16 Януари, 2022 06:21 7 598 162

Доц. Мангъров: Трябва да убедим премиера, че зеленият сертификат е безсмислен

  • доцент атанас мангъров-
  • зелен сертификат-
  • коронавирус-
  • кирил петков

Ваксинираните също могат да се заразяват и да предават вируса на други хора, заяви инфекционистът

Доц. Мангъров: Трябва да убедим премиера, че зеленият сертификат е безсмислен - 1
Снимка: БГНЕС

Партия "Възраждане" е готова с екип за предстоящата работна среща с премиера Кирил Петков по темата "за" или "против" зеления сертификат.

Според доц. Атанас Мангъров - здравен експерт към ПГ на партия "Възраждане", работната комисия трябва да бъде създадена още следващата седмица с участие на широк кръг от експерти.

Зеленият сертификат е безмислен, подчерта доц. Мангъров: "Защото тези, които са ваксинирани, които имат зелен сертификаг, те могат да се заразяват и съответно могат да заразяват други хора. И в същото време те имат право да се движат свободно".

Премиерът обаче каза, че няма да отстъпи и няма как да бъде премахнат зеленият сертификат.

"Нашата цел ще бъде да го убедим за да отстъпи. Това, което той защитава, е безмислено и е противопоказно и вредно, но ако не отстъпи ще има и други протести".

От Българския лекарски съюз - БЛС са възмутени, че въпреки поредния натиск срещу здравната система и 33 000 починали българи в пандемията се дава гласност на псевдонаучни аргументи, сеещи внушение, че сред медиците има различия. За БЛС ваксината е единственият известен начин за защита срещу коронавируса и зеленият сертификат не трябва да се отменя.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 109 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Доктор

    244 32 Отговор
    Световната ковид мафия не иска...сертификатите са за стадото да не мърда, а тъпите безмислени маски , за да мълчим...и всеки ден и час да ти напомнят , че сме в "пландемия"...

    Коментиран от #117

  • 2 ⚜️Просветен⚜️

    188 11 Отговор
    Ама той го знае! Другаде е заровено кучето!
  • 3 ARIS

    23 138 Отговор
    А тебе да се лекуваш!
  • 4 гадно

    251 22 Отговор
    За съжаление ПП са поредните послушковци. Те също виждат, че от сертификатите няма смисъл, но изпълняват каквото им наредят големите начлници
  • 5 MERS

    41 219 Отговор
    Мангърка, какво ще правим като спешното е пълно с ковид пациенти?!

    Коментиран от #7, #57, #141, #142

  • 6 Абе

    24 187 Отговор
    може да стане обратното Мангърката да повярва, че има смисъл от зеленото нещо :)

    Коментиран от #159

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 хаберих

    48 10 Отговор
    Ако обожавате да ходите напочивка с палатка, но ненавиждате комарите, сега е моментът.
  • 9 АУУУУУ

    36 179 Отговор
    Мангъра каза : Никакви Зелени сертификати ....всички под строй при него за преглед срещу скромно , повтарям скромно заплащане в Зелени Банкноти .....Рецептата след завърщване на прегледа е следната : 2 кофи на ден чай от лайкучка и всичко е наред......

    Коментиран от #38, #49

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Той знае

    172 13 Отговор
    Че е безмислен,но е поел ангажимент,така се изрази,да инжектира възможно най много хора.Оставка на тия продажници.Нали като спрат кражбите щеше да има пари.Каде са парите всичко е нагоре.Тия ще ще ни досъсипят
  • 12 Зелен демократ

    20 133 Отговор
    Всеки милиционер ще ни подкрепи, не се подвеждайте по Мангъров, остатъците на ДС е още с вас
  • 13 КРА

    202 17 Отговор
    На всеки здравомислещ човек е ясно, че така наречения "Зелен сертификат" е инструмент за контрол и насилие над хората, нежелаещи да се подчинят на медицинския фашизъм. А Българския лекарски съюз е свърталище за некадърници и тотално компрометирана организация, която истинските лекари ненавиждат.

    Коментиран от #37

  • 14 Манфъров твърдеше,

    20 126 Отговор
    Че вирусът,ще изчезне през лятото на 2020.Същото плямпаше и вретенарят Пл.Пасков.А,пък Бялата Златка казваше,че вирус няма,ама той имал лекарството отдавна.Работил бил върху него
    ...

    Коментиран от #19

  • 15 ха ха

    177 15 Отговор
    Мангъров, моите почитания като доктор, но като политик си наивен. Кирето не е тъп, а тиранин! Изпълнява давоска поръчка. Погледни къде по света тероризират населението - Нова Зеландия, Канада, Австралия, голяма част от Европа, сините щати и големи градове като Ню Йорк и Чикаго. Навсякъде, където давоската шайка е на власт, където Били и Шори водят хорото. Хайл Шваб! Вирджиния падна и новият губернатор веднага премахна задължителните маски и ваксинация за служители. Флорида и Тексас забраняват дискриминация по ваксинационен статус... И не са по-зле от надупчения Североизток. Малоумният племеник на Пиглоси в Комифорния тероризира и децата да се боцкат. Не му стигна сериозният страничен ефект на ваксината през който мина... Просто са социопати и няма да мръднат от позицията в услуга на Деду Шори, докато не грабнем вилите. На зла круша, зъл прът!
  • 16 Буда цензурата

    103 11 Отговор
    Какъв коронавирус - този бизнес е само в главите на Гестаповците
  • 17 Зелен демократ

    58 12 Отговор
    Следващата ни стъпка ще Супер на суперзеленото сертификат, там ще се изисква и базов интелект, който го заслужи ще му отпуснем и базов доход с който свободно да пазарува веднъж седмично! А за най-активните и най-пасивните ще има Сертификат на Дъгата. Чакат ни прекрасни времена, бъди един от над, завинаги!
  • 18 Нушка

    81 7 Отговор
    Аз съм със сертификат и много сополи
  • 19 Биг Большой Идьотукрат

    142 8 Отговор

    До коментар #14 от "Манфъров твърдеше,":

    То и при 70% вакси трябваше да изчезне, ам в израел 5 бустерка се почва, а в Дания при 90% генномодифицирани умни и красиви се предлага четвхрта :)
  • 20 илия

    142 15 Отговор
    Давайте Доц.Мангъров , С вас сме .
  • 21 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    131 17 Отговор
    ПРАВ е МАНГЪРОВ
  • 22 Boxer EZ 3.0

    156 14 Отговор
    Вижте какво става на пасажерските кораби! Там 98% са ваксинирани и имат стотици заразени! Тестват се преди качване и слизане. Тестът в САЩ им струва около 100$. Ходят навсякъде с маски.
    Никое пристанище не ги иска!
    Масово се канселират круизи!
    Мангъров е прав!

    Коментиран от #32

  • 23 Пипи Чорапчето

    137 8 Отговор
    Не е въпрос на убеждаване...
    Премиерът ни е интелигентен - поне дава вид на такъв;)
    И когато разумен човек вижда, че едно нещо не работи, но продължава да го налага, причините за това очевидно са други! И не очаквайте съвпадение на интересите на "елита" и "масите" - иначе нямаше да има толкова топ секретни документи и респективно действия, базирани на тях...

    Коментиран от #30, #35, #51

  • 24 big

    118 5 Отговор
    Абсурд е да го убеди някой! Дори лично той да е убеден в това, ще следва политиката на кукловодите от ЕС, а там са безмозъчни бюрократи! В случай, че е от "фанатиците" в България, също е кауза пердута! Иначе е малоумие да не разбираш абсолютното му безсмислие след като се заразяваш и заразяваш, контактите под карантина и т.н. Най-лпшото е, че на тях, зеленясалите, им дават право на достъп навсякъде и де факто са много опасни за околните. Ползите, ако има такива, са само за ваксинираните евентуално за по-леко изкарване на вируса, но не за обществото!
  • 25 Шест години

    18 104 Отговор
    Е учил биология мангъра
    Палячо

    Коментиран от #39

  • 26 1234

    105 5 Отговор
    На премиера така му нареждат, да прави, той няма собствено мнение, той си играе със старите хора и народа, нестава
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Много, много странно

    135 6 Отговор
    Защо ли премиерът толкова ревностно е "за" сертификат, който видимо и доказано не работи? Естествено, че управляващите ни нито са слепи, нито са глухи, нито пък са глупави. Тогава идва резонният въпрос чии са интересите, които бранят?

    Коментиран от #31

  • 29 СЛОНА

    133 18 Отговор
    ИЛИ ПАДА ЗЕЛЕВИЯ СЕРТИФИКАТ ,ИЛИ ПАДА ПРАВИТЕЛСТВОТО И НОВИ ИЗБОРИ!!!
    ТОВА Е ИСТИНСКИЯ ПЪТ ....

    Коментиран от #96, #102

  • 30 ха ха

    98 3 Отговор

    До коментар #23 от "Пипи Чорапчето":

    Ти, ако си чужд гражданин и ти предложат да станеш министър ще приемеш ли? Подозирам, че не. Дори да чувстваш, че нещо можеш да допринесеш, ще знаеш, че нарушаваш закона, защото като съдя от коментарите ти имаш морал. А, Кирето е просто лъжец. Чудя се какво ще прави, когато децата му ги попитат в училище другите деца: "Абе, татко ти къде се е научил така безогледно да лъже?" ... Така и за серификата - напълно ясно му е какво прави и в чий интерес. Умен, но неморален и лъжец. Такива безскрупулни хора са най-опасни... Социопати - и двамата със Сербезова.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Един от многото

    98 2 Отговор
    Не че съм песимист, но няма да могат да го убедят. Защото тук не става въпрос за убеждаване. А само ако знае г-н премиерът и госпожа здравната министърка колко точки ще натрупат, ако го махнат този безумен, дискриминиращ и безмислен сертификат. За жалост зависимостите навсякъде по света се видяха. Ние не правим изключение. Тежко ни и оттук нататък.
  • 34 Канадската мафия

    75 7 Отговор
    Ще слуша и изпълнява какво и кажат САЩ и евреите 😄😃😂😁
  • 35 мислещ

    76 3 Отговор

    До коментар #23 от "Пипи Чорапчето":

    Така е, тук важното ще е да се убедят хората, за да застанат на наша страна. Ако в екипа отново са д-р Тодоров и Пасков, тогава дори срещу тях да изправят 100 платени клакьори на "дебат", пак ще ги направят смешни.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 ARIS

    2 43 Отговор

    До коментар #13 от "КРА":

    Сигурен ли си, че си здравомислещ човек??!!?
  • 38 По добре

    50 4 Отговор

    До коментар #9 от "АУУУУУ":

    Лайкучка от колкото скапани ваксини
  • 39 С Пасков

    5 50 Отговор

    До коментар #25 от "Шест години":

    Ветеринаря,кво е учил?
  • 40 Сивата чапла

    69 5 Отговор
    Румъния вече го премахна!
    Скоро и ние!

    Коментиран от #50

  • 41 Дедо Пене

    12 108 Отговор
    Мангъров, ти не си лекар, а вечен кандидат за политик!!! НИКАКВИ ПРОТЕСТИ по време на Пандемия и стига си лизал з.дника на Бойко заедно с КОПЕЙКИН и ФАНДЪКОВА. Ще бъдете съдени за опит за убийство на българския НАРОД!!!

    Коментиран от #45

  • 42 Сивата чапла

    91 5 Отговор
    Да се разпуска БЛС.
    Наистина са свърталище от лобисти и кариеристи. Кандидати за Народния съд!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Сивата чапла

    66 3 Отговор

    До коментар #41 от "Дедо Пене":

    Мало ум ник!
    И да обръщаш думите обратно, няма полза.
    Серификатът ще се махне много скоро!
  • 46 хNх

    72 3 Отговор
    Той е на дистанционно управление. Нищо не можете да го убедите!!!
    и по пет пъте да ни набодат няма да мирясат. Трети ден процента заразени намаляват.
    Няма съществено увеличение на ваксинираните(броя ваксини са главно за сметка на реваксинирани), което пък може да обясни процента по-малко заразени...
    а и Сербезова с премахването на Сертификата за антитела "Настъпи мотиката"
  • 47 СЛОНА

    40 4 Отговор
    ЕВЕМТИ СЕРТИФИКАТО...

    Коментиран от #97

  • 48 Аноним

    41 2 Отговор
    Трябва да накараш Европарламента да отпусне парите за въстановява е от ковид те са само 7 милярда за това повтарят като папагали нашите ваксини и Македония за пари е всичко
  • 49 Сивата чапла

    69 3 Отговор

    До коментар #9 от "АУУУУУ":

    А бе, умния.
    В семейството ми имаше два случая с ковид положителна проба.
    Миналата година, когато карантината беше месец, и сега, когато е две седмици.
    Никой не ги лекува.
    Дават положителен тест и ги карантират.
    Толкоз, нищо друго.
    Ние купуваме лекарства, ние си търсим съвети, личният лекар нищо.
    И контрол от РЗИ.
    Така, че скрий се, няма полза от такива като теб.

    Коментиран от #60

  • 50 Гола вода

    3 45 Отговор

    До коментар #40 от "Сивата чапла":

    Това за Румъния не е вярно. Зеленият сертификат не е отхвърлен. Това ще е бъдещето.

    Коментиран от #59

  • 51 хихи

    8 2 Отговор

    До коментар #23 от "Пипи Чорапчето":

    Очевадно са други
  • 52 Българин

    6 70 Отговор
    КАКВО СИ ИГРАЯТ СЪС СЕРТИФИКАТИ - ПЪЛЕН ЛОКДАУН Е РЕШЕНИЕТО? КИТАЙЦИТЕ ЗА 5 БОЛНИ ЗАТВАРЯТ ГРАД С 5,5млн.жители, БЕЗ ПРАВО ДА ИЗЛИЗАТ ОТ КЪЩИ И С ПРИЛОЖЕНИЕ НА ТЕЛ. ПАЗАРУВАТ!!!

    Коментиран от #69

  • 53 Сара

    6 54 Отговор
    Разбрахме какво не иска Мангъров . А какво предлага? И ако не работи има ли следващ Мангъров?
  • 54 Рап

    7 68 Отговор
    На този„лекар„ трябва да му скъсат дипломата,!
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Реалност

    69 5 Отговор
    Канадеца много добре знае, че сертификата е безсмислен, но изпълнява нареждания на господарите си от Брюксел и Вашингтон! Време е за протести в цяла България!!!
  • 57 Отговор

    55 7 Отговор

    До коментар #5 от "MERS":

    Да спрат ваксинацията и да изолират всички набодени за 6 месеца, болниците са пълни с дозирани и най вече на такива с бустери...питай Кунчев и Теменужка.
  • 58 Ковю

    56 2 Отговор
    Много интересно е как в другите държави смъртността е под 1% , а тук е 6-7% ?
    Следователно тук хората не се лекуват въобще , все едно, че няма лекари. Защото на произвола на съдбата да ги оставим, ще има по-малко умряли.

    Коментиран от #72

  • 59 Българин

    66 2 Отговор

    До коментар #50 от "Гола вода":

    От 23 декември в Румъния няма зелен или друг цвят сертификат, беше отменен след като парламента им беше под три дни под обсада. Скоро ще стане същото и тук, но този път трябва да има и вкарани в затвора, начело с мафиотите от БЛС.

    Коментиран от #67

  • 60 АУУУУУ

    2 48 Отговор

    До коментар #49 от "Сивата чапла":

    Ехаааа ама много си лош.... Я вземи и си пийни 2те кофи чай от лайкучка както каза гуру Мангъра... Дето се казва да го удавиш този измислен КОВИД

    Коментиран от #90

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Бе то като те тресне

    7 41 Отговор
    КоВида съвсем друга песен ще запееш бе Мaнгo

    Коментиран от #92

  • 63 Дядо

    58 2 Отговор
    Значи това било псевдонаучен факт. Вместо това защитават псевдологични такива. На бялото казват черно и мислят, че народа са будали. Всичките им изкуфели "експкрти" по телевизията нищо смислено не казват. Излизат, бълват глупости, противоречат на себе си или на един други и сега говорят за псевдонаучни факти!? БЛС са престъпници. Става въпрос за здравето и живота на милиони. А канадецът и той се опъва. Май ще си ходи скоро обратно в побърканата си родина.
  • 64 Механик

    55 2 Отговор
    Няма какво да го убеждавме. Той, Кирцата много добре знае, че сертификата е безполезен, но е обещал на САЩ, че щего наложи, както и че ще приемем истанбулската конвенция и ще клекнем пред Македония.
  • 65 Ваксиниран3002

    47 3 Отговор
    За съжаление, той вече е убеден, но кукловодите му казват друго.

    Коментиран от #78

  • 66 Българин

    26 2 Отговор
    Признал си господине нещо несъществуващо, ама са те били понатиснали хамериканците, -usa, нали вие бяхте техен сол-т.шак.Нас , българите никой не сметна за необходимо да ни пита ние какво мислим по този въпрос.Е къде е демократичното начало зак оето толкова говориш.
  • 67 АУУУУУ

    4 43 Отговор

    До коментар #59 от "Българин":

    Каква обсада бе драги..... Глобата в Румъния за не носене на правилната маска е 1000 лева.... Тоест не само че трябва да си с маска, ами не можеш с маска от плат.... Тоест трябва непрекъснато да си купуваш маски.... А направете такъв протест без маски пред Народното събрание в Букурещ.... Пък после чакайте Копейкин да ви плати глобичката.... 1000 лева.... КО РЕЧЕ 😂😂😂

    Коментиран от #73

  • 68 гост

    43 2 Отговор
    интензивните са пълни заради неадекватно лечение...... а дали е нарочно или от некомпетентност оставям на вас...... 9 от 10 интубирани пациенти умират това е със сигорност факт неоспорим
  • 69 Да ама не

    39 1 Отговор

    До коментар #52 от "Българин":

    Според закона за всяване на паника приет в Китай септември миналата година само заради този ти коментар щеше да лежиш доживот! Отделно от това над 50 лекари са с доживотни присъди защото са вписали в смъртен акт причина за смъртта Ковид без вируса да има нещо общо, всяка смърт писана Ковид се разследва от комисии и се правят аутопсии, познай ако това се правеше в България от 33 000 лекари колко щяха да са на свобода. Знаеш ли какво е локдаун /даже не е локдаун, а карантитна/ на град в Китай - на всички излизащи от града се прави тест и то безплатен, вътре в самия град няма никакви мерки, пример - последния случай от преди месец, един милионен град се постави под карантина, а в самия град се появиха клипове от някаква верига магазини, в която яйце да хвърлиш няма къде да падне и на 90% бяха маски, сигурно не знаеш и това, че маски в Китай се носят само в големите градове /над 5 милиона/ и то не заради хремата, а заради замърсяването.
  • 70 Вируслав

    28 1 Отговор
    С 3 промила или 0.3 % се е увеличила смъртността за 2021ва срв. с 2019та (доц. Бърда ров за преброяването)! Второ: вярва ли някой, че Сърбия има 12 хил. официално починали с к19, а ние - над 33 хил., при положение, че все пак стоим официално социално-икономически по-добре от сърбите; чак пък три пъти да ги бием... Направо да изчегъртваме МЗ?! В България е видно с просто око от Марс, че всички к19 рестрикции се спускат от някъде и всеки новоназначен властник запява безропотно в ковидарския хор! А най-обезнадеждаващото е, че хора, като Мангъров - Чобанов поне на 99 % знаят също, от къде идат директивите, но и те мълчат относно източника?!
  • 71 щом внасяме зеле

    16 2 Отговор
    Трябва зелев сертификат.
  • 72 Болен от КоВид

    7 43 Отговор

    До коментар #58 от "Ковю":

    "....Следователно тук хората не се лекуват въобще ...." - мързел и срам да си признаеш че си лепнал заразата.
    Аз също. Единайсти ден съм болен, почна като силна настинка, лежах и спах два ден на топло и уж да мина. Сънливостта и Умората обаче останаха. Сутрин до обяд се чувстваш горе-долу здрав, след обяд почва да те сваля на легло. Обонянието ми изчезна чак на Петия ден и още го няма. Гадното на тази болест е че се развива адски бавно, без никаква съпротивителна реакция от организма. Температура практически няма или е около 37.5 градуса, хрема и болки в гърлото се появяват чак на седмия ден. Нищо не пия, освен витамини и стенокардин за да разреждам кръвта. Нощес най-сетне се появи някаква температура, реакция на организма , след което тръгнах на подобрение ...уж. Честно ако знаех че толкова дълго ще се влачи тая болест щях да се боцна с ваксина. Тежък е КоВид-а и ако не си здрав като бик със сигурност ще удари някое проблемно място та цял живот да съжалявате. ВАКСИНИРАЙТЕ СЕ !!!!!

    Коментиран от #75, #79, #144

  • 73 Бравос

    36 2 Отговор

    До коментар #67 от "АУУУУУ":

    Не бе, 100 000 евро е глобата ако не си със скафандър:)))) Извинявай, това сценарий за фантастичен филм ли е:) Един съвет, от време на време гледай чужди телевизии и чети чужди новини, например протеста в Румъния не го отрази никой от нашите мисирки, намери го из нета и виж дали има и един с маска:)

    Коментиран от #123

  • 74 За овце

    52 3 Отговор
    Аз съм лекар и съм абсолютно на позицията на доц. Мангъров. Тези тюflци от БЛС, дето уж трябва да ме представляват, кой им е дал право да изказват позиция, без да е имало решение на колективните органи? Кой им е делегирал "сертификат" за абсолютна истина, че се изказват кое е научно и кое не?

    Коментиран от #76, #126

  • 75 А сега де

    37 2 Отговор

    До коментар #72 от "Болен от КоВид":

    Страшния Ковид го изкарах за три дни без препарати за разлика от тридозовия Кунчев, който кисна в интензивно три месеца, чакам с нетърпение дали тридозовата Теменужка ще му бие рекорда. Дъщеря ми, сина ми и жената имат антитела и явно са го изкарали без грам симптоми, настинка да беше щяха да я усетят, егати страшния ковидчо.

    Коментиран от #77, #83

  • 76 И какво лекуваш

    4 16 Отговор

    До коментар #74 от "За овце":

    лекарю?
  • 77 Болен от КоВид

    3 17 Отговор

    До коментар #75 от "А сега де":

    Защо мислиш че е било КоВид а не настинка.
    Загуби ли обоняние, прави ли тест за Антитела ?

    Коментиран от #89

  • 78 Копипасте

    39 0 Отговор

    До коментар #65 от "Ваксиниран3002":

    Така е! Нaшитe упрaвници изoбщo нямaт рoля c думи в тaзи cвeтoвнa тeaтрaлнa пocтaнoвкa - втoрo хрacтчe или трeтo бoрчe oт дeкoрa! В нaй-дoбрия cлучaй ca шутa, кoткaтa/кучeтo или джуджeтo в мacoвитe cцeни! Aкo нe cлушкaт режисьорите ги oшaмaрвaт! И ceгa дa cи припoмним oтнoвo нaчaлoтo нa прeдcтaвлeниeтo. Мeceц мaрт 2020г., прeд кaмeритe ce нaрeждaт вeтeринaр, шeфът нa пoжaрнaтa, пoлицaй, мaтeмaтик и кoрeмeн хирург зa дa ни cпacявaт oт "вируc". В държaвaтa нямa рeгиcтрирaн "cлучaй", нo грaдoвeтe ca зaтвoрeни c КПП-тa, a външнитe грaници - oтвoрeни. Cцeнaрия ли ви ce cтрувa кaлпaв или aктьoритe ca нeкaдърни?! И министър Сербезова като усети, че е настъпила мотиката се отметна от Кунчевите мераци и каза, че за преболедували сертификата остава, но го смотолеви и си остави вратичка за после?! Остава докато заплющят шамарите, а това ще е скоро!
  • 79 Пфф

    12 1 Отговор

    До коментар #72 от "Болен от КоВид":

    Поредното съчинение наизуст! Много отдавна тролиш, разкрит си!

    Коментиран от #82

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Болен от КоВид

    2 13 Отговор

    До коментар #79 от "Пфф":

    Ааа...Ганчо който КоВид, Акъл и Пари го "не ловят".
    А дано братле никога и да не те стига КоВид, че като ти гледам акъла знам точно къде ще удари :))
  • 83 Копипасте

    33 0 Отговор

    До коментар #75 от "А сега де":

    Кунчев влезе в болница и се покри месеци след като в една ТВ волно или неволно каза в средата на септември 2021г., че имаме на склад в България 300-400 хиляди ваксини с изтичащ срок на годност! Все е тая с колко "игли" е бил, колко болен е бил ....! Кантарджиев след като април 2021г се изпусна да каже в една ТВ, че от преболедуване имунитета е по и най не даде интервю месеци, че го и пенсионираха зорноволно! Думам ти дъще, сещай се снахо! Тези интервюта ги има в НЕТ-а! Има и статии във ФАКТИ за тия интервюта!
  • 84 ИМПЕРИАЛИСТ

    33 0 Отговор
    "Ваксина" срещу вирус е безсмислица...Това, че на шишенцата пише Vaccine е манипулация на фармо-мафията за балъците...
  • 85 Еее

    24 1 Отговор
    Безмислен е да! Сега съм в банско и никъде по механите не ти го изискват. А в центъра кафенцата само го искат,и затова там има по двама човека ,докато механите са пълни
  • 86 Фин

    2 27 Отговор
    Нахален, недоучил и изключително вреден глупендър!
  • 87 Баш софиянец

    8 13 Отговор
    На фона на международния натиск няма как сега да бъде премахнат. Това е по политически причини. Като начало ТРЯБВА да остане сертификата за антитела и да падне по-ниско граничната стойност от 150 бау. Прекаралите инфекцията са все повече, а те са по-безопасни от всички други (всъщност най-безопасни). Трябва и задължително да се сложи граница на брой положителни, под която сертификатът отпада. Защото тази вълна сега стръмно ще падне надолу. С това да се ЗАПОЧНЕ. Трябва да си даваме сметка за какво става въпрос в ЕС. Ние сме част от него и трябва да се движим дипломатично, иначе нищо няма да ни се получи.

    Коментиран от #88, #91

  • 88 Копипасте

    41 1 Отговор

    До коментар #87 от "Баш софиянец":

    Такова животно БАУ не съществува! 13.11.2021г. Cлeд кaтo измиcлихa нoвa медицинa, въвeждaйки тeрминa безсимптoмнo бoлни... Нe бeшe дaлeч и мoмeнтът, в кoйтo дa измиcлят и нoвa лаборaтoрнa мeрнa eдиницa зa антитела cрeщу САPС – KОB 2. Антителата ca имyноглобyлини oт видa Г и ce мeрят в Г/литър или милигрaмa/милилитър; ceгaшнaтa прeдлaгaнa мeрнa eдиницa БАУ/мл e измишльoтинa в медицинската нaукa и метpолoгиятa, oзнaчaвa cвързaни нeнacитeни антитела/мл и e въвeдeнa oт гoлeмитe фаpма прoизвoдитeли - Рош, Абот, Диасоpин и тн. Вeчe имaмe и нoвa мeтрoлoгия! Пcихoпaтитe ca винaги изoбрeтaтeлни при пocтигaнeтo нa цeлитe cи! Лaбoрaтoрeн лeкaр cъм вce пaк, cлeдвa дa рaзбирaм oт мeрни eдиници пoнe! Eвaлa нa МЗ зa принoca им в метрoлoгиятa и имyнологиятa. И зaщo нaмeрeнитe aнтитeлa щe ca вaлидни caмo 3 мeceцa мoжe дa oтгoвoрят пaк oт МЗ, нo мe увeрихa чe e пo иcкaнe нa лицaтa Мурджeвa, дaдeнa oт мeн нa прoкурoр, и другaтa кoрифeйкa дeтo пaциeнт нe e виждaлa, Ивa Хриcтoвa, дeтo живee в тeлeвизoрa! Дa нe зaбрaвямe чe eдин път уcтaнoвeни aнтитeлaтa oзнaчaвa, чe цялaтa ви имyнна система e вeчe нaрeд, нo МЗ имaт зaпoвeд дa ваксиниpат, нe дa ce грижaт зa вac." Д-р Гeoрги Тoдoрoв

    Коментиран от #106

  • 89 А сега де

    27 2 Отговор

    До коментар #77 от "Болен от КоВид":

    Цялото семейство си правихме тест за антитела, трудно ти е четенето след бустера ли? Да добавя, че нямам познат починал с ковид, но за три месеца 6 човека си отидоха скоропостижно след ваксинация - петима след втора доза и един след бустер.

    Коментиран от #98

  • 90 Простено ти е

    9 1 Отговор

    До коментар #60 от "АУУУУУ":

    да си такъв. Акушерката два пъти те е изпльосквала на земята. И двата пъти си се приземявал на глава. Завалията!

    Коментиран от #124

  • 91 Копипасте

    33 0 Отговор

    До коментар #87 от "Баш софиянец":

    Въпросния д-р Тодоров не е измислен герой като д- Аспарух Илиев!

    Коментиран от #107

  • 92 Мноо си умен!

    32 2 Отговор

    До коментар #62 от "Бе то като те тресне":

    И като те натресе какво? Не е приятно, но минава. Цялото ми семейство го изкарахме. А това ни го натресе отговорен, набоден гражданин. Дупчи си се, но не давай акъл на другите какво да правят. А! Да допълня. От 4 седмици сме добре всички, а дупчения още не може да се освести.
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Факти

    30 1 Отговор
    Професор Ехуд Кимрон, ръководител на катедрата по микробиология и имунология в университета в Тел Авив и един от водещите израелски имунолози, написа отворено писмо, в което остро критикува израелското – и всъщност глобалното – управление на пандемията на коронавирус.

    "Министерство на здравеопазването, време е да признаем провала.

    Търсете и прочетете фктите !
  • 95 6Х6

    19 0 Отговор
    Минавам на ваксини, казал хипохондрика! С тая висока цена на водата хапчетата ми присядат!
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Болен от КоВид

    2 13 Отговор

    До коментар #89 от "А сега де":

    "....трудно ти е четенето след бустера ли? ..." - трудно ми е четенето и мисленето от КоВид-а, кви бустери те гонят бе брат, нали това пиша че нито съм ваксиниран, нито пия хапчета , а чак сега взе да ми светва че би трябвало.
  • 99 Гост

    6 39 Отговор
    Безмислено е да ти дават трибуна медиите и да ти пишат глупостите! Още чакаме да си скъсаш дипломата. Дребно човече жадно за власт и внимание си ти Мангъре!

    Коментиран от #108

  • 100 778

    7 38 Отговор
    В една нормална държава на този господин досега щяха да са му отнели лекарските права! Той дава ли си сметка колко човешки животи е погубил досега с изказванията си?

    Коментиран от #110, #137

  • 101 Ковидидиотин

    31 6 Отговор
    Премиера да не е извънземен,че да бъде убеждаван в истината?Казва му се човешки и ако не разбира си заминава за Канада а ние продължаваме напред.Тия предатели искат да ни убиват бавно с отровните ваксини
  • 102 Гост

    8 30 Отговор

    До коментар #29 от "СЛОНА":

    Споко, видяхме ви онзи ден. С платените рейсове, и давате трибуна на учили 6 години Биология с умствени отклонения!

    Коментиран от #109

  • 103 hahaha

    28 3 Отговор
    като си с бустер не се заразяваш, е заразяваш се ама не те хоспитализират, абе влизаш в болница ама не умираш, е може и да умреш ама е от придружаващите заболявания - да остане зеления сертификат инъче как ще се поддържа разпространението на епидемията?
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Гръч

    15 3 Отговор
    Вие спорили ли сте с пе.али,че колкото и да се напъват деца няма да родят,но те не спират да опитват.Е същото е с нашия премиер
  • 106 Баш софиянец

    6 8 Отговор

    До коментар #88 от "Копипасте":

    Напълно сте прав, докторе. Просто искам да кажа, че проблемът с този вирус е чисто политически и е въпрос на власт и много пари. В този смисъл трябва да се действа дипломатично. А в България нещата съвсем не са толкова зле.
  • 107 Баш софиянец

    1 0 Отговор

    До коментар #91 от "Копипасте":

    Никъде не съм писал, че е измислен герой.

    Коментиран от #120

  • 108 ПСР

    4 18 Отговор

    До коментар #99 от "Гост":

    Манийно жадно за власт и най-вече за пари,пари,пари.Интересно колко му платиха от АБВ за изборите през април.Още по-интересно,защо го изхвърлиха от там....жалка историйка.Пък и му вярват.
  • 109 Българин

    18 0 Отговор

    До коментар #102 от "Гост":

    Видяхме го и твоя Кирчо - познания по българска история НУЛА, познания по география на България - НУЛА, даже и Дунав мост не знае къде е, а сега ще лази по корем до Скопие да се моли на македонците.
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 нннн

    27 2 Отговор
    Мангъров говори против Зеления сертификат, БЛС контрира - колко са полезни ваксините. Явно има все още малоумни, които не виждат разликата. Трябва много бавно да се обясни, че никой не е против ваксините и доброволното ваксиниране, но почти всички са против насилието със ЗС.
  • 112 Последствия

    23 1 Отговор
    Тежкият ковид се дължи на калпавата здравна система, лошо общо здравно състояние на нацията и от там ниската продължителност на живота. С или без ваксина и зелен сертификат, все тая. Заразата ще премине през всички. Не го признават.
  • 113 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    17 1 Отговор
    Зеления сертификат е Въведен ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО!Трябва след,като бъде премахнат да бъде Съден Вносителят и другите около Сертификата.Кацаров,не съм те забравил както и оня янев!шефът им фуражката няма юридически текст да му се търси отговорност съдебно,но той е морален подбудител.този кацаров бе толкова...Заслепен от нарцисизма си ,че не успя да включи защо го избраха в този момент за здравен министър...Ще разбере след време...
  • 114 Даскал

    6 0 Отговор
    Правилно е да се пише - Безсмислен
  • 115 Текотака

    17 0 Отговор
    Чудя в се какво толкова го обсъждате, ,елените сертификати са поредния напън на хората д пари и власт да ви мачкат, ако не го правят защо ще живеят, защо са имали толкова безсънни нощи да запазят тия богатства и власт, защо са се унижавали толкова, ако живеете добре освен с пари с какво друго ще ви превъзхождат, с ум? Не вярвам, затова е целия цирк, съдистично удоволствие!
  • 116 Теодоро

    24 3 Отговор
    Мангъров винаги точен и ясен,истински пр инципен човек а другото е КОВИДИДИОТИ
  • 117 Миро

    4 19 Отговор

    До коментар #1 от "Доктор":

    Как искам такива като теб да ги изтрещи вируса и да замлълнат. Просто си имал късмет до сега. Не си даваш сметка за колко различен вирус говорим и какви последици може да остави.

    Коментиран от #133, #134

  • 118 Политолог

    1 23 Отговор
    Мангъров, ти си най-везсмисления лекар в света
  • 119 незнайко

    18 1 Отговор
    АБСОЛЮТНО ПРАВ Е МАНГЪРОВ ! Хора !!! Запитвате ли се защо сега ваксините се подхвърлят под път и над път ??? В началото не бяха хладилни камиони не бяха хладилни камери и фризери а сега как стана така, че в най обикновен хладилник си стоят с месеци ваксините !!! Само гледат срока на годнос а и той как се определя никой не казва !!! ЦЕЛТА Е ПОДЧИНЕНИЕ И ВСЕКИ ДА БЪДЕ НАБОДЕН С ТОВА ВЕЩЕСТВО , КАКВОТО И ДА Е ТО !!!
  • 120 Копипасте

    14 0 Отговор

    До коментар #107 от "Баш софиянец":

    Разбира се, че не си писал такова нещо! Погледни моля снимката на този герой в статията : "Д-р Илиев: Консултирайте се с адвокат, ако починалият ви близък е бил посъветван от лекар да не се ваксинира" от 04.01.2022г. Обърни внимание на лампите над главата му, поцинкованите вентилационни тръби на тавана, чугунения радиатор, проточното бойлерче за топла вода над мивката! Това не е снимка от лаборатория в Швейцария! Не се открива по какъвто и да е начин такъв лекар и прочее, работещ в швейцарска лаборатория! Само дето като го изпуснат в Коледно-новогодишна отпуска обикаля като цветарка ТВ пернатите тук в България! И постоянно кисне във ФЕЙС-а!

    Коментиран от #125

  • 121 Чувам висшия разум

    4 11 Отговор
    Мангъров ще спаси нацията от сертификата..издухан малък човек
  • 122 НЯКОЙ

    2 18 Отговор
    Не е ли достатъчно за антиваксърите, че смъртността е значително по-ниска при ваксинираните! Сертификатът е не само докуммент за извършена медицинска процедура! С изискването за такъв се мотивират хората, които се колебаят да се ваксинират, за да боледуват по-леко и да оцелеят в крайна сметка! Това внася спокойствие в живота на хората! Противопоставянето на тази мярка е незачитане на живота! Не споря с никого, всеки робува на своята истина, но не робувайте на "истината" на Костадинов - тя е с други цели, различни от вашите!

    Коментиран от #156

  • 123 АУУУУУ

    6 4 Отговор

    До коментар #73 от "Бравос":

    Горещо ти препоръчвам разходка до Букурещ..... И си вземи повечко пари.... Но пък ти можеш да им покажеш членска карта от Възраждане...... И не забравяй да пишеш, колко ти взеха 😂😂😂😂😂😂
  • 124 АУУУУУ

    5 1 Отговор

    До коментар #90 от "Простено ти е":

    Не бе не ме изтървала.... Не ме разбра.... От 5G,ито, кофата която нося на главата се нагрява.. Че от там е цялата работа 🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪
  • 125 Баш софиянец

    3 15 Отговор

    До коментар #120 от "Копипасте":

    Аз дори нямам представа откъде се пръкна този човек и далеч не ми е важно неговото мнение по много причини. Просто казвам, че ако искаме нещата да ни се получат, трябва да вземем под внимание цялата ситуация в света и да проявим здрав разум и дипломация. Не е толкова просто.
  • 126 ФИЛ

    3 5 Отговор

    До коментар #74 от "За овце":

    Ветеринарен лекар ли си?
  • 127 Асен

    3 16 Отговор
    Стигам до извода, че Възраждане се очертава партия на нарциси!
  • 128 ЕДГАР КЕЙСИ

    3 12 Отговор
    ВРЕМЕ Е САМ ДА СЕ УБЕДИШ ЧЕ ВЕЧЕ СИ ПРОТИВЕН НА ВИЧКИ......

    Коментиран от #148

  • 129 Генов

    6 5 Отговор
    Мангъров, какво се случва в Австралия, защо така реагира правителството? Защо не успяха да го убедят?

    Коментиран от #131

  • 130 Давай

    5 4 Отговор
    Мангърка. Гепи Кирчо за топкуните и завърти на 720 градуса на му просветне истината.
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Отмяна!

    15 1 Отговор
    Зелените сертификати осигуряват на "ваксинираните" безпрепятствен достъп, без тест, до заведения и обществени сгради, където потенциално могат да заразят десетки хора. Сертификатът е лиценз за убиване! Да се отмени незабавно!
  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Пффффф

    12 1 Отговор

    До коментар #117 от "Миро":

    Бягай за пета доза,жалък участник в експеримента!
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Казуар

    3 14 Отговор
    Жмичката Мангъров първоначално агитираше хората да не се ваксинират и след като българите се ваксинираха само 30 процента, агитира да няма зелен сертификат и хората да не спазват никакви ограничения. И учудващо е, че премиера ще му слуша фъфленето.
  • 137 Аватар

    9 1 Отговор

    До коментар #100 от "778":

    Моля,посочете кои според вас са нормалните държави.Тези,които въвеждат задължително ваксиниране,дори ако лекарствата все още не са достатъчно тествани и ако хората не се подчинят,основните им права ще бъдат отменени???! Никой не може да бъде принуден да вярва,че шепа супермилиардери " филантропи имат най - добрите програми за подобряване на света само,защото са успели да натрупат огромно лично състояние.Това,което се случва, е поробване на света от централното банкиране.Изглежда идва краят на фиатните пари и тези,които ги печатат и получават лихви от напечатаните пари се стремят да запазят богатството си непокътнато.А с него и влиянието си над света.

    Коментиран от #147

  • 138 123

    3 2 Отговор
    Все пак е доц.
  • 139 Комон сенс

    5 0 Отговор
    Зеленият излишнификат
  • 140 Дано

    5 1 Отговор
    Разбира се, че е излишен. Нашата икономика няма да издържи. Това разделение е пагубно. 👍
  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Петър

    4 1 Отговор

    До коментар #5 от "MERS":

    Ще вкараме теб в отделението!
  • 143 Нико

    2 11 Отговор
    Мангъров е за затвора, нищо, че е доцент! Да стои там до тогава, докато върлува този вирус! После могат да го пуснат да говори глупости, които не му отиват на поста и титлата.

    Коментиран от #145, #146

  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Казуар

    0 4 Отговор

    До коментар #137 от "Аватар":

    Само да не се окаже, че си ваксиниран.
  • 148 ГЕРБАДЖИЯ

    6 2 Отговор

    До коментар #128 от "ЕДГАР КЕЙСИ":

    КЕЙСИ , тъкмо си мислех че днес си почивка и ти се появи, Има още статии за Мангъров, Пиши бързо , да не останеш без надница,
  • 149 Хитрия Мангър :Д

    2 8 Отговор
    Офф днеска чая свърши бързо.. изморих се да бягам по адреси да лекувам шматки. Важното е че 💰 има!!! Да живее Израждане!!!
  • 150 АНТИКОМУНИСТ

    7 0 Отговор
    ПО ДОБРЕ Е ДА УБЕДИМ пр€ми€ра НА "пп"-(Прати ни По$ол$твото), ЧЕ ТРЯБВА ДА $И ХОДИ!
  • 151 2121

    4 0 Отговор
    Че Кирил Петков е невежа и подлога на тъпите сащ ,е ясно.Просто трябва да бъде сменен.Кой знае какви глупости ще натвори в РСМ.Нямаше ли някой да му каже ,че прислугата/РСМ/ идва при господаря-това е България.Но при Безродник ,като Кирчо ментата ,ще правим грешки , ще ни се присмиват ,тези примати от РСМ.Още повече, че днес някаква много неграмотна американка/по тъпи от сащ няма/,говореше да премахнем ВЕТО,то.Като първа подлога на сащ Кирчо ментата,направи изказване,което едно към едно показа,че той ще премахне ВЕТО,то.Това е ПРЕДАТЕЛСТВО!Но, идете да обясните на такова невежество, като този фалшив Мин. Председател.Позор!Трябват нови избори.Нищо ,че сме уморени -трябва да премахнем Цялото Управление,а това става с избори.Трябва!
  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Таня

    3 1 Отговор
    Не знам кой е крив и кой прав, но знам със сигурност, че всичките ми познати, които се разболяха от ковид през последните месеци, са ваксинирани. И съвсем не го изкараха леко. А здравната министърка НЕ става.
  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 анонимен

    0 3 Отговор
    Мангъров вчера много заекваше,явно говориш против съвестта си. Цял свят признава сертификатите вие не. Хубаво никой не ви кара насила!!! Но питай семеиства в които по 2-3 починаха от Ковид??? А и още нещо вашите приятели в Русия също изискват навсякъде сертификати!!! Правите се на интересни,а сте смешни!!!

    Коментиран от #157

  • 156 Лошото е, че

    0 0 Отговор

    До коментар #122 от "НЯКОЙ":

    Искате да робуваме на Вашата "истина" - а тя е точно толкова истинска, колкото и тази на Костадинов. А може би дори не е е...
  • 157 Цял свят, г-не,

    2 0 Отговор

    До коментар #155 от "анонимен":

    Е воден за носа - уви! Вече две години! И може и по-страшно да стане! Сертификатът е само началото....
  • 158 ПРЕМИЕРА Е ЛЕСЕН ЗА УБЕЖДАВАНЕ

    0 0 Отговор
    АМА С РАДЕВ ЩЕ ИМАШ ФАТАЛЕН ПРОБЛЕМ АКО МУ ВЛЕЗЕШ В МЕРНИКА ! ТОЙ ПОДПУКА ЛИ ТЕ САМО НА КРАДЦИ ЩЕ СТАНЕШ !
  • 159 Абе три години не вярва!

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Абе":

    Надали ще го направи сега. Човека не си е загубил здравия разум!
  • 160 МАНГЪР ПАЗИ СЕ НЯКОЙ ДА НЕ ТЕ

    0 0 Отговор
    ФИЛМИРА КАК ВЗИМАШ ПАРИ , ЧЕ ОТДАВНА СИ ПРЕКАЛИЛ ! ТИ СИ ОТ БАЯ КОРУМПЕ ДОФТОРИТЕ !
  • 161 Ваня Николова

    0 0 Отговор
    Не можете и нямате прави да определяте кой ще участва в работната група от страна на Възраждане.Конституцията бате,за нищо я нямаш! За кой ли път?!
  • 162 Ваня Николова

    0 0 Отговор
    Никой няма право да определя кой ще участва в отсрещната група за разговорите и кой-не.
    Конституцията дава право на суверена да решава това.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове