителството и парламента. Най много кадри от бившата тоталитарна Дс служба има в президенството.

    Коментиран от #26

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 stan40

    3 1 Отговор
    БСП отдавна трябваше да се отърве от практиката постовете в управлението да се предават по наследство. Аз не се сещам да е имало политик социалист с положителна политическа практика в нашата история, който да може да предаде на децата си ценен опит.Ако е имало, защо БСП е в опозиция в повече от времето,
    а когато е в управлението се окъква.
  • 29 stan40

    3 1 Отговор

    До коментар #16 от "БСП":

    Ако БСП бяха можещи нямаше толкова години да са в опозиция. Ако бяха читави щяха да участват в протестите срещу управлението на ГЕРБ и задкулисието. Ако бяха почтенни нямаше да си изберат да ги ръководи компрометиран приватизатор на държавно имущество.
  • 30 stan40

    2 0 Отговор

    До коментар #22 от "Реалист":

    Вторият е компромитиран измамник и некадърник!
  • 31 Анонимен

    2 1 Отговор
    Под номер 19 ми допадна написаното. Не всичко е милиони приятели, а навън вуни и е време райчев и сие да почистят България от мръсотията навън. От колите си хвърлят боклуците, от селата оставят кучета с малките, както и котки с малки. У домове им нечистоплътни и навън е същото. Изхвърлят кой къде на улицата. Вземи чашката празна от кафе, угарките, а не на земята, празни 0500 литра бутилки празни от вода и на тревата в балкана. Събираме, но не всичко можем, а и има запушване на канализации и от там започват проблемите при силни дъждове. Мръсотия и по входовете. Отивам в друг град, да търся на приятелка син й лекар, блестяща чистота, тихо, спокойно, а в някои градове е ужасно мръсно Борисов. Не само парите, а и чистотата е здраве, за белите дробове и квото се сетите и от там зарази, болести при хората от селото.
  • 32 Анонимен

    0 0 Отговор
    Обикновените хора не се интересуват от политика. Едните срещу другите и обратно. Иди ги разбери, кой крив, кой прав. Който има мулиони плаща и пишат хвалби. Разбирайте се, но е време да организирате през пролетта почистване ит села, градове, балкани, гори, от изхвърлени боклуци. Те се борят за кокаша, а народа иска рахат. Човек може с 2 и 200, не може да получаваш 500 лева, а да харчиш 1000 лева. Парите не са важни за мен. На кого ли им стигат парите. Лишаваш се от едно за сметка на друго, а и пенсионери получават мъж и жена 3000 лева, ядат хляб и лук и ги дават на богатите си деца, и виж с лукс коли. И не завиждаме, защото тук ако получаваш 500 лева, то навън са с пъти повече, но там явно не крадат колкото байганю и фас по улиците им няма да видите. Лично мнение.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Хахаха

    1 0 Отговор
    Смешници. Накъкахте се от яд
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Защото

    1 0 Отговор
    Не искат истината за своите господари. Защитават само мразещите президента и БСП. .
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол